Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σε μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο. Εγώ τα λεω αυτά στον κμαν πιο πολύ επειδή πίστευα οτι μπορεί ν ακούσει, δυστυχώς φαίνεται ανεπίδεκτος.

Ο kman έχει από καιρό χτίσει δικό του βασίλειο, έχει αυτοανακηρυχθεί βασιλέας αυτού,έχει περάσει δικούς του νόμους και περνάει πούδρα.

Πραγματώνει τα βίτσια του, γαμάει τις αλόγες περιφέροντάς τες σαν τρόπαια και καυλώνει ακόμη περισσότερο με τα μούτρα όσων βλέπουν το θέαμα.

Επίσης όπως και στο από πάνω post του για εμένα,με έχει καταλάβει καλύτερα από όλους εδώ μέσα.

Εάν έκανε τέτοια καλά έκανες. Βέβαια αν έχει ένα κάρο λεφτά, ίσως το βέλτιστο ήταν να τον αφήσης τον μαλάκα να συνεχίσει (γιατί από ότι φαίνεται θα συνέχιζε), να του τραβήξεις μετά μια αγωγή να τον ξεσκίσεις. Αυτό είναι ώραίο γαμήσι που θα τον έτσουζε.

Ένα δικαστήριο με έναν πλούσιο Βαυαρό από βαρβάτη οικογένεια πιθανόν να το έχανα.

Αυτό που δεν χάνει ποτέ, είναι όταν πας σε έναν προβλεπόμενο τύπο και του κάνεις χαμηλώφονη ανάπτυξη των θεωρημάτων Αρχής Διατήρησης της Ορμής,Μεταβολής της Κινητικής Ενέργειας και των συνεπειών τους σε όμορφα αγόρια που βγάζουν τα φρυδάκια τους.

Ο Αρχηγός έχει δίκιο, μια Γερμανίδα θα ξενέρωνε αν συμπεριφερόμουν σαν χιμπατζής,αν φώναζα και έκανα δράμα..
Μια Βαυαρή από την άλλη,όχι και τόσο
Όμως κινήθηκα διακριτικά και το τηλέφωνο δε χτύπησε ξανά.

Εν κατακλείδι, δεν αποδέχομαι γιατί εγώ ένας γεροδεμένος τύπος που εφαγε τη φοιτητική του ζωή στο γυμναστήριο και στο κικ μπόξινγκ(με κίνητρο όχι την αυτοάμυνα)
να συμμορφωθώ σε κανόνες που ευνοούν τον κάθε φιόγκο και εχουν δημιουργηθεί από φιόγκους.

Επίσης αν έβλεπα τον kman(χωρίς να τον ξέρω) στη Σαντορίνη με τη συγκεκριμένη μουνάρα, φυσικά θα αμφισβητούσα δυναμικά τη συνύπαρξή τους στο χωροχρόνο :grin:

Με κάθε ειλικρίνεια, δε βλέπω τίποτα μεμπτό στο να τους την έπεφτα.

Μα εγώ τους δείχνω το δρόμο τους λέω ότι πρέπει να κουραστούν,να τους βγει η Παναγία στη δουλειά,να φτύσουν αίμα,ότι το κυνηγητό μουνιού δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτοί αντιδρούν.
Δε θέλουν τα δύσκολα.Θελουν αραλίκι,δημόσιο,γκόμενα στο πιάτο κτλ.Δε δέχονται το μήνυμα της σκληρής δουλειάς.
Τι αυτοπροβολή?Αφού όλοι λένε ότι είναι μαλακία να δουλεύεις,να τα σκας στις γκόμενες κτλ.
Αυτόπροβολη είναι να πει κάποιος έκλεψα,εκανα γαμώ τις κομπίνες,κονόμησα,κέρδισα στο μπαρμπουτι ή το καζίνο,παραμύθιασα τις γκόμενες,γάμησα τζάμπα κτλ,το σανό που θέλουν να ακούσουν.

Εντάξει,αυτοί που περιγράφεις είναι γτπ,γόνοι,ψωλάδες,κ.λ.π. που λες και εσύ...
Τι να βελτιωθούν και τι μουνί να κυνηγήσουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο. Εγώ τα λεω αυτά στον κμαν πιο πολύ επειδή πίστευα οτι μπορεί ν ακούσει, δυστυχώς φαίνεται ανεπίδεκτος.

Εσύ δηλαδή τι διαφορετικό θα έκανες?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Οι γκόμενες χρειάζονται ένα λόγο για να πάνε μαζί σου.Εδω μια φορά είχα γαμήσει μια Πολωνέζα και έψαχνε μετά για δύο ώρες να βρει ένα λόγο που το έκανε και όταν τελικά τον ανακάλυψε έμεινε κατευχαριστημενη.
Γενικά οι γκόμενες θέλουν να εκλογικευουν τις συμπεριφορές τους,αλλιώς θεωρούν ότι τις ρίχνεις.
Εδώ μιλάμε πας να πιάσεις πολύ χοντρό ψάρι και έχεις μόνο μια ευκαιρία,δε σου δίνεται άλλη για τα επόμενα 5 χρόνια.Οποτε πρέπει να τα δώσεις όλα.
Αν δεν προσέφερα πακέτο διακοπές σε καλό νησί,δεν επρόκειτο να δω ξανά τη γκόμενα,αυτό ήταν το μίνιμουμ.

Θα σου πω κάτι.Απο πότε έχεις να πας Τσεχία,Σλοβακία?Κυνηγάς καθόλου εκεί?Όχι βέβαια γιατί τις θεωρείς παιγμένες χώρες και οικονομικά ανεπτυγμένες και δυτικοποιημένες πλέον,οπότε θεωρείς εκ των προτέρων ότι δεν έχεις καμιά ελπίδα.
Δηλαδή δε δοκιμάζεις καν,ενώ εγώ τις έχω stand by.
Συνεπώς μιλάμε για Σλοβακες.Τι εμπειρία έχεις με Σλοβακες της νέας γενιάς?Περίπου μηδενική εμπειρία να πούμε οπως και το 99% εδώ μέσα?
Εγώ όμως κουβάλησα μια ντουζίνα Τσέχες στην Ελλάδα πριν μια δεκαετία και ξέρω πώς λειτουργούν.Που οι Σλοβάκες είναι πολύ διαφορετικές αν και ξαδέρφες και πάντα τις αποφεύγω.
Άρα το ερώτημα in concreto είναι πώς είναι πιθανόν να ανταποκριθεί μια εικοσιτριαρα μοντέλα Σλοβακα με καλή δουλειά συν επαγγελματικό μοντέλο όταν έχεις να τη δεις 3 χρόνια,σε έχει γνωρίσει μόνο δέκα λεπτά και είναι 20 χρόνια μικρότερη από εσένα και 12 πόντους ψηλότερη.
Εσύ ως λογικά σκεπτόμενος δίνεις απόλυτα μηδενικές πιθανότητες.Εγω όμως σαν έμπειρος πέουλας παίζω ενάντια στη μπάνκα με υψηλό ρίσκο και προσπαθώ να γυρίσω όλα τα δεδομένα ώστε το μειονέκτημα να το κάνω πλεονέκτημα.
Αν πας να το παίξεις κάποιος ή να τη σουτάρεις άμα δεν κάτσει,δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως.Αν την εκβιάσεις για σεξ,πάλι δεν κάνεις τίποτα.Μπορει να έχεις και βαριές συνέπειες αφού η κοπέλα είναι γνωστή.
Συνεπώς πρέπει να παίξεις τα χαρτιά σου προσεκτικά όντας σε μειονεκτική θέση εξ αρχής,δηλαδή έχεις έναν άσσο και όλα τα άλλα φύλλα είναι χάλια οπότε πρέπει να μπλοφαρεις αναγκαστικά.

Στηρίζεσαι πολύ στις συγκυρίες.
1.Θα κοιμηθεί μαζί μου στο ίδιο κρεβάτι?
2.Θα πίνει ή δε θα πίνει?
3.Θα δεχτεί δώρο?
4.Πως θα αντιδράσει στο κλαμπ?
5.Πώς θα αντιδράσει στα αλλα καμάκια που σίγουρα θα ενδιαφερθούν?
κτλ
Είναι γενικά Game όπου το μόνο θετικό είναι ότι δέχτηκε να έρθει και από εκεί και πέρα υπάρχουν χίλιες δυνατές πιθανές εξελίξεις.
Δεν είναι γκόμενα που την ξέρεις έχεις βγει ξανά μαζί της κτλ.Δεν κάθεται καν αρκετό χρόνο μιλάμε για διήμερο μόνο και πρέπει όλα να τα συμπυκνωσεις σε 48 ώρες υπό συνθήκες πίεσης.
Δηλαδή όλες οι αρχικές προϋποθέσεις είναι εναντίον σου,υπάρχουν χίλιες αιτίες να χάσεις την παρτίδα.
Και αυτό που κατάφερα πολύ ήταν,στηρίχτηκα στις καύλες που προκαλεί στις γκόμενες το νησί,στη διασκέδαση από τα άλλα καμάκια και στην εμπειρία που έχω από παρόμοιες καταστάσεις.Με χαντακωσε βέβαια η τρομερή κούραση,ήρθα μετά από ξενύχτι στη δουλειά με μηδενικό ύπνο και έφτασα τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο, τρομερή ζέστη να μην μπορείς να κοιμηθείς και η γκόμενα να καταφτάνει την επόμενη μέρα.
Ήταν γιατί πήρα έκτακτη άδεια,η γκόμενα μου είπε ότι θα είχε ελεύθερο τριήμερο δύο βδομάδες πριν.Φυσικα πληρώνεις και τιμές φωτιά σε αεροπορικά,ξενοδοχεία αφού κλείνεις σε hot season τελευταία στιγμή.

Άπειρε kman, το παίζεις και έμπειρος τρομάρα σου... Σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή τυχαίνει και το κάνουμε και εμείς το σπορ, όχι μόνο εσύ που αυτοαποκαλείσαι αρχηγός ενώ είσαι ένας ναρκισσιστής κλόουν, λες από πριν με τρόπο... are you ready for me? ή... will you make me happy? ή... Ok, i don't mind at all to pay 2 or 3 thousand, but we are gonna make a holiday as a couple and have everything together. Αν δεν πάρεις σαφή απάντηση, δεν διακινδυνεύεις το κεφάλαιο σου και ας είναι και 10 και 20 και η Κλώντια Σίφερ μαζί. Άντε εραστή του γλυκού νερού, χθεσινέ, θες να δώσεις και μαθήματα.

Αντί να τραβάς κιάλλο τη μαλακία σου, κοίτα να τα μαζέψεις και να σώσεις όποια αξιοπρέπεια σου έχει μείνει. Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, όχι φόρουμ να ακούμε και να επιβαλλόμαστε την κάθε παπαριά σου ως σωστή. Μάζεψε τη μαλακία που έκανες όσο μπορείς, αν θέλεις να έχεις τον στοιχειώδη έστω σεβασμό από τα άλλα μέλη.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μια συντομη παρεμβαση

Ξαναεχω πει οτι η μονη λυση ειναι τα κλειστα φορουμ αλλιως ακρη εδω δεν προκειται να βγει ποτε

Απο την μια πλευρα πρεπει να καταλαβουμε οτι ο κμαν οπως εχει αποδειξει και στο παρελθον ζει στον δικο του κοσμο αρα ματαια να προσπαθεις να τον αλλαξεις αυτο δεν προκειται να γινει ποτε...Ο κμαν ζει για τα 3μερα δρασης και το feedback που παιρνει απο τα πεινασμενα λιγουρια στην Ελλαδα που τον βλεπουνε και τους τρεχουν τα σαλια και βρισκουν την πρωτη γωνια για να αυνανιστουν με τις 'γκομενες του' αφου αυτοι δεν ξερουν ουτε τι παιζει ουτε πως παιζεται ενα τετοιο παιχνιδι κοιτανε θαυμαζοντας αυτο που ξερουν πολυ καλα οτι δεν προκειται να το εχουν ποτε στην ζωη τους και οτι το τζοκερ ειναι πιο ευκολο να τους πεσει απο το να βγουν εξω με μια γκομενα 9+ η οποια δεν τους λεει ουτε γεια απο μακρυα στην Ελλαδα...
Αρα φιλοι μου Mindreader target600 xee taso dirty papa klp οσο και να προσπαθησετε να αλλαξετε τον Kman αυτο ειναι η ζωη του ειναι σαν να προσπαθειτε να αλλαξετε ενα πρεζακι απο την πρεζα του εναν τζογαδορο απο τον τζογο του κλπ.Δεν υπαρχει περιπτωση...
Συγχαρητηρια και στο ΒΠ ο οποιος εχει αναλαβει τον ρολο του συνηγορου υπερσπισης με μεγαλη επιτυχια αφου οταν πρεπει υπενθυμιζει στον 'πελατη' του οτι πρεπει να επανελθει στην γη και στην πραγματικοτητα...
Απο την αλλη ο κμαν κανει ενα μικρο 'λαθακι'
δεν εχει συνειδητοποιησει οτι εδω δεν ειναι sadman emperor centrino jaygats και τοσοι αλλοι πιρφοροι  οι οποιοι παρακαλουθουν το νημα ενω δεν εχουν καμια σχεση με αυτο μπας και δουν καμια γκομενα φωτογραφια και κανουν την προσφιλη τους δουλεια και συνχρονος προσπαθουν να καταλαβουν γιατι αυτοι στην Ελλαδα παιζουν το οργανο τους ενω καποιοι αλλοι βγαινουν με 9+ γκομενες απο τους οποιους  καποιοι τις πληρωνουν και καποιοι αλλοι δεν τις πληρωνουν απλα τους δινουν τα απαραιτητα δωρακια φαγητακια κλπ...
Φιλε κμαν οταν μιλας και λες αυτα που λες σε ανθρωπους που εχουν ιστορια και τα εχουν κανει απειρες φορες αυτα που κανεις εσυ με τον δευτερο τροπο ομως  δωρακια κλπ και οχι με τον ευκολο που τα κανεις εσυ(παντα για ελληνες International Μιλαμε)τοτε το μονο που καταφερνεις ειναι να σε παρακολουθουν και να γελανε με την φωτο με το σωβρακο και την ιστορια με το κοριτσακι με τα σπιρτα..
Στα ματια τους εισαι κατι παραπανω απο γραφικος αφου οταν αυτα τα πετυχαινουν χωρις μια και βλεπουν ολες αυτες τις μαχες με τους πυραυλους κλπ που δινεις πραγματικα τους προκαλεις μονο γελιο...
θα στο ξαναπω για τελευταια φορα γραφε οτι θελεις ετσι και αλλιως εμεις αξιολογουμε το τι και πως αλλα μην στρεφεσε εναντιον κανενος ειτε παλαιου ειτε νεοτερου παικτη...
Αν θες να βγαλεις τα νευρα σου σου προτεινω πολυ απλα να βριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτους που σε αναγκασαν και εισαι 3000 χιλιομετρα μακρυα απο την χωρα σου για να περνεις ενα 5000 και αυτους που κανανε τις γκομενες θεες και μας αναγκασανε να παμε αλλα 3000 χιλιομετρα μακρυα για να γαμησουμε αυτα που θελουμε (7+)και οχι τις σαβουρομπαζοκαριολες που μας πασαρει το συστημα στην Ελλαδα....
Αυτοι σου φταινε μονο, που στην Ελλαδα πρεπει να γινεις μουνοζητιανος  για να ακουμπησεις 3αρι και να εισαι σιγουρος οτι αυτοι ειναι οι ιδιοι που φτωχευσαν την χωρα μας και μας αναγκασαν να ψαξουμε λεφτα σε αλλες χωρες μια και εδω ειναι κρανιου τοπος

Αυτοι φιλε κμαν φταινε για ολα και αυτους πρεπει να σιχτιριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι μας εκαναν την ζωη μας δυσκολη για να ειναι σαν τα σκατα την δικια τους

Οταν ειρωνευεσαι τους παραπανω παικταραδες που τα εχω δει απο κοντα τι κανουν ειναι σαν να ειρωνευεσαι τον Μαραντονα τον Πελε και τον Ζινταν οτι τωρα δεν μπορουνε να παιξουνε μπαλα οταν εσυ μονο πληρωνοντας τον διαιτητη μπορεις να βαλεις γκολ...
Σταματα λοιπον να αναφερεσε σε αυτους γιατι δεν βγαινει πουθενα εκνευριζεις τους παντες και τα παντα και περνανε οι σελιδες στα χαζα.Γραφε τα δικα σου αλλα χωρις να αναφερεσε σε κανεναν αλλον αν θελεις να βγαλεις τις καυλες σου τον θυμο σου κλπ τοσοι πιρφοροι υπαρχουν στο μπου δινε εγκεφαλικα σε αυτους αφου αυτο σου αρεσει...Αν αναρωτιεσαι γιατι σε μπαναραν στον αμερικανοπιθικο ηταν ακριβως για αυτον τον λογο οτι τους εσπασες τα αρχιδια και εκει.
Εντελως φιλικα προς ολους

Σπυρος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Δυστυχως ειναι τοσο χαζος που νομιζει οτι αυτα που κανει δεν μπορει να τα κανει η δεν τα εκανε αλλος στο παρελθον , τωρα πως του σφηνωθηκε αυτη η ηλιθια ιδεα πραγματι ειναι μεγα μυστηριο. Εδω μου ανεφερε την Σαντορινη , σαν κατι το σπουδαιο γιατι λεει γαμησα στα διαμερισματα στο Κιεβο χαχα πιο χαζος πεθαινεις ....
Τι μπορεις στα σοβαρα να συζητησεις με ενα τετοιο ατομο.
Τα μερη και τα μαγαζια που εχουν παει καποιοι απο δω μεσα αυτος δεν περναει ουτε απο εξω και τα γουστα που εχουν βγαλει ουτε στον υπνο του δεν τα εχει δει .............................

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άπειρε kman, το παίζεις και έμπειρος τρομάρα σου... Σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή τυχαίνει και το κάνουμε και εμείς το σπορ, όχι μόνο εσύ που αυτοαποκαλείσαι αρχηγός ενώ είσαι ένας ναρκισσιστής κλόουν, λες από πριν με τρόπο... are you ready for me? ή... will you make me happy? ή... Ok, i don't mind at all to pay 2 or 3 thousand, but we are gonna make a holiday as a couple and have everything together. Αν δεν πάρεις σαφή απάντηση, δεν διακινδυνεύεις το κεφάλαιο σου και ας είναι και 10 και 20 και η Κλώντια Σίφερ μαζί. Άντε εραστή του γλυκού νερού, χθεσινέ, θες να δώσεις και μαθήματα.

Αντί να τραβάς κιάλλο τη μαλακία σου, κοίτα να τα μαζέψεις και να σώσεις όποια αξιοπρέπεια σου έχει μείνει. Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, όχι φόρουμ να ακούμε και να επιβαλλόμαστε την κάθε παπαριά σου ως σωστή. Μάζεψε τη μαλακία που έκανες όσο μπορείς, αν θέλεις να έχεις τον στοιχειώδη έστω σεβασμό από τα άλλα μέλη.

Καλά αν πεις are you ready for me έκατσε αμέσως η γκόμενα.
Τι μαλακίες είναι αυτές?Are you going to make me happy?
Ποιος μιλάει έτσι ρε?
Αλλά είπαμε όταν είσαι έξω από το χορό...
Πρακτικά σαραντάρηδες και πάνω στο φόρουμ δεν έχουν κυκλοφορήσει Σλοβακα την τελευταία διετία.Σλοβακα μιλάμε γενικώς όχι εικοσάχρονο μοντέλο κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο kman έχει από καιρό χτίσει δικό του βασίλειο, έχει αυτοανακηρυχθεί βασιλέας αυτού,έχει περάσει δικούς του νόμους και περνάει πούδρα.

Επίσης αν έβλεπα τον kman(χωρίς να τον ξέρω) στη Σαντορίνη με τη συγκεκριμένη μουνάρα, φυσικά θα αμφισβητούσα δυναμικά τη συνύπαρξή τους στο χωροχρόνο :grin:

Με κάθε ειλικρίνεια, δε βλέπω τίποτα μεμπτό στο να τους την έπεφτα.

Εντάξει,αυτοί που περιγράφεις είναι γτπ,γόνοι,ψωλάδες,κ.λ.π. που λες και εσύ...
Τι να βελτιωθούν και τι μουνί να κυνηγήσουν.

Αυτήν μπορεί όντως να την έτρωγες γιατί δεν κατάφερα ποτέ να έχω αποτελεσματικό grip,δεν μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση πλήρως.
Αυτό κάνουν και οι Τούρκοι ρωτάνε how do you know each other για να κόψουν αν είστε ζευγάρι,πόσο καιρό γνωρίζετε κτλ για να κρίνουν αν τους παίρνει να χωθούν.
Η κλασσική χαβαλέ απάντηση είναι πώς τη γνώρισα? Αυτή φίλε μου τη γάμησα οπότε η γκόμενα βάζει τα γέλια αλλά δε σε παίρνει να το κάνεις με σοβαρή γκόμενα αυτό.
Για αυτό στηρίζεσαι στην έκπληξη δεν πρέπει αυτός να καταλάβει ότι την ξέρεις ουσιαστικά λιγότερο από ώρα,αλλιώς θα δει το πεδίο ελεύθερο να χωθεί νόμιμα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Καλά αν πεις are you ready for me έκατσε αμέσως η γκόμενα.
Τι μαλακίες είναι αυτές?Are you going to make me happy?
Ποιος μιλάει έτσι ρε?
Αλλά είπαμε όταν είσαι έξω από το χορό...
Πρακτικά σαραντάρηδες και πάνω στο φόρουμ δεν έχουν κυκλοφορήσει Σλοβακα την τελευταία διετία.Σλοβακα μιλάμε γενικώς όχι εικοσάχρονο μοντέλο κτλ.

Είσαι ένας βλακέντιος ισχυρογνώμων και ντροπή του καμακιού. Εγώ δεν είμαι καθόλου έξω από το χορό. Μεθάυριο περιμένω 8άρι το οποίο έχει δει ο Σπύρος στο Μινσκ με μόνα έξοδα ένα αεροπορικό των 250 ευρώ. Όταν κατεβάζεις γκόμενα πανίβλακα που πουλάς και πνεύμα προς τους άλλους, πρέπει να είναι Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Ο. Είτε Σλοβάκα, είτε Αμερικάνα, είτε το μουνί της Χάιδως. Έκαψες 3.000 για μια μαλακία και μιλάς ακόμα. Σε φτύνουν όλοι, δε βρέχει.

Και επειδή ρωτάς ποιός μιλάει έτσι, ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ. Κάθε καλοκαίρι κάνω διακοπές με γκόμενες. Διακοπές όμως, όχι σπόνσορινγκ! Και αν θες ρώτα τον Σπύρο για τι επίπεδο μουνιών μιλάμε. Μόνα έξοδα είναι το αεροπορικό εισητήριο και φαγητά. Ξενοδοχείο και φαγητό για μένα θα πλήρωνα για διακοπες ουτως η αλλος. Οι γκόμενες που κατεβάζω άλλοτε τις ξέρω επειδή τις έχω γνωρίσει, είτε τις έχω βγάλει από ίντερνετ ώντας σίγουρος για τις φωτογραφίες τους και είναι όλες 7 plus με συνήθη μέσο όρο το 8. Και καμιά δεν καταβαίνει ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ότι θα γαμηθεί. Αλλιώς παίρνει πούλο και παίρνω την επόμενη. Και αν είναι τόσο μουνάρα σαν τη σλοβακα δηλαδη 9αρι και κανει νερά αλλά θέλω ντε και καλά να τη γαμήσω, θα θυσιάσω ένα δώρο αλλά θα είναι ξεκαθαρισμένο από πριν οτι θα Γ Α Μ Η Θ Ε Ι ! Βλάκα! Μη με ξανανουθετήσεις εμένα, μίλα μόνο με τους αγάμητους Ελληνάρες και τα τρολ σου που σε αβαντάρουν.

Επισκέπτης
Καλά,εσύ πας με κίτρινες και μαύρες που είναι ο πάτος και μας κατηγορείς ότι χτυπάμε european premium class?Χέστη δε σε λυπάμαι.
Θα μείνεις εδώ να τα ακούσεις,δε θα βάζεις άλλους να παρεμβαίνουν.Αλλα τι να κλάσεις τέτοιος κοτοειδής που είσαι,θα εξαφανιστείς παπαρίδη.Δεν μπαίνεις στη διαδικασία,σε βάζω εγώ στη διαδικασία.
Αρκετά με τους παλαιούς και το σανό.

αμα παιξετε ξυλο θα τις μαζεψεις. εισαι τελειως αγυμναστος και ερειπωμενος απο τον ανθυιγεινο γερμανικο βιο.

το δικο μας στρατοπεδο ειναι πολυ πιο ετοιμοπολεμο

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μια συντομη παρεμβαση

Ξαναεχω πει οτι η μονη λυση ειναι τα κλειστα φορουμ αλλιως ακρη εδω δεν προκειται να βγει ποτε

Απο την μια πλευρα πρεπει να καταλαβουμε οτι ο κμαν οπως εχει αποδειξει και στο παρελθον ζει στον δικο του κοσμο αρα ματαια να προσπαθεις να τον αλλαξεις αυτο δεν προκειται να γινει ποτε...Ο κμαν ζει για τα 3μερα δρασης και το feedback που παιρνει απο τα πεινασμενα λιγουρια στην Ελλαδα που τον βλεπουνε και τους τρεχουν τα σαλια και βρισκουν την πρωτη γωνια για να αυνανιστουν με τις 'γκομενες του' αφου αυτοι δεν ξερουν ουτε τι παιζει ουτε πως παιζεται ενα τετοιο παιχνιδι κοιτανε θαυμαζοντας αυτο που ξερουν πολυ καλα οτι δεν προκειται να το εχουν ποτε στην ζωη τους και οτι το τζοκερ ειναι πιο ευκολο να τους πεσει απο το να βγουν εξω με μια γκομενα 9+ η οποια δεν τους λεει ουτε γεια απο μακρυα στην Ελλαδα...
Αρα φιλοι μου Mindreader target600 xee taso dirty papa klp οσο και να προσπαθησετε να αλλαξετε τον Kman αυτο ειναι η ζωη του ειναι σαν να προσπαθειτε να αλλαξετε ενα πρεζακι απο την πρεζα του εναν τζογαδορο απο τον τζογο του κλπ.Δεν υπαρχει περιπτωση...
Συγχαρητηρια και στο ΒΠ ο οποιος εχει αναλαβει τον ρολο του συνηγορου υπερσπισης με μεγαλη επιτυχια αφου οταν πρεπει υπενθυμιζει στον 'πελατη' του οτι πρεπει να επανελθει στην γη και στην πραγματικοτητα...
Απο την αλλη ο κμαν κανει ενα μικρο 'λαθακι'
δεν εχει συνειδητοποιησει οτι εδω δεν ειναι sadman emperor centrino jaygats και τοσοι αλλοι πιρφοροι  οι οποιοι παρακαλουθουν το νημα ενω δεν εχουν καμια σχεση με αυτο μπας και δουν καμια γκομενα φωτογραφια και κανουν την προσφιλη τους δουλεια και συνχρονος προσπαθουν να καταλαβουν γιατι αυτοι στην Ελλαδα παιζουν το οργανο τους ενω καποιοι αλλοι βγαινουν με 9+ γκομενες απο τους οποιους  καποιοι τις πληρωνουν και καποιοι αλλοι δεν τις πληρωνουν απλα τους δινουν τα απαραιτητα δωρακια φαγητακια κλπ...
Φιλε κμαν οταν μιλας και λες αυτα που λες σε ανθρωπους που εχουν ιστορια και τα εχουν κανει απειρες φορες αυτα που κανεις εσυ με τον δευτερο τροπο ομως  δωρακια κλπ και οχι με τον ευκολο που τα κανεις εσυ(παντα για ελληνες International Μιλαμε)τοτε το μονο που καταφερνεις ειναι να σε παρακολουθουν και να γελανε με την φωτο με το σωβρακο και την ιστορια με το κοριτσακι με τα σπιρτα..
Στα ματια τους εισαι κατι παραπανω απο γραφικος αφου οταν αυτα τα πετυχαινουν χωρις μια και βλεπουν ολες αυτες τις μαχες με τους πυραυλους κλπ που δινεις πραγματικα τους προκαλεις μονο γελιο...
θα στο ξαναπω για τελευταια φορα γραφε οτι θελεις ετσι και αλλιως εμεις αξιολογουμε το τι και πως αλλα μην στρεφεσε εναντιον κανενος ειτε παλαιου ειτε νεοτερου παικτη...
Αν θες να βγαλεις τα νευρα σου σου προτεινω πολυ απλα να βριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτους που σε αναγκασαν και εισαι 3000 χιλιομετρα μακρυα απο την χωρα σου για να περνεις ενα 5000 και αυτους που κανανε τις γκομενες θεες και μας αναγκασανε να παμε αλλα 3000 χιλιομετρα μακρυα για να γαμησουμε αυτα που θελουμε (7+)και οχι τις σαβουρομπαζοκαριολες που μας πασαρει το συστημα στην Ελλαδα....
Αυτοι σου φταινε μονο, που στην Ελλαδα πρεπει να γινεις μουνοζητιανος  για να ακουμπησεις 3αρι και να εισαι σιγουρος οτι αυτοι ειναι οι ιδιοι που φτωχευσαν την χωρα μας και μας αναγκασαν να ψαξουμε λεφτα σε αλλες χωρες μια και εδω ειναι κρανιου τοπος

Αυτοι φιλε κμαν φταινε για ολα και αυτους πρεπει να σιχτιριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι μας εκαναν την ζωη μας δυσκολη για να ειναι σαν τα σκατα την δικια τους

Οταν ειρωνευεσαι τους παραπανω παικταραδες που τα εχω δει απο κοντα τι κανουν ειναι σαν να ειρωνευεσαι τον Μαραντονα τον Πελε και τον Ζινταν οτι τωρα δεν μπορουνε να παιξουνε μπαλα οταν εσυ μονο πληρωνοντας τον διαιτητη μπορεις να βαλεις γκολ...
Σταματα λοιπον να αναφερεσε σε αυτους γιατι δεν βγαινει πουθενα εκνευριζεις τους παντες και τα παντα και περνανε οι σελιδες στα χαζα.Γραφε τα δικα σου αλλα χωρις να αναφερεσε σε κανεναν αλλον αν θελεις να βγαλεις τις καυλες σου τον θυμο σου κλπ τοσοι πιρφοροι υπαρχουν στο μπου δινε εγκεφαλικα σε αυτους αφου αυτο σου αρεσει...Αν αναρωτιεσαι γιατι σε μπαναραν στον αμερικανοπιθικο ηταν ακριβως για αυτον τον λογο οτι τους εσπασες τα αρχιδια και εκει.
Εντελως φιλικα προς ολους

Σπυρος

ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟΣ

Επισκέπτης
Ο Β.Π τους κόβει το βήχα αμέσως τους ενοχλητικούς απειλώντας τους ότι αν συνεχίσουν θα πέσει ξυλίκι.
Θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να τον κάνει να φανεί beta στα μάτια της γκόμενας ότι νιώθει τόσο εύκολα απειλούμενος και υπερβάλλει αλλά από την άλλη με τον πολλαπλασιασμό των πουσταιων,των ανδρογυνων,μαλθακών και των ντεμι αντρών,δίνει μια άλλη διάσταση που δικαιολογεί ακόμα και η Δυτική αφού κατά βάθος γουστάρει το βαρβάτο πέουλα πέρα από τους φεμινισμούς που διαλαλεί.
Δηλαδή θα διαμαρτυρηθεί στην αρχή για την απότομη,καφρική συμπεριφορά του Βαλκανιου απέναντι στον επίδοξο Ρωμαίο αλλά μετά τον πρώτο άγριο πούτσο θα γλυκάνει και θα πέσει ξανά στην αγκάλη του.
Για τις Σλάβες δε συζηταμε και μόνο που θα δουν ξυλίκι από το γκόμενο για τα μάτια τους θα χύσουν επί τόπου από τη χαρά τους,είναι της παραδοσιακής σχολής και θέλουν το άλφα αρσενικό με τα παραδοσιακά αρρενωπα χαρακτηριστικά.
Συνεπώς ο Β.Π ορθώς ρισκάρει.

Εγώ φυσικά δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και μπλοκάρω τα καμάκια με άλλους τρόπους κυρίως κουρδιζοντας τη γκόμενα στο δικό μου μήκος κύματος,ελέγχοντας το περιβάλλον ώστε η ίδια η γκόμενα να απορρίψει το καμάκι αν και αυτό δεν πιάνει πάντα.
Κατά τη γνώμη μου η τακτική προστασίας της γκόμενας,απειλών κτλ αυξάνει την αξία της αλλά οι δυτικές έτσι κι αλλιώς έχουν παραιτηθεί από αυτή την άνοδο αξίας μέσω αντρών και μπορεί και να κολακευονται όταν κάποιος τις ανεβάζει ξανά άσχετα αν δεν ταιριάζει πολιτικά στην κουλτούρα τους.
κακομαθημενες χειραφετημενες δυτικοευρωπαιες διασκεδαζουν σεξουαλικα με τον πρωτογονισμο των τριτοκοσμικων ανδρων μεχρι να βαρεθουν και να συνδεθουν σοβαρα με εναν ισαξιο τους (ευρωπαιο). τα εχουμε δει και σε ελληνικες ταινιες σε πιο ελαφρια μορφη -μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις.

Επισκέπτης
Εν κατακλείδι, δεν αποδέχομαι γιατί εγώ ένας γεροδεμένος τύπος που εφαγε τη φοιτητική του ζωή στο γυμναστήριο και στο κικ μπόξινγκ(με κίνητρο όχι την αυτοάμυνα)
να συμμορφωθώ σε κανόνες που ευνοούν τον κάθε φιόγκο και εχουν δημιουργηθεί από φιόγκους.

Ναι ρε τυπε, η καταγωγη λεει τα παντα για το ατομο. Δεν αλλαζει τιποτα αν πηγες στην πρωτευουσα της Γερμανιας ή σε ενα χωριο στην ορεινη Αλβανια. Ο ιδιος εμεινες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Η πρωην Σοβιετια αξιζει για γκομενες και σεμι προ ακομα και τωρα αλλα με σαφως λιγοτερες ευκαιριες, με την προυποθεση ομως να εισαι μονιμος/ημιμονιμος. Ας διαφωνουν καποιοι ,,, επιμενω σε αυτο οτι και λενε γιατι απλα το εχω ζησει πολλακις.

1000lei(50 ευρω) με gap 20ετιας και βαλε για ολη την νυχτα μετα πρωινου :grin: ειχα δωσει το τηλ της στον Μιδα νομιζω προπερσυ ,την πηρε καποια στιγμη οταν ανεβηκε, μιλησανε αλλα δεν ταιριαξε να βρεθουνε για διαφορους λογους.

Η πρωτη φωτο ειναι δικια μου(διπλα η αδερφη της και οχι της "δουλειας" οποτε κρυβω τα χαρακτηριστικα) σε ρεστωραν που ειχαμε βγει ολοι μαζι
Η δευτερη δικια της απο διακοπες που ειχε παει(νομιζω Ταυλανδη)

ΥΓ. οταν βρισκεσαι στην πηγη το νερο ειναι παντα καθαροτερο/δροσεροτερο και κοστιζει λιγοτερο με την βασικη προυποθεση που ανεφερα
ΥΓ2. δεν ψαχνουμε να παντρευτουμε η να παρουμε επιβεβαιωση :grin: να περναμε καλα και σχετικα φθηνα γουσταρουμε.
ναι ρε συ
Το χάσαμε το νιμου
Είναι καθαρά Σεμι προ αφού μου είπε δεν μπορώ αυτή την στιγμή σε δύο μέρες για να δημιουργήσω κατάσταση να λείπω από το σπίτι
Εγώ τότε έφυγα ήμουν τρανζιτ
Μετά είχα δώσει το τηλ κ σε κάποιον άλλον ρουμανοφωνο που ήταν για μια μερα  κισιναου το ίδιο θέμα από δύο μέρες μπορώ του ειπε
Κι έτσι ούτε αυτός  την πήρε
Μήπως την παντρευτεί ο παπάς που ψάχνει ανατ σύντροφο??
Κι επιτέλους την δω κι εγώ λαιβ
Παπά ζούμε γαμπρό να σε δούμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενα χαζο ξανθο μπαζολακι που επεζε σε ενα παιχνιδι ελλαδα ισχυριζετε αν και δεν πιστευω
οτι διασημοι τις στελουν φωτο και της προτειναν μεχρι 10 χιλιαδες ευρο να την γαμησουν χαχαχαχ
τι να πω σε αυτο το βλητο οτι με 40 στο σαλον γαμησα μουναρα στην οδυσσο.
φιλοι μου κυπριοι με 300-500 γαμησαν 2 γκομενες της τηλεωρασης στην ελλαδα.
χτες φιλη ουκρανιδα μουναρα μου ειπε τρελαθηκε νεα ιορκη και λος ανζτελες και θελει να παει εκει
να ζησει.της προτεινα οδυσσο τωρα και σπονσορινκ αρνηθηκε για ουκρανια της βγαζει την καταθλιψη
που περνουσε τερνοπιλ που ζουσε.για βαρκελωνη και λισαβωνα ειναι θετικη.της ειπα και αμερικη την περνω
και γυαλισε αλλα μην παθουμε οπως ο κμαν και φυγει με κανα αμερικανο χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα δουλευουμε ολοι τον κμαν που η σλοβακα των πουλησε για τον αμερικανο εδω οι γυφτισες
μας πουλανε καθε μερα ουκρανια!η σλοβακα ηταν η μονη που ποζαρε ο κμαν και αξιζε αλλα τελικα
μας ειπε ηταν μονο μοστρα και απογοητευτικα.
ακομα και αφραγγες χωρις επιπεδο σε στηνουν ουκρανια και γαμιουντε με κατωτερους ιθαγενεις.
σας ειπα για την αλλη που πληρωσα ταξι να παει σπιτι και αυτη γυρισε στο μπαρ να βρει τον
αφραγγο,κακασχημο μπαρμαν που την προηγουμενη νυχτα φιλωταν με καπειον γκει κανονικα γλυψηματα!!!
αν ειναι να παιζετε με επιπεδο σκατα ,μαρκα με εκαψες και πουτανες καθεστε και ελλαδα.
καλα κανω τωρα νομιζω που αντι να κυνηγω οτι να ειναι οπως εκανα κιεβ δεν μιλαω σε καμια που δεν
αξιζει η δεν βλεπω να ειναι νορμαλ η επιπεδο.επιπεδο δεν χρειαζετε να ειναι 9-10 αλλα μια 7 που ειναι
νορμαλ με την δουλιτσα της μου κανει πρωσωπικα.
τωρα οδυσσο γνωρισα μερικες στα νεα καφε που παω αλλ δουλευουν καθε μερα απο 8 πρωι μεχρι 11 βραδυ!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειδα μικρουλα κοντουλα οχταρακι ν περν διπλα να μου χαμογελα οδυσσο.λεω που ξερω αυτην?
μετα την ειδα να δουλευει σε μαχαζι με κρεμεσ που αγοραζω καθε μερα και αλλαζω εκει λεφτα.
ειδατε αυτα που λεω ιδικα για ταρκετ και αλλους που κανουν λαιβ καμακι.
αν σε ξερουν απο καπου,δουνε πακετο,εισαι συχνος εκει εχουν διαφορετικη εικονα για σενα.
αν σε δουνε πανω κατω χρισατικ εισαι τουριστας οπως ολοι που ηρθες να βρεις μουνι.
θα σου μιλησουν αφραγγες που δεν δουλευουν ποτε ουτε θελουν θα της κερασεις και θα φυγουν.
αν κανουν και αρπακτες οι 10% απο αυτες θα ερθουν με δωρακια.λεω 10% και νομιζω πολλα ειπα μεχρι 2012
στο χρισατικ 99% τρωνε φευγουν εκτος αν ειναι κανονικη βιζιτα και δεν την καταλαβες.
την επαθα και με κανονικη βιζιτα που μετα το κερασμα την καταλαβα.οκ τωρα δεν πιανωμε εδω και χρονια.
σε αλλο μαχαζι με κρεμες μπαινω μου χαμογελα μια θεια 34-36. πωλητρια και αυτη που με ξερει αλλα ρε λεω την πουτανα ειναι αυτη που μου εκανε χαλαστρα με ενα μελαχρινακι.αγορασα απο την κοπελα καλυντικα και κλισαμε ραντεβου στο διαλειμα της για καφε.η θεια ζηλεψε και κατι της ελεγε και ηρθε μετα μου λεει δεν με αφηνουν διαλειμα αλλα καταλαβα τι παικτηκε.δεν ξαναμιλησαμε με κοπελα και δεν την ξαναχερετησα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ναι ρε συ
Το χάσαμε το νιμου
Είναι καθαρά Σεμι προ αφού μου είπε δεν μπορώ αυτή την στιγμή σε δύο μέρες για να δημιουργήσω κατάσταση να λείπω από το σπίτι
Εγώ τότε έφυγα ήμουν τρανζιτ
Μετά είχα δώσει το τηλ κ σε κάποιον άλλον ρουμανοφωνο που ήταν για μια μερα  κισιναου το ίδιο θέμα από δύο μέρες μπορώ του ειπε
Κι έτσι ούτε αυτός  την πήρε
Μήπως την παντρευτεί ο παπάς που ψάχνει ανατ σύντροφο??
Κι επιτέλους την δω κι εγώ λαιβ
Παπά ζούμε γαμπρό να σε δούμε
Χαχα ,τον παπα θα του πασαρω την φοιτητρια ιατρικης που εχει καλυτερο χαρακτηρα.

Η Ναστια δουλευε σε ενα χρυσοχοειο πανω στην Stefan Cel Mare ,μια μερα περασα να την παρω απο εκει και μου λεει προσεχε μην καταλαβει τιποτα το αφεντικο μου  :grin:

Σεμι προ αν εχεις δυνατα κονε  ειναι γαματη φαση ,τις ξεσχιζεις ,ερχονται σπιτι σου και μπορει να μεινουν ολο το σαββατοκυριακο ,αν γουσταρεις τις βγαζεις εξω κτλ
ολα με αυτα με δωρακια και με ρευστο στο χερι το πολυ στα 50 ευρω ,,, να βλεπεσαι φυσικα λιγο και να μην εισαι μουνοδουλος γιατι αλλιως θα σου ρουφηξουν το αιμα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom