ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Σε μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο. Εγώ τα λεω αυτά στον κμαν πιο πολύ επειδή πίστευα οτι μπορεί ν ακούσει, δυστυχώς φαίνεται ανεπίδεκτος.
Ο kman έχει από καιρό χτίσει δικό του βασίλειο, έχει αυτοανακηρυχθεί βασιλέας αυτού,έχει περάσει δικούς του νόμους και περνάει πούδρα.
Πραγματώνει τα βίτσια του, γαμάει τις αλόγες περιφέροντάς τες σαν τρόπαια και καυλώνει ακόμη περισσότερο με τα μούτρα όσων βλέπουν το θέαμα.
Επίσης όπως και στο από πάνω post του για εμένα,με έχει καταλάβει καλύτερα από όλους εδώ μέσα.
Εάν έκανε τέτοια καλά έκανες. Βέβαια αν έχει ένα κάρο λεφτά, ίσως το βέλτιστο ήταν να τον αφήσης τον μαλάκα να συνεχίσει (γιατί από ότι φαίνεται θα συνέχιζε), να του τραβήξεις μετά μια αγωγή να τον ξεσκίσεις. Αυτό είναι ώραίο γαμήσι που θα τον έτσουζε.
Ένα δικαστήριο με έναν πλούσιο Βαυαρό από βαρβάτη οικογένεια πιθανόν να το έχανα.
Αυτό που δεν χάνει ποτέ, είναι όταν πας σε έναν προβλεπόμενο τύπο και του κάνεις χαμηλώφονη ανάπτυξη των θεωρημάτων Αρχής Διατήρησης της Ορμής,Μεταβολής της Κινητικής Ενέργειας και των συνεπειών τους σε όμορφα αγόρια που βγάζουν τα φρυδάκια τους.
Ο Αρχηγός έχει δίκιο, μια Γερμανίδα θα ξενέρωνε αν συμπεριφερόμουν σαν χιμπατζής,αν φώναζα και έκανα δράμα..
Μια Βαυαρή από την άλλη,όχι και τόσο
Όμως κινήθηκα διακριτικά και το τηλέφωνο δε χτύπησε ξανά.
Εν κατακλείδι, δεν αποδέχομαι γιατί εγώ ένας γεροδεμένος τύπος που εφαγε τη φοιτητική του ζωή στο γυμναστήριο και στο κικ μπόξινγκ(με κίνητρο όχι την αυτοάμυνα)
να συμμορφωθώ σε κανόνες που ευνοούν τον κάθε φιόγκο και εχουν δημιουργηθεί από φιόγκους.
Επίσης αν έβλεπα τον kman(χωρίς να τον ξέρω) στη Σαντορίνη με τη συγκεκριμένη μουνάρα, φυσικά θα αμφισβητούσα δυναμικά τη συνύπαρξή τους στο χωροχρόνο
Με κάθε ειλικρίνεια, δε βλέπω τίποτα μεμπτό στο να τους την έπεφτα.
Μα εγώ τους δείχνω το δρόμο τους λέω ότι πρέπει να κουραστούν,να τους βγει η Παναγία στη δουλειά,να φτύσουν αίμα,ότι το κυνηγητό μουνιού δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτοί αντιδρούν.
Δε θέλουν τα δύσκολα.Θελουν αραλίκι,δημόσιο,γκόμενα στο πιάτο κτλ.Δε δέχονται το μήνυμα της σκληρής δουλειάς.
Τι αυτοπροβολή?Αφού όλοι λένε ότι είναι μαλακία να δουλεύεις,να τα σκας στις γκόμενες κτλ.
Αυτόπροβολη είναι να πει κάποιος έκλεψα,εκανα γαμώ τις κομπίνες,κονόμησα,κέρδισα στο μπαρμπουτι ή το καζίνο,παραμύθιασα τις γκόμενες,γάμησα τζάμπα κτλ,το σανό που θέλουν να ακούσουν.
Εντάξει,αυτοί που περιγράφεις είναι γτπ,γόνοι,ψωλάδες,κ.λ.π. που λες και εσύ...
Τι να βελτιωθούν και τι μουνί να κυνηγήσουν.