ειχα μια συζητηση με μια Ρωσιδα μεγαλης ηλικιας και μου εδωσε αρκετες πληροφοριες οσο αφορα την κατασταση στη Ρωσια που επικρατει σημερα. Δεν εννοω για τα μουνια αλλά για τις συνθηκες διαβιωσης την οικονομικη κατασταση των Ρωσων πολιτων κ.τ.λ.
αν γενικα υπαρχει η διαθεση να αναπτυξω το τι μου ειπε, διοτι θα ηταν εξαιρετικα χρησιμο ωστε να βγουν καποια συμπερασματα και να λαβουμε μια καλυτερη εικονα οσο αφορα την Ρωσια και την επαρχια της.
...μιας και δεν υπάρχει νήμα 'Τι γίνεται με Μόσχα;"...θα το θέσω εδώ...
...να ξεκαθαρίσω ότι είμαι πρωτάρης σε εκτός έδρας παιχνίδι...και για αυτό ζητάω γνώμες...
...πριν μερικές βδομάδες συνάντησα ρωσίδα που είχε έρθει με γραφείο...παίχτηκαν σκηνικά που μου άρεσαν...και επειδή υπήρχε χημεία...της άφησα την επαγγελματική κάρτα μου...χωρίς να μιλήσουμε καθόλου...αφού δεν μιλάω ρώσσικα..και αυτή δεν ξέρει αγγλικά...
...η κοπέλα έφυγε...αλλά προφανώς τσεκάρισε την κάρτα μου...μπορεί και να "ξεσκόνισε" λίγο την ιστοσελίδα της δουλειάς μου...και 2 μέρες μετά έστειλε mail...έκτοτε κρατάμε επαφή με viber...είπε ότι θα ξανάρθει τον Μάϊο...αλλά της είπα ότι σκέφτομαι να ξεσκάσω 2 μέρες...και να πάω Μόσχα να την βρώ...
...δεν ξέρω αν θα βρεθούμε Μόσχα...ή στο Καζάν που είναι η πόλη της...
...της είπα να διαλέξει αυτή...
...το θέμα είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει για δωράκι...και δεν ξέρω τι σκατά να κάνω σε αυτόν τον τομέα...
...τα φώτα σας please...