Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι διαφορετικό έκαναν οι ξένοι που λες Πράγα απο αυτό που κάνω εγώ?Που σίγουρα θα τους έτρωγαν πενταπλα χρήματα,για απονσοριλικι Πράγα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι λιγότερο απο 1500 ευρώ μηνιαιως.

Kαταρχήν, ενώ είσαι από τους καλύτερα αμειβόμενους αλλοδαπούς υπαλλήλους στη Γερμανία, πρεσβεύεις ένα σπορ που δεν είναι για υπαλλήλους.

Ροή χρημάτων για σπόνσορινγκ μπορεί να έχει μόνο ένας εισοδηματίας ή ένας επιχειρηματίας.
Ένας υπάλληλος μπορεί να καλύψει τα έξοδα, μέχρι να ξεκοκαλίσει το εφάπαξ του ή αν έχει σκοτώσει κανά πατρικό σπίτι.

Πρώτη διαφορά λοιπόν είναι πως κανείς από τους 3(2 Άγγλοι και 1 Γερμανός)όλοι τους 50+, δεν είναι υπάλληλος.

Δεύτερη διαφορά είναι ότι λόγω ιδιότητας πηγαίνουν Πράγα και αράζουν 1-2 βδομάδες και όχι ένα ΣΚ ανά τρίμηνο.
Oπότε η χορηγία πιάνει τόπο.

Τρίτη διαφορά, ξοδεύουν χρόνο-χρήμα και σε περιφερειακά άτομα.
Π.χ.σερβιτόρες,παρκαδόρους,κ.λ.π.
Εσύ δεν επενδύεις καθόλου στο περιβάλλον,δε σε ξέρει κανείς εκεί που πας.
Όμως αν χτίσεις ένα προφίλ,σου έρχονται μόνες τους από κανονικές γκόμενες μέχρι πουτάνες Α' διαλογής.

Πάμε και τώρα στην ποιότητα των γυναικών.
Επειδή τις περισσότερες τις έβλεπα από κοντά, ήταν minimum σαν την Σλοβάκα.

Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι...
Μια ξανθιά Πολωνέζα από Κρακοβία που τραβελόφερνε στη φάτσα ή η ψηλή στη φωτό με το σώβρακο και κάποιες άλλες που έχεις postάρει,
πόσο νομίζεις ότι θα σου κόστιζαν να τις βγάζεις ταρίφα στη Γερμανία;
Περισσότερα από όσα ξοδεύεις τώρα;
Έχεις πάρει χαμπάρι πόσες Ρωσίδες/Ουκρανέζες/Πολωνέζες σαν αυτές που ποστάρεις,χωρισμένες ή μη, με παιδιά ή χωρίς,έχουν έρθει Γερμανία και επειδή έχουν συνήθως μηδέν προσόντα και άγνοια γλώσσας,
έχουν καταλήξει να ψήνουν ξημερώματα ψωμάκια σε φούρνους ή χειροτερα να σφουγγαρίζουν σε εταιρείες με αφεντικά τούρκους;
Κάτι τέτοιες,εσύ με τα 5 χιλιάρικα και μόνο να τις βγάλεις σε κανά καλό ρεστοραντ, τούμπες θα κάνουν..

Απλά όπως σου έγραψα,εσύ θες να πηγαίνεις στην πηγή,να ζεις ότι έχει απομείνει από την Σλαβική αίγλη και να αναμετριέσαι με αραβότουρκους..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάμε και τώρα στην ποιότητα των γυναικών.
Επειδή τις περισσότερες τις έβλεπα από κοντά, ήταν minimum σαν την Σλοβάκα.

Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι...
Μια ξανθιά Πολωνέζα από Κρακοβία που τραβελόφερνε στη φάτσα ή η ψηλή στη φωτό με το σώβρακο και κάποιες άλλες που έχεις postάρει,
πόσο νομίζεις ότι θα σου κόστιζαν να τις βγάζεις ταρίφα στη Γερμανία;
Περισσότερα από όσα ξοδεύεις τώρα;

Αυτές δεν ήταν σπονσορετς.Αυτές ήταν γνωριμίες από τα κλαμπ για ONs.Την Πολωνέζα τη γνώρισα στο Beszennosc στο Βρότσλαβ και μετά με πήγε στο Grey club με τη φίλη της για σαμπάνιες.Της έδωσα κάπου 100 ευρώ δώρο αν θυμάμαι καλά.
Την άλλη τη γνώρισα Carribean και τη γάμησα την επόμενη μέρα πάλι με δώρο στα 150 ευρώ και έξοδα dating.
Να πας Γερμανία σε κλαμπ και να βγάλεις επί τόπου γκόμενα χλωμό,ούτε να μπεις δε σε αφήνουνε αν περνάς κάποια ηλικία,έχει σκληρή πόρτα.
Πολωνία,Ουκρανία είναι πολύ εύκολο,παλιά και Τσεχία ήταν αρκετά εύκολο,τώρα δεν ξέρω αν και Τσεχία ποτέ δεν είχε καλή νυχτερινή ζωή με εξαίρεση Οστράβα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kαταρχήν, ενώ είσαι από τους καλύτερα αμειβόμενους αλλοδαπούς υπαλλήλους στη Γερμανία, πρεσβεύεις ένα σπορ που δεν είναι για υπαλλήλους.

Ροή χρημάτων για σπόνσορινγκ μπορεί να έχει μόνο ένας εισοδηματίας ή ένας επιχειρηματίας.
Ένας υπάλληλος μπορεί να καλύψει τα έξοδα, μέχρι να ξεκοκαλίσει το εφάπαξ του ή αν έχει σκοτώσει κανά πατρικό σπίτι.

Πρώτη διαφορά λοιπόν είναι πως κανείς από τους 3(2 Άγγλοι και 1 Γερμανός)όλοι τους 50+, δεν είναι υπάλληλος.

Δεύτερη διαφορά είναι ότι λόγω ιδιότητας πηγαίνουν Πράγα και αράζουν 1-2 βδομάδες και όχι ένα ΣΚ ανά τρίμηνο.
Oπότε η χορηγία πιάνει τόπο.

Τρίτη διαφορά, ξοδεύουν χρόνο-χρήμα και σε περιφερειακά άτομα.
Π.χ.σερβιτόρες,παρκαδόρους,κ.λ.π.

Αρα παραδέχεσαι οτι αυτοί πληρώνουν πολύ περισσότερα από εμένα.Πιθανόν να σκάνε και διχίλιαρα σε μια γκόμενα μηνιαίως.
Απλά απορρίπτεις ή δέχεσαι το σπόνσορινγκ όχι σαν αρχή αλλά ανάλογα με το άτομο που το κάνει.
Δηλαδή σε αυτόν δε θα πεις γιατί κορόιδο σκας στην άλλη 2000 ευρώ το μήνα χωρίς να την βλέπεις όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να γαμήσεις 40 γκόμενες στα πριβάτ?Τι νομίζεις κάνει η δικιά σου όταν δεν είσαι εκεί?Βίζιτα είναι κτλ.
Βλέπεις την ενέργεια ανάλογα με το άτομο και όχι σαν ενέργεια καθεαυτή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτές δεν ήταν σπονσορετς.Αυτές ήταν γνωριμίες από τα κλαμπ για ONs.Την Πολωνέζα τη γνώρισα στο Beszennosc στο Βρότσλαβ και μετά με πήγε στο Grey club με τη φίλη της για σαμπάνιες.Της έδωσα κάπου 100 ευρώ δώρο αν θυμάμαι καλά.
Την άλλη τη γνώρισα Carribean και τη γάμησα την επόμενη μέρα πάλι με δώρο στα 150 ευρώ και έξοδα dating.
Να πας Γερμανία σε κλαμπ και να βγάλεις επί τόπου γκόμενα χλωμό,ούτε να μπεις δε σε αφήνουνε αν περνάς κάποια ηλικία,έχει σκληρή πόρτα.
Πολωνία,Ουκρανία είναι πολύ εύκολο,παλιά και Τσεχία ήταν αρκετά εύκολο,τώρα δεν ξέρω αν και Τσεχία ποτέ δεν είχε καλή νυχτερινή ζωή με εξαίρεση Οστράβα.

Γερμανία σε δυτική γκόμενα,δεν υπάρχει φλασάρισμα ούτε σε κλαμπ, ούτε πουθενά.

Όμως αν πας Γερμανία σε Σλαβικό πάρτυ με τη δική σου εμπειρία,θα βγάλεις άκρη.
Θυμάσαι που σε είχα καλέσει σε ένα Πολωνέζικο πάρτυ στην Κολωνία;
Tι νομίζεις ότι θα κάναμε εκεί;Θα πηγαίναμε να φάμε pierogi;
Εσύ θα έπαιζες το δικό σου ΠΑΙΓΝΙΟ και εγώ το δικό μου

Αρα παραδέχεσαι οτι αυτοί πληρώνουν πολύ περισσότερα από εμένα.Πιθανόν να σκάνε και διχίλιαρα σε μια γκόμενα μηνιαίως.
Απλά απορρίπτεις ή δέχεσαι το σπόνσορινγκ όχι σαν αρχή αλλά ανάλογα με το άτομο που το κάνει.
Δηλαδή σε αυτόν δε θα πεις γιατί κορόιδο σκας στην άλλη 2000 ευρώ το μήνα χωρίς να την βλέπεις όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να γαμήσεις 40 γκόμενες στα πριβάτ?Τι νομίζεις κάνει η δικιά σου όταν δεν είσαι εκεί?Βίζιτα είναι κτλ.
Βλέπεις την ενέργεια ανάλογα με το άτομο και όχι σαν ενέργεια καθεαυτή.

Φαινομενικά πληρώνουν περισσότερο.
Αν π.χ.ο άλλος έχει καθαρό εισόδημα από ενοίκιο ή επιχείρηση 20.000 και δίνει τα 2.000,
ενώ εσύ έχεις εισόδημα με πίπεν-κώλεν υπερωρίες 5.000 και δίνεις 1.500
ποιος πληρώνει περισσότερα τελικά;

Μια φορά το call girl δεξί χέρι, πήγε να μου πουλήσει τρέλα με το πόσο αμείβομαι εγώ ανά ώρα και πόσο αυτή.
Επειδή έπρεπε να επαναφέρω τις ισορροπίες στη σχέση μας και να της κόψω τη φόρα, της είπα ότι εγώ μπορεί να βγάζω λιγότερα/ώρα αλλά τα βγάζω όρθιος και όχι στα τέσσερα.
Έβαλε τα κλάματα φυσικά...

Οπότε το ποιος πληρώνει περισσότερα και το ποιος βγάζει περισσότερα,είναι μεγάλη ιστορία..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μπράβο ΒΠ άντε να επανέλθει το επίπεδο. Κμαν γράφε καμία πληροφορία όταν θες, γιατί όταν είσαι ήρεμος λες σωστά πράγματα και μη γαμας το νημα. Τώρα που λείπει κ ο Δημητράκης ευκαιρία είναι να ηρεμήσουμε κ να έχει επίπεδο το νήμα και χρήσιμες πληροφορίες για τους νέους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Ο ΒΠ δρα εξισοροππητικα ,κμανικος μεν μυαλωμενος δε :grin:
πολυ σωστο αυτο που εγραψε ,υπαλληλος να βγαλει γουστα επιχειρηματια δεν γινεται ... οταν παει να το κανει το αποτελεσμα ειναι τραγικο οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Πληροφοριες λοιπον ,καιρος ειναι να γραψει ο dirty που ειναι πλεον ο αρμοδιοτερος περι Κιεβου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Πριν μερικές μέρες γέλασα πολύ με το ποστ για τις Τσέχες και τους Ρώσους στρατιώτες το 1968.
Με αυτο γελασα και εγω πραγματι και μαλιστα πολυ
πριαπισμος ... χαχα

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο ΒΠ δρα εξισοροππητικα ,κμανικος μεν μυαλωμενος δε :grin:
πολυ σωστο αυτο που εγραψε ,υπαλληλος να βγαλει γουστα επιχειρηματια δεν γινεται ... οταν παει να το κανει το αποτελεσμα ειναι τραγικο οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Πληροφοριες λοιπον ,καιρος ειναι να γραψει ο dirty που ειναι πλεον ο αρμοδιοτερος περι Κιεβου
22-31 θα είσαι στα μέρη μας για καφέ?
Τι να γράψω...?? Πρέπει να με παχύνετε, έχω χάσει 3,4 κιλά. Όλη μέρα τρώω και αδυνατίζω. Πρέπει να δανειστώ μερικά κιλά από τον Allan.
Θεωρώ ότι το thread βγάζει στην επιφάνεια τα ελάττώματα και τις αδυναμίες που έχουμε ως άντρες. Όλοι εδώ μέσα διαφημίζουμε και δημιουργούμε μια υπερβολική εικόνα του εαυτού μας και των κατορθωμάτων μας. Εγώ έχω απογοητευτεί ειλικρινά από ορισμένα πράγματα που δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μπορούν να συμβούν. Ευτυχώς οι περισσότεροι που έχω συναντήσει εδώ με τελευταίους τον Suncity και τον Μουνοκωλαράκι είναι άτομα οκ, που χαίρεσαι που τους γνώρισες.
Από εκεί και πέρα ότι θέλετε.. ρωτήστε να σας πω..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
^  :2funny:

Ναι θα ειμαι ,γυριζει και ο "μικρος" απο US εκεινες τις μερες
θα σε παχυνουμε με το ζορι για να αντεξεις :grin: εχεις πολλα χρονια ακομα πανω ,τα λεμε.

μετά τον καφε θα πάμε την καθιερωμένη μας τσάρκα να δεις και τις καινούριες μοντελίσιες αφίξεις... ;)

ο αλλαν και ο ντερτυ μάλλον πάλι για ύπνο θα πάνε μετά  :woldman:, αλλά για τον ντέρτυ δεν βαζω το χερι μου στη φωτιά διοτι μπορει να εχει κανενα καλό μωρο μαζι παρεα  ;),  ο αλλαν ομως σιγουρα δεν θα ακολουθησει το προγραμμα που θα περιλαμβανει η ατζεντα  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπράβο ΒΠ άντε να επανέλθει το επίπεδο. Κμαν γράφε καμία πληροφορία όταν θες, γιατί όταν είσαι ήρεμος λες σωστά πράγματα και μη γαμας το νημα. Τώρα που λείπει κ ο Δημητράκης ευκαιρία είναι να ηρεμήσουμε κ να έχει επίπεδο το νήμα και χρήσιμες πληροφορίες για τους νέους.

Μα εγώ είμαι ο μόνος που γράφει σωστά πράγματα.Απλά δεν αρέσει στους άλλους το ζόρι.
Λέω μπουκάρεις Carribean και έχεις μια ώρα στη διάθεσή σου,με 150 ευρώ στην τσέπη τι θα γαμήσεις?Μπουκάρεις Κίεβο γενικά και έχεις 300 ευρώ για ένα Σαββατόβραδο και μετά γυρνάς πίσω,πώς θα δράσεις?
Δηλαδή με βάση περιορισμούς χρονικούς,τοπικούς,οικονομικούς.Ζορίζω τον άλλον υπέρ το δέον να βρεθεί στην κατάσταση τσομπάνη να πάρει αποφάσεις σε dt υπό περιορισμούς,χρόνου χώρου,χρήματος σε περιβάλλον ανταγωνισμού και με μεγάλο ρίσκο και ποσοστό αποτυχίας.
Και μάλιστα υπό συνθήκες στέρησης ύπνου,συχνά και τροφής.
Συνεπώς με όλα τα στοιχεία εναντίον σου να καταφέρεις να επιβιώσεις.Είναι η άγρια προσέγγιση,βλέπω και εδώ τους ψωλάδες ξένους και ντόπιους Γερμανία και μου έρχεται να τους καταβροχθίσω.Το 95% δεν μπορούν απλά να ανταποκριθούν στις συνθήκες πίεσης χωροχρονικών περιορισμών και υπό συνθήκες στέρησης ύπνου και τροφής,πρόκειται καθαρά για γιωτάδες,καμία σχέση με στρατιώτες του καμακιού.
Αλλά οι πιο πολλοί θέλουν τα εύκολα,τις φαρδιές λεωφόρους και τα έτοιμα,δε θέλουν να κοπιάσουν για αυτό και είναι επιφυλακτικοί,δε θέλουν να ξοδέψουν,να προσπαθήσουν κτλ.Θέλουν έτοιμη κατάσταση,έτοιμη φάση,μασημένη τροφή,πώς το λένε?Δε θέλουν να δημιουργούν τζόγο.
Τα άτομα σαν εμένα παίρνουν σα δεδομένο οτι θα βρεθούν σε αυτές τις συνθήκες,οτι εφαρμόζονται διαφορετικοί κανόνες στην περίπτωσή μας κτλ.

D

dude901123

Επισκέπτης
μετά τον καφε θα πάμε την καθιερωμένη μας τσάρκα να δεις και τις καινούριες μοντελίσιες αφίξεις... ;)

ο αλλαν και ο ντερτυ μάλλον πάλι για ύπνο θα πάνε μετά  :woldman:, αλλά για τον ντέρτυ δεν βαζω το χερι μου στη φωτιά διοτι μπορει να εχει κανενα καλό μωρο μαζι παρεα  ;),  ο αλλαν ομως σιγουρα δεν θα ακολουθησει το προγραμμα που θα περιλαμβανει η ατζεντα  :grin:
Συζητάω με 2 ντιέβουσκες να κατέβουν μαζί μου. Βασικά η μία να έρθει με το αυτοκίνητο και η άλλη να έρθει ενδιάμεσα να γυρίσουμε μαζί. Να πω την αλήθεια.. Μπούχτισα.. και λίγες ημέρες χωρίς γυναίκες καλό θα κάνουν. Θα σας ακολουθήσω στη λεωφόρο του πληρωμένου έρωτα. Εισαγωγή στα βρώμικα μονοπάτια της νύχτας  :happy: :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συζητάω με 2 ντιέβουσκες να κατέβουν μαζί μου. Βασικά η μία να έρθει με το αυτοκίνητο και η άλλη να έρθει ενδιάμεσα να γυρίσουμε μαζί. Να πω την αλήθεια.. Μπούχτισα.. και λίγες ημέρες χωρίς γυναίκες καλό θα κάνουν.

εισαι στον παραδεισο dirty και ζησε την φαση οσο καλυτερα γινεται  :dancing: εγω εδω στην ψωροκόσταινα τρωω τα μνημονια των αριστερων στη Μαπα. anyway θα την βρω την ακρη μ'  αυτα που ειπαμε κατ' ιδιαν  ;)

το καλο ειναι οτι ανεβηκε καπως η ποιοτητα στο πληρωμενο στην πολη με τις νεες αφιξεις στα στουντιο και εχουμε μια μικρη διεξοδο να ξεχνιομαστε λιγο απο τα προβληματα της καθημερινοτητας

Υ.Γ. τον οκτωβριο θα παρω παραγωγη απο δεντρα καρυδιας. θα φροντισω να σου στειλω κανα δυο κιλα να τα τρως με μελι για πρωινο για να εχεις δυναμεις  ;)

D

dude901123

Επισκέπτης
εισαι στον παραδεισο dirty και ζησε την φαση οσο καλυτερα γινεται  :dancing: εγω εδω στην ψωροκόσταινα τρωω τα μνημονια των αριστερων στη Μαπα. anyway θα την βρω την ακρη μ'  αυτα που ειπαμε κατ' ιδιαν  ;)

το καλο ειναι οτι ανεβηκε καπως η ποιοτητα στο πληρωμενο στην πολη με τις νεες αφιξεις στα στουντιο και εχουμε μια μικρη διεξοδο να ξεχνιομαστε λιγο απο τα προβληματα της καθημερινοτητας

Υ.Γ. τον οκτωβριο θα παρω παραγωγη απο δεντρα καρυδιας. θα φροντισω να σου στειλω κανα δυο κιλα να τα τρως με μελι για πρωινο για να εχεις δυναμεις  ;)
Πρέπει να βρούμε και μέλι από.. Chernobyl για να αντέξω  :happy: :happy:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα εγώ είμαι ο μόνος που γράφει σωστά πράγματα.Απλά δεν αρέσει στους άλλους το ζόρι.
Λέω μπουκάρεις Carribean και έχεις μια ώρα στη διάθεσή σου,με 150 ευρώ στην τσέπη τι θα γαμήσεις?Μπουκάρεις Κίεβο γενικά και έχεις 300 ευρώ για ένα Σαββατόβραδο και μετά γυρνάς πίσω,πώς θα δράσεις?
Δηλαδή με βάση περιορισμούς χρονικούς,τοπικούς,οικονομικούς.Ζορίζω τον άλλον υπέρ το δέον να βρεθεί στην κατάσταση τσομπάνη να πάρει αποφάσεις σε dt υπό περιορισμούς,χρόνου χώρου,χρήματος σε περιβάλλον ανταγωνισμού και με μεγάλο ρίσκο και ποσοστό αποτυχίας.
Συνεπώς με όλα τα στοιχεία εναντίον σου να καταφέρεις να επιβιώσεις.Είναι η άγρια προσέγγιση,βλέπω και εδώ τους ψωλάδες ξένους και ντόπιους Γερμανία και μου έρχεται να τους καταβροχθίσω.Το 95% δεν μπορούν απλά να ανταποκριθούν στις συνθήκες πίεσης χωροχρονικών περιορισμών και υπό συνθήκες στέρησης ύπνου και τροφής,πρόκειται καθαρά για γιωτάδες,καμία σχέση με στρατιώτες του καμακιού.
Αλλά οι πιο πολλοί θέλουν τα εύκολα,τις φαρδιές λεωφόρους και τα έτοιμα,δε θέλουν να κοπιάσουν για αυτό και είναι επιφυλακτικοί,δε θέλουν να ξοδέψουν,να προσπαθήσουν κτλ.Θέλουν έτοιμη κατάσταση,έτοιμη φάση,μασημένη τροφή,πώς το λένε?Δε θέλουν να δημιουργούν τζόγο.
Τα άτομα σαν εμένα παίρνουν σα δεδομένο οτι θα βρεθούν σε αυτές τις συνθήκες,οτι εφαρμόζονται διαφορετικοί κανόνες στην περίπτωσή μας κτλ.

Απαντάω εγώ κ λέω. Αν θες να πάρεις πουτάνες, όπως παίρνεις εσύ, πας σε ένα σπιτάκι (Ο Τάσος γνωρίζει γιατί πήγε, εγώ δεν ξέρω που είναι. Ήθελα να πάω μαζί του, αλλά κρύωσα όταν είμασταν Κίεβο) και με 40 ευρώ γαμάς ωραιότατα κομμάτια. Αν θες ένα πιο σπονσορό gfe, παίρνεις μια γκόμενα για όλη τη μέρα και της δίνεις μέχρι 100 ευρώ συν έξοδα ραντεβού. Οτιδήποτε παραπάνω από αυτές τις ταρίφες, χαλάει την πιάτσα για όλους. Αν είναι δυνατόν στην Ουκρανία του βασικού μισθού 200-300 eur. να δίνετε μεγαλύτερα ποσά. Όποιος το κάνει είναι θύμα απλά. Για να δώσεις μεγαλύτερα ποσά, η γκόμενα πρέπει να είναι 9άρι plus ή ο γαμέας να μη βλέπεται. πχ. 1.60 με τα χέρια στην ανάταση και 50 plus. Που και πάλι, το 100, άντε να γίνει 150. Άντε 200. Είναι πολύ μεγάλα ποσά για Ουκρανία ήδη και πρέπει να λένε ευχαριστώ. Μόνο στην ιδέα ότι μαλάκες/κορόιδα δίνουν παραπάνω και χαλάνε την πιάτσα και την τσέπη του, τρελαίνομαι απλά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Κατέβα καμιά βόλτα Μόναχο να πιούμε καμιά μπύρα, γιατί άμα συνεχίσεις να γράφεις τέτοια post θα έρθω εγώ να σε βρω να σου κάνω κανά ηλεκτροσοκ να συνέλθεις..

Είσαι 45χρονών άνθρωπος, φτασμένος επαγγελματικά, δουλεύεις τόσες ώρες και πηγαίνεις στο κάθε Caribbean για να καταπιέζεις και να ζορίζεις τον εαυτό σου;
Για ποιο λόγο;Μην προλάβουν να φλασάρουν περισσότερα οι αραβότουρκοι και ξεμείνει το μαγαζί από πουτάνες;

Παραδέξου ότι αυτός ο φαντασιακός κόσμος με σπρωξιματα, επικράτηση στο χωροχρόνο, πουτάνες που είναι δήθεν γκόμενες ελευθέρας,κ.λ.π. είναι ένας επίπλαστος κόσμος που έχεις δημιουργήσει
για να φτιάχνεσαι ερωτικά και δεν αφορά κανέναν άλλο πορνοεκδρομέα.

Κανείς εκτός από εσένα δεν πάει τριήμερα υπό συνθήκες αϋπνίας και γενικής κακουχίας.
Να περάσουμε καλά πάμε, δεν πάμε να περάσουμε διαβολοεβδομάδα στα ΟΥΚ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως όλοι αυτοί οι Γερμανοί που περιγράφεις ως ψωλάδες, έχουν επιλέξει να δίνουν διαφορετικές μάχες από τις δικές σου;
Ότι δεν κυνηγάνε υπερωρίες προκειμένου να ζήσουν έστω και για λίγο τη ζωή του επιχειρηματία/εισοδηματία/ποδοσφαιριστή.
Πως έχουν άλλες προτεραιότητες: σταθερή σύντροφο,φίλους,οικογένεια,εκδρομές,χόμπι,κ.λ.π. και απλά εκμεταλλεύονται την ελαστικότητα του συστήματος τρομπάροντας λιγάκι;

Εγώ δουλεύω Δευτέρα - Πέμπτη από επιλογή.Είμαι ψωλάς;
Όχι,απλά δεν έχω πλέον να αποδείξω επαγγελαμτικά σε κανέναν τίποτα.
Εσύ στα 45 ξεσκίζεσαι στη δουλειά προκειμένου να αποδείξεις τι και σε ποιον;

Kανονικά στην ηλικία σου έπρεπε να έχεις ήδη μαζέψει κεφάλαιο και να μην αναλώνεσαι σε ανώριμες συμπεριφορές και φαντασιακές καταστάσεις.
Δε σου λέω ότι έπρεπε να έχεις παντρευτεί την Κούλα και να είχες 3 παιδιά, αλλά να επένδυες στο ατομικό σου κεφάλαιο, υλικά και πνευματικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom