ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Τι διαφορετικό έκαναν οι ξένοι που λες Πράγα απο αυτό που κάνω εγώ?Που σίγουρα θα τους έτρωγαν πενταπλα χρήματα,για απονσοριλικι Πράγα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι λιγότερο απο 1500 ευρώ μηνιαιως.
Kαταρχήν, ενώ είσαι από τους καλύτερα αμειβόμενους αλλοδαπούς υπαλλήλους στη Γερμανία, πρεσβεύεις ένα σπορ που δεν είναι για υπαλλήλους.
Ροή χρημάτων για σπόνσορινγκ μπορεί να έχει μόνο ένας εισοδηματίας ή ένας επιχειρηματίας.
Ένας υπάλληλος μπορεί να καλύψει τα έξοδα, μέχρι να ξεκοκαλίσει το εφάπαξ του ή αν έχει σκοτώσει κανά πατρικό σπίτι.
Πρώτη διαφορά λοιπόν είναι πως κανείς από τους 3(2 Άγγλοι και 1 Γερμανός)όλοι τους 50+, δεν είναι υπάλληλος.
Δεύτερη διαφορά είναι ότι λόγω ιδιότητας πηγαίνουν Πράγα και αράζουν 1-2 βδομάδες και όχι ένα ΣΚ ανά τρίμηνο.
Oπότε η χορηγία πιάνει τόπο.
Τρίτη διαφορά, ξοδεύουν χρόνο-χρήμα και σε περιφερειακά άτομα.
Π.χ.σερβιτόρες,παρκαδόρους,κ.λ.π.
Εσύ δεν επενδύεις καθόλου στο περιβάλλον,δε σε ξέρει κανείς εκεί που πας.
Όμως αν χτίσεις ένα προφίλ,σου έρχονται μόνες τους από κανονικές γκόμενες μέχρι πουτάνες Α' διαλογής.
Πάμε και τώρα στην ποιότητα των γυναικών.
Επειδή τις περισσότερες τις έβλεπα από κοντά, ήταν minimum σαν την Σλοβάκα.
Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι...
Μια ξανθιά Πολωνέζα από Κρακοβία που τραβελόφερνε στη φάτσα ή η ψηλή στη φωτό με το σώβρακο και κάποιες άλλες που έχεις postάρει,
πόσο νομίζεις ότι θα σου κόστιζαν να τις βγάζεις ταρίφα στη Γερμανία;
Περισσότερα από όσα ξοδεύεις τώρα;
Έχεις πάρει χαμπάρι πόσες Ρωσίδες/Ουκρανέζες/Πολωνέζες σαν αυτές που ποστάρεις,χωρισμένες ή μη, με παιδιά ή χωρίς,έχουν έρθει Γερμανία και επειδή έχουν συνήθως μηδέν προσόντα και άγνοια γλώσσας,
έχουν καταλήξει να ψήνουν ξημερώματα ψωμάκια σε φούρνους ή χειροτερα να σφουγγαρίζουν σε εταιρείες με αφεντικά τούρκους;
Κάτι τέτοιες,εσύ με τα 5 χιλιάρικα και μόνο να τις βγάλεις σε κανά καλό ρεστοραντ, τούμπες θα κάνουν..
Απλά όπως σου έγραψα,εσύ θες να πηγαίνεις στην πηγή,να ζεις ότι έχει απομείνει από την Σλαβική αίγλη και να αναμετριέσαι με αραβότουρκους..