Εδώ έχω μια διαφορετική άποψη για τη φτώχεια και τη πουτανιά σε επίπεδο γκρίζας ζώνης σε τέτοιες χώρες αλλά και στη Δύση ..
Η Ταυλάνδη δεν είναι φτωχή χώρα!Μόνο το πουκετ που είναι ένα νησί επι της ουσίας και μικρότερο απο τη Ρόδο δέχεται 30εκατομύρια τουρίστες όταν η Ρόδος μετά βίας έφτασε πρόπερσι σε μια καλή σεζόν τα 2εκ και φέτος 2,5εκ!
Ο λόγος που μια Ταυλανδή στρέφεται στη πορνεία είναι διότι είναι ΤΕΜΠΕΛΑ!
Είτε να δουλέψει είτε να αποκτήσει τα εφόδια που θα βρει δουλεια!
Το ίδιο μου έλεγε ένας Έλληνας στη Βραζιλία που είχε κομμωτήριο !Έδινε 2000 δολάρια το μήνα μισθό και γκρίνιαζε πως δεν μπορεί να βρεί προσωπικό διότι οι Βραζιλιάνες θέλουν να κάθονται και όχι να δουλεύουν ! Στη Δύση έχει λιγότερη γκρι ζώνη όχι λόγο πλούτου αλλά διότι οι κοπέλες απο μικρές μαθαίνουν πως θα πρέπει να δουλέψουν!Στις Σλαβικές χώρες πάλι τα ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ψάχνονται για σπόνσορες και χορηγούς και αυτό το ξέρετε όλοι όσοι ασχολείστε με το σπορ!
Όσο για τον Κμαν, δεν με νοιάζει καθόλου το πραγματικό του προφίλ αλλά το ιντερνετικό του! Πριν κάτι μέρες πήγαν δυο πολύ καλοί φίλοι μου Πολωνία (ένας ο δηκηγόρος που έχει αναφερθεί στο σάιτ) και άλλος ένας που είναι πολύ δυνατός στη Ρόδο σε όλα τα επίπεδα και ξεσκίστικάν στη πούτσα σε 7 μέρες στη Βαρςοβία! Τρια μουνιά ο ένας και άλλες δυο ο άλλος ! Όλες 7,5-9!
Μου έδειξαν μέχρι και μοντέλο της πασαρέλας !Τη μια μάλιστα που έγραψε και για τους δύο την πήραν μαζί παρτούζα!!Και αν ο άλλος δεν ήταν αρχάριος εκτός Ελλάδος θα έτρωγε και άλλες!Και όλα αυτά σε day game στο δρόμο σταθμούς mall κτλ!!!!!
Αυτά όμως δεν θα σας τα πει ούτε ο Dr Love ούτε ο Mindreader ούτε ο Fidele (αυτός έχει πει το λογικό πως αυτά που θα κάνεις Ελλάδα θα τα κάνεις σε μεγαλύτερο βαθμό Πολωνία) ούτε κάποιος απο τους συμβατικούς παρά μόνο ο ένας και μοναδικός αρχηγός του ΒΑΛΚΑΝΙΙΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΥ Μέγας ΚΜΑΝ!!!
Αρχηγέ συνέχισε να δείχνεις το δρόμο έστω και σε εμάς τους λίγους ακόλουθους!!!