Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κανεις λες και εισαι 16 που δεν εχει γαμησει ποτε
Τα πιτσιρικια ειναι απαλλαγμενα απο τα αγχη πληρωνει αλλος γιαυτους οποτε εχουν αυτη την ψυχολογια
Οι σημερινες σχεσεις ειναι σαφως δυσκολες εστω και στο απλο πηδημα , εχει ο αλλος πισω του ευθυνες και υποχρεωσεις αδυνατον να επικεντρωθει αλλου
Πρεπει να καταλαβεις οτι ολες οι ηλικιες δεν ειναι ιδιες

Αυτό λέω κι εγώ.Έλλειψη άγχους+γκόμενες που ψάχνονται για εμπειρίες.Γι'αυτό και βλέπεις μόνο τα πιτσιρίκια να περνάνε καλά σ'αυτή τη χώρα και όλοι οι άλλοι να είναι σε κατάθλιψη.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Το μεγαλύτερο ψέμα είναι πως Ελληνίδες είναι πιστές και αξιοπρεπείς. Όλες πάιζουν με 5 ταυτόχρονα και στο λέω απο προσωπική εμπερία χρόνων με δεκάδες γυναίκες στον εργασιακό χωρο και όχι μονο..Τις βλέπω τι κάνουν..Έχουν στρατό απο πίσω απλα δεν το έχεις πάρει πρέφα. Αν πάρεις πρόσβαση το Viber και στο Facebook τους θα φρίξεις..Και μιλάω για τα λεγόμενα καλά κορίτσια!!

Εγω μιλάω για ξένες όχι μόνο για Ουκρανέζες που δέχομαι είναι απο τις φυλές που έχεις μια σημαντική πιθανότητα να ζητάει δωράκι.  Είναι άκρο οι Ουκρανές και όχι για άπειρους...Αλλά υπάρχουν εκατοντάδες φυλές που είναι μια χαρά και πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Περιμενεις διαφορετικη εξελιξη οταν 100 κλαρινα της στελνουνκαι σχολιαζουν στις φωτο τηε καθε μερα λες και ειναι η μονικα μπελουτσι?

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Αυτό λέω κι εγώ.Έλλειψη άγχους+γκόμενες που ψάχνονται για εμπειρίες.Γι'αυτό και βλέπεις μόνο τα πιτσιρίκια να περνάνε καλά σ'αυτή τη χώρα και όλοι οι άλλοι να είναι σε κατάθλιψη.

Π.Χ
Οταν εχεις μια μιλφαρα που πηδας περνατε καλα οσο δεν γινεται  και σου λεει πρεπει να φυγω γιατι ο γιος μου δινει εξετασεις και εχω αγωνια καταλαβαινεις τι γινεται  
Αυτο το παραδειγμα στο εδωσα ενδεικτικα

Οι μεγαλες ηλικιες (αυτες που εχουν φυγει απο σπιτι και δουλευουν για να επιβιωσουν) εχουν αυτες τις ανησυχιες
Αλλος παιδια , αλλος οικονομικα , αλλος καριερικα , αλλος υπαρξιακα ψυχολογικα
Υπαρχουν οι λιγες εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα
Αυτο συμβαινει σε ολο το πολιτισμενο δυτικο κοσμο

Οι καλυτερες ηλικιες του αντρα ειναι 30-50 και στη γυναικα 25-45    
Σιγα τις πολλες εμπειριες που εχουν τα πιτσιρικια , η εμπειρια ερχεται με την ωριμανση
Ακομα και οι επαγγελματιες call girl που εχουν παει χιλιαδες αντρες θα σου το πουν αυτο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Περιμενεις διαφορετικη εξελιξη οταν 100 κλαρινα της στελνουνκαι σχολιαζουν στις φωτο τηε καθε μερα λες και ειναι η μονικα μπελουτσι?
Εχω βγει με ελληνομολδαβεζα(28 χρονων και 7αρι) στο Κισιναου ,μεγαλωσε απο 6 χρονων στην Αθηνα.
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ μου ελεγε η Ελλαδα για μας ,προ κρισης μας εδιναν απο 50 ευρω για να καθομαστε απλα σε καλα μαγαζια για να μας βλεπουν οι πιρφοροι και να γινεται καταναλωση στα ποτα χαχα
Στο κλαμπ που ειμασταν πανω κανενας δεν την εδινε σημασια , χαθηκε στην κυριολεξια αναμεσα στις αλλες μουνες που ηταν εκει. Φυσικα δεν πηδηξα ,με ζαλισε δυο ωρες να με μιλαει για τις φιλοσοφικες της αναζητησεις .......

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Εχω βγει με ελληνομολδαβεζα(28 χρονων και 7αρι) στο Κισιναου ,μεγαλωσε απο 6 χρονων στην Αθηνα.
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ μου ελεγε η Ελλαδα για μας ,προ κρισης μας εδιναν απο 50 ευρω για να καθομαστε απλα σε καλα μαγαζια για να μας βλεπουν οι πιρφοροι και να γινεται καταναλωση στα ποτα χαχα
Στο κλαμπ που ειμασταν πανω κανενας δεν την εδινε σημασια , χαθηκε στην κυριολεξια αναμεσα στις αλλες μουνες που ηταν εκει. Φυσικα δεν πηδηξα ,με ζαλισε δυο ωρες να με μιλαει για τις φιλοσοφικες της αναζητησεις .......
  σιγουρα Τασο, ειναι γενικο το προβλημα, πηγαινουν σε ενα κλαμπ  γιατι βλεπουν τη γκομενα στην εισοδο ! τι αλλο να πεις..  Εχουν γεμισει τα μαγαζια, απο ανατολικες  που βγαζουν χρημα σαν γλαστρες οπως ειπες..  Επισης οταν ερχοντε ελλαδα χανουν πολυ απο τη θυληκοτητα τους γιατι ειναι παντου κλαρινα και πεφτουν πανω της, οποτε μπορει να ειναι 6αρι και να αισθανεται 9αρι στην ελλαδα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
  σιγουρα Τασο, ειναι γενικο το προβλημα, πηγαινουν σε ενα κλαμπ  γιατι βλεπουν τη γκομενα στην εισοδο ! τι αλλο να πεις..  Εχουν γεμισει τα μαγαζια, απο ανατολικες  που βγαζουν χρημα σαν γλαστρες οπως ειπες..  Επισης οταν ερχοντε ελλαδα χανουν πολυ απο τη θυληκοτητα τους γιατι ειναι παντου κλαρινα και πεφτουν πανω της, οποτε μπορει να ειναι 6αρι και να αισθανεται 9αρι στην ελλαδα
Ακριβως!

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν έχουμε φτάσει στο επίπεδο να μην καταλαβαίνουμε πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις στην Ελλάδα σημαίνει πως δεν υπάρχει σωτηρία απλά..Κυρίως όταν αυτά τα λένε άντρες..Γιατι οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη ζουν στον παραδεισό τους πλέον με δεκάδες να σφάζονται στα πόδια τους και τελικά να μην κάθονται σε κανέναν, όπως οταν έχεις πολλά γλυκα δεν μπορείς να διαλέξεις γίνεσαι super επιλεκτικός.

Οταν βρισκομαι με γκόμενες και μου τα συζητάνε αυτά τους κάνω μια απλή ερώτηση..Πως είναι δυνατόν να γνωρίζω την κάθε έιδους φυλή και να μην βρίσκω Ελληνίδα που μιλάμε και την ίδια γλώσσα και έχουμε την ίδια κουλτούρα?

Δεν είναι όλες Ουκρανές και φτωχες..Πέρσι τέτοιο μήνα τα είχα με Αμερικάνιδα με πολύ χρημα που την γνωρίσα Tinder Ελλάδα. Αραζα σπίτι με θέα την Ακρόπολη απλά μετα μου ζήταγε να φύγω μαζί της εξωτερικό και δεν ήθελα και επιπλεον παρασύρθηκα με τα ταξίδια εξωτερικό στην Ανατολική Ευρώπη. Αν ήθελα όμως έμενα. Μετα απο δύο μήνες είχα γνωρίσει πάλι Αμερικανιδα που με απείλεισε με μύνησ στο τελος απο τον χωρισμό επειδη εξαφανιστηκα με κατι ψευτικες κατηγορίες που μου έλεγε και το καλοκαίρι Ιταλιδα που έμενε Αθήνα μέσω CS ..ΝΑι φτωχες και αυτές - πιο δυτικές πεθαίνεις!!! Εκλεισα το έτος χωρις να πηδηξω Ελληνιδα απλα..Ούτε καν ενδεχόμενος δεσμός.

Απλά ειναι για τον πούτσο οι δίκες μας πάρτε το πρέφα και ξυπνηστε!!

Δώστε αξία μόνο σε όποια αξιζει αυτο τον κανονα τηρήστε και θα φτιάξουν όλα.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Αν έχουμε φτάσει στο επίπεδο να μην καταλαβαίνουμε πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις στην Ελλάδα σημαίνει πως δεν υπάρχει σωτηρία απλά..Κυρίως όταν αυτά τα λένε άντρες..Γιατι οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη ζουν στον παραδεισό τους πλέον με δεκάδες να σφάζονται στα πόδια τους και τελικά να μην κάθονται σε κανέναν, όπως οταν έχεις πολλά γλυκα δεν μπορείς να διαλέξεις γίνεσαι super επιλεκτικός.

Οταν βρισκομαι με γκόμενες και μου τα συζητάνε αυτά τους κάνω μια απλή ερώτηση..Πως είναι δυνατόν να γνωρίζω την κάθε έιδους φυλή και να μην βρίσκω Ελληνίδα που μιλάμε και την ίδια γλώσσα και έχουμε την ίδια κουλτούρα?  :think:

Δεν είναι όλες Ουκρανές και φτωχες..Πέρσι τέτοιο μήνα τα είχα με Αμερικάνιδα με πολύ χρημα που την γνωρίσα Tinder Ελλάδα. Αραζα σπίτι με θέα την Ακρόπολη απλά μετα μου ζήταγε να φύγω μαζί της εξωτερικό και δεν ήθελα και επιπλεον παρασύρθηκα με τα ταξίδια εξωτερικό στην Ανατολική Ευρώπη. Αν ήθελα όμως έμενα. Μετα απο δύο μήνες είχα γνωρίσει πάλι Αμερικανιδα που με απείλεισε με μύνησ στο τελος απο τον χωρισμό επειδη εξαφανιστηκα με κατι ψευτικες κατηγορίες που μου έλεγε και το καλοκαίρι Ιταλιδα που έμενε Αθήνα μέσω CS ..ΝΑι φτωχες και αυτές - πιο δυτικές πεθαίνεις!!! Εκλεισα το έτος χωρις να πηδηξω Ελληνιδα απλα..Ούτε καν ενδεχόμενος δεσμός.

Απλά ειναι για τον πούτσο οι δίκες μας πάρτε το πρέφα και ξυπνηστε!!

Δώστε αξία μόνο σε όποια αξιζει αυτο τον κανονα τηρήστε και θα φτιάξουν όλα.
Τα ιδια και εγω, με κοιτανε παραξενα  φιλοι, ξαδεφια κλπ με ρωτανε καλα πως και προτιμας αυτεςκαι οχι ελληνιδες..τωρα απανταω ξερα... "πας οπου περνας καλυτερα"...  Υπαρχουν ακομα και "φιλοι" που εξαφανιζοντε, γιατι λεει εχεις αλλαξει κοινοτητα οτι να ναι πραγματα..εχω σιχαθει να ακουω βλακειες απο ανθρωπους που δεν εχουν περασει τα συνορα,ουτε του νομου τους. Ειδικα αν εχεις σχεση με ανατολικη ευρωπη σκεφτοντε οτι σου αρεσει η υποκουλτουρα κλπ.Τους ρωτω εεις γνωρισει κοσμο απο εκει και εχεις αποψη? Εχεις παει σε καμμια πρωτευουσα της ανατολικης ευρωπης και τις συγκρινεις με την αθηνα  που το πιθανοτερο ειναι να σου φερεσει καμμια βελονα κανενα πρεζονι για κανενα πενταευρο? οτι να ναι... Γενικα δεν μπορω να συμφωνησω πιο πολυ με τον love,τασο,target 600 κλπ

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
κυριοι το τοπικ μετα απο 757 σελιδες και 1200 με Μπλασκο ξαναγυρισε 1η δημοτικου..
Λυπαμε παρα πολυ που ο μεσος Ελληνας δεν εχει καταλαβει το προβλημα του και ουτε θα το καταλαβει ποτε...Ενω ειναι αγαμητος το παιζει γαμιας και τα ξερει ολα..
Ο καθενας περνει αυτο που του αξιξει..
Αν δεν φυγουν οι ασχετοι εγω δεν ξαναγραφω...
ο ενας ειδε απο 2000 σελιδες οτι ο drlove σε ενα ταξιδι δεν γαμησε καμια(μου εχει συμβει αυτο και εμενα)και δεν ειδε σε ολα τα αλλα οτι γαμησε απο 5-6...
Ο αλλος κολησε με τα πλαστα 500ρικα λες και ειπε κανεις απο εδω μεσα οτι χρησιμοποιει αυτα ασε που αυτος που τα χρησιμοποιει γαμαει και εσεις εισθε ολοι με το πουλι στο χερι...
Δηλαδη του δινεις τον γαιδαρο και τον κοιταει στα ΔΟΝΤΙΑ!!!

ΡΕ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 2000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΠΑΖΑ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ)
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ...ΟΛΟΙ ΜΠΑΖΑ ΒΑΡΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 1000000%!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ(ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΦΕΡΩ)..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ
ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 30ΑΡΙΑ ΚΑΙ 50ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...
Ολοι σας εχετε μια ελλεινιδα που την παρακαλατε τις περνετε δωρα πεφτετε στα ποδια της και σας εκβιαζει καθε μερα οτι δεν θα γαμησετε αν δεν τις κανετε οτι θελει..
ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΕΓΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ Η ΕΧΟΥΝ  ΠΑΕΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200+ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κυριοι το τοπικ μετα απο 757 σελιδες και 1200 με Μπλασκο ξαναγυρισε 1η δημοτικου..
Λυπαμε παρα πολυ που ο μεσος Ελληνας δεν εχει καταλαβει το προβλημα του και ουτε θα το καταλαβει ποτε...Ενω ειναι αγαμητος το παιζει γαμιας και τα ξερει ολα..
ο ενας ειδε απο 2000 σελιδες οτι ο drlove σε ενα ταξιδι δεν γαμησε καμια(μου εχει συμβει αυτο και εμενα)και δεν ειδε σε ολα τα αλλα οτι γαμησε απο 5-6...
Ο αλλος κολησε με τα πλαστα 500ρικα λες και ειπε κανεις απο εδω μεσα οτι χρησιμοποιει αυτα ασε που αυτος που τα χρησιμοποιει γαμαει και εσεις εισθε ολοι με το πουλι στο χερι...

ΡΕ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 2000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΠΑΖΑ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ)
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ...ΟΛΟΙ ΜΠΑΖΑ ΒΑΡΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 1000000%!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ(ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΦΕΡΩ)..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ
ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 30ΑΡΙΑ ΚΑΙ 50ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...
Ολοι σας εχετε μια ελλεινιδα που την παρακαλατε τις περνετε δωρα πεφτετε στα ποδια της και σας εκβιαζει καθε μερα οτι δεν θα γαμησετε αν δεν τις κανετε οτι θελει..
ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΕΓΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ Η ΕΧΟΥΝ  ΠΑΕΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200+ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ..
Φίλε μου,με όλο το σεβασμό,κατανοώ την έκρηξη σου,αλλά με τον τρόπο αυτό χάνεις το δίκιο σου!
Αν πιστεύεις ότι αξίζει να γράφεις στο τόπικ αυτό καλώς,διαφορετικά για τον α ή β λόγο πάλι καλώς κι αν σταματήσεις.Πάντοτε και σε κάθε θρεντ θα υπάρχουν δύσπιστοι,καχύποπτοι,ανόητοι,ξερόλες κλπ κλπ....γράφεις,πιστεύω εγώ,αν θεωρείς-και σε εκφράζει-ότι μπορείς να προσφέρεις σε άλλους εποικοδομητικά.
Αυτό π.χ είναι το λάθος του Κμαν...ενώ ξέρει πράγματα,πρόσωπα,κουλτούρες,καταστάσεις,αναλλώνεται στην αυθυποβολή και χάνεται η ουσία,η οποία είναι η παροχή διαφόρων ινφο!

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.842
Πόντοι
496

ποσο δικιο εχεις ρε φιλε...
μολις περιεγραψες το Ελλαντα της μεταπολιτευσης

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
:grin: :2funny: :grin: και αν οχι ακριβως ετσι περίπου έτσι,sad but true

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ειχα αρκετες μερες να μπω στο site και σημερα διαβασα οτι  σελιδες ειχαν γραφτει απο την τελευταια μερα ημερα που μπηκα

πραγματικα βλεπω τις 2-3 τελευταιες μερες το νημα εχει παρει την κατω βολτα απο θεμα ενημερωσης και αναλωνεται στις ελληνιδες σε σχεση με τις ουκρανεζες και αλλα κουλα του τυπου γιατι καποιος να παει κιεβο και να μην κατσει αθηνα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ KAI ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΚΕΙ.  ΕΔΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ SEX TOURISM & LOVE TOURISM ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

υπαρχουν παικτες που θελουν να ανταλαξουν τεχνογνωσια και πληροφορειες, μην γινεται καποιοι ασχετοι με το ανατολικο μπλοκ η αιτια να σταματησουν να γραφουν αξιολογα μελη διοτι στο τελος δεν θα γραφει κανεις και θα ψαχνετε πληροφοριες με το κυαλι.

θα βλεπετε μονο τις τσοντες του kman2 και θα χειροκροτατε γραφοντας ΑΞΙΟΣ  :rockon:

Υ.Γ. Σπυρο ειδα την κληση σου χθες το απογευμα, ειχα δουλεια και δεν μπορεσα να σε παρω μετα τηλεφωνο, θα σε καλεσω  σημερα το απογευμα.

Υ.Γ.2. πιστευω να μπορεσω να ανεβω και εγω κιεβο τον φλεβαρη, μιας και θα ειστε ολοι επανω θα το ξερω γυρω στις 12-15 μηνα αν ειναι να ανεβω κιεβο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356

BEST POST EVER!
Τα ειπες ολα ...

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε μου,με όλο το σεβασμό,κατανοώ την έκρηξη σου,αλλά με τον τρόπο αυτό χάνεις το δίκιο σου!
Αν πιστεύεις ότι αξίζει να γράφεις στο τόπικ αυτό καλώς,διαφορετικά για τον α ή β λόγο πάλι καλώς κι αν σταματήσεις.Πάντοτε και σε κάθε θρεντ θα υπάρχουν δύσπιστοι,καχύποπτοι,ανόητοι,ξερόλες κλπ κλπ....γράφεις,πιστεύω εγώ,αν θεωρείς-και σε εκφράζει-ότι μπορείς να προσφέρεις σε άλλους εποικοδομητικά.
Αυτό π.χ είναι το λάθος του Κμαν...ενώ ξέρει πράγματα,πρόσωπα,κουλτούρες,καταστάσεις,αναλλώνεται στην αυθυποβολή και χάνεται η ουσία,η οποία είναι η παροχή διαφόρων ινφο!

Γιατί τι πρόβλημα έχουν οι πληροφορίες που δινω?Είμαι ο μονος που ποσταρει δικές του φωτο και γραφει αληθινές τιμές,μέρη πληροφορίες κτλ.
Δηλαδή παρα πολύ συγκεκριμένα με λεπτομέρεια.
Εδώ λέω ποσο πάει το σπονσορινγκ σε διαφορετικές χώρες.Ψάξε σε αλλα σαιτ να δεις αν υπάρχει αυτή η πληροφορία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό για να το λέτε όλοι,προφανώς θα ισχύει.Απλά εαν στην Ελλάδα βρίσκεις τον τρόπο να έχεις γκόμενες που σου αρέσουν,δεν έχεις και το μεγάλο κίνητρο να ψάχνεσαι σε άλλες χώρες.Το κίνητρο αυτό το έχει όποιος δεν γαμάει καθόλου εδώ ή βρίσκει μόνο μπάζα.

Όντως το κίνητρο το έχει αρχικά οποιος δε γαμαει.Εγω οργωσα το μπλοκ απο το 1999-2005 στην αναζήτηση του μυθικου Ελ Ντοραντο του μουνιου,της πόλης που οι δρόμοι καλυπτονταν απο μουνι και οι γκομενες περίμεναν ανάσκελα το Βαλκανιο καβαλάρη να τις βατεψει.
Σήμερα με το ίντερνετ έχει εξαπλωθει η πληροφορία και έχουν κίνητρο και γαμίκοι άτομα δηλαδή που κάτι γαμανε και στην Ελλάδα και παλιά δεν ασχολουνταν αλλά τώρα θέλουν να αναβαθμιστουν γαμιστικως ποιοτικά και ποσοτικα δοκιμάζοντας την τύχη τους στα σλαβικα μουνολίβαδα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ Η ΕΧΟΥΝ  ΠΑΕΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200+ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ..

Συμφωνώ. Μου κάνει εντύπωση ότι τους απαντάτε και προσπαθείτε να τους πείσετε και δεν βλέπετε ότι δεν θα πειστούν. Ακολουθούν το ρητό "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Απάντησα και εγώ μια φορά στο sadman, γιατί νόμιζα ότι είχε διάθεση να καταλάβει, και άρχιζε να απαντάει άλλα αντί άλλων. Φυσικά δεν συνέχισα.
Το καλύτερο είναι να μην συνεχίζουμε αυτή τη συζήτηση. Το thread είναι για το ΚΙΕΒΟ, όχι για να συγκρίνουμε Ελληνίδες και Ουκρανές. Να ανοίξει άλλο thread και όποιος θέλει να πάει να συζητήσει εκεί.

ΥΓ. Ασε που οι περισσότεροι δεν έχουν συναίσθηση της ποιότητας και αν τύχει πάνε αλλάζουν γνώμες 100%.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
ειχα αρκετες μερες να μπω στο site και σημερα διαβασα οτι  σελιδες ειχαν γραφτει απο την τελευταια μερα ημερα που μπηκα

πραγματικα βλεπω τις 2-3 τελευταιες μερες το νημα εχει παρει την κατω βολτα απο θεμα ενημερωσης και αναλωνεται στις ελληνιδες σε σχεση με τις ουκρανεζες και αλλα κουλα του τυπου γιατι καποιος να παει κιεβο και να μην κατσει αθηνα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ KAI ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΚΕΙ.  ΕΔΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ SEX TOURISM & LOVE TOURISM ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

υπαρχουν παικτες που θελουν να ανταλαξουν τεχνογνωσια και πληροφορειες, μην γινεται καποιοι ασχετοι με το ανατολικο μπλοκ η αιτια να σταματησουν να γραφουν αξιολογα μελη διοτι στο τελος δεν θα γραφει κανεις και θα ψαχνετε πληροφοριες με το κυαλι.

θα βλεπετε μονο τις τσοντες του kman2 και θα χειροκροτατε γραφοντας ΑΞΙΟΣ  :rockon:

Υ.Γ. Σπυρο ειδα την κληση σου χθες το απογευμα, ειχα δουλεια και δεν μπορεσα να σε παρω μετα τηλεφωνο, θα σε καλεσω  σημερα το απογευμα.

Υ.Γ.2. πιστευω να μπορεσω να ανεβω και εγω κιεβο τον φλεβαρη, μιας και θα ειστε ολοι επανω θα το ξερω γυρω στις 12-15 μηνα αν ειναι να ανεβω κιεβο

Γεια σου ρε Πάπα και είχες καιρό να γράψεις. Πιθανότατα θα μπορέσω και εγώ τέλη Φλεβάρη. Ενδιαφέρεστε να μιλήσουμε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι επιδόσεις είναι περίπου:
1.Νυφοκυνηγος-εξάρια συνήθως ΜΙΛΦ
2.Σχεσακιας,γαμπρός-εξάρια 23-30 ετών
3.Σπονσορας-οχταρια 22-35 ετών
4.Πουτανιαρης-εφταρια 18-25 ετών
5.Γαμέας-εφταρια,οχταρια 22-30 ετών
Στο περίπου.

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους σας..
Φίλος μου 39ρης με αντικειμενικά μέτρια εμφάνιση (αλλά πολύ καλός στο καμάκι) γνώρισε μέσω ίντερνετ (τίντερ) κοπέλες από Κίεβο.. Μίλησε με αρκετές καταστάλαξε σε μία και της έβαλε τα εισιτήρια για Αθήνα. Ότι φάγανε τα πλήρωσε ο μύστης και διαμονή τσάμπα για την κοπέλα στο σπίτι του για 4 μέρες (είχε παιδί και δεν ήθελε να το αφήσει παραπάνω μέρες μόνο)
Η γκόμενα 28αρα 1,75 ξανθιά με πράσινα μάτια. 7,5 χαλαρά που την είδα από κοντά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom