Αδερφέ, εγώ την πτώση την έχω αντιληφθεί εδώ και πολλά χρόνια... Από το 12... Απλά επειδή κάθε χρόνο έπεφτε λίγο λίγο, ίσως δεν το καταλάβαινες και πλέον που έπεσε οριστικά, τώρα το πήρες γραμμή. Η Ελλάδα έπεσε από τότε, γιατί κατάλαβαν πλέον όλες οτι η κρίση είναι σοβαρή και μη αναστρέψιμη και είτε φυγαν για άλλες πολιτείες, είτε τις πιάσαν ψυχολογικά και κλείσαν πόδια. Γιαυτό πήρα μέτρα, το 14 έφυγα αμέσως Βουλγαρία. Όχι ότι είναι πολύ καλύτερα, αλλά εστω 10 το χρόνο από 4 έως 7 θα τα βγάλω. Δηλαδή Ελλάδα από 2009 - 2012. Και τώρα σκέφτομαι το επόμενο βήμα, το οποίο μάλλον θα είναι Ρουμανία.
Οπως τα λες απο το 12 εως το 15 εγινε η μεγαλη φυγη Ελληνων στο εξωτερικο και κυριως σε ηλικιες 25-35.
Απ φιλους μου καλους ηδη φυγανε οι 3 στους 5 ο τεταρτος ειναι remove οποτε μισο χρονο και αυτος εκτος Ελλαδας σε Πολωνιες κτλπ και ο 5 μαμακιας και ειναι ο μονος λογος που δεν φευγει γιατι στον τομεα του και με την προυπηρεσια του θα παιρνει οχι επι 2 αλλα επι 6 για αρχη και στην Ελβετια,οπου εχω δει τι λεφτα του προσφερανε του λεω εισαι τρελος ρε φιλε που καθεσαι και γαμιεσαι για κατω απο χιλιαρικο ενω εκει θα παιρνεις 6 +.
Ο κολλητος εφυγε Κυπρο πριν λιγο καιρο για 3πλασιο μισθο
Πλεον εχω μεινει με αυτον που δεν το κουναει απ εδω.Στους 5 φιλους μου 3 εκτος ενας εντος-εκτος και ενας για παντα Ελλαδα.
Μιλαμε για καταστροφη.
Ουσιαστικα 4/5 πηρανε ποδι...
Ο τελευταιος κλαιγεται πρωι βραδυ για τα λεφτα και οτι δεν εχει χρονο για τιποτα.Εχει δικιο δουλευει σπαστα 7φορες την βδομαδα.Που να βρεις γκομενα μετα
Και λεφτα να εχεις αμα δεν εχεις χρονο τι να σε κανει..Η γυναικα θελει χρονο ακομα και πανω απο χρημα.
ΟΙ ανεργοι και οι αεργοι των Εξαρχειων γαμανε πιο πολυ στην Ελλαδα απο καποιον που δουλευει ολη μερα.
Σας το υπογραφω αυτο
Μονο ανθρωπος με δικια του εταιρια στην Ελλαδα γαμαει παραπανω απ αυτους
Αντιστοιχα στις γυναικες γινεται το ιδιο.50% απο τις νεες φυγανε.Απο το υπολοιπο 50% αυτες που δουλευουν δεν εχουν χρονο για τιποτα και αυτες που δεν δουλευουν δεν εχουν λεφτα για τιποτα..
Γαμησε τα κατασταση(για οσους δεν αντεχουν)..Ακομα και να μιλησεις με καποια tinder η badoo θα σου πουνε δεν παιζουν λεφτα και μαλακιες αρνητικες.Παλια αμα καποιος εκανε τετοια κουβεντα οι αλλοι τον κοιτουσαν σαν τρελο,τωρα ολοι αρχιζουν και αραζιανουν τα προβληματα τους λες και ειμαστε ψυχολογοι να τους τα λυσουμε.
ΤΟ προβλημα ειναι οτι δεν εχουν συνηθισει στις δυσκολιες μεγαλωσανε σαν πριγκηπισες οι Ελληνιδες ειναι μακραν οι πιο κακομαθημενες σε ΟΛΗ την Ευρωπη ισως ξεπερνανε και τις Ιταλιδες..Σας το λεω στα σιγουρα σε οσες χωρες πηγε τετοια νοοτροπια δεν ξαναδα,λιγες εχουν ορεξη να ζοριστουν και τσαμπουκα να πανε μπροστα..Και αυτες φυγανε εξω.
Οχι οτι οι αντρες ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα αλλα εχουμε προσαρμοστει αρκετα καλυτερα απ αυτες
Εμενα ομως μου αρεσει αυτη η κατασταση.Σιγουρα η γενια μου και εγω προσωπικα εφαγα λουτσα τρελη ομως αμα το δεις θετικα θα πας μπροστα.
Αμα κλαιγεσαι ολη μερα οπως ο sad man αστο ουτε θα γαμησεις ποτε ουτε θα χεις ορεξη να τον παιξεις στο τελος.
Σερβια ηταν ολοι με το χαμογελο οταν πηγα.Μαγαζια γεματα,τρελα παντου.ΜΕσος μισθος 280Ευρω με τιμες μισες Ελλαδας αρα πανω κατω σαν να παιρνεις βασικο εδω
Και ομως κλαψα σαν εδω δεν ειδα.
Τους ρωτουσα πως περνατε με τα λεφτα μου λεγανε τα καιμε! χαχα
Τρελα στην τρελα θελει
Γιατι απλα μαθανε στα δυσκολα,πλεον τους φτιαχνουν τα δυσκολα!
Ρουμανια αντιθετα ενω εχουν αναπτυξη γιατι ολοι κλαιγονται επι 10?Οταν πηγα μου ζαλισανε τα @@ ολες για τα λεφτα,διαφθορα,σκατοζωη κτλπ..Η απαντηση ειναι οτι τα λεφτα δεν ειναι το μονο κριτηριο αλλα το πως βλεπεις τα πραγματα γενικα.
ΘΑ συνηθησουμε και εδω παντως.Προσωπικα η κριση μου εκανε καλο.ΤΑξιδια για δουλεια εξωτερικο,ασχολουμε παραλληλα με τον τομεα της πληροφορικης.
Επαγγελματικα δηλαδη βγαινω κερδισμενος μελλοντικα και ας παιρνω λιγοτερα απ οτι παλια.Γιατι χτιζω βασεις γερες.
Στο μουνι γαμαω λιγοτερο αλλα περισσοτερες ξενες.Μελετησα Αγγλικα τα τελειοποιησα.
Μελετησα μεθοδους.
Εψαξα χωρες για να γαμησω και παω ενω παραλληλα βλεπω και μερη που δεν ειχα φανταστει.
Αμα δεν ειχαμε κριση παιζουν να μουν ακομα σε νησια Ελλαδα και να νομιζω οτι κανω κατι χωρις να κανω τιποτα
Απ την Ελλαδα του 2000 που ηταν μπουζουκια και λεφτα σε λουλουδια και λαμογια προτιμω κριση.
Ο Συριζα ειναι το τελευταιο κατστρο..Χαρηκα οταν βγηκανε γιατι ξεφυμνωθηκε πληρως μια σαπια νοοτροπια που μας εφερε εδω..
Πλακα πλακα
Η πλειοψηφία -και με διαφορά- των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν γυναίκες (43,2 έναντι 28,2 που ήταν οι άνδρες)
Μηπως εξηγει πολλα αυτο και κυριως αυτο που ελεγα πιο πανω για κακομαθημενες??