Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αφού έγραψα στα κλαμπ,στο ίντερνετ,στο δρόμο,στα καφέ,στα εστιατόρια το Κίεβο είναι γεμάτο.Μια βόλτα κάνεις και έχεις κάθε νύχτα και άλλη.
Τσεχία ήταν εύκολο από το ίντερνετ αν πρότεινες πληρωμένες διακοπές στην Ελλάδα.Τωρα ο ΒΠ λέει ότι δεν ισχύει πλέον αυτό αλλά δεν ξέρω.Το καλό με τις Τσέχες είναι ότι δεν ήθελαν δώρα μόνο πληρωμένες διακοπές συν πλην έξοδα ενοικίου.Το λέγανε άλλωστε και αυτές εμείς δεν είμαστε σαν τις Ουκρανές,Ρωσίδες που θέλουν δώρα,αγοράζουμε τα δώρα μόνες μας.

Αν ειναι να βρισκεις γυναικες τυχαια στο δρομο προτεινοντας λεφτα για να τις γαμησεις , πας να το κανεις οπως τοτε στην Κρακοβια, τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Αρα αυτο δεν λεει κατι.
Γραψε πχ την ταδε ας πουμε την τελευταια που ανεβασες σε φωτο που συγκεκριμενα τη βρηκες?  Η καποιες αλλες? Πως γινε το κονε και η συναλλαγη?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν τον κέρδισα.Εχασα.Αλλα ήταν δύσκολα εκεί φαντάσου φοιτητομαγαζο με εικοσάχρονα να παρτάρουν.Ενταξει ο roosh ήταν καλλιτέχνης,ζωγράφιζε.Δεν μπορούσα να ανταγωνιστω σε τέτοιες συνθήκες,ήταν υπερβολικά καλός.
Εντάξει οι επαγγελματίες το έχουν παραχέσει,ασχολούνται τόσο εντατικά και αποκλειστικά με το καμάκι που είναι ουσιαστικά πολύ πάνω από τους άλλους,που να φτάσει μαθητής το επίπεδο αυτό?
Του roosh του έδειχνα με τα μάτια γκόμενες στο δρόμο,τις σταματούσε επί τόπου και σε 10 λεπτά είχε τηλέφωνο και υπόσχεση για ραντεβου.Και ωραίες γκόμενες όχι ο,τι να'ναι.
Γαμουσε κι έδερνε στην Πολωνία ο πούστης,α τον πούστη.

Και τί ακριβώς τις έλεγε ρε αρχηγέ;Άμα δεν μιλούσε με αμερικάνικη προφορά,θα έριχνε καμία;Εντάξει,αν οι Πολωνές ακούγαν Αμερικανός κι έχυναν αμέσως,σιγά το κατόρθωμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν ειναι να βρισκεις γυναικες τυχαια στο δρομο προτεινοντας λεφτα για να τις γαμησεις , πας να το κανεις οπως τοτε στην Κρακοβια, τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Αρα αυτο δεν λεει κατι.
Γραψε πχ την ταδε ας πουμε την τελευταια που ανεβασες σε φωτο που συγκεκριμενα τη βρηκες?  Η καποιες αλλες? Πως γινε το κονε και η συναλλαγη?

Την τελευταία τη βρήκα στο Carribean.Κερασα αυτή και τη φίλη της και μετά τη φιλαγα,έφυγε για λίγο,γύρισε  και με είδε να φιλάω τη φίλη της,μου λέει ζηλεύω πολύ.
Μετά μου υποσχέθηκε ότι θα έρθει διαμέρισμα την επόμενη μέρα για να περάσουμε τη νύχτα μαζί και ήρθε τελικά τη μεθεπόμενη γιατί την επόμενη είχα το τριολε με τις άλλες.
Δεν της υποσχέθηκα λεφτά ούτε τίποτα,απλά φτιάχτηκε με τη φάση στο μαγαζί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και τί ακριβώς τις έλεγε ρε αρχηγέ;Άμα δεν μιλούσε με αμερικάνικη προφορά,θα έριχνε καμία;Εντάξει,αν οι Πολωνές ακούγαν Αμερικανός κι έχυναν αμέσως,σιγά το κατόρθωμα.

Έλεγε κάτι μαλακίες ρε συ για τις ανθρώπινες σχέσεις κτλ με κοινωνική σοφία στυλ,δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς,έκανε σχεσοtalk όπως το λέω εγώ με κοινωνική κριτική αλλά οι γκόμενες άκουγαν με τρομερό ενδιαφέρον και ανταποκρίνονταν.Δεν έλεγε συνηθισμένα πράγματα από που είσαι,με τι ασχολείσαι κτλ.
Βέβαια όταν πέταγε τη βόμβα USA οταν ρωτουσαν οι γκομενες may I ask you where are you from? τα ματια τους ανοιγανε διαπλατα american dream κι ετσι.Αυτο πουλούσε ουσιαστικά.
Μετά έλεγε ιστορίες με συμπεράσματα,οι γκομενες έκαναν παρατηρήσεις και αντιδρούσε,ήταν πραγματικά πολύ καλός.Τα έλεγε ολα τέλεια πώς να σου πω και οι Πολωνεζες χαμπάρι δεν έπαιρναν ότι είναι επαγγελματίας δεν μπορούσε φυσικός άντρας να τα λέει τόσο καλά.

Πιστεύω και τις Ελληνίδες θα τις δούλευε καλά ο Roosh θα τις έκανε να χαζέψουν.
Με τις Ουκρανες είχε πρόβλημα γιατί ήταν πιο πρωτογονες,δεν καυαλαβαιναν περίπλοκα αγγλικά και game και τον σαπιζαν με τα μονοτονα shit tests.Μόλις γλωνε συγγραφέας τον ακυρωναν αμέσως σα μπατίρη.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
πολυ βασανο ομως το λεωφορειο φιλε...
Μια φορα τοχω παρει απο σοφια αθηνα κ βλαατημησα που μπηκα

Όταν πας με κριτήριο val
ο κμαν ειναι πριν τον ταφο εξ κυ κ τα δινει ολα
Κι εγω μπατζετ κινουμαι. Απλα παντα με ρκ αυτοκινητο μου η με αεροπλανο φτηνες πτησεις..
Αν εισαι τοσες μερες εξω παρε ενα αμαξι με βουλγαρικα κι αστο να υπαρχει και κινεισαι μ αυτο
Τοχα κανει παλια κι εγω, εξ ου κι εχω ακιμα μια 5αρα ντισελ με βλυλγαρικα του  99 καπου αραγμενη.. Να βρίσκεται αν ξαναρχισω απο του χρονου τον Απρίλιο τα ταξιδια παλι

Έτσι ξηγιέμαι, τα κοντινά, πχ Ρουμανία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, τα κάνω αμάξι. Όταν όμως μπήκα Ιζμαήλ και Μολδαβία, μου σπάσαν τόσο τα αρχίδια στα σύνορα συν γάμησα και το αμάξι στους κωλόδρομους, που ξενέρωσα πολύ... ειδικά για ένα ταξίδι μακρινό όπως Κίεβο ... Για ε.ε. ανατολική ευρώπη οκ αλλά μετά σπας το αμάξι απλά στα μπουρδέλα τους ... οπότε αναγκαστικά προσαρμόζεσαι...

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Θα το πούμε 200 φορές?Εγώ μιλάω για σπόνσορινγκ.Στο σπόνσορινγκ είναι όπως τα περιγράφω.
Πάτε να πουλήσετε παραμύθια για έρωτες κτλ και δείτε τι απίδια θα πιάσετε.Πανω απο εξαρι δε θα πάτε και θα χάσετε και χρόνο.
Δεν είναι αν με γουστάρει λίγο κάνω ένα δώρο 50 ευρώ και με γουστάρει πολύ.
Αν δώσεις 50 ευρώ θα πει πήγαινε στις πουτάνες,αυτές σου αξίζουν.Εγω είμαι ωραία κοπέλα,θέλω ο άντρας να με φροντίζει και να μου παρέχει οικονομικά.Αν δεν έχεις να μου δώσεις 200 ευρώ βρες μια πουτάνα.

Δεν αντιλέγει κανείς μαζί σου ότι έτσι παίζεται το σπόνσορινγκ, αντιλέγουμε στο ότι δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο και σπουδαίο όπως το παρουσιάζεις και ότι τάχα σε ξεχωρίζει από τους άλλους. Το παίγνιον είναι απλό. Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. Η συναλλαγή απλή. Money? Honey. Δεν ανακάλυψες την Αμερική. Δεν κάνεις κάτι δύσκολο. Και για τον ανταγωνισμό που τάχα υπερνικάς και αυτοί που τάχα τους πήρες την γκόμενα, νομίζεις δε θα βρουν άλλη εφόσον πληρώνουν? Στη σειρά θα είναι οι γκόμενες. Σταμάτα να μπουρδολογείς λοιπόν.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
θα περιμενω να σε δω ουκρανια να μαθω απο τις τεχνικες σου.μολδαβια δεν πιανουν
για να δουμε κιεβο χαχαχα μπες στο παμε διακοπες.μην πας πολωνια καμια δεν σε περιμενει
αφου και ο ιδιος το ξερεις χχαχαχαχαχ.πολωνια 2 μερες χοτελ απο 50 ευρο το πιο φτηνο και διαμερισμα τοσα εχει.παρε παενε ελα κιεβο.θα με κανεις να ερθω κιεβ γαμωτω χαχαχαχ.ασε να δω γιατι περιμενω επισκεψη απο δασκαλο στην οδυσσο

Βαράς ναρκωτικά? Τι καμιά δεν με περιμένει Πολωνία? Γελοίος είσαι? Σου είπα έχω κανονίσει μία γκόμενα την οποία την έχει δει και ο Glock την οποία είχα γράψει το 2014 στο Πόζναν. Απλά επειδή ποτέ δεν εμπιστεύομαι της γυναίκες, κρατάω και μια πισινή. Τι σχέση έχει το ξενοδοχείο 50 ευρώ 2 μέρες? Μη γίνεσαι γελοίος, δεν με ξέρεις καν και ούτε την οικονομική μου επιφάνεια. Να έρθεις Κίεβο όπως είπε και ο Σπύρος γιατί βλέπω πολλούς θεωρητικούς και στην πράξη είναι αλλιώς.. Την κόντρα δε θα την κάνουμε σε πουτάνες. Δεν είναι κατόρθωμα να λες παίρνω iphone και σε γαμάω όλη μέρα. στις 10 οι 8 θα πουν οκ. Πάμε να χτυπήσουμε νορμάλ μουνιά. Άντε μας πρήξατε τ αρχίδια κ εσύ και ο κμαν, ανακαλύψατε τον τροχό, πληρώνετε και γαμάτε, σιγά το κατόρθωμα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
μαλων θα στο ακυρωσει η πολωνη για αυτο μην πας χαχαχαχαχ.ασε που τα χοτελ και αππαρτμεντ βαρσοβια σοιχειζουν.εχει απευθειας κιεβο σοφια πλεον η μεσο αθηνας πας.στο ξαναειπα αλλα εσυ επιμενεις με λεωφορειο.εχεις δικαιο ειμαι βλακακος αλλα μια χαρα ειμαι απο εμφανιση και καθολου τσιγγουνης.δεν ξερω αν σου ειπανε οτι ουκρανια μια μασερατι κρατω χαχαχαχαχ αν θες να σε παρω απο το σταθμο του λεωφορειου.θα πω εισαι το αφεντικο μου να γελασουμε και οτι ειμαι ο οδυγος,παμε διακοπες σου ειπα χαζουλη εδω και μερες ψαξε.σου ειπα πρωτα αυτο και μετα σκαυνερ.μπενω τωρα δω τιμες απο παμε διακοπες να σου πω τελος φεβραρη

Άμα έχεις μαζεράτι (καινούργια και όχι 20ετίας) τότε είσαι 10 φορές πιο μαλάκας να πληρώνεις γκόμενες. Το να χαίρεσαι να μου ακυρώσει η παλιά μου το ραντεβού, δείχνει τι σκατόψυχος άνθρωπος είσαι. Η ντροπή των Κυπραίων! Ξέρω ότι έχει απευθείας Κίεβο Σόφια, αλλά στο λέω για 100η φορά πανίβλακα ότι πάω μέσω Βαρσοβίας για να δω μία παλιά μου. Τσιγγούνης δεν είμαι όπως υπονοείς χωρίς καν να με ξέρεις, απλά δεν είμαι μαλάκας σαν εσένα και τον κμαν να μου πιάνουν τον κώλο. Δε θέλω να σαι ο οδηγός μου, έλα Κίεβο αν έχεις τα αρχίδια που θα μαστε όλοι επάνω, ξεκινάμε καμάκι με κανονικές και όχι σπονσορέτ και πουτάνες και να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος. Μάρτυρες θα υπάρχουν και θα γραφτούν όλα εδώ, ποιοι είναι αξιόπιστοι γραφιάδες και αξιόπιστα καμάκια και ποιοί νούμερα.

υγ: γνώρισα ένα μουνί πολύ καλό από τίντερ. Μου λέει στα ίσα, honey can you sponsor me? Απαντάω, no sorry. If you are seriously interested for me and we start a relationship, i can make you a gift, but only if i know we have a normal relationship. Δεν το συνέχισε. Δηλαδή αν της έκανα ένα sponsorship, ήταν τόσο δύσκολο??? Είναι τόσο δύσκολο πια αυτο που κάνεις εσύ και ο κμαν?? Βρωμάει ο τόπος από καριολάκια που θέλουν σπονσοράρισμα! Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ξεφτιλιστεί και εσύ και ο κμαν? Όχι γιατι μας πειράζει να γαμάτε ωραία μουνιά, αλλά γιατί το παρουσιάζετε σαν κατόρθωμα και ότι ο άλλος δεν μπορει!!!

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
Δεν αντιλέγει κανείς μαζί σου ότι έτσι παίζεται το σπόνσορινγκ, αντιλέγουμε στο ότι δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο και σπουδαίο όπως το παρουσιάζεις και ότι τάχα σε ξεχωρίζει από τους άλλους. Το παίγνιον είναι απλό. Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. Η συναλλαγή απλή. Money? Honey. Δεν ανακάλυψες την Αμερική. Δεν κάνεις κάτι δύσκολο. Και για τον ανταγωνισμό που τάχα υπερνικάς και αυτοί που τάχα τους πήρες την γκόμενα, νομίζεις δε θα βρουν άλλη εφόσον πληρώνουν? Στη σειρά θα είναι οι γκόμενες. Σταμάτα να μπουρδολογείς λοιπόν.
:respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαράς ναρκωτικά? Τι καμιά δεν με περιμένει Πολωνία? Γελοίος είσαι? Σου είπα έχω κανονίσει μία γκόμενα την οποία την έχει δει και ο Glock την οποία είχα γράψει το 2014 στο Πόζναν. Απλά επειδή ποτέ δεν εμπιστεύομαι της γυναίκες, κρατάω και μια πισινή. Τι σχέση έχει το ξενοδοχείο 50 ευρώ 2 μέρες? Μη γίνεσαι γελοίος, δεν με ξέρεις καν και ούτε την οικονομική μου επιφάνεια. Να έρθεις Κίεβο όπως είπε και ο Σπύρος γιατί βλέπω πολλούς θεωρητικούς και στην πράξη είναι αλλιώς.. Την κόντρα δε θα την κάνουμε σε πουτάνες. Δεν είναι κατόρθωμα να λες παίρνω iphone και σε γαμάω όλη μέρα. στις 10 οι 8 θα πουν οκ. Πάμε να χτυπήσουμε νορμάλ μουνιά. Άντε μας πρήξατε τ αρχίδια κ εσύ και ο κμαν, ανακαλύψατε τον τροχό, πληρώνετε και γαμάτε, σιγά το κατόρθωμα.

Το πρόβλημα είναι ότι πάτε να κάνετε σπονσορινγκ χωρίς λεφτά.Να πουλησετε παπά τάχα ότι θα φάνε σανό οι γκομενες με υποσχέσεις για λεφτά δώρα και θα ανοίξουν τα ποδια τους.Δε γίνεται έτσι.
Αν πας Ουκρανία να κάνεις σπονσορινγκ χωρίς λεφτά απλα τον πίνεις.
Υπερτιματε τους εαυτούς σας υποτιμάτε τις γκομενες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το πρόβλημα είναι ότι πάτε να κάνετε σπονσορινγκ χωρίς λεφτά.Να πουλησετε παπά τάχα ότι θα φάνε σανό οι γκομενες με υποσχέσεις για λεφτά δώρα και θα ανοίξουν τα ποδια τους.Δε γίνεται έτσι.
Αν πας Ουκρανία να κάνεις σπονσορινγκ χωρίς λεφτά απλα τον πίνεις.
Υπερτιματε τους εαυτούς σας υποτιμάτε τις γκομενες.

Ποιος σου πε ρε βλάκα ότι δεν έχουμε λεφτά να κάνουμε σπόνσορινγκ? Δεν το γουστάρουμε και δεν το κάνουμε, όχι ότι δεν μπορούμε! Θα στο ξαναπώ άλλη μία φορά μπας και το καταλάβει το κλούβιο το μυαλό σου. Αν η γκόμενα σε γουστάρει, θα δεχτεί το ψέμα. Αν είναι επαγγελματίας σαν αυτές που πας, δε θα το δεχτεί, ας είναι και ο Μπραντ Πιτ. Ποιος είπε ότι πάμε να πουλήσουμε σανό σε επαγγελματίες σπονσορετ? Σανό πουλάμε σε νορμάλ μουνιά και σε ημι-επαγγελματίες που αναλόγως την περίπτωση ζητάνε ή δε ζητάνε. Μα τόσο δύσκολο πια? Τόσο δυσκολο??? Είπε κανείς ότι μας αρέσει το σπόνσορινγκ ή ότι πάμε να κάνουμε σπόνσορινγκ χωρίς λεφτα ????

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ποιος σου πε ρε βλάκα ότι δεν έχουμε λεφτά να κάνουμε σπόνσορινγκ? Δεν το γουστάρουμε και δεν το κάνουμε, όχι ότι δεν μπορούμε! Θα στο ξαναπώ άλλη μία φορά μπας και το καταλάβει το κλούβιο το μυαλό σου. Αν η γκόμενα σε γουστάρει, θα δεχτεί το ψέμα. Αν είναι επαγγελματίας σαν αυτές που πας, δε θα το δεχτεί, ας είναι και ο Μπραντ Πιτ. Ποιος είπε ότι πάμε να πουλήσουμε σανό σε επαγγελματίες σπονσορετ? Σανό πουλάμε σε νορμάλ μουνιά και σε ημι-επαγγελματίες που αναλόγως την περίπτωση ζητάνε ή δε ζητάνε. Μα τόσο δύσκολο πια? Τόσο δυσκολο??? Είπε κανείς ότι μας αρέσει το σπόνσορινγκ ή ότι πάμε να κάνουμε σπόνσορινγκ χωρίς λεφτα ????
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια χαχαχαχ.εχεις μεινει ιδια ταξη γιατι δεν
διαβασες δασκαλο ιωσηφ.μα αυτα που λεω δεν μου τα εκαναν σπονσορετες και πουτανες χαχαχαχ.
αφου πας να πουλησεις ερωτες και παραμυθια με την ελπιδα να σε γουσταρουν,παιζει το σεναριο 99% να μην
σου μιλησει καμια στο χρισατικ οχι μονο να βρεις.ισως βρεις καμια που ειναι με την φιλη της και
θελουν να φανε σουσι και ψαχνουν κανα μαλακα ξενο να τις κερασει.μην ξεχνας ερωτυλε τα κανω απο 17
αυτα που θελετε να παιξετε εσεις δηλαδη 21 χρονια πριν απο εσας.που γραφω δεν μιλω για μενα αλλα σε εσας τι θα λενε και τι θα παθετε.αν παω με το αμαξι στο καφε οπεια θελω θα παρω.οταν ειμε με τα ποδια οδυσσο καμια διαθεση για γνωριμια.εχω γκομενο,φυγε,αντε γαμησου,μην πλισιαζεις αυτα ακουω καθε μερα χαχαχαχα.πας στον πολεμο με νεροπιστολο με σημαια την αγαπη και ενα λουλουδι.εισαι
ενας απο τους χιλιαδες που βλεπουν καθε μερα.αρχισες προετειμασια απο τιντερ και σου αρχισαν δωρακια
και σπονσορινκ με την μια.μονο αυτες θα σου απαντανε και μονο αυτες θα γνωρισεις την ωρα που ψαχνουν ενα μαλακα να τις ταισει κανα σουσι την ωρα του διαληματος χαχααχαχ.κριμα που δεν θα ερθω να γελασω
που απο εραστης θα γινεις κεραστης.πας ουκρανια με θεωρια οτι παει χαλια η χωρ και το γριβνα
και ολα τωρα ειναι ευκολα,ολες ψαχνονται για γκομενους και δεν κρατανε μια.αυτο καταλαβα
αλλα θα φας τα μουτρα σου.καμια δεν την ενδιαφερει γκομενος τουριστας,καμια αδεσπωτη επιπεδου 3-4 που βρωμανε και τα ρουχα της απο την απλυσια ναι,αν εισαι τυχερος θα βρεις.η παρεα δεν ειναι καλη ιδεα.πρεπει να εισαι μονος και να κυνηγας και λεφτα για καθε ενδεχωμενο.δεν ρωτανε να ανοιξω σαμπανια,απλα παραγγελνουν γιατι ξερουν γιατι ηρθες και γιατι καμακωσες.το πιθανοτερο σεναριο μετα το φαι θα φυγει και θα σου πει αργοτερα θα ερθω με την φιλη μου.πολλες φορες λενε μονη και οταν πας εχει και φιλη.οπως λεω σε ολουσ καντε βολτα χωρις προσδοκιες για καμακια και τετεια και αν τα βρειτε σκουρα ρωτατε που εχει βιζιτες η απο ιτερνετ.λαιβ τουριστας καμακι μονο κεραστης ευκολοσ στοχος εισε.απο ολους μονο εγω το κανω για αυτο στα γραφω τι παιζει.ο ντερτι παραδειγμα δεν θα καμακωσει ποτε εκτος ιτερνετ,οπως και ο μιστερ λοβ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
απαντησες ταρκετ οτι πας για ημιεπαγγελματιας.καλος.
για νορμαλ να σου μιλησει δεν παιζει.αυτες που ερχοντε για φαι ειναι ημιεπαγγελματιες 68% αλλες απλα
σε βλεπουν θυμα.κανε προσφορα  και αν δεν δεκτουν δεν εχει δευτερο ραντεβου.αν γνωρισα νορμαλ γκομενες
με τα ποδια και στο χρισατικ θα ημουν ευτυχισμενος και δεν θα σκεφτωμουν την ελλαδα να ερθω για
νορμαλ γκομενες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οσο για τις απιστευτες μαλακιες που γραφετε οτι εχουν ταριφες κλπ και δεν παιζει ρολο η εμφανιση αυτο ισχυει μονο στις ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!!!
και στην ελλαδα ξερω γκομενες που αρπαζουν μαλακες και σε φιλους μου κουκλους τους τα σκανε!!!
Κλασικα οπως κανουν οι στριπτιζουδες!!!Γελανε με τους κμαν που τους τα δινουν και μετα αυτες πανε με το γκομενο και του δινουν τα λεφτα του κμαν!!!!!
Αρα βεβαιως η γκομενα αναλογα την εμφανιση κρινει και ζηταει(<7)
κμαν εκτος caribean εισαι 0!!!σου το λεω καθαρα
Παμε μαζι σε σαξον και σε φορσαζε και αν βγαλεις εκει γκομενα μονο με λεφτα να μου τρυπησεις την μυτη αν εισαι δε και πιεστικος θα σε πεταξουν εξω απο το μαγαζι

Στο chi δε και στο skybar δεν πατας γιατι πολυ απλα εκει εισαι φτωχος σε σχεση με αυτους που πανε για να γαμησουν(οχι για αυτους που πανε για να δουν)....
ουκρανια σπυρο δεν τους νοιαζει αν εισαι εμφανισημος τουριστας.ξερω πολλες ημιεπαγγελματιες επιπεδο του 5 ηλικιας 20-23.αυτες τα περνουν απο εμενα και αλλους ντοπιους τουριστες και ξενους
και ταυτοχρονα ταιζουν ενα αθλιο,βρωμιαρη,ανεργο που μερικες εχουν και παιδι μαζι του χαχαχαχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όταν πας με κριτήριο val
Έτσι ξηγιέμαι, τα κοντινά, πχ Ρουμανία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, τα κάνω αμάξι. Όταν όμως μπήκα Ιζμαήλ και Μολδαβία, μου σπάσαν τόσο τα αρχίδια στα σύνορα συν γάμησα και το αμάξι στους κωλόδρομους, που ξενέρωσα πολύ... ειδικά για ένα ταξίδι μακρινό όπως Κίεβο ... Για ε.ε. ανατολική ευρώπη οκ αλλά μετά σπας το αμάξι απλά στα μπουρδέλα τους ... οπότε αναγκαστικά προσαρμόζεσαι...
οι βενζινες,κινδυνοι,φθορα αυτοκηνητου δεν συμφερει.απο σοφια πας μεσο αθηνας και αλλων πολεων  σερβια,ρουμανια,ουκρανια ,τυφλιδα οπου θες.παενε αεροπορικα εχει πτηση μεσω βαρσοβια απο σοφια 170 ευρο παενε ελα.πριν λιγες μερες εβρισκα μεσο αθηνασ,σκεφτωμουν βελιγραδι και σοφια αλλα μου ειπε η σερβα απο απριλη να παω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ουτε οι γυναικες το κανουν. Οι μονες γυναικες που το κανουν αυτο ειναι οι πουτανες.
Βεβαια για να ξεκαθαρισουν οι σκιες πρεπει να γραψεις ξεκαθαρα πως βρισκεις τις πουτανες αυτες.
Πχ ονλαιν? Σε ποια σαιτ και ποια που συγκεκριμενα? Στο θρεντ για Πραγα πχ γραφουν πηγα στο ταδε σιτε βρηκα αυτη και αυτη πηγα στο διαμερισμα κλπ.
Σε κλαμπ στυλ καριμπεαν εκει ειναι κονσομασιον οποτε ουτως η αλλως για αυτο το σκοπο βρισκονται εκει.
σωστα,αλλα στο ρανταρ σου σαν τουριστας και ιτερνετ μονο επαγγελματιες και ημιεπαγγελματιες
γνωριζεις η απατεωνισες.οπως τωρα την κουκλα αζερα που γνωρισα μολλ.ηθελε απλα να της παρω μια μαλακια τσιγαρο 50 ευρο.χαθηκα και μετα την ειδα με τουρκους 60 ετων τουριστες χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπαρε ασε τα λογια και ελα κιεβο...
οι ερωτοτουριστες μαζευτηκαμε και ετοιμασαμε ομαδα..Ελα να μας δεις και να σε δουμε
Γιατι αλλο θεωρια και αλλο πραξη
Και επειδη ολα στην πραξη γινονται εκει θα δουμε ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι και θελουν μαθηματα.
Ο λογος που πηδιουνται με τους πανασχημους πανβλακες ουκρανους ειναι γιατι θελουν καποιον μονιμο εκει καθε μερα να του λενε τις μαλακιες τους και δεν θελουν να τις λενε απο αποσταση οπως και το να εχουν σεξ καθε μερα...
Τελος ενω δεν δεχεσε κριτικη στο κμαν που δεν κανει κατι το φοβερο να πληρωνει για να γαμαει την λες σε παικτες οπως πχ ο target 600 που ο ανθρωπος ιδρωνει την φανελα και βγαζει αποτελεσμα...
Λοιπον οσοι πιστοι προσελθετε στο γηπεδο καλες οι θεωριες αλλα το γκολ ειναι αυτο που μετραει και για να μπει γκολ πρεπει να δουμε ποιος εφαρμοζει τις θεωριες γιατι εγω ξερω και πολλους που πολλα λενε και τιποτα δεν κανουν....
φιλια σε ολους
και καλα βαρεματα ο καθενας οπου του αρεσει...Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη..Ετσι και αλλιως και στην συγγρου εχει κατι πανχοντρες που παντα αναρωτιομουν ποιος τις παιρνει αφου εχει και αλλες μουναρες οπως και στα στριπ πως παιρνουν καρτες οι πατσαβουρες...Καποιοι εδω μεσα μου δωσατε την απαντηση...
καταλαβα θα πατε παρεα για την μπαλα.θα ημουν φεβρουαριο κιεβο και οδυσσο αλλα τα χ.
αλασε
το προγραμα με την δουλεια και θα ειμε 10 μαρτη οδυσσο.δεν μου απαντησες σπυρο αν εισε αυτος που ειδα 2 με 3 φορες οδυσσο που πηγαινε στο τοπ καφε και στο ελληνικο.μετανιωσα που δεν θα ερθω κιεβ.θα ερθει ο δασκαλος ιωσηφ μαρτιο 4 μερες οδυσσο.του ειπα θα χαλασω τα σχεδια μου αν χασω 4 μερες κιεβο.
οδυσσο εχω στοχο μερικα νορμαλ κοριτσακια,η μια ειδα ειδη με γκομενο.προβλημα ειναι οδυσσο τα νορμαλ κοριτσακια ειναι δυσκολο να ειναι διαθεσιμα,ολες δουλευουν και στο ρεπο τους δεν κυκλοφορουν.κιεβο μαλλον δεκεβριο θα εχω χρονο,εμπλεξα με αλλα ταξιδια που θελω να κανω.ελα οδυσσο οπωτε θες αλλα να το ξερω 2 με 3 μηνες πριν για να εχω χρονο και να κανονισω το προγραμα μου.θα φευγω απο οδυσσο για αλλες χωρες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Άμα έχεις μαζεράτι (καινούργια και όχι 20ετίας) τότε είσαι 10 φορές πιο μαλάκας να πληρώνεις γκόμενες. Το να χαίρεσαι να μου ακυρώσει η παλιά μου το ραντεβού, δείχνει τι σκατόψυχος άνθρωπος είσαι. Η ντροπή των Κυπραίων! Ξέρω ότι έχει απευθείας Κίεβο Σόφια, αλλά στο λέω για 100η φορά πανίβλακα ότι πάω μέσω Βαρσοβίας για να δω μία παλιά μου. Τσιγγούνης δεν είμαι όπως υπονοείς χωρίς καν να με ξέρεις, απλά δεν είμαι μαλάκας σαν εσένα και τον κμαν να μου πιάνουν τον κώλο. Δε θέλω να σαι ο οδηγός μου, έλα Κίεβο αν έχεις τα αρχίδια που θα μαστε όλοι επάνω, ξεκινάμε καμάκι με κανονικές και όχι σπονσορέτ και πουτάνες και να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος. Μάρτυρες θα υπάρχουν και θα γραφτούν όλα εδώ, ποιοι είναι αξιόπιστοι γραφιάδες και αξιόπιστα καμάκια και ποιοί νούμερα.

υγ: γνώρισα ένα μουνί πολύ καλό από τίντερ. Μου λέει στα ίσα, honey can you sponsor me? Απαντάω, no sorry. If you are seriously interested for me and we start a relationship, i can make you a gift, but only if i know we have a normal relationship. Δεν το συνέχισε. Δηλαδή αν της έκανα ένα sponsorship, ήταν τόσο δύσκολο??? Είναι τόσο δύσκολο πια αυτο που κάνεις εσύ και ο κμαν?? Βρωμάει ο τόπος από καριολάκια που θέλουν σπονσοράρισμα! Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ξεφτιλιστεί και εσύ και ο κμαν? Όχι γιατι μας πειράζει να γαμάτε ωραία μουνιά, αλλά γιατί το παρουσιάζετε σαν κατόρθωμα και ότι ο άλλος δεν μπορει!!!
δεν χερομε ρε με παρεξηγησες χαχαχαχαχ.ρε αυτες της γαμαω και με πουλανε την αλλη ωρα.
η μια μου λεει παω βολτα μια ωρα και εμφανιζεται μετα απο 3 χρονια χαχαχαχ.μην περιμενεις καμια να σε συναντησει.ποσες περιμενα και με εστησαν ολες.εξαφανιζονταν οταν πηγαινα.δεν με ξερεις,ετσι
ειναι ο τροπος γραφης μου για να γελαμε αλλα οσοι δεν με ξερουν παρεξηγανε χαχαχαχ.
ειμαι και εγω τις ιδιασ σχολης,καμακι,εροτυλος αλλα ουκρανια δεν βγηκε ποτε σε καλο ουτε
εχει επιτυχια.αλλοι ελεγαν σε συναγωνιστες δεν σημαινει οτι αν δεν μπορεις εσυ δεν μπορουνε οι αλλοι.απαντουσα αν δεν μπορω εγω  εδω δεν μπορει κανενας χαχαχαχ.αυτα μου τα εκαναν χιλιαδες φορες και καθε μερα τα βλεπω δεν χρειαζετε να παρακαλω.σου λενε οι πολωνεζες ειναι τρελες μην εμπιστευεσε.πηγαινα μοσχα να βρω γκομενες που γνωριζα κυπρο μια εβδομαδα πριν.μου μιλουσαν μια χαρα
οταν πηγαινα ολες μουγγα και δεν εμφανιζωνταν.οταν εφευγα παλι μιλουσαν.στο ιδιο εργο θεατες

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
.ο ντερτι παραδειγμα δεν θα καμακωσει ποτε εκτος ιτερνετ,οπως και ο μιστερ λοβ.

Η τελευταία που έφαγα ήταν μέρα Σάββατο γνωριμία εξω απο την τουαλέτα στο caribbean. Πήγε πάλι όμως η κλασσική θεωρια των 3 ραντεβού μετά για να έρθει κρεβάτι.

Επίσης το παραπροηγούμενο ταξίδι (Οκτωβριο) είχα πάρει 11 τηλέφωνα σε μια νύχτα στο forsage και 3 στο Shooters (Αν τα μετράω καλά) δεν μπορούσα να ξεχωρισω την άλλη μέρα ποια μου έδωσε τι.Κώλος.Τελικά δεν πρόλαβα να βγαλω καμια απο αυτές αλλά με τέτοιους αριθμούς μην μου λές πως δεν κανω καμάκι live..

Απλά τελικά σαν αποτέλεσμα αυτό που λέω ειναι πως το 90% μου το έδωσε το διαδίκτυο. Ο λογος είναι πως αυτες που γνωριζα την νύχτα συνήθως δεν ήταν σε τόσο καλό επίπεδο σαν αυτές που έβρισκα διαδίκτυο γιατι αν έχεις πολλά matches επιλέγεις με ποια θα βγεις και το σημαντικότερο πετυχαίνεις ΠΑΡΑ πολλες διαδίκτυο που δεν πάνε στα clubs.Οποτε δεν υπήρχε άλλος τρόπος να τις γνωρίσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom