Ποιος σου πε ρε βλάκα ότι δεν έχουμε λεφτά να κάνουμε σπόνσορινγκ? Δεν το γουστάρουμε και δεν το κάνουμε, όχι ότι δεν μπορούμε! Θα στο ξαναπώ άλλη μία φορά μπας και το καταλάβει το κλούβιο το μυαλό σου. Αν η γκόμενα σε γουστάρει, θα δεχτεί το ψέμα. Αν είναι επαγγελματίας σαν αυτές που πας, δε θα το δεχτεί, ας είναι και ο Μπραντ Πιτ. Ποιος είπε ότι πάμε να πουλήσουμε σανό σε επαγγελματίες σπονσορετ? Σανό πουλάμε σε νορμάλ μουνιά και σε ημι-επαγγελματίες που αναλόγως την περίπτωση ζητάνε ή δε ζητάνε. Μα τόσο δύσκολο πια? Τόσο δυσκολο??? Είπε κανείς ότι μας αρέσει το σπόνσορινγκ ή ότι πάμε να κάνουμε σπόνσορινγκ χωρίς λεφτα ????
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια χαχαχαχ.εχεις μεινει ιδια ταξη γιατι δεν
διαβασες δασκαλο ιωσηφ.μα αυτα που λεω δεν μου τα εκαναν σπονσορετες και πουτανες χαχαχαχ.
αφου πας να πουλησεις ερωτες και παραμυθια με την ελπιδα να σε γουσταρουν,παιζει το σεναριο 99% να μην
σου μιλησει καμια στο χρισατικ οχι μονο να βρεις.ισως βρεις καμια που ειναι με την φιλη της και
θελουν να φανε σουσι και ψαχνουν κανα μαλακα ξενο να τις κερασει.μην ξεχνας ερωτυλε τα κανω απο 17
αυτα που θελετε να παιξετε εσεις δηλαδη 21 χρονια πριν απο εσας.που γραφω δεν μιλω για μενα αλλα σε εσας τι θα λενε και τι θα παθετε.αν παω με το αμαξι στο καφε οπεια θελω θα παρω.οταν ειμε με τα ποδια οδυσσο καμια διαθεση για γνωριμια.εχω γκομενο,φυγε,αντε γαμησου,μην πλισιαζεις αυτα ακουω καθε μερα χαχαχαχα.πας στον πολεμο με νεροπιστολο με σημαια την αγαπη και ενα λουλουδι.εισαι
ενας απο τους χιλιαδες που βλεπουν καθε μερα.αρχισες προετειμασια απο τιντερ και σου αρχισαν δωρακια
και σπονσορινκ με την μια.μονο αυτες θα σου απαντανε και μονο αυτες θα γνωρισεις την ωρα που ψαχνουν ενα μαλακα να τις ταισει κανα σουσι την ωρα του διαληματος χαχααχαχ.κριμα που δεν θα ερθω να γελασω
που απο εραστης θα γινεις κεραστης.πας ουκρανια με θεωρια οτι παει χαλια η χωρ και το γριβνα
και ολα τωρα ειναι ευκολα,ολες ψαχνονται για γκομενους και δεν κρατανε μια.αυτο καταλαβα
αλλα θα φας τα μουτρα σου.καμια δεν την ενδιαφερει γκομενος τουριστας,καμια αδεσπωτη επιπεδου 3-4 που βρωμανε και τα ρουχα της απο την απλυσια ναι,αν εισαι τυχερος θα βρεις.η παρεα δεν ειναι καλη ιδεα.πρεπει να εισαι μονος και να κυνηγας και λεφτα για καθε ενδεχωμενο.δεν ρωτανε να ανοιξω σαμπανια,απλα παραγγελνουν γιατι ξερουν γιατι ηρθες και γιατι καμακωσες.το πιθανοτερο σεναριο μετα το φαι θα φυγει και θα σου πει αργοτερα θα ερθω με την φιλη μου.πολλες φορες λενε μονη και οταν πας εχει και φιλη.οπως λεω σε ολουσ καντε βολτα χωρις προσδοκιες για καμακια και τετεια και αν τα βρειτε σκουρα ρωτατε που εχει βιζιτες η απο ιτερνετ.λαιβ τουριστας καμακι μονο κεραστης ευκολοσ στοχος εισε.απο ολους μονο εγω το κανω για αυτο στα γραφω τι παιζει.ο ντερτι παραδειγμα δεν θα καμακωσει ποτε εκτος ιτερνετ,οπως και ο μιστερ λοβ.