ρε συ κμαν σπονσορινκ σε πουτανα ειναι αλλο απο χαρτζιλικι σε γκομενα!Μην τα μπλεκειςΘα το πούμε 200 φορές?Εγώ μιλάω για σπόνσορινγκ.Στο σπόνσορινγκ είναι όπως τα περιγράφω.
Πάτε να πουλήσετε παραμύθια για έρωτες κτλ και δείτε τι απίδια θα πιάσετε.Πανω απο εξαρι δε θα πάτε και θα χάσετε και χρόνο.
Δεν είναι αν με γουστάρει λίγο κάνω ένα δώρο 50 ευρώ και με γουστάρει πολύ.
Αν δώσεις 50 ευρώ θα πει πήγαινε στις πουτάνες,αυτές σου αξίζουν.Εγω είμαι ωραία κοπέλα,θέλω ο άντρας να με φροντίζει και να μου παρέχει οικονομικά.Αν δεν έχεις να μου δώσεις 200 ευρώ βρες μια πουτάνα.
εσυ βαρας πουτανες με λεφτα μια κατηγορια(ΚΜΑΝ)
απο κει και περα οι μεχρι 6.5 συμφωνουμε και εγω και εσυ και ο drlove και ολοι οσοι ξερουν οτι μπορει ο μεσος αντρας να τις βαρεσει και χωρις λεφτα με γνωση εμπειρια κλπ(εγω πχ δεν υποσχομαι γαμους κλπ σε καμια...Εχω αλλη τακτικη)
απο 7 και πανω ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ!!δεν θα κατσει σε εναν φτωχο ενα 8αρι γιατι μπορει να βρει το ιδιο σε πλουσιο οποτε ναι αυτες θελουν και δωρα κλπ...Αυτες δεν ειναι πουτανες ειναι γκριζες ζωνες που σημαινει ουτε πουτανες ειναι γιατι δεν πανε με ολους(εχω πει πιο πανω)ουτε λευκες ειναι γιατι ζηταν!Εγω δεν ξερω καμια πανω απο 7 και στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ κοσμο να μην εχει ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!!
εχεις δει καμια ελλεινιδα διασημη η μουναρα να εχει γκομενο κατω απο εφοπλιστη???ΚΑΜΙΑ
Εδω προφανος γινεται και το μεγαλο λαθος και οι πιο πολλοι θα ρωτησετε ε και αυτες οι μουναρες που πηδιουνται με τους σκουπιδιαριδες και με τους αθλιους πως γινετε???
πρωτον πρεπει να ξερετε οτι και οι γυναικες θελουν γαμησι σαν τους αντρες ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!!αρα οταν ψαχνει μια μουναρα δυνατο αντρα και κανει καιρο να τον βρει πηδιεται εν το μεταξυ με σκουπιδιαριδες που 1)δεν την ενοχλουν και δεν τους εμφανιζει πουθενα
2)δεν ειναι ζηλιαριδες 3)δεν την ρωτανε τιποτα απο αυτα που κανει
τελος οταν βλεπετε γκομενα 7+ με κουασιμοδο ειναι απλα οτι ο κουασιμοδος εχει λεφτα!!Τελος
Ολα εξηγουνται αρκει να ξερεις οταν δεν ξερεις λες μαλακιες....
Ηθελα να πω πολλα πραγματα για το παρασκηνιο στο μυαλο των γυναικων αλλα οταν ακομα συζηταμε αν ειναι καλυτερα στην Τσιμισκη και οταν δεν ξερουν να ξεχωρισουν τις ζωνες τον ερωτα απο το σεξ και αλλα πρωτης δημοτικου το να γραψω προχωρημενη γυναικεια σκεψη ειναι σαν να κανουμε μαθημα πυρηνικης φυσικης σε παιδακια πρωτης δημοτικου και οταν ο κμαν φορα παρτιδα δεν λεει τα κολπα του μετα απο 10000 μηνυματα ε ......