Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν η γκόμενα σε γουστάρει, θα δεχτεί το ψέμα. Αν είναι επαγγελματίας σαν αυτές που πας, δε θα το δεχτεί, ας είναι και ο Μπραντ Πιτ. Ποιος είπε ότι πάμε να πουλήσουμε σανό σε επαγγελματίες σπονσορετ? Σανό πουλάμε σε νορμάλ μουνιά και σε ημι-επαγγελματίες που αναλόγως την περίπτωση ζητάνε ή δε ζητάνε. Μα τόσο δύσκολο πια? Τόσο δυσκολο??? Είπε κανείς ότι μας αρέσει το σπόνσορινγκ ή ότι πάμε να κάνουμε σπόνσορινγκ χωρίς λεφτα ????

Δηλαδή παραδέχεσαι ότι προσπαθείς να εξαπατησεις τις γκομενες με ψευδείς υποσχέσεις για σπονσορινγκ,δώρα κτλ.Αυτο ακριβώς που λέω ότι αν κάνει κάποιος θα πιάσει τα αρχιδια του.
Περιεγραψα ακριβώς τι θα γινει θα του φάνε τα λεφτά στα κεράσματα και δε θα έχει για δώρα οποτε θα αρκεστεί να χαϊδέψει το μπουτακι της γκομενας.
Είναι αυτό που σου έτυχε στο Βουκουρέστι.
Είναι εντελώς αυτονόητο ότι έτσι γίνεται όταν κάποιος επιχειρει να το παίξει σπονσορας χωρίς να ξοδεύει.
Χωρίς λεφτά μην πάτε για σπονσορινγκ.Κανετε ερωτοτουρισμό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για να σου κάτσει μια γκόμενα περιμένει κάτι απο σένα...

Σε κάποιες περιπτωσεις είναι οικονομικό όφελος - είτε μάυρη ζώνη, είτε δωρα, είτε απλά μια άνετη ζωή -(δες Μενεγάκη και όλες τις δίασημες).

Αν δεν ειναι το οικονομικό όφελος θα είναι η ανάγκη δέσμευσης  με απώτερο στόχο τον γάμο και την τεκνοποίηση (Ανθρώπινη γυναικεία φύση). Αν περιλαμβανει και την πρωτη κατηγορία ακόμα καλύτερα (Ελληνίδες)

Αυτά ισχύουν εκατοντάδες χρόνια μέχρι πρόσφατα που εμφανίστηκαν κοινωνίες πολύ εξελιγμενού Δυτικού πολιτισμού με φαινόμενα γυναίκες να σε κοιτάνε πλέον και καθαρά σεξουαλικά (καταστάσεις sex and the city) - αντιστροφή των ρόλων των φύλων. Γυναίκα κυνηγός ενάντια στην φυση - Πήδος και δρόμο δήλαδη. Αυτές οι τελαιυτέες σε κάποιες κοινωνίες (Όπως Βόρειες χώρες ή ορισμένες πολιτείς του USA) αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του πλυθησμού. Μπορεί και το 40%.

Σε κοινωνίες όπως όμως οι Ανατολικές αποτελούν το 5-10%. Αρα γιατί αυτη η ανάλυση?

Όταν κινεισε σε Ανατολικό Περιβάλλον παλέυεις με εναν απο τους 2 αρχικούς τρόπους. Η πληρώνεις ή πουλάς έρωτα!!! Αλλιως δεν πηδάς!! Σε ένα μικρό ποσοστό θα βρείς και κάποιες που θέλουν απλά sex αλλά όπως είπα σε προηγούμενο post  σε μένα ηταν 2 απο τις 15..Στο γενικό σύνολο πάς με τον κανόνα.

Αν θες να βρείς γυναίκες που λές αλήθεια, δεν πληρώνεις και κάθονται απλά για sex φοράτε γούνινα παλτο και ανεβαίνεται πολύ Βόρεια Ισλανδία κλπ!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να σου κάτσει μια γκόμενα περιμένει κάτι απο σένα...

Σε κάποιες περιπτωσεις είναι οικονομικό όφελος - είτε μάυρη ζώνη, είτε δωρα, είτε απλά μια άνετη ζωή -(δες Μενεγάκη και όλες τις δίασημες).

Αν δεν ειναι το οικονομικό όφελος θα είναι η ανάγκη δέσμευσης  με απώτερο στόχο τον γάμο και την τεκνοποίηση (Ανθρώπινη γυναικεία φύση). Αν περιλαμβανει και την πρωτη κατηγορία ακόμα καλύτερα (Ελληνίδες)

Αυτά ισχύουν εκατοντάδες χρόνια μέχρι πρόσφατα που εμφανίστηκαν κοινωνίες πολύ εξελιγμενού Δυτικού πολιτισμού με φαινόμενα γυναίκες να σε κοιτάνε πλέον και καθαρά σεξουαλικά (καταστάσεις sex and the city) - αντιστροφή των ρόλων των φύλων. Γυναίκα κυνηγός ενάντια στην φυση - Πήδος και δρόμο δήλαδη. Αυτές οι τελαιυτέες σε κάποιες κοινωνίες (Όπως Βόρειες χώρες ή ορισμένες πολιτείς του USA) αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του πλυθησμού. Μπορεί και το 40%.

Σε κοινωνίες όπως όμως οι Ανατολικές αποτελούν το 5-10%. Αρα γιατί αυτη η ανάλυση?

Όταν κινεισε σε Ανατολικό Περιβάλλον παλέυεις με εναν απο τους 2 αρχικούς τρόπους. Η πληρώνεις ή πουλάς έρωτα!!! Αλλιως δεν πηδάς!! Σε ένα μικρό ποσοστό θα βρείς και κάποιες που θέλουν απλά sex αλλά όπως είπα σε προηγούμενο post  σε μένα ηταν 2 απο τις 15..Στο γενικό σύνολο πάς με τον κανόνα.

Αν θες να βρείς γυναίκες που λές αλήθεια, δεν πληρώνεις και κάθονται απλά για sex φοράτε γούνινα παλτο και ανεβαίνεται πολύ Βόρεια Ισλανδία κλπ!!!!

Μα αυτοί θέλουν να πηδάνε με ψεύτικες υποσχέσεις για πληρωμή.Δεν πρόκειται για πούλημα έρωτος κτλ.Θέλουν σπονσοριλίκι χωρίς λεφτά.
Οι γκόμενες δε λένε είμαι μαύρη ζώνη,είμαι άσπρη ζώνη είμαι γκρίζα ζώνη.
Λένε θέλω σχέση(σχεσάκια),θέλω γάμο(γαμπρό),θέλω λεφτά(σπόνσορα),θέλω πούτσο(γαμιά).
Συνεπώς αυτές είναι οι κατηγορίες.Αλλο ο σπόνσορας άλλο ο σχεσάκιας.Δεν μπορείς να είσαι και σπόνσορας και σχεσάκιας και γαμιάς και γαμπρός με την ίδια γκόμενα.Είναι ηλίθιο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια χαχαχαχ.εχεις μεινει ιδια ταξη γιατι δεν
διαβασες δασκαλο ιωσηφ.μα αυτα που λεω δεν μου τα εκαναν σπονσορετες και πουτανες χαχαχαχ.
αφου πας να πουλησεις ερωτες και παραμυθια με την ελπιδα να σε γουσταρουν,παιζει το σεναριο 99% να μην
σου μιλησει καμια στο χρισατικ οχι μονο να βρεις.ισως βρεις καμια που ειναι με την φιλη της και
θελουν να φανε σουσι και ψαχνουν κανα μαλακα ξενο να τις κερασει.μην ξεχνας ερωτυλε τα κανω απο 17
αυτα που θελετε να παιξετε εσεις δηλαδη 21 χρονια πριν απο εσας.που γραφω δεν μιλω για μενα αλλα σε εσας τι θα λενε και τι θα παθετε.αν παω με το αμαξι στο καφε οπεια θελω θα παρω.οταν ειμε με τα ποδια οδυσσο καμια διαθεση για γνωριμια.εχω γκομενο,φυγε,αντε γαμησου,μην πλισιαζεις αυτα ακουω καθε μερα χαχαχαχα.πας στον πολεμο με νεροπιστολο με σημαια την αγαπη και ενα λουλουδι.εισαι
ενας απο τους χιλιαδες που βλεπουν καθε μερα.αρχισες προετειμασια απο τιντερ και σου αρχισαν δωρακια
και σπονσορινκ με την μια.μονο αυτες θα σου απαντανε και μονο αυτες θα γνωρισεις την ωρα που ψαχνουν ενα μαλακα να τις ταισει κανα σουσι την ωρα του διαληματος χαχααχαχ.κριμα που δεν θα ερθω να γελασω
που απο εραστης θα γινεις κεραστης.πας ουκρανια με θεωρια οτι παει χαλια η χωρ και το γριβνα
και ολα τωρα ειναι ευκολα,ολες ψαχνονται για γκομενους και δεν κρατανε μια.αυτο καταλαβα
αλλα θα φας τα μουτρα σου.καμια δεν την ενδιαφερει γκομενος τουριστας,καμια αδεσπωτη επιπεδου 3-4 που βρωμανε και τα ρουχα της απο την απλυσια ναι,αν εισαι τυχερος θα βρεις.η παρεα δεν ειναι καλη ιδεα.πρεπει να εισαι μονος και να κυνηγας και λεφτα για καθε ενδεχωμενο.δεν ρωτανε να ανοιξω σαμπανια,απλα παραγγελνουν γιατι ξερουν γιατι ηρθες και γιατι καμακωσες.το πιθανοτερο σεναριο μετα το φαι θα φυγει και θα σου πει αργοτερα θα ερθω με την φιλη μου.πολλες φορες λενε μονη και οταν πας εχει και φιλη.οπως λεω σε ολουσ καντε βολτα χωρις προσδοκιες για καμακια και τετεια και αν τα βρειτε σκουρα ρωτατε που εχει βιζιτες η απο ιτερνετ.λαιβ τουριστας καμακι μονο κεραστης ευκολοσ στοχος εισε.απο ολους μονο εγω το κανω για αυτο στα γραφω τι παιζει.ο ντερτι παραδειγμα δεν θα καμακωσει ποτε εκτος ιτερνετ,οπως και ο μιστερ λοβ.

Δε θα μπω σε επιπλέον αντιπαράθεση μαζί σου, γιατί σε λυπάμαι... Από τα γραφόμενα σου, πρέπει να είσαι κάποιος παππούς ή ημί-παππούς τελειωμένος που έχει ξεχάσει ότι υπάρχουν και κανονικές γκόμενες που γαμιούνται αν σε γουστάρουν. Πραγματικά σε λυπάμαι φίλε.. Τόσο πολύ που δε θα σε κοντράρω άλλο... Ειρωνεύεσαι και μας λες ερωτύλους ενώ εμείς γαμάμε κανονικές, με απλά κεράσματα, ποτό, καφέ, φαγητό. Εσύ έχεις την εντύπωση ότι τώρα δίνεις συμβουλές στα μέλη το φόρουμ με τις παπαριές σου? Για ποιό λόγο να ξοδευτεί κάποιος να πάει ουκρανία και να μην πάει σε ένα στριπτητζάδικο που έχει μουνάρες ανατολικές και να πει 200 ευρώ να πάμε σπίτι. Ελάχιστες θα πούνε όχι. Και λιγότερα θα πληρώσει ο αναγνώστης και δε θα τρέχει στην άλλη άκρη. Το να ειρωνεύσαι ότι εμείς πάμε με ένα λουλούδι και εσύ με μπαζούκας και λοιπές παπαριές, αυτό δείχνει ότι σε πονάει, γιατί αλλιώς δε θα ασχολιόσουν μαζί μας, όπως δεν ασχολούμαστε κ εμείς με σένα κ τον κμαν. Μιλάς για πόλεμους και νεροπίστολα με έναν άνθρωπο που έχει γαμήσει 400 μουνιά, έχει πάει 30 χώρες και πορνοταξιδεύει 14 χρόνια !!!! Τίντερ ζητάνε δώρα αλλά όχι όλες. Αυτές που ζητάνε τις αφήνω για σας, γιατί ψάχνουν μαλάκες. Τουλάχιστον το παραδέχεσαι αυτό και είναι προς τιμή σου, ότι πληρώνεις για τον γκόμενό τους και για τα παιδιά τους.

Προς αναγνώστες: Τίποτα δε θα πάθετε, αρκεί να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της Ανατ. Ευρώπης, αρκεί να έχετε στοιχειώδη ευστροφία, να βλέπεστε και να χετε καλό παραμύθι. Όλο και κάτι θα βγάλετε, που Ελλάδα δε βγαίνει με τίποτα πλέον. Επίσης, όσοι ενδιαφέρεστε για καμάκι να μην τρομοκρατείστε από τις παπαριές ουκ και κμαν. Απότι έχω καταλάβει δε βλέπονται και επειδή όλες τους ζητάνε λεφτά γιαυτό το λόγο, νομίζουν πως όλες ζητάνε λεφτά. Αν είστε σοβαροί και αποφεύγετε τους καρχαρίες, όλο και κάτι θα βγει, μην αγχώνεστε. Και στο κάτω κάτω, ξέρετε γράφω πάντα, αλήθειες, όταν γυρισω αρχές Μάρτη θα κάνω αναλυτικό report.

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εξω καλά είμαστε..Εδω Ελλαδα το γαμήδι το Tinder πως σταμάτησε να δουλευει πλήρως?.Το 2015 κάθε εβδομάδα βγαιναν minimum 3 matches..Πλεον ενα match το τρίμηνο και αυτό μπάζο..
Απίστευτη πτώση..

Ρε Target εισαι πραγματικά στο μυαλό μου αυτό που ειπες..Πλέον δεν βγαινει τίποτα Ελλάδα..Τι διάολο έγινε ρε φίλε εδω?Πως τοσο ξαφνική πτώση?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
απαντησες ταρκετ οτι πας για ημιεπαγγελματιας.καλος.
για νορμαλ να σου μιλησει δεν παιζει.αυτες που ερχοντε για φαι ειναι ημιεπαγγελματιες 68% αλλες απλα
σε βλεπουν θυμα.κανε προσφορα  και αν δεν δεκτουν δεν εχει δευτερο ραντεβου.αν γνωρισα νορμαλ γκομενες
με τα ποδια και στο χρισατικ θα ημουν ευτυχισμενος και δεν θα σκεφτωμουν την ελλαδα να ερθω για
νορμαλ γκομενες.

Επιμένεις, σε επίπεδο βλακείας. Σου ξαναλέω, ένας μόνιμος κάτοικος Ουκρανίας, για να μη γαμάει νορμάλ γκόμενες, πρέπει να ναι είτε ηλίθιος, είτε γέρος, είτε πανάσχημος, είτε πάμφτωχος. Διάλεξε και πάρε για το ποιός είναι ο λόγος που δε γαμάς και θες να έρθεις Ελλάδα για να γαμήσεις.

Σχετικά με τις ημι-επαγγελματίες, οι λεγόμενες γκρίζες ή γκριζομάυρες ζώνες, αν σε γουστάρουν θα πέσεις στα πολύ μαλακά, πχ. ένα δώρο των 100 για 1-2 βδομάδες γαμησιού ή και τίποτα αν αποδείξεις ότι έχουν προοπτική οικογένειας μαζί σου και το χάψουν ή αν είσαι μόνιμος εκεί και όχι τουρίστας. Είναι αυτές που από φτώχια κάνουν ότι κάνουν αλλά δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν λευκές όταν βρουν τον κατάλληλο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα αυτοί θέλουν να πηδάνε με ψεύτικες υποσχέσεις για πληρωμή.Δεν πρόκειται για πούλημα έρωτος κτλ.Θέλουν σπονσοριλίκι χωρίς λεφτά.
Οι γκόμενες δε λένε είμαι μαύρη ζώνη,είμαι άσπρη ζώνη είμαι γκρίζα ζώνη.
Λένε θέλω σχέση(σχεσάκια),θέλω γάμο(γαμπρό),θέλω λεφτά(σπόνσορα),θέλω πούτσο(γαμιά).
Συνεπώς αυτές είναι οι κατηγορίες.Αλλο ο σπόνσορας άλλο ο σχεσάκιας.Δεν μπορείς να είσαι και σπόνσορας και σχεσάκιας και γαμιάς και γαμπρός με την ίδια γκόμενα.Είναι ηλίθιο.

θα αρχίσω να πιστεύω πως έχεις ψυχολογικά προβλήματα. Ποιός μίλησε για σπονσοριλίκι χωρίς λεφτά? Και στο κάτω κάτω, αν κάποιος παραμυθιάσει  μια γκόμενα ότι τη θέλει για σοβαρά και τη γαμήσει χωρίς να ξοδευτεί όπως εσύ, δεν είναι μάγκας? Ποιό είναι το πρόβλημά σου?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εξω καλά είμαστε..Εδω Ελλαδα το γαμήδι το Tinder πως σταμάτησε να δουλευει πλήρως?.Το 2015 κάθε εβδομάδα βγαιναν minimum 3 matches..Πλεον ενα match το τρίμηνο και αυτό μπάζο..
Απίστευτη πτώση..

Ρε Target εισαι πραγματικά στο μυαλό μου αυτό που ειπες..Πλέον δεν βγαινει τίποτα Ελλάδα..Τι διάολο έγινε ρε φίλε εδω?Πως τοσο ξαφνική πτώση?

Αδερφέ, εγώ την πτώση την έχω αντιληφθεί εδώ και πολλά χρόνια... Από το 12... Απλά επειδή κάθε χρόνο έπεφτε λίγο λίγο, ίσως δεν το καταλάβαινες και πλέον που έπεσε οριστικά, τώρα το πήρες γραμμή. Η Ελλάδα έπεσε από τότε, γιατί κατάλαβαν πλέον όλες οτι η κρίση είναι σοβαρή και μη αναστρέψιμη και είτε φυγαν για άλλες πολιτείες, είτε τις πιάσαν ψυχολογικά και κλείσαν πόδια. Γιαυτό πήρα μέτρα, το 14 έφυγα αμέσως Βουλγαρία. Όχι ότι είναι πολύ καλύτερα, αλλά εστω 10 το χρόνο από 4 έως 7 θα τα βγάλω. Δηλαδή Ελλάδα από 2009 - 2012. Και τώρα σκέφτομαι το επόμενο βήμα, το οποίο μάλλον θα είναι Ρουμανία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω θύμαμαι 2010-2011 καναμε καλό  παιχνίδι κέντρο στα μαγαζακια.. Μετά 2012 αρχίσε να πέφτει.. Μετα έφυγα Πολωνία. Τώρα πλέον παμε κέντρο με μαχιμους στα ιδια μαγαζιά και είναι άδεια η απλα δεν έχει ορεξη να μιλήσει κάνεις. Το 2015 είχε μηδενισει εξω δτα μαγαζία λόγω κρίσης αλλα διαδίκτυο κάτι έβγαζες. Είχε πολλές ξένες μέσα ακόμα Ελλάδα.. Πλέον μηδενισε και αυτό.. Οπότε κλείσαν όλες οι πηγές.. Μονο εξω πλέον!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια χαχαχαχ.εχεις μεινει ιδια ταξη γιατι δεν
διαβασες δασκαλο ιωσηφ.μα αυτα που λεω δεν μου τα εκαναν σπονσορετες και πουτανες χαχαχαχ.
αφου πας να πουλησεις ερωτες και παραμυθια με την ελπιδα να σε γουσταρουν,παιζει το σεναριο 99% να μην
σου μιλησει καμια στο χρισατικ οχι μονο να βρεις.ισως βρεις καμια που ειναι με την φιλη της και
θελουν να φανε σουσι και ψαχνουν κανα μαλακα ξενο να τις κερασει.μην ξεχνας ερωτυλε τα κανω απο 17
αυτα που θελετε να παιξετε εσεις δηλαδη 21 χρονια πριν απο εσας.που γραφω δεν μιλω για μενα αλλα σε εσας τι θα λενε και τι θα παθετε.αν παω με το αμαξι στο καφε οπεια θελω θα παρω.οταν ειμε με τα ποδια οδυσσο καμια διαθεση για γνωριμια.εχω γκομενο,φυγε,αντε γαμησου,μην πλισιαζεις αυτα ακουω καθε μερα χαχαχαχα.πας στον πολεμο με νεροπιστολο με σημαια την αγαπη και ενα λουλουδι.εισαι
ενας απο τους χιλιαδες που βλεπουν καθε μερα.αρχισες προετειμασια απο τιντερ και σου αρχισαν δωρακια
και σπονσορινκ με την μια.μονο αυτες θα σου απαντανε και μονο αυτες θα γνωρισεις την ωρα που ψαχνουν ενα μαλακα να τις ταισει κανα σουσι την ωρα του διαληματος χαχααχαχ.κριμα που δεν θα ερθω να γελασω
που απο εραστης θα γινεις κεραστης.πας ουκρανια με θεωρια οτι παει χαλια η χωρ και το γριβνα
και ολα τωρα ειναι ευκολα,ολες ψαχνονται για γκομενους και δεν κρατανε μια.αυτο καταλαβα
αλλα θα φας τα μουτρα σου.καμια δεν την ενδιαφερει γκομενος τουριστας,καμια αδεσπωτη επιπεδου 3-4 που βρωμανε και τα ρουχα της απο την απλυσια ναι,αν εισαι τυχερος θα βρεις.η παρεα δεν ειναι καλη ιδεα.πρεπει να εισαι μονος και να κυνηγας και λεφτα για καθε ενδεχωμενο.δεν ρωτανε να ανοιξω σαμπανια,απλα παραγγελνουν γιατι ξερουν γιατι ηρθες και γιατι καμακωσες.το πιθανοτερο σεναριο μετα το φαι θα φυγει και θα σου πει αργοτερα θα ερθω με την φιλη μου.πολλες φορες λενε μονη και οταν πας εχει και φιλη.οπως λεω σε ολουσ καντε βολτα χωρις προσδοκιες για καμακια και τετεια και αν τα βρειτε σκουρα ρωτατε που εχει βιζιτες η απο ιτερνετ.λαιβ τουριστας καμακι μονο κεραστης ευκολοσ στοχος εισε.απο ολους μονο εγω το κανω για αυτο στα γραφω τι παιζει.ο ντερτι παραδειγμα δεν θα καμακωσει ποτε εκτος ιτερνετ,οπως και ο μιστερ λοβ.

Δεν ειναι χθεσινος  ο target και ουτεπεριμενει να μαθει απο εδω για την Ουκρανια και τις αλλες χωρες. Οταν τα ξερε  και τα κανε αυτα, οι περισσοτεροι δενηξεραν που πεφτει η χωρα στο χαρτη.
Πληροφοριες μπηκε να δωσει και ακουστε τον γιατι πραγματικα ειναι απο τα λιγα ατομα που γραφουν που ξερει πολυ καλα τι του ινεται και εχει να δοσει πολιτιμες πληροφοριες και εμπειριες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω απο τα λίγα ποστ που έχει κάνει εδω στις τελευταίες σελίδες σύμφωνω 200% με τα λεγόμενα του... Λες και είναι μπροστά σε αυτά που βλέπω και ζω Ουκρανία. Εύτυχως υπάρχουν ακόμα  αντικείμενικοι άνθρωποι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω θύμαμαι 2010-2011 καναμε καλό  παιχνίδι κέντρο στα μαγαζακια.. Μετά 2012 αρχίσε να πέφτει.. Μετα έφυγα Πολωνία. Τώρα πλέον παμε κέντρο με μαχιμους στα ιδια μαγαζιά και είναι άδεια η απλα δεν έχει ορεξη να μιλήσει κάνεις. Το 2015 είχε μηδενισει εξω δτα μαγαζία λόγω κρίσης αλλα διαδίκτυο κάτι έβγαζες. Είχε πολλές ξένες μέσα ακόμα Ελλάδα.. Πλέον μηδενισε και αυτό.. Οπότε κλείσαν όλες οι πηγές.. Μονο εξω πλέον!!

Θα το ξαναπώ,η ζωή στην Ελλάδα για έναν άντρα είναι μέχρι 25.Όσο ακόμα οι γκόμενες είναι άλλα ντ'άλλων.Βλέπω με τί μουνιά τα έχουν πολλοί 18αρηδες,20ρηδες και 23αρηδες άνεργοι,φοιτητές κλπ και τραβάω τα μαλλιά μου.Τέτοιες ο μέσος 30ρης και 35αρης δεν βλέπει ούτε στην ύπνο του.Ή τις βλέπει μόνο έξω όπως λες κι εσύ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Θα το ξαναπώ,η ζωή στην Ελλάδα για έναν άντρα είναι μέχρι 25.Όσο ακόμα οι γκόμενες είναι άλλα ντ'άλλων.Βλέπω με τί μουνιά τα έχουν πολλοί 18αρηδες,20ρηδες και 23αρηδες άνεργοι,φοιτητές κλπ και τραβάω τα μαλλιά μου.Τέτοιες ο μέσος 30ρης και 35αρης δεν βλέπει ούτε στην ύπνο του.Ή τις βλέπει μόνο έξω όπως λες κι εσύ.

Άρα το γυρνάμε στην μπάλα και στο τάβλι?ΟΧΙ!!
Ο μαχητης δεν παραδίδετε ποτέ.Πίασε την ζωή απο τα μαλλιά.Ελπίζω μια μέρα απο sad_man να το αλλάξεις σε happy_man.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Άρα το γυρνάμε στην μπάλα και στο τάβλι?ΟΧΙ!!
Ο μαχητης δεν παραδίδετε ποτέ.Πίασε την ζωή απο τα μαλλιά.Ελπίζω μια μέρα απο sad_man να το αλλάξεις σε happy_man.
Σώτος, μην μυξοκλαιμε κυνηγάμε τα πάντα..μία φορά ζούμε

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Τα πιτσιρικια σαφως εχουν περισσοτερες επιλογες γιατι βαζω και τις μιλφαρες μεσα που τρελωνται για νεανικη πουτσα
Ωστοσο για να ισχυουν αυτες οι προυποθεσεις που θετεις , πρεπει να υπαχρει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ευκαιριες για ολους υπαρχουν αρκει να τις βλεπει καποιος , ειναι και θεμα τυχης πολλες φορες ωστοσο ο κοσμος ανεκαθεν πορευωταν
Το σιγουρο ειναι οτι αν ζουσαμε σε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ λογου χαριν Αμερικη θα ειχαμε απειρως περισσοτερες ευκαιριες απο εδω

• Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για να συμπληρωσω και εγω γαμαει καποιος μεχρι 25 στην Ελλαδα...Αυτος ο ιδιος στην ουκρανια γαμαει χ50 η χ100 σε αριθμο και +3-4 σε επιπεδο παλι βλακας θα ειναι αν κατσει εδω...
μετα απο τα 25 στη ελλαδα 0 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝ

στην ουκρανια οπως μου ειπε και μια ουκρανεζα πρωην 'αν εχεις λιγα λεφτακια θα πηδας μεχρι να πεθανεις'...

Τα σχολια ειναι περιττα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για να συμπληρωσω και εγω γαμαει καποιος μεχρι 25 στην Ελλαδα...Αυτος ο ιδιος στην ουκρανια γαμαει χ50 η χ100 σε αριθμο και +3-4 σε επιπεδο παλι βλακας θα ειναι αν κατσει εδω...

Αυτό για να το λέτε όλοι,προφανώς θα ισχύει.Απλά εαν στην Ελλάδα βρίσκεις τον τρόπο να έχεις γκόμενες που σου αρέσουν,δεν έχεις και το μεγάλο κίνητρο να ψάχνεσαι σε άλλες χώρες.Το κίνητρο αυτό το έχει όποιος δεν γαμάει καθόλου εδώ ή βρίσκει μόνο μπάζα.

• Like

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
μετα απο τα 25 στη ελλαδα 0 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝ

στην ουκρανια οπως μου ειπε και μια ουκρανεζα πρωην 'αν εχεις λιγα λεφτακια θα πηδας μεχρι να πεθανεις'...

Τα σχολια ειναι περιττα...

Αστες τις ουκρανες ειναι χαζοπουλια συμφεροντολογες  κατα τις Ρωσιδες και κατι ξερουν παραπανω απο μας οταν τα λενε
Τραβα αμερικη να καταλαβεις πως σε υπολογιζουν ως ανθρωπο και ας μην εχεις φραγκα  ,ειναι πολλα χρονια μπροστα απο την εποχη τους
Στην Ελλαδα οι γυναικες χαλασαν απο τους μουνοδουλους , σε οποιαδηποτε αλλη χωρα δεν νομιζω να υπαχρει τετοιο χαλι ...
Σαν τους πολιτικους ενα πραγμα 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτό για να το λέτε όλοι,προφανώς θα ισχύει.Απλά εαν στην Ελλάδα βρίσκεις τον τρόπο να έχεις γκόμενες που σου αρέσουν,δεν έχεις και το μεγάλο κίνητρο να ψάχνεσαι σε άλλες χώρες.Το κίνητρο αυτό το έχει όποιος δεν γαμάει καθόλου εδώ ή βρίσκει μόνο μπάζα.
φιλε μου καλε αν δεν σε ενδιαφερει να πας πανω ασε μας στη ησυχια μας...

Αν δεν γαμας καθολου εδω δεν γαμας καθολου και εκει(λευκες ζωνες παντα)
Αν εδω γαμας 5αρια εκει βαρας 8αρια...
Οποτε αυτα που λες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα
Δεν καταλαβαινω ομως την υπαρξη σου σε αυτο το τοπικ αφου δεν θα πας ποτε πανω αφου ολα σου τα μηνυματα δειχνουν οτι εχεις συμβιβαστει εδω με την μιζερια οπως και το 99,99% των Ελληνων
Γκομενες που σου αρεσουν???Με τον χαρακτηρα τον ελλεινιδων δεν μου αρεσει καμια...1 περνας καλα 9 χαλια ενω πανω 9 περνας καλα και μια χαλια
ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....
ΕΛΕΟΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!ΕΛΕΟΣ!!!
ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ...Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αστες τις ουκρανες ειναι χαζοπουλια συμφεροντολογες  κατα τις Ρωσιδες και κατι ξερουν παραπανω απο μας οταν τα λενε
Τραβα αμερικη να καταλαβεις πως σε υπολογιζουν ως ανθρωπο και ας μην εχεις φραγκα  ,ειναι πολλα χρονια μπροστα απο την εποχη τους
Στην Ελλαδα οι γυναικες χαλασαν απο τους μουνοδουλους , σε οποιαδηποτε αλλη χωρα δεν νομιζω να υπαχρει τετοιο χαλι ...
Σαν τους πολιτικους ενα πραγμα 
Μεγαλη κουβεντα να ανοιξουμε για αμερικη..Η υπερδυναμη ειναι η καλυτερη σε ολα αλλα οχι στις γυναικες..
στην Ελλαδα το εχω ξαναπει για ολα φταινε οι αντρες οι πιρφοροι που για να γαμησουν πληρωνουν οσο οσο και παραλακανε...οι ανδρες ειναι εντελως απειροι με τις γυναικες ασχετοι και εξυπνακιδες...Γιαυτο καλα να παθαινουν γιατι οσο δεν αλλαζουν νοοτροπια(το θεωρω αδυνατο)τοσο πιο αγαμητοι θα ειναι στην χωρα της αγαμιας...Γιαυτο μαμ ηλιο και θαλασσα στην ελλαδα και για γκομενες στα cis ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom