εισαι και εσυ απλα αλλος ενας που δεν εχεις υποθεση και εισαι βαθια νυχτωμενος.οι
περιγραγη σου για φτωχες γκομενες μου θυμιζει ολους τους αδεσπωτους βλακες που συναντησα μαζι με τον δασκαλο ιωσηφ και τους φιλοξενησαμε απο λυπηση που εμειναν αδεσπωτοι στο κιεβ χαχαχαχαχ.
εισαι αλλος ενας απο αυτους που πιστευουν οτι περνουν 100 ευρο και ειναι φτωχες και αν εισαι νεαρος
και εμφανισημος θα βγεις ραντεβου και θα σε γουσταρουν χαχαχαχαχ.δεν διαβασες ποτε αυτο το σαιτ,τελειος αδιαβαστος.τραβα
μεταξουργιο και ασε την ουκρανια.δηλαδη εγω μου ειμε 30 χρονια πανω
πριν 8-10 χρονια δεν ημουν και εγω 27-29?χαχαχαχαχαχα.καλες οι θεωριες σου αλλα τα κανετε ολα απλα
καλα σας λεει ο κμαν.δηλαδη ειμαι μαλακας εγω που ειμαι εκει και τα εχω ολα και θα ερθει ο καθε
χαζομαμακιας απο ελλαδα που τον κραζει και τον μαστιγωνει καθε μπαζο και αφραγγη στην ελλαδα να
κανει τον οραιο κιεβο.ολα αυτα που γραφετε ειναι φαντασιωσεις,αλλος αχωνετε τι θα τους πει για δουλεια και αν θα το πεξει μονιμος η λεφτας.με κανετε να γελαω με τις ψευδεσθησεις που εχετε.
φταινε και οι ερωτυλοι που σας δινουν ελπιδες γιατι και αυτοι ζουνε με την ελπιδα οτι πραγματι υπαρχει η γκομενα που υγρενετε για σενα και δεν θελει μια.εγω σου λεω δεν παιζει ουτε να γνωρισεις,ουτε να γαμησεις ουτε καν να σου μιλησουν θα καταφερεις.αν θες πιστευεις εμενα που ζω σχεδον μονιμα 30 χρονια και τι βλεπω αν θες πιστευεις την αλλη σχολη τον ερωτηλων και των αλλον που γαμανε τζαμπα.τι δεν εκαναν η δευτερη σχολη για να με πισουν οτι λενε αληθεια αλλα ματαια χαχαχαχ.