Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.435
Πόντοι
2.356
:grin:ολοι οι Απολλωνιοι πως το λες ειστε ετσι φιλοσοφημενα ατομα η μονο εσυ?  :cheesy:
Τι λεει ο ηφαίστειο? Αποτυχια το Πεκινο?
Επικουρειοι  :grin: ευδαιμονια (στα ορια του μετρου) η συνταγη της ευτυχιας.
ο volcano που εχουμε βρεθει και απο κοντα και εχει παει Ταυλανδη ,Κουβα κτλ σαν την Ευρωπη πουθενα. Για Πεκινο λιγο πολυ τα ιδια γραφει ,μια εμπειρια για να δεις κατι διαφορετικο και αλλη κουλτουρα καλα ειναι , αλλα απο γυναικες ΔΕΝ ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν κατάλαβα καλά, δεν πρέπει να έχεις τριβή με ανατολική ευρώπη? Βέβαια στο Κίεβο του 2018, αν είσαι εσύ 6άρι θα χτυπήσεις έως 6. Τα παλιά τα χρόνια αν ο άντρας ήταν 6άρι χτύπαγε 8-9 και αν ήταν 7άρι, 9-10. Τώρα πλέον αυτές είναι προσβάσιμες με μέθοδο κμαν.

Μα αυτό λέω.Τα οχτάρια και πάνω είναι εφικτά μόνο με σπόνσορινγκ όπως το περιγράφω.
Να πάω Κίεβο να γαμάω εξαρια και να βλέπω δίπλα μου τους πρώην καμηλογαμηδες Άραβες και τους Τούρκους με τα σαρίκια να κυκλοφορουν καλύτερες γκόμενες και να με ξεφτιλίζουν δεν πάω καν.
Εγώ πάω για να τους δώσω ένα μάθημα βαλκανικής υπεροχής ότι πρέπει όλοι Τούρκοι,Άραβες Ιταλοί και λοιποί ψωλοβρωντες να υποταχθούν στο ανώτερο Balkan πέος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πολωνέζες δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα, ούτε ομορφιά

Εγώ έχω σπονσοράρει πάνω από 30 Πολωνέζες και έχω μερικές ακόμα,τι λες ότι δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα?Μέχρι και οι παντρεμένες σπονσοραρονται.Απλα ζητούν λιγότερα από τις Ουκρανές,όχι τόσο ακριβά δώρα αλλά χρήσιμα πράγματα,πληρωμή ενοικίου κτλ.
Και για την εμφάνιση ενδιαφέρονται,θέλουν  γενικά πιο μπρατσετα και ψηλούς.Οι Ουκρανές πάνε με ό,τι να ναι εμφανισιακά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οπως σε ολα τα πραγματα στην Ελλαδα ετσι και εδω υπαρχουν 2 διαφορετικες σχολες σκεψεις οι οποιες ειναι αντιδιαμετρικα αντιθετες...
ο τριτος που διαβαζει απλα πρεπει να πιστεψει μια απο τις

Δεν υπάρχουν αντίθετες σχολές σκέψης.
Υπάρχει ο γαμέας,ο σχεσακιας και ο σπόνσορας.
Δε σημαίνει ότι η ύπαρξη σπόνσορα ακυρώνει το γαμέα.Απλα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και ακολουθούν άλλους κανόνες.
Εμένα δε με ενδιαφέρει να αποδείξω ότι είμαι τζοβενο,καλός μπηχτης όπως πρέπει να κάνει ο γαμέας ούτε με ενδιαφέρει να πουλήσω έρωτες όπως κάνει ο σχεσακιας.
Εμένα με ενδιαφέρει να αποδείξω ρευστότητα και να θέσω ένα πλάνο σπονσοραρισματος.
Το γαμέα δεν τον ενδιαφέρει να αποδείξει ρευστότητα ούτε το σχεσακια.
Συνεπώς είναι άλλες προτεραιότητες άλλο game.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
διαβαζω yantis για δνεπρο και  αξιζει να διαβασετε τι ελεγε το 2009.φιλοι ουκρανοι που δουλευαν
μαζι του ρουμανια σε πρεσβεια του ειπαν ολοι ξερουμε γιατι ερχωνται οι ξενοι εδω και για τισ μαλακιες που λενε για μπιζνες.γραφει και αλλα διαφορα που αξιζεται να διαβασετε.αυτα το 2009,ακομα και οι φραγγατοι ξενοι δεν μετρανε λεει αν δεν εχουν κονε με ντοπιους φραγγατους.αυτα και μετα πιστευετε
οσους θελουν να το παιξουν εροτυλοι σημερα και μερικοι με μπατζετ 10 ευρο την μερα περιμενουν οχι να μην ξοδεψουν για την γκομενα αλλα να βρουνε και μια να τους συντυρα και να σπονσαρει αυτη χαχαχα.εγραφα με αλλο νικ στην αρχη που ελεγα πριν 3 χρονια ισως και 4  διαθετω μπατζετ 300-500 ευρο την μερα και θελει ο αλλος να ερθει με λεωφορειο απο βαρσοβια να παιξει με νεροπιστολο.α ρε αρχοντα κμαν ποσο δικαιο εχεις χαχαχαχχα

Βλακάκο, ή μάλλον νούμερο, σου εξήγησα και στο άλλο ποστ, ότι ο λόγος που θα μπω με λεοφωρείο είναι επειδή αν για κάποιο λόγο ακυρώσει η σταθερη μου στην Πολωνία, να μπω αμεσα στο Κιεβο με night bus απο το να κλείσω αεροπορικα και να εγκλωβιστω 2 μερες στην καμμενη Βαρσοβια. Και δεν εχω ορεξη να πληρωσω flexible ticket διπλη τιμη κ αν θα εχει κ availability για οταν θελω last minute. Κ να φτασω κ μετα τα μεσανυχτα κιεβο κομματια. Με night bus καθαρισες 30 ευρω κ εχεις φτασει ξημερωματα την αλλη μερα κ την εχεις ολη δικη σου κ γλυτωνεις κ μια μερα διαμονη. Κοροιδο μενεις μονιμα Ουκρανια και πληρωνεις ποσά κμαν, αυτο δειχνει ποσο τελειωμενος εισαι.

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.294
Πόντοι
3.656
Δε σημαίνει ότι η ύπαρξη σπόνσορα ακυρώνει το γαμέα.Απλα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και ακολουθούν άλλους κανόνες.
Εμένα δε με ενδιαφέρει να αποδείξω ότι είμαι τζοβενο,καλός μπηχτης όπως πρέπει να κάνει ο γαμέας ούτε με ενδιαφέρει να πουλήσω έρωτες όπως κάνει ο σχεσακιας.
Εμένα με ενδιαφέρει να αποδείξω ρευστότητα και να θέσω ένα πλάνο σπονσοραρισματος.
προστο.. Κμαν !!!  :worship: :worship: :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.294
Πόντοι
3.656
Βλακάκο, ή μάλλον νούμερο, σου εξήγησα και στο άλλο ποστ, ότι ο λόγος που θα μπω με λεοφωρείο είναι επειδή αν για κάποιο λόγο ακυρώσει η σταθερη μου στην Πολωνία, να μπω αμεσα στο Κιεβο με night bus απο το να κλείσω αεροπορικα και να εγκλωβιστω 2 μερες στην καμμενη Βαρσοβια. Και δεν εχω ορεξη να πληρωσω flexible ticket διπλη τιμη κ αν θα εχει κ availability για οταν θελω last minute. Κ να φτασω κ μετα τα μεσανυχτα κιεβο κομματια. Με night bus καθαρισες 30 ευρω κ εχεις φτασει ξημερωματα την αλλη μερα κ την εχεις ολη δικη σου κ γλυτωνεις κ μια μερα διαμονη. Κοροιδο μενεις μονιμα Ουκρανια και πληρωνεις ποσά κμαν, αυτο δειχνει ποσο τελειωμενος εισαι.
πολυ βασανο ομως το λεωφορειο φιλε...
Μια φορα τοχω παρει απο σοφια αθηνα κ βλαατημησα που μπηκα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εσυ κμαν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η προσωπικη σου προβολη...Ουτε τα μυστικα σου λες ουτε καλο λογο εχεις πει για κανεναν εδω μεσα...Νομιζεις οτι εισαι ο One of the kind....περαστικα σου

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
πολυ βασανο ομως το λεωφορειο φιλε...
Μια φορα τοχω παρει απο σοφια αθηνα κ βλαατημησα που μπηκα

Ναι ρε φιλε, αλλα με 100 μερες ταξιδια το χρονο κοιτας το value. Αν πηγαινα 20 μερες το χρονο που πανε οι περισσοτεροι θα μπορουσα να το παιζα πιο luxury, οχι οτι στερουμαι τιποτα, ωραια apartments παιρνω, σε καλα μαγαζια βγαινω, απλα δωρακια για ντεβουσκες κανω. Αν ομως κανεις 100 μερες με "διδαχη" κμαν κ ουκ καταλαβαινεις πως πρεπει νασαι ολιγαρχης.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.294
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω σπονσοράρει πάνω από 30 Πολωνέζες και έχω μερικές ακόμα,τι λες ότι δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα?Μέχρι και οι παντρεμένες σπονσοραρονται.Απλα ζητούν λιγότερα από τις Ουκρανές,όχι τόσο ακριβά δώρα αλλά χρήσιμα πράγματα,πληρωμή ενοικίου κτλ.
Και για την εμφάνιση ενδιαφέρονται,θέλουν  γενικά πιο μπρατσετα και ψηλούς.Οι Ουκρανές πάνε με ό,τι να ναι εμφανισιακά.
χωρις ναζω κανει κινηση κι εμενα ψωλετες μου φανηκαν στο Κατοβίτσε κι οσες ξερω κατι ελαχιστες ελβετια παλι ψωλουδες ειναι αλλο αν δε με λαιρνει εμενα ηληκιακα. Ενας καρεφλας κωστας φιλος στα συνορα στο ντοιτς με καφετερια μια πολωνη 30αρα γαμαει απο την δουλεια παντρεμενος αυτος στα 45 ειναι..
Μαλλον έχει δίκιο για ρην επαρχια τουλάχιστο ο κμαν
Βαρσοβια σιγουρα θα το παιζουν ευρωπαϊες, εδω το παιζουν στη Σοφια κατι νανακια 1.60  :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.294
Πόντοι
3.656
Ναι ρε φιλε, αλλα με 100 μερες ταξιδια το χρονο κοιτας το value. Αν πηγαινα 20 μερες το χρονο που πανε οι περισσοτεροι θα μπορουσα να το παιζα πιο luxury, οχι οτι στερουμαι τιποτα, ωραια apartments παιρνω, σε καλα μαγαζια βγαινω, απλα δωρακια για ντεβουσκες κανω. Αν ομως κανεις 100 μερες με "διδαχη" κμαν κ ουκ καταλαβαινεις πως πρεπει νασαι ολιγαρχης.
ο κμαν ειναι πριν τον ταφο εξ κυ κ τα δινει ολα
Κι εγω μπατζετ κινουμαι. Απλα παντα με ρκ αυτοκινητο μου η με αεροπλανο φτηνες πτησεις..
Αν εισαι τοσες μερες εξω παρε ενα αμαξι με βουλγαρικα κι αστο να υπαρχει και κινεισαι μ αυτο
Τοχα κανει παλια κι εγω, εξ ου κι εχω ακιμα μια 5αρα ντισελ με βλυλγαρικα του  99 καπου αραγμενη.. Να βρίσκεται αν ξαναρχισω απο του χρονου τον Απρίλιο τα ταξιδια παλι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.294
Πόντοι
3.656
Μα αυτό λέω.Τα οχτάρια και πάνω είναι εφικτά μόνο με σπόνσορινγκ όπως το περιγράφω.
Να πάω Κίεβο να γαμάω εξαρια και να βλέπω δίπλα μου τους πρώην καμηλογαμηδες Άραβες και τους Τούρκους με τα σαρίκια να κυκλοφορουν καλύτερες γκόμενες και να με ξεφτιλίζουν δεν πάω καν.
Εγώ πάω για να τους δώσω ένα μάθημα βαλκανικής υπεροχής ότι πρέπει όλοι Τούρκοι,Άραβες Ιταλοί και λοιποί ψωλοβρωντες να υποταχθούν στο ανώτερο Balkan πέος.
μη βαφτιζεις τις πουτανες σλονσοριζετ κ μαλακιες δικες σου
Πουτανες ειναι απλα δεν ειναι στο μπουρδελο μεσα ειναι στην γυρα

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Αρα λοιπον εισαι ενας ασχετος απο καμακι, ανσφαλης, αχρηστος αντρας με μηδενικο θαρρος ο οποιος απλα πληρωνει επι πεντε τις υπηρεσιες των γυναικων που πωλουνται

Αυτο δε λεμε κι εμεις τοσο καιρο?

νομιζεις με το να βαζεις μεσα σαλτσες για πολεμικες επιχειρησεις και βαλκανικες υπεροχες (αληθεια ειναι υπεροχη να πληρωνεις μια πουτανα στο πενταπλασιο ή μηπως σε περνανε για τελειως μαλακα?) οτι δηθεν φιαχνεις προφιλ γαμικουλα.

Τελος επιβεβαιωνεται αυτο που ελεγε ο δημητρακης και ο memosan, οτι στα ταξιδια δε πηγανεις μονος σου αλλα σε στελνει η δουλεια σου για μια μονο διανυκτερευση απο τις ιδιες σου τις δηλωσεις οτι θα πας Κιεβο μονο για μια μερα!

βεβαια δε κανω καν αναφορα στις πιπες και τα ψεμματα που αραδιαζεις στους χιστες του σαη περι καμακιου, περι χαρακτηρα γυναικων και περι αντιληψηςτου χωροχρονου στους σεξοπροορισμους καθως οπωςο ιδιος παραδεχεσαι δεν εχεις την παραμικρη σχεση με ολα αυτα! Εσυ μονο πληρωνεις και το μονο που σε νοιαζει ειναι να πληρωσεις μονο επι πεντε αντι για επι δεκα επειδη ετσι πιστευεις μεσα στο αρρωστο μυαλο σου οτι σε περνανε για μπρουκλη και οχι για θυμα.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι? Ποιος καθορίζει ποια είναι 5,6,7  κλπ που διαβάζω εδω ? Μήπως το θέμα αυτό είναι τελείως  υποκειμενικό? Εννοώ ότι ποσταρει ο Dr love και το βγαζεται 5 Άρι κλπ ενώ κάτι οδοντογλυφίδες είναι 8-9 και θέλουν και ένα σωρό λεφτά?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω μόνο για ένα κατηγορω τον kman σε όλα τα άλλα ειναι επιλογές του.
Οτι προσπαθει να βγάλει άντρες 40 χρονων ξοφλημένους με μόνη επιλογή το πληρωμένο..
Αυτο ειναι απλά για γέλια..
Εγω είμαι κοντα στα 40 και έχω τις διπλές κατακτήσεις απο όταν ήμουν 30..Αφενός μεν λογω μεγαλύτερης εμπειρίας και αφετέρου λόγω καλύτερη οικονομικής κατάστασης.

Εδω έγραφε παλιά αν περασεις λεει τα 35 τελειωσες..Ουτε στην Ελλαδα δεν γίνονται αυτα ποσο μάλλον στην Ανατολικη Ευρώπη.Αυτά τα διαβάζει ο κόσμος και γελάει..Απλά kman δεξου πως δεν σου αρέσει να κανεις καμάκι..Λόγω χρόνου λόγω επιλογών κλπ..Δικαιωμά σου..Αλλά μην προσπαθείς να μηδενίσεις του μαχητές επειδη απλά επειδη δεν το κάνεις εσυ..
Ακόμα και 50 να ειναι καποιος αν παραμένει ενεργός με λίγο γυμανστικη, δεν κανει υπερβολες όπως φαί και πολύ ποτό άνετα βρισκει 35-37 χρονων γκόμενες κουκλάρες. Εγω αυτόυς θεωρω ανώτερους Βαλκάνιους!!

Οι γκόμενες που έχω ποστάρει ειναι άνετα στο 6,5 απλά απο κακία και ζήλια τις βγάζουν κάποιοι 5αρια..Να λέμε αλήθειες..Και κάποτε πρεπει να καταλάβουμε την διαφορά του κάνω sex με πουτάνα με το ρολόι με το κάνω έρωτα με γυναίκα όλη την νύχτα!!

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
εισαι και εσυ απλα αλλος ενας που δεν εχεις υποθεση και εισαι βαθια νυχτωμενος.οι
περιγραγη σου για φτωχες γκομενες μου θυμιζει ολους τους αδεσπωτους βλακες που συναντησα μαζι με τον δασκαλο ιωσηφ και τους φιλοξενησαμε απο λυπηση που εμειναν αδεσπωτοι στο κιεβ χαχαχαχαχ.
εισαι αλλος ενας απο αυτους που πιστευουν οτι περνουν 100 ευρο και ειναι φτωχες και αν εισαι νεαρος
και εμφανισημος θα βγεις ραντεβου και θα σε γουσταρουν χαχαχαχαχ.δεν διαβασες ποτε αυτο το σαιτ,τελειος αδιαβαστος.τραβα μεταξουργιο και ασε την ουκρανια.δηλαδη εγω μου ειμε 30 χρονια πανω
πριν 8-10 χρονια δεν ημουν και εγω 27-29?χαχαχαχαχαχα.καλες οι θεωριες σου αλλα τα κανετε ολα απλα
καλα σας λεει ο κμαν.δηλαδη ειμαι μαλακας εγω που ειμαι εκει και τα εχω ολα και θα ερθει ο καθε
χαζομαμακιας απο ελλαδα που τον κραζει και τον μαστιγωνει καθε μπαζο και αφραγγη στην ελλαδα να
κανει τον οραιο κιεβο.ολα αυτα που γραφετε ειναι φαντασιωσεις,αλλος αχωνετε τι θα τους πει για δουλεια και αν θα το πεξει μονιμος η λεφτας.με κανετε να γελαω  με τις ψευδεσθησεις που εχετε.
φταινε και οι ερωτυλοι που σας δινουν ελπιδες γιατι και αυτοι ζουνε με την ελπιδα οτι πραγματι υπαρχει η γκομενα που υγρενετε για σενα και δεν θελει μια.εγω σου λεω δεν παιζει ουτε να γνωρισεις,ουτε να γαμησεις ουτε καν να σου μιλησουν θα καταφερεις.αν θες πιστευεις εμενα που ζω σχεδον μονιμα 30 χρονια και τι βλεπω αν θες πιστευεις την αλλη σχολη τον ερωτηλων και των αλλον  που γαμανε τζαμπα.τι δεν εκαναν η δευτερη σχολη για να με πισουν οτι λενε αληθεια αλλα ματαια χαχαχαχ.
ότι να ναι πραγματικά,ποιος Ιωσήφ πια δουλειά , σύγχυση βλέπω αλλά δεν πειράζει. Ποιος σου είπε ότι θα κάτσω να παρακαλέσω την Ουκρανή ενώ υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων? Μεταξουργείο δεν πρόκειται να πάω ποτέ και ούτε πήγα ... αν θες πήγαινε εσύ και δώσε τα δεκαρικα εκεί και μετά ανέβα Κίεβο να βρεις τις πληρωμένες , που στους Ουκρανούς κάνουν μέχρι και παρτουζες δωρεάν, και σε εσένα ζητάνε να τα στάσεις χοντρά. Αν αυτό το λες σωστή επένδυση καλώς την κάνεις. Εγώ μίλησα για νεαρούς και όχι άνω των 35 όπου πρέπει να σπρώξουν. Οπότε αφού δεν με ξέρεις μη μιλάς για εμένα, μιλά για εσένα και τα δικά σου στάνταρ...   Αν δεν συμφωνείς με κατι κρίνε το αλλα με το σωστό τρόπο η περιφρόνησε το υπάρχουν άλλοι που συμφωνουν

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Εγω μόνο για ένα κατηγορω τον kman σε όλα τα άλλα ειναι επιλογές του.
Οτι προσπαθει να βγάλει άντρες 40 χρονων ξοφλημένους με μόνη επιλογή το πληρωμένο..
Αυτο ειναι απλά για γέλια..
Εγω είμαι κοντα στα 40 και έχω τις διπλές κατακτήσεις απο όταν ήμουν 30..Αφενός μεν λογω μεγαλύτερης εμπειρίας και αφετέρου λόγω καλύτερη οικονομικής κατάστασης.

Εδω έγραφε παλιά αν περασεις λεει τα 35 τελειωσες..Ουτε στην Ελλαδα δεν γίνονται αυτα ποσο μάλλον στην Ανατολικη Ευρώπη.Αυτά τα διαβάζει ο κόσμος και γελάει..Απλά kman δεξου πως δεν σου αρέσει να κανεις καμάκι..Λόγω χρόνου λόγω επιλογών κλπ..Δικαιωμά σου..Αλλά μην προσπαθείς να μηδενίσεις του μαχητές επειδη απλά επειδη δεν το κάνεις εσυ..
Ακόμα και 50 να ειναι καποιος αν παραμένει ενεργός με λίγο γυμανστικη, δεν κανει υπερβολες όπως φαί και πολύ ποτό άνετα βρισκει 35-37 χρονων γκόμενες κουκλάρες. Εγω αυτόυς θεωρω ανώτερους Βαλκάνιους!!

Οι γκόμενες που έχω ποστάρει ειναι άνετα στο 6,5 απλά απο κακία και ζήλια τις βγάζουν κάποιοι 5αρια..Να λέμε αλήθειες..Και κάποτε πρεπει να καταλάβουμε την διαφορά του κάνω sex με πουτάνα με το ρολόι με το κάνω έρωτα με γυναίκα όλη την νύχτα!!
πεστα χρυσοστομε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πεστα χρυσοστομε
δεν πα να εισε 20 με εμφανιση σακη ρουβα θα παρεις αρχιδια.παμε στοιχημα?
σου ειπα δεν εχεις ιδεα τι παιζει.δεν σε ξερω αλλα εισαι ενας απο τους χιλιαδες που ειδα και βλεπω.
με τους ουκρανους καθονται μονο τζαμπα.ουτε τα μπαζα μαζι σου δεν θα πανε,δυστυχος ετσι ειναι.
αν θες να βρεθουμε ουκρανια που δεν νομιζω θα ερθεις ποτε να σε δω να γελασω με τις επιτυχιες που θα εχεις. αν βρεις γκομενα εστω και βιζιτα θα σου δωσω οτι θελεις,ισχυει το στοιχημα?αλλοι που παλη τα ιδια ελεγαν και ακουγαν αλλους που πηγαν και ειδαν δεν θελουν να ασχολουνται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.294
Πόντοι
3.656
δεν πα να εισε 20 με εμφανιση σακη ρουβα θα παρεις αρχιδια.παμε στοιχημα?
σου ειπα δεν εχεις ιδεα τι παιζει.δεν σε ξερω αλλα εισαι ενας απο τους χιλιαδες που ειδα και βλεπω.
με τους ουκρανους καθονται μονο τζαμπα.ουτε τα μπαζα μαζι σου δεν θα πανε,δυστυχος ετσι ειναι.
αν θες να βρεθουμε ουκρανια που δεν νομιζω θα ερθεις ποτε να σε δω να γελασω με τις επιτυχιες που θα εχεις. αν βρεις γκομενα εστω και βιζιτα θα σου δωσω οτι θελεις,ισχυει το στοιχημα?αλλοι που παλη τα ιδια ελεγαν και ακουγαν αλλους που πηγαν και ειδαν δεν θελουν να ασχολουνται.
ρε μλκ κουμπαρε ποιος αου γραφει τα τεξτ?
Πηρες γραμματεα.?
Δεν γινονται αυτα  :happy:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μαλων θα στο ακυρωσει η πολωνη για αυτο μην πας χαχαχαχαχ.ασε που τα χοτελ και αππαρτμεντ βαρσοβια σοιχειζουν.εχει απευθειας κιεβο σοφια πλεον η μεσο αθηνας πας.στο ξαναειπα αλλα εσυ επιμενεις με λεωφορειο.εχεις δικαιο ειμαι βλακακος αλλα μια χαρα ειμαι απο εμφανιση και καθολου τσιγγουνης.δεν ξερω αν σου ειπανε οτι ουκρανια μια μασερατι κρατω χαχαχαχαχ αν θες να σε παρω απο το σταθμο του λεωφορειου.θα πω εισαι το αφεντικο μου να γελασουμε και οτι ειμαι ο οδυγος,παμε διακοπες σου ειπα χαζουλη εδω και μερες ψαξε.σου ειπα πρωτα αυτο και μετα σκαυνερ.μπενω τωρα δω τιμες απο παμε διακοπες να σου πω τελος φεβραρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom