Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δεν διαβάζω μόνο Kman, διαβάζω με προσοχή όλα τα ποστ. Απλά είχα ανατρέξει ένα χρόνο πίσω και όλοι αναφέρανε ότι δεν γαμήσανε ή μόνο κάτι μπάζα γυρίσανε να τους κοιτάξουνε και το κοινό όλων αυτών ήταν ότι δεν ξηλωθήκανε σε δώρα, προς επιβεβαίωση του Κμαν. Μπορείς να παραθέσεις λινκ με αυτά τα πινακάκια που γράφεις, γιατί δεν βρίσκω τίποτα και μου είναι λίγο δύσκολο να ψάχνω ανάμεσα σε 100δες ποστ; Στα πιο πρόσφατα ποστ πάλι ο Κμαν αναφέρει αναλυτικό μπάτζετ.

διαβασε τις τελευταιες 100-150 σελιδες...Σε πεντε γραμμες ουτε εγω ουτε κανενας δεν μπορει να σου πει οτι ξερουμε τα τελευταια 20χρονια....(θελει διαβασμα ξεκινα και διαβαζε)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
:happy:
Παίζει ρόλο και η ηλικία.Αμα είσαι μέχρι 35 δε ζητάνε τόσο πολλά.Περίπου σε κόβουν πόσα βγάζεις από ένδυση,στυλ κτλ.
Αμα είσαι πάνω από 40 πρέπει να τα στάζεις.Το θέμα στο σπόνσορινγκ είναι οτι τα οχτάρια και τα εφτάρια ζητάνε τα ίδια,δε λέει η άλλη είμαι εφτάρι θέλω τα μισά.
Επίσης πρέπει να συναντάς τη γκόμενα κάθε μέρα που είσαι εκεί και να είσαι μαζί της όλη την ώρα οπότε μπορείς να διαχειρίζεσαι μάξιμουμ τρεις σπονσορέτς ταυτόχρονα στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή μια δυο σπονσορέτς και ένα δυο booty call.
Ισως πάω το επόμενο Σαββατόβραδο να χτυπήσω Carribean με το δίδυμο.Για να δούμε.
Θα έρθει όμως 1000 ευρώ για ένα βράδυ
250 ευρώ αεροπορικά
30 ευρώ ταξί
30 ευρώ τρένο από Γερμανία
50 ευρώ διαμέρισμα
300 ευρώ δώρο στις γκόμενες
50 ευρώ ρεστωράν
200 ευρώ κατανάλωση στο κλαμπ
Και την επόμενη μέρα θα γυρίσω Γερμανία κομμάτια.
Είναι δύσκολη απόφαση.Μπορεί τελικά να πάω Στεττίν στη γείτονα να ρίξω κανα πούτσο.
Η να μπουκάρω χύμα Carribean και να ψαρέψω επί τόπου.Αλλά μάλλον θα μποω με το δίδυμο και θα κάνω και λίγο τζόγο με το τοπικό υλικό.
για δεσιμο χιλια κ τοσα βασανα  για να γαμισεις δυο ποθτανες της σειρας..
Μπάρμπα κμαν Κατοβίτσε ειμσι ενερτζυ
Κατι λεει.. Σαν λβοβ σε πιο χαι φαση αλλα σαφως δυο λεβελ κατω οι ντεβουσκες
Χοντρες παρα πολλες ισως οι μισές ..
Φατσες καλες, υψη γενικα κοντες, δλληνικα μεγεθη με σποτ εξαιρεσεις 4,5νιμου στο 1.75 :heavymetalbig:
Παιχνιδι κατι λεει
Άβολο το μαγαζι δεν εχει μπαρ διπλα πιστα να γινει το κέρασμα κλπ αμεσα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
balkan power!!!αντε μιδα κρυψου παλη χαχαχαχαχ.δεν μπορεις να τα βαλεις με τον βαλκανιο.
οπεια και να βαλεις φωτο ερχεσε δευτερος και καταιδρωμενος.οταν γλυφεις τα βυζια τους εχουνε γευση σκατκμαν ομως η πολωνεζα χαχαχαχαχχαχαχα.τα βυζια της ακομα εχουν τα χυσια του βαλκανιου αρχοντα και το μουνι της ακομα εχει μυροδια απο το βαλκαν πεος.
xaris θεε, με στατους, παρε την ΠΑΕ!!!! :happy:

Συνημμένα

• IMG_20180128_013051_HDR.jpg
    IMG_20180128_013051_HDR.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG-20180128-WA0001.jpeg
    IMG-20180128-WA0001.jpeg
    874,1 KB · Εμφανίσεις: 93
  • IMG_20180128_021654_HHT.jpg
    IMG_20180128_021654_HHT.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 76

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
:happy:για δεσιμο χιλια κ τοσα βασανα  για να γαμισεις δυο ποθτανες της σειρας..
Μπάρμπα κμαν Κατοβίτσε ειμσι ενερτζυ
Κατι λεει.. Σαν λβοβ σε πιο χαι φαση αλλα σαφως δυο λεβελ κατω οι ντεβουσκες
Χοντρες παρα πολλες ισως οι μισές ..
Φατσες καλες, υψη γενικα κοντες, δλληνικα μεγεθη με σποτ εξαιρεσεις 4,5νιμου στο 1.75 :heavymetalbig:
Παιχνιδι κατι λεει
Άβολο το μαγαζι δεν εχει μπαρ διπλα πιστα να γινει το κέρασμα κλπ αμεσα
...

Συνημμένα

• IMG_20180128_012958_HDR.jpg
    IMG_20180128_012958_HDR.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_20180128_022747_HHT.jpg
    IMG_20180128_022747_HHT.jpg
    903,7 KB · Εμφανίσεις: 74

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες,
ελπιζω να ειμαι συντομα κοντα σας, καθοτι ο μηνας που ερχεται ειναι σημαδιακα κρισιμος ερωτογεωπολιτικα.
απλα εδω να υπενθυμισω οτι το νημα αυτο ειναι υπο την πνευματικη καθοδηγηση του νηματος
Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες και ντρεποσαστε να ρωτησετε.
στο παρον νημα οποιος θελει να βγαλει τωρα ακρη, πρεπει να παει απο δυο εβδομαδες πισω, πσκ, για υποδειγματα ονλαιν διαλογων και μεθοδων (που πρεπει να πανε κοπι-παστε στον ερωτοτουρισμο η σε αλλο γενικοτερο ονλαιν θεμα πχ ονλαιν καμακι η σε μεταβαλλομενο ιντερνετ η απο σλαβα σε κινεζα ενα κλικ μακρυα, ατμ εγουεη) και
υποχρεωτικη μελετη του νηματος απο αρχη του 2018, που πρεπει να καρφωθει στο τιτλο του νηματος, για την γενικοτερη εισαγωγη στη σλαβικη ψυχολογια,εκδοσεις για βαλκανιους.  
ακομη, προαιρετικη η μελετη σλαβικων/σοβιετικων νηματων εως και 6,12,18 μηνες πισω.
και σε εξτρα περιπτωση μελετης της θεωριας του Δασκαλου,Δρ Ουκρανολογιας, μονο για πτυχιουχους ανωτερων διπλωματικων σχολων και μονο μετα των σχολιων των μαθητων αυτου.
πισω στο χρονο, ΟΜ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν κατάλαβα καλά, δεν πρέπει να έχεις τριβή με ανατολική ευρώπη? Άσε τις ιδεολογίες κατά μέρος αν θες να επισκεφτείς ανατολική ευρώπη και πολύ περισσότερο εκτός ε.ε. Είναι στην κουλτούρα ο άντρας να πληρώνει. Ούτε καν να περάσει από το μυαλό σου να μην πληρώσεις, όχι να το κάνεις. Κ μένα μου κακοφάνηκε όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2007, αλλά μετά κατάλαβα και άρχισα να το γουστάρω... Γιατί εγώ επέλεγα αν θα κέρασω παγωτό με μια βόλτα στο πάρκο ή το πιο ακριβό εστιατόριο. Μιλάω για κανονικές γκόμενες. Μην ακούς τις μαλακίες του κμαν. θα πας να κάνεις καμάκι νορμάλ. Όποια σου ζητάει λεφτά απλά την αποφεύγεις και πας να χτυπήσεις μουνιά που έχουν σκοπό τη σχέση, πουλώντας παραμύθι ότι κ εσύ αυτό ψάχνεις. Βέβαια στο Κίεβο του 2018, αν είσαι εσύ 6άρι θα χτυπήσεις έως 6. Τα παλιά τα χρόνια αν ο άντρας ήταν 6άρι χτύπαγε 8-9 και αν ήταν 7άρι, 9-10. Τώρα πλέον αυτές είναι προσβάσιμες με μέθοδο κμαν. Βρέστα με τον εαυτό σου τι ακριβώς θες, τι ακριβώς ψάχνεις. Αν είναι ρεαλιστικό αυτό που θες να πας. Αν όχι, μην πας. Εγώ πχ. συμβιβάζομαι, αρκεί να είναι αυθεντικό next door girl και να πάρω το καλύτερο δυνατό γαμήσι. Βέβαια από την άλλη δεν ξυλώνομαι σαν kman... Το πολύ πολύ κανά μικρό δωράκι μέχρι 30 ευρώ και να μην έχουμε βγει. Το εξισορροπώ με τα λεφτά που θα χαλούσα στην έξοδο. Προσπάθω να χτυπάω 7άρια plus αλλά επειδή στην ανατολική ευρώπη του σήμερα ξυπνήσαν απότομα, αν δεν μπορέσω, χτυπάω και κατώτερα. Αλλά πάω με κανονικές γυναίκες. Όχι πουτάνες με τον μανδύα του σπονσορινγκ. Και φυσικά όποια ζητάει επιτακτικά λεφτά παίρνει πούλο. Αλλά αν γαμήσω κανένα ωραίο αγγελουδάκι και πολύ περισσότερο στην τρυφερή ηλικία των early 20s και ενώ την έχω ξεμουνιάσει και γουστάρει και ναναι μαζί μου, μου ζητήσει με όμορφο δώρο ένα δωράκι, δε θα πω όχι... Αν θέλω να το ξαναγαμήσω φυσικά. Το κάνουν πολλές φορές και για τεστ, να δουν πόσο τις γουστάρεις ή αν μπορείς να της προσφέρεις ασφάλεια και χαρά. Γενικά, βγάλε τον δυτικό τρόπο σκέψης. Όποιος ταξιδεύει ανατολική ευρώπη το χέρι μπαίνει τσέπη. Είτε έτσι είτε αλλιώς. Αλλιώς μην πας. Πήγαινε δυτική ευρώπη, βγάλτην με μπύρες στο μπαρ και περίμενε μέχρι 5 το πρωί πιο μαλακιασμένο έχει μεθύσει να το βγάλεις και αν. Στην ανατολική ευρώπη είσαι ΑΝΤΡΑΣ και ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ. Όπως στην παλιά Ελλάδα. Αν δεν πας με τετοια νοοτροπία έχασες το παιχνίδι. Και στο κάτω κάτω αν παντρευτείς ένα ωραίο μουνί και του κάνεις παιδιά, δε θα το πληρώνεις? Τι θα τρώτε, τι θα πίνετε, που θα κοιμάστε? Δεν πρέπει σαν άντρας να εξασφαλίσεις το μέλλον της οικογένειας σου? Πρέπει. Οπότε ξεκίνα το training από Κίεβο για να αρχίσεις να συνηθίζεις!

Απο τα καλύτερα post μου έχουν γράφει στο νήμα. Όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και full στις αλήθειες. Έχω ακριβώς κατα γράμμα τις ίδιες εμπειρίες στόχους.

D

dude901123

Επισκέπτης
Είδατε πόσοι αποτυγχάνουν ολοσχερώς στο Κίεβο.Χωρίς ανώτερη νοοτροπία Βαλκάνιου δε γίνεται τίποτα.Εδώ στο φόρουμ έχουμε καταργήσει τους μέσους όρους τα βλέπουμε όλα αφ υψηλού σα γεράκια έτοιμα να πέσουν στο θήραμα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
Dr. Love-δε γάμησε τίποτα
Mpampisflou-γάμησε ένα μπάζο,βρήκε την πόλη γεμάτη μπάζα
κτλ
Ο άλλος πήγε 4 μέρες μόνο για να κάνει κλάμπινγκ στο Chi.Φυσικά δε γάμησε τίποτα.
Του άλλου του ζητάγανε πεντακοσάρες στο Buddha Bar και ψάρωσε.Ο φίλος του λέει έσκασε σε μία 2000 ευρώ για να γαμήσει.
Ο midas69 έχει να πατήσει Κίεβο πάνω από πενταετία γιατί προφανώς τα έβρισκε σκούρα.Γεμάτο μπάζα το περιέγραψε και αυτός το μέρος.
Ο kavlomenos όταν πήγε το μόνο που κατάφερε ήταν να φάει ξύλο στο Γιντροπάρκ.
Κατά τα άλλα εγώ που ξεμουνιάζω στο ίδιο μέρος 5-10 γκόμενες το τριήμερο και τις δείχνω σε φωτό είμαι το κορόιδο.

Αυτά που παρουσιάζω σαν εύκολα και λένε οι άλλοι σιγά τα ωά δεν είναι εύκολα.Πρέπει να μιλάς ρωσικά,να έχεις εμπειρία,να έρχεσαι με πακέτα να προλαβαίνεις τις αντιξοότητες να είσαι σε συνεχή κίνηση να ρυθμίζεις τα logistics κτλ.Και πάλι κάτι μπορεί να στραβώσει δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα.

Το να κάνεις κοπλιμέντα στον εαυτό σου και αυτοαναγνωρίζεσαι σαν ο απόλυτος γαμιάς της Ουκρανίας είναι κάτι που δείχνει ότι λίγο το έχεις χάσει. Κοπλιμέντα και αναγνώριση παίρνεις από τους άλλους.
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Δείχνεις σοβαρός ανθρωπός, έχεις μια μέθοδο που σε ικανοποιεί, περνάς καλά και εδώ μέσα μπαίνουμε για να γράψουμε την εμπειρία μας. Μην μπερδεύεσαι. Δεν είναι δημόσιος φορέας. Δεν κάνουμε αυτο-αξιολόγηση..
είτε έμμεσα κρίνοντας τους άλλους ως ανίκανους ή άμεσα θεωρώντας τον εαυτό μας το μοναδικό γαμιά.
Υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι από εσένα, από εμένα, από όλους. Χαλάρωσε. Αν υποτιμάς τους συναγωνιστές σου κατ'ουσία δείχνεις αδυναμία γιατί τότε τι κάνεις εσύ εδώ με τους ανίκανους?

Μήπως τελικά με τους χαρακτηρισμούς και τα λόγια σου προς τους συναγωνιστές τελικά κάνεις προβολή της άποψης που έχεις για τον εαυτό σου?

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Όχι δεν έχω μιλήσει. Εσείς που έχετε μιλήσει και ξέρετε σας ρωτάω, για να μάθω κι εγώ.

Με κάνει να το πιστεύω γιατί ένα χρόνο πίσω όλοι όσοι δεν σπονσοράρανε μείνανε με το πουλί στο χέρι.
.  Καταρχάς δεν ξέρω τη ηλικία σου αν είναι  μικρότερη από 35 είσαι σε πολύ καλύτερη θέση. Εγώ ας πούμε είμαι 27 ακριβώς. Όταν σπονσοραρεις η τα σκας αδρά φυσικό είναι μια κοπέλα όπως μια Ουκρανή, που στη χώρα της να μην έχει μαντήλι να κλάψει, λόγω του χαμηλού επιπέδου των μισθών να έχει αντίσταση 0. Παίρνεις  τη κοπελα ακαριαία, αλλά όπως καταλαβαινεις η μέθοδος αυτή δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προεργασία. Μίλησε με 10 κοπέλες πχ 6 μπορεί να είναι ζεστές βγες μαζί τους, ε κάποιες από ζεστές απλά θα σου δώσουν μια εμπειρία. Όμως αν είσαι κατω από 35 ειδικά, και αρχίσεις την προεργασία πολύ πριν πας και έχεις κλείσει ραντεβού σε κάποιες θα τους αρέσεις από αυτές. Όταν λέμε να πληρώσεις εννοώ καφέ,γλυκά,φαγητό κλπ που δεν το βρίσκω κακό, δηλαδή δεν ξέρεις αρκετές Ελληνίδες που αν δεν πληρώσεις θα σε πούνε Τσίπη? Έτσι και εκεί, δες το σαν δείγμα καλών τρόπων.   Και 2-3 παρατηρήσεις-αποψεις -->   1) Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα πας για πρώτη φορά, και στο κάτω κάτω είναι μια επένδυση για τον εαυτό σου, κάθε ταξίδι θα σου αφήσει κάτι θετικό και πολύτιμες εμπειρίες 2) Πιστεύω ότι ο καθένας έχει διαφορετικη ιδιοσυγκρασία που σημαίνει ότι εσύ μπορεί να είσαι επιτυχημένος Ουκρανία, άλλος Ρωσία κλπ. η μπορεί να σου αρέσουν τελικά οι Πολωνέζες πιο πολύ από Ουκρανός κλπ . Εμένα πχ μου αρέσει η Βουλγαρία σαν τερέν αν και λίγο πιο δύσκολο 3) Αλλο σπονσοραρεις και cash και άλλο να την ψήσεις. Σου αρέσει η γκόμενα να σε τρελάνει στα προκαταρκτικά και να θέλει κι άλλο κλπ η να κοιτάει το ρολόι, και να λέει αα τελείωσε η βάρδια για απόψε? Άλλη αίσθηση η μη εμπορευματοποίηση τού όλου πράγματος , άλλο να γίνεται υγρή από εσένα άλλο από υλικά μεσα

• Like
Αντιδράσεις: vril

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για να μην γίνονται παραννοήσεις εγώ είπα πως είχα ένα αποτυχημένο ταξιδι Κίεβο και αυτο γιατί πήγα να ακολουθήσω τις στρατηγικες του δασκαλου kman..Μηδεν προετοιμασία στο διαδίκτυο, επιθέσεις στο μαγικό Caribbean, χορός σε πίστες κλπ Νόμιζα πως ειναι Πολωνια εκεί ..Ηταν η απόλυτη αποτυχία.

Οταν μετα έμαθα πως παίζετε το παιχνίδι μπήκα και έγραψα με απόλυτη λεπτομέρεια πως μετατρέπεις την κατάσταση και γίνεται παράδεισος. Βοήθησαν μετα και εμπειροι συναγωνιστες όπως ο ΣΠύρος..Στα επόμενα 5 ταξίδια πήγαν όλα τέλεια και σύμφωνα με το πρόγραμμα.Αυτό γουσταρω Ουκρανία το προγραμμα βγαίνει.Δεν έχει την παρανοια Πολωνιας που μπορεί να ειναι παράεισος ή κόλαση..Αν πάιξεις με του σωστόυς όρους θα ανταμοιφθείς.

Οι Ελληνίδες που λέει ο φίλος παραπάνω θέλουν πολύ ανάλυση σε κουράζουν απίστευτα...Ασταμάτητα ατάκες και να ιντριγκάρεις το μυαλό τους..Ωραίο είναι το παιχνίδι αλλά μέχρι κάποιο βαθμό..Αν μπλέξεις με Ανατολίκες δύσκολα γυρνάς πίσω.

Π.χ Παρασκέυη βραδυ πέτυχα φίλη τυχάια σε μαγαζί που είχε μαζί ενα πολύ δυνατό κομμάτι..Φάνηκε να ενδιαφέρεται..Με έιχε 4 ώρες ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΣΗ με ατακες,φιλοσοφία,όνειρα...Χτες όλη μερα facebook τα ιδια..Μιλάγαμε 4 ωρες!!!!!!!! Τα ίδια μονιμα να θέλει να την ιντριγκάρεις...Ατάκες,παλι αναλυση,ονειρα.ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΑΠΛΑ!!!!  

Της λέω πάμε για καφεδάκι να τα πούμε Κυριακή απο κοντά? Μου λέει κατσε να μιλήσουμε λίγο ακόμα πρώτα..Μεταφραση κάτσε να σου πρήξω λίγο τα αρχίδια ακομα πρωτα για να με δεις για ενα καφε και να σου πρήξω και εκει ακομα τα αρχιδια πιο πολυ!!!!! Πολύ κουραστικές ρε φίλε οι Ελληνίδες το γάμήσαν και ψόφησε. Δεν μιλάω να γαμηθούν κατευθείαν απλά να χαλαρωσουν..Μου αρέσεις σου αρέσω πάμε να δοκιμασουμε.Ας αφησόυμε τα μαλακισμένα παιχνιδια τω 18χρονων με τις ατάκες,τα πειραγματα,τις super αναλυσεις...Κουράζουν!!

Αμα μπλέξεις με Ανατολικες δεν γυρνας πίσω δυστυχως. Κερδίζεις και εκει το μυαλό τους αλλά με το 1/10 της προσπάθειας.

• Like
Αντιδράσεις: vril

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αμα μπλέξεις με Ανατολικες δεν γυρνας πίσω δυστυχως. Κερδίζεις και εκει το μυαλό τους αλλά με το 1/10 της προσπάθειας.
Οι Ανατολικές δεν έχουν μυαλό.

Και Ρωσικά να μιλάς πάλι δεν κερδίζεις τίποτα γιατί δεν έχουν μυαλό και είναι πνευματικοκοινωνικoψυχολογικά από άλλο πλανήτη. Ειδικά αυτές από πρώην ΕΣΣΔ.

Πόσο μάλλον αν δεν μιλάς ρωσικά.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.435
Πόντοι
2.356
Κ χτες βγηκα βραδυνο καμακι μλνιουμ φασιιν μετρο..
Αυτη εκατσε.... Αλλες δεν ειχε πιλυ καλυτερες κι οσες ειχες ηταν μεγαλες κ κατω του οριου 1.70..
Αυτη κ καλη κ ψηλη
Το πρωτο πουτσο τον εριξα με τακουνια, στο παραθυρο με θεα το ρινοκ πλοσε, αλλα δεν την εφτανα οποτε μετα πηγαμε σε ξ κρεβάτι ι!!!
ONS λοιπον  :rockon:
old school never dies ...  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Και Ρωσικά να μιλάς πάλι δεν κερδίζεις τίποτα γιατί δεν έχουν μυαλό και είναι πνευματικοκοινωνικoψυχολογικά από άλλο πλανήτη. Ειδικά αυτές από πρώην ΕΣΣΔ.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Εγω δεν τις θεωρω άμυαλες απλά πιο λογικές και ώριμες..Λόγω ότι έχουν μεγαλώσει σε πιο δύσκολες καταστάσεις έχουν ωριμάσει απο πιο μικρή ηλικια. Ελλάδα οι Ελληνίδες της γενία μας έχουν μεγαλώσει σαν πριγκήπισες δεν κουράστηκαν για τίποτα, δεν δούλεψαν ποτέ, μενουν με τον μπαμπα, με αποτέλεσμα να μπεμπεδίζουν ακόμα και στην ηλικία των 35+..

Μόνιμα το παιχνίδι με την  Ελληνίδα γινεται με ατάκες,πειράγματα,μαγκια και πουτσιλίκια.Ανωριμότητα πλήρης.Χάσανε τις θυληκότητα τους και μετα λένε δεν υπάρχουν άντρες.. Δεν ανέχομαι γυναίκες 30+ να στελνουν συνεχως αστειάκα,πειράγματα με γλωσσιτσα,μαγκιες και όλα αυτα τα καραγκιοζιλίκια ολόκληρες μουλάρες. Προτιμώ την παλια σχολή, τη γυναικά που ειναι θυληκο και όχι μαγκακι, για αυτο δεν με βλέπω να ξεκολλάω ποτε απο Ανατολικές και προτείνω να τις γράψουμε όλοι τις Ελληνιδες μήπως αλλάξουν τελικά στο πέρασμα του χρόνου.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Εγω δεν τις θεωρω άμυαλες απλά πιο λογικές και ώριμες..Λόγω ότι έχουν μεγαλώσει σε πιο δύσκολες καταστάσεις έχουν ωριμάσει απο πιο μικρή ηλικια. Ελλάδα οι Ελληνίδες της γενία μας έχουν μεγαλώσει σαν πριγκήπισες δεν κουράστηκαν για τίποτα, δεν δούλεψαν ποτέ, μενουν με τον μπαμπα, με αποτέλεσμα να μπεμπεδίζουν ακόμα και στην ηλικία των 35+..

Μόνιμα το παιχνίδι με την  Ελληνίδα γινεται με ατάκες,πειράγματα,μαγκια και πουτσιλίκια.Ανωριμότητα πλήρης.Χάσανε τις θυληκότητα τους και μετα λένε δεν υπάρχουν άντρες.. Δεν ανέχομαι γυναίκες 30+ να στελνουν συνεχως αστειάκα,πειράγματα με γλωσσιτσα,μαγκιες και όλα αυτα τα καραγκιοζιλίκια ολόκληρες μουλάρες. Προτιμώ την παλια σχολή, τη γυναικά που ειναι θυληκο και όχι μαγκακι, για αυτο δεν με βλέπω να ξεκολλάω ποτε απο Ανατολικές και προτείνω να τις γράψουμε όλοι τις Ελληνιδες μήπως αλλάξουν τελικά στο πέρασμα του χρόνου.
σωστός εκτός από πολωνες που έχουν ψιλοψυχολογικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
ολο λαθος
1.Μιλας ρωσσικα κ κοιταγεσαι. Γαμας οποιαδήποτε απο τζαπα εως με κατι ψιλά για ποκετ μανευ, μιλαμε εως κ γκαπ 15ετιας άνετα. Εγω εζω 20ετιας ηδη με πολλες που γαμαω
2.Μιλας ρωσσικα κ δεν κοιταγεσαι. Γαμας με πενηνταρια κατοστάρικα μετριες αλλα πολλες γκομενες
3.Δεν μιλας ρωσσικα κι εισαι ωραιος κ νεος, γαμας παλι, αυτες που θα συνεννοηθείς η θαναι τελειως λιωμα κ θα σου πιασουν τον πουτσο 3 το πρωί
4.Δεν ξερεις γλωσσα μι εισαι μετριου κ κατω εμφανισης
Γαμας με κατοσταρικα η διακοσαρια την ωρα η τη μιαμιση ωρα μετριες κ καλες γκομενες
Αυτα ισχυουν σα γενιμο πλαισιο
Οι λοιπες φιλοσοφιες τυπου δασκαλου κμαν, ειναι για να περνα η ωρα...  :hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Το ερώτημα ήταν, αν έχουν μυαλό, όχι μουνί.

Διάβαζε προσεκτικά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Πολωνες είναι οι μόνες του πρώην Ανατολικόυ μπλοκ που δεν είναι πραγματικά Ανατολικές.. Μην το αναλύσεις παραπάνω απλα δεν τηρούν κάποιους βασικούς κανόνες!!

Πρώτον δεν ζητάνε κεράσματα στα ραντεβού δεν νοιάζονται για τα λεφτά κάνουν την κίνηση να πληρώσουν.. Αδιανόητο για Ανατολική φυλή που ο άντρας είναι πάντα δυνατός και χορηγός με την καλή έννοια..

Πανε με μαύρους και Πακιστανους που δεν θα πήγαινε καμία Ανατολικη εκτός απο μερικές εξαιρεσεις.

Οι Πολωνεζες είναι μια κατηγορία μόνες τους. Καμία σχέση με Ουκρανες. Λευκορωσίδες,Ρωσσιδες, Λιθουανες,Τσέχες κλπ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
Το ερώτημα ήταν, αν έχουν μυαλό, όχι μουνί.

Διάβαζε προσεκτικά.
αν θες μυαλο πηγαινε γερμανια κι ελβετια να γαμησεις
Αν εισαι πανω απο 35 θα βρεις δυσκολα καμμια 50αρα ισως...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
Οι Πολωνες είναι οι μόνες του πρώην Ανατολικόυ μπλοκ που δεν είναι πραγματικά Ανατολικές.. Μην το αναλύσεις παραπάνω απλα δεν τηρούν κάποιους βασικούς κανόνες!!

Πρώτον δεν ζητάνε κεράσματα στα ραντεβού δεν νοιάζονται για τα λεφτά κάνουν την κίνηση να πληρώσουν.. Αδιανόητο για Ανατολική φυλή που ο άντρας είναι πάντα δυνατός και χορηγός με την καλή έννοια..

Πανε με μαύρους και Πακιστανους που δεν θα πήγαινε καμία Ανατολικη εκτός απο μερικές εξαιρεσεις.

Οι Πολωνεζες είναι μια κατηγορία μόνες τους. Καμία σχέση με Ουκρανες. Λευκορωσίδες,Ρωσσιδες, Λιθουανες,Τσέχες κλπ..
ποια ειναι η διαφορα με τσεχες η σλοβακες δηλαδη?
Δεν μ ενδιαφερει ο χωρος ειναι καμμενη γη. Απλα ρωταω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
.  Καταρχάς δεν ξέρω τη ηλικία σου αν είναι  μικρότερη από 35 είσαι σε πολύ καλύτερη θέση. Εγώ ας πούμε είμαι 27 ακριβώς. Όταν σπονσοραρεις η τα σκας αδρά φυσικό είναι μια κοπέλα όπως μια Ουκρανή, που στη χώρα της να μην έχει μαντήλι να κλάψει, λόγω του χαμηλού επιπέδου των μισθών να έχει αντίσταση 0. Παίρνεις  τη κοπελα ακαριαία, αλλά όπως καταλαβαινεις η μέθοδος αυτή δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προεργασία. Μίλησε με 10 κοπέλες πχ 6 μπορεί να είναι ζεστές βγες μαζί τους, ε κάποιες από ζεστές απλά θα σου δώσουν μια εμπειρία. Όμως αν είσαι κατω από 35 ειδικά, και αρχίσεις την προεργασία πολύ πριν πας και έχεις κλείσει ραντεβού σε κάποιες θα τους αρέσεις από αυτές. Όταν λέμε να πληρώσεις εννοώ καφέ,γλυκά,φαγητό κλπ που δεν το βρίσκω κακό, δηλαδή δεν ξέρεις αρκετές Ελληνίδες που αν δεν πληρώσεις θα σε πούνε Τσίπη? Έτσι και εκεί, δες το σαν δείγμα καλών τρόπων.   Και 2-3 παρατηρήσεις-αποψεις -->   1) Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα πας για πρώτη φορά, και στο κάτω κάτω είναι μια επένδυση για τον εαυτό σου, κάθε ταξίδι θα σου αφήσει κάτι θετικό και πολύτιμες εμπειρίες 2) Πιστεύω ότι ο καθένας έχει διαφορετικη ιδιοσυγκρασία που σημαίνει ότι εσύ μπορεί να είσαι επιτυχημένος Ουκρανία, άλλος Ρωσία κλπ. η μπορεί να σου αρέσουν τελικά οι Πολωνέζες πιο πολύ από Ουκρανός κλπ . Εμένα πχ μου αρέσει η Βουλγαρία σαν τερέν αν και λίγο πιο δύσκολο 3) Αλλο σπονσοραρεις και cash και άλλο να την ψήσεις. Σου αρέσει η γκόμενα να σε τρελάνει στα προκαταρκτικά και να θέλει κι άλλο κλπ η να κοιτάει το ρολόι, και να λέει αα τελείωσε η βάρδια για απόψε? Άλλη αίσθηση η μη εμπορευματοποίηση τού όλου πράγματος , άλλο να γίνεται υγρή από εσένα άλλο από υλικά μεσα
εισαι και εσυ απλα αλλος ενας που δεν εχεις υποθεση και εισαι βαθια νυχτωμενος.οι
περιγραγη σου για φτωχες γκομενες μου θυμιζει ολους τους αδεσπωτους βλακες που συναντησα μαζι με τον δασκαλο ιωσηφ και τους φιλοξενησαμε απο λυπηση που εμειναν αδεσπωτοι στο κιεβ χαχαχαχαχ.
εισαι αλλος ενας απο αυτους που πιστευουν οτι περνουν 100 ευρο και ειναι φτωχες και αν εισαι νεαρος
και εμφανισημος θα βγεις ραντεβου και θα σε γουσταρουν χαχαχαχαχ.δεν διαβασες ποτε αυτο το σαιτ,τελειος αδιαβαστος.τραβα μεταξουργιο και ασε την ουκρανια.δηλαδη εγω μου ειμε 30 χρονια πανω
πριν 8-10 χρονια δεν ημουν και εγω 27-29?χαχαχαχαχαχα.καλες οι θεωριες σου αλλα τα κανετε ολα απλα
καλα σας λεει ο κμαν.δηλαδη ειμαι μαλακας εγω που ειμαι εκει και τα εχω ολα και θα ερθει ο καθε
χαζομαμακιας απο ελλαδα που τον κραζει και τον μαστιγωνει καθε μπαζο και αφραγγη στην ελλαδα να
κανει τον οραιο κιεβο.ολα αυτα που γραφετε ειναι φαντασιωσεις,αλλος αχωνετε τι θα τους πει για δουλεια και αν θα το πεξει μονιμος η λεφτας.με κανετε να γελαω  με τις ψευδεσθησεις που εχετε.
φταινε και οι ερωτυλοι που σας δινουν ελπιδες γιατι και αυτοι ζουνε με την ελπιδα οτι πραγματι υπαρχει η γκομενα που υγρενετε για σενα και δεν θελει μια.εγω σου λεω δεν παιζει ουτε να γνωρισεις,ουτε να γαμησεις ουτε καν να σου μιλησουν θα καταφερεις.αν θες πιστευεις εμενα που ζω σχεδον μονιμα 30 χρονια και τι βλεπω αν θες πιστευεις την αλλη σχολη τον ερωτηλων και των αλλον  που γαμανε τζαμπα.τι δεν εκαναν η δευτερη σχολη για να με πισουν οτι λενε αληθεια αλλα ματαια χαχαχαχ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχεις βγει ραντεβού με Τσέχες και Σλοβακες? Έχουν κάνει ποτέ την κίνηση να πληρώσουν? ΠΟΤΕ!!

Στο Ανατολικό μπλοκ ο άντρας είναι π δύνατος αλλα και η γυναίκα είναι γυναίκα. Αν πεις σε Ανατολικη που θα πάμε διάλεξε το έχασες το παιχνίδι. Σου λέει εσύ είσαι ο άντρας εσυ επιλέγεις!!

Πόλωνια είναι ολα ανάποδα. Πάντα κάνει την κίνηση η Γυναίκα να πληρώσει και δεν γουστάρει να αποφασίζεις μόνο εσύ.. Θέλει να έχει έλεγχο και αυτή στο όλο σκηνικό.. Είναι μεγάλη ανάλυση που χρειάζεται να γραφτεί διδακτορικό.. Απλα οποίος πάει τα έχει δει και ζήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom