Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μαλλον θα σου δωσω την ξαδερφη τελικα, οχι την πεθερα.. Γραψε κανα Viber με πμ. Παλι εχασα κι αλλαξα ο κινητο σου τηλ
Υγ. Δςν ειναι η ιδια, δε μου φαίνεται για 1.75 αυτη του κμαν κ δεν εχει τατουαζ στο κωλο
Παστου σς παρακαλω ομως γιατι επιμενει υοαρχει εκδοχη να δωσω εγω 100 κ 150ε που λεει για ςνα γαμιαι η μια βραδυα στο χέρι? Ας ειναι κι η μις Λβοβ17
Γραψε αμεροληπτα
Κ στείλε κ πμ

Η δικιά μου ήταν σίγουρα 175.

x6Mh8c.jpg

Εδώ φαίνεται σε σχέση με την πόρτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παστου σς παρακαλω ομως γιατι επιμενει υοαρχει εκδοχη να δωσω εγω 100 κ 150ε που λεει για ςνα γαμιαι η μια βραδυα στο χέρι? Ας ειναι κι η μις Λβοβ17  :helpplea:
Γραψε αμεροληπτα
Κ στείλε κ πμ  :hi:

Εχει πολύ λίγες στο Λβωφ που το κάνουν αυτό.Με μικρά σπονσοριλίκια βρίσκεις από γειτονικές πόλεις αλλά το σκηνικό δεν έχει καμία σχέση με Κίεβο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.292
Πόντοι
3.656
Η δικιά μου ήταν σίγουρα 175.

x6Mh8c.jpg

Εδώ φαίνεται σε σχέση με την πόρτα.
παλι καλα πηδηξες κ μια πανω απο 1.65...ας μην ειναι κι η ιδια..  :heavymetalbig:
Χανει λιγο σε κωλο ποδια αυτή. Καλη ειναι ομως ΕΑΝ ειναι οντως 1.70Πλας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.432
Πόντοι
2.356
μαλλον θα σου δωσω την ξαδερφη τελικα, οχι την πεθερα.
:happy: . Γραψε κανα Viber με πμ. Παλι εχασα κι αλλαξα ο κινητο σου τηλ
Υγ. Δςν ειναι η ιδια, δε μου φαίνεται για 1.75 αυτη του κμαν κ δεν εχει τατουαζ στο κωλο
Παστου σς παρακαλω ομως γιατι επιμενει υοαρχει εκδοχη να δωσω εγω 100 κ 150ε που λεει για ςνα γαμιαι η μια βραδυα στο χέρι? Ας ειναι κι η μις Λβοβ17  :helpplea:
Γραψε αμεροληπτα
Κ στείλε κ πμ  :hi:
Τοσα λεφτα δεν δινεις , αυτο το εχω καταλαβει αφου τα εχουμε πει αρκετες φορες ... πχ εγω δινω μεχρι 1500 γκριβνα οπως εχω πει και αντε βαρια αν ειναι κανενας μουναρος 2000.
Στο χερι και για πουτανα βιζιτα μιλαω , τωρα αν ειναι καμια γκρι ζωνη και την γουσταρω πολυ μπορει και να χαλασω πιο πολλα ... σε αυτο εχει δικαιο ο kman γιατι παλι στην ουσια τα λεφτα φευγουν. Απλα οπως ολοι καταλαβαινουμε δεν την εχεις για μια ωρα ξεπετα αλλα για πολυ περισσοτερο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.432
Πόντοι
2.356
Και οι δυο πολυ καλες ειναι ... δεν φαινεται να ειναι η ιδια  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.292
Πόντοι
3.656
Τοσα λεφτα δεν δινεις , αυτο το εχω καταλαβει αφου τα εχουμε πει αρκετες φορες ... πχ εγω δινω μεχρι 1500 γκριβνα οπως εχω πει και αντε βαρια αν ειναι κανενας μουναρος 2000.
Στο χερι και για πουτανα βιζιτα μιλαω , τωρα αν ειναι καμια γκρι ζωνη και την γουσταρω πολυ μπορει και να χαλασω πιο πολλα ... σε αυτο εχει δικαιο ο kman γιατι παλι στην ουσια τα λεφτα φευγουν. Απλα οπως ολοι καταλαβαινουμε δεν την εχεις για μια ωρα ξεπετα αλλα για πολυ περισσοτερο.
ε ναι αυτη ειναι η διαφορα
Εχεις μια αισθηση οτι δε γαμας κονσερβα
Ειχα μια μουνρα νικολαεφ ερχοταν μονο σπιτι αλλα χαλαγα καθε φορα 2000 χριβνα μονο για ποτα κ σουσι στο σπιτι που παρηγγελνε κ 1000 ταξι μονευ που ελεγε πηγαινε 100ευρω
Αλλα..πιοες κ γαμισια τριωρα κ μουνι διαστημικο. Εφυγε πλεον ειναι παντρεμενη τουρκια μ εναν μαλλον λαθρεμπορο με πολυ χρημα κ νεαρο
Ε αυτη τωρα δεν ητανε πουτανα
Καβλιαρα ητανε της αρεσε το ξινο κ γουαταρε κιολας
Απο την αλλη παρηγγελςνς κ τα πιο ακριβα που υπβρχαν
Γκρι ζωνη που λες κι εσυ
Την ιδι αν την εβρισκα στο καπρικα πχ κ μουλεγε θελω 100ευρω να με γαμησεις, θα της ελεγα τραβα πλυνε κανα πιατο, 1500χριβνια  κι αν δε θες τραβα για πασατεμπο κ κολα με καναν μικροποθτση ουκρανο...  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.292
Πόντοι
3.656
Εντάξει αν αυτό είναι το καλύτερο που κατάφερε τόσες μέρες στο Λβωφ πάει να πει οτι ο Γκλοκ έχει δίκιο και το μέρος είναι προς αποφυγήν πλέον.
Είχα απογοητευτεί και εγώ τρομερά από την κατάσταση εκεί το 2016,καμία σχέση με το ένδοξο παρελθόν.
δυο μερες ημουνα
Ταχω γραψει
Την πρωτη πηδηξα μιλφ υπερμουναρο τη γαμαβ χρονια απο τα 30 της
Κ χτες βγηκα βραδυνο καμακι μλνιουμ φασιιν μετρο..
Αυτη εκατσε.... Αλλες δεν ειχε πιλυ καλυτερες κι οσες ειχες ηταν μεγαλες κ κατω του οριου 1.70..
Αυτη κ καλη κ ψηλη
Το πρωτο πουτσο τον εριξα με τακουνια, στο παραθυρο με θεα το ρινοκ πλοσε, αλλα δεν την εφτανα οποτε μετα πηγαμε σε ξ κρεβάτι ι!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.292
Πόντοι
3.656
Όχι.Το U Luiza μόνο στο Κρακωβ ξέρω που μαζεύει ΜΙΛΦς.Βροτσλαβ δεν ξέρω πού πάνε.
ευχαριστω δασκαλε
Σε αυτα εισαι πρωτος  :hi:
Αν δε γαμαγες και.... Πεντε...ψορες.. Την ΜΕΡΑ..  :happy:  θασουνα πιο γηινος..   :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παλι καλα πηδηξες κ μια πανω απο 1.65...ας μην ειναι κι η ιδια..  :heavymetalbig:
Χανει λιγο σε κωλο ποδια αυτή. Καλη ειναι ομως ΕΑΝ ειναι οντως 1.70Πλας

Τι λες ρε φίλε?Αυτή εδώ που έχω είναι 184.

szNka1.jpg

Αυτή είναι 186.

R5kroI.jpg

7h5ljU.jpg

Τη γάμησα πριν 10 μέρες σε τριολέ με τη φίλη της 180.

XWC0j8.jpg

jgUwD4.jpg

Αυτή είναι η άλλη μόνιμη 189 που έχω.

1PFgIi.jpg

gjDOea.jpg

Αυτό είναι το μοντέλο 178.

snAYIC.jpg

7LZX3H.jpg

Αυτές είναι οι μόνιμες γκόμενες που έχω τώρα Κίεβο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.292
Πόντοι
3.656
Τι λες ρε φίλε?Αυτή εδώ που έχω είναι 184.

szNka1.jpg

Αυτή είναι 186.

R5kroI.jpg

7h5ljU.jpg

Τη γάμησα πριν 10 μέρες σε τριολέ με τη φίλη της 180.

XWC0j8.jpg

jgUwD4.jpg

Αυτή είναι η άλλη μόνιμη 189 που έχω.

1PFgIi.jpg

gjDOea.jpg

Αυτό είναι το μοντέλο 178.

snAYIC.jpg

7LZX3H.jpg

Αυτές είναι οι μόνιμες γκόμενες που έχω τώρα Κίεβο.
αυτές ειναι ξυλαγκουρα
Χαλια ποδια κ κωλος
Δεν τις γαμουσα εγω προσωπικά
Αυτη η αλλη που εβαλες κ λες απο λβοβ, αν δεν ειναι κατω απο 1.70.. Ειναι σκαλες πιο καλη απο αυτες
Το υψος απο μονο τκυ δε λεει τιποτα
Κι απο την αλλη απνω απο 1.75 τραβελοφερνουν οι γκομενες
Καποτς αφησα ελλαδα μια μις γιανγκ πουχα γκομςνα γιατι ητανε 1.83 κ στο κρεβατι πισωκολλητο μου φαινοταν οτο γαμαω αντρα...  :ban:
Μολις τελειωσε το εφε σε φιλους κ κλαμπ της εποχης. Μιλαμε το 98..99 μετα κανα σιμηνο την αφησα κι ανακουφιστηκα..
Κι αυτη σε κωλο υστεροθσε παροτι βολευμπολυστρια ελαφρως..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Η αλλη λυση ειναι να πεις οτι δουλευεις προγραμματιστης remove πες για εταιρια στον Καναδα η Αμερικη.Γουσταρουν αυτες τις χωρες οι Ανατολικες γιατι νομιζουν οτι ολοι βγαζουν φραγκα εκει.
Και οτι ταξιδευεις απο χωρα σε χωρα και οπου σου αρεσει θα κατσεις.
Εγω αυτο λεω.
Η αληθεια ειναι οτι εχω παει σε 4διαφορετικες χωρες για δουλεια αλλα για αλλη δουλεια(οχι προγραμματιστης που λεω) και ετσι απλα πολλαπλασιαζω τις χωρες επι 3 τις εχω κανει 12 και λεω οτι γουσταρω φουλ Βαλκανια και την νοοτροπια Ευρωπη παω μονο για τα φραγκα αλλα δεν μου αρεσει η ζωη.

Φωτο εχω πολλες απο Αγγλια που ειχα κατσει καιρο..ΑΠο πολλες πολεις..Αμα δειχνω σε καποια λεω εδω ειμαι Γαλλια εδω Σκωτια εδω Ιρλανδια..
Δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει την διαφορα,Αγγλια καθε πολη εχει αξιοθεατο εγω απλα τα μεταφερω εκτος Αγγλιας

Αξιζει να πεις οτι δουλευειες remote γιατι

1)Δειχνεις οτι βγαζεις λεφτα
2)Ταξιδευεις αλλα οχι για να γαμας
3)Ονειρευεται η αλλη ειτε οτι θα σε κανει να μεινεις ειτε οτι θα την πας ταξιδια

θες απλα πολλες φωτο απο διαφορα αξιοθεατα και ενα laptop

Ειναι μακραν η πιο safe και vfm απαντηση που μπορεις να δωσεις,επιβεβαιωμενο και απο κολλητο μου

Ειδικα Πολωνια χυνει η μουνα τους οταν ακουνε προγραμματιστης,αυτην την στιγμη οι προγραμματιστες Πολωνια παιρνουν επι 4 τον διπλο του βασικο του μισθου

Απλα τσεκαρα δουλειες εκει και επαθα πλακα

Μεσος μισθος 23k...
Διπλα + απο Ελλαδα!
ολο εξυπναδες εισαι αλλα οταν ανοιξουν την πρωτη σαμπανια θα γινεις ινδος η κινεζος χχαχαχαχ.
νομιζεις σε ρωτανε οταν παραγελνουν?πριν 3 χρονια παλαντιουμ μια βοτκα,σουσι και καλιαν 32 000.ηταν 24 το γριβνα ετσι ηταν καμια 1500 ευρο αν δεν κανω λαθος.εσυ τι θα ελεγες?32 χιλιαδεσ γριβνα ειναι σαν να πηραν 3200 ευρο σε μια ωρα.ασε τα παραμυθια και εξυπναδες.βαζω στοιχημα δεν θα σας μιλησει γκομενα οχι να της πειτε και μαλακιες ακομα χαχαχαχ.η μονη λυση να γαμησετε ουκρανια ειναι μποτα απο σαλαχι και φανελακι του τιγρη.η αλλη λυση αγοραζεις ενα γατακι και  βολταρεις μαζι του.μετα νιαουριζεις με ναζι σε οπεια γκομενα περνα χαχαχαχ.θα εχεις πιο πολυ επιτυχια ετσι,ακολουθα αυτες
τις τακτικες και ασε τα ψεματα για δουλεια.σκεψου να ελεγα παλαντιουμ ειμε επιχηρηματιας θα με μαδουσαν μεχρι να φυγω μια ωρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.292
Πόντοι
3.656
Χαρη τα ιδια στο μακεβιτς σε τραπεζι κανουν 2000 μαξιμουμ
Με 32000 γαμας ολο το μαγαζιαπο ποτριερισες μεχει κουζινα .
Σε στατους υστερεις τοχε πει ο πορδομεταναστης  :happy:
Ηες σαλάχι αμεσα κ μπκουζα τιγκερ :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ πολύ καλή κριτική στις Ουκρανέζες από συμπατριώτισσα.Πολλή πλάκα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν πολλοί.Οτι οι σπονσορέτς είναι πολύ πιο ακριβές από τις πουτάνες.Αλλά και ανώτερες εμφανισιακά.
Τέλος πάνων δεν μπορούν να παίξουν όλοι μπάλλα στο σπόνσορινγκ.Οι πιο πολλοί καίγονται τους γδέρνουν,τους παίρνουν και το σκαλπ.Είναι παιχνίδι με τα πιράνχας.
Πρέπει να ξέρεις να κρατάς τα γκέμια,θέλει subcommunication,agreements,είναι ολόκληρο παιχνίδι.Αυτές συνέχεια κοιτάζουν να δαγκώσουν πιο χοντρά εσύ κοιτάς την ισορροπία,τις παρακολουθείς πόσο μακριά φτάνουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ευχαριστω δασκαλε
Σε αυτα εισαι πρωτος  :hi:
Αν δε γαμαγες και.... Πεντε...ψορες.. Την ΜΕΡΑ..  :happy:  θασουνα πιο γηινος..   :grin:

Εγώ δε μασάω βγαίνω στην αρένα.Μπαίνω στο Mundo με τα αραπάκια ή στο Cherry με τους Πολωνούς σβέρκους και τους παίρνω τις γκόμενες μέσα από τα χέρια.Δεν ψάχνω για μιλφομάγαζα και ευκαιρίες,μπουκάρω απλώς και απασφαλίζω τους πυραύλους.
Αυτοί συνήθως αργούν να συνέλθουν από το σοκ,δεν είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει.Πρέπει να σπέρνεις το χάος,βαλκανιοποίηση κι έτσι.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
αυτές ειναι ξυλαγκουρα
Χαλια ποδια κ κωλος
Δεν τις γαμουσα εγω προσωπικά
Αυτη η αλλη που εβαλες κ λες απο λβοβ, αν δεν ειναι κατω απο 1.70.. Ειναι σκαλες πιο καλη απο αυτες
Το υψος απο μονο τκυ δε λεει τιποτα
Κι απο την αλλη απνω απο 1.75 τραβελοφερνουν οι γκομενες
Καποτς αφησα ελλαδα μια μις γιανγκ πουχα γκομςνα γιατι ητανε 1.83 κ στο κρεβατι πισωκολλητο μου φαινοταν οτο γαμαω αντρα...  :ban:
Μολις τελειωσε το εφε σε φιλους κ κλαμπ της εποχης. Μιλαμε το 98..99 μετα κανα σιμηνο την αφησα κι ανακουφιστηκα..
Κι αυτη σε κωλο υστεροθσε παροτι βολευμπολυστρια ελαφρως..
σύμφωνω μαζί σου αλλά νομίζω είναι καθαρά θέμα γούστου...αυτή είναι πιο μοντέλε,όχι του γούστου μου και του δικού σου απ' ότι κατάλαβα :)  Νομίζω την καλυτερη την είχε ποσταρει ο Τάσος3 ( μαύρα μαλλιά,μπλε μάτια)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
balkan power!!!αντε μιδα κρυψου παλη χαχαχαχαχ.δεν μπορεις να τα βαλεις με τον βαλκανιο.
οπεια και να βαλεις φωτο ερχεσε δευτερος και καταιδρωμενος.οταν γλυφεις τα βυζια τους εχουνε γευση σκατκμαν ομως η πολωνεζα χαχαχαχαχχαχαχα.τα βυζια της ακομα εχουν τα χυσια του βαλκανιου αρχοντα και το μουνι της ακομα εχει μυροδια απο το βαλκαν πεος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ολο εξυπναδες εισαι αλλα οταν ανοιξουν την πρωτη σαμπανια θα γινεις ινδος η κινεζος χχαχαχαχ.
νομιζεις σε ρωτανε οταν παραγελνουν?πριν 3 χρονια παλαντιουμ μια βοτκα,σουσι και καλιαν 32 000.ηταν 24 το γριβνα ετσι ηταν καμια 1500 ευρο αν δεν κανω λαθος.εσυ τι θα ελεγες?32 χιλιαδεσ γριβνα ειναι σαν να πηραν 3200 ευρο σε μια ωρα.ασε τα παραμυθια και εξυπναδες.βαζω στοιχημα δεν θα σας μιλησει γκομενα οχι να της πειτε και μαλακιες ακομα χαχαχαχ.η μονη λυση να γαμησετε ουκρανια ειναι μποτα απο σαλαχι και φανελακι του τιγρη.η αλλη λυση αγοραζεις ενα γατακι και  βολταρεις μαζι του.μετα νιαουριζεις με ναζι σε οπεια γκομενα περνα χαχαχαχ.θα εχεις πιο πολυ επιτυχια ετσι,ακολουθα αυτες
τις τακτικες και ασε τα ψεματα για δουλεια.σκεψου να ελεγα παλαντιουμ ειμε επιχηρηματιας θα με μαδουσαν μεχρι να φυγω μια ωρα.

Παίζει ρόλο και η ηλικία.Αμα είσαι μέχρι 35 δε ζητάνε τόσο πολλά.Περίπου σε κόβουν πόσα βγάζεις από ένδυση,στυλ κτλ.
Αμα είσαι πάνω από 40 πρέπει να τα στάζεις.Το θέμα στο σπόνσορινγκ είναι οτι τα οχτάρια και τα εφτάρια ζητάνε τα ίδια,δε λέει η άλλη είμαι εφτάρι θέλω τα μισά.
Επίσης πρέπει να συναντάς τη γκόμενα κάθε μέρα που είσαι εκεί και να είσαι μαζί της όλη την ώρα οπότε μπορείς να διαχειρίζεσαι μάξιμουμ τρεις σπονσορέτς ταυτόχρονα στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή μια δυο σπονσορέτς και ένα δυο booty call.
Ισως πάω το επόμενο Σαββατόβραδο να χτυπήσω Carribean με το δίδυμο.Για να δούμε.
Θα έρθει όμως 1000 ευρώ για ένα βράδυ
250 ευρώ αεροπορικά
30 ευρώ ταξί
30 ευρώ τρένο από Γερμανία
50 ευρώ διαμέρισμα
300 ευρώ δώρο στις γκόμενες
50 ευρώ ρεστωράν
200 ευρώ κατανάλωση στο κλαμπ
Και την επόμενη μέρα θα γυρίσω Γερμανία κομμάτια.
Είναι δύσκολη απόφαση.Μπορεί τελικά να πάω Στεττίν στη γείτονα να ρίξω κανα πούτσο.
Η να μπουκάρω χύμα Carribean και να ψαρέψω επί τόπου.Αλλά μάλλον θα μποω με το δίδυμο και θα κάνω και λίγο τζόγο με το τοπικό υλικό.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Παίζει ρόλο και η ηλικία.Αμα είσαι μέχρι 35 δε ζητάνε τόσο πολλά.Περίπου σε κόβουν πόσα βγάζεις από ένδυση,στυλ κτλ.
Αμα είσαι πάνω από 40 πρέπει να τα στάζεις.Το θέμα στο σπόνσορινγκ είναι οτι τα οχτάρια και τα εφτάρια ζητάνε τα ίδια,δε λέει η άλλη είμαι εφτάρι θέλω τα μισά.
Επίσης πρέπει να συναντάς τη γκόμενα κάθε μέρα που είσαι εκεί και να είσαι μαζί της όλη την ώρα οπότε μπορείς να διαχειρίζεσαι μάξιμουμ τρεις σπονσορέτς ταυτόχρονα στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή μια δυο σπονσορέτς και ένα δυο booty call.
Ισως πάω το επόμενο Σαββατόβραδο να χτυπήσω Carribean με το δίδυμο.Για να δούμε.
Θα έρθει όμως 1000 ευρώ για ένα βράδυ
250 ευρώ αεροπορικά
30 ευρώ ταξί
30 ευρώ τρένο από Γερμανία
50 ευρώ διαμέρισμα
300 ευρώ δώρο στις γκόμενες
50 ευρώ ρεστωράν
200 ευρώ κατανάλωση στο κλαμπ
Και την επόμενη μέρα θα γυρίσω Γερμανία κομμάτια.
Είναι δύσκολη απόφαση.Μπορεί τελικά να πάω Στεττίν στη γείτονα να ρίξω κανα πούτσο.
Η να μπουκάρω χύμα Carribean και να ψαρέψω επί τόπου.Αλλά μάλλον θα μποω με το δίδυμο και θα κάνω και λίγο τζόγο με το τοπικό υλικό.

Θέλω μια διευκρίνιση περί σπονσορετών. Αυτό που έχω ακούσει είναι τύποι που τις είχαν και καλά γκόμενες και τις χαρτζηλίκωναν με το μήνα. Εσύ τις πληρώνεις με το ραντεβού? Γιατί αυτό πάει πιο πολύ σε συμφωνία βίζιτας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θέλω μια διευκρίνιση περί σπονσορετών. Αυτό που έχω ακούσει είναι τύποι που τις είχαν και καλά γκόμενες και τις χαρτζηλίκωναν με το μήνα. Εσύ τις πληρώνεις με το ραντεβού? Γιατί αυτό πάει πιο πολύ σε συμφωνία βίζιτας.

1.Πληρώνεις ένα πάγιο το μήνα(αυτό είναι συνήθως 200 ευρώ ή το νοίκι)
2.Κάνεις ένα δώρο σε κάθε ραντεβού μίνιμουμ 100-200 ευρώ ή δίνεις 100 ευρώ στο χέρι να πάρουν δώρο.
3.Τις πας διακοπές μίνιμουμ δυο φορές το χρόνο σε πεντάστερο και πληρώνεις όλα τα έξοδα.
4.Πληρώνεις δώρα γενεθλίων,εορτών.Το δώρο είναι κάπου 500 ευρώ.
Βασικά οι καλές ζητάνε 200 ευρώ σε κάθε ραντεβού συν πάγιο 200 ευρώ το μήνα άσχετα αν έρχεσαι στη χώρα.
Είναι ακριβό σπορ.
Αλλά έχεις την ευκαιρία να χτυπήσεις οχτάρια και πάνω και υπάρχει τεράστιος αριθμός από εμφανίσιμες γκόμενες πρόθυμες για τέτοιο arrangement.Πρόκειται για buyers market,μικρή προσφορά,τεράστια ζήτηση από σπόνσορες.
Για αυτό μιλάω για 500 ευρώ τη μέρα αφού κάθε σπονσορέτ τρώει 200 και πληρώνεις επιπλέον και τα έξοδα ραντεβού.
Αν την αποφύγεις για μια μέρα είναι πολύ πιθανό να βρεις νέα σπονσορέτ.
Το πρόβλημα είναι οτι μπορεί να σου φύγουν πάρα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα π.χ. να ζητήσει η άλλη δώρο 800 ευρώ που δεν είχες προβλέψει.Βέβαια σε αυτή την περίπτωση δε θα πληρώσεις τίποτα τις επόμενες μέρες.Π.χ. αγοράζεις ένα iphone και γαμάς 4 μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom