Η αλλη λυση ειναι να πεις οτι δουλευεις προγραμματιστης remove πες για εταιρια στον Καναδα η Αμερικη.Γουσταρουν αυτες τις χωρες οι Ανατολικες γιατι νομιζουν οτι ολοι βγαζουν φραγκα εκει.
Και οτι ταξιδευεις απο χωρα σε χωρα και οπου σου αρεσει θα κατσεις.
Εγω αυτο λεω.
Η αληθεια ειναι οτι εχω παει σε 4διαφορετικες χωρες για δουλεια αλλα για αλλη δουλεια(οχι προγραμματιστης που λεω) και ετσι απλα πολλαπλασιαζω τις χωρες επι 3 τις εχω κανει 12 και λεω οτι γουσταρω φουλ Βαλκανια και την νοοτροπια Ευρωπη παω μονο για τα φραγκα αλλα δεν μου αρεσει η ζωη.
Φωτο εχω πολλες απο Αγγλια που ειχα κατσει καιρο..ΑΠο πολλες πολεις..Αμα δειχνω σε καποια λεω εδω ειμαι Γαλλια εδω Σκωτια εδω Ιρλανδια..
Δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει την διαφορα,Αγγλια καθε πολη εχει αξιοθεατο εγω απλα τα μεταφερω εκτος Αγγλιας
Αξιζει να πεις οτι δουλευειες remote γιατι
1)Δειχνεις οτι βγαζεις λεφτα
2)Ταξιδευεις αλλα οχι για να γαμας
3)Ονειρευεται η αλλη ειτε οτι θα σε κανει να μεινεις ειτε οτι θα την πας ταξιδια
θες απλα πολλες φωτο απο διαφορα αξιοθεατα και ενα laptop
Ειναι μακραν η πιο safe και vfm απαντηση που μπορεις να δωσεις,επιβεβαιωμενο και απο κολλητο μου
Ειδικα Πολωνια χυνει η μουνα τους οταν ακουνε προγραμματιστης,αυτην την στιγμη οι προγραμματιστες Πολωνια παιρνουν επι 4 τον διπλο του βασικο του μισθου
Απλα τσεκαρα δουλειες εκει και επαθα πλακα
Μεσος μισθος 23k...
Διπλα + απο Ελλαδα!