Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Αφού σε τσάκωσα.Ποστάρεις παλιά φωτό από μάμπα και λες οτι γνώρισες τη γκόμενα στο Μιλένιουμ.
Καλά ρε,πονηροί την έχετε δει όλοι σας?
ρε βλακα οι φωτογραφίες οι δικες μου ειναι οι ξςβρακωτες
Η αλλη ειναι απο το φεισμπουκ της κι ειναι παλια για να καταλεβεις πως ειναι την εβαλα
Θαβαζα φωτο με κοντομανικο κ θαλεγα ειναι χτες?  :happy:
Συμπληρώσε λαδια, γιατι καις πολλα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε βλακα οι φωτογραφίες οι δικες μου ειναι οι ξςβρακωτες
Η αλλη ειναι απο το φεισμπουκ της κι ειναι παλια για να καταλεβεις πως ειναι την εβαλα
Θαβαζα φωτο με κοντομανικο κ θαλεγα ειναι χτες?  :happy:

Γιατί λες ψέμματα?Τη γκόμενα τη γνώρισες στο μάμπα και αυτή είναι φωτό που έβαλε στο μάμπα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Γιατί λες ψέμματα?Τη γκόμενα τη γνώρισες στο μάμπα και αυτή είναι φωτό που έβαλε στο μάμπα.
γιατι είσαι τοσο μαλ..  Δε μπορω να συλλαβω
Δηλ αν ρην γνώρισα στο μαμπα στο φεισμπουκ στο βκ η στο μετρο η στο μαλεκεβιτς τι διαφορα έχει?
Οτι δεν εδωσα σεντς η οχι αυτό έχει διαφορα...
Δςν ςχω αλλο χρονο τα λοιπα αυριο
Αν ςχεις φωρο προσωπο η φωτο με ρουχα στείλε πμ κ θα σου πω
Τατουαζ υπαρχει φαινεται λιγο στην πρωτη φωτο που εβαλα
Αλλα μπορει να ροκανε φέτος, δεν λεειντοποτα αυτο
Φατσα στειλε
Το βραδυ να μειω κρακοβια η κατοβιτσε για κλαμπ?
Ο γκλοκ λςει κατοβιτσε
Εσυ?
Μπις μπαλτ αλτερ μαν..  :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ το έκανα γιατί γράφεις κοιτάξτε τι γαμάω,ενώ η γκόμενα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Εφτάρι στο σώμα και μικρή,καλός χαρακτήρας, εντάξει.
Είναι κάπως το μαξ που πιάνεις από το ίντερνετ στην επαρχία.
Αλλά για το χαβαλέ έβαλα φωτό οτι τη γάμησα και εγώ ενώ γράφεις

Η μικρη φοιτητρια γιουριστ 1.75 21χρ.ειναι ενα 7αρι γεματο μη πω 8αρι..σε σχεση μ αυτες που γαμας εσυ με λεφτα ειναι τρεις κλασεις πανω κ το βασικο καλος χαρακτήρας  :tits:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γιατι είσαι τοσο μαλ..  Δε μπορω να συλλαβω
Δηλ αν ρην γνώρισα στο μαμπα στο φεισμπουκ στο βκ η στο μετρο η στο μαλεκεβιτς τι διαφορα έχει?
Οτι δεν εδωσα σεντς η οχι αυτό έχει διαφορα...
Δςν ςχω αλλο χρονο τα λοιπα αυριο
Αν ςχεις φωρο προσωπο η φωτο με ρουχα στείλε πμ κ θα σου πω
Τατουαζ υπαρχει φαινεται λιγο στην πρωτη φωτο που εβαλα
Αλλα μπορει να ροκανε φέτος, δεν λεειντοποτα αυτο
Φατσα στειλε
Το βραδυ να μειω κρακοβια η κατοβιτσε για κλαμπ?
Ο γκλοκ λςει κατοβιτσε
Εσυ?
Μπις μπαλτ αλτερ μαν..  :heavymetalbig:

Κατοβίτσε.Κράκωβ μόνο το Coco αξίζει.Κατοβίτσε έχει το Pomarancza που είναι 3 φορές μεγαλύτερο από το Coco.Οχι οτι θα κάνεις τίποτα,είσαι μεγάλος για τα τοπικά δεδομένα.
Εκτός αν σκάσεις δυναμικά όπως εγώ,είναι πιο εύκολα από νύχτα στο Λβωφ αλλά πιο δύσκολα από Κίεβο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Εγώ το έκανα γιατί γράφεις κοιτάξτε τι γαμάω ενώ η γκόμενα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Εφτάρι στο σώμα και μικρή,καλός χαρακτήρας, εντάξει.
Είναι κάπως το μαξ που πιάνεις από το ίντερνετ στην επαρχία.
Αλλά για το χαβαλέ έβαλα φωτό οτι τη γάμησα και εγώ ενώ γράφεις
εβαλες μια φωτο με μια λου μοιαζει ΑΝ ειναι πανω απο 1.75 κ 21χρ...
Δε λεει τιποτα αυτο
Αλλα κ παλι, εχεις δωαει καταλαβα 150ε για μια γκομενα που σε γνωριμια ντισκο η οπως αλλιως θες ΔΕΝ ζηταει τιοοτα παρα μονο να πιει να φαει να ζορεψει κι ενα δυο πουτσες μετα
Δηλ.. Εισαι θυματοποιημενος κατευθειαν..
Αυτη ειναι η ουσία
Η γκομενα ειναι καλη 7αρι σιγουρα κ λογω υψους παει για 8αρι το βραδυ.. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΑ ΕΓΩ ΛΕΩ..
ΝΤΟΖΒΙΝΤΑΝΙΕ τα λοιπα ζαφτρα  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Κατοβίτσε.Κράκωβ μόνο το Coco αξίζει.Κατοβίτσε έχει το Pomarancza που είναι 3 φορές μεγαλύτερο από το Coco.Οχι οτι θα κάνεις τίποτα,είσαι μεγάλος για τα τοπικά δεδομένα.
Εκτός αν σκάσεις δυναμικά όπως εγώ,είναι πιο εύκολα από νύχτα στο Λβωφ αλλά πιο δύσκολα από Κίεβο.
πομερανκα δεν ςζει τιποτα δυο φορες πηγα
Το αλλο που ελεγες κι ηταν κλειστο πιο ειναι? Ενερτζυ? Επισης εχει καπιο μερος με πιο πουρες? Πχ 30,35?μικρα πηδηξα 2,3 ουκρανια δεν θελω αλλα
Καμμια 35αρα για ανωμαλιες ψαχνω εκει :2on1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εβαλες μια φωτο με μια λου μοιαζει ΑΝ ειναι πανω απο 1.75 κ 21χρ...
Δε λεει τιποτα αυτο
Αλλα κ παλι, εχεις δωαει καταλαβα 150ε για μια γκομενα που σε γνωριμια ντισκο η οπως αλλιως θες ΔΕΝ ζηταει τιοοτα παρα μονο να πιει να φαει να ζορεψει κι ενα δυο πουτσες μετα
Δηλ.. Εισαι θυματοποιημενος κατευθειαν..
Αυτη ειναι η ουσία
Η γκομενα ειναι καλη 7αρι σιγουρα κ λογω υψους παει για 8αρι το βραδυ.. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΑ ΕΓΩ ΛΕΩ..
ΝΤΟΖΒΙΝΤΑΝΙΕ τα λοιπα ζαφτρα  :hi:

Σπας αρχίδια.Τη γνώρισες στο μάμπα και μετά την πήγες Μιλένιουμ,δε λες την αλήθεια.Βαριέμαι τώρα,τι μαλακίες είναι αυτές?
Πες της να βγάλει τη φωτό από το μάμπα για να μην τη βρω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Για πουρες μήπως αν προλαβω ειναι πιο καλα βροσλαου?
Εαν ναι γραψε κανα πουρομπαρο η καποιο κλαμπ που μαζεευι 30αρες κ ανω βααικα
Δε νομιζω να προλαβω βεβαια
Θα μου φανε ωρα τα συνορα..μαλλον Κατοβίτσε 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Σπας αρχίδια.Τη γνώρισες στο μάμπα και μετά την πήγες Μιλένιουμ,δε λες την αλήθεια.Βαριέμαι τώρα,τι μαλακίες είναι αυτές?
Πες της να βγάλει τη φωτό από το μάμπα για να μην τη βρω.
εληξε το θέμα
Βρασε στο ζουμι σου
Η γλομενα ηταν οτι πιο καλο ει  ε φρη στο μεκεβιτς
Μερα δε κανω καμακι γιατι κλεβω   χρονια,και θα φανει
ενω τη νυχτα οσο λεω δειχνω
Αυτά παμε τωρα
Γραψε μου για αυτο που λεω βροσλαου αν εχςι πουρομαγαζα
Η κ κρακοου το ιδιο
Καπου να μαζευει πιο μεγαλες απο 30..
Πιο κατω δεν εχω σανς πολωνια κ δεν μ ενδιαφέρει κιολας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για πουρες μήπως αν προλαβω ειναι πιο καλα βροσλαου?
Εαν ναι γραψε κανα πουρομπαρο η καποιο κλαμπ που μαζεευι 30αρες κ ανω βααικα
Δε νομιζω να προλαβω βεβαια
Θα μου φανε ωρα τα συνορα..μαλλον Κατοβίτσε 

Όχι.Το U Luiza μόνο στο Κρακωβ ξέρω που μαζεύει ΜΙΛΦς.Βροτσλαβ δεν ξέρω πού πάνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μερικές ακόμα φωτό της γκόμενας.

VCWgDH.jpg

EqVRjv.jpg

fVlZdz.jpg

Ηταν μια από τις πέντε που γάμησα εκείνη τη μέρα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σχετικα με εκεινους που λενε οτι πανε για δουλεια (απλα πεταω μια ιδεα ισως καποιος μπορει να την πλάσει optimized) ειναι να πειτε οτι χτίζετε cryptocurrency farm στην ουκρανια επειδη εχει κρυο και χαμηλη κατανάλωση ρευματος.
Απλα αυτο ειναι κατι που έχει βάση, και στάνταρ δε το εχουν ξανακουσει. Τους αρεσουν οι τυποι που ειναι αρκετά έξυπνοι να στηνουν one-time-setup businesses, και το ολο concept του passive income ειναι ελκυστικό για αυτες.

Just a thought

Εδω μια λιστα αμα σε ρωτησει η αλλη με τι ασχολεισαι και πεις bitcoin ψιλοκαιγεσαι γιατι εχουν αρχισει οι Ινδοι να τα λενε αυτα μπας και γαμησουν.
Αθηνα μου κουβαλεσε η Ρωσιδα μια φιλη της και εναν Ινδο που ο τυπος εχει βγαλει χιλιαρικα απο bitcoin(στα ονειρα του) και αναθεμα αν ηξερε τι ελεγε,ιδεα δεν ειχε αλλα πιανει αυτο γιατι ειναι ψαρωτικο,λιγοι το λενε,εχει το μεγαλυτερο περιθωριο κερδους απ καθε τι αλλο παγκοσμια αυτην την στιγμη(εννοω για ανθρωπους που επενδυουν λιγα με σκοπο τα πολλα)

Απλα αμα πεις αυτο το πραγμα μην πεις bitcoin πες αλλο ονομα πχ cardano (by the way παει για το νεο bitcoin) ωστε η αλλη να ρωτησει τι ειναι αυτο να εξηγεις

Ωπωσδηποτε να εχεις μαζι laptop οπου και να πας αμα πεις οτι ασχολεισαι με αυτο και να κοιτας 2-3 σελιδες σαν αυτη που εστειλα απ πανω η να μπαινεις απ κινητο και να κοιτας συχνα την σελιδα αυτη ωστε η αλλη να σε πιστεψει

Μην πας σαν τον Ινδο που μου ρθε και δεν ηξερε καν τι ειναι το bitcoin χαχα

Στα σοβαρα τωρα
Η goldman sachs εκτος οτι θα δεχεται συναλλαγες με cryptocurrency ακουγεται οτι θελει να πλασαρει το δικο της

Αμα οντως γινει αυτο τοτε τελειωσαν ολα τα υπολοιπα μονο σε αυτο θα αξιζει να επενδυσεις θα βρουνε τροπο να τα "σβησουν" τα υπολοιπα

Φιλος μου μολις εσκασε 5Κ + σε cardano

Αναμεσα σε αυτο και Φιλιππινες επελεξε αυτο....

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Η αλλη λυση ειναι να πεις οτι δουλευεις προγραμματιστης remove πες για εταιρια στον Καναδα η Αμερικη.Γουσταρουν αυτες τις χωρες οι Ανατολικες γιατι νομιζουν οτι ολοι βγαζουν φραγκα εκει.
Και οτι ταξιδευεις απο χωρα σε χωρα και οπου σου αρεσει θα κατσεις.
Εγω αυτο λεω.
Η αληθεια ειναι οτι εχω παει σε 4διαφορετικες χωρες για δουλεια αλλα για αλλη δουλεια(οχι προγραμματιστης που λεω) και ετσι απλα πολλαπλασιαζω τις χωρες επι 3 τις εχω κανει 12 και λεω οτι γουσταρω φουλ Βαλκανια και την νοοτροπια Ευρωπη παω μονο για τα φραγκα αλλα δεν μου αρεσει η ζωη.

Φωτο εχω πολλες απο Αγγλια που ειχα κατσει καιρο..ΑΠο πολλες πολεις..Αμα δειχνω σε καποια λεω εδω ειμαι Γαλλια εδω Σκωτια εδω Ιρλανδια..
Δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει την διαφορα,Αγγλια καθε πολη εχει αξιοθεατο εγω απλα τα μεταφερω εκτος Αγγλιας

Αξιζει να πεις οτι δουλευειες remote γιατι

1)Δειχνεις οτι βγαζεις λεφτα
2)Ταξιδευεις αλλα οχι για να γαμας
3)Ονειρευεται η αλλη ειτε οτι θα σε κανει να μεινεις ειτε οτι θα την πας ταξιδια

θες απλα πολλες φωτο απο διαφορα αξιοθεατα και ενα laptop

Ειναι μακραν η πιο safe και vfm απαντηση που μπορεις να δωσεις,επιβεβαιωμενο και απο κολλητο μου

Ειδικα Πολωνια χυνει η μουνα τους οταν ακουνε προγραμματιστης,αυτην την στιγμη οι προγραμματιστες Πολωνια παιρνουν επι 4 τον διπλο του βασικο του μισθου

Απλα τσεκαρα δουλειες εκει και επαθα πλακα

Μεσος μισθος 23k...
Διπλα + απο Ελλαδα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μάγκες δεν έχει νοημα η διαμάχη ακόμα και να μιλάτε για την ιδία..Είχα γράψει ιστορία για μια παλία που την γνωρισα shooters δεν μου ζήτησε λεφτά μονο ποτά είχαμε κερασμα  και μετά την πέτυχα στο Mamba και έγραφε "I am looking for a sponsor"!!!!!

Μπορεί να πάει μαζι σου τσάμπα και να τα πάρει απο άλλον αμά δεν ειναι επαγγελματίας και το κάνει περιστασιακά. Αλλα αν έχεις εμπειρια με γυναίκες καταλαβαίνεις αμέσως πως δεν είναι τελειως καθαρή..Εμένα με ετρωγε η απορία μέχρι που την πέτυχα mamba..Έδινα 70% μέσα μου να πέρνει και χρήματα παρόλο που προσπαθουσε να μου πουλήσει άλλο στυλ..Η πουτανία έστω και σε ερασιτεχνικο επίπεδο δεν κρύβεται.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.260
Πόντοι
2.356
και τι να πουμε ρε μαλ? Οτι ειμαστε πλεον δεσποινις ετων 48?εγω το λαστ μωρο στο λβιβ ειπα 38...αν εκεγα 4ι θαχε φυγει απο το παραθυρο.. 21 αυτη, η μανα της πιο μικρη ητανε 42..μηπως σε προξενεψω?  :think: :happy:
χαχα το ιδιο ρε μλκ λεω και εγω , τι θα πω οτι ειμαι 50? 43 λεω ... ολοι λεμε ψεμματα ,απλα οταν σε γουσταρει γινεται πολυ πιο ευκολα πιστευτο αυτο.
δυνατο κομματι αυτο που εβαλες ψηλο με βυζαρες ,μου θυμιζει το μικρο που ειχα σπασει το ρεκορ μου σε διαφορα ηλικιας (χωρις λεφτα εννοειται) ... 27 χρονια (48 -21) απλα ηταν λιγο πιο κοντο 1,72
40 ειχα πει οτι ημουνα ....
και η μανα της και ο μπαμπας της μικροτεροι απο εμενα ητανε :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μάγκες δεν έχει νοημα η διαμάχη ακόμα και να μιλάτε για την ιδία..Είχα γράψει ιστορία για μια παλία που την γνωρισα shooters δεν μου ζήτησε λεφτά μονο ποτά είχαμε κερασμα  και μετά την πέτυχα στο Mamba και έγραφε "I am looking for a sponsor"!!!!!

Μπορεί να πάει μαζι σου τσάμπα και να τα πάρει απο άλλον αμά δεν ειναι επαγγελματίας και το κάνει περιστασιακά. Αλλα αν έχεις εμπειρια με γυναίκες καταλαβαίνεις αμέσως πως δεν είναι τελειως καθαρή..Εμένα με ετρωγε η απορία μέχρι που την πέτυχα mamba..Έδινα 70% μέσα μου να πέρνει και χρήματα παρόλο που προσπαθουσε να μου πουλήσει άλλο στυλ..Η πουτανία έστω και σε ερασιτεχνικο επίπεδο δεν κρύβεται.

Εχει νόημα.
Εγώ την πλήρωσα ενώ αυτός όχι.
Εγώ τη βρήκα στο μάμπα ενώ αυτός στο Μιλένιουμ γιατί κυκλοφορεί μόνο νύχτα.Εκανε one night stand και μετά την έδιωξε το πρωί για να μη δει οτι είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο λέει.
Η γκόμενα ομόρφυνε 3 επίπεδα σε ένα χρόνο και από εφτάρι όταν τη γάμησα εγώ έγινε οχτάρι επειδή χτύπησε τατού.
Γιτί ως γνωστόν αυτές που γαμάω εγώ είναι 3 επίπεδα κάτω από αυτές που γαμάει αυτός.

Πολύ wishful thinking.Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε.Αλλοι λένε τις ευχές τους άλλοι κάνουν κηρύγματα ηθικής.Ο,τι ξεφεύγει απλά δεν υπάρχει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.260
Πόντοι
2.356
kman δεν μπορω να γνωριζω φυσικα εαν ειναι η ιδια γκομενα ,παντως τον mida που τον ξερω ειναι αξιοπιστος ,,,, εμφανισιακα οπως τα λεει ειναι ,ψηλος σαρανταφευγα με πολυ καλο επιπεδο ρωσσικα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
kman δεν μπορω να γνωριζω φυσικα εαν ειναι η ιδια γκομενα ,παντως τον mida που τον ξερω ειναι αξιοπιστος ,,,, εμφανισιακα οπως τα λεει ειναι ,ψηλος σαρανταφευγα με πολυ καλο επιπεδο ρωσσικα.
μαλλον θα σου δωσω την ξαδερφη τελικα, οχι την πεθερα.
:happy: . Γραψε κανα Viber με πμ. Παλι εχασα κι αλλαξα ο κινητο σου τηλ
Υγ. Δςν ειναι η ιδια, δε μου φαίνεται για 1.75 αυτη του κμαν κ δεν εχει τατουαζ στο κωλο
Παστου σς παρακαλω ομως γιατι επιμενει υοαρχει εκδοχη να δωσω εγω 100 κ 150ε που λεει για ςνα γαμιαι η μια βραδυα στο χέρι? Ας ειναι κι η μις Λβοβ17  :helpplea:
Γραψε αμεροληπτα
Κ στείλε κ πμ  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εντάξει αν αυτό είναι το καλύτερο που κατάφερε τόσες μέρες στο Λβωφ πάει να πει οτι ο Γκλοκ έχει δίκιο και το μέρος είναι προς αποφυγήν πλέον.
Είχα απογοητευτεί και εγώ τρομερά από την κατάσταση εκεί το 2016,καμία σχέση με το ένδοξο παρελθόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom