Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο μιδασ και ο παπουσ που χαθηκαν να γελασουμε.πρεπει και ο νταβαρισ να εμφανιστει χαχαχαχ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Όταν βγάινω στην Ελλάδα και πάω γυμναστήριο,στα clubs, στο δρόμο βλέπω τα εξής..Πολύ γερασμένο κόσμο (στατιστικά) και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΒΛΙΑ...Λες και αυτη η χώρα γενναει όλο άντρες..Απίστευτο!!! Δεν θελω να αναλύσω γιατι, όπως λένε κάποιοι οι γυναικες βγαινουν ελλαδα σε μέρη που δεν πανε οι άντρες με τις φίλες τους, φύγανε πολλοί εξωτερικο κλπ..Δεν με νοιάζει λέω απλά το αποτέλεσμα.

Όταν βγαινω Ουκρανία έχει παντου άπειρο νέο κόσμο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ γυναικες..Λες και σε αυτην την χώρα γεννάνε τις δεκαπλάσσιες γυναίκες..Δεν θέλω πάλι να ψάξω γιατι, φυγανε οι αντρες τους για το εξωτερικο, δεν βγαινουν οι αντρες το βραδυ κλπ κλπ ..Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα κοιταω..
Φίλε δεν ξέρω από που είσαι αλλά το παραπάνω φαινόμενο παρουσιάζεται πολύ έντονο μεταξύ Μεγαλουπόλεων και επαρχίας.
Το λέω για όσους είναι αθήνα και λένε δεν έχει μουνια...
Πάτε μια βόλτα π.χ. από λιβαδεια και τα λέμε!  :S

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
οραια ιδεα.θα ερθω μαζι σου να λεω ειμε υπαλληλος σου.αφεντικο μην ξεχασεις εσυ κερνας τον λογαριασμο στο ρεστοραν χαχαχαχ.ξεχαστε οτι εχει σχεση μπιζνες.τους αρεσουν οι τυποι στο ιτερνετ που συμφωνουν τις τιμες που προτεινουν.βασιζεις το παιχνιδι σου απο ιτερνετ για αυτο τζαμπα δεν θα φας οτι και να πεις και με οπειδηποτε στρατιγικη.στο ιτερνετ δεν μιλα μονο μαζι σου και σε περιμενει
αλλα με χιλιαδες κοσμο.δεν ξερω εμενα παντως μπαντου καπειςσ μου απαντησαν μονο ευχαριστω και μετα ουτε ξαναειδαν τα μυνηματα μου.καπειες που ειπαν γρηγορα αμεσως τιμη απεριψα και με διαγραψαν.στο μαμπα το ιδιο,εστελνα σε ωσες θελουν γνωριμια η σχεση.ολες διαγραφη,καμια απαντηση και σπανια ενα ευχαριστο στο κομπλιμεντο εισαι συμπαθητικη.μετα τιποτα.πως οι αλλοι μιλανε μαζι τους 3 εβομαδες συνεχεια δεν το καταλαβω.οσες δειχνουν ενδιαφερων παντα καταληγει απατη.πολλοι πηγαν και καμια δεν εμφανιστηκε η απαντησε.αλλους ζητανε να στειλουν λεφτα για διαφορους λογους.μια μονο μιλουσα 3 μερες.μου ξεκαθαρισε γρηγορα μεθαυριο που ερχεσε βιζιτα και εδωσα ακυρο.μια τα τελευτεα 2 χρονια σε μαμπα και μπαντου!!!
Μη κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια χαρη.
Μια γκομενα αν σε γουστάρει, οτι και αν της πεις (που ομως δεν την εχουν ξανακουσει) θα κατσει. Eγω προσωπικά παιζω μονο απο ιντερνετ και παντα μα παντα οσες εχω γαμησει, της γαμησα χωρις δωρα και μαλακιες. Απλα γουστάραν.
Διαφορετικοι πουτσοι, εχουν διαφορετικα αποτελεσματα, το παιχνίδι ειναι δυναμικό και οχι στατικό οπως θες να το παρουσιάζεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ετσι!!ποιος τους τα εμαθε αυτα η μαμα τους η τηλεοραση κλπ να ψαχνουν μονο Ρουβα(μεχρι 20-22)και μετα Ρουβα με λαφτα(22+)...Μεχρι και τα 2αρια ψαχνουν Ρουβα...
Αυτη ειναι η κατασταση στην Ελλαδα

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙς ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚΓ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΩΝ λεει αυτες τις γελοιες θεωρειες που λεει ο φιλος πιο πανω που δεν εχει παει ποτε πουθενα και λεει οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ οτι φτιαξανε οτι ειναι καλες στο κρεβατι κλπ

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
Το ξερω οτι υπαρχουν ανωμαλοι  που τους αρεσει πιο πολυ το Λαντα και μισουν τις Λαμπορκινι αλλα σε αυτον που οδηγαει λαμπορκινι να λες οτι το λαντα ειναι καλυτερο σκεφτητε στα ματια μου ποσο γελοιοι φαινεστε....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!

Φίλε μην τρελαίνεσαι,συζήτηση κάνουμε.Δεν είπε κανένας ότι οι ελληνίδες είναι καλύτερες από τις Ουκρανέζες.Αλλά δεν μπορούμε να φύγουμε και όλοι για επάνω,ούτε έχουμε και τα λεφτά να κάνουμε συνέχεια ταξίδια.Οπότε θέλοντας και μη,κάπως πρέπει να κινηθούμε κι εδώ πέρα.Με ελληνίδες,με τουρίστριες,με ότι θηλυκό ζει σ'αυτή τη χώρα.

Κι αυτό που λες για Ρουβά,ποιον Ρουβά ψάχνουν ρε παιδιά;Με κάτι μουσάτους,κάτι τατουαζάκηδες και κάτι μπούληδες γυρνάνε όλες,που απλά τυχαίνει να είναι στον κύκλο τους και τις γνωρίζουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μη κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια χαρη.
Μια γκομενα αν σε γουστάρει, οτι και αν της πεις (που ομως δεν την εχουν ξανακουσει) θα κατσει. Eγω προσωπικά παιζω μονο απο ιντερνετ και παντα μα παντα οσες εχω γαμησει, της γαμησα χωρις δωρα και μαλακιες. Απλα γουστάραν.
Διαφορετικοι πουτσοι, εχουν διαφορετικα αποτελεσματα, το παιχνίδι ειναι δυναμικό και οχι στατικό οπως θες να το παρουσιάζεις.
το καλοκαιρι φιλε γαμησα τουρκαλα που μενει κατεχομενα.βγηκαμε 2 ραντεβου και την γαμησα στο αμαξι της.μιλω για ουκρανια ιτερνετ οχι για κυπρο και ελλαδα που εκει σιγουρα θα βρεις  να γουσταρουν.για ουκρανια λες τσαμπα?δεν ξεκαθαρισες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όταν βγάινω στην Ελλάδα και πάω γυμναστήριο,στα clubs, στο δρόμο βλέπω τα εξής..Πολύ γερασμένο κόσμο (στατιστικά) και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΒΛΙΑ...Λες και αυτη η χώρα γενναει όλο άντρες..Απίστευτο!!! Δεν θελω να αναλύσω γιατι, όπως λένε κάποιοι οι γυναικες βγαινουν ελλαδα σε μέρη που δεν πανε οι άντρες με τις φίλες τους, φύγανε πολλοί εξωτερικο κλπ..Δεν με νοιάζει λέω απλά το αποτέλεσμα.

Όταν βγαινω Ουκρανία έχει παντου άπειρο νέο κόσμο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ γυναικες..Λες και σε αυτην την χώρα γεννάνε τις δεκαπλάσσιες γυναίκες..Δεν θέλω πάλι να ψάξω γιατι, φυγανε οι αντρες τους για το εξωτερικο, δεν βγαινουν οι αντρες το βραδυ κλπ κλπ ..Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα κοιταω..

Απλά δεχτείτε ότι ενα ποσοστό απο αυτες τις γυναίκες δεν βρίσκουν έναν ντόπιο να κάνουν σχέση.Ότι τραβάμε εμείς Ελλάδα το τραβάνε αυτες Ουκρανια!!! Οι ανάποδοι ρόλοι.. Οπότε καταλαβένεται γιατί περναει ακομα το σανο του πουλάω έρωτα εκει.

Σωστός.Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι γενικώς Ανατολική Ευρώπη πρέπει να γεννιόνται πιο πολλές γυναίκες.Ενώ Ελλάδα όπου και να πας κυριαρχεί η ψωλαρία.Ειδικά επαρχία είναι τραγική η κατάσταση.Μόνο εαν ζεις σε πόλη με πανεπιστήμια και φοιτήτριες βλέπεις αναλογία 50-50 τουλάχιστον.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
το καλοκαιρι φιλε γαμησα τουρκαλα που μενει κατεχομενα.βγηκαμε 2 ραντεβου και την γαμησα στο αμαξι της.μιλω για ουκρανια ιτερνετ οχι για κυπρο και ελλαδα που εκει σιγουρα θα βρεις  να γουσταρουν.για ουκρανια λες τσαμπα?δεν ξεκαθαρισες.
Oχι τζαμπα, εννοείτε παντα πληρωνα εστιατορια, διακοπες, καφεδες κτλ.
Αυτα με σλάβα δε τα αποφευγεις, εχει ειπωθει 1000 φορές αυτο.

Και ο ΒΠ, και ο δοκτορ παντα πληρωνουν για τα του ραντεβού έξοδα. Οπως και εγω.

Ελληνίδα που να γουστάρει λιγάκι δυσκολο, αλλα και να γουστάρει στο μελλον θα γινει ντοφαλος αν δεν ειναι ήδη, οποτε thanks but no thanks.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φίλε μην τρελαίνεσαι,συζήτηση κάνουμε.Δεν είπε κανένας ότι οι ελληνίδες είναι καλύτερες από τις Ουκρανέζες.Αλλά δεν μπορούμε να φύγουμε και όλοι για επάνω,ούτε έχουμε και τα λεφτά να κάνουμε συνέχεια ταξίδια.Οπότε θέλοντας και μη,κάπως πρέπει να κινηθούμε κι εδώ πέρα.Με ελληνίδες,με τουρίστριες,με ότι θηλυκό ζει σ'αυτή τη χώρα.

Κι αυτό που λες για Ρουβά,ποιον Ρουβά ψάχνουν ρε παιδιά;Με κάτι μουσάτους,κάτι τατουαζάκηδες και κάτι μπούληδες γυρνάνε όλες,που απλά τυχαίνει να είναι στον κύκλο τους και τις γνωρίζουν.
μην ακους φιλε κανενα.οι ελληνιδες και πιο ομορφες ειναι απο τις ουκρανιδες και θα ηθελα να επαιζα στην ελλαδα.πριν 6 χρονια φιλος πενηνταρης διευθηντης εταιριας μου ελεγε τα λεφτας που χαλας μοσχα και κιεβ θα κρατουσες τοπ μουνια κυπρο και ελλαδα.δεν πιστευω οι ελληνιδες θελουν μονο λεφτα οπως και οι δικες μας δεν πανε με τον λεφτα.πανε με τον φιλο του γκομενου της φιλης που τους συστησαν η καπειον που γουσταρουν απο κοινους φιλους.οι ελληνιδες ειναι πολυ ομορφες και 16 ωρες αθηνα ειδα καλυτερες απο οτι βλεπψ οδυσσο.σε αλλες χωρες παλι ειδα πολυ καλυτερες.ακομα και τουρκαλες εβαλα στα τοπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μην ακους φιλε κανενα.οι ελληνιδες και πιο ομορφες ειναι απο τις ουκρανιδες και θα ηθελα να επαιζα στην ελλαδα.πριν 6 χρονια φιλος πενηνταρης διευθηντης εταιριας μου ελεγε τα λεφτας που χαλας μοσχα και κιεβ θα κρατουσες τοπ μουνια κυπρο και ελλαδα.δεν πιστευω οι ελληνιδες θελουν μονο λεφτα οπως και οι δικες μας δεν πανε με τον λεφτα.πανε με τον φιλο του γκομενου της φιλης που τους συστησαν η καπειον που γουσταρουν απο κοινους φιλους.οι ελληνιδες ειναι πολυ ομορφες και 16 ωρες αθηνα ειδα καλυτερες απο οτι βλεπψ οδυσσο.σε αλλες χωρες παλι ειδα πολυ καλυτερες.ακομα και τουρκαλες εβαλα στα τοπ.

Πάνε τότε Αθήνα να μιλάς στις γκόμενες στα παγκάκια τι τη θες την Οντέσσα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
θελω να πω σε αυτο το σχολιο παραπανω και το εξης

εδω φαινεται ο μεγαλος παικτης απο τους υπολοιπους οπως και η εμπειρη γκομενα απο την αρχαρια

οταν λες το α καταλαβαινει το β...

Το ιδιο και ο μεγαλος παικτης ξερει να αποκωδικοποιει τα λεγομενα και τις κινησεις της γκομενας και πρατει αναλογα δηλαδη ακομα πιο απλα ξερει αν το οχι ειναι οχι η ειναι ναι αλλα προσπαθα και αλλο..
Αυτα ηθελα να συζητησω στον ερωτοτουρισμο τα οποια τα ξερει και ο κμαν(κανεις δεν τα ξερει ολα)αλλα οπως δηλωσε και παραπανω ενω εχει γραψει 10000 μηνυματα τα κολπα τα safe δεν τα λεει και δεν εχω δει και κανεναν αλλον να τα λεει αρα για να πω και εγω αν και εχω πει αρκετα που εχουν περασει απαρατηρητα πρεπει να δω και καλη διαθεση απο τους υπολοιπους γνωστες.

Δε λέω τη διαδικασία.
Ξεκινάω έτσι,πάω έτσι,μετά κάνω έτσι.Αυτό δεν το λέω.Αλλά δίνω το γενικό πλαίσιο.Μετά είναι θέμα αυτοσχεδιασμού.
Εχω 10 χρόνια εμπειρία στο σπόνσορινγκ οπότε κάποια πράγματα τα έχω εμπεδώσει.
Ας πούμε τώρα πήγα Κίεβο γάμησα 3 γκόμενες σε 3 μέρες όλες πάνω από 180 που τις δύο τις γνώρισα επί τόπου.Αυτό δε γίνεται εύκολα αν δεν κατέχεις το παίγνιο.Δηλαδή να πας χωρίς κοννέ από το ίντερνετ,έτσι free style και να αρχίζεις τα γαμήσια από το πρώτο βράδυ.Αλλοι θέλουν μια βδομάδα μόνο να προσαρμοστούν όχι να είναι ζεστοί δυο ώρες αφού πάτησαν το πόδι τους στη χώρα.
Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και τι δουλειά κάνεις.Αν έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο,κάπως μαθαίνεις τον κόσμο,τις γκόμενες τις αντιδράσεις κτλ οπότε αποκτάς αντανακλαστικά.Αμα ο άλλος είναι όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη δεν μπορεί να καταλάβει τις αλληλεπιδράσεις,πώς πρέπει να στέκεσαι κτλ.
Επίσης παίζει ρόλο η κουλτούρα,το γυάλισμα που σου δίνει η Δύση για να ξεφύγεις από το rough Βαλκάνιο στυλ βοηθάει πολύ αν και από κάτω πάντα κρύβεται ο καυλωμένος ανήσυχος Βαλκάνιος.
Δηλαδή προτιμούν τους δυτικοποιημένους Ελληνες όπως προτιμούν και τους εξευρωπαισμένους Τούρκους και όχι τους original.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.260
Πόντοι
2.356
Χαρη ειναι επειδη εκατσες Αθηνα 16 ωρες μονο ,για αυτο τις εβλεπες ομορφες.
Ειναι αυτο οτι ο καθενας θελει οτι του λειπει τελικα ,οτι και να λες ομως παντα ατην Ουκρανια θα γυριζεις ξανα και ξανα. Εισαι ταγμενος για εκει χαχα
Ειχε ερθει ενας γνωστος μου Μολδαβος για πρωτη φορα στην Θεσσαλονικη και μου ελεγε ποσο ωραιες ειναι οι Ελληνιδες , για να μην του χαλασω το ονειρο λοιπον του ελεγα ετσι ακριβως ειναι ....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.260
Πόντοι
2.356
Και οι Ουκρανέζες συνήθως λένε:
1.Ειμαι καλή κοπέλα,πολυταξιδεμενη από καλό σπίτι,με κουλτούρα.Εχω καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.Εχω σπουδάσει στο καλύτερο πανεπιστήμιο.
2.Με ενδιαφέρουν οι δυναμικοί άντρες που ξέρουν να φερθούν σε μία γυναίκα και να τη φροντίσουν.
3.Σιχαινομαι τους λαούς χαμηλής κλάσης,αηδιαζω με Τούρκους,Άραβες που έρχονται μήπως και βρουν καμία υπανάπτυκτη,φτωχή,χοντρή Ουκρανέζα από χωριό.

Καμία δε λέει:
1.Ειμαι ψώλα από πατέρα αλκοολικό και μάνα που κοιμάται με όλους.Δεν έχω μία.Πηγαινω τακτικά Μποντρουμ και αραβικές χώρες για βίζιτες.Μου αρέσει να πίνω να τρώω σούσι και να καπνιζω καλιαν.
2.Με ενδιαφέρει να βρω φραγκάτους ξένους άντρες για να τους τα μασήσω χοντρά.
3.Γουσταρω ταξίδια Τουρκία,Ντουμπάι νά ρουφάω τα χύσια Τούρκων και Αράβων νταγλαραδων που μου τα στάζουν μετά το ναργιλέ.Και οι φίλες μου το ίδιο,σχεδόν έχουμε μάθει τουρκικά,ξερογλυφομαστε για τουρκική πίπα.

Γενικά πρόκειται για αμοιβαίο δούλεμα.Αυτη πανηγυρίζει ότι έπεισε τον ξένο ότι δεν είναι πουτάνα και ο δεύτερος συγχαίρει τον εαυτό του ότι παραμύθιασε τη γκόμενα ότι δεν είναι σεξοτουρίστας.
Κορυφαιο ποσταρισμα.

Ομως πραγματι ολοι μας θελουμε να δειχνουμε και να πλασαρουμε τον εαυτο μας οσο μπορουμε καλυτερα οταν βλεπουμε καποιον για πρωτη φορα ,ανθρωπινο ειναι αυτο. Το ιδιο κανουμε και εμεις στις γκομενες , ισως καποιοι οχι με τοσο μεγαλα και χονδροειδη ψεμματα αλλα στην ουσια οι σχεσεις ειναι ποιος θα κοροιδεψει τον αλλον καλυτερα ,και τα δυο μερη υποκρινονται.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Γενικά οι Ουκρανές είναι άπληστες,αχόρταγες,αδηφάγες,αχάριστες,απατεωνισσες κτλ όπως γενικά οι γυναίκες.Αυτο το παίρνεις σα δεδομένο.Δεν μπορείς να ψάχνεις για το προβατάκι ανάμεσα στους λύκους.

Λάθος, και για τις Ουκρανέζες ειδικά και για γυναίκες γενικά. Μου εξηγείς γιατί έχουν τόσες άνεργους αλκοολικούς άντρες και πάνε και δουλέουν αυτές? Αυτή είναι η εκμετάλλευση?

Και γενικά οι γυναίκες δεν είναι έτσι όπως λες, απλά βγάζουν τελείως διαφορετικά πρόσωπα αναλόγως...τα κίνητρα είναι ζωώδη. Θα δεις τη σπονσορέττα που τα τρώει από τους Τούρκους, να τα ακουμπάει σε κάποιον άλλον. Η ίδια γυναίκα.. με τον ένα γκόμενο θα του σπάει τα αρχίδια και με τον άλλον θα είναι σούζα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λάθος, και για τις Ουκρανέζες ειδικά και για γυναίκες γενικά. Μου εξηγείς γιατί έχουν τόσες άνεργους αλκοολικούς άντρες και πάνε και δουλέουν αυτές? Αυτή είναι η εκμετάλλευση?

Και γενικά οι γυναίκες δεν είναι έτσι όπως λες, απλά βγάζουν τελείως διαφορετικά πρόσωπα αναλόγως...τα κίνητρα είναι ζωώδη. Θα δεις τη σπονσορέττα που τα τρώει από τους Τούρκους, να τα ακουμπάει σε κάποιον άλλον. Η ίδια γυναίκα.. με τον ένα γκόμενο θα του σπάει τα αρχίδια και με τον άλλον θα είναι σούζα...

Εννοώ ο σπόνσορας τέτοιες γυναίκες θα συναντήσει.Αν σκέφτεται κάποιος όχι ρε πούστη μου έφαγε 300 ευρώ σε δώρα για ένα μόνο τσιμπούκι ενώ μπορούσα να έχω με αυτά τα λεφτά πέντε επαγγελματίες για ώρες,δεν κάνει για σπόνσορας.
Το σπονσοριλίκι είναι ακριβό γιατί οι γκόμενες είναι άπληστες.
Επίσης ρωτάνε συνέχεια πόσο κοστίζουν οι πουτάνες για να καθορίσουν την τιμή τους.Σου λέει αφού έχεις κανονική γκόμενα και όχι πουτάνα θα πληρώνεις τα διπλά και τα τριπλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοκτεμπέλ 2011 Κριμαία.Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαιδεύει τον κώλο γκόμενας 180 που ήρθε απλά γιατί πλήρωσα τις διακοπές στο μαγευτικό Κοκτεμπέλ.

Οταν μεγαλώνεις φυσικά αυτά δεν αρκούν.Μετά τα 40 θέλουν και δώρο πλην των εξόδων.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χάρη ας υποθέσουμε πως Ελληνίδες ειναι πιο ωραίες απο Ουκρανές (υπόθεση λέμε εγω δεν το δέχομαι), αλλά ας πούμε οτι ισχυει σύμφωνα με την θεωρία σου.

Σου κάθονται? Η απλά τις έχεις για γλάστρες?

Έχεις χάσει την ουσία..Χέστηκα να βλέπω ωραίες γκόμενες και να μην μπορω να της αγγίξω. Η ουσία ειναι τι τρώς τι πας κρεβάτι.

Οι Ουκρανές ΚΑΘΟΝΤΑΙ.. Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη απο μένα. 13+ γκόμενες Ουκρανια ένα χρόνο σε λίγα ταξίδια το 2017 όταν ήταν η πρωτη χρονια της ζωής μου που δεν καταφερα ΚΑΜΙΑ Ελληνιδα ΝΑΙ ΜΗΔΕΝ το αρνητικό  ρεκόρ όλης της πορνοκαριέρας μου.. Οπότε ωραίες οι θεωρίες αλλά υπάρχει και η πραγματική ζωή εκεί έξω.

Παρατηρω τεάραστια πτωση στην Ελλάδα ακόμα και σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν..Και μου το λέει πολύ κόσμος το ίδιο που μιλάω..Μάλλον έχει βγεί η κούραση του κόσμου μετα την πολυετή κρίση..Πολύ κατάθλιψη και Κούραση.Το 2015 κάτι κράταγε ακομα..Μου φαίνεται πως πλέον μηδένισε..

Έβγαλα περίπου 8 γκόμενες ραντεβού Ελλάδα το 2017 και γνωρισα άλλες τοσες σε μαγαζία φίλους κλπ..Όλες ίδια φάση..Δεν ξέρουν τι ψάχνουν,στεναχωρημένες, ασέξουαλ κλπ κλπ..Δεν έκαστε καμία.Και βαρίεμαι να μπω στην διαδικάσια να τις κυνηγήσω και να ακολουθήσω τα ψυχολογικά τους..Θέλω ωραίες καταστάσεις..Το ραντεβού είναι ραντεβου..Θετική διάθεση και φιλί στο τέλος..Αλλιως δεν έχει νόημα.
Δεν ξέρω πως τα βλέπετε εσείς εκεί εξω αλλά εγω τα βλέπω πλέον σκατα Ελλάδα και απότομη μεγάλη αλλάγη όχι σταδιακη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες έχουν κλασει γιατί δεν μπορούν να βρούνε γαμπρούς.Αρχιζουν να καταλαβαίνουνε ότι οι γαμπροί την έχουν κάνει εξωτερικό.

"Οι καλυτεροι αντρες εχουν φυγει εξωτερικο. Και μαλιστα οι κορυφαιοι εφυγαν και απο τους πρωτους γιατι ειχαν το μυαλο να καταλαβουν την λαιλαπα που ερχεται νωρις... Εδω εχουν μεινει κατι μαμακηδες καραγκιοζηδες που καλο θα ηταν να βασιστουν στην αυτοικανοποιηση... Οι Ελληνιδες που ειναι με τον μπαμπα και την μαμα ακομα στα 36 τους, εγκλωβισμενες ενω θα μπορουσαν να εχουν οικογενεια κλπ, καλο θα ηταν να φυγουν να πανε να βρουν τους σωστους ανδρες που εφυγαν και πηγαν εξω και να εγκαταλειψουν τις γελοιες σχεσεις που εχουν εδω στην Ελλαδα με κατι ανεργους μαμακηδες που ψαχνουν να βρουν δουλεια με μεσο... Και καλυτερα θα περασουν και θα κανουν οικογενειες, με τους δυνατους αντρες που θα σταδιοδρομησουν εξω και θα κανουν και περιουσιες..."

Φαντάσου τώρα ότι οι καλύτεροι αντρες οργώνουμε σλαβικο μουνι.Είναι να μην τρελαθούν οι γκομενες?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Κορυφαιο ποσταρισμα.

Ομως πραγματι ολοι μας θελουμε να δειχνουμε και να πλασαρουμε τον εαυτο μας οσο μπορουμε καλυτερα οταν βλεπουμε καποιον για πρωτη φορα ,ανθρωπινο ειναι αυτο. Το ιδιο κανουμε και εμεις στις γκομενες , ισως καποιοι οχι με τοσο μεγαλα και χονδροειδη ψεμματα αλλα στην ουσια οι σχεσεις ειναι ποιος θα κοροιδεψει τον αλλον καλυτερα ,και τα δυο μερη υποκρινονται.
και τι να πουμε ρε μαλ? Οτι ειμαστε πλεον δεσποινις ετων 48?εγω το λαστ μωρο στο λβιβ ειπα 38...αν εκεγα 4ι θαχε φυγει απο το παραθυρο.. 21 αυτη, η μανα της πιο μικρη ητανε 42..μηπως σε προξενεψω?  :think: :happy:

Συνημμένα

• IMG_20180126_204346.jpg
    IMG_20180126_204346.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 50
  • IMG_20180127_124205.jpg
    IMG_20180127_124205.jpg
    561,5 KB · Εμφανίσεις: 43

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Ουκρανέζες είναι πολύ εύκολες.Είναι η μόνη χώρα που δε μεταβλήθηκε σε βαθμό ευκολίας από τις χρυσές εποχές.Οι λόγοι είναι φυσικά κοινωνικοοικονομικοί.Είναι η πιο αποτυχημένη χώρα στο μετασοβιετικό μπλοκ,δεν κατάφεραν να ορθοποδήσουν.Οι μισθοί είναι ουσιαστικά σήμερα ίδιοι με το 2003 και τη δεκαετία του 90 που γαμούσαν όλοι αβέρτα.Ολοι οι γείτονές τους δυτικά και ανατολικά τα έχουν πάει καλύτερα από αυτούς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Γενικά οι Ουκρανέζες είναι πολύ εύκολες.Είναι η μόνη χώρα που δε μεταβλήθηκε σε βαθμό ευκολίας από τις χρυσές εποχές.Οι λόγοι είναι φυσικά κοινωνικοοικονομικοί.Είναι η πιο αποτυχημένη χώρα στο μετασοβιετικό μπλοκ,δεν κατάφεραν να ορθοποδήσουν.Οι μισθοί είναι ουσιαστικά σήμερα ίδιοι με το 2003 και τη δεκαετία του 90 που γαμούσαν όλοι αβέρτα.Ολοι οι γείτονές τους δυτικά και ανατολικά τα έχουν πάει καλύτερα από αυτούς.
ευκολες εννοεις ποητανες με 100ε την ωρα κ πανω
Γιατι εγω δεκα κλασεις πανω απο σενα σ εμφανιση συν 20 ποντους υψος συν 10 χρονια πιο λιγα, μου βγαινει ο κωλος να γαμιαω οτιδηποτε πανω απο 1.70 κ κατωτων 25, εννκειται χωρις λεφτα κ ταξιματα 100,200 κ βαλε ευρω...
Με καμακι κ μοσφρα 500αρικα που ομως δεν τα δινω σε στυλ ποσο παει η ωρα.. Αν μου πουν χρωσταω πχ 509,1000,1500 χριβνα τα δινω, εννοειται οχι σε φαση πουτανας, αλλα σε φαση σε βοηθαω γιατι εισαι μικρη κ σε γουσταρω, φυσικα χαλαω κι αλλα τοσα σε ντισκο κλπ. Αλλα ειναι αλλη φααη να τη γαμας σα γκομενα ολη νυχτα κ μερα, κι αλλο με ταξιμετρο... Κ μαλιατα ακριβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom