Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
βλεποντας τι ταξιδια εχει κανει πως τρωει το σουσι και τι φοραει και σε πιο κλαμπ παει ξερω αμμεσως τι θελει και πια ζωνη ειναι και βαζω και την αναλογη κασετα...

Να θυμαστε πλουσιος με Ζαρα κουστουμι και ρολογακι swatch δεν υπαρχει...ουτε πλουσιος που δεν μενει σε ακριβο ξενοδοχειο η λουξ δωματιο...

ελα ντε γιατι να προτιμησει?ρε σπυρο σοβαρα λες ολες θελουν να φυγουν?
εγω πρωσωπικα δεν γνωρισα ποτε καπεια που θελει να φυγει και στα αρχιδια τους που ημουν ξενος με λεφτα.θα σου πω και οδυσσο που με ξερουν ολες σε καφε,μαχαζια με ρουχα,κρεμες,εστιατορια ακομα και πολλες που μιλαμε και ριχνουν σποντες οτι θελουν να βγουμε και να κανουν την ζωη που κανω οταν εχουν χρονο στριβουν οταν με συναντανε.3 μικρες απο κατι καφε που τις ξερω 4 χρονια παντα με βλεπουν κανουν παραπονα.εσυ κανεις ζωαρα,καλεις γκομενες για ψωνια,ρεστοραν ενω εμας δεν μας πηρε ποτε κανενας,δουλευουμε για ψυχουλα.οι δυο μου εκλισαν και 2 με τρισ φορες ραντεβου στο ρεπο τουσ και που με ειδαν ετρεχαν,παμε σπιτι και μαλακιες.η μια μου λεει σχολαω 11 ελα να παμε βολτα.παω 11 και αυτη τροχαδην σπιτι παω ειμαι κουρασμενη.μετα την αλλη μερα ιδια παραμυθια.τους εκοψα κουβεντα και περνω απο εξω απο εκει που δουλευουν με τα ψωνια απο επονυμα μαχαζια για να τους γυριζει.οσες ξερω που εφυγαν ηταν πουτανακια που πηγαν για βιζιτα κυπρο και βρηκαν χαζους εκει και εμειναν.
αλλες που ξερω που η μια που ερχετε στο μυαλο τωρα ειναι 38.στα 30 που την γνωρισα ειχε σχεση με γαλλο που ερχωταν οδυσσο.ποτε δεν εφυγε απο εκει και την βλεπω με ουκρανους γκομενους.
ολες που βλεπω σε καφε,μαχαζια τους την επεσαν χιλιαδες ξενοι και εκαναν προσφορες και για γαμους και ζωη καλη εξωτερικο.καμια δεν ειδα να φευγει εκτος 2!μικρες 19 η μια νορβηγια πηγε αλλα πουλουσε ψαρια στην αγορα η δουλεια της και κρυφοβιζιτα.η αλλη 19  πηγε φετος ισραηλ με ενα πλουσιο γαλλο εβραιο 50-55.αν θες να στην βαλω φεισπουκ να δεις την γκομενα με τον γαλλο.
καμια δεν ενθουσιαστηκε ποτε με την προοπτικη να ζησει κυπρο αν και μερικες εδειξαν θαυμασμο και
ειπαν τα καλυτερα για την χωρα.αλλη μου λεει δεν αφηνω δουλεια σιγουρι και το σπιτι μου να ερθω και
μετα να με στειλεις στον δρομο οταν με βαρεθεις.φευγουν οσες δεν εχουν και τιποτα να χασουν.
σου εδειξε καμια γκομενα που βολταρει χρισατικ να ψαχνει να φυγει?θα βρισκαμε και εμεις μια που αξιζει τοσα χρονια ρε σπυρο.διαβασε τον δασκαλο που ελεγε καμια δεν θελει να φυγει.θελουν λεφτα εδω και τωρα και κιεβ να ζουνε.

Φιλε Χαρη ειναι ενα θεμα που εχει πολυ ενδιαφερον και θελει πολυ κουβεντα...
Ολες κατα βαθος θελουν να φυγουν ΑΛΛΑ

αυτες που δεν ξερουν αγγλικα και ειναι τελειως αγραματες ας πουμε ενα 30% που ακριβως να πανε???
αυτες που καθε μερα βλεπουν τουρκους και αραβες που ειναι μπατιριδες και τους υποσχονται λαγους με πετραχιλια που ακριβως να πανε???
αυτες που ειναι μικρες και κοροιδευουν τουριστες καθε μερα και περναν στο δικο τους κεφαλι πολυ ωραια που ακριβως να πανε???
Αυτες που δεν βλεπονται που ακριβως να πανε???
αν βρουν αυτο που πρεπει θα πανε!!Αλλα ποσοι ειναι αυτοι που πανε που ειναι αυτο που πρεπει και τι ψαχνουν???
εγω νομιζω μονο το 5% ειναι τουριστες αξιας ολοι οι υπολοιποι ειναι αυτοι που λεει ο κμαν παραπανω
σκεψου μονο ποσες ουκρανεζες βλεπεις στην ελλαδα και στην υπολοιπη ευρωπη και αμερικη....
Απο την αλλη αυτο το 5% ψαχνει συνηθως 8+ αρα???Η εξισωση δεν βγαινει

Οι 8+ που ειναι γνωστες και τυχερες εχουν ηδη φυγει...
οι υπολοιπες ειναι εκει για εμας(ευτυχως)
Φυσικα κατα την γνωμη μου οι ουκρανεζες ειναι και κολημενες και χαζες αλλα δεν εχουν και επιγνωση της μεσαιας ταξης...Νομιζουν οτι ο ξενος ειναι μονο ο λατσης και εκει την πατανε...Η λαντα η φεραρι δεν ξερουν τι ειναι τα μεσαιας κατηγοριας...
εχει πολυ κουβεντα το θεμα με χαρα να τα συζητησουμε και απο κοντα
οσο για τον δασκαλο ειμαι θαυμαστης του και το ξερεις πολυ καλα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Σχετικα με εκεινους που λενε οτι πανε για δουλεια (απλα πεταω μια ιδεα ισως καποιος μπορει να την πλάσει optimized) ειναι να πειτε οτι χτίζετε cryptocurrency farm στην ουκρανια επειδη εχει κρυο και χαμηλη κατανάλωση ρευματος.
Απλα αυτο ειναι κατι που έχει βάση, και στάνταρ δε το εχουν ξανακουσει. Τους αρεσουν οι τυποι που ειναι αρκετά έξυπνοι να στηνουν one-time-setup businesses, και το ολο concept του passive income ειναι ελκυστικό για αυτες.

Just a thought

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ρε σπυρο αν πω σε γκομενα παμε μακτοναλτσ θα με κραξει τουλαχιστον οπεια με ξερει χαχαχαχ
περσι ειπα σε γκομενα που γνωρισα κυπρο να βρεθουμε εξω απο μακτοναλτσ.λεει δεν πιστευω να
σκεφτεσε εκει θα με καλεσεις χαχαχαχ.ειπα για να βρεθουμε σημειο λεω.θα παμε στο γεωργιανο ντιριπασοσκαγια μια μαλακια αλλα της αρεσε το μαχαζι.με πηρε βολτα με αμαξι και ηθελε βολτες την επομενη.της ειπα ξεκαθαρα δεν ενδιαφερωμε να κανω βολτες και να χανω χρονο.ειπα οπεια δεν ερθει αμεσως για καφε σπιτι δεν δελω να χανω χρονο.αν θελεις ξερεις που να με βρεις απαντησε.ειπε ψαχνει καπειον με λεφτα για να παντρευτει για αυτο ειναι ελευθερη στα 28-29.λεω αυτη θα ξοδευομε αδικα 10 μερες ετσι δεν συνεχισα και την εκλασα μην τρωω χρονο.αλλος 10 μερες θα εβγενε ραντεβου καθε μερα με την ελπιδα.
αυτα τα εκανα πριν 10 χρονια,τελος αυτα.
Ρε Χαρη προσεχε λιγο τι γραφω..
Για νεο εμφανισιμο που δεν εχει μια το προτεινα οχι για εσενα και εμενα...Με αυτον και στο μακ θα φαει και τσαμπα φαγητο θα του φτιαξει σπιτι προκειμενου αυτος να παει μαζι της...
ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟ η ουκρανια ειναι παραδεισος χωρις λεφτα αρκει να ξερει 5 κολπα..
Αν θεωρεις οτι 19χρονος ωραιος πρεπει να πληρωνει γκομενες ε τοτε τι να πω εχουμε χασει την μπαλα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σχετικα με εκεινους που λενε οτι πανε για δουλεια (απλα πεταω μια ιδεα ισως καποιος μπορει να την πλάσει optimized) ειναι να πειτε οτι χτίζετε cryptocurrency farm στην ουκρανια επειδη εχει κρυο και χαμηλη κατανάλωση ρευματος.
Απλα αυτο ειναι κατι που έχει βάση, και στάνταρ δε το εχουν ξανακουσει. Τους αρεσουν οι τυποι που ειναι αρκετά έξυπνοι να στηνουν one-time-setup businesses, και το ολο concept του passive income ειναι ελκιστικο για αυτες.

Just a thought
να μια ιδεα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλα αυτο ειναι κατι που έχει βάση, και στάνταρ δε το εχουν ξανακουσει. Τους αρεσουν οι τυποι που ειναι αρκετά έξυπνοι να στηνουν one-time-setup businesses, και το ολο concept του passive income ειναι ελκυστικό για αυτες.

Just a thought

Οι Ουκρανέζες θέλουν να ακούνε για στάνταρ επαγγέλματα με υψηλό εισόδημα,δεν καταλαβαίνουν μοντερνιες,παθητικά εισοδήματα,αέρινη οικονομία και τέτοια.Θελουν να ακούσουν κάτι κλασσικό μια σταθερή αξία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φιλε Χαρη ειναι ενα θεμα που εχει πολυ ενδιαφερον και θελει πολυ κουβεντα...
Ολες κατα βαθος θελουν να φυγουν ΑΛΛΑ

αυτες που δεν ξερουν αγγλικα και ειναι τελειως αγραματες ας πουμε ενα 30% που ακριβως να πανε???
αυτες που καθε μερα βλεπουν τουρκους και αραβες που ειναι μπατιριδες και τους υποσχονται λαγους με πετραχιλια που ακριβως να πανε???
αυτες που ειναι μικρες και κοροιδευουν τουριστες καθε μερα και περναν στο δικο τους κεφαλι πολυ ωραια που ακριβως να πανε???
Αυτες που δεν βλεπονται που ακριβως να πανε???
αν βρουν αυτο που πρεπει θα πανε!!Αλλα ποσοι ειναι αυτοι που πανε που ειναι αυτο που πρεπει και τι ψαχνουν???
εγω νομιζω μονο το 5% ειναι τουριστες αξιας ολοι οι υπολοιποι ειναι αυτοι που λεει ο κμαν παραπανω
σκεψου μονο ποσες ουκρανεζες βλεπεις στην ελλαδα και στην υπολοιπη ευρωπη και αμερικη....
Απο την αλλη αυτο το 5% ψαχνει συνηθως 8+ αρα???Η εξισωση δεν βγαινει

Οι 8+ που ειναι γνωστες και τυχερες εχουν ηδη φυγει...
οι υπολοιπες ειναι εκει για εμας(ευτυχως)
Φυσικα κατα την γνωμη μου οι ουκρανεζες ειναι και κολημενες και χαζες αλλα δεν εχουν και επιγνωση της μεσαιας ταξης...Νομιζουν οτι ο ξενος ειναι μονο ο λατσης και εκει την πατανε...Η λαντα η φεραρι δεν ξερουν τι ειναι τα μεσαιας κατηγοριας...
εχει πολυ κουβεντα το θεμα με χαρα να τα συζητησουμε και απο κοντα
οσο για τον δασκαλο ειμαι θαυμαστης του και το ξερεις πολυ καλα

Δεν υπάρχουν τουρίστες αξίας.Ολοι οι σοβαροί businessmen έφυγαν με τον πόλεμο.Ποιος θα επενδύσει σε τέτοια ασταθή χώρα?
Έμειναν μόνο τα λαμόγια,οι Τούρκοι κτλ.Οι γκόμενες κοιτάνε απλώς να επιβιώσουν δεν είναι ότι έχουν ψευδαισθήσεις.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ωσες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα φευγουν.κουμπαρος σπικινγ!
κουμπαρε ποιος τις παιρνει ειναι το ενα θεμα
και ποια εχει αντικειμενικα στο ηλιο μοιρα εκτος του 0,1% που ειναι κορες ολιγαρχη??
με μισθους 150ευρω ολες ειναι στην ιδια μοιρα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οι Ουκρανέζες θέλουν να ακούνε για στάνταρ επαγγέλματα με υψηλό εισόδημα,δεν καταλαβαίνουν μοντερνιες,παθητικά εισοδήματα,αέρινη οικονομία και τέτοια.Θελουν να ακούσουν κάτι κλασσικό μια σταθερή αξία.
το πιο σημαντικο απο ολα που δεν λεμε ειναι οτι αυτη ειναι μονο μια ερωτηση...
Δεν σε κρινει μονο απο αυτη αλλα απο ολα οσα θα πεις...
Αν πας να το παιξεις πλουσιος και εισαι αερας θα σε καταλαβει απο 1000 διαφορετικες πλευρες γιαυτο λεω οποιος δεν ξερει το καθε κολπο να παιζει τον εαυτο του...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδία διαβάζω συνεχως το ερώτημα που κάνουν κάποιοι γιατι να σε θέλει η Ουκρανέζα εσένα τον ξένο. Τι θα τις προσφέρεις αν όχι λεφτα.

Λοιπόν δεν θέλω να αναλύσω την οικονομικο-κοινωνική κατάσταση της κάθε χώρας αλλά απλά λέω τι βλέπω..Το λαμβάνουμε σαν black box δηλαδή το σύστημα.

Όταν βγάινω στην Ελλάδα και πάω γυμναστήριο,στα clubs, στο δρόμο βλέπω τα εξής..Πολύ γερασμένο κόσμο (στατιστικά) και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΒΛΙΑ...Λες και αυτη η χώρα γενναει όλο άντρες..Απίστευτο!!! Δεν θελω να αναλύσω γιατι, όπως λένε κάποιοι οι γυναικες βγαινουν ελλαδα σε μέρη που δεν πανε οι άντρες με τις φίλες τους, φύγανε πολλοί εξωτερικο κλπ..Δεν με νοιάζει λέω απλά το αποτέλεσμα.

Όταν βγαινω Ουκρανία έχει παντου άπειρο νέο κόσμο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ γυναικες..Λες και σε αυτην την χώρα γεννάνε τις δεκαπλάσσιες γυναίκες..Δεν θέλω πάλι να ψάξω γιατι, φυγανε οι αντρες τους για το εξωτερικο, δεν βγαινουν οι αντρες το βραδυ κλπ κλπ ..Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα κοιταω..

Απλά δεχτείτε ότι ενα ποσοστό απο αυτες τις γυναίκες δεν βρίσκουν έναν ντόπιο να κάνουν σχέση.Ότι τραβάμε εμείς Ελλάδα το τραβάνε αυτες Ουκρανια!!! Οι ανάποδοι ρόλοι.. Οπότε καταλαβένεται γιατί περναει ακομα το σανο του πουλάω έρωτα εκει.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Δικαιολογει και τα ανεπάλληλα ταξιδια, για computer maintenance...Βαζεις και τον παραγοντα αποσταση μεσα. Της λες δηλαδη σε 3 ωρες ειμαι κιεβο απο ελλαδα. Δηλαδη της δινεις να καταλάβει οτι θα έρχεσαι τακτικα για να κανεις εποπτεια της επενδυσης, οποτε μπορει να αυτοπαραμυθιάζεται η ίδια για σχεση κτλ.
Δηλαδη της βαζεις την ιδέα της σχέσης, χωρις να το πεις εσυ ο ίδιος. Οποτε οταν την παρατησεις αμα την βαρεθεις δε μπορει να σε κατηγορήσει οτι δε κρατας τον λογο σου και οτι δεν εισαι αληθινος αντρας.

Τωρα πως θα το χειριστει καποιος δε ξερω, απλα έριξα κατι στο τραπέζι τουλάχιστον δε θα ακουστει σαν παπατζα σαν αυτα που λενε οι αραβες και τουρκαλαδες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δεν υπάρχουν τουρίστες αξίας.Ολοι οι σοβαροί businessmen έφυγαν με τον πόλεμο.Ποιος θα επενδύσει σε τέτοια ασταθή χώρα?
Έμειναν μόνο τα λαμόγια,οι Τούρκοι κτλ.Οι γκόμενες κοιτάνε απλώς να επιβιώσουν δεν είναι ότι έχουν ψευδαισθήσεις.
εγω ξερω Ιταλους και Αραβες με πολλα εκ στο λογαρισμο τους...Αν αξια ειναι μονο τα λεφτα υπαρχουν αν ειναι γενικα ειναι κατω απο 1/10000

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
συμφωνω σπυρο μου σε πολλα.δεν ψαχνω το ενιαρι αλλα ενα νορμαλ εφταρι παλι θα ημουν ευχαριστημενος σαν γκομενα.για να πληρωσω πουτανα θα προτιμουσα να δινω καλα λεφτα για οχταρια η και ενιαρια.
τα 8 και 9 νορμαλ δεν ειναι διαθεσιμα,πιασμενα απο τους γυπες που εχουν τις ετεριες που δουλευουν,τους διευθηντες και λεφταδες.ας αρκεστουμε με το 7 σαν νορμαλ γκομενα για εμας τους ερωτηλους.
μπορει να σας πειραζω αλλα παιζω σε ολες τις κατηγοριες για αυτο ξερω πως σκεφτωνται
αυτες εκει.ειμαι χρονια μπροστα απο αυτες.για μενα ειναι ολες ιδιες σε οπεια κατηγορια παιζω.κοινο μυαλο,πραξεις απλα διαφορετικη φατσα και διαφωρετικο ονομα.δεν ειναι τυχαιο που σε οσους φιλους εδωδα προηδοπειηση την παθανε και μετα λενε που το ξερεις?δεν ειδεν την κοπελα.δεν χρειαζετε να την δω η γνωρισω μετα απο τοσα χρονια.σπυρο μου ομως δεν πρεπει να χανουμε ελπιδα οτι καπεια νορμαλ
θα κατσει και πανω μας εκτος απο προβληματικες και πουτανες χαχαχαχ.
αλλοι γνωστοι εδω μου λενε ο ταδε βρηκε 20 χρονια μικροτερη ουκρανια εσυ που εισε σχεδον μονιμα πως δεν εχεις και λες ετσι?ρε τους λεω ,αυτοι στις μπιραριες εδω τις βρηκαν πουτανες.θα τους τα φανε,παρουν πασπορτ και θα τους φερουν συγγενεις,φιλους και γκομενους.με φιλο μαλωσαμε που του τα ειπα.παρεξηγηθηκε και δεν με καλεσε στον γαμο του.του ειπα ομως και να με καλουσε με μπαροβια δεν θα πηγαινα και οτι θα μπλεξει.ας ακουγε.το αλλο παιδακι που ελεγα μην ξαναπαει οδυσσο μετα που επαθε
οτι ελεγα ξαναπηγε.λεει μετα στον κοινο φιλο.ανακαλυψα παιζει κυκλομα εκμεταλευσης τον ξενων και μαφια απο τις γκομενες και ρεστοραν χαχαχα.καλα ρε μαλακα επρεπε να το ξαναπαθεις για να το καταλαβεις?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος λεει ο ιδιος δεν ειναι σοφος.απλα αποφευγει τα ιδια λαθη.
καπειος φιλοσοφος η ο αινσταιν ειπε οτι παρανοια ειναι να κανεις κατι συνεχεια χωρις να εχει αποτελεσμα.καποτε εγραψα συκωσα τα χερια με αυτες.ειναι απιαστες!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Just a thought
οραια ιδεα.θα ερθω μαζι σου να λεω ειμε υπαλληλος σου.αφεντικο μην ξεχασεις εσυ κερνας τον λογαριασμο στο ρεστοραν χαχαχαχ.ξεχαστε οτι εχει σχεση μπιζνες.τους αρεσουν οι τυποι στο ιτερνετ που συμφωνουν τις τιμες που προτεινουν.βασιζεις το παιχνιδι σου απο ιτερνετ για αυτο τζαμπα δεν θα φας οτι και να πεις και με οπειδηποτε στρατιγικη.στο ιτερνετ δεν μιλα μονο μαζι σου και σε περιμενει
αλλα με χιλιαδες κοσμο.δεν ξερω εμενα παντως μπαντου καπειςσ μου απαντησαν μονο ευχαριστω και μετα ουτε ξαναειδαν τα μυνηματα μου.καπειες που ειπαν γρηγορα αμεσως τιμη απεριψα και με διαγραψαν.στο μαμπα το ιδιο,εστελνα σε ωσες θελουν γνωριμια η σχεση.ολες διαγραφη,καμια απαντηση και σπανια ενα ευχαριστο στο κομπλιμεντο εισαι συμπαθητικη.μετα τιποτα.πως οι αλλοι μιλανε μαζι τους 3 εβομαδες συνεχεια δεν το καταλαβω.οσες δειχνουν ενδιαφερων παντα καταληγει απατη.πολλοι πηγαν και καμια δεν εμφανιστηκε η απαντησε.αλλους ζητανε να στειλουν λεφτα για διαφορους λογους.μια μονο μιλουσα 3 μερες.μου ξεκαθαρισε γρηγορα μεθαυριο που ερχεσε βιζιτα και εδωσα ακυρο.μια τα τελευτεα 2 χρονια σε μαμπα και μπαντου!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χάρη είναι δύσκολο να είσαι Ουκρανία μόνιμα να έχεις ένα καλο μισθό και να μην έχεις μια σταθερη γκόμενα στο 7 εμφανιση. Γιατί απο ότι κατάλαβα αυτό λες και ψάχνεις..Ένα 7αρι σταθερή σχέση..Για μένα είναι αδιαννοητο και πιο αδιαννόητο να λες πως θα το βρεις εύκολα Ελλάδα Θεσσαλονική. Κανά φραπέ και σουβλάκι όχι πιττα μπορεί.

Το πρόβλημα στην Ουκρανία ξεκιναει αν θέλεις πάρα πολλές οπότε θα πέσεις και σε απάτες,θα σε φάνε και λεφτα στο παιχνίδι ειναι αυτό..Αλλά να ψαχνεις μια και να μένεις μόνιμα εκεί δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να μην τη βρείς μέσα σε ενα μήνα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ερωτηση!!!

ξερει κανεις που στο κιεβο αγοραζεις δυνατες ανθοδεσμες σε καλη τιμη????

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το βασικό είναι η ρευστότητα.Οταν έχεις κασέρι μπορείς να κάνεις baller game που είναι η καλύτερη μέθοδος σε αυτές τις χώρες.Ο baller δεν κολλάει πουθενά,playboy κι έτσι.Τετοιους τύπους γουστάρουν οι Σλάβες,unlimited.
Όλες οι μουνάρες λένε ψάχνω ένα σοβαρό άντρα που θα με φροντίζει,θα μου παρέχει πράγματα.Χωρις παροχή πέφτεις υποχρεωτικά δύο επίπεδα σε βαθμό ελκυστικότητας και appeal,δεν είσαι πλέον σέξυ.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Το βασικό είναι η ρευστότητα.Οταν έχεις κασέρι μπορείς να κάνεις baller game που είναι η καλύτερη μέθοδος σε αυτές τις χώρες.Ο baller δεν κολλάει πουθενά,playboy κι έτσι.Τετοιους τύπους γουστάρουν οι Σλάβες,unlimited.
Όλες οι μουνάρες λένε ψάχνω ένα σοβαρό άντρα που θα με φροντίζει,θα μου παρέχει πράγματα.Χωρις παροχή πέφτεις υποχρεωτικά δύο επίπεδα σε βαθμό ελκυστικότητας και appeal,δεν είσαι πλέον σέξυ.
μην ανχωνεις τους αφραγκους φιλε...Για ολους ειναι παραδεισος το κιεβο απλα πρεπει να ξερει ο καθενας μεχρι που μπορει...Προφανος οπως και σε ολα τα πραγματα στην ελευθερη αγορα αυτος με το κασερι θα φαει πιο ψηλα απο τον αντιστοιχο(εμφανιση και ηλικια)χωρις...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μην ανχωνεις τους αφραγκους φιλε...Για ολους ειναι παραδεισος το κιεβο απλα πρεπει να ξερει ο καθενας μεχρι που μπορει...Προφανος οπως και σε ολα τα πραγματα στην ελευθερη αγορα αυτος με το κασερι θα φαει πιο ψηλα απο τον αντιστοιχο(εμφανιση και ηλικια)χωρις...

Μιλάμε για τις μουνάρες,οχτάρια και πάνω.Εκει μιλάει το κασέρι.Αν γίνεις πάροχος αλλάζεις επίπεδο,γίνεσαι σούπερμαν ημίθεος και βάλε.Σου φέρνουν ακόμα και τις ακόμα πιο μουνάρες φίλες τους για τριολε.
Έχουν συνηθίσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο από τα ματσουκια των Αράβων που βλέπουν το λευκό βαρβάτο χρυσό πέος σαν όαση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ερωτηση!!!

ξερει κανεις που στο κιεβο αγοραζεις δυνατες ανθοδεσμες σε καλη τιμη????
αν η ανθοδεσμη συνοδευετε με κανα δωρακι που αξιζει παρε απο κανα νεκροταφειο διπλα χαχαχαχ.
αν δεν εχει δωρακι θα φας στα μουτρα την ανθοδεσμηχαχαχαχ.θα σου πει και κανας τουρκος διπλα,μαλακα ελληνα μην ξοδευεσε σε λουλουδια αφου εχεις τζαμπα χαρτομαντηλα για ανθοδεσμη και γλυκα ματακια οπως τον τουρκο που ειδα παλια χαχαχαχαχα.ανξερεις  να νιαουριζεις θα ριχνεις πιο πολλες γκομενες,ετσι
πεφτουν στην πετρουπολη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom