Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Κάτσε, σαν για τι δουλειά να πας στο Κίεβο; Ψέματα θα πεις; Ακόμα και κάτι διεθνή σεμινάρια γίνονται σε κάτι Πολωνιες, Αγγλιες, Γερμανίες. Για Κίεβο δεν έχω ακούσει όμως ποτέ.
Γινονται πολλα ιατρικα συνεδρια και σεμιναρια νομικης φυσεως για το δικαιο των εταιρειων σε σχεση με την ΕΕ κτλ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Ειπα δεν θα ξανασχοληθω με το θεμα αλλα με αυτα που διαβαζω ...
Συνεχιζετε να συγκρινετε ελλαδα με α.ευρωπη? ελεος δηλ, ομορφες και καλα κοριτσια οι ελληνιδες χαχα το αιωνιο κομπλεξ ,το λουκι και το marketing που το απεδωσε πολυ σωστα ο σπυρος που εχουν βαλει τους αντρες , οι ανατολικες ειναι πουτανες ενω οι δικες μας οχι :grin:
Τον εχουν ευνουχισει κανονικα τον ελληνα οι γονεις ,η κοινωνια κτλ ,εχω φιλους που σπουδασανε δεκαετια 90 στη Βουλγαρια και ντρεπονται να το πουνε γιατι λεει οι περισσοτερες ελληνιδες ξερνανε οταν το ακουνε αυτο :grin: και προκειμενου να γαμησουν κανενα πουρο η μπαζο το κρυβουνε ,για τετοια καταντια μιλαμε.
Αντρες στην ηλικια μου που τρεχουνε πισω απο χοντρες ,κανουν τους γελωτοποιους μπας και γλειψουνε τιποτα μονο και μονο για να λενε οτι βγαινουν με γυναικα ... δεν πειραζει τρυπα να ειναι και οτι να ειναι στην χωρα της αγαμιας. Καλο κοριτσι να ειναι πανω απο ολα χαχα
Και οσο πιο δυσκολες τοσο το καλυτερο ,να αισθανεσαι οτι τις κατακτας ........................

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ειπα δεν θα ξανασχοληθω με το θεμα αλλα με αυτα που διαβαζω ...
Συνεχιζετε να συγκρινετε ελλαδα με α.ευρωπη? ελεος δηλ, ομορφες και καλα κοριτσια οι ελληνιδες χαχα το αιωνιο κομπλεξ ,το λουκι και το marketing που το απεδωσε πολυ σωστα ο σπυρος που εχουν βαλει τους αντρες , οι ανατολικες ειναι πουτανες ενω οι δικες μας οχι :grin:
Τον εχουν ευνουχισει κανονικα τον ελληνα οι γονεις ,η κοινωνια κτλ ,εχω φιλους που σπουδασανε δεκαετια 90 στη Βουλγαρια και ντρεπονται να το πουνε γιατι λεει οι περισσοτερες ελληνιδες ξερνανε οταν το ακουνε αυτο :grin: και προκειμενου να γαμησουν κανενα πουρο η μπαζο το κρυβουνε ,για τετοια καταντια μιλαμε.
Αντρες στην ηλικια μου που τρεχουνε πισω απο χοντρες ,κανουν τους γελωτοποιους μπας και γλειψουνε τιποτα μονο και μονο για να λενε οτι βγαινουν με γυναικα ... δεν πειραζει τρυπα να ειναι και οτι να ειναι στην χωρα της αγαμιας. Καλο κοριτσι να ειναι πανω απο ολα χαχα
Και οσο πιο δυσκολες τοσο το καλυτερο ,να αισθανεσαι οτι τις κατακτας ........................
τασο παλαιοτερα εψαχνα  και εγω καλες και δυσκολες.μετα απο χρονια εμπειριας σε ουκρανια
καταλαβα δυσκλολες ειναι οσες  δεν ενδιαφερωντε.οτι δοκιμασια και να σε βαζουν ειναι για να σε
αποφευγουν και να να σε κανουν να τις παρατησεις.καθονται σε οπειον γουσταρουν.στους αλλους λενε
ψεματα για χρονο,κουραση,αρωστιες,εχειρησεις και μαλακιες.

• Like
Αντιδράσεις: vril

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν καλές νέας γενία max 25 χρονων Ελληνίδες. Αλλά πρώτον στατιστικά αποτελούν το 5% του πλυθησμού και δεύτερον και το κυριότερο είναι αδύνατον να της προσεγγίσει κάποιος πάνω απο 35 χρονών. Οπότε απλά τις κοιτάμε σαν γλάστρες. Κάποιος που είναι πάνω απο 35 Ελλάδα θέλει η απίστευτο κύκλο και κοινωνική αναγνωρισημότητα (διάσημος,barman,pesronal trainer κλπ) ή πάρα πολλά λεφτα για να προσεγγίσει της νέας γενιάς γκόμενες.

Οπότε για να κοιτάμε και λίγο την ουσία αν περάσεις τα 35 και ανήκεις στον μέσο ορό το εξωτερικό είναι μονόδρομος αν θέλεις να παίζεις με ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες. Αν θές να μείνεις ΜΟΝΟ με ΜΙΑ με τύχη και προσπάθεια βρίσκεις μια στο 6,5 Ελλάδα και αράζεις μόνιμα σε καναπέ. Αλλά για τους καβλιάρηδες που θέλουν να αλλάζουν δεν είναι η χωρα πλέον.θεσαλονικη πριν 3 χρονια ημουν 35.η κοπελα που 2 χρονια ρω
τουσε τον σαλονικιο ηταν απο τις 2 που ειδα και μου αρεσαν 22 ηταν.ειπε στον σαλονικιο ψαχνει καπειον σαν εμενα για σοβαρα.η κοπελα σε σουβλακερι ηταν γκαρσονα.απλο κοριτσακι με καλο χαρακτηρα.
τον σαλονικιο τον εβλεπε καθε μερα για αυτο εκανε κονε.ξερει οτι για να κανει κονε αυτος που ειναι επιχειρηματιας και τον γνωριζει οτι ειναι σοβαρο.εχετε δικαιο οτι θες κονε ελλαδα αλλα και εσυ να
εισαι καπειος οκ.δεν γινετε ενας με εμφανιση αναρχικου εξαρχια  και ναρκομανη παραδειγμα να θελει
να βρει μιαα νορμαλ γκομενα.εξαρτατε ποιος εισαι εσυ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ωραιος γι πολλοστη φορα ο κμαν οσον αφορά τις δυτ κοινωνίες.. Εγω εχω συνηθίσει κ στο ινσταντ ντειτ
Γνωρισα μια μουναρα 23σημερα στο λβοβ γραματεα σε μια εταιρεια που πηγα.. Μου λεει αφου πηρα το κινητο της κ μιλησαμε μετα λιγο. Παμε μλουκοβελ στο βιχοντνικ κλπ
Το νιμου ειναι 8πλας αλλα βαριεμαι να παω τωρα στα χιονια για να τη γαμησω ασε που μετα το β γαμησι θα την εχω βαρεθει...
Θα προτιμουσα να μουλεγε χεωσταω το νοίκι 5000χριβνα κ τετοια να τη γαμαγα κανα δυο απογευματα κ μετα να τη βλεπω οταν περνάω απο Λβιβ...
Αυρο που λεει ο κμαν... Συνήθεια στα πολυυυ απλα... 
αφου εισαι λβοβ γιατι να πατε σττα βουνα αν ηθελε να γαμηθει?χαχαχαχ.
λες να την παθεις εσυ που εισαι εμπειρος?σκεψου να την παρεις και εκει να σου πει ειναι η παρεα της και φιλοι.να κανεις τον ταξιτζη και να παει να μεινει με τους φιλους χαχαχαχα.
εχς δει πολλες φορες το σκηνικο.πριν 20 χρονια με πηρε μια σε αλλη πολη να δει μια φιλη της.
την πηρα με αμαξι και αυτη πηγε να κανει βιζιτα!!!!αυτα πριν 20 χρονια και καπιοι ψαχνουν να μην τους πουλησουν σημερα χαχαχαχαχα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν καλές νέας γενία max 25 χρονων Ελληνίδες. Αλλά πρώτον στατιστικά αποτελούν το 5% του πλυθησμού και δεύτερον και το κυριότερο είναι αδύνατον να της προσεγγίσει κάποιος πάνω απο 35 χρονών. Οπότε απλά τις κοιτάμε σαν γλάστρες. Κάποιος που είναι πάνω απο 35 Ελλάδα θέλει η απίστευτο κύκλο και κοινωνική αναγνωρισημότητα (διάσημος,barman,pesronal trainer κλπ) ή πάρα πολλά λεφτα για να προσεγγίσει της νέας γενιάς γκόμενες.

Οπότε για να κοιτάμε και λίγο την ουσία αν περάσεις τα 35 και ανήκεις στον μέσο ορό το εξωτερικό είναι μονόδρομος αν θέλεις να παίζεις με ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες. Αν θές να μείνεις ΜΟΝΟ με ΜΙΑ με τύχη και προσπάθεια βρίσκεις μια στο 6,5 Ελλάδα και αράζεις μόνιμα σε καναπέ. Αλλά για τους καβλιάρηδες που θέλουν να αλλάζουν δεν είναι η χωρα πλέον.

Α μπράβο ρε ντόκτορα.Αυτό που λέω κι εγώ.Ελλάδα πρέπει να είσαι μέχρι 25-27 max για να έχεις πρόσβαση σε μουνιά 18-25 που ακόμα ψάχνονται.Αλλά μην λέμε ότι δεν υπάρχουν και καλές εμφανισιακά ελληνίδες σ'αυτές τις ηλικίες.Μετά τα 30,οι επιλογές σου είναι ή μια μόνιμη μέτρια ή πουτάνες-μαλακία.Και αν είσαι λίγο πιο τυχερός,μπορεί να σου τύχει κανα καλό μιλφ.

Άρα ορθώς καταλήγουμε ότι πράγματι μόνη λύση είναι το εξωτερικό,εαν είσαι άντρας του μ.ο χωρίς κατάλληλο επάγγελμα και κύκλο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Γινονται πολλα ιατρικα συνεδρια και σεμιναρια νομικης φυσεως για το δικαιο των εταιρειων σε σχεση με την ΕΕ κτλ
Η εταιρεία μου δεν μας στέλνει σε τέτοια. Άρα θα πω ψέματα ή την αλήθεια ότι είμαι τουρίστας;

Βασικά είναι γενικά καλή ιδέα να τους πεις ότι θα μείνεις για λίγες μέρες ή κάνουν πίσω; Το σωζεις κάπως αν πεις ότι δήθεν κατεβαίνεις συχνά; Σίγουρα για μόνιμο κάτοικο δεν πείθει κανείς.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
τασο παλαιοτερα εψαχνα  και εγω καλες και δυσκολες.μετα απο χρονια εμπειριας σε ουκρανια
καταλαβα δυσκλολες ειναι οσες  δεν ενδιαφερωντε.οτι δοκιμασια και να σε βαζουν ειναι για να σε
αποφευγουν και να να σε κανουν να τις παρατησεις.καθονται σε οπειον γουσταρουν.στους αλλους λενε
ψεματα για χρονο,κουραση,αρωστιες,εχειρησεις και μαλακιες.
Ακριβώς αυτό. Και ο λόγος που το 99% των ελλεηνίδων είναι δύσκολες είναι ακριβώς γιατί δεν ενδιαφέρονται για τον μέσο Έλληνα που δεν είναι Ρουβάς.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Η εταιρεία μου δεν μας στέλνει σε τέτοια. Άρα θα πω ψέματα ή την αλήθεια ότι είμαι τουρίστας;

Βασικά είναι γενικά καλή ιδέα να τους πεις ότι θα μείνεις για λίγες μέρες ή κάνουν πίσω; Το σωζεις κάπως αν πεις ότι δήθεν κατεβαίνεις συχνά; Σίγουρα για μόνιμο κάτοικο δεν πείθει κανείς.
γενικα δεν πειθεις με τιποτα.καπιες που ακουνε τισ χαζομαρες σου και γελανε μην ανυσυχεις.
δεν σε περνουν στα σοβαρα.για μεροκαματο ηρθαν η να φανε τζαμπα χαχαχαχαχ.τι θα πεις ηρθες για δουλεια?ολοι το λενε,εγινε ανεκδοτο.εισαι επιχειρηματιας?δεν πειθεις.εισαι τουριστας?μαλον
το καλυτερο να εισαι ο εαυτος σου και να πεις αληθεια.θα σου στοιχηση πιο λιγο.

• Like
Αντιδράσεις: vril

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Α μπράβο ρε ντόκτορα.Αυτό που λέω κι εγώ.Ελλάδα πρέπει να είσαι μέχρι 25-27 max για να έχεις πρόσβαση σε μουνιά 18-25 που ακόμα ψάχνονται.Αλλά μην λέμε ότι δεν υπάρχουν και καλές εμφανισιακά ελληνίδες σ'αυτές τις ηλικίες.Μετά τα 30,οι επιλογές σου είναι ή μια μόνιμη μέτρια ή πουτάνες-μαλακία.Και αν είσαι λίγο πιο τυχερός,μπορεί να σου τύχει κανα καλό μιλφ.

Άρα ορθώς καταλήγουμε ότι πράγματι μόνη λύση είναι το εξωτερικό,εαν είσαι άντρας του μ.ο χωρίς κατάλληλο επάγγελμα και κύκλο.

Ρε φιλε ελεος μην παραπληροφορεις ελεος δεν ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΕΛΕΟΣ!!!Το εξωτερικο ειναι η μονη λυση για ολες τις ηλικιες μην παραμυθιαζεις τον εαυτο σου σου το ξαναειπα!!!ΕΛΕΟΣ
Αν εισαι 25-27 εμφανισιμος και με λεφτα στην ΕΛΛΑΔΑ θα εχεις μια καλη γκομενα και θα την παρακαλας και στο κιεβο καθε μερα και αλλη πολυ ανωτερη απο ελλεινιδα!!!!ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

Το να συγκρινουμε Ελληνιδες με Ουκρανες σε οποιδηποτε ηλικια ειναι σαν να συγκρινουμε Φερραρι με Λαντα ελεος ελεος!!!!!
Σου το ειπε και ενας φιλος ποιο πανω δεν ειναι εδω για σε να εχει τοσα τοπικ να γραψεις ΟΧΙ ΕΔΩ!!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
γενικα δεν πειθεις με τιποτα.καπιες που ακουνε τισ χαζομαρες σου και γελανε μην ανυσυχεις.
δεν σε περνουν στα σοβαρα.για μεροκαματο ηρθαν η να φανε τζαμπα χαχαχαχαχ.τι θα πεις ηρθες για δουλεια?ολοι το λενε,εγινε ανεκδοτο.εισαι επιχειρηματιας?δεν πειθεις.εισαι τουριστας?μαλον
το καλυτερο να εισαι ο εαυτος σου και να πεις αληθεια.θα σου στοιχηση πιο λιγο.
Παιδια αλαξανε τα πραγματα.Μην λετε οπως ολοι οι τουρκοι και οι αραβες οτι πατε για δουλεια θα γινετε τρελο ρεζιλι......

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ακριβώς αυτό. Και ο λόγος που το 99% των ελλεηνίδων είναι δύσκολες είναι ακριβώς γιατί δεν ενδιαφέρονται για τον μέσο Έλληνα που δεν είναι Ρουβάς.
ετσι!!ποιος τους τα εμαθε αυτα η μαμα τους η τηλεοραση κλπ να ψαχνουν μονο Ρουβα(μεχρι 20-22)και μετα Ρουβα με λαφτα(22+)...Μεχρι και τα 2αρια ψαχνουν Ρουβα...
Αυτη ειναι η κατασταση στην Ελλαδα

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙς ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚΓ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΩΝ λεει αυτες τις γελοιες θεωρειες που λεει ο φιλος πιο πανω που δεν εχει παει ποτε πουθενα και λεει οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ οτι φτιαξανε οτι ειναι καλες στο κρεβατι κλπ

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
Το ξερω οτι υπαρχουν ανωμαλοι  που τους αρεσει πιο πολυ το Λαντα και μισουν τις Λαμπορκινι αλλα σε αυτον που οδηγαει λαμπορκινι να λες οτι το λαντα ειναι καλυτερο σκεφτητε στα ματια μου ποσο γελοιοι φαινεστε....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
σε λιγο θα φτιαξω πινακακι με τις διαφορες για τον Ελληνα στην ελλαδα και στην ουκρανια!

Δεν βαζουν μυαλο καποιοι με τιποτα

μολις τελειωσω την δουλεια θα εχει πινακα

Δεν αντεχω να ακουω αλλα τετοια..
Εδω καθε εβδομαδα μπορω να βγαινω με τοπ λογω της δουλειας μου οποτε ξερω παρα πολυ καλα τι γινετε και τι μπορει να κανει ο καθενας...
Πινακακι σε λιγο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλώς οι Σλαβες είναι πολύ πιο εύκολες και υπερτερουν εμφανισιακά,για αυτό πάμε.Ουκρανία έρχονται απο όλο τον κόσμο να γαμησουνε,ακόμα και Αυστραλοί και Καναδοί και Λατινοι κάνουν διηπειρωτικά ταξίδια για να βρέξουν τον πούτσο τους.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Απλώς οι Σλαβες είναι πολύ πιο εύκολες και υπερτερουν εμφανισιακά,για αυτό πάμε.Ουκρανία έρχονται απο όλο τον κόσμο να γαμησουνε,ακόμα και Αυστραλοί και Καναδοί και Λατινοι κάνουν διηπειρωτικά ταξίδια για να βρέξουν τον πούτσο τους.
Για πες κι εσύ τη γνώμη σου. Είναι καλύτερο να λες την αλήθεια ότι πας τουρίστας για λίγες μέρες ή να πουλάς και φουμαρα ότι δήθεν πηγαινοερχεσαι συχνά, για να μην κάνουν πίσω;

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Παιδια αλαξανε τα πραγματα.Μην λετε οπως ολοι οι τουρκοι και οι αραβες οτι πατε για δουλεια θα γινετε τρελο ρεζιλι......

Σπύρο, εγώ λέω πως μένω μόνιμα Κίεβο λόγω της δουλειάς μου απλά τώρα είμαι Ελλάδα για επίσκεψη και γυρίζω σε 2 βδομάδες περίπου. Ποια η γνώμη σου? Επίσης σήμερα άρχισα επίθεση badoo μήπως βρω κανά χαζό, γιατί στο τίντερ μαζεύτηκαν όλα τα εξυπνοπούλια... Το τάργκετ μου είναι απλό. Θέλω next door girls, ας είναι 5-7, με στόχο τα καλά γαμήσια και να αισθανθώ ότι με θέλουν, με διεκδικούν, δηλαδή έρωτα. Τώρα αν κάτσει κάτι καλύτερο ή κάτι με δωράκι, αλλά είναι αυθεντική γκρίζα, όχι γκριζομάυρη και μαλακίες, δε θα πω όχι. Πάντα σε κάθε ταξίδι θέλω και ένα upscale για να φεύγω με γλύκα. Οι εποχές που βγάζαμε upscale χωρίς μία τέλειωσαν. Από την άλλη δε θέλω να γίνω μαλάκας αυτοπαραμυθάς και να παίξω μόνο γκρίζα. Θα παίξω λευκό και ας είναι πιο μέτριο με ελπίδα τα τρελό γαμήσι και τον έρωτα και αν κάτσει κάτι αξιόλογο σε γκρι, θαα το εξετάσω. Σαν εξαίρεση και όχι σαν τον κανόνα. Μάγκες, αυτό είναι το δικό μου στυλ, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι, αλλά έτσι απολαμβάνω τα γαμήσια, όταν είναι αληθινά ή ημίαληθινά.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Με 2000+καλή εμφάνιση,στην τωρινή Ελλάδα (όχι στην προ 10ετιας),παίζεις καλή μπάλα.Όχι σπονσοριλίκια αλλά και μόνο που θα σου ανοίγουν όλες τα πόδια μπας και σε παντρευτούν,θα νιώθεις άρχοντας.

τυπε καλα στα λενε,τα σημερινα 2χιλιαρικα αντιστοιχουν σε 1400 πριν 10-15χρονια.Τι να λεμε τωρα πριν 12-15 χρονια η Ελλαδα ηταν πιο φθηνη απο την Βουλγαρια του σημερα

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Μην πεις ότι είσαι μόνιμος, χωρίς λέξη ρώσσικα δεν θα το πιστέψει καμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom