Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Είμαι 26 και σε εμφάνιση θα με χαρακτήριζες μάλλον 7αρι. Είμαι γυμνασμενος, αλλά αυτό μόνο το καλοκαίρι κάπως φαίνεται. Ο λόγος που προτιμάω μόνος μου είναι γιατί αν πάω με άλλον θα βολευτω με την παρέα του και μάλλον δε θα παίξω. Αντίθετα μόνος θα ψηθω καλύτερα.
Σου ευχομαι καλη επιτυχια

Νομιζω θα τα καταφερεις να περασεις πολυ καλα
Μονος σου σιγουρα θα μαθεις πολλα
απλα η ουκρανια δεν ειναι γερμανια...
Δεν εχει αγγλικες πινακιδες δεν μιλανε αγγλικα δεν θα καταβαινεις στο δρομο τιποτα και πολλα αλλα
Δεν ειναι καλη λυση να πας μονο σου παντος

Δωματια βρες το πιο value στα
dobovo.com
airbnb.com
hotelcombined.com

ταξι
uber
yandex taxi

αεροπορικα
skyscanner

και ολα τα αλλα που εχουμε πει πιο πανω

καλο ταξιδι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αγοράζεις κοστούμια Zegna από το αεροδρόμιο τύπε? Δεν μου λές οι γκόμενες εκεί στο μακρινό κίεβο με του που θα βγάλεις το σακάκι ψάχνουν τις φόδρες για να κοιτάξουν την φίρμα του ρούχου, ή καταλαβάινουν την διαφορά των Zegna από τα BOSS από την γραμμή και την ποιότητα της ραφής?

Δεν πάω με κουστούμια στα κλαμπ και στο Κίεβο γενικά γιατί δε νιώθω καλά σε κουστούμι να κάνω καμάκι.Αλλά λέω οτι τα κουστούμια είναι αποτελεσματικά.
Οι Ουκρανές που τα παίρνουν καταλαβαίνουν αμέσως την αξία των ρούχων που φοράς με μια ματιά και αναλόγως σε κρίνουν.(άντρας των 1000 ευρώ,άντρας των 500 ευρώ κτλ).
Ακόμα και Τούρκος αν φορέσει ακριβό κουστούμι,καλά παπούτσια,κόψει το μούσι,εξευρωπαίσει το λουκ του και αναβαθμιστεί,ανεβαίνει σημαντικά.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τα ξενοδοχεία έχουν τρία σοβαρά πλεονεκτήματα.
1.Θέρμανση(τα καλοριφέρ στο Κίεβο είναι αστεία στα κεντρικά διαμερίσματα και δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο)
2.Ζεστό νερό(συχνά τα διαμερίσματα δεν έχουν ζεστό νερό συνέχεια και πουντιάζει η γκόμενα)
3.Ασφάλεια.(στα ξενοδοχεία υπάρχει σεκιούριτυ,στα διαμερίσματα δεν ξέρεις πόσοι άλλοι έχουν το κλειδί).
Αλλά τα μέσα ξενοδοχεία των 40-60 ευρώ στο κέντρο(χοτέλ Ουκραίνα κτλ) είναι κατώτερα από τα αντίστοιχα διαμερίσματα των 40-60 ευρώ.Αν βέβαια μένεις σε πεντάστερο(Hyatt π.χ. με 300 ευρώ) είναι άλλη φάση αφού πολλές γκόμενες έρχονται μόνο και μόνο για να μείνουν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου,να πάνε στην πισίνα κτλ).

επανηλθε ο καλος κμαν...

στα 5* το εχω πει και παλαιοτερα ειναι σουπερ απλα ειναι ακριβα για τον μεσο ελληνα
απο hotel πηγαινε στο turist και στο express ειναι best value for money(standard room oxi sto economy)
πολυ καλο αλλα λιγο ακριβοτερο το royal olympic hotel για εμενα ειναι το καλυτερο σε value

ελπιζω να σε βοηθησα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι 26 και σε εμφάνιση θα με χαρακτήριζες μάλλον 7αρι. Είμαι γυμνασμενος, αλλά αυτό μόνο το καλοκαίρι κάπως φαίνεται. Ο λόγος που προτιμάω μόνος μου είναι γιατί αν πάω με άλλον θα βολευτω με την παρέα του και μάλλον δε θα παίξω. Αντίθετα μόνος θα ψηθω καλύτερα.

Είσαι πολύ μικρός.Μπορεί και να τη βγάλεις και με 50-60 ευρώ τη μέρα αφού μπορείς να περπατάς πολύ και δε θα κάνεις σπόνσορινγκ ή πληρωμένο.Μπορείς να βρεις διαμέρισμα εκτός κέντρου με 25 ευρώ τη μέρα και να πας τις γκόμενες σε απλά ραντεβού για καφέ ή ποτά με 5-10 ευρώ.Σε αυτή την ηλικία το δικαιολογούν.
Δεν ξέρω τι budget έχεις.Αν έχεις λιγότερα από 800 ευρώ καλύτερα επαρχία που κοστίζουν όλα το μισό.(διαμονή,έξοδα dating και πουλάς διπλάσια μούρη(γκόμενες δυο φορές πιο φτωχές από ό,τι σε Κίεβο και απελπισμένες).
Η πρέπει να δοκιμάσεις προάστια Κιέβου εκτός κέντρου που είναι σημαντικά φτηνότερα και έχουν λαικές εύκολες γκόμενες.Σίγουρα πανεπιστήμιο τίγκα στις φοιτήτριες.Καλύτερα άνοιξη Απρίλιο ή Μάιο για να μπορείς να περπατάς να έχει λιακάδα και πολλές γκόμενες έξω.Είναι ο φτηνός σεξοτουρισμός.

• Like
Αντιδράσεις: vril

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Tύπε δες παρακάτω αναφορά μου από Κίεβο.

Καλύτερα κλείσε ενοικιαζόμενο κοντά στην Κρετσάτικ, κάπως έτσι, είναι ο κεντρικός τους δρόμος. Τα πάντα είναι πάμφθηνα Κίεβο, μην ανησυχείς για το μπάτζετ. Κανα 3 βδομάδες πριν πας άρχισε να παίζεις με tinder (για μικρές) και mamba (για μεγαλύτερες σε ηλικία). Αν πας για καιρό φρόντισε να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα ΠΣΚ στο διάστημά σου, καθημερινές είναι πιο νέκρα. Να είσαι ξυρισμένος και περιποιημένος, αλλά όχι υπερβολές. Στα ραντεβού να είσαι χαμογελαστός, ευγενικός αλλά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το τι ζητάς. Οι Ρωσοουκρανές ψάχνουν ΑΝΤΡΑ, όχι παιδάκια. Υπόψην τα πληρώνεις όλα εσύ. Καλό είναι να τους ανοίγεις την πόρτα, να τους φοράς το παλτό και τέτοια παλιομοδίτικα.

Από οτι έχεις γράψει στο παρελθόν είσαι έμπειρος στα ραντεβού, θα τα πας μια χαρά. Καλά γαμήσια και για όποια απορία έχεις ρωτάς.

ΥΓ. Ναι, να πας μόνος, όχι με παρέα.

Λοιπόν λίγα λόγια για το Κίεβο όπως το έζησα εγώ.

Καταρχήν να καταρρίψω έναν μύθο: Το Κίεβο είναι μια ασφαλής πόλη. Διάβαζα εδώ πριν πάω για ξύλο, μαχαιρώματα, ληστείες, κι εγώ δεν ξέρω τι. Γενικά έχω παρατηρήσει οτι στον υπόλοιπο κόσμο επικρατεί κάποιος φόβος για τα πρώην κομμουνιστικά κράτη, τα ίδια μου έλεγαν κάποιοι και πριν πάω Μόσχα. Η αληθεια είναι πως η ανατολική Ευρώπη ΔΕΝ είναι πιο επικίνδυνη από τη δυτική. Προφανώς και θα πρέπει να υπάρχει κοινός νους και να μην πηγαίνει κανείς στις χειρότερες περιοχές της πόλης, είναι σα να έρθουν τουρίστες στην Αθήνα και να τους στείλεις στο Μεταξουργείο, στον Άγιο Παντελεήμονα και το Ζεφύρι...

Μετά λίγα λόγια για την πόλη. Η πόλη δε λέει και πολλά τύποι μου. Τα κυριότερα αξιοθέατα είναι κάτι εκκλησίες, ένα μοναστήρι με κάτι σπηλιές, την πλατεία της ανεξαρτησίας /μαρτύρων (πως στον πούτσο λέγεται) και ότι έχει να κάνει με Τσερνομπιλ. Είναι που είναι ελάχιστα τα αξιοθέατα, δεν τα έχουνε και καθόλου φροντισμένα, και αυτές οι εκκλησίες που έχουν τίποτα ιδιαίτερο επίσης. Το κέντρο της πόλης περιστρέφεται γύρω από μια κεντρική οδό την Κρεσχάτικ (αν το προφέρω σωστά), όλα εκεί γίνονται και ο τουρίστας εκεί κοντά πρέπει να μείνει. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι όμορφος και τα περισσότερα αξιοθέατα είναι εκεί τριγύρω. Κατά τα άλλα, η πόλη είναι κλασσική κομμουνιστική πόλη, απλωμένη όσο δεν παει, με μεγάλους δρόμους,  ένα όμορφο κέντρο και όσο πας παραέξω το χάος, με αυτές τις τεράστιες πολυκατοικίες για να κοιμάται ο λαός...

Λίγα λόγια για μετακινήσεις, χρήματα και κόστος ζωής. Εγώ προσγειώθηκα στο Μπορισπόλ (έχει κι άλλο αεροδρόμιο). Στο αεροδρόμιο αυτό, με το που βγαίνεις από τις αποσκευές στα αριστερά σου έχει ανταλλακτήριο (ο σλαβιάνι νομίζω μου είχε πει να ανέβω στον πανω όροφο, εγώ το γύρισα το αεροδρόμιο και άλλο ανταλλακτήριο δε βρήκα). ΝΟΜΟΣ στις ανατολικοευρωπαικες χώρες από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου: την καλύτερη ισοτιμία τη βρίσκει κανείς στα ανταλλακτήρια, ΟΧΙ στις τράπεζες. Ε λοιπόν στο Κίεβο, όσο περίεργο και να ακουστεί την καλύτερη ισοτιμία την πέτυχα στο αεροδρόμιο (1 προς 29, με την επίσημη ισοτιμία να είναι 29.05). Στην πόλη την ίδια μέρα άλλαζαν στο 28.9.

Για να πας από το αεροδρόμιο στην πόλη έχει ταξί, αλλά εγώ το έχω νόμο να μην παίρνω ταξί σε ανατολικές χώρες (είναι απίστευτοι κλέφτες, οι δικοί μας μπροστά τους είναι άγιοι), εκτός της Μόσχας που έχω δικό μου πλέον ταρίφα. Αυτό που σας προτείνω είναι να πάρετε λεωφορείο (60 γρίβνα) για τον κεντρικό σταθμό και μετά από εκεί μετρό (4 γρἰβνα η διαδρομή). Τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη τις έκανα με μετρό (κλασσικό κομουνιστικό μετρό σε μεγάλο βάθος και με αραιές στάσεις) και μόνο το βράδυ έπαιρνα ταξί, και αυτό με τη βοήθεια μιας εφαρμογής (σαν το uber η το yandex taxi) που χρησιμοποιούσε η κοπέλα που ήταν μαζί μου. Παρένθεση εδώ, το μετρό και η πόλη ολοκληρη μου θύμισε μια υποβαθμισμένη Αγία Πετρούπολη.

Όσον αφορά τώρα το κόστος ζωής ότι και να πω είναι λίγο... Πρέπει να είναι με διαφορά η φτηνότερη πόλη που έχω επισκεπτεί. Απορώ με τον κμαν που λέει οτι χαλάει εκεί διχιλιαρα σε ένα ΣΚ, εγώ σε 2,5 μέρες μέσα έφαγα 200 ευρώ και 150 δολλάρια (ναι καλά διαβάσατε, δολλάρια, μιας και η πουτάνα στο κλάμπ επέμενε να πληρωθεί σε δολλάρια  :headbang:  πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό). Πολύ καλό διαμέρισμα στο κέντρο μου στοίχισε για 3 βράδια 60 ευρώ (1800 γρίβνα), σε εστιατόριο τρώγατε με κάτω από 10 ευρώ δυο άτομα, πήγα σε μπαρἀκια pub φάση όπου πλήρωσα 1 ευρώ την μπύρα!! Από την άλλη βέβαια υπάρχουν κάποια μέρη που για τα δεδομένα του Κιέβου είναι πανάκριβα, πχ σε ένα κλάμπ (νομίζω skybar λέγεται) το ποτό ήταν στα 150 γρίβνα (5 ευρώ), ενώ στο Carribean Club που είναι η χαρά της βίζιτας η είσοδος μόνο ήταν στα 250 γρίβνα  :headbang: (9 ευρώ).

Πάμε τώρα στους ανθρώπους (γενικά). Λοιπόν οι Ουκρανοί δε μου φάνηκαν τόσο κακοί... Σιγουρά η πλειοψηφία δε μιλαει αγγλικά, αλλά σιγουρα με αγγλικά συννενοησε στο Κίεβο, σε αντίθεση με Μόσχα πχ που χωρίς ρωσικά την έχεις πουτσίσει. Δεν είναι μόνο οτι κάποιοι μιλάνε τα αγγλικά, αλλά ακόμα και αυτοί που δε μιλάνε το παλεύουν να σε βοηθήσουν. Να πω εδω πως μου φάνηκαν αρκετα καθαρός λαός, καμία σχέση με Μόσχα πχ που είναι γεμάτοι στους -σταν. Οι άνδρες μου έδωσαν την αίσθηση πως καμακώνουν, και σε καμία περίπτωση αδιάφοροι προς τις γκόμενες όπως γράφεται πολλές φορές για τους ανατολικούς.

Ας μιλήσουμε τώρα για τις γυναίκες  :grin:  Λοιπόν τύποι οι Ουκρανίδες είναι ωραίες. Πολύ ωραίες. Νομίζω πιο ωραίες από τις Ρωσίδες, και ίσως οι ωραιότερες της Ευρώπης (δεν ξέρω τι παίζει με Σέρβες, μιας και δεν έχω παέι Βελιγράδι). Φαίνεται να παίζει το ματάκι τους, ενὠ σχημάτισα επίσης και την εντύπωση πως αμα συνοδεύεσαι αποκτάς αξία για κάποιο λόγο. Πχ όταν περπατούσα μόνος δε μου έδινε καμία σημασία, όταν ήμουν με την πιτσιρίκα που γνώρισα, έβλεπα πως με κοζάρανε τριγύρω  :think:  Τρελαίνονται οι Ουκρανίδες για ξένους που θα τις βγάλουν απο τη μιζέρια τους, όπου οι άνδρες είναι άσχημοι, μεθοκοπάνε και τις κακομεταχειρίζονται; Δε νομίζω, και γενικότερα πιστεύω πως το προηγούμενο αποτελεί το μεγαλύτερο μύθο όσον αφορά το ανατολικό μπλοκ, άσχημοι ξε-΄ασχημοι, οι κοπέλες τους γουστάρουν τους ντόπιους.

Πάμε τώρα στα του αθλήματος μας. Έγραψα χθες πως όλοι έχουν δίκιο, μέχρι και ο κμαν  :grin:  λοιπόν εγώ τους διάβασα όλους και εφάρμοσα υβριδική μέθοδο. Εξηγούμαι: 2-3 βδομάδες πριν το ταξίδι άνοιξα μάμπα και άρχισα να πάιζω μπάλα. Επικεντρώθηκα σε αυτές που έγραφαν στο προφιλ τους πως μιλανε γλώσσες που γνωρίζω. Οι μικρές 9/10, για να μην πω 10/10, είναι πουτάνες. και δεν το πάνε και λάου λάου αλλά σου λένε με τη μια τιμή, οι περισσότερες το γράφουν κιολας πως ψάχνουν για σπόνσορα και θέλουν σεξ. Στις μεγαλύτερες ηλικίες (32-40) δεν είναι όλες πουτάνες, θα βρεις και κάποιες που δεν το δίνουν για φράγκα, οπότε εκεί θα παίξεις με μέθοδο ντέρτι: συζήτηση για το τι ψάχνουν, τι θέλουν από τη ζωή, και σκας άμεσα το παραμύθι πως έρχεσαι Κίεβο για να τη γνωρίσεις.

Στις μικρές ηλικίες όπως ανέφερα, δε θέλει παραμύθι, θέλει απλά διαπραγματευση. Οι τιμές ποικίλουν και μπορείς να ακούσεις οτι θες (ακόμα και το νόμισμα αλλάζει, άλλες ζητάνε γρίβνα, άλλες ευρώ, άλλες δολλάρια). Συνήθως ξεκινάνε με πρόταση για 100-200 δολλάρια για 2-3 ώρες αλλά με διαπραγμάτευση ρίχνεις την τιμή αρκετά, θα έλεγα φτάνεις στη μισή τιμή πολύ γρήγορα και μετά διαπραγματεύεσαι υπηρεσίες. Επίσης, μπορεί να δεις το οτιδήποτε, είχα παραγγείλει πουτάνα και με έστησε, άλλη στο προφιλ της έλεγε πως είναι 21 και τελικά μου είπε πως είναι 28, γενικά είναι ρίσκο. Οι υπηρεσίες πάντως που προσφέρουν δεν είναι κακές.

Ξεχωριστή κατηγορία είναι ένα κλαμπ που ανέφερα παραπάνω, το Caribbean. Η χαρά της βίζιτας και η χαρά του ξένου καμακέρο που θα έλεγε και ο κμαν. Ωραίες γκόμενες, κάποιες πολύ δυνατές έως παρα πολύ δυνατές και διάφορα λιγούρια από όλο τον πλανήτη. Ωραίο μωσαικό ανθρώπων  :grin:  Θεωρώ πως είναι δύσκολος χώρος, πέφτουν κορμιά, οι γκόμενες δεν είναι και οι ευκολότερες, μοιράζουν αδιαφορία και χυλόπιτες αβέρτα και στο τέλος της βραδιάς οι πόρνες μαζευουν το χαρτί.

Αναφέρω τιμές που πλήρωσα για να έχουν μια εικόνα οι συναγωνιστές:
- Μάμπα: εμφάνιση 7/10, τσιμπούκι ανευ, μασαζ, 1 χύσιμο μουνί, ένα χύσιμο κώλο, 1200 γριβνα (41 ευρω)
- Μᾶμπα: 7/0, τσιμπούκι με καπότα, 2 χυσίματα σε μουνί, 800 γρίβνα (28 ευρω)
- Caribbean: 9/10, τσιμπούκι άνευ, 2 χυσίματα σε μουνί, ψιλοσόου, 150 δολλάρια (135 ευρώ)

Για να κλείσω, θεωρώ πως το Κίεβο είναι αυτήν τη στιγμή ο νο1 σεξοπροορισμός στην Ευρώπη, κυρίως λόγω της χαμηλής τιμής, αλλά και της μεγάλης προσφοράς. Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω, α) για να περάσω το ΠΣΚ με το μιλφ, β) να δω τι παίζει με 2-3 warm leads, επίσης μιλφς που δεν μπορεσα να συναντήσω τώρα, και γ) να πάρω και καμια πουτάνα στα διαλειματα.

ΥΓ. Ξέχασα να αναφερω πως άνοιξα και τιντερ αλλα δεν έβγαλα τίποτα άμεσο, αν και το ένα από τα warm leads είναι απο εκεί.
ΥΓ2. Συγγνώμη για το κείμενο αν είναι σαν κατεβατό χωρίς αρχή και τελος, αλλά τα έγραφα όπως μου ἐρχονταν.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
α τελος αυτες που ψαχνουν γαμπρο ειναι 30+ για να μην σου πω πλεον 35+...
Αυτες λες 7,5 8??Αυτες φιλε μου στην ουκρανια τις λενε μπαμπουσκες και οι πιο πολλες εχουν παιδι 10+...
Τελος να σου πω και κατι τελευταιο για τις ελλεινιδες...
Για ρωτα κανενα γυναικολογο ποσες εκτρωσεις εχουν κανει τις οποιες εσενα δεν σου λενε τιποτα και στο παιζουν παρθενες..Ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη σε ποσοστο εκτρωσεων και οι γκομενες 35+ ψαχνουν δοτριες ωαριων για να κανουν παιδι πληρωνουν οσο οσο και παρακαλανε....Ρωτα απλα...
Τα κεντρα εξωσωματικης κανουν παρτυ στην Ελλαδα...
ΤΕλος κοινη πεποιθηση ολων των φιλων μου που ξημεροβραδιαζονται μπας και γαμησουν καμια ελλεινιδα ειναι οτι τωρα ειναι χειροτερες απο πριν και δεν ανοιγουν τα ποδια αφου εχουν γινει τελειως ασεξουαλ...
Τελος επειδη το μεγαλο γελοιο πεφτει στην ερμου και τσιμισκη προυγουμενη κυριακη με συναγωνιστη απο εδω περπατησαμε επιτηδες στην ερμου για καμια ωρα..Θες να σου πω τι ειδαμε??2-3 ωραιες που ηταν ξενες βεβαια απο και και περα κατω του 4 και μο ηλικιας 45+.....
Δυστυχως η Ελλαδα ειναι χωρα γεροντων και μπαζων...
Μια βολτα στην νεζαβιζιμοστι στην χρετσατκι και στιν νεφκσι προκαλει κλαματα για την ερμου και τσιμισκη...
Τωρα τα αλλα εχουν φτιαξει οι ελλεινιδες κλπ ειναι για εσωτερικη καταναλωση...
ΤΕλος να σου πω οτι ημουν σε επιδειξη μοντελων το σκ(απο 6+ με  ενδιαφερουν)και οτι στην αθηνα εχω μια που εχουμε 25 χρονια διαφορα και ειμαστε μαζι 3 χρονια..
Οπως βλεπεις ξερω πολυ καλα και τι γινεται στα πρωτα τραπεζια και οι ωραιοι τι βαρανε και το 98% των πυρφωρων  τι κανει σπιτι του μονος του η οταν εχει γκομενα 5αρι τι παρακαλια ριχνει για να την κρατησει και τι δωρα της αγοραζει...Απλα πρεπει να δεις και λιγο παρασκηνιο για να ξερεις τι γινετε διπλα σου..
Παντα φιλικα
Σπυρος

Έτσι είναι Σπύρο. Όσοι τα λένε αυτά, όταν έρθουν έξω δεν πιστεύουν αυτό που βλέπουν.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Νομίζεις δεν είπα ότι θέλω να πάω τουαλέτα?Βασικά έτσι και σκάσουν οι μπράβοι την έκατσες,ή δίνεις τα λεφτά με το καλό ή δια της βίας οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές.
Το λάθος μου ήταν ότι άφησα τη γκόμενα να ανοίξει το πορτοφόλι και είδε πόσα είχα μέσα οπότε με ξεμουφλιασε.Συνηθως παραγγέλνουν σε ποτά,φαγιά όσα λεφτά έχεις μέσα.
Αυτή μάλλον είχε γκόμενο το σερβιτόρο ή το μπάρμαν τους πήρε τηλέφωνο από το κλαμπ και μου εστησαν τη δουλειά.
Είχα σουρωσει κιόλας,με πότιζε συνέχεια στο κλαμπ η καριόλα,πρέπει να είχα πιει 10 ποτά.
Αλλά ήταν χαιλίκι,τη φιλαγα και μετά μου έλεγε φίλα τη φίλη μου την οποία δαχτυλιαζα συνεχώς μπροστά στο μπάρμαν.
Στο ρεστωράν βέβαια είχα ξεμεθυσει κάπως,η μία κοιμήθηκε στα γόνατα μου και εκεί που ετοιμαζόμουν για το τριολε ήρθε ο λογαριασμός και μου κόπηκαν τα πόδια.

Ε άμα είναι τόσο άγρια φάση δεν ξέρω, δεν μου έχει τύχει. Πρέπει να τα σκάσεις.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Tύπε δες παρακάτω αναφορά μου από Κίεβο.

Καλύτερα κλείσε ενοικιαζόμενο κοντά στην Κρετσάτικ, κάπως έτσι, είναι ο κεντρικός τους δρόμος. Τα πάντα είναι πάμφθηνα Κίεβο, μην ανησυχείς για το μπάτζετ. Κανα 3 βδομάδες πριν πας άρχισε να παίζεις με tinder (για μικρές) και mamba (για μεγαλύτερες σε ηλικία). Αν πας για καιρό φρόντισε να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα ΠΣΚ στο διάστημά σου, καθημερινές είναι πιο νέκρα. Να είσαι ξυρισμένος και περιποιημένος, αλλά όχι υπερβολές. Στα ραντεβού να είσαι χαμογελαστός, ευγενικός αλλά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το τι ζητάς. Οι Ρωσοουκρανές ψάχνουν ΑΝΤΡΑ, όχι παιδάκια. Υπόψην τα πληρώνεις όλα εσύ. Καλό είναι να τους ανοίγεις την πόρτα, να τους φοράς το παλτό και τέτοια παλιομοδίτικα.

Από οτι έχεις γράψει στο παρελθόν είσαι έμπειρος στα ραντεβού, θα τα πας μια χαρά. Καλά γαμήσια και για όποια απορία έχεις ρωτάς.

ΥΓ. Ναι, να πας μόνος, όχι με παρέα.

Πολυ καλο κειμενο πολυ σωστα διατυπομενα απλα θα διαφωνισω και παλι στα δωματια...
Βρες εκτος κεντρου τα ταξι εχουν 2 ευρω για παντου...
Δεν υπαρχει λογος να εισαι χρετσατκι κατα εμενα εξω θα βρεις πολυ φθηνοτερα και καλυτερα και διπλα απο μετρο θα πηγαινεις οπου θες αμεσως οχι για λογους κοστους αλλα για ταχυτητα(το πρωι εχει πολυ κινηση)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
γιαυτο σου ειπα πρωτη επισκεψη με γνωστη ειναι απαραιτητη
Ναι οκ, αλλά προφανώς δεν γίνεται να ρίξω την Ουκρανή μέσω διερμηνέα, ούτε ο γνώστης να την ρίξει για χάρη μου. Εσείς μιλάτε ουκρανικά δηλαδή και πάτε; :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Ενταξει έχω βγει αρκετά, αλλά μην φανταστείς ότι είμαι κανένας φοβερός γαμιάς. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ναι οκ, αλλά προφανώς δεν γίνεται να ρίξω την Ουκρανή μέσω διερμηνέα, ούτε ο γνώστης να την ρίξει για χάρη μου. Εσείς μιλάτε ουκρανικά δηλαδή και πάτε; :think:
οκ πηγαινε μονος σου ετσι και αλλιως θα μαθεις πολλα και γρηγορα αφου φαινεσε ανθρωπος που θελει να μαθει.
Μιλανε καμποσες στο κιεβο αγγλικα αλλα αυτες ειναι οι πιο χαλασμενες να ξερεις...
Τα ουκρανικα ειναι μια γλωσα παραλαγη των Ρωσικων και πολωνικων τα οποια ειναι εντελως αχρηστα..Η γλωσα που πρεπει να ξερεις ειναι τα Ρωσικα που μιλανε ολες αυτες οι χωρες.
Τωρα το εμεις τι κανουμε το γραφουμε σε 700+ σελιδες και 1200+ του Μπλασκου το τοπικ πιο πριν...
καλο διαβασμα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
η τελευταια συμβουλη που θα σου δωσω και συμφωνω με τον 'καλο'κμαν

Κανε τα παντα ιντερνετ daykamak night kamak αν δεν μπορεσεις να βγαλεις λευκη/γκριζα ζωνη βαρα μαυρη η απο ιντερνετ η απο καριμπιαν στην πρωτη περιπτωση οχι πανω απο 1500γριβνα(για 2-3ωρες) και στην δευτερη οχι πανω απο 100$ για ολο το βραδυ.

καλα να περασεις καλη επιτυχια

• Like

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
α τελος αυτες που ψαχνουν γαμπρο ειναι 30+ για να μην σου πω πλεον 35+...
Αυτες λες 7,5 8??Αυτες φιλε μου στην ουκρανια τις λενε μπαμπουσκες και οι πιο πολλες εχουν παιδι 10+...
Τελος να σου πω και κατι τελευταιο για τις ελλεινιδες...
Για ρωτα κανενα γυναικολογο ποσες εκτρωσεις εχουν κανει τις οποιες εσενα δεν σου λενε τιποτα και στο παιζουν παρθενες..Ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη σε ποσοστο εκτρωσεων και οι γκομενες 35+ ψαχνουν δοτριες ωαριων για να κανουν παιδι πληρωνουν οσο οσο και παρακαλανε....Ρωτα απλα...
Τα κεντρα εξωσωματικης κανουν παρτυ στην Ελλαδα...
ΤΕλος κοινη πεποιθηση ολων των φιλων μου που ξημεροβραδιαζονται μπας και γαμησουν καμια ελλεινιδα ειναι οτι τωρα ειναι χειροτερες απο πριν και δεν ανοιγουν τα ποδια αφου εχουν γινει τελειως ασεξουαλ...
Τελος επειδη το μεγαλο γελοιο πεφτει στην ερμου και τσιμισκη προυγουμενη κυριακη με συναγωνιστη απο εδω περπατησαμε επιτηδες στην ερμου για καμια ωρα..Θες να σου πω τι ειδαμε??2-3 ωραιες που ηταν ξενες βεβαια απο και και περα κατω του 4 και μο ηλικιας 45+.....
Δυστυχως η Ελλαδα ειναι χωρα γεροντων και μπαζων...
Μια βολτα στην νεζαβιζιμοστι στην χρετσατκι και στιν νεφκσι προκαλει κλαματα για την ερμου και τσιμισκη...
Τωρα τα αλλα εχουν φτιαξει οι ελλεινιδες κλπ ειναι για εσωτερικη καταναλωση...
ΤΕλος να σου πω οτι ημουν σε επιδειξη μοντελων το σκ(απο 6+ με  ενδιαφερουν)και οτι στην αθηνα εχω μια που εχουμε 25 χρονια διαφορα και ειμαστε μαζι 3 χρονια..
Οπως βλεπεις ξερω πολυ καλα και τι γινεται στα πρωτα τραπεζια και οι ωραιοι τι βαρανε και το 98% των πυρφωρων  τι κανει σπιτι του μονος του η οταν εχει γκομενα 5αρι τι παρακαλια ριχνει για να την κρατησει και τι δωρα της αγοραζει...Απλα πρεπει να δεις και λιγο παρασκηνιο για να ξερεις τι γινετε διπλα σου..
Παντα φιλικα
Σπυρος

Γαμπρό αρχίζουν και ψάχνουν από τα 25.Αν είσαι 30-32 με 2000 το μήνα,όταν συστηθείς σε 25αρα θα γυαλίσουν τα μάτια της.Καλά,30αρα θα σου κάτσει την ίδια μέρα.Και ξαναλέω,σκοπός είναι να γνωρίζεις γκόμενες που σου αρέσουν και όχι ντε και καλά τις τέρμα μουνάρες.Και ούτε και 5αρια εννοείται.

Εγώ πάντως στην Ελλάδα,βλέπω και καλά ερωτεύσιμα μουνιά.Είσαι υπερβολικός όταν λες πως βλέπεις μόνο μπάζα,ειδικά Θεσσαλονίκη.Εντάξει,όποιος θεωρεί μπάζα όσες πχ είναι κάτω απο 1.80 και δεν είναι ξανθιές γαλανομάτες,προφανώς στην Ελλάδα θα απογοητευτεί.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Γεια σου φίλε, προσθέτω 2-3 πράγματα που λείπουν:

1. Χρήματα: πάρε μαζί σου μετρητά και άλλαζέ τα σε ανταλλακτήριο (εννοείται όχι στο δρόμο κτλ.). Έχει σχεδόν σε κάθε τετράγωνο, κάνε μια γύρα να βρεις την καλύτερη τιμή. Μόλις φθάσεις αεροδρόμιο άλλαξε ένα πολύ μικρό ποσό γιατί εκεί είναι η χειρότερη ισοτιμία.

2. Ξεν/χείο-Διαμέρισμα: Ψάξε και τα 2. Θα σου έλεγα για 1η φορά κλείσε από booking ή airbnb και όχι από dobovo καθώς στο dobovo δεν θα σε βοηθήσουν αν πέσεις σε φόλα. Καλύτερα booking για να μην προπληρώσεις όπως στο airbnb. Booking κάνεις το κλασσικό κόλπο βάζεις μια χρεωστική που δεν έχει λεφτά μέσα και τους πληρώνεις όταν πας εκεί. Στα διαμερίσματα να προσέξεις τη θέρμανση γιατί κάνουν διάφορες πουστιές. Μην τσιγουνευτής να πας τουλάχιστον 40 τη μέρα, μπορείς να βρεις πολύ καλό διαμέρισμα designατο μπορεί και με τζακούζι μέσα.

3. Αγγλικά: από ότι είδα ένα 20%-30% σε ηλικίες μέχρι 30 μιλάει κάποια Αγγλικά. Προετοιμάσου όμως να πετύχεις και γυναίκες που δεν μιλάνε Χριστό. Αν μάθεις πάντως κάποια βασικά Ρώσσικα θα διευκολυνθεί πολύ η καθημερινότητά σου. Μάθε τουλάχιστο κάποιες βασικές λέξεις πριν πάς για να μιλάς με ταρίφες και άσχετους.

4. Κινητό, κάτι που δεν είδα να αναφέρεται: Αγόρασε κάρτα Vodafone, έχουν ένα πρόγραμμα με 5 EUR που έχει και λεπτά για να καλείς Ελλάδα. Αγόρασέ το από το αεροδρόμιο αφού αλλάξεις λεφτα γιατί εκεί θα ξέρει ο υπάλληλος σίγουρα Αγγλικά και μπορεί να σου εξηγήσει. Οπωσδήποτε βάλε data μεσα στο πρόγραμμα.

5. Ταξί: ποτέ από το δρόμο, θα σου δώσουν 3πλη τιμή. Κατέβασε τις εφαρμογές Uklon και OnTaxi και θα έχεις φθηνό ταξί χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις ρώσσικα.

6. Clubs και bar: Τα περιέγραψα αναλυτικά σε ποστ μου το Νοέμβριο.

7. Προσοχή: σε όλο τον κόσμο αν πας σε μια γκόμενα σε ένα μπαρ και τις πεις έλα να πιούμε ένα ποτό ή αν προτείνεις έξοδο θα δεχθεί αν γουστάρει λίγο ή πολύ. Αν δεν γουστάρει θα αρνηθεί ευγενικά. Στην Ουκρανία δεν ισχύει αυτό, μπορεί να βγεί για να την κεράσεις και να σε καλυνηχτίσει. Οπότε μόλις μιλάς με μία, να βλέπεις από άλλα σημάδια αν γουστάρει.

• Like

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Γεια σου φίλε, προσθέτω 2-3 πράγματα που λείπουν:

1. Χρήματα: πάρε μαζί σου μετρητά και άλλαζέ τα σε ανταλλακτήριο (εννοείται όχι στο δρόμο κτλ.). Έχει σχεδόν σε κάθε τετράγωνο, κάνε μια γύρα να βρεις την καλύτερη τιμή. Μόλις φθάσεις αεροδρόμιο άλλαξε ένα πολύ μικρό ποσό γιατί εκεί είναι η χειρότερη ισοτιμία.

2. Ξεν/χείο-Διαμέρισμα: Ψάξε και τα 2. Θα σου έλεγα για 1η φορά κλείσε από booking ή airbnb και όχι από dobovo καθώς στο dobovo δεν θα σε βοηθήσουν αν πέσεις σε φόλα. Καλύτερα booking για να μην προπληρώσεις όπως στο airbnb. Booking κάνεις το κλασσικό κόλπο βάζεις μια χρεωστική που δεν έχει λεφτά μέσα και τους πληρώνεις όταν πας εκεί. Στα διαμερίσματα να προσέξεις τη θέρμανση γιατί κάνουν διάφορες πουστιές. Μην τσιγουνευτής να πας τουλάχιστον 40 τη μέρα, μπορείς να βρεις πολύ καλό διαμέρισμα designατο μπορεί και με τζακούζι μέσα.

3. Αγγλικά: από ότι είδα ένα 20%-30% σε ηλικίες μέχρι 30 μιλάει κάποια Αγγλικά. Προετοιμάσου όμως να πετύχεις και γυναίκες που δεν μιλάνε Χριστό. Αν μάθεις πάντως κάποια βασικά Ρώσσικα θα διευκολυνθεί πολύ η καθημερινότητά σου. Μάθε τουλάχιστο κάποιες βασικές λέξεις πριν πάς για να μιλάς με ταρίφες και άσχετους.

4. Κινητό, κάτι που δεν είδα να αναφέρεται: Αγόρασε κάρτα Vodafone, έχουν ένα πρόγραμμα με 5 EUR που έχει και λεπτά για να καλείς Ελλάδα. Αγόρασέ το από το αεροδρόμιο αφού αλλάξεις λεφτα γιατί εκεί θα ξέρει ο υπάλληλος σίγουρα Αγγλικά και μπορεί να σου εξηγήσει. Οπωσδήποτε βάλε data μεσα στο πρόγραμμα.

5. Ταξί: ποτέ από το δρόμο, θα σου δώσουν 3πλη τιμή. Κατέβασε τις εφαρμογές Uklon και OnTaxi και θα έχεις φθηνό ταξί χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις ρώσσικα.
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

1. Αυτό για τα μετρητά γιατί το λες; Κάρτες γενικά δεν δέχονται;

3. Εντάξει, δεν τη λες και εύκολη γλώσσα τα ρωσικά. Και καλά να μάθεις μερικές βασικές λέξεις. Άντε να καταλαβαίνεις και την προφορά. Αν μου λέτε ότι τόσο μικρό ποσοστό μιλάει αγγλικά, δεν το κόβω να αξίζει τον κόπο χωρίς φροντιστήριο.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

1. Αυτό για τα μετρητά γιατί το λες; Κάρτες γενικά δεν δέχονται;

3. Εντάξει, δεν τη λες και εύκολη γλώσσα τα ρωσικά. Και καλά να μάθεις μερικές βασικές λέξεις. Άντε να καταλαβαίνεις και την προφορά. Αν μου λέτε ότι τόσο μικρό ποσοστό μιλάει αγγλικά, δεν το κόβω να αξίζει τον κόπο χωρίς φροντιστήριο.

1. Γιατί θα σε γαμήσει η τράπεζα στην ισοτιμία. Κάποιες τράπεζες χρεώνουν και φιξ ταρίφα. Δλ. κάνεις συναλλάγή 10 EUR αξία και σε χρεώνει 1 EUR για χειρισμό συναλλάγματος.

2. Θα ασχοληθείς με το 30% που μιλάει και θα πάλι θα έχεις πολύ καλύτερη ποιότητα από Ελλάδα.

Πάντως και εγώ θα σου έλεγα να πήγαινες με κάποιον έμπειρο πρώτο ταξίδι. Η να μην πας Ουκρανία για πρώτο ταξίδι. Μπορείς να πας Σλοβακία, Τσεχία ή Πολωνία. Ακόμα και Ρουμανία. Η καθημερινότητα είναι πιο έυκολη.

• Like

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
βεβαια στην χωρα της αγαμιας το να βγεις εξω με γυναικα λιγο εμφανισιμη θεωρειται επιτυχια , πανηγυριζουν μετα για κανενα μηνα χαχα το αντιθετο ανατολικη ευρωπη που αν δεν γαμησεις μετα το τριτο ραντεβου θεωρειται αποτυχια φυσικα.

Και στην ανατολική Ευρώπη δεν είναι πλέον επιτυχία να βγεις με εμφανίσιμη γκόμενα (εννοείται χωρίς να την πληρώνεις) ενώ δεν είσαι ντόπιος;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Sad πρέπει να πας για να μπορέσεις να κάνεις την σύγκριση. Εγω θα στω πω απλά. Και απο αυτό και μόνο κάτσε και σκέψου.

Είμαι μέτριος προς καλός στην εμφάνιση, έχω ένα αξιοπρεπή μισθό, έχω δικό μου σπίτι, ενα απλό αυτοκίνητο, χιούμορ, κοινωνικός και το βασικότερο ΔΕΝ κυνηγάω γκόμενες πάνω απο 8 σε εμφανιση!!! Με ενα αξιοπρεπές 6,5-7 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Λοιπόν με τα παραπάνω ζήτημα να γνωρίζω 5-6 Ελληνίδες τον χρόνο στο 6,5+...Πρόσεξε να γνωρίζω είπα όχι να της ΠΗΔΑΩ!! Γιατι πολύ εδω απο την μακροχρόνια μαλακία τους αρκεί να βρίσκονται δίπλα σε μια γυναικα.5-6 ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!

Λοιπόν ΧΩΡΙΣ γλώσσα στο Κίεβο μπορω να γνωρίζω 5-6 γυναίκες ΤΗΝ ΜΕΡΑ !!!..Και σε διάστημα 10 ημερών που κάθομαι συνηθως να καταφέρνω απο αυτές για κρεβάτι 3-5.. Και όλες αυτές χωρίς λεφτά. Πληρώνοντας απλά φαγητο ποτό κάτι που όυτως η άλλως το κάνω και στην Ελλαδα στα ραντεβού.ΜΗΔΕΝ διαφορα στο κόστος..Βασικά μάλλον ελλάδα πιο ακριβα λόγω διαφορά τιμής στα εστιατόρια/μπαρς!!

Λοιπον σε παρακαλώ δεν μπορω να μην εξοργιζομαι οταν διαβάζω για σύγκριση Ελλάδας και Ουκρανία έχοντας ζήσει και ζώντας αυτές τις ΑΚΡΑΙΕΣ διαφορές. Και σου ξαναλέω δεν κάνω δώρα ούτε πληρώνω εκεί..Αν καποιος κυνηγάει 6,5-7 εμφάνιση ειναι Παράδεισος.ΤΕΛΟΣ.Αν πάς απο 7+ ΝΑΙ θέλουν δωρα για αυτό και δεν σχολούμαι μαζί τους..Αλλά η παραμικρη σύγκριση με Ελλάδα ειναι για γέλια απλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom