Όπως βλέπετε είχα ήδη προβλέψει την επιτυχία του Β.Π ως γαμέως μήνες πριν.
Αντίθετα ο Glock έπεσε τελείως έξω.
Για κάθε θέση απαιτούνται τα αντίστοιχα προσόντα.Ο γαμιάς πρέπει να έχει ικανό και δυναμικό πούτσο.Ο γαμπρός πρέπει να είναι αρκούντως συναισθηματίας.Ο σπόνσορας χρειάζεται αρκετό κασέρι.
Επειδή είναι πρακτικά αδύνατο στις σλαβικές χώρες ένας άντρας να τα έχει όλα(συνήθως οι γαμπροί δε γαμάνε καλά,οι σπόνσορες δεν έχουν συναισθήματα και οι γαμιάδες είναι άφραγκοι) οι Σλάβες αναγκάζονται να βρίσκουν μίνιμουμ 3 διαφορετικούς άντρες ταυτόχρονα για να είναι ικανοποιημένες από όλες τις απόψεις τη συναισθηματική,την πουτσική και την οικονομική.Πρόκειται για αποδεδειγμένα αποτελεσματική στρατηγική εκ μέρους τους.
Εδώ βλέπετε τις τρεις στρατηγικές γαμέως(Β.Π.),γαμπρού(Dr. Love) και σπόνσορα(δική μου) να παρουσιάζονται όπως και τα αποτελέσματά τους.Διαλέγετε και παίρνετε.
Αντίθετα ο Glock έπεσε τελείως έξω.
Ο Β.Π. δεν έχει παίξει Ουκρανία! Αν το κάνει πιστευω πως θα έχει τη δικιά μου τύχη πριν 2 χρόνια... Δηλαδή σε όλη τη δυτική Ουκρανία δεν θα μπορεί να ανοίξει ούτε έναν διάλογο με γκόμενα!
Να πω επίσης πως ο Β.Π. είναι ο μόνος που έχει όλο το πακέτο και των 3 ιδιοτήτων στο μέγιστο δυνατό βαθμό!
Μάλλον ο mr Perfect αποσυντονίζει τις Ουκρανέζες! Δεν το πιστεύουν! Γι αυτό και ο Β. δεν πάει Ουκρανία ενώ όλοι λέτε πως είναι τόσο ευκολα!
Επίσης θέλω να προσθέσω και μια εμπειρική πληροφορία στις παραπάνω συζητήσεις!
Όσες Ουκρανέζες έχω φάει πάντα με ιδιότητα γαμπρού ή γαμέως το έκανα μέσω τρίτων! Δηλαδή ήταν πάσες! Οσες φορές πήγα μόνος πήρα τα αρχίδια μου! Οι Ουκρανέζες μου κάθονταν μόνο όταν ήταν και κάποιο άλλο άτομο στη παρέα κατά τη γνωριμία! Ακόμα και μια μικρή που είχα πάει να τη βρώ Κίεβο ήταν πάσα της υπαλλήλου μου που έπεσε πάνω και την γύρισε όταν μόνος το έχανα!
Αντίθετα Πολωνέζες, Ρωσίδες και Τσέχες έχω βγάλει Solo!
Αυτή η διαπίστωση με κάνει να έχω επιφυλάξεις σε αυτά που γράφει ο DR LOVE! Και αν πάω Κίεβο ΜΟΝΟ με παρέα! Ακόμα δεν γουστάρω να σπονσοράρω λεφτά ή υποσχέσεις γάμου...