Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όπως βλέπετε είχα ήδη προβλέψει την επιτυχία του Β.Π ως γαμέως μήνες πριν.

Για κάθε θέση απαιτούνται τα αντίστοιχα προσόντα.Ο γαμιάς πρέπει να έχει ικανό και δυναμικό πούτσο.Ο γαμπρός πρέπει να είναι αρκούντως συναισθηματίας.Ο σπόνσορας χρειάζεται αρκετό κασέρι.
Επειδή είναι πρακτικά αδύνατο στις σλαβικές χώρες ένας άντρας να τα έχει όλα(συνήθως οι γαμπροί δε γαμάνε καλά,οι σπόνσορες δεν έχουν συναισθήματα και οι γαμιάδες είναι άφραγκοι) οι Σλάβες αναγκάζονται να βρίσκουν μίνιμουμ 3 διαφορετικούς άντρες ταυτόχρονα για να είναι ικανοποιημένες από όλες τις απόψεις τη συναισθηματική,την πουτσική και την οικονομική.Πρόκειται για αποδεδειγμένα αποτελεσματική στρατηγική εκ μέρους τους.
Εδώ βλέπετε τις τρεις στρατηγικές γαμέως(Β.Π.),γαμπρού(Dr. Love) και σπόνσορα(δική μου) να παρουσιάζονται όπως και τα αποτελέσματά τους.Διαλέγετε και παίρνετε.

Αντίθετα ο Glock έπεσε τελείως έξω.

Ο Β.Π. δεν έχει παίξει Ουκρανία! Αν το κάνει πιστευω πως θα έχει τη δικιά μου τύχη πριν 2 χρόνια... Δηλαδή σε όλη τη δυτική Ουκρανία δεν θα μπορεί να ανοίξει ούτε έναν διάλογο με γκόμενα!
Να πω επίσης πως ο Β.Π. είναι ο μόνος που έχει όλο το πακέτο και των 3 ιδιοτήτων στο μέγιστο δυνατό βαθμό!
Μάλλον ο mr Perfect αποσυντονίζει τις Ουκρανέζες! Δεν το πιστεύουν! Γι αυτό και ο Β. δεν πάει Ουκρανία ενώ όλοι λέτε πως είναι τόσο ευκολα!

Επίσης θέλω να προσθέσω και μια εμπειρική πληροφορία στις παραπάνω συζητήσεις!
Όσες Ουκρανέζες έχω φάει πάντα με ιδιότητα γαμπρού ή γαμέως το έκανα μέσω τρίτων! Δηλαδή ήταν πάσες! Οσες φορές πήγα μόνος πήρα τα αρχίδια μου! Οι Ουκρανέζες μου κάθονταν μόνο όταν ήταν και κάποιο άλλο άτομο στη παρέα κατά τη γνωριμία! Ακόμα και μια μικρή που είχα πάει να τη βρώ Κίεβο ήταν πάσα της υπαλλήλου μου που έπεσε πάνω και την γύρισε όταν μόνος το έχανα!

Αντίθετα Πολωνέζες, Ρωσίδες και Τσέχες έχω βγάλει Solo!
Αυτή η διαπίστωση με κάνει να έχω επιφυλάξεις σε αυτά που γράφει ο DR LOVE! Και αν πάω Κίεβο  ΜΟΝΟ με παρέα! Ακόμα δεν γουστάρω να σπονσοράρω λεφτά ή υποσχέσεις γάμου...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Γεια σου φίλε, προσθέτω 2-3 πράγματα που λείπουν:

1. Χρήματα: πάρε μαζί σου μετρητά και άλλαζέ τα σε ανταλλακτήριο (εννοείται όχι στο δρόμο κτλ.). Έχει σχεδόν σε κάθε τετράγωνο, κάνε μια γύρα να βρεις την καλύτερη τιμή. Μόλις φθάσεις αεροδρόμιο άλλαξε ένα πολύ μικρό ποσό γιατί εκεί είναι η χειρότερη ισοτιμία.

2. Ξεν/χείο-Διαμέρισμα: Ψάξε και τα 2. Θα σου έλεγα για 1η φορά κλείσε από booking ή airbnb και όχι από dobovo καθώς στο dobovo δεν θα σε βοηθήσουν αν πέσεις σε φόλα. Καλύτερα booking για να μην προπληρώσεις όπως στο airbnb. Booking κάνεις το κλασσικό κόλπο βάζεις μια χρεωστική που δεν έχει λεφτά μέσα και τους πληρώνεις όταν πας εκεί. Στα διαμερίσματα να προσέξεις τη θέρμανση γιατί κάνουν διάφορες πουστιές. Μην τσιγουνευτής να πας τουλάχιστον 40 τη μέρα, μπορείς να βρεις πολύ καλό διαμέρισμα designατο μπορεί και με τζακούζι μέσα.

3. Αγγλικά: από ότι είδα ένα 20%-30% σε ηλικίες μέχρι 30 μιλάει κάποια Αγγλικά. Προετοιμάσου όμως να πετύχεις και γυναίκες που δεν μιλάνε Χριστό. Αν μάθεις πάντως κάποια βασικά Ρώσσικα θα διευκολυνθεί πολύ η καθημερινότητά σου. Μάθε τουλάχιστο κάποιες βασικές λέξεις πριν πάς για να μιλάς με ταρίφες και άσχετους.

4. Κινητό, κάτι που δεν είδα να αναφέρεται: Αγόρασε κάρτα Vodafone, έχουν ένα πρόγραμμα με 5 EUR που έχει και λεπτά για να καλείς Ελλάδα. Αγόρασέ το από το αεροδρόμιο αφού αλλάξεις λεφτα γιατί εκεί θα ξέρει ο υπάλληλος σίγουρα Αγγλικά και μπορεί να σου εξηγήσει. Οπωσδήποτε βάλε data μεσα στο πρόγραμμα.

5. Ταξί: ποτέ από το δρόμο, θα σου δώσουν 3πλη τιμή. Κατέβασε τις εφαρμογές Uklon και OnTaxi και θα έχεις φθηνό ταξί χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις ρώσσικα.

6. Clubs και bar: Τα περιέγραψα αναλυτικά σε ποστ μου το Νοέμβριο.

7. Προσοχή: σε όλο τον κόσμο αν πας σε μια γκόμενα σε ένα μπαρ και τις πεις έλα να πιούμε ένα ποτό ή αν προτείνεις έξοδο θα δεχθεί αν γουστάρει λίγο ή πολύ. Αν δεν γουστάρει θα αρνηθεί ευγενικά. Στην Ουκρανία δεν ισχύει αυτό, μπορεί να βγεί για να την κεράσεις και να σε καλυνηχτίσει. Οπότε μόλις μιλάς με μία, να βλέπεις από άλλα σημάδια αν γουστάρει.
πολυ καλα τα τιπς για αρχάριους ειδικά
Ξεχασες ομως το βασικο
Ποτε για ραντεβου σε σούσι ρεστοράν που θα σου ζητησουν
Πας για μαδημα κ φυσικα δεν θα γαμισεις

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
πολυ καλα τα τιπς για αρχάριους ειδικά
Ξεχασες ομως το βασικο
Ποτε για ραντεβου σε σούσι ρεστοράν που θα σου ζητησουν
Πας για μαδημα κ φυσικα δεν θα γαμισεις

Να το πούμε πιο γενικά:

8. Μην αφήσεις τη γκόμενα να διαλέξει μαγαζί, διάλεξε εσύ. Κερδίζεις πόντους στο παιχνίδι και γλυτώνεις και από λαμογιές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Εξαλλου το καμακι στις ανατολικες είναι τόσο εύκολο που καταστρέφει κάθε δυνατότητα άλλης γκομενας αφου υποβαθμιζεσαι και συνηθίζεις στα ευκολα.Δε χρειάζεται να τη διεγειρεις συνέχεια,να λες αστεία και γενικά να έχεις αυτό το υψηλό επίπεδο ενέργειας που απαιτουν οι δυτικές.Οι δυτικές βαριούνται γρήγορα θέλουν συνέχεια εναλλαγές,ερεθίσματα και βαριετέ και απαιτούν να τις διασκεδάζεις.
ωραιος γι πολλοστη φορα ο κμαν οσον αφορά τις δυτ κοινωνίες.. Εγω εχω συνηθίσει κ στο ινσταντ ντειτ
Γνωρισα μια μουναρα 23σημερα στο λβοβ γραματεα σε μια εταιρεια που πηγα.. Μου λεει αφου πηρα το κινητο της κ μιλησαμε μετα λιγο. Παμε μλουκοβελ στο βιχοντνικ κλπ
Το νιμου ειναι 8πλας αλλα βαριεμαι να παω τωρα στα χιονια για να τη γαμησω ασε που μετα το β γαμησι θα την εχω βαρεθει...
Θα προτιμουσα να μουλεγε χεωσταω το νοίκι 5000χριβνα κ τετοια να τη γαμαγα κανα δυο απογευματα κ μετα να τη βλεπω οταν περνάω απο Λβιβ...
Αυρο που λεει ο κμαν... Συνήθεια στα πολυυυ απλα...  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Να το πούμε πιο γενικά:

8. Μην αφήσεις τη γκόμενα να διαλέξει μαγαζί, διάλεξε εσύ. Κερδίζεις πόντους στο παιχνίδι και γλυτώνεις και από λαμογιές.
μην πας καθολου για φαγητό.. Μονο για ποτο η ντίσκο να φαει εκει αν θελει αλλα κ να πιει
Οσες φορες έκανα τη μλκ κι ασχολήθηκα με ντειτ πριν την ντισκο η σκυλοβαρεθηκα η την πατησα
Οσες φορές τις πηγα κλαμπ, δδν θυμαμαι να μην γαμησα με τη μια...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Sad πρέπει να πας για να μπορέσεις να κάνεις την σύγκριση. Εγω θα στω πω απλά. Και απο αυτό και μόνο κάτσε και σκέψου.

Είμαι μέτριος προς καλός στην εμφάνιση, έχω ένα αξιοπρεπή μισθό, έχω δικό μου σπίτι, ενα απλό αυτοκίνητο, χιούμορ, κοινωνικός και το βασικότερο ΔΕΝ κυνηγάω γκόμενες πάνω απο 8 σε εμφανιση!!! Με ενα αξιοπρεπές 6,5-7 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Λοιπόν με τα παραπάνω ζήτημα να γνωρίζω 5-6 Ελληνίδες τον χρόνο στο 6,5+...Πρόσεξε να γνωρίζω είπα όχι να της ΠΗΔΑΩ!! Γιατι πολύ εδω απο την μακροχρόνια μαλακία τους αρκεί να βρίσκονται δίπλα σε μια γυναικα.5-6 ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!

Λοιπόν ΧΩΡΙΣ γλώσσα στο Κίεβο μπορω να γνωρίζω 5-6 γυναίκες ΤΗΝ ΜΕΡΑ !!!..Και σε διάστημα 10 ημερών που κάθομαι συνηθως να καταφέρνω απο αυτές για κρεβάτι 3-5.. Και όλες αυτές χωρίς λεφτά. Πληρώνοντας απλά φαγητο ποτό κάτι που όυτως η άλλως το κάνω και στην Ελλαδα στα ραντεβού.ΜΗΔΕΝ διαφορα στο κόστος..Βασικά μάλλον ελλάδα πιο ακριβα λόγω διαφορά τιμής στα εστιατόρια/μπαρς!!

Λοιπον σε παρακαλώ δεν μπορω να μην εξοργιζομαι οταν διαβάζω για σύγκριση Ελλάδας και Ουκρανία έχοντας ζήσει και ζώντας αυτές τις ΑΚΡΑΙΕΣ διαφορές. Και σου ξαναλέω δεν κάνω δώρα ούτε πληρώνω εκεί..Αν καποιος κυνηγάει 6,5-7 εμφάνιση ειναι Παράδεισος.ΤΕΛΟΣ.Αν πάς απο 7+ ΝΑΙ θέλουν δωρα για αυτό και δεν σχολούμαι μαζί τους..Αλλά η παραμικρη σύγκριση με Ελλάδα ειναι για γέλια απλά.
ντοκτορ ακριβως ετσι
Αν κ παλια νομιζω ελεγες κατι αλλα
Πιο καλα Ελλάδα κ κατι τετοια
Ακριβως οπως το βαζεις μεχει 6-7αρια μπορεις να γαμας σε αυτες τις χωρες χαλαρα μια νταλικα ντεβουσκες το χρονο
Χωρις εξοδα μονο με το εξω, εως κ γκαπ 15ετιας χωρις θεμα
Αρκει ομως να εισαι εκεινφια δουλειά
Εαν πας καθ αυτού για το θεμα, δεν αξιζει ουτε τον κοπο ουτε τα χρηματα οθυτε θαχεις κι αποτελέσματα ιδιαίτερα αν ο  ρονος σου δεν ειναι ανλιμιτιντ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Εξαρτάται αν αχοληθείς με πληρωμένο ή σπονσοριλίκια και την ηλικία σου.
Αν δεν κάνεις σπονσοριλίκια και δεν πηδήξεις πουτάνες(άρα είσαι κάτω από 40 χρονών) χρειάζεσαι 100 ευρώ τη μέρα.(διαμέρισμα 50 ευρώ και έξοδα dating και ταξί 50 ευρώ για 2 ραντεβού).
Αν πηδήξεις πουτάνες χρειάζεσαι 300 ευρώ τη μέρα(διαμέρισμα 50 ευρώ,3 εμφανίσιμες πουτάνες ή σεμιπρο τη μέρα,σύνολο 200 ευρώ).
Για σπονσοριλίκια 500 ευρώ τη μέρα.(διαμέρισμα 50 ευρώ,200 ευρώ δώρο σε κάθε ραντεβού με σπονσορέτ,δύο σπονσορέτς).
4.Μάρκες Hugo Boss,Armani,Zegna κτλ,αυτό το επίπεδο.Πολλοί φοράνε κουστούμι(ιδίως Ιταλοί) και έχει επιτυχία.Οχι όμως απαραίτητα κουστούμι αλλά το κουστούμι είναι καλή φάση,αυξάνει τις πιθανότητες.

Δηλαδή αν διαθέτεις 1500 ευρώ και θέλεις απλό dating με γκόμενες από ίντερνετ,κλαμπς μπορείς να κάτσεις 15 μέρες(100 ευρώ τη μέρα).
Αν θέλεις πουτάνες μπορείς να κάτσεις 5 μέρες και να γαμήσεις 15 πουτάνες ή σεμιπρος(300 ευρώ τη μέρα).
Αν θες σπονσορέτς μπορείς να κάτσεις 3 μέρες για δύο έως τρεις σπονσορέτς(500 ευρώ τη μέρα).

Αν βέβαια θες συνδυασμό maximization,άρχοντας φάση δηλαδή ας πούμε σπόνσορινγκ πλας πουτάνες πλας dating μπορείς να φτάσεις και 1000 ευρώ τη μέρα(3 πουτάνες,2 σπονσορέτς,τζόγος στα κλαμπς με νέες κτλ).
εκτος την τελευταία παραγραφο που το τερμάτισες στη μλκ, ως συνήθως , στα παραπανω εχεις δικιο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
1)κιεβο ειναι η καλυτερη και φθηνοτερη επιλογη
2)οχι πρεπει να πας τουλαχιστον απο πεμπτη μεχρι αλλη δευτερα για να γαμησεις ασπρη/γκριζα για μαυρη και μια μερα ειναι αρκετη.
κοστος με 50ευρω την ημερα απλα υπαρχεις(10 δωματιο 10 φαγητο και 30 ολα τα υπολοιπα)
ενα καλο ποσο ειναι 100ευρω την ημερα για ολα(κερασματα κλπ)
3)ολα πρεπει να τα κανεις.χιλιομετρα την μερα ωρες στο κομπουτερ 10μερες πριν και χορους την νυχτα
4)οχι μουσια αποαγορευονται στις ουκρανες ξυριστειτε ολοι!ντυσιμο ειναι σχετικο τι θες να περασεις..παντος σιγουρα καλο αθλητικα κλπ απαγορευονται
καλο ταξιδι
ολα σωστα αν εισαι κατω απο 40
Κιεβο ειναι γ επιλογη
Α ειναι οντεσα καλοκαιρι κ λβιβ χειμωνας ακομα κ τωρα
Η υπολοιπη χωρα εχει διαλυθει αδειασε απο ντεβουσκες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Λβιβ το κλιμα ειναι καλούτσικο
Πηδηξα για να χαλαρωσω ριπιτ μια μουναρα που την βλέπω εδω κ 7 χρόνια οποτε ερχομαι, χωρισμενη εχει κ καποια λεφτα 37 αλλα βαζει κατω 20αρες κ σωμα κ φατσα πρωην υπερμουναρος,  :heavymetalbig:
Εχω ενα μαλακισμενο ψηλο 21χρ με αγγλικό σπρεχεν 1,75ραντεβου στο κλαμπ,αν ερθει θα το μεθυσω, αν δεν ερθει, το πιο πιθανο γιατι αυριο δουλεύει σε ενα σουπερμάρκετ απο τις 10.00 θα κανω καμακι να δω τι μλκ θ ακουσω
Το κλαμπ μουπαν τουρκοκρατειτε.. Οποτε Θαναι εντελως καμένες οι ντεβουσκες θα λενε μλκ με το κιλο θαχει φαση
Ειναι το παλιο μιλενιουμ ειχε κλεισει κ ξανανοιξε. Λέγετε πλεον μακιαβετς η καπως ετσι
Ειναι αυτο το κλιμα στα ουξρανικα κλαμπ μιξη πουτανιας κι υποκουλτουρας κ ξςβρακωματος που μου κανεια ακομα  το τσαπου πυραυλο...
Το. Μονιμο μειον στο. Λβοβ τα κωλοουκρανικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Επισης στα  μειον οτι το μαμπα δε παιζει εδω
Κατι λιγες στο 1.65 απαντάνε κ ζηταν κ λεφτα επιπλέον για να τις γαμισεις
Μονο για καλαμπουρι λεει. Εζω στείλει κανα πενταρι κοντοβλαχαδερα  στο γκλορια τζιν να περιμένουν α συναντηθουμε να παρουν τα στο ντολαρι νοτς. Δηλ εκατο τη βραδι  απο μενα, εδω γελανε,  για να τις γαμισω...  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Δεν συνεχίζω την προσωπική κόντρα που ΕΣΥ άρχισες και σωστά δεν έχει νόημα!
Αλλά κάτι τέτοιες αναφορές όπως αυτή που παραθέτω με βγάζουν έξω απο τα ρούχα , με εξοργίζουν για τη παραπληροφόρηση στο φόρουμ και με αναγκάζουν να παρέμβω ενώ δεν ήθελα και δεν έχω ούτε εγώ να προσφέρω κάτι παραπάνω!
Μου είναι αδιανόητο πως θα φάει κάποιος Ουκρανέζα με νορμάλ συμπεριφορά !Γι αυτό κι εγώ αποτύγχανα !Διότι έκανα τα σωστά νορμαλ που γίνεται με τις υπόλοιπες Σλάβες!Έξυπνο χιούμορ , σοβαρότητα και θετική ατμόσφαιρα! Πιάνουν με όλες εκτός απο τις Ουκρανέζες !Δεν καταλήγεις κρεβάτι με αυτά αλλά περίγελος!Σίγουρα εςυ πουλάς σχέση και ψέμα !!Τα έχεις πει και στο παρελθόν!Τώρα κωλοτούμπα!
ο μονιμος ια γαμισει πολλες κ χαλαρα γιατι Ειναι ΕΚΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ
ο περαστικος θελει τυχη στο ταιμινγκ
Πολλα μουνια απο το πανω ραφι με θυμουνται κ μου γραφουν μετα πεντε δεκα μερες, που εισαι τι κανεις να βρεθουμε κι εγω ειμαι 2500χλμ μακρια
Εαν ημουν εκει το 90%θα ρης γαμαγα το ιδιο απογευμα πιυ αυτες με πηραν τηλ
Το θεμα σου κι εσενα ειναι ο λιμιτ χρονος κ φυσικα το νεο προβλημα η αποψιλωση της μουνοεπαρχιας ρης Ουκρανίας λογω νεοθ πασπορτ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Γιατί, τι διαφορετικό εχουν οι πουτανες της πηγής από τις ουκρανες πουτανες που έχουμε εδώ;
πριν δεκα χρόνια η μερα με τη νυχτα.. Τωρα πλεον  η νυχτα στις 21.00 με τα μεσανυχτα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Ελλαδα κ Κύπρο έρχεται οτι πιο μπαζο ξεμεινεμενο υπαρχει κι αποθεωνεται λογω γενικότερης αγαμίας ...  :helpplea:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εγώ πάντως στην Ελλάδα,βλέπω και καλά ερωτεύσιμα μουνιά.Είσαι υπερβολικός όταν λες πως βλέπεις μόνο μπάζα,ειδικά Θεσσαλονίκη.Εντάξει,όποιος θεωρεί μπάζα όσες πχ είναι κάτω απο 1.80 και δεν είναι ξανθιές γαλανομάτες,προφανώς στην Ελλάδα θα απογοητευτεί.
Αν αυτο το λες χωρις να εχεις επισκεφθεί ανατολικη χωρα, εισαι τελειως λάθος.
Οι ελληνιδες ειναι τα μεγαλυτερα μπαζα παγκοσμίως, απλα εσενα σου φαινονται ωραίες γιατι δεν εχεις μετρο συγκρισης με το ανώτερο.
Αλλο να στο λενε δεξια αριστερα για στητά βυζια, σφηχτους κωλους, καλλιγραμα ποδια, επιπεδη κοιλιά, και αλλο να το βλεπεις μπροστά σου.

Και οχι δεν αναφέρομαι σε 1.80, ουτε σε ξανθιες γαλανομάτες. Οι ξανθιες γαλανομάτες μας αρεσαν στο δημοτικό πριν 30 χρονια, οχι τώρα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν καλές νέας γενία max 25 χρονων Ελληνίδες. Αλλά πρώτον στατιστικά αποτελούν το 5% του πλυθησμού και δεύτερον και το κυριότερο είναι αδύνατον να της προσεγγίσει κάποιος πάνω απο 35 χρονών. Οπότε απλά τις κοιτάμε σαν γλάστρες. Κάποιος που είναι πάνω απο 35 Ελλάδα θέλει η απίστευτο κύκλο και κοινωνική αναγνωρισημότητα (διάσημος,barman,pesronal trainer κλπ) ή πάρα πολλά λεφτα για να προσεγγίσει της νέας γενιάς γκόμενες.

Οπότε για να κοιτάμε και λίγο την ουσία αν περάσεις τα 35 και ανήκεις στον μέσο ορό το εξωτερικό είναι μονόδρομος αν θέλεις να παίζεις με ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες. Αν θές να μείνεις ΜΟΝΟ με ΜΙΑ με τύχη και προσπάθεια βρίσκεις μια στο 6,5 Ελλάδα και αράζεις μόνιμα σε καναπέ. Αλλά για τους καβλιάρηδες που θέλουν να αλλάζουν δεν είναι η χωρα πλέον.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Το ν αλλαζεις καλη γκομενα στην Ουκρανία πχ καθε βδομάδα, ειναι ενα χομπυ
Στην Ελλάδα ειναι κατορθωμα, αδύνατο σχεδον..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
ντοκτορ ακριβως ετσι
Αν κ παλια νομιζω ελεγες κατι αλλα
Πιο καλα Ελλάδα κ κατι τετοια
Ακριβως οπως το βαζεις μεχει 6-7αρια μπορεις να γαμας σε αυτες τις χωρες χαλαρα μια νταλικα ντεβουσκες το χρονο
Χωρις εξοδα μονο με το εξω, εως κ γκαπ 15ετιας χωρις θεμα
Αρκει ομως να εισαι εκεινφια δουλειά
Εαν πας καθ αυτού για το θεμα, δεν αξιζει ουτε τον κοπο ουτε τα χρηματα οθυτε θαχεις κι αποτελέσματα ιδιαίτερα αν ο  ρονος σου δεν ειναι ανλιμιτιντ
Κάτσε, σαν για τι δουλειά να πας στο Κίεβο; Ψέματα θα πεις; Ακόμα και κάτι διεθνή σεμινάρια γίνονται σε κάτι Πολωνιες, Αγγλιες, Γερμανίες. Για Κίεβο δεν έχω ακούσει όμως ποτέ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Το ν αλλαζεις καλη γκομενα στην Ουκρανία πχ καθε βδομάδα, ειναι ενα χομπυ
Στην Ελλάδα ειναι κατορθωμα, αδύνατο σχεδον..
Και στην Ελλάδα γίνεται, φτάνει να βγαίνεις πολύ και να μην έχεις πρόβλημα να γαμάς μπάζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom