Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Α μπράβο ρε ντόκτορα.Αυτό που λέω κι εγώ.Ελλάδα πρέπει να είσαι μέχρι 25-27 max για να έχεις πρόσβαση σε μουνιά 18-25 που ακόμα ψάχνονται.Αλλά μην λέμε ότι δεν υπάρχουν και καλές εμφανισιακά ελληνίδες σ'αυτές τις ηλικίες.Μετά τα 30,οι επιλογές σου είναι ή μια μόνιμη μέτρια ή πουτάνες-μαλακία.Και αν είσαι λίγο πιο τυχερός,μπορεί να σου τύχει κανα καλό μιλφ.

Άρα ορθώς καταλήγουμε ότι πράγματι μόνη λύση είναι το εξωτερικό,εαν είσαι άντρας του μ.ο χωρίς κατάλληλο επάγγελμα και κύκλο.

Αν και παρακολουθω το forum και ειδικα τα thread της ανατολικης ευρωπης, δεν εχω γραψει ποτε αλλα τωρα ηθελα να γραψω κατι. Δεν ασχολουμε με πληρωμενο , είμαι 27  και εχω ασχοληθει με ελληνιδες και ανατολικες. Θα σου πω τη γνωμη μου. Κατα την γνωμη μου για να συγκρινεις ελληνιδες με ανατολικες πρεπει να εχεις καποιες εμπειριες με ανατολικες και φυσικα να εχεις ταξιδεψεις στο τερεν τους, αλλη αισθηση  αλλο παιχνιδι. Ακομα θυμαμαι, ποσο κοπο,αγχος και προσωπικο κοστος επρεπε να σπαταλησεις για να εχεις πιθανοτητες να βγαλεις ελληνιδα.Καλυτερα να διαβαζα περισσοτερο σο πανεπιστημιο απο το να σπαταλαω το χρονο μου ετσι. Συνηθως θα την χανεις απο καποιον "αλητε" υφους και μενεις με το πουλι στο χερι και σκεφτεσαι οτι ειναι δυσκολες κλπ. Δεν ειναι δυσκολες εκει που θελουν(dj,μπουζουκοβιοι,μελη φοιτητικων κομματων). Ετσι και εγω ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειμαι ετσι,ειμαι αλλιως,κατι κανω λαθος και αλλα παραμυθια. Δεν ειπα οτι ειμαι και μοντελο αλλα ειμαι 1.90, καπως γυμνασμενος γιατι εκανα παλη, παω καποιες φορες γυμναστηριο, και εχω λιγο πιο ανοιχτα χαρακτηριστικα(δερμα,μαλλια). Οταν πηγα τα πρωτα ταξιδια (Σερβια,Βουλγαρια) καταλαβα οτι μαλλον δεν ειμαι και τοσο κακος οπως σκεφτομουν. Οποτε αργοτερα το ειδα στη πραξη, ξοδευοντας τον χρονο μου σε ανατολικες(Ρωσιδες,ουκρανες,Λετονες,Λιθουανες,Βουλγαρες,Σερβες), καταλαβα τι αξιζω και τι οχι. Ειναι σαν να κανεις leveling στον εαυτο σου και να δεις ποσο αξιζεις, αυτο το κανεις οταν βγεις απο τη χωρα και ερθεις σε απικοινωνια με αλλες εθνικοτητες, στη περιπτωση μας, απο Αν.Ευρωπη. Ετσι σου αυξανεται η αυτοπεποιθηση, νιωθεις πιο 'αντρας'. Σε κανουν να νιωθεις οτι εισαι ο αντρας σε αντιθεση με τις ελληνιδες. Αυτο πιστευω οτι οφειλεται στο τροπο που μεγαλωνουν στο σπιτι, ισως και οι ελληνιδες πριν καποιες δεκαετιες να μην ηταν οπως τωρα. Αυτη τη στιγμη ειμαι μιαι κοπελα απο τη Βουλγαρια, κανενα παραπονο, εχει αυτα που θελω(εμφανιση,χαρακτηρα) , που δυσκολα θα εβρισκα σε ελληνιδα και αν τα εβρισκα θα επρεπε να μου βγει η ψυχη.     Για να μην μακρυγορω το συμπερασμα μου ειναι το εξης--> Πηγαινε μια βολτα στα ανατολικα μιλα με κοπελιτσες, μπες με δυναμισμο ομως, και μετα μπορεις να συγκρινεις με τις ελληνιδες. Παιξε τον εαυτο σου σαν bond στα ανατολικα χρηματιστηρια, μη φοβασαι.  Ισως και να αλλαξεις γνωμη.  Το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τα ταξιδια και τις γνωριμιες δεν εχασε ποτε, είτε γυναικες είτε φιλαρακια....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για πες κι εσύ τη γνώμη σου. Είναι καλύτερο να λες την αλήθεια ότι πας τουρίστας για λίγες μέρες ή να πουλάς και φουμαρα ότι δήθεν πηγαινοερχεσαι συχνά, για να μην κάνουν πίσω;

Αν πεις οτι απλα πηγες τουριστας για λιγες μερες δεν θα σου κατσει καμια...Γιατι να σου κατσει

Καλυτερα να πεις οτι εισαι συχνος ταξιδιωτης αλλα και παλι αν δεν ταξιδευεις πολυ δεν θα σε πιστεψει

Υπαρχει και ο πιο πονηρος τροπος για αρχαριο που ειναι ο τριτος να της πεις δεν θελω να σου πω γιατι δεν γνωριζομαστε καλα οταν θα γνωριστουμε καλα θα σου πω γιατι ηρθα εδω...Παλι ομως πρεπει να εχεις μυστηριο στυλ ωστε η αλλη να φανταζετε διαφορα στο μυαλο της...(το εχω πει και αλλες φορες αυτοι που τα εχουν χοντρα δεν το λενε απο την αρχη...)

• Like
Αντιδράσεις: vril

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για πες κι εσύ τη γνώμη σου. Είναι καλύτερο να λες την αλήθεια ότι πας τουρίστας για λίγες μέρες ή να πουλάς και φουμαρα ότι δήθεν πηγαινοερχεσαι συχνά, για να μην κάνουν πίσω;

Τουρίστας.Αυτες ξέρουν ότι είσαι σεξοτουρίστας από τη στιγμή που δηλώνεις ότι έρχεσαι για δουλειά.
Όλοι λένε τα ιδια:
Έρχομαι τακτικά για δουλειά.
Είμαι ευκατάστατος.
Ενδιαφέρομαι για σοβαρή σχέση με καλή κοπέλα με σκοπό το γάμο.

Κάνεις δε λέει:
Έρχομαι περιστασιακά όταν μαζεύω λεφτα για σεξοδιακοπές.
Είμαι μπατιρης.
Ενδιαφέρομαι για σχέση της μιας νύχτας με σκοπό τον πούτσο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τουρίστας.Αυτες ξέρουν ότι είσαι σεξοτουρίστας από τη στιγμή που δηλώνεις ότι έρχεσαι για δουλειά.
Όλοι λένε τα ιδια:
Είμαι ευκατάστατος.

Κάνεις δε λέει:
Είμαι μπατιρης.

Αχαχαχαχ ωραιος κμαν

να το πω πιο απλα οταν λες τα πρωτα η γκομενα πιστευει τα δευτερα

Βαλτε το μυαλο σας να σκφτει να βρει λυσεις ειναι κουιζ ερωτοτουρισμου

Εγω σας ειπα μια καλη απαντηση παραπανω βρειτε και αλλες και δοκιμαστε της στην πραξη..Ετσι κανουν οι μεγαλοι παικτες και αν βρειτε καλη γραψτε τη και εδω...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπύρο, εγώ λέω πως μένω μόνιμα Κίεβο λόγω της δουλειάς μου απλά τώρα είμαι Ελλάδα για επίσκεψη και γυρίζω σε 2 βδομάδες περίπου. Ποια η γνώμη σου? Επίσης σήμερα άρχισα επίθεση badoo μήπως βρω κανά χαζό, γιατί στο τίντερ μαζεύτηκαν όλα τα εξυπνοπούλια... Το τάργκετ μου είναι απλό. Θέλω next door girls, ας είναι 5-7, με στόχο τα καλά γαμήσια και να αισθανθώ ότι με θέλουν, με διεκδικούν, δηλαδή έρωτα. Τώρα αν κάτσει κάτι καλύτερο ή κάτι με δωράκι, αλλά είναι αυθεντική γκρίζα, όχι γκριζομάυρη και μαλακίες, δε θα πω όχι. Πάντα σε κάθε ταξίδι θέλω και ένα upscale για να φεύγω με γλύκα. Οι εποχές που βγάζαμε upscale χωρίς μία τέλειωσαν. Από την άλλη δε θέλω να γίνω μαλάκας αυτοπαραμυθάς και να παίξω μόνο γκρίζα. Θα παίξω λευκό και ας είναι πιο μέτριο με ελπίδα τα τρελό γαμήσι και τον έρωτα και αν κάτσει κάτι αξιόλογο σε γκρι, θαα το εξετάσω. Σαν εξαίρεση και όχι σαν τον κανόνα. Μάγκες, αυτό είναι το δικό μου στυλ, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι, αλλά έτσι απολαμβάνω τα γαμήσια, όταν είναι αληθινά ή ημίαληθινά.

το παραμυθι δουλευω εκει ειναι πιο συχνο και απο την διαφημιση της κοκα κολα βρε κατι αλλο να λες η κατα την δικια μου γνωμη μην λες τιποτα φιλε

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Όλοι λένε τα ιδια:
Είμαι ευκατάστατος.

Κάνεις δε λέει:
Είμαι μπατιρης.

θελω να πω σε αυτο το σχολιο παραπανω και το εξης

εδω φαινεται ο μεγαλος παικτης απο τους υπολοιπους οπως και η εμπειρη γκομενα απο την αρχαρια

οταν λες το α καταλαβαινει το β...

Το ιδιο και ο μεγαλος παικτης ξερει να αποκωδικοποιει τα λεγομενα και τις κινησεις της γκομενας και πρατει αναλογα δηλαδη ακομα πιο απλα ξερει αν το οχι ειναι οχι η ειναι ναι αλλα προσπαθα και αλλο..
Αυτα ηθελα να συζητησω στον ερωτοτουρισμο τα οποια τα ξερει και ο κμαν(κανεις δεν τα ξερει ολα)αλλα οπως δηλωσε και παραπανω ενω εχει γραψει 10000 μηνυματα τα κολπα τα safe δεν τα λεει και δεν εχω δει και κανεναν αλλον να τα λεει αρα για να πω και εγω αν και εχω πει αρκετα που εχουν περασει απαρατηρητα πρεπει να δω και καλη διαθεση απο τους υπολοιπους γνωστες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Να πω και κατι τελευταιο για το μονιμος κατοικος...

Αν και δεν το λεω ποτε  ξερω ομως οτι οι γκομενες ολες θελουν να φυγουν απο την χωρα γιατι δεν εχουν τιποτα να κανουν εκει και λογω κρυου...
Τωρα το κατα ποσο σε αυτες το ειμαι μονιμος ειναι καλο(αν σε πιστεψει βεβαια που μονο κατι κοπελιστες με μυαλο νηπιαγωγιου θ το κανουν)τι να ελπιζουν απο εσενα??καλυτερη ζωη στο κιεβο??
Και γιατι να μην προτιμησει  πλουσιο ντοπιο η ξενο με λεφτα που θα την παρει απο εκει...
Το μονο που θελουν ειναι να δουν αν εχεις λεφτα αν μπαινουν σε τετοια κουβεντα...Αυτες που ξερουν και απο τις σολες των παπουτσιων σου θα καταλαβουν...
Να σας το πω και αναποδα

βλεποντας τι ταξιδια εχει κανει πως τρωει το σουσι και τι φοραει και σε πιο κλαμπ παει ξερω αμμεσως τι θελει και πια ζωνη ειναι και βαζω και την αναλογη κασετα...

Να θυμαστε πλουσιος με Ζαρα κουστουμι και ρολογακι swatch δεν υπαρχει...ουτε πλουσιος που δεν μενει σε ακριβο ξενοδοχειο η λουξ δωματιο...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και καλά ρωσικά να μάθω, κάτι σχετικό με Ουκρανία να με ρωτήσει τελείωσε.
 μου αρεσει που πριν πας σκεφτεσε τι θα πεις αν σε ρωτησουν.δεν σκεφτεσε οτι μπορει
και καμια να μην σου μιλησει.παιζει και 99% να μην σου μιλησει καμια.μου θυμισες καπειον που ρωτισα
ποσες πιθανοτητες δινει να βρει γκομενα κυπρια.μου ειπε 5%.του απαντησα εχεις μεγαλη αυτοπεπηθηση
χαχαχαχαχ.τοσα χρονια σας εγραφα τη εκαναν και τι ελεγαν σε μενα που επαιζα με γλωσσα και σαν μονιμος
και εσεις αχωνεστε και κανετε σεναρια χαχαχαχαχ.αν θες παμε απο τωρα στοιχημα.οτι μπορει να μην σου μιλησει και καμια.ο αλλος λεει μπατζετ 10 ευρο φαι και 10 δωματιο.για πεστε σε καμια παμε για σιαρμα 10 ευρο εχω μπατσετ χαχαχαχαχα.οταν ακουσουν σιαρμα κανουν κατι γριματσες,εγω δεν τρωω σιαρμα,μονο σουσι και στο ταδε ρεστοραν,ασχετα αν με τους γυφτους εκει πανε χαχαχαχαχ.το εκανα σε μερικες χαζες για να σπαω πλακα και αυτες εφευγαν.μονος με δεκα ευρο χωρισ γκομενα τρως μια φορα στο χατα.
για πιο οικονομικους τουριστες προτινω να τις καλεσετε για πιρασκι τυροπιτακι στον δρομο.
ειναι πετυχημενη συνταγη του αρχοντα της πετρουπολης χαχαχαχαχ.ε ρε που θελετε και κιεβ ορισμενοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και οι Ουκρανέζες συνήθως λένε:
1.Ειμαι καλή κοπέλα,πολυταξιδεμενη από καλό σπίτι,με κουλτούρα.Εχω καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.Εχω σπουδάσει στο καλύτερο πανεπιστήμιο.
2.Με ενδιαφέρουν οι δυναμικοί άντρες που ξέρουν να φερθούν σε μία γυναίκα και να τη φροντίσουν.
3.Σιχαινομαι τους λαούς χαμηλής κλάσης,αηδιαζω με Τούρκους,Άραβες που έρχονται μήπως και βρουν καμία υπανάπτυκτη,φτωχή,χοντρή Ουκρανέζα από χωριό.

Καμία δε λέει:
1.Ειμαι ψώλα από πατέρα αλκοολικό και μάνα που κοιμάται με όλους.Δεν έχω μία.Πηγαινω τακτικά Μποντρουμ και αραβικές χώρες για βίζιτες.Μου αρέσει να πίνω να τρώω σούσι και να καπνιζω καλιαν.
2.Με ενδιαφέρει να βρω φραγκάτους ξένους άντρες για να τους τα μασήσω χοντρά.
3.Γουσταρω ταξίδια Τουρκία,Ντουμπάι νά ρουφάω τα χύσια Τούρκων και Αράβων νταγλαραδων που μου τα στάζουν μετά το ναργιλέ.Και οι φίλες μου το ίδιο,σχεδόν έχουμε μάθει τουρκικά,ξερογλυφομαστε για τουρκική πίπα.

Γενικά πρόκειται για αμοιβαίο δούλεμα.Αυτη πανηγυρίζει ότι έπεισε τον ξένο ότι δεν είναι πουτάνα και ο δεύτερος συγχαίρει τον εαυτό του ότι παραμύθιασε τη γκόμενα ότι δεν είναι σεξοτουρίστας.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
το λεω για τελευταια φορα αν δεν ξερετε τετοια κολπα παιξτε τον εαυτο σας γιατι αλλιως θα γινετε τραγικα ρεζιλι και θα χασετε και την τελευταια ελπιδα που ειχατε με την γκομενα...
οταν ξερεις παιζεις με την ψυχολογια του αλλου αν δεν ξερεις καλυτερα να πεις ερχομαι για πρωτη φορα αλλα αμα βρω γυναικα θα ξαναρθω και θα την καλεσω και στην ελλαδα για διακοπες παρα να πειτε εχω λεφτα μενω μονιμα και ειμαι μαγκας...Με 2 κινησεις πχ παρε μου ενα δωρο και πηγαινε με σε ενα καλο εστιατορια ποια ξερεις σας τελειωσε σε 10' και γινατε ρεζιλι....
Φιλος μου που το επαιξε μαγκας σε γκομενα και λεφτας του εφερε 2 σπιτια που νοικιαζονταν και του ειπε αφου εχεις λεφτα να μεινουμε εδω μαζι για μια εβδομαδα(500 την ημερα το σπιτι)...ο δικος μου οπου φυγει φυγει η σε παει σε ενα μαγαζι μεσα και σου λεει παρε μου αυτο(500ευρω)αν κομπιαστεις τελειωσες σε 1σεκ...
οσο για εσενα κμαν που κοροιδευεις συνεχεια τον αλλον με τα 500αρικα σου λεω οτι εχει πολλες επιτυχιες κανει μπροστα μου...Βεβαια βαραει μια φορα και φευγει γιατι μετα...αλλα εκει που δεν θα βαραγε καλο αποτελεσμα βγαζει...Μην γινεσαι ομως Ελληναρας επειδη εσυ και εγω δεν εχουμε αυτην την τεχνη και τον κραζεις επειδη δεν μπορεις εσυ να το κανεις και εγω...να εισαι αρχοντας και να παραδεχεσε οτι υπαρχουν και αλλοι που μπορουν με αλλους τροπους απο τους δικους σου...Και σου λεω γιατι το εχω δει με τα ματια μου για αυτον(να πηδαει γκομενα που δεν του εδινε σημασια πριν τα 500αρικα τις φωτο με τα σκαφη τις καρτες με τα εβερεστ κλπ...)απλα εγω δεν μπορω να το κανω ουτε εσυ..Εγω λοιπον του λεω μπραβο αφου τα καταφερνει σαν αρχοντας επρεπε να κανεις και εσυ το ιδιο...και οπως ξερεις εγω οτι βλεπω λεω και δεν ειμαι στραβος...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και οι Ουκρανέζες συνήθως λένε:
1.Ειμαι καλή κοπέλα,πολυταξιδεμενη από καλό σπίτι,με κουλτούρα.Εχω καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.Εχω σπουδάσει στο καλύτερο πανεπιστήμιο.
2.Με ενδιαφέρουν οι δυναμικοί άντρες που ξέρουν να φερθούν σε μία γυναίκα και να τη φροντίσουν.
3.Σιχαινομαι τους λαούς χαμηλής κλάσης,αηδιαζω με Τούρκους,Άραβες που έρχονται μήπως και βρουν καμία υπανάπτυκτη,φτωχή,χοντρή Ουκρανέζα από χωριό.

Καμία δε λέει:
1.Ειμαι ψώλα από πατέρα αλκοολικό και μάνα που κοιμάται με όλους.Δεν έχω μία.Πηγαινω τακτικά Μποντρουμ και αραβικές χώρες για βίζιτες.Μου αρέσει να πίνω να τρώω σούσι και να καπνιζω καλιαν.
2.Με ενδιαφέρει να βρω φραγκάτους ξένους άντρες για να τους τα μασήσω χοντρά.
3.Γουσταρω ταξίδια Τουρκία,Ντουμπάι νά ρουφάω τα χύσια Τούρκων και Αράβων νταγλαραδων που μου τα στάζουν μετά το ναργιλέ.Και οι φίλες μου το ίδιο,σχεδόν έχουμε μάθει τουρκικά,ξερογλυφομαστε για τουρκική πίπα.
θεικο ποστ μπραβο ανταποκρινετε 1000% στην πραγματικοτητα!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το λεω για τελευταια φορα αν δεν ξερετε τετοια κολπα παιξτε τον εαυτο σας γιατι αλλιως θα γινετε τραγικα ρεζιλι και θα χασετε και την τελευταια ελπιδα που ειχατε με την γκομενα...
οταν ξερεις παιζεις με την ψυχολογια του αλλου αν δεν ξερεις καλυτερα να πεις ερχομαι για πρωτη φορα αλλα αμα βρω γυναικα θα ξαναρθω και θα την καλεσω και στην ελλαδα για διακοπες παρα να πειτε εχω λεφτα μενω μονιμα και ειμαι μαγκας...Με 2 κινησεις πχ παρε μου ενα δωρο και πηγαινε με σε ενα καλο εστιατορια ποια ξερεις σας τελειωσε σε 10' και γινατε ρεζιλι....
Φιλος μου που το επαιξε μαγκας σε γκομενα και λεφτας του εφερε 2 σπιτια που νοικιαζονταν και του ειπε αφου εχεις λεφτα να μεινουμε εδω μαζι για μια εβδομαδα(500 την ημερα το σπιτι)...ο δικος μου οπου φυγει φυγει η σε παει σε ενα μαγαζι μεσα και σου λεει παρε μου αυτο(500ευρω)αν κομπιαστεις τελειωσες σε 1σεκ...
οσο για εσενα κμαν που κοροιδευεις συνεχεια τον αλλον με τα 500αρικα σου λεω οτι εχει πολλες επιτυχιες κανει μπροστα μου...Βεβαια βαραει μια φορα και φευγει γιατι μετα...αλλα εκει που δεν θα βαραγε καλο αποτελεσμα βγαζει...Μην γινεσαι ομως Ελληναρας επειδη εσυ και εγω δεν εχουμε αυτην την τεχνη και τον κραζεις επειδη δεν μπορεις εσυ να το κανεις και εγω...να εισαι αρχοντας και να παραδεχεσε οτι υπαρχουν και αλλοι που μπορουν με αλλους τροπους απο τους δικους σου...Και σου λεω γιατι το εχω δει με τα ματια μου για αυτον(να πηδαει γκομενα που δεν του εδινε σημασια πριν τα 500αρικα τις φωτο με τα σκαφη τις καρτες με τα εβερεστ κλπ...)απλα εγω δεν μπορω να το κανω ουτε εσυ..Εγω λοιπον του λεω μπραβο αφου τα καταφερνει σαν αρχοντας επρεπε να κανεις και εσυ το ιδιο...και οπως ξερεις εγω οτι βλεπω λεω και δεν ειμαι στραβος...

Εγώ λέω σε κάποιον μην πάει με πλαστά πεντακοσάρικα γιατί θα μπλέξει άσχημα.Η ίδια η γκόμενα που θα τα δει θα τον δώσει στους μπάτσους για να πάρει μερίδιο από τη μίζα που θα δώσει όταν τον τσακώσουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Αν και δεν το λεω ποτε  ξερω ομως οτι οι γκομενες ολες θελουν να φυγουν απο την χωρα γιατι δεν εχουν τιποτα να κανουν εκει και λογω κρυου...
Τωρα το κατα ποσο σε αυτες το ειμαι μονιμος ειναι καλο(αν σε πιστεψει βεβαια που μονο κατι κοπελιστες με μυαλο νηπιαγωγιου θ το κανουν)τι να ελπιζουν απο εσενα??καλυτερη ζωη στο κιεβο??
Και γιατι να μην προτιμησει  πλουσιο ντοπιο η ξενο με λεφτα που θα την παρει απο εκει...
Το μονο που θελουν ειναι να δουν αν εχεις λεφτα αν μπαινουν σε τετοια κουβεντα...Αυτες που ξερουν και απο τις σολες των παπουτσιων σου θα καταλαβουν...
Να σας το πω και αναποδα εγω δεν γνωρισα ποτε καπεια που θελει να φυγει.

Αν και δεν το λεω ποτε  ξερω ομως οτι οι γκομενες ολες θελουν να φυγουν απο την χωρα γιατι δεν εχουν τιποτα να κανουν εκει και λογω κρυου...
Και γιατι να μην προτιμησει  πλουσιο ντοπιο η ξενο με λεφτα που θα την παρει απο εκει...
Να σας το πω και αναποδα

βλεποντας τι ταξιδια εχει κανει πως τρωει το σουσι και τι φοραει και σε πιο κλαμπ παει ξερω αμμεσως τι θελει και πια ζωνη ειναι και βαζω και την αναλογη κασετα...

Να θυμαστε πλουσιος με Ζαρα κουστουμι και ρολογακι swatch δεν υπαρχει...ουτε πλουσιος που δεν μενει σε ακριβο ξενοδοχειο η λουξ δωματιο...

ελα ντε γιατι να προτιμησει?ρε σπυρο σοβαρα λες ολες θελουν να φυγουν?
εγω πρωσωπικα δεν γνωρισα ποτε καπεια που θελει να φυγει και στα αρχιδια τους που ημουν ξενος με λεφτα.θα σου πω και οδυσσο που με ξερουν ολες σε καφε,μαχαζια με ρουχα,κρεμες,εστιατορια ακομα και πολλες που μιλαμε και ριχνουν σποντες οτι θελουν να βγουμε και να κανουν την ζωη που κανω οταν εχουν χρονο στριβουν οταν με συναντανε.3 μικρες απο κατι καφε που τις ξερω 4 χρονια παντα με βλεπουν κανουν παραπονα.εσυ κανεις ζωαρα,καλεις γκομενες για ψωνια,ρεστοραν ενω εμας δεν μας πηρε ποτε κανενας,δουλευουμε για ψυχουλα.οι δυο μου εκλισαν και 2 με τρισ φορες ραντεβου στο ρεπο τουσ και που με ειδαν ετρεχαν,παμε σπιτι και μαλακιες.η μια μου λεει σχολαω 11 ελα να παμε βολτα.παω 11 και αυτη τροχαδην σπιτι παω ειμαι κουρασμενη.μετα την αλλη μερα ιδια παραμυθια.τους εκοψα κουβεντα και περνω απο εξω απο εκει που δουλευουν με τα ψωνια απο επονυμα μαχαζια για να τους γυριζει.οσες ξερω που εφυγαν ηταν πουτανακια που πηγαν για βιζιτα κυπρο και βρηκαν χαζους εκει και εμειναν.
αλλες που ξερω που η μια που ερχετε στο μυαλο τωρα ειναι 38.στα 30 που την γνωρισα ειχε σχεση με γαλλο που ερχωταν οδυσσο.ποτε δεν εφυγε απο εκει και την βλεπω με ουκρανους γκομενους.
ολες που βλεπω σε καφε,μαχαζια τους την επεσαν χιλιαδες ξενοι και εκαναν προσφορες και για γαμους και ζωη καλη εξωτερικο.καμια δεν ειδα να φευγει εκτος 2!μικρες 19 η μια νορβηγια πηγε αλλα πουλουσε ψαρια στην αγορα η δουλεια της και κρυφοβιζιτα.η αλλη 19  πηγε φετος ισραηλ με ενα πλουσιο γαλλο εβραιο 50-55.αν θες να στην βαλω φεισπουκ να δεις την γκομενα με τον γαλλο.
καμια δεν ενθουσιαστηκε ποτε με την προοπτικη να ζησει κυπρο αν και μερικες εδειξαν θαυμασμο και
ειπαν τα καλυτερα για την χωρα.αλλη μου λεει δεν αφηνω δουλεια σιγουρι και το σπιτι μου να ερθω και
μετα να με στειλεις στον δρομο οταν με βαρεθεις.φευγουν οσες δεν εχουν και τιποτα να χασουν.
σου εδειξε καμια γκομενα που βολταρει χρισατικ να ψαχνει να φυγει?θα βρισκαμε και εμεις μια που αξιζει τοσα χρονια ρε σπυρο.διαβασε τον δασκαλο που ελεγε καμια δεν θελει να φυγει.θελουν λεφτα εδω και τωρα και κιεβ να ζουνε.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
 μου αρεσει που πριν πας σκεφτεσε τι θα πεις αν σε ρωτησουν.δεν σκεφτεσε οτι μπορει
και καμια να μην σου μιλησει.παιζει και 99% να μην σου μιλησει καμια.μου θυμισες καπειον που ρωτισα
ποσες πιθανοτητες δινει να βρει γκομενα κυπρια.μου ειπε 5%.του απαντησα εχεις μεγαλη αυτοπεπηθηση
χαχαχαχαχ.τοσα χρονια σας εγραφα τη εκαναν και τι ελεγαν σε μενα που επαιζα με γλωσσα και σαν μονιμος
και εσεις αχωνεστε και κανετε σεναρια χαχαχαχαχ.αν θες παμε απο τωρα στοιχημα.οτι μπορει να μην σου μιλησει και καμια.ο αλλος λεει μπατζετ 10 ευρο φαι και 10 δωματιο.για πεστε σε καμια παμε για σιαρμα 10 ευρο εχω μπατσετ χαχαχαχαχα.οταν ακουσουν σιαρμα κανουν κατι γριματσες,εγω δεν τρωω σιαρμα,μονο σουσι και στο ταδε ρεστοραν,ασχετα αν με τους γυφτους εκει πανε χαχαχαχαχ.το εκανα σε μερικες χαζες για να σπαω πλακα και αυτες εφευγαν.μονος με δεκα ευρο χωρισ γκομενα τρως μια φορα στο χατα.
για πιο οικονομικους τουριστες προτινω να τις καλεσετε για πιρασκι τυροπιτακι στον δρομο.
ειναι πετυχημενη συνταγη του αρχοντα της πετρουπολης χαχαχαχαχ.ε ρε που θελετε και κιεβ ορισμενοι.

παντος με 10 ευρω το ατομο 20 δικλινο εχει απειρα δωματια και ξενοδοχεια
και με 10 ευρω τρως πρωι βραδυ Mac donald(mac menu<5euro)
μπουκαλι στα κλουμπ shooters forsage saxxon 690γριβεν(21euro/2 ατομα) τοπικη βοτκα με 6 redbull
και κατι ψιλα για ταξι βγαινει το μπατζετ
Υπαρχουν ωραια και νεα παιδια στην Ελλαδα που βασανιζονται και δεν εχουν λεφτα
Σε αυτους προτεινω να πανε πανω με μπατζετ 30-40 ευρω την ημερα αφου δεν εχουν μια και να βαρεσουν 5αρια-6αρια που θα ειναι πανευκολα για αυτους αφου μαθουν καποια βασικα...
Με αεροπορικο 83ευρω ειναι φθηνοτερα και απο εκδομη για 2 ατομα στην λαμια...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ωσες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα φευγουν.κουμπαρος σπικινγ!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγώ λέω σε κάποιον μην πάει με πλαστά πεντακοσάρικα γιατί θα μπλέξει άσχημα.Η ίδια η γκόμενα που θα τα δει θα τον δώσει στους μπάτσους για να πάρει μερίδιο από τη μίζα που θα δώσει όταν τον τσακώσουν.
ΚΜΑΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ...Εγω σου λεω οτι μην αμφισβητεις οτι καποιος το κανει γιατι το κανει με μεγαλη επιτυχια...Ειναι οπως ΟΙ κασκαντερ κανουν απιθανα πραγματα αλλα δεν συστηνεται σε κανενα να τα κανει αυτα που δεν ειναι επαγγελματιας κασκαντερ!!!
Αυτο λοιπον λεω και εγω αν δεν ξερετε κολπα παιξτε τον εαυτο σας αλλιως μπορειται να μπλεξετε πολυ ασχημα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Ουκρανές είναι άπληστες,αχόρταγες,αδηφάγες,αχάριστες,απατεωνισσες κτλ όπως γενικά οι γυναίκες.Αυτο το παίρνεις σα δεδομένο.Δεν μπορείς να ψάχνεις για το προβατάκι ανάμεσα στους λύκους.
Εγώ δεν πιστεύω ούτε το 10% από αυτά που λένε οι γκόμενες.
Η βασική ερώτηση είναι πόσα?(skolka?).Αυτο πρέπει να προσδιορίσεις για όλες υπάρχει μια τιμή.
Το βασικό περιουσιακό στοιχείο το σκληρό νόμισμα των Ουκρανέζων είναι το μουνί τους.Ο πούτσος είναι τζάμπα,καμια δεν πληρώνει για πούτσο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε σπυρο αν πω σε γκομενα παμε μακτοναλτσ θα με κραξει τουλαχιστον οπεια με ξερει χαχαχαχ
περσι ειπα σε γκομενα που γνωρισα κυπρο να βρεθουμε εξω απο μακτοναλτσ.λεει δεν πιστευω να
σκεφτεσε εκει θα με καλεσεις χαχαχαχ.ειπα για να βρεθουμε σημειο λεω.θα παμε στο γεωργιανο ντιριπασοσκαγια μια μαλακια αλλα της αρεσε το μαχαζι.με πηρε βολτα με αμαξι και ηθελε βολτες την επομενη.της ειπα ξεκαθαρα δεν ενδιαφερωμε να κανω βολτες και να χανω χρονο.ειπα οπεια δεν ερθει αμεσως για καφε σπιτι δεν δελω να χανω χρονο.αν θελεις ξερεις που να με βρεις απαντησε.ειπε ψαχνει καπειον με λεφτα για να παντρευτει για αυτο ειναι ελευθερη στα 28-29.λεω αυτη θα ξοδευομε αδικα 10 μερες ετσι δεν συνεχισα και την εκλασα μην τρωω χρονο.αλλος 10 μερες θα εβγενε ραντεβου καθε μερα με την ελπιδα.
αυτα τα εκανα πριν 10 χρονια,τελος αυτα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Γενικά οι Ουκρανές είναι άπληστες,αχόρταγες,αδηφάγες,αχάριστες,απατεωνισσες κτλ όπως γενικά οι γυναίκες.Αυτο το παίρνεις σα δεδομένο.Δεν μπορείς να ψάχνεις για το προβατάκι ανάμεσα στους λύκους.
Εγώ δεν πιστεύω ούτε το 10% από αυτά που λένε οι γκόμενες.
Η βασική ερώτηση είναι πόσα?(skolka?).Αυτο πρέπει να προσδιορίσεις για όλες υπάρχει μια τιμή.
Το βασικό περιουσιακό στοιχείο το σκληρό νόμισμα των Ουκρανέζων είναι το μουνί τους.Ο πούτσος είναι τζάμπα,καμια δεν πληρώνει για πούτσο.
οπως ειπε και ο βαλκανιος ειπε στην γκομενα εχει 80 που περιμενουν να φανε την τζαμπα
βαλκανικη πουτσα.η απαντηση της γκομενας θα ηταν εμενα περιμενουν αλλοι 20 χιλιαδεσ τζαμπα και αλλοι 20 χιλιαδες με λεφτα να τον φαω χαχαχαχαχ.σημερα παλι με πηρε μια που γαμησα πριν μια εβδομαδα με λεφτα.συνεχεια με περνει.λες αρχοντα λεφτα θελει η την πουτσα μου?χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom