Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Διαβάζω αρκετό καιρό το νήμα και έχω ψηθεί αρκετά στην ιδέα να πάω διακοπές Αν. Ευρώπη. Για αρχή έχω τις εξής απορίες και θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν με βοηθουσατε:

1) Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη πόλη από πλευράς διαθεσιμότητας γυναικών; Το Κίεβο είναι μια τίμια επιλογή;
2) Μια βδομάδα είναι αρκετή για να γαμήσει κάποιος; Πόσο περίπου κοστίζει συνολικά ένα τέτοιο χρονικό διάστημα; Ας υποθέσουμε ότι μένω σε ένα απλό ξενοδοχείο και ο,τι έξοδα κάνω είναι για να φάω και για εξόδους με μουνιά.
3) Γενικά πώς παίζεται το παιχνίδι εκεί; Κάτι διάβασα ότι δεν είναι συνηθισμένα τα one night stands και ότι το night game είναι πεσμένο, οπότε καλύτερα online dating.
4) Τι ντύσιμο/στυλ έχει επιτυχία εκεί; Συνήθως ένα μαύρο πουκάμισο φοράω για έξω, τίποτα φανταχτερό. Λίγο μούσι σου αφαιρεί πόντους;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Διαβάζω αρκετό καιρό το νήμα και έχω ψηθεί αρκετά στην ιδέα να πάω διακοπές Αν. Ευρώπη. Για αρχή έχω τις εξής απορίες και θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν με βοηθουσατε:

1) Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη πόλη από πλευράς διαθεσιμότητας γυναικών; Το Κίεβο είναι μια τίμια επιλογή;
2) Μια βδομάδα είναι αρκετή για να γαμήσει κάποιος; Πόσο περίπου κοστίζει συνολικά ένα τέτοιο χρονικό διάστημα; Ας υποθέσουμε ότι μένω σε ένα απλό ξενοδοχείο και ο,τι έξοδα κάνω είναι για να φάω και για εξόδους με μουνιά.
3) Γενικά πώς παίζεται το παιχνίδι εκεί; Κάτι διάβασα ότι δεν είναι συνηθισμένα τα one night stands και ότι το night game είναι πεσμένο, οπότε καλύτερα online dating.
4) Τι ντύσιμο/στυλ έχει επιτυχία εκεί; Συνήθως ένα μαύρο πουκάμισο φοράω για έξω, τίποτα φανταχτερό. Λίγο μούσι σου αφαιρεί πόντους;

1.Η καλύτερη πόλη είναι το Κιεβο την τελευταία δεκαετία.
2.Μια βδομάδα είναι υπεραρκετή.
3.Ολα δουλεύουν και το ονλάιν και το night game και το  day game.Οι ίδιες γκομενες είναι δεν είναι ότι οι νυχτοβιες είναι λυκανθρωποι και δεν κυκλοφορούν τη μέρα ή ότι οι ονλάιν περνούν όλη μέρα σπίτι μπροστά στην οθόνη.
4.Ακριβα ρούχα χρειάζονται και στη μόδα.Επισης καλά παπούτσια,είναι πολύ σημαντικό.Φιρματα ρούχα,ο,τι έχεις πάνω σου πρέπει να είναι φετινό και να κοστίζει πάνω απο 100 ευρώ.Κυριως περνάει το κυριλέ ντύσιμο.

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
2.Μια βδομάδα είναι υπεραρκετή.
4.Ακριβα ρούχα χρειάζονται και στη μόδα.Επισης καλά παπούτσια,είναι πολύ σημαντικό.Φιρματα ρούχα,ο,τι έχεις πάνω σου πρέπει να είναι φετινό και να κοστίζει πάνω απο 100 ευρώ.Κυριως περνάει το κυριλέ ντύσιμο.
2. Και πόσο κοστίζει;
4. Όταν λες φιρματα, δηλαδή τι μάρκες; Κοστούμι κι έτσι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
2. Και πόσο κοστίζει;
4. Όταν λες φιρματα, δηλαδή τι μάρκες; Κοστούμι κι έτσι;

Εξαρτάται αν αχοληθείς με πληρωμένο ή σπονσοριλίκια και την ηλικία σου.
Αν δεν κάνεις σπονσοριλίκια και δεν πηδήξεις πουτάνες(άρα είσαι κάτω από 40 χρονών) χρειάζεσαι 100 ευρώ τη μέρα.(διαμέρισμα 50 ευρώ και έξοδα dating και ταξί 50 ευρώ για 2 ραντεβού).
Αν πηδήξεις πουτάνες χρειάζεσαι 300 ευρώ τη μέρα(διαμέρισμα 50 ευρώ,3 εμφανίσιμες πουτάνες ή σεμιπρο τη μέρα,σύνολο 200 ευρώ).
Για σπονσοριλίκια 500 ευρώ τη μέρα.(διαμέρισμα 50 ευρώ,200 ευρώ δώρο σε κάθε ραντεβού με σπονσορέτ,δύο σπονσορέτς).
4.Μάρκες Hugo Boss,Armani,Zegna κτλ,αυτό το επίπεδο.Πολλοί φοράνε κουστούμι(ιδίως Ιταλοί) και έχει επιτυχία.Οχι όμως απαραίτητα κουστούμι αλλά το κουστούμι είναι καλή φάση,αυξάνει τις πιθανότητες.

Δηλαδή αν διαθέτεις 1500 ευρώ και θέλεις απλό dating με γκόμενες από ίντερνετ,κλαμπς μπορείς να κάτσεις 15 μέρες(100 ευρώ τη μέρα).
Αν θέλεις πουτάνες μπορείς να κάτσεις 5 μέρες και να γαμήσεις 15 πουτάνες ή σεμιπρος(300 ευρώ τη μέρα).
Αν θες σπονσορέτς μπορείς να κάτσεις 3 μέρες για δύο έως τρεις σπονσορέτς(500 ευρώ τη μέρα).

Αν βέβαια θες συνδυασμό maximization,άρχοντας φάση δηλαδή ας πούμε σπόνσορινγκ πλας πουτάνες πλας dating μπορείς να φτάσεις και 1000 ευρώ τη μέρα(3 πουτάνες,2 σπονσορέτς,τζόγος στα κλαμπς με νέες κτλ).

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

1)κιεβο ειναι η καλυτερη και φθηνοτερη επιλογη
2)οχι πρεπει να πας τουλαχιστον απο πεμπτη μεχρι αλλη δευτερα για να γαμησεις ασπρη/γκριζα για μαυρη και μια μερα ειναι αρκετη.
κοστος με 50ευρω την ημερα απλα υπαρχεις(10 δωματιο 10 φαγητο και 30 ολα τα υπολοιπα)
ενα καλο ποσο ειναι 100ευρω την ημερα για ολα(κερασματα κλπ)
3)ολα πρεπει να τα κανεις.χιλιομετρα την μερα ωρες στο κομπουτερ 10μερες πριν και χορους την νυχτα
4)οχι μουσια αποαγορευονται στις ουκρανες ξυριστειτε ολοι!ντυσιμο ειναι σχετικο τι θες να περασεις..παντος σιγουρα καλο αθλητικα κλπ απαγορευονται
καλο ταξιδι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Κατάλαβα, ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες.

Διαμέρισμα Airbnb θα λες λογικά. Με ξενοδοχείο δεν κάνεις δηλαδή δουλειά ή θεωρείται πολύ μπας κλας;

Όχι δεν με ενδιαφέρουν ούτε σπονσοριλικια, ούτε πουτανες, γιατί τέτοια βρίσκω κι εδώ. Την εμπειρία να γνωρίσω πιο ερωτικές γυναίκες ψάχνω γιατί αρκετά έχω φάει στη μάπα τις ελλεηνίδες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εξαρτάται αν αχοληθείς με πληρωμένο ή σπονσοριλίκια και την ηλικία σου.
Αν δεν κάνεις σπονσοριλίκια και δεν πηδήξεις πουτάνες(άρα είσαι κάτω από 40 χρονών) χρειάζεσαι 100 ευρώ τη μέρα.(διαμέρισμα 50 ευρώ και έξοδα dating και ταξί 50 ευρώ για 2 ραντεβού).
Αν πηδήξεις πουτάνες χρειάζεσαι 300 ευρώ τη μέρα(διαμέρισμα 50 ευρώ,3 εμφανίσιμες πουτάνες ή σεμιπρο τη μέρα,σύνολο 200 ευρώ).
Για σπονσοριλίκια 500 ευρώ τη μέρα.(διαμέρισμα 50 ευρώ,200 ευρώ δώρο σε κάθε ραντεβού με σπονσορέτ,δύο σπονσορέτς).
4.Μάρκες Hugo Boss,Armani,Zegna κτλ,αυτό το επίπεδο.Πολλοί φοράνε κουστούμι(ιδίως Ιταλοί) και έχει επιτυχία.Οχι όμως απαραίτητα κουστούμι αλλά το κουστούμι είναι καλή φάση,αυξάνει τις πιθανότητες.

Δηλαδή αν διαθέτεις 1500 ευρώ και θέλεις απλό dating με γκόμενες από ίντερνετ,κλαμπς μπορείς να κάτσεις 15 μέρες(100 ευρώ τη μέρα).
Αν θέλεις πουτάνες μπορείς να κάτσεις 5 μέρες και να γαμήσεις 15 πουτάνες ή σεμιπρος(300 ευρώ τη μέρα).
Αν θες σπονσορέτς μπορείς να κάτσεις 3 μέρες για δύο έως τρεις σπονσορέτς(500 ευρώ τη μέρα).
επανηλθε ο καλος κμαν

πολυ σωστος ο πινακας!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
4)οχι μουσια αποαγορευονται στις ουκρανες ξυριστειτε ολοι!ντυσιμο ειναι σχετικο τι θες να περασεις..παντος σιγουρα καλο αθλητικα κλπ απαγορευονται
καλο ταξιδι
Με ενδιαφέρει απλά να μου κάτσουν και, αν γίνεται, γρήγορα. ΟΚ αθλητικά δεν φοράω ποτέ έξω. Απλά με το μούσι έχω πρόβλημα, γιατί το ξυρισμένο δεν μου πάει καθόλου. Στο στρατό ήταν το χειρότερο μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Διαμέρισμα Airbnb θα λες λογικά. Με ξενοδοχείο δεν κάνεις δηλαδή δουλειά ή θεωρείται πολύ μπας κλας;

Όχι δεν με ενδιαφέρουν ούτε σπονσοριλικια, ούτε πουτανες, γιατί τέτοια βρίσκω κι εδώ. Την εμπειρία να γνωρίσω πιο ερωτικές γυναίκες ψάχνω γιατί αρκετά έχω φάει στη μάπα τις ελλεηνίδες.

Ξενοδοχείο παίζει να μη δεχτούν να μπει η γκόμενα μέσα χωρίς επίδειξη ταυτότητας,registration και πληρωμή δωματίου ή λάδωμα στο ρεσεψιονίστ οπότε κανείς σχεδόν σεξοτουρίστας δε μένει σε ξενοδοχείο.
Οι περισσότεροι νοικιάζουν διαμερίσματα από το booking με 30-50 ευρώ τη μέρα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

οτι βρεις φθηνοτερο και ξενοδοχειο ειναι καλη λυση(δεν ισχυει στην αρχη μετα ολοι οι σεξ τουρισμ πηγαν σε δωματια)το ξενοδοχειο διχνει πιο κυριλε
αν σε ενδιαφερει μονο λευκη ζωνη πηγαινε τουλαχιστον 10μερες με 100ευρω την ημερα και καποιον μαζι σου που ξερει...Αλλιως αν δεν εισαι νεος και εμφανισιμος κινδυνευεις να μην βαρεσεις γκομενα απλα να μαζεψεις πολλα τηλεφωνα και να κανεις φασεις...
το εχω ξαναπει το κιεβο δεν ειναι για αρχαριους παικτες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Θα πας Ουκρανία στην πηγή και δε θα πας με πουτάνες?Είναι σα να πας Ελλάδα και να λες δε θέλω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα.Αλλά καθένας με τα γούστα του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με ενδιαφέρει απλά να μου κάτσουν και, αν γίνεται, γρήγορα. ΟΚ αθλητικά δεν φοράω ποτέ έξω. Απλά με το μούσι έχω πρόβλημα, γιατί το ξυρισμένο δεν μου πάει καθόλου. Στο στρατό ήταν το χειρότερο μου.

Αμα είσαι κυριλέ ντυμένος και έχεις περιποιημένο μούσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Κλαρίνο δεν πρέπει να είσαι με τατουάζ,V μπλουζάκια να φαίνονται οι τρίχες,γύφτικη εμφάνιση κτλ.Ετσι είναι οι Τούρκοι,Αραβες κτλ.Πρέπει να έχεις καθαρό ευρωπαικό λουκ.

• Like

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Θα πας Ουκρανία στην πηγή και δε θα πας με πουτάνες?Είναι σα να πας Ελλάδα και να λες δε θέλω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα.Αλλά καθένας με τα γούστα του.
Γιατί, τι διαφορετικό εχουν οι πουτανες της πηγής από τις ουκρανες πουτανες που έχουμε εδώ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Αμα είσαι κυριλέ ντυμένος και έχεις περιποιημένο μούσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Κλαρίνο δεν πρέπει να είσαι με τατουάζ,V μπλουζάκια να φαίνονται οι τρίχες,γύφτικη εμφάνιση κτλ.Ετσι είναι οι Τούρκοι,Αραβες κτλ.Πρέπει να έχεις καθαρό ευρωπαικό λουκ.
Έτσι δεν έχω ντυθεί ποτέ, οπότε κομπλέ. Αν επιτρέπεται, πόσα χαλάς για ρούχα εσύ κάθε μήνα; Απλά μου έκανε εντύπωση που είπες ότι τα ρούχα πρέπει να είναι φρέσκο-αγορασμένα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ξενοδοχείο παίζει να μη δεχτούν να μπει η γκόμενα μέσα χωρίς επίδειξη ταυτότητας,registration και πληρωμή δωματίου ή λάδωμα στο ρεσεψιονίστ οπότε κανείς σχεδόν σεξοτουρίστας δε μένει σε ξενοδοχείο.
Οι περισσότεροι νοικιάζουν διαμερίσματα από το booking με 30-50 ευρώ τη μέρα.
στα ξενοδωχεια πλεον αφηνουν με δηλωση δικια σου οτι αν κανει καταστροφη η γκομενα τα πληρωνεις εσυ η με 100γριβνα στο σεκουριτι...Ειναι πολυ πιο μουρη αυτα που λες κμαν ισχυαν πριν 5 χρονια τωρα τα ξενοδωχεια ειναι καλυτερα γιατι ολοι οι πορνοτουριστες πανε σε airbnb και οπως εχουμε πει και στο παρελθον οτι κανουν οι αλλοι παντα πρεπει να κανεις το αντιθετο...

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί, τι διαφορετικό εχουν οι πουτανες της πηγής από τις ουκρανες πουτανες που έχουμε εδώ;

Στην Ουκρανία είναι original,δεν έχουν ελληνοποιηθεί καθόλου.Αγνό ουκρανικό τσιμπούκι.Η εμπειρία με Ουκρανέζα πουτάνα διαφέρει λίγο από την εμπειρία με γκόμενα και τεχνικά είναι καλύτερες οι πουτάνες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
οτι βρεις φθηνοτερο και ξενοδοχειο ειναι καλη λυση(δεν ισχυει στην αρχη μετα ολοι οι σεξ τουρισμ πηγαν σε δωματια)το ξενοδοχειο διχνει πιο κυριλε
αν σε ενδιαφερει μονο λευκη ζωνη πηγαινε τουλαχιστον 10μερες με 100ευρω την ημερα και καποιον μαζι σου που ξερει...Αλλιως αν δεν εισαι νεος και εμφανισιμος κινδυνευεις να μην βαρεσεις γκομενα απλα να μαζεψεις πολλα τηλεφωνα και να κανεις φασεις...
το εχω ξαναπει το κιεβο δεν ειναι για αρχαριους παικτες.
Είμαι 26 και σε εμφάνιση θα με χαρακτήριζες μάλλον 7αρι. Είμαι γυμνασμενος, αλλά αυτό μόνο το καλοκαίρι κάπως φαίνεται. Ο λόγος που προτιμάω μόνος μου είναι γιατί αν πάω με άλλον θα βολευτω με την παρέα του και μάλλον δε θα παίξω. Αντίθετα μόνος θα ψηθω καλύτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έτσι δεν έχω ντυθεί ποτέ, οπότε κομπλέ. Αν επιτρέπεται, πόσα χαλάς για ρούχα εσύ κάθε μήνα; Απλά μου έκανε εντύπωση που είπες ότι τα ρούχα πρέπει να είναι φρέσκο-αγορασμένα.

Πρέπει να είσαι στη μόδα.Συνήθως αγοράζω ρούχα μια μέρα πριν πάω ή στο αεροδρόμιο.

• Like

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Πρέπει να είσαι στη μόδα.Συνήθως αγοράζω ρούχα μια μέρα πριν πάω ή στο αεροδρόμιο.

Αγοράζεις κοστούμια Zegna από το αεροδρόμιο τύπε? Δεν μου λές οι γκόμενες εκεί στο μακρινό κίεβο με του που θα βγάλεις το σακάκι ψάχνουν τις φόδρες για να κοιτάξουν την φίρμα του ρούχου, ή καταλαβάινουν την διαφορά των Zegna από τα BOSS από την γραμμή και την ποιότητα της ραφής?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
στα ξενοδωχεια πλεον αφηνουν με δηλωση δικια σου οτι αν κανει καταστροφη η γκομενα τα πληρωνεις εσυ η με 100γριβνα στο σεκουριτι...Ειναι πολυ πιο μουρη αυτα που λες κμαν ισχυαν πριν 5 χρονια τωρα τα ξενοδωχεια ειναι καλυτερα γιατι ολοι οι πορνοτουριστες πανε σε airbnb και οπως εχουμε πει και στο παρελθον οτι κανουν οι αλλοι παντα πρεπει να κανεις το αντιθετο...

Τα ξενοδοχεία έχουν τρία σοβαρά πλεονεκτήματα.
1.Θέρμανση(τα καλοριφέρ στο Κίεβο είναι αστεία στα κεντρικά διαμερίσματα και δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο)
2.Ζεστό νερό(συχνά τα διαμερίσματα δεν έχουν ζεστό νερό συνέχεια και πουντιάζει η γκόμενα)
3.Ασφάλεια.(στα ξενοδοχεία υπάρχει σεκιούριτυ,στα διαμερίσματα δεν ξέρεις πόσοι άλλοι έχουν το κλειδί).
Αλλά τα μέσα ξενοδοχεία των 40-60 ευρώ στο κέντρο(χοτέλ Ουκραίνα κτλ) είναι κατώτερα από τα αντίστοιχα διαμερίσματα των 40-60 ευρώ.Αν βέβαια μένεις σε πεντάστερο(Hyatt π.χ. με 300 ευρώ) είναι άλλη φάση αφού πολλές γκόμενες έρχονται μόνο και μόνο για να μείνουν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου,να πάνε στην πισίνα κτλ).

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom