Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Εδώ όμως μπορείς να τις γαμάς τζάμπα απλά με την υπόσχεση του γάμου.Και ξέρεις ότι πριν δεν έχουν πηδηχτεί με άλλες φυλές όπως οι Πολωνές και οι Ουκρανές.Το πολύ πολύ να τις πηδούσε κανας μαλάκας αλλά τουλάχιστον όχι βρωμύλος.

Θα σου πω άλλο ένα, συνήθως δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα αλλά με βρήκες ορεξάτο. Όπως κατάλαβες μου αρέσουν οι γκόμενες-αλάνια όχι οι φοβισμένες. Λοιπόν στην Ελλάδα η γκόμενα-αλάνι έχει γίνει στη συμπεριφορά σαν άνδρας και σε ξεκαβλώνει. Στη Αν Ευρώπη και ειδικά Ρωσία/Ουκρανία έχει διατηρήσει τη γλυκύτητα 16άρας και ας έχει πάρει ένα λόχο και από τους χειρότερους.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Άρχοντας με την έννοια ότι η Ελληνίδα που θέλει να σε τυλίξει,σου τα δίνει όλα γιατί αλλιώς δεν την παίρνει.Και στο κρεβάτι όλα,και στη συμπεριφορά,και στα πάντα.Εσύ αφού απολαύσεις όλα αυτά,μετά την διαολοστέλνεις και πας στην επόμενη.Κι εκεί που περίμενε γάμο,παίρνει τον πούλο.

Δεν ασχολούμαι με αυτή την κατηγορία και έχω χρόνια να ασχοληθώ με Ελληνίδες καθώς τον περισσότερο καιρό είμαι εκτός Ελλάδας. Άλλα όσους φίλους και γνωστούς έχω τα έχουν με τέτοιες γκόμενες και καθόλου άρχοντες δεν τους έχουν, ίσα ίσα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις με 0 παροχές. Και δεν μιλάω μόνο για ασχετους και μουνόδουλους που δεν ξέρουν να χειριστούν γκόμενες. Όπως το βλέπω εγώ έχουν συνιθήσει στους μαλάκες και μετά το φέρει βαρέως ο εγωισμός τους να προσαρμοστούν με ένα άτομο σωστό που θα απαιτεί τα δέοντα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Το σπόνσορινγκ είναι η ασφαλής λύση.Αυτη που έδειξες θα την έβγαζα με 300 ευρώ συνολικά αλλά δε θα πήγαινα σε αυτή.Αλλα αν πήγαινα θα κόστιζε 300 ευρώ max σε συνολικά έξοδα.
Όντως η Ανατολική Ευρώπη έχει πολύ  φιλέτο που κανονικά στις δυτικές χώρες τρώνε μόνο οι διάσημοι,οι πολύ φραγκατοι ή πολύ εμφανίσιμοι.

KMan, άνοιξε γραφείο στο Κίεβο, Balkan Way Fucking Consultant να στα σκάνε οι αραβότουρκοι για να βλέπουν τακτικές live. Ούτως η άλλως ποτέ δεν θα μάθουν οπότε δεν θα γίνει και ζημιά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Εμένα μου το έκαναν αυτό στο Σπλιτ στο Λβωφ δύο γκόμενες που γνώρισα στο Μιλενιουμ το 2007.Δαχτυλιαζα τη μία και φιλαγα ταυτόχρονα την άλλη στο κλαμπ,μου λένε πάμε ρεστοράν.Παμε κατά τις δύο,παραγγέλνουν σαμπάνια και κάτι ψαρικά ενώ μου έτριβαν τον πούτσο κάτω από το τραπέζι,η μια ειχε το κεφαλι της πανω στα γονατα μου ετοιμη για πιπα.
Είχα ζητήσει να δω τον κατάλογο η σαμπάνια είχε 200 γκριβνυα(τότε ήταν πέντε  προς ένα δηλαδή 40 ευρώ).Ενταξει λέω.
Μετά έρχεται λογαριασμός 700 ευρώ.Κουφαθηκα.Λεω μα είδα τον κατάλογο δεν είναι αυτές οι τιμές και μου φέρνουν άλλο κατάλογο που είχε τις ίδιες τιμές αλλά σε ευρώ.Δηλαδη ότι η σαμπάνια είχε 200 ευρώ.
Λέω άλλο κατάλογο μου δείξατε πριν,λένε όχι αυτός ήτανε και εκεί σκάνε οι μπράβοι κάτι ντουλάπες και αναγκάζομαι να σκάσω τα 700 ευρώ.
Από τον παράδεισο στην κόλαση σε dt.Μαλιστα τα μουνοπανα μου κράτησαν και το διαβατήριο γιατί είχα πάνω μου 650 και έπρεπε να πάω διαμέρισμα να τους φέρω ακόμα 50 ευρώ.
Μετά βλέπω Τη μια γκόμενα αγκαζέ με τον ένα μπράβο και δίπλα το σερβιτόρο.
Και μιλάμε για το πιο κυριλέ μαγαζί του Λβωφ που γίνονται γάμοι,δεξιώσεις κτλ.

Από τότε δεν πάω ποτέ σε μαγαζί επιλογής της γκόμενας.

Σου τη στήσανε. Μπορούσες να πεις, μισό λεπτό παώ τουαλέτα. Θα ερχόταν και ο μπράβος μαζί αλλά μέσα από τη χέστρα θα καλούσες αστυνομία. Καθυστερούσες το χρόνο και περίμενες να έρθουν. Μπορεί βέβαια πάλι να πλήρωνες αλλά ξύλο δεν θα έτρωγες.

Μου το κάνανε 2 γκόμενες στην Πράγ το 2009 αλλά την ψυλιάστηκα πριν έρθει ο λογ/μος και έβγαλα τηλ ότι και καλά πάω έξω να τηλεφωνήσω και εξαφανίστηκα. Βόλεβε όμως το περιβάλλον, ήταν ένα υπόγειο μπαρ καβάτζα. Αν ανέβαινες πάνω μετά δεν σε πιάναν ούτε με πολυβολο. Ήταν στα στενά μέσα χωμένο. Ανέβηκα πάνω, και αμέσως τρέξιμο και εξαφάνιση. Οι γκόμενες δεν ξέρω τι απέγιναν αλλά ήταν λαμόγια, δεν θα γάμαγα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Άρχοντας με την έννοια ότι η Ελληνίδα που θέλει να σε τυλίξει,σου τα δίνει όλα γιατί αλλιώς δεν την παίρνει.Και στο κρεβάτι όλα,και στη συμπεριφορά,και στα πάντα.Εσύ αφού απολαύσεις όλα αυτά,μετά την διαολοστέλνεις και πας στην επόμενη.Κι εκεί που περίμενε γάμο,παίρνει τον πούλο.Δεν είναι και άσχημη ζωή αυτή.
Φιλε μου χωρις να θελω να σε στενοχωρησω δεν εχεις ιδεα απο την πραγματικοτητα...Για ελληνιδα μουναρα(7+)2000 εισοδημα το μηνα ειναι γελοιο...Αν εννοεις 2000 το μηνα να τις δινεις σε δωρα κλπ ναι...αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχεις 5000τουλαχιστον...Αν θες επειδη το εχω πει και σε αλλους βαζω εγω τις μουναρες και περιμενω να δω πως θα τις βαρεσεις με τα αστεια λεφτα που λες...Η Ελληνιδα θελει να τυλιξει κατοικο εκαλης με πορσε και με πολλα αλλα οχι εσενα...ΔΕν την παιρνει την ελληνιδα με 10κ followers και καμια 15αρια προτασεις για μπουζουκια καθε σκ να παει κοντρα σε εσενα(μαλλον μιλαω με τον brad pitt)..Σου τα δινει ολα ελλεινιδα ας γελασω φιλε μας προσβαλεις πολυ ασχημα με αυτα που λες....Λες οτι ειμαστε χαζοι που τρεχουμε χιλιαδες χιλιομετρα και εσυ ο εξυπνος...χαχαχαχ...Περιμενει γαμο η ελληνιδα απο εσενα με 2000 το μηνα??ουτε 2αρι δεν εχει τοσο χαμηλες απαιτησεις στην Ελλαδα...
απολαυση με ελλεινιδα αλλο ανεκδοτο...σιγουρα με ξενες δεν εχεις παει και καλυτερα να μην πας γιατι θα κλαις μια ζωη...Περιμενει γαμο και της δινεις τον πουλο...Αν δεν εισαι ο Κασιδοκωστας τα ψεματα που λες βγαζουν ματια...
Τελος περνας καλα στην Ελλαδα με τις Ελλεινιδες...Μαλιστα...κλασικες θεωριες ελληνα που δεν εχει παει ποτε στο εξωτερικο και φυσικα δεν εχει ακουμπησει γυναικα πανω απο 5 στην Ελλαδα...
Σου συστηνω να διαβασει Μπλασκο απο την αρχη μπας και προλαβεις το υπολοιπο της ζωης σου να περασεις καλα

Εντελως φιλικα

Σπυρος

• Like
Αντιδράσεις: xexe2

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σου τη στήσανε. Μπορούσες να πεις, μισό λεπτό παώ τουαλέτα. Θα ερχόταν και ο μπράβος μαζί αλλά μέσα από τη χέστρα θα καλούσες αστυνομία. Καθυστερούσες το χρόνο και περίμενες να έρθουν. Μπορεί βέβαια πάλι να πλήρωνες αλλά ξύλο δεν θα έτρωγες.

Μου το κάνανε 2 γκόμενες στην Πράγ το 2009 αλλά την ψυλιάστηκα πριν έρθει ο λογ/μος και έβγαλα τηλ ότι και καλά πάω έξω να τηλεφωνήσω και εξαφανίστηκα. Βόλεβε όμως το περιβάλλον, ήταν ένα υπόγειο μπαρ καβάτζα. Αν ανέβαινες πάνω μετά δεν σε πιάναν ούτε με πολυβολο. Ήταν στα στενά μέσα χωμένο. Ανέβηκα πάνω, και αμέσως τρέξιμο και εξαφάνιση. Οι γκόμενες δεν ξέρω τι απέγιναν αλλά ήταν λαμόγια, δεν θα γάμαγα.

Φιλε αποκλειεται να σου εχει τυχει σε μαγαζι και να εκανες ολα αυτα με μπραβους μπροστα σου...Η ησουν σε κανενα κωλομαγαζο με αστεια μετρα ασφαλειας η ....προσεχε τι λες γιατι εδω προκειται για θεμα ασφαλειας....Μην λες στους ανθρωπους τετοια πραγματα τους θετεις σε πολυ σοβαρο κινδυνο...
στην δικια μου την περιπτωση τι θα εκανες δηλαδη ερχονταν η αστυνομια και ελεγαν οι γκομενες υπιαμε σαμπανια το μαγαζι θα ελεγε να τα αδεια μπουκαλια και εσυ ακριβως τι θα ελεγες για εξηγησε μου???Στο Ithaka το κανανε στους διπλα μετα απο εμενα που φυγανε εφερε τα κοκταιλ και ζητησαν τον λογαριασμο(σκεφτηκα να παω να τους πω τι παιζει αλλα δεν εφευγαν οι γκομενες)τους ηρθε λογαριασμο για 4 κοκταιλ που υπιαν 5200γριβεν και λενε αυτοι μας δουλευετε τους εφεραν τον καταλογο και τους εδιξαν την τιμη..Αν καλουσε την αστυνομια τι ακριβως θα τους ελεγες???Οτι το κοκταιλ ειναι της πλακας αλλα στον καταλογο το γραφει κανονικα????
κατα την γνωμη μου αν την πατησετε ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ μην παιζεται με τους μπραβους κανεις δεν θα σας σωσει σε αυτες τις χωρες εκτος και αν εισαι ο ΧΕΧΕ

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εδώ όμως μπορείς να τις γαμάς τζάμπα απλά με την υπόσχεση του γάμου.Και ξέρεις ότι πριν δεν έχουν πηδηχτεί με άλλες φυλές όπως οι Πολωνές και οι Ουκρανές.Το πολύ πολύ να τις πηδούσε κανας μαλάκας αλλά τουλάχιστον όχι βρωμύλος.
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα
γαμας τσαμπα ελλεινιδα με υποσχεση γαμου...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
το καλυτερο βατομουτο για φετος με διαφορα!!!!!
δεν εχουν πηδηχθει με αλλες φιλες...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κατι πακιστανους κατι συριους και κατι αλλους στην Ελλαδα εχω ακουσει να γυροφερνουν οχι στην Ουκρανια εσυ μαλλον δεν ακουσες....χαχαχαχαχαχαχαχαΔευτερο βατομουρο για φετος

Φιλε ζεις στην Ελλαδα γιατι η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Φιλε αποκλειεται να σου εχει τυχει σε μαγαζι και να εκανες ολα αυτα με μπραβους μπροστα σου...Η ησουν σε κανενα κωλομαγαζο με αστεια μετρα ασφαλειας η ....προσεχε τι λες γιατι εδω προκειται για θεμα ασφαλειας....Μην λες στους ανθρωπους τετοια πραγματα τους θετεις σε πολυ σοβαρο κινδυνο...
στην δικια μου την περιπτωση τι θα εκανες δηλαδη ερχονταν η αστυνομια και ελεγαν οι γκομενες υπιαμε σαμπανια το μαγαζι θα ελεγε να τα αδεια μπουκαλια και εσυ ακριβως τι θα ελεγες για εξηγησε μου???Στο Ithaka το κανανε στους διπλα μετα απο εμενα που φυγανε εφερε τα κοκταιλ και ζητησαν τον λογαριασμο(σκεφτηκα να παω να τους πω τι παιζει αλλα δεν εφευγαν οι γκομενες)τους ηρθε λογαριασμο για 4 κοκταιλ που υπιαν 5200γριβεν και λενε αυτοι μας δουλευετε τους εφεραν τον καταλογο και τους εδιξαν την τιμη..Αν καλουσε την αστυνομια τι ακριβως θα τους ελεγες???Οτι το κοκταιλ ειναι της πλακας αλλα στον καταλογο το γραφει κανονικα????
κατα την γνωμη μου αν την πατησετε ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ μην παιζεται με τους μπραβους κανεις δεν θα σας σωσει σε αυτες τις χωρες εκτος και αν εισαι ο ΧΕΧΕ

Δεν έγραψα εγώ ότι ήρθαν μπράβοι σε εμένα αλλά έχεις δίκιο, πρέπει να διευκρινίσω γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσησεις:

Είχα 2 σκηνικά ένα Πράγα ένα Ουγγαρία. Σε κανένα δεν ήρθαν σε μένα μπράβοι.

Στην Πράγα απλά την έκανα από το μαγαζί όταν κατάλαβα τη φάση. Δεν είχα ζητήσει λογαριασμό ακόμα, ούτε έγινε τίποτα με μπράβο, να εξηγούμαστε. Δεν υπήρχε περίπτωση να την κάνεις άμα έχουν έρθει μπράβοι. Το είπα και στον kman. Μόνο αστυνομία μπορείς να φέρεις αλλά και πάλι, όπως είπα, μπορεί να μην γλιτώσεις κάτι.

Ούτε στην Ουγγαρία φέραν μπράβους, μόνο απειλήσαν ότι θα έφερναν και μόλις πήρα αστυνομία υποχώρησαν. Αλλά εκεί δεν είχαν κατάλογο με ψεύτικες τιμές, βγάλαν μια χρεώση "εισόδου" καθαρά από το κεφάλι τους. Και δεν ήμουν με γκόμενες.

Το γράφω για να μην παρασυρθεί κανένας, αλλά αν διάβασες προσεκτικά αυτά που έγραψα δεν γράφω αυτά που μου προσάπτεις. Ελπίζω να καλύφθηκες...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εμένα μου το έκαναν αυτό στο Σπλιτ στο Λβωφ δύο γκόμενες που γνώρισα στο Μιλενιουμ το 2007.Δαχτυλιαζα τη μία και φιλαγα ταυτόχρονα την άλλη στο κλαμπ,μου λένε πάμε ρεστοράν.Παμε κατά τις δύο,παραγγέλνουν σαμπάνια και κάτι ψαρικά ενώ μου έτριβαν τον πούτσο κάτω από το τραπέζι,η μια ειχε το κεφαλι της πανω στα γονατα μου ετοιμη για πιπα.
Είχα ζητήσει να δω τον κατάλογο η σαμπάνια είχε 200 γκριβνυα(τότε ήταν πέντε  προς ένα δηλαδή 40 ευρώ).Ενταξει λέω.
Μετά έρχεται λογαριασμός 700 ευρώ.Κουφαθηκα.Λεω μα είδα τον κατάλογο δεν είναι αυτές οι τιμές και μου φέρνουν άλλο κατάλογο που είχε τις ίδιες τιμές αλλά σε ευρώ.Δηλαδη ότι η σαμπάνια είχε 200 ευρώ.
Λέω άλλο κατάλογο μου δείξατε πριν,λένε όχι αυτός ήτανε και εκεί σκάνε οι μπράβοι κάτι ντουλάπες και αναγκάζομαι να σκάσω τα 700 ευρώ.
Από τον παράδεισο στην κόλαση σε dt.Μαλιστα τα μουνοπανα μου κράτησαν και το διαβατήριο γιατί είχα πάνω μου 650 και έπρεπε να πάω διαμέρισμα να τους φέρω ακόμα 50 ευρώ.
Μετά βλέπω Τη μια γκόμενα αγκαζέ με τον ένα μπράβο και δίπλα το σερβιτόρο.
Και μιλάμε για το πιο κυριλέ μαγαζί του Λβωφ που γίνονται γάμοι,δεξιώσεις κτλ.

Από τότε δεν πάω ποτέ σε μαγαζί επιλογής της γκόμενας.

Τασος και kman που εχουν παει οι ανρθωποι πολλες φορες πανω λενε τα ιδια με εμενα ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι θεμα ασφαλειας...ποτε σε μαγαζι που σας προτεινει μια γκομενα που δεν ξερετε...Αν επιμενει ειναι σιγουρο πως θα σας σφαξουνε η σε λεφτα η αλλιως...Μην παιζετε με τους μπραβους δεν παιζουν αυτοι καθολου...
Τα κολπα ειναι πολλα και θα σας την φερουν νομιμα οχι οπως λεει ο χαχα η θα εχουν 2πλους καταλογους και οταν ερθει η αστυνομια θα γινετε τρελο ρεζιλι η μπουκαλια κατω απο το τραπεζι και πολλα αλλα που δεν τα φανταζεστε...καλυτερα λοιπον να μην ειστε σε τετοια περιπτωση ποτε μονο σε γνωστα μαγαζια και ποτε εκει που σας λεει η γκομενα ΠΟΤΕ!!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δεν έγραψα εγώ ότι ήρθαν μπράβοι σε εμένα αλλά έχεις δίκιο, πρέπει να διευκρινίσω γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσησεις:

Είχα 2 σκηνικά ένα Πράγα ένα Ουγγαρία. Σε κανένα δεν ήρθαν σε μένα μπράβοι.

Στην Πράγα απλά την έκανα από το μαγαζί όταν κατάλαβα τη φάση. Δεν είχα ζητήσει λογαριασμό ακόμα, ούτε έγινε τίποτα με μπράβο, να εξηγούμαστε. Δεν υπήρχε περίπτωση να την κάνεις άμα έχουν έρθει μπράβοι. Το είπα και στον kman. Μόνο αστυνομία μπορείς να φέρεις αλλά και πάλι, όπως είπα, μπορεί να μην γλιτώσεις κάτι.

Ούτε στην Ουγγαρία φέραν μπράβους, μόνο απειλήσαν ότι θα έφερναν και μόλις πήρα αστυνομία υποχώρησαν. Αλλά εκεί δεν είχαν κατάλογο με ψεύτικες τιμές, βγάλαν μια χρεώση "εισόδου" καθαρά από το κεφάλι τους. Και δεν ήμουν με γκόμενες.

Το γράφω για να μην παρασυρθεί κανένας, αλλά αν διάβασες προσεκτικά αυτά που έγραψα δεν γράφω αυτά που μου προσάπτεις. Ελπίζω να καλύφθηκες...

εγω δεν παω κοντρα σε εσενα σε αλλα θεματα συμφωνω μαζι σου αλλα εδω ειναι θεμα ασφαλειας και πρεπει ολοι να δουν την σοβαροτητα της καταστασης.
Ελπιζω να μην τυχει ξανα σε κανεναν ποτε σε μαγαζι που μας προτεινουν γκομενες!

• Like
Αντιδράσεις: xexe2

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Τασος και kman που εχουν παει οι ανρθωποι πολλες φορες πανω λενε τα ιδια με εμενα ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι θεμα ασφαλειας...ποτε σε μαγαζι που σας προτεινει μια γκομενα που δεν ξερετε...Αν επιμενει ειναι σιγουρο πως θα σας σφαξουνε η σε λεφτα η αλλιως...Μην παιζετε με τους μπραβους δεν παιζουν αυτοι καθολου...
Τα κολπα ειναι πολλα και θα σας την φερουν νομιμα οχι οπως λεει ο χαχα η θα εχουν 2πλους καταλογους και οταν ερθει η αστυνομια θα γινετε τρελο ρεζιλι η μπουκαλια κατω απο το τραπεζι και πολλα αλλα που δεν τα φανταζεστε...καλυτερα λοιπον να μην ειστε σε τετοια περιπτωση ποτε μονο σε γνωστα μαγαζια και ποτε εκει που σας λεει η γκομενα ΠΟΤΕ!!!
Ούτε έγω πάω κόντρα ή λέω να είμαστε "νταήδες". Νούμερο 1 κανόνας, πάντα να είσαι ήρεμος και να μιλάς ήπια σε τέτοια σκηνικά ακόμα και αν προσπαθούν να σε εκνευρίσουν.
Απλά γράφω τι έτυχε σε εμένα και πως αντέδρασα, θεωρώ σωστά. Δεν είναι όλες οι περιπτωσεις ίδιες. Πάντως επιμένω στη θέση Kman θα καλούσα αστυνομία, πιο πολύ για να διασφαλίσω την ασφάλειά μου, παρά για να γλυτώσω λεφτά (που και αυτό μπορεί να γινόταν).

Επίσης, αυτό που έκανα στην Πράγα είχε ένα κίνδυνο γιατί μπορεί 1 στις 100 να την παταγα, εγώ πήρα το ρίσκο. Αντίθετα το να καλέσεις απλά αστυνομία, όπως έκανα στην Ουγγαρία, είναι ακίνδυνο και διασφαλίζεσαι από εκβιασμούς, ασχετο αν την πατήσεις με τα λεφτά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Θα πω και σκηνικό 2011 Οδυσσό για να δείξω και την άλλη πλευρά (δεν αφορά εμένα αυτό απλός θεατής ήμουν):

Στο Arkadia,  έξω από το Ibiza και δεξιά κατά μήκος της παραλίας, πετάγεται ένας μεγαλόσωμος 1.90 ξανθός γύρω στα 40 όχι γυμνασμένος με λίγα αίματα στη μούρη και τον κυνηγάνε 2-3 που πρέπει να ήταν Security μαγαζιών. Φάνηκε μεθυσμένος και τρομαγμένος και μίλαγε Ρώσσικα, σα να ζήταγε βοήθεια, δεν κατάλαβα δεν ήξερα σχεδόν τίποτα τότε. Είχε πολύ κόσμο εκεί αλλά αφενός δε συγκινήθηκε κανένας και αφετέρου σε χρόνο dt τον γράπωσαν οι άλλοι και τον έσυραν μαζί τους.

Φυσικά εκεί δεν κάνεις τίποτα, αν πεις θα παρέμβω να βοηθήσω τον άνθρωπο είναι μαλακία, και εσύ θα φας ξύλο και αυτός το ίδιο ξύλο θα φάει που θα έτρωγε. Οι ντόπιοι όμως μου κάναν εντύπωση που δεν παρενέβηκαν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θέλουν να βρουν γκόμενα με μέσο χωρίς να προσπαθήσουν.Σου λέει ο άλλος δεν πα να μαι φουκαράς και άσχημος και άφραγκος και κοιλαράς και μεγάλος και χάλιας,έχω δικαίωμα στην αγάπη.Επειδη όμως δεν υπάρχει κομμουνισμός να μοιράζει ίσο πούτσο σε όλες,η διανομή του μουνιού γίνεται στην ελεύθερη αγορά όπου ο νικητής τα παίρνει όλα,δηλαδή το 5% των αντρών γαμανε το σύνολο των ωραίων γυναικών και οι άλλοι μένουν με τα ψιχία.
Για να μπεις στο 5% πρέπει να σου βγει ο κώλος αν δεν είσαι προικισμένος η δεν κληρονόμησες εκατομμύρια γιατί πρέπει να κάνεις τεράστια προσπάθεια.Δεν υπάρχουν τρικς,εύκολες λύσεις,μαγικές συνταγές.

Μπράβο Kman...Εκπληκτικό Post!!.Όταν γράφεις κάτι καλό το παραδέχομαι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φίλε εαν έπαιρνα 2000-3000 στην Ελλάδα,δεν θα έφευγα εξωτερικό για τα 5000.Με 2-3Κ στην Ελλάδα και καλό στατους κάνεις μια χαρά ζωάρα.Και καλά μουνιά μπορείς να βρίσκεις και γλυτώνεις και την ξενιτιά.Αλλά αυτή είναι άποψή μου.

Σίγουρα έξω μπορεί να σου τυχαίνουν σκηνικά που εδώ δεν θα σου τύχουν.Αλλά κι εδώ όταν έχεις φτιαχτεί οικονομικά,έχεις πρόσβαση σε πολύ αξιόλογα μουνιά (ψηλές,αδύνατες κλπ) που υπο άλλες συνθήκες ούτε θα σε κοιτούσαν.

2000-3000 Τα βγάζει αρκετός κόσμος και πάλι πρόσβαση σε μουνια δεν έχει!!! Για να στηριχτεις στον οικονομικό παράγοντα στο να σου φέρνει μουνιά στην Ελλάδα θέλεις πάνω απο 10000 το μήνα να αλλάξεις πραγματικά ζωη και status (σπίτι ενοίκιο 1000 ευρώ,καλο αυτοκίνητο,ακριβα ρουχα κλπ). Με 2000 τι να κάνεις? Αντε να μείνεις αντι σε σπιτι με 200 ευρω σε σπιτι με 450 και αυτοκίνητο λίγο καλύτερο παπαριες δηλαδη. Απλά δεν πεινάς..Δεν ξεχωρίζεις πάλι απο κύκλο θα περιμένεις να σου έρθουν οι γυναίκες δυστυχώς.

Φίλε sad είσαι εντελώς λάθος στο θέμα αυτό πως θα σου ανοίγουν τα πόδια οι Ελληνίδες για τα 2000 το μήνα..Και σαν παραδειγμα σου λέω πως έχουν υπάρξει εποχές που έχω ξεπεράσει κατα πολύ τα νούμερα αυτα΄και πάλι τα αρχιδια μου έπιανα Ελλαδα όταν αντίστοιχα οι ξένες κλαιγαν να μην χωρίσουμε..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.260
Πόντοι
2.356
Μαγκιες δεν κανουμε ποτε απλα αν δεις οτι πανε να σε πιασουν κοροιδο καλεις την αστυνομια.
αυτο ειναι που δεν ανεχομαι , οταν ολα ειναι νορμαλ θα πληρωσεις με χαρα και θα αφησεις και μεγαλο tip ... το κανω παντα ,τα γουστα πληρωνονται ειτε εισαι Δυση η Ανατολη.
κμαν με τον διπλο καταλογο ειναι πραγματι μεγαλη παγιδα ,ευτυχως δεν μου εχει τυχει.
Και οπως λεει ο σπυρος ΠΟΤΕ σε μαγαζι που προτεινουν οι γκομενες ,ειναι νομος αυτος!
χεχε δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι κλεφτες απο τους Ουγγρους ,ειδικα οι ταριφες ... τελευταια φορα πηγα το 11 για ρωσσιδα,ετσι και εξαλου ειναι καμενο το μερος πια.
λοβ σωστα ,με δυο χιλαρικα ελλαδα γαμας την χουφτα σου η μπαζα του κερατα ... τι να λεμε τωρα ,τετοιες ιστοριες μου λενε και φιλοι που δεν εχουν παει εξω. Λογικο τους απαντω ειναι να σκεφτεστε ετσι ,και ενας αγυπτιος στο Καιρο προφανως θα νομιζει οτι πηδαει μουναρες χαχα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Υπάρχουν δύο κατηγορίες. Αυτοί που γνωρίζουν μέσω κύκλου και αυτοί που θα γνωρίσουν ούτως ή αλλως λόγο πολύ καλής οικονομικής άνεσης.

Με 2000 ΔΕΝ περνας στην δέυτερη κατηγορία. Στην πρώτη είσαι ακόμα.Πάλι παρακάλας να έχεις γυναίκες στην δουλειά σου ή παρακάλας φίλους/φίλες να σου κάνουν προξενίο όπως επιτυχημένα είπε kman ψάχνεις για "μέσο"!!

Αυτη η χώρα ποτε δεν ξέφυγε απο την φάση του προξενιού..."Να σου γνωρίσω ένα καλό παιδί" ή "Ο κωστάκης που τον γνωρισα όταν δουλεύαμε μαζί γραφείο".
Προσωπικά πιστέυω θέλουμε πάνω απο 15 χρόνια για να αλλάξει και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

Ως τότε διαδίκτυο Ελλάδα θα πετυχένετε ψυχασθενείς (για Ελληνιδες μιλάμε ξένες έχει και νορμαλ) και στα bars επι το πλειστον χωρισμένες 38+ σε ηλικια με 2 παιδία μπερδεμένες με ψυχολογικά που θεωρούν πως ζούν την δεύτερη εφηβεία τους η αλήθεια όμως υποφέρουν μέσα τους.Μακρυα!!!

Ο τυχερός αυτός που δουλέυει κάπου που συναναστρέφεται με πολλές γυναίκες γιατί ο κύκλος αν ειστε 35+ θα έχει κλεισει ούτως η άλλως.

Και επειδη μου αρέσει να τα λέω με παραδείγματα αναφέρω το εξής. Αρκετά χρονια πριν βρισκόμουν σε δουλειά με μισθό κάτω απο 900 ευρώ αλλα ήταν μέσα πάνω απο 1000 άτομα. αποτέλεσμα? Έλιωσα στον πούτσο και όλες Ελληνίδες. Ανεξαρτητα ότι ήμουν άφραγκος. Απλά σε εμπιστευόντουσαν που σε βλέπαν εκει.

Όταν μετά βρέθηκα με πολλαπλάσιο μισθό αλλα σε χώρο εργασίας με καβλιά το αποτέλεσμα παρόλο που είχα οικονομική άνεση έπεζα το πουλι μου!!!Απλά. Που θα γνώρισεις γυναίκες 2017?Διαδίκτυο bars?Παπαρια. Παλία (πριν την κρίση) κάτι γινόταν και στα  bars πλέον όπως έχουν γίνει και απο στυλ αλλά και απο αφραγκίες κόσμου πολύ δύσκολο.

Οπότε ότι και να αναλυθεί που να αλλάξεις γνωμη. "Μεσο" στην  Ελλάδα απλα.!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε μην ασχολείσαι με αυτο εδώ το θρέντ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Με 2000+καλή εμφάνιση,στην τωρινή Ελλάδα (όχι στην προ 10ετιας),παίζεις καλή μπάλα.Όχι σπονσοριλίκια αλλά και μόνο που θα σου ανοίγουν όλες τα πόδια μπας και σε παντρευτούν,θα νιώθεις άρχοντας.
εγικηω φιλε μετα απο 30 χρονια ουκρανια σκεφτωμε την ελλαδα για μερος με καμακι,ομορφα κοριτσια,
νορμαλ και κοπελες για σπιτι οχι πουτανες.χτες γνωρησα αλλη ελληνιδα κατω του μετριου αλλα πολυ καλη
και συμπαθητηκη φοιτητρια.πολυ κουβεντα μαζι της,ειπα μενω ουκρανια με την οικογενεια μου
ετσι λεω σε ολες μην της εχω βαρος και μπελα.οταν μου λενε καπιοι για ελληνιδες και στραβα σκεφτωμε
ισως αυτοι ειναι το προβλημα που τους συμπεριφερωνται ετσι.η κοπελες συμπεριφερωνται αναλογα πειον
εχουν απεναντι τους.αν πας  με φορμες και μουσια και αφραγγος παραδειγμα στο συνταγμα να καμακωσεις
γκομενες χειροτερες απο εσενα παλι θα φας πορτα.με φορμες μονο αν εισαι ο παρισ κατσιδοκοστας και σε
ξερουν ολες και πας με την πορσε θα σου μιλησει καμια γκομενα.αναλογα πως εισαι εσυ και σε πειο σημειο της αθηνας πας να καμακωσεις θα εχεις και την αντιμετωπιση που σου αξιζει.οταν βολταρα αθηνα με τον δασκαλο ιωσηφ του ειπα σε βαζω στοιχημα οταν παμε σε ενα μερος με μαχαζια θα γνωρισω οπεια γκομενα θελω εδω.ο δασκαλος συμφωνησε πιο ευκολα θα βρω στην αθηνα πρωσωπικα γκομενες παρα στο κιεβο.θεσαλονικη παλι εκανα θραψη 4 μερες,πολλες ειπαν στον σαλονικιο για μενα γιατι δεν μας τον γνωρισες χαχαχαχα.ειχα και μια κουκλτσα 2 χρονια να ρωτα που ειμαι 14 χρονια μικροτερη,καταλαβες.
αυτη ειδε κυπριος,καλοντυμενος,καλη εμφανιση,λεφτα,χουβαρδας και ευγενικος.σιγουρα αν βολταρει στην τσιμισκι και βλεπει με τα μουσια τους φοιτητες να καθονται 10 ωρες σε ενα καφε σιγουρα τετειους τυπους θα βρισει και δεν θα αφησει να πλισιασουν.η ελλαδα θα ειναι παιχνιδακι για μενα το ειπα πολλες φορες μετα που εζησα μοσχα,κιεβ,οδυσσο απο 1988.εμενα οι ελληνιδες οταν μιλαω,χαμογελανε και μου λενε απο που ειναι,τι κανουν και δεν ξεκολανε.αρα κατι εσεις δεν κανετε και σας αποφευγουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φιλε μου χωρις να θελω να σε στενοχωρησω δεν εχεις ιδεα απο την πραγματικοτητα...Για ελληνιδα μουναρα(7+)2000 εισοδημα το μηνα ειναι γελοιο...Αν εννοεις 2000 το μηνα να τις δινεις σε δωρα κλπ ναι...αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχεις 5000τουλαχιστον...Αν θες επειδη το εχω πει και σε αλλους βαζω εγω τις μουναρες και περιμενω να δω πως θα τις βαρεσεις με τα αστεια λεφτα που λες...Η Ελληνιδα θελει να τυλιξει κατοικο εκαλης με πορσε και με πολλα αλλα οχι εσενα...ΔΕν την παιρνει την ελληνιδα με 10κ followers και καμια 15αρια προτασεις για μπουζουκια καθε σκ να παει κοντρα σε εσενα(μαλλον μιλαω με τον brad pitt)..Σου τα δινει ολα ελλεινιδα ας γελασω φιλε μας προσβαλεις πολυ ασχημα με αυτα που λες....Λες οτι ειμαστε χαζοι που τρεχουμε χιλιαδες χιλιομετρα και εσυ ο εξυπνος...χαχαχαχ...Περιμενει γαμο η ελληνιδα απο εσενα με 2000 το μηνα??ουτε 2αρι δεν εχει τοσο χαμηλες απαιτησεις στην Ελλαδα...
απολαυση με ελλεινιδα αλλο ανεκδοτο...σιγουρα με ξενες δεν εχεις παει και καλυτερα να μην πας γιατι θα κλαις μια ζωη...Περιμενει γαμο και της δινεις τον πουλο...Αν δεν εισαι ο Κασιδοκωστας τα ψεματα που λες βγαζουν ματια...
Τελος περνας καλα στην Ελλαδα με τις Ελλεινιδες...Μαλιστα...κλασικες θεωριες ελληνα που δεν εχει παει ποτε στο εξωτερικο και φυσικα δεν εχει ακουμπησει γυναικα πανω απο 5 στην Ελλαδα...
Σου συστηνω να διαβασει Μπλασκο απο την αρχη μπας και προλαβεις το υπολοιπο της ζωης σου να περασεις καλα

Εντελως φιλικα

Σπυρος

Σπύρο νομίζω έχεις μείνει ακόμα στην Ελλάδα του Κωστόπουλου.Αυτά που λες για Εκάλη και πόρσε έχουν τελειώσει πλέον μαζί με εκείνη την εποχή.Δεν φτάνουν 2000 για να ρίξεις 2αρι;Πόσα χρόνια έχεις να έρθεις;Ίσα ίσα που πλέον μπορείς να γαμάς άφθονες γκόμενες 7,5-8 που ψάχνουν γαμπρό και που πολλές από αυτές τα έχουν με τύπους των 1000 ευρώ.

Εντάξει,εαν ψάχνεις μόνο μουνάρες 9-10 δεν θα τις βρεις.Αλλά εγώ προσωπικά θα βολεύομαι να γαμάω πολλές γκόμενες ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,χωρίς να είναι κατ'ανάγκη μοντέλες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σωστα μιστερ λοβ.σωστα λεει και ο ποποπ αστε ελληνιδες το θεμα ειναι κιεβο.
ειμαι αποφασισμενος να παω δνεπρο συντομα.μιλησα με τον θειο μου οδυσσο λεει απογευμα εχει πολλα
μουνια στο μπαρ ρεστοραν που παω.του ειπα θα δω οταν ερθω αλλα γερνω αργοτερα δνεπρο χωρις τον δασκαλο.μαλακια απο οδυσσο να πας δνεπρο αεροπορικος μονη κατευθηνση 200 ευρο και πανω!απο κιεβ 70 ευρο.αναγκαστικα παω δνεπρο 200 ευρο παενε ελα απο κυπρο παρα να συνδιασω οδυσσο δνεπρο που θα βγει πανω απο 500.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom