Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε kman μήπως έπρεπε να σπονσοράρω?

Εννοείται.Αλλά δεν ξέρω την περίπτωση.Καθε γκομενα είναι διαφορετική.
Συνήθως σου στελνουν τα vibes θα με γαμησεις στο πρώτο ραντεβού αύριο αν με κεράσεις σήμερα και πληρώσεις ταξί ή θα με γαμησεις αν σιγουρευτώ για μόνιμο μηνιαίο σπονσοριλικι ή θα με γαμησεις με καλο δώρο.Καπως πιάνεις το  vibe αν έχεις εμπειρία και κάνεις αυτό που πρέπει.
Αυτές των κλαμπ είναι πολύ γρήγορες,έχω φουλ προυφ σύστημα πολύ αποτελεσματικο(escalation,δύναμη πυρός) που δεν το περιγραφω στο φόρουμ όπως και αλλα πράγματα που είναι πατέντες.Δινω μόνο το γενικό πλαίσιο και τους κανόνες,δεν περιγράφω τις διαδικασίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε εαν έπαιρνα 2000-3000 στην Ελλάδα,δεν θα έφευγα εξωτερικό για τα 5000.Με 2-3Κ στην Ελλάδα και καλό στατους κάνεις μια χαρά ζωάρα.Και καλά μουνιά μπορείς να βρίσκεις και γλυτώνεις και την ξενιτιά.Αλλά αυτή είναι άποψή μου.

Σίγουρα έξω μπορεί να σου τυχαίνουν σκηνικά που εδώ δεν θα σου τύχουν.Αλλά κι εδώ όταν έχεις φτιαχτεί οικονομικά,έχεις πρόσβαση σε πολύ αξιόλογα μουνιά (ψηλές,αδύνατες κλπ) που υπο άλλες συνθήκες ούτε θα σε κοιτούσαν.

Με 2000 αν είσαι πάνω απο 40 είσαι αποτυχημένος.Εγω δυσκολεύομαι να λειτουργήσω με 5000,με 2000 ίσα ίσα θα επιβιώνω.Δεν είναι λεφτά αυτα.
Αν είσαι μεχρι 35 χρονων εντάξει,δικαιολογείσαι κάπως  αλλα μετα τα 40 δε φτάνουν με τίποτα.Τι σπονσοριλικια να οργανώσεις?Ποια θα σε πάρει σοβαρά με τόσο λίγα?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ΜΑκρυα!!!
ο λογος που βγαινουν ειναι να στα φανε με αλλο τροπο...Η τελευταια θα σε παει σε εστιατοριο που παιρνει μιζα θα σου βγαλουν διπλους καταλογους θα σου φερουν ενα λογαριασμο καμια 200αρια ευρω και τα μισα θα τα παρει η γκομενα(προσοχη και στα ποτα παιρνουν μπουκαλια 200ευρω και εκει κρυβετε η μιζα τους.....(να πω και για την οντεσα πηγαν να μου την φερουν στο ithaka παραγγελνουν κοκταιλ 1300 γριβεν!!και φρουτοσαλατα ρωταω ποσο εχουν και μου λεει 1300 το κοκτειλ και 2500 η φρουτοσαλατα ακυρωνω και βεβαια συκωνονται και φευγουν ουτε καν γεια η να με κοιταξουν γιατι καταλαβαν οτι δεν τις παιρνει)και στο jacuzi Πιθανος το ιδιο...Για να τις καταλαβεις τους προτεινεις εσυ εστιατορια αν επιμενουν στα δικα της δωστης ραντεβου εκει που θελει και μην πας ποτε(το κανω συχνα μου λεει παμε μακ ντοναλτ και τις λεω παμε μεγαλη βρετανια και μου λεει οχι αμεσως καταλαβαινω)...Μετα μπλοκαρισε την απο παντου...Ετσι θα καταλαβει οτι δεν εισαι χθεσινος και την πληρωνεις με το ιδιο νομισμα που πηγε και αυτη να σε φαει...(αυτο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να στειλω την ωρα που με περιμενουν και ενα απεναντι να βλεπεις τις αντιδρασεις τις θα εχει πολυ πλακα αλλα θα το κανω συντομα...)
οι αλλες παλι θα προσπαθησουν να σε πανε σε μερη που περνουν μιζα και μετα την γνωριμια θα σου πουν παμε για σεξ τωρα και δωσε μου και το χαρτζιλικι μου για να σε καυλωσουν απο κοντα..
Ολες αυτες ειναι επαγελματιες φαταουλες και επειδη δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν εκτος απο το να τα τρωνε απο τουριστες κανοντας η οχι σεξ ειναι πολυ δυσκολο να τις αντιμετωπισεις..
προτιμησε κανονικη μαυρη ζωνη παρα αυτες...Χρησιμοποιουνε τοσα τεχνασματα που καπου θα την παθεις...Στο κισιναου μου χρεωσανε σαμπανιες που δεν ειχαν φερει ποτε και ειχαν βαλει αδεια μπουκαλια κατω απο το τραπεζι...αφου απειλησα με πρεσβιες αστυνομιες κλπ απλα εριξα την τιμη γιατι ειχαν μπραβους εκει και δεν ηθελα να το ρισκαρω...κατα την γνωμη μου μην πας καθολου το 200αρι θα το χασεις και δεν θα μπορεις να κανεις και τιποτα γιατι στην γωνια στο μαγαζι θα εχει μπραβους...

Καλά εννοείται αυτό, ειδικά με γκόμενες που έχουν εκδηλώσει ότι δεν έχουν ηθική όσων αφορά το χρήμα. Κάποιο καλό τιπ για μέρος για date σε γκόμενα που έχει ζητήσει φαγητό? Όχι όμως τύπου εντελώς casual. Δηλαδή αν μία πει, take me to a good restaurant tonight, έχουμε κάποιο τιπ? Επίσης ένα τιπ για casual φαγητό και ένα τιπ για ποτο που πας ήδη ζευγαρωμένος για καυλάντα. Παλιά το 2007 και 2008 υπήρχαν τα double coffee για casual προς καλό φαγητό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Φίλε εαν έπαιρνα 2000-3000 στην Ελλάδα,δεν θα έφευγα εξωτερικό για τα 5000.Με 2-3Κ στην Ελλάδα και καλό στατους κάνεις μια χαρά ζωάρα.Και καλά μουνιά μπορείς να βρίσκεις και γλυτώνεις και την ξενιτιά.Αλλά αυτή είναι άποψή μου.

Σίγουρα έξω μπορεί να σου τυχαίνουν σκηνικά που εδώ δεν θα σου τύχουν.Αλλά κι εδώ όταν έχεις φτιαχτεί οικονομικά,έχεις πρόσβαση σε πολύ αξιόλογα μουνιά (ψηλές,αδύνατες κλπ) που υπο άλλες συνθήκες ούτε θα σε κοιτούσαν.

Είδες στη φωτό. Πες μου που υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα? Δέκα φορές στο Opus στη γλυφάδα να πας τέτοιο δεν βλέπεις ασυνόδευτο. Πες ένα μέρος που συχνάζουν τέτοια σε προσεγγίσιμα σημεία. Μιλάω για καμάκι, δε μιλάω να κάνω σχέδια να χτίζω κύκλο και λοιπές Ελληνικές παπαρίες. Θέλω να βγαίνω έξω να βλέπω τέτοια μουνιά και να παίζουν μπάλα. Ας τα γαμήσει άλλος, αλλά να παίζεται μπάλα. Γίνεται στην Ελλάδα αυτό?

Για να μην αρχήσω να λέω για νοοτροπία που η μέση Ελληνίδα για να μπει σε νοοτροπία τουλάχιστο για να παιρνάς καλά μαζί της θέλει 6 μήνες εκπαίδευση μίνιμουμ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Με 2000 αν είσαι πάνω απο 40 είσαι αποτυχημένος.Εγω δυσκολεύομαι να λειτουργήσω με 5000,με 2000 ίσα ίσα θα επιβιώνω.Δεν είναι λεφτά αυτα.
Αν είσαι μεχρι 35 χρονων εντάξει,δικαιολογείσαι κάπως  αλλα μετα τα 40 δε φτάνουν με τίποτα.Τι σπονσοριλικια να οργανώσεις?Ποια θα σε πάρει σοβαρά με τόσο λίγα?

Παίζει ρόλο και που μένεις. Πχ. 2000 στην ταυλάνδη ή τη Μολδαβία πριν ανοίξει η βίζα δα θαταν άσχημα. Τώρα αν είσαι βλάκας να κάνεις χοντρα σπονσοριλίκια και τα 5000 στα όρια είναι ...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Εννοείται.Αλλά δεν ξέρω την περίπτωση.Καθε γκομενα είναι διαφορετική.
Συνήθως σου στελνουν τα vibes θα με γαμησεις στο πρώτο ραντεβού αύριο αν με κεράσεις σήμερα και πληρώσεις ταξί ή θα με γαμησεις αν σιγουρευτώ για μόνιμο μηνιαίο σπονσοριλικι ή θα με γαμησεις με καλο δώρο.Καπως πιάνεις το  vibe αν έχεις εμπειρία και κάνεις αυτό που πρέπει.
Αυτές των κλαμπ είναι πολύ γρήγορες,έχω φουλ προυφ σύστημα πολύ αποτελεσματικο(escalation,δύναμη πυρός) που δεν το περιγραφω στο φόρουμ όπως και αλλα πράγματα που είναι πατέντες.Δινω μόνο το γενικό πλαίσιο και τους κανόνες,δεν περιγράφω τις διαδικασίες.

Σε πειράζω ρε Kman, δεν το κατάλαβες? Όχι, δεν χρειαζόταν σπονσοριλίκι, αλλού χάθηκε το παίγνιο. Παρεπιπτοντως, αυτή πόσο τη βαθμολογείς, να δω την κλίμακα? Λάβε υπόψην σου, μου αρέσουν οι αδύνατες, ακριβώς αυτό το στυλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε πειράζω ρε Kman, δεν το κατάλαβες? Όχι, δεν χρειαζόταν σπονσοριλίκι, αλλού χάθηκε το παίγνιο. Παρεπιπτοντως, αυτή πόσο τη βαθμολογείς, να δω την κλίμακα? Λάβε υπόψην σου, μου αρέσουν οι αδύνατες, ακριβώς αυτό το στυλ.

Εφτάρι είναι,άντε εφταμισαρι.Κιεβο όλες αδύνατες είναι.
Η δικιά μου η μοντέλα ήταν καλύτερη στο σώμα,κατώτερη στο πρόσωπο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά εννοείται αυτό, ειδικά με γκόμενες που έχουν εκδηλώσει ότι δεν έχουν ηθική όσων αφορά το χρήμα. Κάποιο καλό τιπ για μέρος για date σε γκόμενα που έχει ζητήσει φαγητό? Όχι όμως τύπου εντελώς casual. Δηλαδή αν μία πει, take me to a good restaurant tonight, έχουμε κάποιο τιπ? Επίσης ένα τιπ για casual φαγητό και ένα τιπ για ποτο που πας ήδη ζευγαρωμένος για καυλάντα. Παλιά το 2007 και 2008 υπήρχαν τα double coffee για casual προς καλό φαγητό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.

Καλό είναι το εστιατόριο στον έκτο όροφο του Cym,καινούργιο,κυριλέ και με κανονικές τιμές.Επισης αράζουν αρκετές μουνάρες εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παίζει ρόλο και που μένεις. Πχ. 2000 στην ταυλάνδη ή τη Μολδαβία πριν ανοίξει η βίζα δα θαταν άσχημα. Τώρα αν είσαι βλάκας να κάνεις χοντρα σπονσοριλίκια και τα 5000 στα όρια είναι ...

Μιλάμε για τον ξένο που ταξιδεύει Ανατολική Ευρώπη.Χωρίς αξιόλογο κασέ δεν πας πολύ μακριά αν είσαι άνω των 40.
Τι να κάνει ο σαραντάρης?Καμάκι στυλ 80s στα ελληνικά νησιά?Μόνο η Ανατολική Ευρώπη υπάρχει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν είσαι μεχρι 35 χρονων εντάξει,δικαιολογείσαι κάπως  αλλα μετα τα 40 δε φτάνουν με τίποτα.Τι σπονσοριλικια να οργανώσεις?Ποια θα σε πάρει σοβαρά με τόσο λίγα?

Με 2000+καλή εμφάνιση,στην τωρινή Ελλάδα (όχι στην προ 10ετιας),παίζεις καλή μπάλα.Όχι σπονσοριλίκια αλλά και μόνο που θα σου ανοίγουν όλες τα πόδια μπας και σε παντρευτούν,θα νιώθεις άρχοντας.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Εφτάρι είναι,άντε εφταμισαρι.Κιεβο όλες αδύνατες είναι.
Η δικιά μου η μοντέλα ήταν καλύτερη στο σώμα,κατώτερη στο πρόσωπο.

Το αδύνατες είναι σχετικό. Αυτή σπάνιζε, δεν φαίνεται το κωλαράκι στη φωτό ούτε το πόσο σφιχτή ήταν (παίζει μεγάλο ρόλο). Με τέτοιο σφιχτό μοντελέ σώμα με μικρό πεταχτό κωλαράκι ακόμα και Κίεβο είναι λίγες. Ούτε η δικιά σου το είχε, είχε πιο μεγάλο κώλο και ουτε ήταν τίγκα σφιτχτή.

Θα βρω καμία φωτό να σου δείξω τι εννοώ. Βέβαια δεν αρέσει σε όλους αυτό το στυλ, οι πιο πολλοί δεν θέλουν τόσο λεπτές, περί ορέξεως... Αν γουστάρεις όμως ακριβώς αυτό το στύλ, ακόμα και Κίεβο είναι σπάνιος ο συνδυασμός προσώπου - σώματος. Νύχτα μόνο σε δυνατό μαγαζί (Chi,DFleur) και πάλι 2-3 τέτοια θα δεις, μαζί με τα συνοδευόμενα). Αθήνα βέβαια θα βγεις 10 φορές και άντε να δεις 1. Δυστυχώς το στυλ αυτό σπανίζει εξαιρετικά Ελλάδα.

Όμως θυμάμαι το 2011 στην Οδυσσό είχε πιο πολλά, τη διάλογο έγινε... super-pussy drain?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με 2000+καλή εμφάνιση,στην τωρινή Ελλάδα (όχι στην προ 10ετιας),παίζεις καλή μπάλα.Όχι σπονσοριλίκια αλλά και μόνο που θα σου ανοίγουν όλες τα πόδια μπας και σε παντρευτούν,θα νιώθεις άρχοντας.

Ναι,το ξέρω αφού σε κοιτάνε όλες σα λιμασμενες.Απλα εξωτερικό έχεις πολύ περισσότερες επιλογές.Και Πολωνία χαζεύεις με το τι είναι διαθέσιμο.Μπορεις να κάνεις φάση κάθε νύχτα.Ουκρανία μπορείς να γαμάς κάθε νύχτα και άλλη ή δύο μαζί.Αυτα δε γίνονται Ελλάδα ειδικά οι παρτούζες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το αδύνατες είναι σχετικό. Αυτή σπάνιζε, δεν φαίνεται το κωλαράκι στη φωτό ούτε το πόσο σφιχτή ήταν (παίζει μεγάλο ρόλο). Με τέτοιο σφιχτό μοντελέ σώμα με μικρό πεταχτό κωλαράκι ακόμα και Κίεβο είναι λίγες. Ούτε η δικιά σου το είχε, είχε πιο μεγάλο κώλο και ουτε ήταν τίγκα σφιτχτή.

Θα βρω καμία φωτό να σου δείξω τι εννοώ. Βέβαια δεν αρέσει σε όλους αυτό το στυλ, οι πιο πολλοί δεν θέλουν τόσο λεπτές, περί ορέξεως... Αν γουστάρεις όμως ακριβώς αυτό το στύλ, ακόμα και Κίεβο είναι σπάνιος ο συνδυασμός προσώπου - σώματος. Νύχτα μόνο σε δυνατό μαγαζί (Chi,DFleur) και πάλι 2-3 τέτοια θα δεις, μαζί με τα συνοδευόμενα). Αθήνα βέβαια θα βγεις 10 φορές και άντε να δεις 1. Δυστυχώς το στυλ αυτό σπανίζει εξαιρετικά Ελλάδα.

Όμως θυμάμαι το 2011 στην Οδυσσό είχε πιο πολλά, τη διάλογο έγινε... super-pussy drain?

Η δικιά μου είχε φοβερό κώλο(πολύ αξιόλογο για τα ουκρανικά δεδομένα) αλλά δε με άφησε να τον φωτογραφίσω.
Επίσης είχε μοντελέ σώμα αλλά έχανε στο πρόσωπο.Ητανε και 181 χωρίς τακούνια.
Στο κλαμπ φιλαγα και τη φίλη της που είχε πιο ωραίο προσωπο αλλά κατώτερο σώμα.
Γενικά οι Ουκρανές είναι σαφώς λεπτότερες από τις Πολωνέζες αλλά δεν έχουν τις κωλάρες,βυζάρες των τελευταίων.Αμα δεις αξιόλογους βυζους ή κώλους Ουκρανία είναι συνήθως σιλικονατοι και πάνε πακέτο.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

'Αρχοντας είναι αυτό? Να γαμιέται η άλλη επειδή ψάχνει αποκατάσταση που θα της προσφέρει το εισόδημά σου? Έχει σχέση αυτό, με αυτό που περιέγραψα? Θα περάσεις ωραία με αυτή τη γυναίκα? Θα ζει τη στιγμή ή θα έχει το άγχος να σε τυλίξει?

Αν προτιμάς αυτό μείνε Ελλάδα, δεν έχει νοήμα πραγματικά...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είδες στη φωτό. Πες μου που υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα? Δέκα φορές στο Opus στη γλυφάδα να πας τέτοιο δεν βλέπεις ασυνόδευτο. Πες ένα μέρος που συχνάζουν τέτοια σε προσεγγίσιμα σημεία. Μιλάω για καμάκι, δε μιλάω να κάνω σχέδια να χτίζω κύκλο και λοιπές Ελληνικές παπαρίες. Θέλω να βγαίνω έξω να βλέπω τέτοια μουνιά και να παίζουν μπάλα. Ας τα γαμήσει άλλος, αλλά να παίζεται μπάλα. Γίνεται στην Ελλάδα αυτό?

Για να μην αρχήσω να λέω για νοοτροπία που η μέση Ελληνίδα για να μπει σε νοοτροπία τουλάχιστο για να παιρνάς καλά μαζί της θέλει 6 μήνες εκπαίδευση μίνιμουμ.

Έτσι όπως το θέτεις,έχεις δίκιο.Μπάλα στην Ελλάδα με τέτοια μουνιά δεν παίζεται.Αν και στο εξωτερικό,θεωρώ αδύνατον να βγάλεις τέτοιο μουνί χωρίς σπονσορινγκ ή τρελή τύχη.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Έτσι όπως το θέτεις,έχεις δίκιο.Μπάλα στην Ελλάδα με τέτοια μουνιά δεν παίζεται.Αν και στο εξωτερικό,θεωρώ αδύνατον να βγάλεις τέτοιο μουνί χωρίς σπονσορινγκ ή τρελή τύχη.

Βγαίνει με τύχη (όχι τρελή) και σωστό παιχνίδι. Έχεις μια σειρα από αβάντες. Πάντως οι πιθανότητες, αν πούμε για δυνατές χώρες αν ευρώπης πολλαπλασιάζονται 10 φορές σε δεδομένο χρονικό διάστημα.

Λύθηκε τώρα η απορία σου, γιατί ταξιδεύουν και αυτοί που γαμάνε Ελλάδα? Παθαίνεις βέβαια το άλλο, χάνεις τη διάθεση να ασχοληθείς με Ελληνίδες τελείως. Είναι σα να τρως φιλέτα και μετά να πας να φας σολα μπριζόλα με λίπος θα σου κοπεί η όρεξη. Και δεν μιλάω μόνο για την εμφάνιση ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βγαίνει με τύχη (όχι τρελή) και σωστό παιχνίδι. Έχεις μια σειρα από αβάντες. Πάντως οι πιθανότητες, αν πούμε για δυνατές χώρες αν ευρώπης πολλαπλασιάζονται 10 φορές σε δεδομένο χρονικό διάστημα.

Λύθηκε τώρα η απορία σου, γιατί ταξιδεύουν και αυτοί που γαμάνε Ελλάδα? Παθαίνεις βέβαια το άλλο, χάνεις τη διάθεση να ασχοληθείς με Ελληνίδες τελείως. Είναι σα να τρως φιλέτα και μετά να πας να φας σολα μπριζόλα με λίπος θα σου κοπεί η όρεξη.

Το σπόνσορινγκ είναι η ασφαλής λύση.Αυτη που έδειξες θα την έβγαζα με 300 ευρώ συνολικά αλλά δε θα πήγαινα σε αυτή.Αλλα αν πήγαινα θα κόστιζε 300 ευρώ max σε συνολικά έξοδα.
Όντως η Ανατολική Ευρώπη έχει πολύ  φιλέτο που κανονικά στις δυτικές χώρες τρώνε μόνο οι διάσημοι,οι πολύ φραγκατοι ή πολύ εμφανίσιμοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι,το ξέρω αφού σε κοιτάνε όλες σα λιμασμενες.Απλα εξωτερικό έχεις πολύ περισσότερες επιλογές.Και Πολωνία χαζεύεις με το τι είναι διαθέσιμο.Μπορεις να κάνεις φάση κάθε νύχτα.Ουκρανία μπορείς να γαμάς κάθε νύχτα και άλλη ή δύο μαζί.Αυτα δε γίνονται Ελλάδα ειδικά οι παρτούζες.

Εδώ όμως μπορείς να τις γαμάς τζάμπα απλά με την υπόσχεση του γάμου.Και ξέρεις ότι πριν δεν έχουν πηδηχτεί με άλλες φυλές όπως οι Πολωνές και οι Ουκρανές.Το πολύ πολύ να τις πηδούσε κανας μαλάκας αλλά τουλάχιστον όχι βρωμύλος.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Το σπόνσορινγκ είναι η ασφαλής λύση.Αυτη που έδειξες θα την έβγαζα με 300 ευρώ συνολικά αλλά δε θα πήγαινα σε αυτή.Αλλα αν πήγαινα θα κόστιζε 300 ευρώ max σε συνολικά έξοδα.
Όντως η Ανατολική Ευρώπη έχει πολύ  φιλέτο που κανονικά στις δυτικές χώρες τρώνε μόνο οι διάσημοι,οι πολύ φραγκατοι ή πολύ εμφανίσιμοι.

Επειδή έχω κέφια θα συνδυάσω την αναλογία μπριζόλας με γαμια-σπόνσορα-γαμπρό:

Ο γαμπρός τρώει την ίδια μπριζόλα κάθε μέρα με διαφορετικό μαγείρεμα (σόλα, ζουμερή, well done κτλ).
Ο γαμιάς θα τρώει ωραία ζουμερή μπριζόλα αλλά όχι κάθε μέρα
Ο σπόνσορας θα τρώει ωραία μπριζόλα, αλλά πολλές φορές κακομαγειρεμένη, αλλά τρώει όποτε γουστάρει...

Διαλέγετε και παίρνετε...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
'Αρχοντας είναι αυτό? Να γαμιέται η άλλη επειδή ψάχνει αποκατάσταση που θα της προσφέρει το εισόδημά σου? Έχει σχέση αυτό, με αυτό που περιέγραψα? Θα περάσεις ωραία με αυτή τη γυναίκα? Θα ζει τη στιγμή ή θα έχει το άγχος να σε τυλίξει?

Αν προτιμάς αυτό μείνε Ελλάδα, δεν έχει νοήμα πραγματικά...

Άρχοντας με την έννοια ότι η Ελληνίδα που θέλει να σε τυλίξει,σου τα δίνει όλα γιατί αλλιώς δεν την παίρνει.Και στο κρεβάτι όλα,και στη συμπεριφορά,και στα πάντα.Εσύ αφού απολαύσεις όλα αυτά,μετά την διαολοστέλνεις και πας στην επόμενη.Κι εκεί που περίμενε γάμο,παίρνει τον πούλο.Δεν είναι και άσχημη ζωή αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom