Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
πρεπει να λες αυτα που θελουν να ακουσουν  στην καθε  γκομενα για να γαμησεις  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
τα παντα παιζουν ρολο εμφανιση  λεφτα δουλεια αυτοπεποιθηση  χιουμορ 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καταστάσεις Skybar.Κορίτσια για σπίτι.

Carribean.Το κορυφαίο καμακομάγαζο στο Κίεβο.

αρχηγε καλυτερες βιζιτες που θα ψωνισουμε carribean, skybar, de fluer

διοτι εχω καιρο να παω ενω εσυ που πηγες προσφατα εχεις καλυτερη αποψη

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Έχετε χάσει ενα μεγάλο παράγοντα στην συζήτηση σας. Τις ιδιαίτερες κοινωνικές, πολιτιστικές, οικονομικές, θρησκευτικές κλπ συνθηκες της κάθε χωρας.

Στην Ελλάδα τον μεγαλύτερο παράγοντα πάιζει ένα πράγμα. Ο ΚΥΚΛΟΣ και η κοινωνική σου αναγνωρισιμότητα. Σχεδον αποτελέι το 90% της επιτυχίας. Είναι η λεγόμενη θεωρία που εγω ονομάζω "Η θεωρία τους ενός μέτρου"..Τι σημάινει? Ερωτευεσαι όποιον έχεις στον ένα μέτρο -
κάθε μέρα δίπλα σου.. Οποιον έχεις δηλαδη στο ιδιο γραφείο με σένα στην δουλεία. Για αυτο το λόγο βλέπεις και περιπτωσεις ζευγαριών που λές αποκλείεται.Και όμως..ΑΠλά γνωρίστικαν στην δουλειά.Και γιατι λοιπον ισχυει αυτη η θεωρία?Γιατι πολύ απλά στην Ελληνικη κοινωνία ως ιδιαίτερα οπισθοδρομική δεν έιναι αποδεκτό για την γυναίκα να γνωρίσει κάποιον την νυχτα σε ενα club, ή στον δρόμο ή στο διαδίκτυο κλπ.. Όποιον φέρει απλά η μοίρα να δουλεύουν μαζί ή αν της τον γνωρισει η κολλητή της φίλη - τον φέρει πάλι στο ένα μετρο δηλαδη !!!

ΣΤο εξωτερικό σχεδόν σε οποιαδήποτε χωρα της Ευρώπης οι γνωριμίες είναι πιο απλό ζήτημα και σε όσους ταξιδευουν το γνωρίζουν. Και το παν ειναι να σου δωσει το δικαίωμα να την γνωρίσεις να φτάσεις στην συνέντευξη δηλαδή - στην Ελλάδα δεν θα στο δώσει απλά αν δεν τύχει!!

Για αυτό Ελλάδα βλέπετε και πολλά ωραια παιδία, με κανονικό μισθό, κανονική ζωη να είναι στην αγαμία. Διότι ο κύκλος τους δεν φέρνει γυναίκες  με καμία διέξοδο να γνωρίσουν αλλόυ (club,δρόμο,διαδικτυο κλπ)!!

Οπότε παίζει να είσαι και 8αρι σε εμφάνιση να δουλέυεις ας πούμε με αντροπάρεα (π.χ μηχανικός ή αθλητικογράφος) και να μένεις στην χειροκούνα άδικα τα γυμναστηρια. Και να βλέπεις καποιον με εμφανιση 5 με γυναίκες γιατί απλα υπάρχουν πολλές στο περιβάλλον εργασίας του..

Το τελευταίο που θα πω αποτελέσει και σημείο που θα κατακριθω αλλά θα το πώ.Αν μπορούσα στην Ελλάδα να έχω συνεχής ροή γνωριμιών γυναικών εστω και ας είναι κατωτερες εμφανησιακά απο σλάβες δεν θα έκανα ούτε το 1/5 των  ταξιδιών. Αλλά σε αυτην την ξενέρωτη χωρα με την θεωρία του ενός μέτρου που κυριαρχεί παντού δεν θα μιλήσεις σε συνολικά 5-10 καινούριες Ελληνίδες τον χρονο (και αυτες με κατάθλιψη και ψυχολογικα)..Όσες θα μιλήσεις σε μια μερα εξωτερικο!! Και το γραφω με απόλυτη επίγνωση.

ακριβως αυτη ειναι η θεωρια της σχετικοτητας του Einstein οτι ο χρονος αναλογα με το που εισαι κυλαει αλλιως...Δηλαδη μια χρονια  ελληνικος χρονος ειναι ενα τριημερο για να μην πω μια μερα στην Ουκρανια γιαυτο κανουμε ολοι τοσα χιλιομετρα γιατι δεν θελουμε να αφηνουμε τον χρονο στην Ελλαδα να περναει..Θα μπορουσαν να το βαλουν και στα σχολια σαν επεξηγηση της θεωριας του EINSTEIN...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και ο λογος που γαμαμε σε οποια χωρα παμε οι ΕΛληνες ειναι το παραμυθι που μαθαμε και το πως πουλαμε τα σκατα σαν να ναι χρυσος,ειμαστε καλοι σε αυτο και ο Τσιπρας ειναι και το νουμερο 1 παραδειγμα καθε Ελληνας τον ζηλευει γιατι δεν κοπιασε ποτε και ειναι ο νουμερο ενας ανθρωπος στην χωρα,σπουδαζε μια ζωη εξυνε τα @@ του και τωρα μας γαμαει.
Αμα δεν ειναι αυτο ο ορισμος της τεχνης που ανεφερα πριν(να πουλας σκατα για χρυσο) τοτε τι ειναι??

Ρε μαγκες αμα οι ΕΛληνιδες δεν ητανε σκατενιες και εμεις αυτοι την στιγμη θα ειμασταν φλωροι και αγαθοι οπως οι Γερμανοι,Ισπανοι και λοιποι κουραμπιεδες που ειναι μαλακοι σαν βουτηρο και οι Σλαβες τους παιζουν στα δαχτυλα.

Οποτε δεν μπορεις να τα χεις ολα..

Για να επιβιωσεις σε αυτην την χωρα χρειαζεται πουστια και για να γαμησεις ψεμα και το να φτιαχνεις συνεχεια σεναρια στο μυαλο σου ωστε να καταστρεφεις τις χιλιαδες αμυνες καθε ΕΛληνιδας..

Ολο αυτο ομως ειμαι πεπεισμενος οτι μας βοηθαει τα μεγιστα ωστε να γαμαμε και να θεριζουμε σε οποια χωρα παμε

Πολυ σωστα αυτα που λες για να το ολοκληρωσω ομως θα ελεγα οτι για να πηδηξεις μια Ελληνιδα αλλα και μια γυναικα γενικοτερα πρεπει να φτιαχνεις story τα οποια καποια ειναι αληθεια και καποια παραμυθια μεσα σε αυτο το μπλεξιμο καμια δεν ξερει που αρχιζει και που τελειωνει το ψεμα...Εμεις επειδη η Ελλεινιδες ειναι με τρομερες αμυνες μαθαινουμε οτι ο καλυτερος φιλος της Ελλεινιδας ειναι το ψεμα και το χρησιμοποιουμε κατα το δοκουν.
Απο εκει και περα αν η κοπελα αποδειχθει μαλαμα πρεπει και εσυ να γινεις σωστος(ναι υπαρχουν και τετοιες)αλλιως τις χαλας και αυτες και στον επομενο(ο οποιος μπορεις να εισαι και εσυ)κανουν τα χειροτερα...Γνωμη μου λοιπον ειμαι στις ψευτρες και καριολες πειτε τους τα χειροτερα ψεματα και κοροιδεψτε τες και παρατηστε τες μαζι σας...Τα σωστα κοριτσακια ομως μην τα βαζετε στο ιδιο καζανι και τα χαλατε γιατι και αδικο για αυτα ειναι και για τον επομενο που θα εισθε μια μερα εσεις ειναι αδικο...Πρεπει ο καθενας να περνει αυτο που του αξιζει...Γιατο οταν με λενε καποιοι μισογυνη λεω αν ενοοεις τις Ελλεινηδες ε ναι ειμαι γιατι δεν γουσταρω να ερχετε το 2αρι και να μου το παιζει γκομενα οταν εχω παιξει 2 φορες στον τελικο του ch league...αν ομως η αλλη ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ με Γ κεφαλαιο ε ναι την σεβομαι την αγαπω και την θαυμαζω...Ξερω γυναικες που μεγαλωνουν 3 παιδια μονες τους χωρις καμια βοηθεια ε αυτες τις σεβομαι απολυτα και θα βοηθησω οπου μπορω τις παλιοπουτανες ομως που τα τρωνε χοντρα και τις χοντρες 2αρια που το παιζουν γκομενες ε οχι αυτες θα τις βαλω στην θεση τους με καθε τροπο και οσοι με ξερουν το εχουν δει αυτο πολλες φορες...Α μου πει γκομενα ξερεις πια ειμαι εγω κυριολεκτικα την κανω σκουπιδι και εχω τον τροπο...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Πολυ σωστα αυτα που λες για να το ολοκληρωσω ομως θα ελεγα οτι για να πηδηξεις μια Ελληνιδα αλλα και μια γυναικα γενικοτερα πρεπει να φτιαχνεις story τα οποια καποια ειναι αληθεια και καποια παραμυθια μεσα σε αυτο το μπλεξιμο καμια δεν ξερει που αρχιζει και που τελειωνει το ψεμα...Εμεις επειδη η Ελλεινιδες ειναι με τρομερες αμυνες μαθαινουμε οτι ο καλυτερος φιλος της Ελλεινιδας ειναι το ψεμα και το χρησιμοποιουμε κατα το δοκουν.
Απο εκει και περα αν η κοπελα αποδειχθει μαλαμα πρεπει και εσυ να γινεις σωστος(ναι υπαρχουν και τετοιες)αλλιως τις χαλας και αυτες και στον επομενο(ο οποιος μπορεις να εισαι και εσυ)κανουν τα χειροτερα...Γνωμη μου λοιπον ειμαι στις ψευτρες και καριολες πειτε τους τα χειροτερα ψεματα και κοροιδεψτε τες και παρατηστε τες μαζι σας...Τα σωστα κοριτσακια ομως μην τα βαζετε στο ιδιο καζανι και τα χαλατε γιατι και αδικο για αυτα ειναι και για τον επομενο που θα εισθε μια μερα εσεις ειναι αδικο...Πρεπει ο καθενας να περνει αυτο που του αξιζει...Γιατο οταν με λενε καποιοι μισογυνη λεω αν ενοοεις τις Ελλεινηδες ε ναι ειμαι γιατι δεν γουσταρω να ερχετε το 2αρι και να μου το παιζει γκομενα οταν εχω παιξει 2 φορες στον τελικο του ch league...αν ομως η αλλη ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ με Γ κεφαλαιο ε ναι την σεβομαι την αγαπω και την θαυμαζω...Ξερω γυναικες που μεγαλωνουν 3 παιδια μονες τους χωρις καμια βοηθεια ε αυτες τις σεβομαι απολυτα και θα βοηθησω οπου μπορω τις παλιοπουτανες ομως που τα τρωνε χοντρα και τις χοντρες 2αρια που το παιζουν γκομενες ε οχι αυτες θα τις βαλω στην θεση τους με καθε τροπο και οσοι με ξερουν το εχουν δει αυτο πολλες φορες...Α μου πει γκομενα ξερεις πια ειμαι εγω κυριολεκτικα την κανω σκουπιδι και εχω τον τροπο...

super like για το ποστ σου Σπυρο  :hi:

και εγω καπως ετσι σκεφτομαι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν μπορούσα στην Ελλάδα να έχω συνεχής ροή γνωριμιών γυναικών εστω και ας είναι κατωτερες εμφανησιακά απο σλάβες δεν θα έκανα ούτε το 1/5 των  ταξιδιών. Αλλά σε αυτην την ξενέρωτη χωρα με την θεωρία του ενός μέτρου που κυριαρχεί παντού δεν θα μιλήσεις σε συνολικά 5-10 καινούριες Ελληνίδες τον χρονο (και αυτες με κατάθλιψη και ψυχολογικα)..Όσες θα μιλήσεις σε μια μερα εξωτερικο!! Και το γραφω με απόλυτη επίγνωση.

Μα δεν θα το έκανε κανένας πιστεύω.Ή ελάχιστοι.Άμα έχεις λυμένο το θέμα του μουνιού στη χώρα σου,γιατί να τρως ένα σωρό λεφτά σε ταξίδια;

Μήπως το ίδιο δεν ισχύει και με το θέμα της δουλειάς;Πόσοι θα έφευγαν έξω εαν μπορούσαν να βρουν εδώ μόνιμη δουλειά με 1000-1500 το μήνα;Όπως είναι κίνητρο η επιβίωση για έναν που φεύγει,έτσι είναι και η ανάγκη για μουνί.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μα δεν θα το έκανε κανένας πιστεύω.Ή ελάχιστοι.Άμα έχεις λυμένο το θέμα του μουνιού στη χώρα σου,γιατί να τρως ένα σωρό λεφτά σε ταξίδια;

Μήπως το ίδιο δεν ισχύει και με το θέμα της δουλειάς;Πόσοι θα έφευγαν έξω εαν μπορούσαν να βρουν εδώ μόνιμη δουλειά με 1000-1500 το μήνα;Όπως είναι κίνητρο η επιβίωση για έναν που φεύγει,έτσι είναι και η ανάγκη για μουνί.

εσυ δεν λες να βαλεις μυαλο με τιποτα, κανε μια μπουρδελοτσαρκα να τον μουσκεψεις

αν θελεις να σου πω και στανταρακια σε ΠΜ που να πας και να περασεις καλα

στειλε μου το τηλ. σου σε ΠΜ να πιουμε καφε στο Tribeca αυριο το απογευμα

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Συμφωνω απολυτα με ολες τις θεωριες του Βαλκανιου. Το τελευταιο ποστ με τον ξενοδοχο με βρισκει 100+1% συμφωνο

Απο τη δικη μου εμπειρια παντως ολο το πακετο Β.Π. παντως θα μπορουσε ανετα να συνοψιζεται με την προταση

"too good to be truth"

Βαλκανιε σορυ αν σε αδικησα κ ευχαριστω π μ απαντησες οσο πιο ομορφα γινοταν . Σε θεωρω αξιολογο ατομο και επισης σε ευχαριστω ακομα περισσοτερο που εκατσες κ ασχοληθηκες να μου απαντησεις με στοιχεια ενω θα μπορουσες να με αγνοησεις. Η αληθεια ειναι οτι ηθελα λιγο την προσοχη σου και την εισεπραξα στο πολλαπλασιο.

Πραγματικα δεν σε ειχα προσεξει, πραγματικα σε προσεξα τον τελευταιο καιρο και ακομα αναρωτιεμαι, ενα τετοιο μυαλο, τι γυρευει στο μπου ? τι προβλημα εχει? τι δεν παιρνει εκτος και το ψαχνει στο μπου ???

Αυτα

Την κανω απο το θρεντ, ολο δικο σας παιδια !

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όσοι ασχολούνται με τον ερωτικό τουρισμό (κάτι που κάνω τα τελευταία 15 χρόνια) πιστεύω θα έχουν συνειδητοποιήσει πως για να κάτσει μια γυναίκα που ανήκει στην λεγόμενη άσπρη ζώνη (ανευ δώρου κλπ) θέλει το παραμύθι της που σίγουρα θα αφήνει ελπίδα για σχέση. Δεν εννοώ να της πεις θα κάνω δεσμό,παντρευτώ κλπ απλά με τον τρόπο σου να δείχνεις/προσποιείσε πως δεν την κοιτάς καθαρά σεξουαλικά!! Τουλάχιστον να το πιστέψει αυτή και ας μην λες τίποτα περί του θέματος.

Αυτό αποτελέι το 80% των γυναικών της άσπρης ζώνης με βάση πως είναι απλά θέμα της γυναικείας φύσης η δέσμευση.

Το άλλο 20% ειναι όντως γκόμενες που σε κοιτάνε καθαρα σεξουαλίκα χωρίς αύριο και μηδέν fake love story.

Θα βρείς γκόμενες που θέλουν απλά πήδημα δηλαδή (και στο Κίεβο ασφαλώς) απλα αποτελούν το 20%. Αν κυνηγάς αυτές θα αποκλείσεις όμως το άλλο το 80%. Φυσικά το 20% σε τόσο τεράστιο αριθμών γυναικών Κίεβο είναι καλό ποσοστό.

Ο σωστός ο παίχτης όμως παίζει σε όελς τις κατηγορίες. Εγω σαν στρατηγική κυνηγάω το 80% λόγω μαθηματικής υπεροχής και απλά μου τυχαίνουν και περιπτωσεις του 20% που ασφαλώς τις προτιμώ!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πρεπει να λες αυτα που θελουν να ακουσουν  στην καθε  γκομενα για να γαμησεις 
φιλε στην ελλαδα και κυπρο ισως ναι.ουκρανια πολλες μου ειπαν μονο λογια εισαι.
δεν θελουν λογια αλλα αποδειξεις $$$.εισαι βαθια νυκτωμενος αν νομιζεις γαμας στο κιεβο με υποσχεσεις
και λογια του αερα.σε μια γκομενα 5 χρονια ελεγα λογια και υποσχεσεις επιδει πιστευα αξιζε.
τελικα επιδει εβλεπε δεν θα μου παρει αυτα που ζητουσε,σπιτι οδυσσο και αμαξι για να την κανει βρηκε οτι εχει αρωστεια.σου λεει δωσε 20 χιλιαρικα αφου εισαι πλουσιος να θεραπευτω η παρατα με.
τελικα εβαλα τους μπραβους μου αστυνομικους και μαζεψαν αυτη και τον αντρα της.εκει ειπε αληθεια.
του μιλουσα 5 χρονια γιατι ειναι ψυχοπαθης και θελει να μου κανει κακο.ηθελα να ξερω που ειναι να κρυβομε.καταλαβες?ειμαι ψυχοπαθης γιατι της ελεγα λογια,υποσχεσεις,αγαπες ενω απο πραξεις$$$$$ εκτος ποσα λεφτα εχω στο πορτοφολι δεν καταφερε να παρει μια.λεει τι να σε κανω?με  ενδιαφερουν οι νεαροι,γυμνασμενοι και πλουσιοι.εσυ μονο επιδειξη κανεις.η εμπειρια μου 30 χρονια που παω
ουκρανια γαμας απο την πρωτη μερα η ποτε!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
η καθε χωρα  εχεις τις  διαφορες  τις  αλλα σιγουρα ουκρανια  εχε τα περιεργα της 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
για αυτο ξεχωριζει ο χορηγος με λεφτα  ο  γαμιας  και αλλες  κατηγοριες τα παντα μετρανε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για αυτο ξεχωριζει ο χορηγος με λεφτα  ο  γαμιας  και αλλες  κατηγοριες τα παντα μετρανε
κατηγορια γαμιας ξενοσ δεν παιζει.εχω φιλο που πραγματικα ηταν γαμιας μοσχα αλλα εμενε μονιμα
και ηταν απο τα αληθεια στριπερ στην μοσχα,γυμνασμενος και αθλητης.ηταν απο τα πιο οραια παιδεια μοσχα,κυπριος μαλιστα.οι υπολιποι ειναι κατα φαντασιαν γαμιαδες και παιδαραδες.ποτε πηγες στην ζωη σου ουκρανια και ειδες υπαρχει κατηγορια γαμιας?απο το 1990 ειμαι πανω.ειδα γαμιαδες μονο ουκρανους.
απο εμφανιση χαλια μαυρα!!!αλλα ηταν ντι τσει ο ενας,ο αλλος μπαρμαν και τετεια.οι χαζες μαλωναν και εκλεγαν πια θα γαμηθει με τον ντι τζει που εμοιαζε σαν τον τσακι τσαν χαχαχαχ.μην λετε καθε ασχετος μαλακιες για κατηγορια γαμια.καπιοι εθελουν να εχουν την ψευδεσθηση οτι υπαρχει η κατηγορια γαμιας ελληνας,τουρκος,αμερικανοσ,γαλλος χαχαχαχαχ.δεν πα να εισε ο ζεραρ ντεπαρτιε η καθε μια εχει την τιμη της$$$$$$$.εγω σου λεω δεν υπαρχει τετεια κατηγορια.αν θελεις πιστευε τους αλλους που λενε υπαρχει.
ακομα και οι εμφανισημοι ουκρανοι αφραγγοι γαμανε αυτες που ειναι οι ιδιες που γνωριζουν οι εροτυλοι
τουριστες του 4-5 εμφανιση.αντε στα 6-7 γαμανε οταν ειναι μικρες και αμυαλες 15-17 ενοω  παντα για τους ουκρανους.ειχα μικρους γνωστους βρωμιαρηδες 20 ετων γαμουσαν 6-7 επιπεδο μεχρι και 8 αλλα αυτες ηταν ακομα 15-17.μετα γινονταιι σεμι προ τα 6-7 και επαγγελματιες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χάρη εξαρτάτε τι εννοείς ως $$$$$$$... Μέσα σε αυτά βάζεις να κερνάς τα ποτά και φαγητά μόνιμα?

Τότε ναι πηδάς μόνο με λεφτα Κίεβο. Αλλά με την ίδια λογική (την δικιά σου) και Ρωσσίδες και Λευκορώσσίδες ίδιες είναι.. Πάντα σε αυτες τις φυλές κερνας εσύ είναι ο κανόνας (μην μου πείτε για κάποιες εξαιρέσεις που αποτελούν το 1%). Είναι στο θέμα της κουλτούρας ο άντρας κερναει στο ραντεβού αλλά και το άντρας αποφασίζει κίολλας. Δεν ρωτας Ουκρανή που θές να πάμε..Περιμένουν απο σένα..Εσύ αποφασίζεις!!

Αλλά ανα εξαιρέσεις τα βασικά έξοδα στα ραντεβού (που πρακτικά εγω πάντα τα κάνω με κάθε φυλή δεν της αφήνω να πληρώνουν, απλά οι άλλες κάνουν κίνηση, Ρωσσίδα-Ουκρανη Ποτε!!) βρισκεις Κίεβο να πηδάς χωρίς λεφτα.

Αυτό που γράφεις ότι μιλάς σε μια χρόνια και δεν έκατσε δεν είναι θέμα Ουκρανής είναι θέμα στρατηγικής..Οποιαδήποτε φυλή αν δεν την φιλήσεις στο πρωτο ραντεβού και δεν πηδήξεις στο max  τεταρτο τότε απλά γινεσαι μαλάκας και πυρφόρος και επιμένεις (γενικά το γραφω φιλοσοφικά) . Απλά την παρατάς και πάς σε άλλη.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ρε που πας με λεωφορειο?σου αρεσει ταλαιπωρια?σοφια εισαι?φτηνα μεσω αθηνας βρισκεις κιεβ απο σοφια μπεσ παμε διακοπεσ η και στο σκινερ

Φίλε και άμα μου ακυρώσει η Πολωνέζα για τον άλφα βήτα λόγο, τι κάνω αν έχω κλείσει αεροπορικό?... Περιμένω 2 μέρες μόνος στην καμμένη Βαρσοβία ή φεύγω κατευθείαν για Κίεβο? Η απλά πληρώνω διπλή τιμή αεροπορικό για να ναι flexible ή last minute? Διαθέτω τεράστια εμπειρία στα ταξίδια και πάντα κάνω τις πιο value for money επιλογές, αλλά και η ταλαιπωρία είναι ενίοτε στο παιχνίδι, όταν είσαι μάγκας και έχεις στόχους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν υπάρχουν κανόνες εξαρταται τι θέλει ο καθένας. Εγω προσωπικα είμαι υπερ όλος ο χρονος σε μια πόλη για να αυξηθούν πιθανότητες να ξεδιπλώσεις το παιχνίδι σου.

Αν θες περιπέτεια όμως κάνε το παρακάτω. Αν στο ακυρώσει μην κάθεσαι καθόλου Βαρσοβία πάρε λεωφωρειο 2,5 ωρες να πας Lublin. Κατσε μια μέρα εκει. Μετα πας Λβιβ βλέπεις λίγο την πόλη και μετα με τρενο απο εκει Κίεβο. Τουλαχιστον θα δεις 2 πόλεις παραπάνω περιπέτεια αν και σημαντική ταλαιπωρία. Αν και πιο οικονομικα απο το να δωσεις διπλα λεφτά στα αεροπορικα.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ρωτησα χτές 5 διαφορετικες ουκρανες αν γουσταρουν μουσάτους.
Μαντέψτε τι απαντηση πηρα  :grin:
(αν και το ηξερα ήδη)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεν υπάρχουν κανόνες εξαρταται τι θέλει ο καθένας. Εγω προσωπικα είμαι υπερ όλος ο χρονος σε μια πόλη για να αυξηθούν πιθανότητες να ξεδιπλώσεις το παιχνίδι σου.

Αν θες περιπέτεια όμως κάνε το παρακάτω. Αν στο ακυρώσει μην κάθεσαι καθόλου Βαρσοβία πάρε λεωφωρειο 2,5 ωρες να πας Lublin. Κατσε μια μέρα εκει. Μετα πας Λβιβ βλέπεις λίγο την πόλη και μετα με τρενο απο εκει Κίεβο. Τουλαχιστον θα δεις 2 πόλεις παραπάνω περιπέτεια αν και σημαντική ταλαιπωρία. Αν και πιο οικονομικα απο το να δωσεις διπλα λεφτά στα αεροπορικα.

Έτσι το σκέφτηκα στην αρχή.. Λουμπλίν κ Λβοβ. Μετά με παρότρυνση του Σπύρου, να μπω κατευθείαν Λβοβ ή Κίεβο και σε συνδυασμό με ότι είμαι της φιλοσοφίας σου, μία πόλη όλος ο χρόνος, σκέφτηκα το night bus. 15 ώρες, κοιμάσαι κιόλας και γλυτώνεις και μία μέρα διαμονή και παίρνεις και καλύτερο rate, long stay. Οπότε έρθει δεν έρθει η Πολωνή, θα μπω ταλιμπάν λεοφωρείο. Τον γυρισμό ναι, ίσως τον κάνω αεροπορικό αν βρω καλή τιμή και δεν έχω κανονίσει τη δεύτερη Πολωνή στο τέλος του ταξιδιού. Δεν είναι τίποτα, σιγά... από ανάγκη έκανα λεοφωρείο Τεχεράνη - Γιερεβάν, 23 ώρες.... Γιατί είχα αποκλειστεί στο μπουρδέλο εκεί, καθώς μου πήγε ανάποδα το πρόγραμμα.. Αυτό πραγματικά ήταν κουραστικό.. αφού το έβγαλα, 15 ώρες night bus είναι παιχνιδάκι. Τόσο σχεδόν έκανα κ παλιά Αθήνα-Σόφια, πριν φτιαχνούν οι δρόμοι. Πάντως το τίντερ δε μου πάει και τόσο καλά ως τώρα και αρχίζω να ανησυχώ.

υγ: Σχετικά με το χρόνο κατανομής σε ένα μέρος παίζουν ρόλο και άλλα. Πχ. Τις καλέ εποχές της Λιθουανίας που πήγαινα, είχα τις 2 μεγαλύτερες πόλεις της LT σε 1μιση ώρα απόσταση και με λεοφωρείο κάθε μισή ώρα. Βίλνιους Κάουνας. Έκανα τρελά παιχνίδια και τράμπες. Όποτε είχα κάτι καλό Κάουνας έφευγα, με το που έπεφτε η επίδοση συνήθως ανέβαινε το Βίλνιους, την έκανα εκεί και εναλλάξ πάλι. Θυμάμαι σε ένα ταξίδι 2 εβδομάδων το 2011 χτυπούσα ακατάπαυστα με την τεχνική αυτή, πέρα δώθε, και είχα βγάλει 7 μουνιά και αρκετά καλή ποιότητα. Και αρκετά ραντεβού και γλωσσόφιλα.Τρομερές επιδόσεις. Είχα δύο μεγάλες πηγές στα πόδια μου και πολύ καλά συνδεδεμένες. Το αναφέρω αυτό, γιατί είναι σχετικό το νασαι σε ένα μέρος συνέχεια, όταν υπάρχει και μια τέτοια προοπτική που είναι καλύτερη. Απλά είναι σπάνια, δεν ξέρω τι άλλες μεγάλες πόλεις υπάρχουν τόσο κοντά... Αν κάποιος μύστης έχει εντοπίσει κανένα ωραίο διδιμάκι, να το σφυρίξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom