ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
πρεπει να λες αυτα που θελουν να ακουσουν στην καθε γκομενα για να γαμησεις
Καταστάσεις Skybar.Κορίτσια για σπίτι.
Carribean.Το κορυφαίο καμακομάγαζο στο Κίεβο.
Έχετε χάσει ενα μεγάλο παράγοντα στην συζήτηση σας. Τις ιδιαίτερες κοινωνικές, πολιτιστικές, οικονομικές, θρησκευτικές κλπ συνθηκες της κάθε χωρας.
Στην Ελλάδα τον μεγαλύτερο παράγοντα πάιζει ένα πράγμα. Ο ΚΥΚΛΟΣ και η κοινωνική σου αναγνωρισιμότητα. Σχεδον αποτελέι το 90% της επιτυχίας. Είναι η λεγόμενη θεωρία που εγω ονομάζω "Η θεωρία τους ενός μέτρου"..Τι σημάινει? Ερωτευεσαι όποιον έχεις στον ένα μέτρο -
κάθε μέρα δίπλα σου.. Οποιον έχεις δηλαδη στο ιδιο γραφείο με σένα στην δουλεία. Για αυτο το λόγο βλέπεις και περιπτωσεις ζευγαριών που λές αποκλείεται.Και όμως..ΑΠλά γνωρίστικαν στην δουλειά.Και γιατι λοιπον ισχυει αυτη η θεωρία?Γιατι πολύ απλά στην Ελληνικη κοινωνία ως ιδιαίτερα οπισθοδρομική δεν έιναι αποδεκτό για την γυναίκα να γνωρίσει κάποιον την νυχτα σε ενα club, ή στον δρόμο ή στο διαδίκτυο κλπ.. Όποιον φέρει απλά η μοίρα να δουλεύουν μαζί ή αν της τον γνωρισει η κολλητή της φίλη - τον φέρει πάλι στο ένα μετρο δηλαδη !!!
ΣΤο εξωτερικό σχεδόν σε οποιαδήποτε χωρα της Ευρώπης οι γνωριμίες είναι πιο απλό ζήτημα και σε όσους ταξιδευουν το γνωρίζουν. Και το παν ειναι να σου δωσει το δικαίωμα να την γνωρίσεις να φτάσεις στην συνέντευξη δηλαδή - στην Ελλάδα δεν θα στο δώσει απλά αν δεν τύχει!!
Για αυτό Ελλάδα βλέπετε και πολλά ωραια παιδία, με κανονικό μισθό, κανονική ζωη να είναι στην αγαμία. Διότι ο κύκλος τους δεν φέρνει γυναίκες με καμία διέξοδο να γνωρίσουν αλλόυ (club,δρόμο,διαδικτυο κλπ)!!
Οπότε παίζει να είσαι και 8αρι σε εμφάνιση να δουλέυεις ας πούμε με αντροπάρεα (π.χ μηχανικός ή αθλητικογράφος) και να μένεις στην χειροκούνα άδικα τα γυμναστηρια. Και να βλέπεις καποιον με εμφανιση 5 με γυναίκες γιατί απλα υπάρχουν πολλές στο περιβάλλον εργασίας του..
Το τελευταίο που θα πω αποτελέσει και σημείο που θα κατακριθω αλλά θα το πώ.Αν μπορούσα στην Ελλάδα να έχω συνεχής ροή γνωριμιών γυναικών εστω και ας είναι κατωτερες εμφανησιακά απο σλάβες δεν θα έκανα ούτε το 1/5 των ταξιδιών. Αλλά σε αυτην την ξενέρωτη χωρα με την θεωρία του ενός μέτρου που κυριαρχεί παντού δεν θα μιλήσεις σε συνολικά 5-10 καινούριες Ελληνίδες τον χρονο (και αυτες με κατάθλιψη και ψυχολογικα)..Όσες θα μιλήσεις σε μια μερα εξωτερικο!! Και το γραφω με απόλυτη επίγνωση.
Και ο λογος που γαμαμε σε οποια χωρα παμε οι ΕΛληνες ειναι το παραμυθι που μαθαμε και το πως πουλαμε τα σκατα σαν να ναι χρυσος,ειμαστε καλοι σε αυτο και ο Τσιπρας ειναι και το νουμερο 1 παραδειγμα καθε Ελληνας τον ζηλευει γιατι δεν κοπιασε ποτε και ειναι ο νουμερο ενας ανθρωπος στην χωρα,σπουδαζε μια ζωη εξυνε τα @@ του και τωρα μας γαμαει.
Αμα δεν ειναι αυτο ο ορισμος της τεχνης που ανεφερα πριν(να πουλας σκατα για χρυσο) τοτε τι ειναι??
Ρε μαγκες αμα οι ΕΛληνιδες δεν ητανε σκατενιες και εμεις αυτοι την στιγμη θα ειμασταν φλωροι και αγαθοι οπως οι Γερμανοι,Ισπανοι και λοιποι κουραμπιεδες που ειναι μαλακοι σαν βουτηρο και οι Σλαβες τους παιζουν στα δαχτυλα.
Οποτε δεν μπορεις να τα χεις ολα..
Για να επιβιωσεις σε αυτην την χωρα χρειαζεται πουστια και για να γαμησεις ψεμα και το να φτιαχνεις συνεχεια σεναρια στο μυαλο σου ωστε να καταστρεφεις τις χιλιαδες αμυνες καθε ΕΛληνιδας..
Ολο αυτο ομως ειμαι πεπεισμενος οτι μας βοηθαει τα μεγιστα ωστε να γαμαμε και να θεριζουμε σε οποια χωρα παμε
Πολυ σωστα αυτα που λες για να το ολοκληρωσω ομως θα ελεγα οτι για να πηδηξεις μια Ελληνιδα αλλα και μια γυναικα γενικοτερα πρεπει να φτιαχνεις story τα οποια καποια ειναι αληθεια και καποια παραμυθια μεσα σε αυτο το μπλεξιμο καμια δεν ξερει που αρχιζει και που τελειωνει το ψεμα...Εμεις επειδη η Ελλεινιδες ειναι με τρομερες αμυνες μαθαινουμε οτι ο καλυτερος φιλος της Ελλεινιδας ειναι το ψεμα και το χρησιμοποιουμε κατα το δοκουν.
Απο εκει και περα αν η κοπελα αποδειχθει μαλαμα πρεπει και εσυ να γινεις σωστος(ναι υπαρχουν και τετοιες)αλλιως τις χαλας και αυτες και στον επομενο(ο οποιος μπορεις να εισαι και εσυ)κανουν τα χειροτερα...Γνωμη μου λοιπον ειμαι στις ψευτρες και καριολες πειτε τους τα χειροτερα ψεματα και κοροιδεψτε τες και παρατηστε τες μαζι σας...Τα σωστα κοριτσακια ομως μην τα βαζετε στο ιδιο καζανι και τα χαλατε γιατι και αδικο για αυτα ειναι και για τον επομενο που θα εισθε μια μερα εσεις ειναι αδικο...Πρεπει ο καθενας να περνει αυτο που του αξιζει...Γιατο οταν με λενε καποιοι μισογυνη λεω αν ενοοεις τις Ελλεινηδες ε ναι ειμαι γιατι δεν γουσταρω να ερχετε το 2αρι και να μου το παιζει γκομενα οταν εχω παιξει 2 φορες στον τελικο του ch league...αν ομως η αλλη ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ με Γ κεφαλαιο ε ναι την σεβομαι την αγαπω και την θαυμαζω...Ξερω γυναικες που μεγαλωνουν 3 παιδια μονες τους χωρις καμια βοηθεια ε αυτες τις σεβομαι απολυτα και θα βοηθησω οπου μπορω τις παλιοπουτανες ομως που τα τρωνε χοντρα και τις χοντρες 2αρια που το παιζουν γκομενες ε οχι αυτες θα τις βαλω στην θεση τους με καθε τροπο και οσοι με ξερουν το εχουν δει αυτο πολλες φορες...Α μου πει γκομενα ξερεις πια ειμαι εγω κυριολεκτικα την κανω σκουπιδι και εχω τον τροπο...
Αν μπορούσα στην Ελλάδα να έχω συνεχής ροή γνωριμιών γυναικών εστω και ας είναι κατωτερες εμφανησιακά απο σλάβες δεν θα έκανα ούτε το 1/5 των ταξιδιών. Αλλά σε αυτην την ξενέρωτη χωρα με την θεωρία του ενός μέτρου που κυριαρχεί παντού δεν θα μιλήσεις σε συνολικά 5-10 καινούριες Ελληνίδες τον χρονο (και αυτες με κατάθλιψη και ψυχολογικα)..Όσες θα μιλήσεις σε μια μερα εξωτερικο!! Και το γραφω με απόλυτη επίγνωση.
Μα δεν θα το έκανε κανένας πιστεύω.Ή ελάχιστοι.Άμα έχεις λυμένο το θέμα του μουνιού στη χώρα σου,γιατί να τρως ένα σωρό λεφτά σε ταξίδια;
Μήπως το ίδιο δεν ισχύει και με το θέμα της δουλειάς;Πόσοι θα έφευγαν έξω εαν μπορούσαν να βρουν εδώ μόνιμη δουλειά με 1000-1500 το μήνα;Όπως είναι κίνητρο η επιβίωση για έναν που φεύγει,έτσι είναι και η ανάγκη για μουνί.
φιλε στην ελλαδα και κυπρο ισως ναι.ουκρανια πολλες μου ειπαν μονο λογια εισαι.πρεπει να λες αυτα που θελουν να ακουσουν στην καθε γκομενα για να γαμησεις
κατηγορια γαμιας ξενοσ δεν παιζει.εχω φιλο που πραγματικα ηταν γαμιας μοσχα αλλα εμενε μονιμαγια αυτο ξεχωριζει ο χορηγος με λεφτα ο γαμιας και αλλες κατηγοριες τα παντα μετρανε
ρε που πας με λεωφορειο?σου αρεσει ταλαιπωρια?σοφια εισαι?φτηνα μεσω αθηνας βρισκεις κιεβ απο σοφια μπεσ παμε διακοπεσ η και στο σκινερ
Δεν υπάρχουν κανόνες εξαρταται τι θέλει ο καθένας. Εγω προσωπικα είμαι υπερ όλος ο χρονος σε μια πόλη για να αυξηθούν πιθανότητες να ξεδιπλώσεις το παιχνίδι σου.
Αν θες περιπέτεια όμως κάνε το παρακάτω. Αν στο ακυρώσει μην κάθεσαι καθόλου Βαρσοβία πάρε λεωφωρειο 2,5 ωρες να πας Lublin. Κατσε μια μέρα εκει. Μετα πας Λβιβ βλέπεις λίγο την πόλη και μετα με τρενο απο εκει Κίεβο. Τουλαχιστον θα δεις 2 πόλεις παραπάνω περιπέτεια αν και σημαντική ταλαιπωρία. Αν και πιο οικονομικα απο το να δωσεις διπλα λεφτά στα αεροπορικα.