Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχετε χάσει ενα μεγάλο παράγοντα στην συζήτηση σας. Τις ιδιαίτερες κοινωνικές, πολιτιστικές, οικονομικές, θρησκευτικές κλπ συνθηκες της κάθε χωρας.

Στην Ελλάδα τον μεγαλύτερο παράγοντα πάιζει ένα πράγμα. Ο ΚΥΚΛΟΣ και η κοινωνική σου αναγνωρισιμότητα. Σχεδον αποτελέι το 90% της επιτυχίας. Είναι η λεγόμενη θεωρία που εγω ονομάζω "Η θεωρία τους ενός μέτρου"..Τι σημάινει? Ερωτευεσαι όποιον έχεις στον ένα μέτρο -
κάθε μέρα δίπλα σου.. Οποιον έχεις δηλαδη στο ιδιο γραφείο με σένα στην δουλεία. Για αυτο το λόγο βλέπεις και περιπτωσεις ζευγαριών που λές αποκλείεται.Και όμως..ΑΠλά γνωρίστικαν στην δουλειά.Και γιατι λοιπον ισχυει αυτη η θεωρία?Γιατι πολύ απλά στην Ελληνικη κοινωνία ως ιδιαίτερα οπισθοδρομική δεν έιναι αποδεκτό για την γυναίκα να γνωρίσει κάποιον την νυχτα σε ενα club, ή στον δρόμο ή στο διαδίκτυο κλπ.. Όποιον φέρει απλά η μοίρα να δουλεύουν μαζί ή αν της τον γνωρισει η κολλητή της φίλη - τον φέρει πάλι στο ένα μετρο δηλαδη !!!

ΣΤο εξωτερικό σχεδόν σε οποιαδήποτε χωρα της Ευρώπης οι γνωριμίες είναι πιο απλό ζήτημα και σε όσους ταξιδευουν το γνωρίζουν. Και το παν ειναι να σου δωσει το δικαίωμα να την γνωρίσεις να φτάσεις στην συνέντευξη δηλαδή - στην Ελλάδα δεν θα στο δώσει απλά αν δεν τύχει!!

Για αυτό Ελλάδα βλέπετε και πολλά ωραια παιδία, με κανονικό μισθό, κανονική ζωη να είναι στην αγαμία. Διότι ο κύκλος τους δεν φέρνει γυναίκες  με καμία διέξοδο να γνωρίσουν αλλόυ (club,δρόμο,διαδικτυο κλπ)!!

Οπότε παίζει να είσαι και 8αρι σε εμφάνιση να δουλέυεις ας πούμε με αντροπάρεα (π.χ μηχανικός ή αθλητικογράφος) και να μένεις στην χειροκούνα άδικα τα γυμναστηρια. Και να βλέπεις καποιον με εμφανιση 5 με γυναίκες γιατί απλα υπάρχουν πολλές στο περιβάλλον εργασίας του..

Το τελευταίο που θα πω αποτελέσει και σημείο που θα κατακριθω αλλά θα το πώ.Αν μπορούσα στην Ελλάδα να έχω συνεχής ροή γνωριμιών γυναικών εστω και ας είναι κατωτερες εμφανησιακά απο σλάβες δεν θα έκανα ούτε το 1/5 των  ταξιδιών. Αλλά σε αυτην την ξενέρωτη χωρα με την θεωρία του ενός μέτρου που κυριαρχεί παντού δεν θα μιλήσεις σε συνολικά 5-10 καινούριες Ελληνίδες τον χρονο (και αυτες με κατάθλιψη και ψυχολογικα)..Όσες θα μιλήσεις σε μια μερα εξωτερικο!! Και το γραφω με απόλυτη επίγνωση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είχα γράψει πως αν μου κάτσουν οι 4 στις 10 θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Με τις 3 που μου έκατσαν τελικά,δηλώνω το ίδιο ακριβως.
Θεωρώ υπερεπιτυχημένο το ταξίδι.

Το ψήσιμο γινόταν μέσω Tinder->Whatsapp,με τις 2 παίχτηκε και κάμερα,οπότε όταν πήγα ήταν ήδη ψημένες.Η μία μαλιστα ήρθε απευθείας στο διαμερισμά μου,μιας και το social είχε γίνει ήδη.

Και αυτό το είχα προβλέψει οτι δηλαδή όχι μόνο οτι θα γαμούσε τρεις αλλά οτι μερικές θα έρχονταν κατευθείαν διαμέρισμα χωρίς ραντεβού.

Μπα,τρεις τις εχει στο τσεπάκι.Δύο μπορεί να γαμησει χωρίς ραντεβού καν να έρθουν κατευθείαν σπίτι του.

Προφανώς σκέφτηκαν οτι αν ρούφαγαν μια ώρα αρχύτερα τον πούτσο του Β.Π. θα τον τύλιγαν καλύτερα για δεσμό.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο λογος αμα δεν υπαρχουν λεφτα στην μεση δηλαδη αμα παρουμε σαν δεδομενο οτι μιλαμε για normal γυναικες οχι gold-digger που βλεπεις γυναικες να βγαινουν με αντρες που ναι στο 5 και να απορριπτουν 8 δεν ειναι οτι φοβουνται τον ωραιο.Βασικα ισχυει και αυτο αλλα δεν ειναι ο βασικος λογος αλλα ο τελευταιος.

Ο Βασικος λογος ειναι οτι αν ενα 5 κανει την γυναικα να γελαει και να περναει καλα τοτε ολα τελειωσανε για αυτην,ειναι ευχαριστημενη.

Το νουμερο 1 χαρακτηριστικο που σιχαινονται και βαριουνται οι γυναικες ειναι η κλαψα και η μιζερια,εγω χωρις να σε ξερω σου λεω οτι και 9αρι να σαι σε εμφανιση με αυτα που γραφεις εδω δεν παιζει να βαρεσεις γυναικα οσο και να σε γουσταρει εμφανησιακα.

Οι γυναικες απ την φυση τους ειναι ανασφαλης εσυ θα πρεπει να τις κανεις να νιωσουν καλα μακρια απ αυτες τις ανασφαλειες..Αν εσυ αντι να κανεις αυτο πας και προσθετεις και αλλες ανασφαλειες τοτε τι να σε κανει?

Και ο 8 μπορεί να την κάνει να γελάει.Αλλά το θέμα είναι ποιον αφήνει αυτή να την πλησιάσει.Αν δίνει θάρρος στον 5 και κλάνει τον 8,θα την πλησιάσει ο 5.

Ή όπως λέει πιο πάνω και ο Dr Love,εαν ο 5 την έχει στη δουλειά του ή στην παρέα του,πάλι αυτός έχει τον πρώτο λόγο διότι έχει ήδη την οικειότητα μαζί της.Φυσικά δεν λέω ότι ο κάθε χάλιας γαμάει όποια μουνάρα έχει στη δουλειά του,αλλά τουλάχιστον έχει την ευκαιρία να μιλήσει ή ακόμα και να βγει μαζί της.Που ένας με καλύτερη εμφάνιση αλλά χωρίς γκόμενες γύρω του,δεν την έχει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
21 με 28 στο Κιεβο ,το τριημερο πριν θα ειμαι Σοφια (εχω να παω απο το 96) καθοτι θα πεταξω απο εκει. Θα συναντησω και μια μερα αυτη που πηδηξα στην Οδησσο το καλοκαιρι ,με περιμενει.
Η παρεα πολυ δυνατη , χαλαρα και για να περασουμε καλα σε ολα τα επιπεδα παμε.
οσο για τον αγωνα ... Αρης ειμαι ταιριαζουν τα χρωματα  :grin: μαζι σας!

ΥΓ ειναι ωραιο που θα γνωριστουμε μεταξυ μας καποιοι απο δω μεσα , και να διαφωνουμε παντα κατι θετικο μενει για ολους.
ΥΓ2 μαυρη καταμαυρη ζωνη θα παιξω ετσι για το καλο :grin: εκτος συγκλονιστικου απροοπτου φυσικα ...
ΥΓ3 προετοιμασια με social media δεν υπαρχει αφου δεν ασχολουμαι καθολου με αυτο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
21 με 28 στο Κιεβο ,το τριημερο πριν θα ειμαι Σοφια (εχω να παω απο το 96) καθοτι θα πεταξω απο εκει. Θα συναντησω και μια μερα αυτη που πηδηξα στην Οδησσο το καλοκαιρι ,με περιμενει.
Η παρεα πολυ δυνατη , χαλαρα και για να περασουμε καλα σε ολα τα επιπεδα παμε.
οσο για τον αγωνα ... Αρης ειμαι ταιριαζουν τα χρωματα  :grin: μαζι σας!

ΥΓ ειναι ωραιο που θα γνωριστουμε μεταξυ μας καποιοι απο δω μεσα , και να διαφωνουμε παντα κατι θετικο μενει για ολους.
ΥΓ2 μαυρη καταμαυρη ζωνη θα παιξω ετσι για το καλο :grin: εκτος συγκλονιστικου απροοπτου φυσικα ...
ΥΓ3 προετοιμασια με social media δεν υπαρχει αφου δεν ασχολουμαι καθολου με αυτο.

μόνο εγώ θα λείπω φαίνεται  :S

αλλά ποτέ δεν ξέρεις Τάσο μπορεί να ξεκλέψω έστω ένα διήμερο για να παίξω και εγώ καράτε στη μαύρη ζώνη

διότι χωρίς προετοιμασία ιντερνετική θα πάμε μόνο για μάστερ στη μαύρη ζώνη  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
μόνο εγώ θα λείπω φαίνεται  :S

αλλά ποτέ δεν ξέρεις Τάσο μπορεί να ξεκλέψω έστω ένα διήμερο για να παίξω και εγώ καράτε στη μαύρη ζώνη

διότι χωρίς προετοιμασία ιντερνετική θα πάμε μόνο για μάστερ στη μαύρη ζώνη  :hi:
Κανονισε αν μπορεσεις οπως λες εστω και για το ΠΣΚ

:hi:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θα το προσπαθήσω  :hi:

θα δείξουν οι επόμενες 15 μέρες στη δουλειά μου αν μπορώ να έρθω Κίεβο
εγω θα ημουνα κιεβο 4 με 5 μερες μεχρι την κυριακη αλλα βαριωμουν να ξυπνησω πρωι να παω τραπεζα να παρω λεφτα για το ταξιδι.δεν εχω καρτες να τραβω λεφτα και λεω αντε γαμησε τα να χαλασω τον υπνο μου.παω μαρτη οδυσσο και τα λεφτα για κιεβ τα χαλω εκει στα μαχαζια χαχαχαχπνω.δεν μπορω τα πρωινα να ξυπνω,μονο δευτερα εχει τραπεζα μεχρι απογευμα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πριν λιγο εκανα τριολε με 2 γκομενες απο ντιπροπετροβσκ.φυσικα δεν μου ζητησαν λεφτα γιατι αλλαξαν
οι εποχες.μεχρι πριν κανενα μηνα θα μου ζητουσαν απο 100-300 ευρο αλλα τωρα επιδει της βρηκα στο
τιντερ δεν ζητησαν τιποτα.αν θελετε να σας βαλω και την συνομιλια που θελουν να ξαναβρεθουμε
γιατι περασαν καλα μαζι μου και ξετρελαθηκαν με τον χαρακτηρα και το χιουμορ μου.μου γραφουν
εισαι γλυκας και θελουμε να παμε μαζι σου διακοπες.θα θελαμε σε ενα μπουκαλακι να μας δωσεις λιγο
απο το θεικο σου σπερμα να το βαζουμε το βραδι σαν κρεμα πρωσωπου. τιντερ σε ευχαριστω.παω να καψω το σπιτι και το αμαξι.δεν σας χρειαζομαι πλεον!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πριν λιγο εκανα τριολε με 2 γκομενες απο ντιπροπετροβσκ.φυσικα δεν μου ζητησαν λεφτα γιατι αλλαξαν
οι εποχες.μεχρι πριν κανενα μηνα θα μου ζητουσαν απο 100-300 ευρο αλλα τωρα επιδει της βρηκα στο
τιντερ δεν ζητησαν τιποτα.αν θελετε να σας βαλω και την συνομιλια που θελουν να ξαναβρεθουμε
γιατι περασαν καλα μαζι μου και ξετρελαθηκαν με τον χαρακτηρα και το χιουμορ μου.μου γραφουν
εισαι γλυκας και θελουμε να παμε μαζι σου διακοπες.θα θελαμε σε ενα μπουκαλακι να μας δωσεις λιγο
απο το θεικο σου σπερμα να το βαζουμε το βραδι σαν κρεμα πρωσωπου. τιντερ σε ευχαριστω.παω να καψω το σπιτι και το αμαξι.δεν σας χρειαζομαι πλεον!!!!

Ελα φίλε σε ξεφτίλισε ο Β.Π.Σε 3 μέρες γάμησε περισσότερες από όσες εσύ την πενταετία γυρίζοντας στα παγκάκια.
Καλά που δε βρέθηκες στο δρόμο του αλλιώς θα τρύπαγε και εσένα το βαλκάνιο πέος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καταστάσεις Skybar.Κορίτσια για σπίτι.

Carribean.Το κορυφαίο καμακομάγαζο στο Κίεβο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ελα φίλε σε ξεφτίλισε ο Β.Π.Σε 3 μέρες γάμησε περισσότερες από όσες εσύ την πενταετία γυρίζοντας στα παγκάκια.
Καλά που δε βρέθηκες στο δρόμο του αλλιώς θα τρύπαγε και εσένα το βαλκάνιο πέος.
εφαγα βαλκανικη ηττα χαχαχαχαχ.αυτη την απαντηση περιμενα απο σενα χαχαχαχ.ο βαλκανιος πουτσαρας ειναι ο μεγας γαμεας που δεν εχει συναντησει ποτε κανενας!ειναι ο φαντομας!ο πελιφιμοσ κυκλοπας ο κανενας απο την οδυσεια,ο κασπερ το φαντασματακι,ο αορατος εραστης,εξπρες του μεσονυκτιου,ο ακεφαλος καβαλαρης,ο δον κιχοτις,ο ουτοπος,ο καρλοσ το τσακαλι και ο οσαμα μπιν λαντεν που ουτε νεκρο
ουτε ζωντανο ειδε κανενας χαχαχαχαχα.η επιστημη εχει συκωσει την μπουτσα ψηλα.δεν μπορω να τα βαλω με βαλκανομαχους.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Καταστάσεις Skybar.Κορίτσια για σπίτι.

Carribean.Το κορυφαίο καμακομάγαζο στο Κίεβο.

δεν ειναι του στιλ μου φασγ οπως ειδα.ιδικα καριμπιαν θε θα εμπαινα μεσα μετα το φιλμακι.κιεβ μονο μερα θα παιζω σε καφε και μολλ γκιουλιβερ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μιας και θα ανέβετε όλοι μπορεί να ανέβω και εγώ. Σε 10-15 μέρες θα ξέρω.

Έβγαλα πρόγραμμα. 16 κ 17 καθομαι Βαρσοβια με μια παλια και στις 18 παιρνω night bus για Κιεβο. Οποτε απο 19 μεχρι αρχες μαρτη ειμαι ετοιμος κ μαχιμος. Επιβεβαιωνω, οβερ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παντως αληθεια γνωρισα γκομενα απο δνεπρο σημερα,συμπαθιτικη 30 περιπου.ειπα μενω οδυσσο
με την οικογενοια μου.ρωτησε αν εχω ουκρανιδα γυναικα,ειπα ελευθερος και ηταν θετικη σε συναντηση.
ιουνη σχεδια για δνεπρο ειπα εχω και ματουμι απο εκει.αυτο ου προσεξα με οσες γνωρισα κυπρο
ειναι οτι ψαχνονται να βρουνε σχεσημγαμο με καπειον να μεινουν κυπρο.το ιδιο οι ουκρανιδες που
μιλαω σε αλλες χωρες οταν συναντω το ιδιο μου δινουν να κατλαβω οτι ψαχνουν.
ειναι ανεξηγητο αυτο που συμβαινει εκει να μην ειναι διαθεσιμες,ολες με γκομενο και μηδεν χρονο.
διακοπες πιο χαλαρες και συνηθως οι μονες ψαxνουν την τυχη τους.
βρεθηκα τυχεα και με γκομενες απο οδυσσο λευκωσια και καναμε βολτα.ολες ψαχνωνταν εκτος η πιο ομορφη
που ρθε με ενα γυφτο και ηταν ολο μελια.ακουγωντας ρωσικο ραδιοσταθμο πριν λιγες μερες στο αυτοκινητο ελεγε η κοπελα.καλοσοριζουμε τους νεους επισκεπτεσ κυπρο θα εχουμε καλο καιρο αυτες τις μερες.
κοριτσια που ερχεστε συχνα η πρωτη φορα ελπιζουμε να βρειτε το ταιρι σας στην κυπρο!2 φιλοι βρηκαν αρμενου της μοσχας,ο αλλος απο ουκρανια κοντα λβιβ νορμαλ γκομενες και ελαναν οικογενοια.
αυτοι δεν ειχαν πατησει ποτε εκει,αρα εχει βαση αυτα που λεω.οι διαθεσιμες νορμαλ δεν ειναι στα ρανταρ μας για διαφορους λογους εκει.αυτα τα λεω πλιροφοριακα για σχεσακιες οσους θελουν σοβαρα κατι.
μην ξοδευεσται αδικα εδω,ομορφη πολη το κιεβ και να γαμησετε πουτανες.τα καλα κοριτσια εδω δεν θα τα βρειτε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έβγαλα πρόγραμμα. 16 κ 17 καθομαι Βαρσοβια με μια παλια και στις 18 παιρνω night bus για Κιεβο. Οποτε απο 19 μεχρι αρχες μαρτη ειμαι ετοιμος κ μαχιμος. Επιβεβαιωνω, οβερ.
ρε που πας με λεωφορειο?σου αρεσει ταλαιπωρια?σοφια εισαι?φτηνα μεσω αθηνας βρισκεις κιεβ απο σοφια μπεσ παμε διακοπεσ η και στο σκινερ

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Έχετε χάσει ενα μεγάλο παράγοντα στην συζήτηση σας. Τις ιδιαίτερες κοινωνικές, πολιτιστικές, οικονομικές, θρησκευτικές κλπ συνθηκες της κάθε χωρας.

Στην Ελλάδα τον μεγαλύτερο παράγοντα πάιζει ένα πράγμα. Ο ΚΥΚΛΟΣ και η κοινωνική σου αναγνωρισιμότητα. Σχεδον αποτελέι το 90% της επιτυχίας. Είναι η λεγόμενη θεωρία που εγω ονομάζω "Η θεωρία τους ενός μέτρου"..Τι σημάινει? Ερωτευεσαι όποιον έχεις στον ένα μέτρο -
κάθε μέρα δίπλα σου.. Οποιον έχεις δηλαδη στο ιδιο γραφείο με σένα στην δουλεία. Για αυτο το λόγο βλέπεις και περιπτωσεις ζευγαριών που λές αποκλείεται.Και όμως..ΑΠλά γνωρίστικαν στην δουλειά.Και γιατι λοιπον ισχυει αυτη η θεωρία?Γιατι πολύ απλά στην Ελληνικη κοινωνία ως ιδιαίτερα οπισθοδρομική δεν έιναι αποδεκτό για την γυναίκα να γνωρίσει κάποιον την νυχτα σε ενα club, ή στον δρόμο ή στο διαδίκτυο κλπ.. Όποιον φέρει απλά η μοίρα να δουλεύουν μαζί ή αν της τον γνωρισει η κολλητή της φίλη - τον φέρει πάλι στο ένα μετρο δηλαδη !!!

ΣΤο εξωτερικό σχεδόν σε οποιαδήποτε χωρα της Ευρώπης οι γνωριμίες είναι πιο απλό ζήτημα και σε όσους ταξιδευουν το γνωρίζουν. Και το παν ειναι να σου δωσει το δικαίωμα να την γνωρίσεις να φτάσεις στην συνέντευξη δηλαδή - στην Ελλάδα δεν θα στο δώσει απλά αν δεν τύχει!!

Για αυτό Ελλάδα βλέπετε και πολλά ωραια παιδία, με κανονικό μισθό, κανονική ζωη να είναι στην αγαμία. Διότι ο κύκλος τους δεν φέρνει γυναίκες  με καμία διέξοδο να γνωρίσουν αλλόυ (club,δρόμο,διαδικτυο κλπ)!!

Οπότε παίζει να είσαι και 8αρι σε εμφάνιση να δουλέυεις ας πούμε με αντροπάρεα (π.χ μηχανικός ή αθλητικογράφος) και να μένεις στην χειροκούνα άδικα τα γυμναστηρια. Και να βλέπεις καποιον με εμφανιση 5 με γυναίκες γιατί απλα υπάρχουν πολλές στο περιβάλλον εργασίας του..

Το τελευταίο που θα πω αποτελέσει και σημείο που θα κατακριθω αλλά θα το πώ.Αν μπορούσα στην Ελλάδα να έχω συνεχής ροή γνωριμιών γυναικών εστω και ας είναι κατωτερες εμφανησιακά απο σλάβες δεν θα έκανα ούτε το 1/5 των  ταξιδιών. Αλλά σε αυτην την ξενέρωτη χωρα με την θεωρία του ενός μέτρου που κυριαρχεί παντού δεν θα μιλήσεις σε συνολικά 5-10 καινούριες Ελληνίδες τον χρονο (και αυτες με κατάθλιψη και ψυχολογικα)..Όσες θα μιλήσεις σε μια μερα εξωτερικο!! Και το γραφω με απόλυτη επίγνωση.

Ισχυει για τις παρεες που λες και το εχω ζησει ειδικα δουλευοντας οικοδομη για μια 5ετια..Που συν οτι βλεπεις μονο ψωλαρια οι πιο πολλοι ειναι και τερμα γαμα τα σαν ατομα,εχεις ελλειψη και γυναικων αλλα και ανθρωπων που στροφαρουν στις πιο πολλες περιπτωσεις...
Αλλα καθε τι ειναι πως το πλασαρεις
Ενιωθα ασχημα λογω της δουλειας που εκανα αδερφε μου και ντρεπομουν να το πω αλλα ειδα οτι οταν το ελεγα βραδυ που εβγαινα στα μαγαζια(γιατι αλλιως δεν γνωριζα με την καμια γκομενα στην δουλεια που εκανα ουτε η γραμματεας δεν ηταν γυναικα!!) ειδικα πολλες καυλωνανε την ζωη τους δεν το περιμενα,με ρωτουσαν πω πρεπει να ναι δυσκολα σκληρα κτλπ και εγω ελεγα γαματα ειναι το κανω γιατι σπουδαζω παραλληλα και επισης μου αρεσουν τα δυσκολα με φτιαχνουν...και ειναι καλο να δεις την δυσκολη πλευρα την ζωη για να εκτιμησεις αυτα που εχεις..Με τετοιες μαλακιες σου λεω ειλικρινα ολες καυλωνανε νομιζα μονο οι Πολωνεζες γουσταρανε τα χειρωνακτικα!!
Πετας οτι βλεπεις και τρελη διαφορα στο σωμα σου(ισχυει ειδικα σε αντοχες) και τους κινεις την περιεργεια γιατι εχουν πηξει στα πουστρακια και στους bi που κλαιγονται στην πρωτη δυσκολια.

Αλλα αν αντι για αυτο ελεγα γαμα τα αποτυχια,καταντια που μας φτασανε και τετοιες μαλακιες θα τον επαιζα..
Ειναι τεχνη το να βγαζεις θετικο απο καθε τι ακομα και το χειροτερο αρνητικο,ειδικα αυτη η τεχνη στην Ελλαδα οπως και το σκατο πουλαει.

Πλεον λεω οτι δουλευω προγραμματιστης(οχι ψεμα) συν οτι δουλευω σκ οικοδομη γιατι δεν μπορω να αποχωρηστω ενα μαστορα που δουλευαμε παρεα..Λεω οτι δεν εχω αναγκη τα λεφτα αλλα παω γιατι ειναι μεγαλος ανθρωπος και σαν εμενα δεν μπορει να βρει οποτε το ηθος μου δεν με αφηνει να τον γραψω,ειδικα οταν παλια μου εδινε ψωμι..

Αυτη η ιστορια συνδυαζει μυαλο και λεφτα(προγραμματιστης) και ηθος χαρακτηρα(δεν παρατας αυτον που σε εφτιαξε) και σωματικα προσωντα..

Οποτε το θεμα ειναι πως πουλας τον εαυτο σου,και οχι μονο Ελλαδα αλλα και σε οποια χωρα εχω παει.

Απλα Ελλαδα ισχυει επι δεκα η Ελληνιδα θελει να καυχιεται για αυτον που την γαμαει αμα ντρεπεται να σε δειξει στις φιλες τις δεν προκειτε να γαμας ποτε..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Και ο λογος που γαμαμε σε οποια χωρα παμε οι ΕΛληνες ειναι το παραμυθι που μαθαμε και το πως πουλαμε τα σκατα σαν να ναι χρυσος,ειμαστε καλοι σε αυτο και ο Τσιπρας ειναι και το νουμερο 1 παραδειγμα καθε Ελληνας τον ζηλευει γιατι δεν κοπιασε ποτε και ειναι ο νουμερο ενας ανθρωπος στην χωρα,σπουδαζε μια ζωη εξυνε τα @@ του και τωρα μας γαμαει.
Αμα δεν ειναι αυτο ο ορισμος της τεχνης που ανεφερα πριν(να πουλας σκατα για χρυσο) τοτε τι ειναι??

Ρε μαγκες αμα οι ΕΛληνιδες δεν ητανε σκατενιες και εμεις αυτοι την στιγμη θα ειμασταν φλωροι και αγαθοι οπως οι Γερμανοι,Ισπανοι και λοιποι κουραμπιεδες που ειναι μαλακοι σαν βουτηρο και οι Σλαβες τους παιζουν στα δαχτυλα.

Οποτε δεν μπορεις να τα χεις ολα..

Για να επιβιωσεις σε αυτην την χωρα χρειαζεται πουστια και για να γαμησεις ψεμα και το να φτιαχνεις συνεχεια σεναρια στο μυαλο σου ωστε να καταστρεφεις τις χιλιαδες αμυνες καθε ΕΛληνιδας..

Ολο αυτο ομως ειμαι πεπεισμενος οτι μας βοηθαει τα μεγιστα ωστε να γαμαμε και να θεριζουμε σε οποια χωρα παμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και ο λογος που γαμαμε σε οποια χωρα παμε οι ΕΛληνες ειναι το παραμυθι που μαθαμε και το πως πουλαμε τα σκατα σαν να ναι χρυσος,ειμαστε καλοι σε αυτο και ο Τσιπρας ειναι και το νουμερο 1 παραδειγμα καθε Ελληνας τον ζηλευει γιατι δεν κοπιασε ποτε και ειναι ο νουμερο ενας ανθρωπος στην χωρα,σπουδαζε μια ζωη εξυνε τα @@ του και τωρα μας γαμαει.
Αμα δεν ειναι αυτο ο ορισμος της τεχνης που ανεφερα πριν(να πουλας σκατα για χρυσο) τοτε τι ειναι??

Ρε μαγκες αμα οι ΕΛληνιδες δεν ητανε σκατενιες και εμεις αυτοι την στιγμη θα ειμασταν φλωροι και αγαθοι οπως οι Γερμανοι,Ισπανοι και λοιποι κουραμπιεδες που ειναι μαλακοι σαν βουτηρο και οι Σλαβες τους παιζουν στα δαχτυλα.

Οποτε δεν μπορεις να τα χεις ολα..

Για να επιβιωσεις σε αυτην την χωρα χρειαζεται πουστια και για να γαμησεις ψεμα και το να φτιαχνεις συνεχεια σεναρια στο μυαλο σου ωστε να καταστρεφεις τις χιλιαδες αμυνες καθε ΕΛληνιδας..

Ολο αυτο ομως ειμαι πεπεισμενος οτι μας βοηθαει τα μεγιστα ωστε να γαμαμε και να θεριζουμε σε οποια χωρα παμε
κοιτα να δεις επιδει σε συμπαθησα αυτο μου το ειπε και ουκρανιδα απο σεβαστουπολη μια φορα.
λεει εμαθα να λεω απο μικρη ψεματα,ειιμαι ορφανη μεγαλωσα με γιαγια μονο.για να πας μπροστα
πρεπει να λεσ ψεματα και να τους γαμας ολους.εσυ εισαι καλος λεει πρεπει να αλαξεις.
εφαγα πολυ ψεμα και πουστια η ιδια και εγω τα ιδια κανω ετσι πας μπροστα.
τωρα θυμηθηκα τα λογια της,δεν ητανε βιζιτα αυτη απλα μια που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα
και βρεθηκε παντρεμενη κυπρο.οι ελληνες εχουμε φιλοτιμο.εγω παλι ετσι ειμαι,ο γαμπρος μου παλι δωρεαν δουλευει στην ναυτιλιακη ετερια του πρωην αφεντικου του.λεει με πηρε στην ετερια φοιτητη,πληρωσε για τα πτυχια και εκπεδευση των σπουδων μου για ολα τα χρονια που δουλεψα κοντα του τον ξεπληρωνω με χαρα και τζαμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom