Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
2 μεγάλες τεράστιες αλήθειες.. Γκόμενα που δεν θα έβγαινε καν μαζί σου σε άλλη χώρα και one night πολύ σπάνια!! Όσοι πάνε τα ιδια λένε οπότε δεν θέλει μεγαλύτερη ανάλυση.

Χαίρομαι που συμφωνείς. Πες όμως, ότι άμα γουστάρει κάθεται από το 1ο ραντεβού. Εσύ λες μετά από 3 ραντεβου κτλ. Απλά αν τη γνωρίσεις στο club δύσκολα θα κάτσει την ίδα νύχτα θέλει άλλο ΕΝΑ ραντεβού (ένα όχι 10).

Αντιθέτως από tinder αν γουστάρει πολύ θα κάτσει αμέσως (μεταφέρω εμπειρίες φίλου καθώς δεν ασχολήθηκα με tinder, και αρκετές γαμούσε από το 1ο ραντεβού).

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Πάντα υποστήριζα οτι οι γαμιάδες γαμάνε χαλαρά αν έχεις τις προυποθέσεις,δηλαδή ηλικία κάτω από 35,ύψος πάνω 185,γυμνασμένος,εμφανίσιμος κτλ.
Επειδή δεν ασκώ ρόλο γαμέως ελλιπουσών των προυποθέσεων αναλύω περισσότερο το θέμα του σπόνσορα το οποίο γνωρίζω περισσότερο καθότι ασχολούμαι με σπονσοριλίκια επί δέκα συναπτά έτη.
Ο γαμιάς σε ανώτατο επίπεδο μπορεί να γαμήσει και οχτάρια.
Η διαφωνία με τον Β.Π. είναι οτι εγώ λέω οτι όλες οι γκόμενες δυνητικά μπορούν να πηδηχτούν από γαμέα,σχεσάκια ή σπόνσορα ενώ ο Β.Π. υποστηρίζει οτι άλλες θέλουν γαμέα,άλλες σχέση,γάμο και άλλες σπόνσορα.
Δηλαδή οτι αυτή που γαμά ο Β.Π. δε θα τραβηχτεί μαζί μου και αυτή που σπονσοράρεται από εμένα δε θα γνωρίσει την πούτσα του Β.Π.

Η αποψή μου είναι μεταξύ των δύο δηλαδή ας θεωρήσουμε ότι ο κάθε ρόλος έχει access στο 70%. Δηλαδή υπάρχουν αυτές που δέχονται πολλαπλούς ρόλους αλλά υπάρχουν και αυτές που είναι "απροσπέλαστες" από κάποιους ρόλους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ευτυχώς που πήγες και εσύ να δει ο κόσμος την πραγματικότητα. Διότι κάποιοι είχαν βγάλει τις Ουκρανές ψυχρούς οικονομολόγους και άλλοι σαν να ζουν ένα αιώνα πριν που αν δεν υποσχεθείς γάμους και σχέσεις δεν γαμάς και θέλουν 45 ραντεβού για να γαμηθούν. Η πραγματικότητα είναι ότι αν γουστάρουν γαμάς και παραγαμάς.

Δηλαδή η γκόμενα που στην Ουκρανία σου κάθεται με λεφτά η υποσχέσεις, είναι η γκόμενα που δεν σε πολυγουστάρει.

Η γκόμενα που σου κάθεται με λεφτά γουστάρει τα λεφτά.Επειδή όμως τα λεφτά ανήκουν σε εσένα γουστάρει τελικά το όλον δηλαδή εσένα με τα λεφτά.
Είναι σα να λες δε γουστάρω την άλλη αλλά θέλω το μουνί της ή μου αρέσουν τα βυζιά και ο κώλος της.
Επειδή δεν γίνεται να τα ξεχωρίσεις από το υπόλοιπο σώμα καταλήγεις τελικά με όλο το πακέτο.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Η γκόμενα που σου κάθεται με λεφτά γουστάρει τα λεφτά.Επειδή όμως τα λεφτά ανήκουν σε εσένα γουστάρει τελικά το όλον δηλαδή εσένα με τα λεφτά.
Είναι σα να λες δε γουστάρω την άλλη αλλά θέλω το μουνί της ή μου αρέσουν τα βυζιά και ο κώλος της.
Επειδή δεν γίνεται να τα ξεχωρίσεις από το υπόλοιπο σώμα καταλήγεις τελικά με όλο το πακέτο.

Μπορεί να ισχύει και αυτό αλλά όχι πάντα, έχει να κάνει με ψυχολογία, είναι μεγάλο θέμα και βαριέμαι να το αναλύσω γραπτώς. Επίσης θεωρώ ότι ειδικά για Ουκρανές/Ρωσσίδες μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι και απο σπόνσορας να γίνεις γαμέας αν είσαι έξυπνος και γαμάς καλά χωρίς να είσαι όμορφος, επειδή όμως δεν το έχω κάνει είναι μια εικασία. Θα το δοκιμάσω όταν μεγαλώσω και αρχίσω τα σπονσοριλίκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η αποψή μου είναι μεταξύ των δύο δηλαδή ας θεωρήσουμε ότι ο κάθε ρόλος έχει access στο 70%. Δηλαδή υπάρχουν αυτές που δέχονται πολλαπλούς ρόλους αλλά υπάρχουν και αυτές που είναι "απροσπέλαστες" από κάποιους ρόλους.

Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας.
Εγώ για λόγους απλοποίησης λέω οτι όλες θέλουν και τις τρεις παραλλαγές.
Για να μη φάει κάποιος πίττα και να δικαιολογηθεί όχι ρε πούστη μου δε θέλει γαμέα όπως εμένα,λεφτά και σπόνσορα θέλει.Και το αντίθετο να φάει ένας φραγκάτος πόρτα και να δικαιολογηθεί πούτσο θέλει η καριόλα από κανά νεώτερο.
Αμα συνέχεια δικαιολογείσαι δεν πας πουθενά,πρέπει να έχεις κίνητρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
2 μεγάλες τεράστιες αλήθειες.. Γκόμενα που δεν θα έβγαινε καν μαζί σου σε άλλη χώρα και one night πολύ σπάνια!! Όσοι πάνε τα ιδια λένε οπότε δεν θέλει μεγαλύτερη ανάλυση.

Στο σπονσοριλίκι αν προωθήσεις το κατάλληλο πακέτο κάθονται από το πρώτο ραντεβού αλλά συχνά πρέπει να κάνεις υπομονή καθότι ζητάνε προκαταβολές για τις μάσες.
Από τα κλαμπ συνήθως γαμάς την αμέσως επόμενη μέρα με σπονσοριλίκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορεί να ισχύει και αυτό αλλά όχι πάντα, έχει να κάνει με ψυχολογία, είναι μεγάλο θέμα και βαριέμαι να το αναλύσω γραπτώς. Επίσης θεωρώ ότι ειδικά για Ουκρανές/Ρωσσίδες μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι και απο σπόνσορας να γίνεις γαμέας αν είσαι έξυπνος και γαμάς καλά χωρίς να είσαι όμορφος, επειδή όμως δεν το έχω κάνει είναι μια εικασία. Θα το δοκιμάσω όταν μεγαλώσω και αρχίσω τα σπονσοριλίκια.

Από σπόνσορας είναι αδύνατο να γίνεις γαμέας.Απαξ και μπεις στο frame σπόνσορας μένεις σπόνσορας.Μερικές μπορεί να προσπαθήσουν να σε μετατρέψουν σε γαμπρό με σκοπό ισόβιο άρμεγμα.
Από σχεσάκιας μπορείς να μετατραπείς σε γαμέα.Δηλαδή συχνά σε πιάνει με άλλη,σε χωρίζει,βρίσκει άλλον ή σπόνσορα αλλά είναι ακόμα κολλημένη με τον πούτσο σου οπότε όταν την πιάνουν καύλες σε καλεί για booty call όταν όμως θέλει αυτή όχι όταν θέλεις εσύ,δηλαδή μια δυο φορές το μήνα.

Συνήθως φτιάχνεις ένα χαρέμι με μερικές σπονσορέτς,μερικά booty calls,και μια δυο σοβαρές σχέσεις που ζητάνε λίγα έως ελάχιστα.Αυτή είναι η ζωή μέχρι τα 40 γιατί μετά δε γαμάς χωρίς να τα στάξεις.
Οσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερα ζητάνε.
Αν στα 30 τη βγάζεις με ψευτοδώρα και εξόδους,στα 35 θέλουν κινητά και στα 40 λάπτοπ,ακριβές διακοπές,να πληρώνεις τα νοίκια,τα πάντα.

Οι Σλάβες ξέρουν οτι ο άντρας φτάνει στο peak εισοδηματικά στα 45-55 και οι σπονσορέτς εστιάζουν σε αυτές τις ηλικίες.Δηλαδή ο σαρανταπεντάρης έχει τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον τριανταπεντάρη διότι θεωρείται πιο eligible για σπόνσορας άσχετα αν ο τριανταπεντάρης μπορεί να είναι πιο πλούσιος.
Οπως υποθέτουν οτι ο τριανταπεντάρης γαμάει καλύτερα άσχετα αν ο σαρανταπεντάρης μπορεί να την έχει αλογίσια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όσον αφορά τις σχέσεις θα στο πω ακόμα μια φορά.Δεν λες σε μια γκόμενα έλα να κάνουμε σχέση..Απλά φέρεσαι normal , χαρουμενος με χιουμορ, την ψηνεις στα λόγια και αυτό οδηγεί κρεβάτι.
Δεν συνεχίζω την προσωπική κόντρα που ΕΣΥ άρχισες και σωστά δεν έχει νόημα!
Αλλά κάτι τέτοιες αναφορές όπως αυτή που παραθέτω με βγάζουν έξω απο τα ρούχα , με εξοργίζουν για τη παραπληροφόρηση στο φόρουμ και με αναγκάζουν να παρέμβω ενώ δεν ήθελα και δεν έχω ούτε εγώ να προσφέρω κάτι παραπάνω!
Μου είναι αδιανόητο πως θα φάει κάποιος Ουκρανέζα με νορμάλ συμπεριφορά !Γι αυτό κι εγώ αποτύγχανα !Διότι έκανα τα σωστά νορμαλ που γίνεται με τις υπόλοιπες Σλάβες!Έξυπνο χιούμορ , σοβαρότητα και θετική ατμόσφαιρα! Πιάνουν με όλες εκτός απο τις Ουκρανέζες !Δεν καταλήγεις κρεβάτι με αυτά αλλά περίγελος!Σίγουρα εςυ πουλάς σχέση και ψέμα !!Τα έχεις πει και στο παρελθόν!Τώρα κωλοτούμπα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χαίρομαι που συμφωνείς. Πες όμως, ότι άμα γουστάρει κάθεται από το 1ο ραντεβού. Εσύ λες μετά από 3 ραντεβου κτλ. Απλά αν τη γνωρίσεις στο club δύσκολα θα κάτσει την ίδα νύχτα θέλει άλλο ΕΝΑ ραντεβού (ένα όχι 10).

Αντιθέτως από tinder αν γουστάρει πολύ θα κάτσει αμέσως (μεταφέρω εμπειρίες φίλου καθώς δεν ασχολήθηκα με tinder, και αρκετές γαμούσε από το 1ο ραντεβού).

Αυτά δεν λέω τόσο καιρό? Θέλεις οπωσδήποτε ραντεβού σε εστιατόριο να κάτσετε κάποιες ώρες μαζί να την ψήσεις,να σε γνωρίσει,να αισθανθεί άνετα μαζί σου!! Απλά η προσωπική μου εμπειρία ειναι πως το 80% μου έκατσε δεύτερο ή τρίτο ραντεβού όχι στο πρωτο..Υπάρχουν και εξαιρέσεις αν διαβάσετε το post μου πέρσι 17 Φεβρουαρίου είχα 2 σημαίες σε 12 ώρες η μία μεγαλη διαδικτυακη προετοιμασια πριν παω και η αλλη το μοναδικο κατευθειαν απο νύχτα που μου έχει κατσει Κίεβο (2 σημαίες σε 12 ωρες!!!)..Αλλά δεν έιναι ο κανονας αυτός το συμπεράσμα πάντα βγαίνει απο το γενικό σύνολο!!

Αυτό που είμαι κατηγορηματικος και φωνάζω τόσο καιρό εδω είναι πως την νύχτα ΔΕΝ θα έρθει μαζί σου κατευθειαν!! Θέλει οπωσδήποτε ραντεβού μετά!! Απλά νύχτα θα πάρεις το τηλ να την βγάλεις την επόμενη μέρα..Αλλά ξαναλέω αν απο Tinder το επίπεδο είναι ίδιο με την νύχτα γιατι απλά δεν την πάς κατευθείαν το πρώτο ραντεβού να γλιτώσεις χρόνο?
Αν και οι παίχτες τα δοκιμάζουν όλα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Clock έχεις καταλάβει πως όλοι περνανε καλά Ουκρανία εκτός απο σενα?  Γιατι δεν σχολιάζεις και τις επιτυχίες που γράφουν και οι άλλοι?

Δυο απο πάνω σου γράψανε πως πήγαν και περασαν τέλεια ο xexe και ο ΒΠ. Φίλος του xexe γραφει πηδαει απο Tinder στο πρώτο ραντεβού, Ο σπυρος σου λέει περναει πάρα πολύ καλά, εγω σου λέω περναω πολύ καλα, ακόμα και ο kman περνάει πολύ καλά στον δικο του τομεά.

Τελικά ποιος δεν περνάει καλά Ουκρανια πέρα απο σένα να σηκώσει το χέρι!!

Δεν στο λέω επιθετικά απλά δεν μπορείς να τους αγνοείς όλους και να βγάζεις Ουκρανεζες ξενέρωτες και ανέραστες.

Δοκίμασε ενα Κίεβο πριν μηδενισεις την χωρα και την ξεγράψεις τελείως.

Απο την άλλη έχω γράψει πως ταξιδεύω και σε άλλες χωρες και δεν υπάρχει σύκριση στην ποιότητα και στην ποσσότητα χωρις λεφτα..Και Τσεχία που γράψατε πηγαίνω για δουλεια αλλά εγω τα βλέπω τελειως διαφορετικά..Απίστευτος τουρισμός και ντόπιες δεν βγάζω τίποτα.Μόνο αν πετύχεις τουρίστριες που έχουν πάει να ξεδωσουν..Αντιστοιχα και Πολωνια σας έγραψα πως πηγαινω.Καλοκαιρι ημουν τωρα θα πάω σε ενα γάμο πάλι. Και Απριλιο θα πάω και Λιθουανια. Βρυξέλλες πηγαίνω αλλά μπορώ να σας γράψω μόνο για μύδια εκεί και στην μαγική Ουκρανια θα είμαι πάλι πολύ σύντομα (σε λιγότερο απο μηνα).. Οπότε μπορώ να συγκρίνω!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Clock έχεις καταλάβει πως όλοι περνανε καλά Ουκρανία εκτός απο σενα?  Γιατι δεν σχολιάζεις και τις επιτυχίες που γράφουν και οι άλλοι?

Δυο απο πάνω σου γράψανε πως πήγαν και περασαν τέλεια ο xexe και ο ΒΠ. Φίλος του xexe γραφει πηδαει απο Tinder στο πρώτο ραντεβού, Ο σπυρος σου λέει περναει πάρα πολύ καλά, εγω σου λέω περναω πολύ καλα, ακόμα και ο kman περνάει πολύ καλά στον δικο του τομεά.

Τελικά ποιος δεν περνάει καλά Ουκρανια πέρα απο σένα να σηκώσει το χέρι!!

Δεν στο λέω επιθετικά απλά δεν μπορείς να τους αγνοείς όλους και να βγάζεις Ουκρανεζες ξενέρωτες και ανέραστες. Δοκίμασε ενα Κίεβο πριν μηδενισεις την χωρα και την ξεγράψεις τελείως.

Πολυ απλα δε κανουν ολες οι χωρες για ολους. Καθε ενας εχει το στυλ του που μπορει να ταιριαζει η οχι με το κλιμα μιας χωρας.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Αλλά κάτι τέτοιες αναφορές όπως αυτή που παραθέτω με βγάζουν έξω απο τα ρούχα , με εξοργίζουν για τη παραπληροφόρηση στο φόρουμ και με αναγκάζουν να παρέμβω ενώ δεν ήθελα και δεν έχω ούτε εγώ να προσφέρω κάτι παραπάνω!
Μου είναι αδιανόητο πως θα φάει κάποιος Ουκρανέζα με νορμάλ συμπεριφορά !Γι αυτό κι εγώ αποτύγχανα !Διότι έκανα τα σωστά νορμαλ που γίνεται με τις υπόλοιπες Σλάβες!Έξυπνο χιούμορ , σοβαρότητα και θετική ατμόσφαιρα! Πιάνουν με όλες εκτός απο τις Ουκρανέζες !Δεν καταλήγεις κρεβάτι με αυτά αλλά περίγελος!Σίγουρα εςυ πουλάς σχέση και ψέμα !!Τα έχεις πει και στο παρελθόν!Τώρα κωλοτούμπα!

Glock, δεδομένων αυτών που γράφεις (γενικά όχι στο συγκεκριμένο post), πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς Λετονία-Εσθονία. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου ενδιαφέρομαι και εγώ να ξαναπάω μετά από πολλά χρόνια. Είδα πρόσφατο trip review στο roosh πολύ θετικό με μια αλλαγή σε σχέση με το 2003/2004 που είχα πάει (ώντας φοιτητής) ότι μιλάνε όλες Αγγλικά. Επίσης είναι χώρες σε οικονιμική άνοδο και δεν θα έχει μιζέρια. Από θέμα ποιότητας το 2004 ήταν πολύ καλά και δεν νομίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ήταν και πιο ανοικτές σε ONS από τις Ουκρανές. Ένα αρνητικό είναι ότι εδώ και κάποια χρόνια πλακώνουν γκρουπ Αγγλάρων.

ΥΓ. Όντως, είναι κολωτούμπας ο Δόκτωρ αλλά ας τον συγχωρήσουμε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι διάλογοι με τις Ουκρανεζες είναι εντελώς παιδικοί.Αν η γκομενα σε γουστάρει σε διευκολύνει τρομερά.
Το θέμα είναι να μην ψαρώνεις με τα αλλεπάλληλα shit tests αλλά να απαντας μηχανικά.Η ψυχροτητα της δε σημαίνει ότι δε γουστάρει.
Όταν περάσεις τα  shit tests  με σωστές απαντήσεις,την καλείς διαμέρισμα και ρίχνεις έναν πουτσο.
Σου είπα εσύ επειδή δεν καλιμπραρεις σωστά είναι καλύτερο να το ρίξεις στο σπονσορινγκ.
Και εγώ αν ήξερα αυτα που ξέρω τώρα θα ξεκίναγα τα σπονσοριλικια πολύ νωρίτερα απο τα 25 και όχι απο τα 35.
Αν μίλαγα σε Ελληνίδα ή Δυτική όπως μιλάω με τις Ουκρανεζες,η Ελληνίδα θα με έδερνε.Είναι προκλητικοι,παιδικοί διάλογοι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η κωλοτουμπα σε πιο θέμα xexe? Ο Love-τουρισμος δεν είναι πολιτικη!!

Πρέπει να καταλάβεις γιατί μάλλον είσαι νεότερος και στο δίνω σαν συμβουλή πως οι χώρες και οι καταστάσεις αλλάζουν ΡΑΓΔΑΙΑ!!! Αν δεν ακολουθήσεις τις αλλαγές θα μένεις απλά στις ιδεοληψίες του παρελθόντος και θα αποτυγχάνεις!!

Αλλάζουμε εμείς γιατί αλλάζει το περιβάλλον!!! Εϊσαι έτοιμος να το ακολουθήσεις?

Και αφου διαβάζεις rooshv κοίτα τι έκανε ο Rooshv το 2009 στο Πόζναν (4 one night stands κάθε εβδομάδα) και δες τι έκανε αντιστοιχα το 2014!!! Μεγάλος κωλοτούμπας και αυτός..Μήπως απλά αλλάξαν οι καιροί?

Βαρίεμαι να γραψω ιστορίες απο το παρελθόν όταν πηδούσα one night stand στην Βουδαπέστη και τωρα πηγαίνω και κάνω απλά thermal spa και sauna ή όταν έκανα την πρώτη μου παρτούζα με δυο γυναικες το 2009 στο Σόποτ και τωρα που ήμουν καλοκαιρι απλά επαιζα το πουλι μου και έτρωγα pierogis με τυρι.. Αν δεν βλέπεις πως τα μέρη άλλαξαν εκεί σημαίνει πως υπάρχει θέμα!! Δεν το λέω για σενα φιλοσοφικά το εκφράζω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Πρέπει να καταλάβεις γιατί μάλλον είσαι νεότερος και στο δίνω σαν συμβουλή πως οι χώρες και οι καταστάσεις αλλάζουν ΡΑΓΔΑΙΑ!!! Αν δεν ακολουθήσεις τις αλλαγές θα μένεις απλά στις ιδεοληψίες του παρελθόντος και θα αποτυγχάνεις!!

Αλλάζουμε εμείς γιατί αλλάζει το περιβάλλον!!! Εϊσαι έτοιμος να το ακολουθήσεις?

Και αφου διαβάζεις rooshv κοίτα τι έκανε ο Rooshv το 2009 στο Πόζναν (4 one night stands κάθε εβδομάδα) και δες τι έκανε αντιστοιχα το 2014!!! Μεγάλος κωλοτούμπας και αυτός..Μήπως απλά αλλάξαν οι καιροί?

Βαρίεμαι να γραψω ιστορίες απο το παρελθόν όταν πηδούσα one night stand στην Βουδαπέστη και τωρα πηγαίνω και κάνω απλά thermal spa και saunes ή όταν έκανα την πρώτη μου παρτούζα με δυο γυανικες το 2009 στο Σόποτ και τωρα που ήμουν καλοκαιρι απλά επαιζα το πουλι μου και έτρωγα pierogis.. Αν δν βλέπεις πως τα μέρη άλλαξαν εκεί σημαίνει πως υπάρχει θέμα!! Δεν το λέω για σενα φιλοσοφικά το βλέπω για τους ταξιδίωτες

Δεν έκανε ποτε ο Roosh 4 one night stands  την εβδομάδα.Απλα γαμουσε γκομενες απο το Czekolada που την Τετάρτη βράδυ είχε ladies night,άπειρες γκομενες και αστείο ανταγωνισμό.
Όταν πήγαμε μαζί Czekolada το 2014 Σαββατο βραδυ τα βρήκε μπαστουνια ενω εγώ έκανα φάση και γαμησα τη γκομενα την επόμενη φορά που ήρθα.
Με κατηγόρησε όμως ότι του χάλασα σίγουρο γαμησι με τα σπονσοριλικια γιατί κυκλοφόρησε βρωμα για εμενα στο μαγαζί ότι σολισιταρω γκομενες.
Η Πολωνία τώρα είναι καλύτερη για σπονσοριλικια αφού οι γκομενες έχουν εξαχρειωθει και έχουν καταφτασει παμπολλες Ουκρανες που δίνουν το ρυθμό.
Το πρόβλημα Πολωνία είναι η αντίδραση των ανδρών έχουν γίνει εθνικια και κινδυνεύεις να φας ξύλο αμα σε δουν με δικές τους.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Βαρίεμαι να γραψω ιστορίες απο το παρελθόν όταν πηδούσα one night stand στην Βουδαπέστη και τωρα πηγαίνω και κάνω απλά thermal spa και saunes ή όταν έκανα την πρώτη μου παρτούζα με δυο γυανικες το 2009 στο Σόποτ και τωρα που ήμουν καλοκαιρι απλά επαιζα το πουλι μου και έτρωγα pierogis.. Αν δν βλέπεις πως τα μέρη άλλαξαν εκεί σημαίνει πως υπάρχει θέμα!! Δεν το λέω για σενα φιλοσοφικά το βλέπω για τους ταξιδίωτες

Στις επισήμανα τις κωλοτούμπες σε προηγούμενα πόστ (το ένα πολύ πρόσφατο, το άλλο με τις μαύρες ζώνες). Απλά γράφεις απόλυτα κάποια πράγματα και όταν στο επισημάνουν λες "όχι αυτό είπα και εγώ κτλ." αντί να πεις, "σόρρυ υπερβολή το σωστό είναι αυτό.". Αν όμως σε προσέβαλα, να το αποσύρω. Δεν έχει νοήμα για μένα η αντιπαράθεση επί προσωπικού.

Όσο αφορά τα μέρη φυσικά και αλλάζουν σε διάστημα χρόνων, σε αυτό δεν θα διαφωνήσω καθόλου, υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έτσι έγραφε βασικά όχι 4 αλλά 5 έλεγε κάθε εβδομάδα!!!

Θα το βρω και θα στο ποσταρω..Οταν ξαναπήγε Πόζναν το 2014 και είδε όλες τις γκομενες με τα κινητα τα social media και τα τεραστια mall και δεν κατάφερνε τίποτα έμπαινε και έβριζε ανελέητα Πολωνία..

Το έγραφε μάλιστα ως "The lost Magic"...Η χαμένη μαγεία!!! Τον πιστευω πάντως γιατί τα είδα και τις καλές και τις κακές εποχές εκει..

Μετά πήγε Χάρκοβο..Έφαγε τα μούτρα του..3 μηνες χωρις ΚΑΝΕΝΑ one night stand..ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!

Μετά πηγε Κίεβο έκατσε 3 μέρες και εγραφε άρθρα ποσο διαφορετικά τα βρήκε εκει απο την επαρχία..3 μήνες λέει Χάρκοβο δεν είδε την ανταπόκριση που είδε σε 3 μέρες Κίεβο. Όλα στο διαδίκτυο είναι μπορέιτε να τα διαβάσετε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
May of 2011 was an amazing month. I arrived in Poland with no expectations, eager to put two bad months of Denmark behind me. I was not ready for what was in store for me: bangable women everywhere who were fluent in English and had little attitude. Most importantly, they liked me.

I had one-night stands every night of the week except Sunday and Monday.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν έκανε ποτε ο Roosh 4 one night stands  την εβδομάδα.Απλα γαμουσε γκομενες απο το Czekolada που την Τετάρτη βράδυ είχε ladies night,άπειρες γκομενες και αστείο ανταγωνισμό.
Όταν πήγαμε μαζί Czekolada το 2014 Σαββατο βραδυ τα βρήκε μπαστουνια ενω εγώ έκανα φάση και γαμησα τη γκομενα την επόμενη φορά που ήρθα.
Με κατηγόρησε όμως ότι του χάλασα σίγουρο γαμησι με τα σπονσοριλικια γιατί κυκλοφόρησε βρωμα για εμενα στο μαγαζί ότι σολισιταρω γκομενες.
Η Πολωνία τώρα είναι καλύτερη για σπονσοριλικια αφού οι γκομενες έχουν εξαχρειωθει και έχουν καταφτασει παμπολλες Ουκρανες που δίνουν το ρυθμό.
Το πρόβλημα Πολωνία είναι η αντίδραση των ανδρών έχουν γίνει εθνικια και κινδυνεύεις να φας ξύλο αμα σε δουν με δικές τους.

Οκ.Απλή ερωτηση.Χωρίς πολλά..Απο πότε έχεις να πας?Γιατι σε βλέπω μονο να πηγαινεις Ουκρανια!!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
May of 2011 was an amazing month. I arrived in Poland with no expectations, eager to put two bad months of Denmark behind me. I was not ready for what was in store for me: bangable women everywhere who were fluent in English and had little attitude. Most importantly, they liked me.

I had one-night stands every night of the week except Sunday and Monday.

Αυτο εδω  ειναι απ τα πιο πετυχημενα του roosh σε views,φαινεται εξυπνος τυπος αλλα σε ολα τα βιντεο του δειχνει να βγαζει πολλα παραπονα για γυναικες απ την εμπειρια μου αυτοι ειναι οι ανθρωποι που ΔΕΝ γαμανε και οχι το αντιθετο...

Εγω διαβαζα τον ιδιο και το φορουμ του αλλα εφοσον πουλαει βιβλια τι πιο λογικο απ το να λεει οτι εχει επιτυχιες?Να πουλησει ειναι ο σκοπος του
Μαλιστα ενα βιβλιο του επεσε στα χερια μου (Bang Poland) απ φιλο που το αγορασε και γενικα φαινοταν αντιγραφη τα περισσοτερα που λεει,επαιξε πολυ καλα το εργο ο roosh εγινε γνωστος και μετα αρχισε να ραβει βιβλια με γνωσεις που εβρισκε απ αριστερα και δεξια και εβγαλε καλα λεφτα.

Γενικα στο φορουμ του roosh διαβαζεις πραγματα που σιγουρα δεν ισχυουν πχ πηγε Ινδος στην Κροατια και γαμησε 50γυναικες 17 μερες κτλπ
Απλα δεν γινονται αυτα τα πραγματα για πολλους λογους με τον κυριοτερο να ναι οτι Ινδος δεν γαμαει τοσες ουτε με ferrari.

Για μενα αντι για φορουμ του roosh που ο καθενας γραφει πλεον μπουρδες αξιζει κανεις να διαβασει εδω περα 5-10 πραγματα
ΤΟυλαχιστον μεχρι κανα 6μηνο πριν που κοιταζα ειχε αρθρα για πολλες πολεις οπως πρεπει,περιεκτικα χωρις πολλες σαλτσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom