You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Η Έλευση του ΒΠ στο Κίεβο στη μετά/σάιτ ζωή του έχει φέρει μια επανάσταση στις γκόμενες που τον γνωρίζουν!Η θα εχει ξεπουτσιαστει ο Β.Π. Και δεν έχει χρόνο ή δεν καταδεχεται να μας πει αν με το τιντερ γαμάς καλυτερα Κίεβο ή Πράγα.
Την Λευκή επανάσταση!
Εκεί που τον περίμεναν ως άλλον έναν αδαή τουρίστα που θα έκαναν αυτά που ξέρουν με όλους , προεκυψε σκληρό καρύδι και απρόβλεπτος τύπος!
Ο ίδιος πρέπει να σπάσει παραδώσεις χρόνων στα 8αρια και 9αρια και με τεράστια νοητική δύναμη να διεμβολήσει το ματεριαλιστικό τους ενστικτο και να τους περασει το μύνημά πως το μουνί μπορεί να γίνει υγρό και χωρίς σπονσοραρισμα!
Το αν θα το πετύχει εξαρτάται από τον αν συγκρατήθικε τις γιορτές από τα φαγητά και έκανε τη γυμναστική του καλά!
c79t
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2017
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Γράφω εδώ που κινείτε το θέμα και όχι στης Ρωσίας.
Μια συνάδελφος (όχι στο ίδιο τμήμα με εμένα αλλά συνεργαζόμαστε τακτικά) θέλει να μου γνωρίσει μια Ρωσίδα από Μόσχα που είναι εδώ Ελλάδα. Πάνω σε κουβέντα άρχισαν συνάδελφοι να της λένε έχουμε καλά παιδιά ελεύθερα κτλ. Την είδα να παίρνει στροφές και μου λέει έχω μια καλή κοπέλα αν θέλεις…. Δεν έδωσα σημασία και μετά από μια εβδομάδα επανήλθε και μου ξανά είπε αν ενδιαφέρομαι. Μου επιβεβαίωσε αυτό που φανταζόμουν ότι είναι η Ρωσίδα που της κάνει τα μαθήματα στα Ρώσικα. Έτσι χωρίς περιστροφές είπα το ok για καφέ. Της την πέφτουνε μου είπε πολλοί αλλά δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και έχει κουραστεί από αυτό. Τις αρέσει πολύ η φωτογραφία όπως και εμένα και γι αυτό μου έκανε την πρόταση. Μου έδειξε φωτογραφία από facebook μέτριας ανάλυσης που φαίνεται να είναι πιθανών 7αράκι. Ύψος μέτριο αλλά όχι κοντή και καστανή με μακρύ μαλλί. Σώμα πολύ αδύνατο ηλικία 34-37 μου είπε. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει Ελλάδα και αν είναι καμένη από Δυτικοποίηση. Το ραντεβού θα είναι να πάμε σε μία έκθεση μαζί με την συνάδελφο για αρχή και να μας αφήσει μετά μόνους. Ελπίζω να μην είναι φόλα αν και αμφιβάλω κυρίως για αυτήν την ηλικία. Έδειξα στην συνάδελφο αυτή που είχα φωτογραφίσει από Αγ. Πετρούπολη (1.80 άλογο και με τακούνια 1.92! ) και μου λέει ''και αυτή ντύνεται πολύ ωραία με ψηλοτάκουνα κτλ'' …. Κανένας έμπειρος με Ρωσίδες?
Μια συνάδελφος (όχι στο ίδιο τμήμα με εμένα αλλά συνεργαζόμαστε τακτικά) θέλει να μου γνωρίσει μια Ρωσίδα από Μόσχα που είναι εδώ Ελλάδα. Πάνω σε κουβέντα άρχισαν συνάδελφοι να της λένε έχουμε καλά παιδιά ελεύθερα κτλ. Την είδα να παίρνει στροφές και μου λέει έχω μια καλή κοπέλα αν θέλεις…. Δεν έδωσα σημασία και μετά από μια εβδομάδα επανήλθε και μου ξανά είπε αν ενδιαφέρομαι. Μου επιβεβαίωσε αυτό που φανταζόμουν ότι είναι η Ρωσίδα που της κάνει τα μαθήματα στα Ρώσικα. Έτσι χωρίς περιστροφές είπα το ok για καφέ. Της την πέφτουνε μου είπε πολλοί αλλά δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και έχει κουραστεί από αυτό. Τις αρέσει πολύ η φωτογραφία όπως και εμένα και γι αυτό μου έκανε την πρόταση. Μου έδειξε φωτογραφία από facebook μέτριας ανάλυσης που φαίνεται να είναι πιθανών 7αράκι. Ύψος μέτριο αλλά όχι κοντή και καστανή με μακρύ μαλλί. Σώμα πολύ αδύνατο ηλικία 34-37 μου είπε. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει Ελλάδα και αν είναι καμένη από Δυτικοποίηση. Το ραντεβού θα είναι να πάμε σε μία έκθεση μαζί με την συνάδελφο για αρχή και να μας αφήσει μετά μόνους. Ελπίζω να μην είναι φόλα αν και αμφιβάλω κυρίως για αυτήν την ηλικία. Έδειξα στην συνάδελφο αυτή που είχα φωτογραφίσει από Αγ. Πετρούπολη (1.80 άλογο και με τακούνια 1.92! ) και μου λέει ''και αυτή ντύνεται πολύ ωραία με ψηλοτάκουνα κτλ'' …. Κανένας έμπειρος με Ρωσίδες?
Αγωνιστη γεια σου,
Κατι μου λεει οτι η περιπτωση αυτη θα αποτελεσει case study σε πραγματικο χρονο στο φορουμ, αυτο ειναι καλο.
εδω υπαρχουν ατομα με τεραστια εμπειρια στην ενιαια θεωρια του μετα σοβιετικου χωρου.
απο τα θεωρητικα μαθηματα του φροντιστιριου γενικων ανατολικων σπουδων νομιζω οτι
-πρεπει να δεις τις 50 αποχρωσεις ενδειξεις του καψιματος, οπως ειπες,
-απο ποιο μερος της μοσχας ειναι και εαν ειναι,
-λογο κουλτουρας και ηλικιας μπορει να εχει παιδι/α,
-να ζητησεις βοηθεια απο εξειδικευμενο χακερ για να βρει εαν και εφοσον εχει ον λαιν προφιλ και σε ποσα,ποια μεσα ειναι, η εναλλακτικά να ψαρεψεις την συναδερφο σου για το στορι, πισω απο το παραπετασμα.
Προσεχε ομως, γιατι τον καφε τον λενε οι καφετζουδες και οι προξενητρες, και εδω λογο περιβαλλοντος βρεθεις με θηλια στο λαιμο και κουφετα.(υποπτεύομαι οτι αν σου κανει λογο για το κομμα του πουτιν κανει για σπιτι,+επιδομα, αν σου πει για δικαιώματα και τετοια φυγε σαν το πουλακι τσιου).
Σε περιπτωση εμπλοκης τυπου σταλινκραντ η αποβασης στη νορμανδια, εμπειρα στελεχη θα σε καθοδηγησουν με μορς τυπου πμ, πως να την βγαλεις καθαρος στην εταιρεια και να μην εκτεθεις, βλ κραησις μπραντ μανατζμεντ.
Μην ξεχνας οτι εαν δεν ειναι πολυ ταξιδεμενη, στη χωρα της ο αντρας πρεπει να ειναι σοβαρος (δες ποστ πιο πισω), λιγομηλιτος, χιουμορ εκει που πρεπει, δειχνοντας οτι ελεγχει την κατασταση.
Σεξ-ορκιζω να μην κανεις ασκοπες βαλκανιες χειρονομιες αλλα πιο μετρημενες και να μην πλατειαζεις στη συζητηση. φυσικα το ντυσιμο σου δεν θα πρεπει να ειναι ουτε πολυ γιαλατζι, γκαι-ευρωπεηκο, ουτε και πολυ φλορε τρεντυ αλλα στιβαρο αντρικο.(για αρωμα θα σου πουν οι σχολαρχες εδω).
Βασικοτατο, δεν ξοδευουμε τα λεφτα μας αερα, σαν να πεταμε λουλουδια στα μπουζουκια. <Ενδεχομενη?> ισως διαφορα ρωσσιδας με ουκραινιδας, ειναι οτι αμα τα σκορπας ετσι, δεν δειχνεις σοβαρος, <ισως στην ουκραινιδα δειχνεις φτωχια>, στη ρωσσιδα ομως δεν κανεις για σπιτι, εισαι ασκοπα σπαταλος και κυριως? οτι θα τα φατε τα λεφτα, χωρις εσυ να φας!?
Ισως λογο ηλικιας δεν εγκριθει απο την πρυτανεία της σχολης, αλλα αυτο εξαρταται απο την περιπτωση σου (ατ χοκ?/εργα ομνες) και προς θεου μην μπλεξεις σε μαυρες ζωνες, σπονσορινκ η σε βαθιες γκριζες ζωνες βουντου και καταστραφεις οικονομικα (πχ ριαλ εστεητ στα ουραλια η αγορα καμπριο με 120 δοσεις).
καλη διασκεδαση, με επιστημονικη υποστηριξη
ενας υποψηφιος απο φυτος. Α.Γ εσσο 2018,
ΥΓ.
Στον καφε που θα πατε, <κατα την ουκραινικη θεωρια>, εαν δεις οτι σου αρεσει η γκομενα, θα πρεπει να πληρωσεις με χαρτονομισμα, οσο μικρο και αν ειναι, εστω και φωτοτυπια. εαν δεν σου αρεσει θα πληρωσεις με κερματα! (θα σου εξηγησουν εδω μετα η θα το βρεις)
Ακομα, εαν προχωρησεις μετα το καφε, σε περιπτωση που αισθανθείς ασχημα (σος, μεη ντεη) και ισως να ζητησεις ακυρωση, (σβαρνουτ), ο εδω οικονομικος επιτετραμενος fund manager of keyman islands, σε καθε σου βημα θα αναλυει το κοστος και θα προτεινει ελαφριες γκρι ενναλακτικες με leasing σπονσορινγ.
Συντομα μπορει να υπαρξει και υπηρεσια δοκιμασιας υποψηφιας νυφης.
ps
put your mesage to other nima also, maybe some persons, maybe response to other nima.
Κατι μου λεει οτι η περιπτωση αυτη θα αποτελεσει case study σε πραγματικο χρονο στο φορουμ, αυτο ειναι καλο.
εδω υπαρχουν ατομα με τεραστια εμπειρια στην ενιαια θεωρια του μετα σοβιετικου χωρου.
απο τα θεωρητικα μαθηματα του φροντιστιριου γενικων ανατολικων σπουδων νομιζω οτι
-πρεπει να δεις τις 50 αποχρωσεις ενδειξεις του καψιματος, οπως ειπες,
-απο ποιο μερος της μοσχας ειναι και εαν ειναι,
-λογο κουλτουρας και ηλικιας μπορει να εχει παιδι/α,
-να ζητησεις βοηθεια απο εξειδικευμενο χακερ για να βρει εαν και εφοσον εχει ον λαιν προφιλ και σε ποσα,ποια μεσα ειναι, η εναλλακτικά να ψαρεψεις την συναδερφο σου για το στορι, πισω απο το παραπετασμα.
Προσεχε ομως, γιατι τον καφε τον λενε οι καφετζουδες και οι προξενητρες, και εδω λογο περιβαλλοντος βρεθεις με θηλια στο λαιμο και κουφετα.(υποπτεύομαι οτι αν σου κανει λογο για το κομμα του πουτιν κανει για σπιτι,+επιδομα, αν σου πει για δικαιώματα και τετοια φυγε σαν το πουλακι τσιου).
Σε περιπτωση εμπλοκης τυπου σταλινκραντ η αποβασης στη νορμανδια, εμπειρα στελεχη θα σε καθοδηγησουν με μορς τυπου πμ, πως να την βγαλεις καθαρος στην εταιρεια και να μην εκτεθεις, βλ κραησις μπραντ μανατζμεντ.
Μην ξεχνας οτι εαν δεν ειναι πολυ ταξιδεμενη, στη χωρα της ο αντρας πρεπει να ειναι σοβαρος (δες ποστ πιο πισω), λιγομηλιτος, χιουμορ εκει που πρεπει, δειχνοντας οτι ελεγχει την κατασταση.
Σεξ-ορκιζω να μην κανεις ασκοπες βαλκανιες χειρονομιες αλλα πιο μετρημενες και να μην πλατειαζεις στη συζητηση. φυσικα το ντυσιμο σου δεν θα πρεπει να ειναι ουτε πολυ γιαλατζι, γκαι-ευρωπεηκο, ουτε και πολυ φλορε τρεντυ αλλα στιβαρο αντρικο.(για αρωμα θα σου πουν οι σχολαρχες εδω).
Βασικοτατο, δεν ξοδευουμε τα λεφτα μας αερα, σαν να πεταμε λουλουδια στα μπουζουκια. <Ενδεχομενη?> ισως διαφορα ρωσσιδας με ουκραινιδας, ειναι οτι αμα τα σκορπας ετσι, δεν δειχνεις σοβαρος, <ισως στην ουκραινιδα δειχνεις φτωχια>, στη ρωσσιδα ομως δεν κανεις για σπιτι, εισαι ασκοπα σπαταλος και κυριως? οτι θα τα φατε τα λεφτα, χωρις εσυ να φας!?
Ισως λογο ηλικιας δεν εγκριθει απο την πρυτανεία της σχολης, αλλα αυτο εξαρταται απο την περιπτωση σου (ατ χοκ?/εργα ομνες) και προς θεου μην μπλεξεις σε μαυρες ζωνες, σπονσορινκ η σε βαθιες γκριζες ζωνες βουντου και καταστραφεις οικονομικα (πχ ριαλ εστεητ στα ουραλια η αγορα καμπριο με 120 δοσεις).
καλη διασκεδαση, με επιστημονικη υποστηριξη
ενας υποψηφιος απο φυτος. Α.Γ εσσο 2018,
ΥΓ.
Στον καφε που θα πατε, <κατα την ουκραινικη θεωρια>, εαν δεις οτι σου αρεσει η γκομενα, θα πρεπει να πληρωσεις με χαρτονομισμα, οσο μικρο και αν ειναι, εστω και φωτοτυπια. εαν δεν σου αρεσει θα πληρωσεις με κερματα! (θα σου εξηγησουν εδω μετα η θα το βρεις)
Ακομα, εαν προχωρησεις μετα το καφε, σε περιπτωση που αισθανθείς ασχημα (σος, μεη ντεη) και ισως να ζητησεις ακυρωση, (σβαρνουτ), ο εδω οικονομικος επιτετραμενος fund manager of keyman islands, σε καθε σου βημα θα αναλυει το κοστος και θα προτεινει ελαφριες γκρι ενναλακτικες με leasing σπονσορινγ.
Συντομα μπορει να υπαρξει και υπηρεσια δοκιμασιας υποψηφιας νυφης.
ps
put your mesage to other nima also, maybe some persons, maybe response to other nima.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.098
- Πόντοι
- 3.656
χαχαχαχα πολυ γελιο ομιτσος και το στατους το ξεχασεςπργια μενα εγραψε ο διμητρακης χαχαχαχ.λεει δεν εισαι εμφανισημος και ντυνεσαι χαλια.
παντελονι και πουκαμισο μαυρο χιουγκο μποσσ.λεει δωσε 10 χιλιαρικα σε στυλιστα να σε μαθει να ντυνεσε χαχαχαχαχ.ρολογα μου ντυσιμο φανελακι του τιγρη και μποτα απο σαλαχι χαχαχαχαχ.
μονο ετσι τραβας τα βλεματα ελεγε ο μιτσος
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.098
- Πόντοι
- 3.656
ενα ραπορτ κι απο μενα..
βαλτε χ κι επαρχια ,σε οτι κινειται κατω των 30
πιο πανω δεν ασχολουμαι βαριεμαι εντελως...
με το που βγηκαν τα διαβατηριαα κι τα βιομετρικα,εχουν εξαφανιστει απο επαρχια οτι υπηρχε
οι δε που εμειναν πισω ζητανε πραγματα που δεν τ ακους ουτε ελλαδα
καρμπον φαση με μολδαβια
απο παραδεισος ,απλα ενα ακυρο μερος με βιζιτες του κατοσταρικου την ωρα η διωρο
οσα λεω σε παλιοτερα ποστ,δεν ισχυουν πλεον
η επαρχια για ξενους ειναι μονο για μεχρι 30 ετων με καλη σωματικη διαπλαση κι οικονομικη ανεση σχετικα
τελιωσε κι εδω το εργο
οτι φαγαμε φαγαμε....
θα πηγαινω ισως καποιες φορες λβοβ το χειμωνα γιατι μ αρεσει το μερος κι ισως καμμια οντεσα καλοκαιρι πριν τον ιουλιο,γιατι κατι ψιλολεει λογωοτι μαζευει γκομενες απο νικολαεφ χερσον κι ισμαηλ το καλοκαιρι
οι ντοπιες ειναι γιαα τον πουτσο,καμμια σχεση με ουκρανες
βαλτε χ κι επαρχια ,σε οτι κινειται κατω των 30
πιο πανω δεν ασχολουμαι βαριεμαι εντελως...
με το που βγηκαν τα διαβατηριαα κι τα βιομετρικα,εχουν εξαφανιστει απο επαρχια οτι υπηρχε
οι δε που εμειναν πισω ζητανε πραγματα που δεν τ ακους ουτε ελλαδα
καρμπον φαση με μολδαβια
απο παραδεισος ,απλα ενα ακυρο μερος με βιζιτες του κατοσταρικου την ωρα η διωρο
οσα λεω σε παλιοτερα ποστ,δεν ισχυουν πλεον
η επαρχια για ξενους ειναι μονο για μεχρι 30 ετων με καλη σωματικη διαπλαση κι οικονομικη ανεση σχετικα
τελιωσε κι εδω το εργο
οτι φαγαμε φαγαμε....
θα πηγαινω ισως καποιες φορες λβοβ το χειμωνα γιατι μ αρεσει το μερος κι ισως καμμια οντεσα καλοκαιρι πριν τον ιουλιο,γιατι κατι ψιλολεει λογωοτι μαζευει γκομενες απο νικολαεφ χερσον κι ισμαηλ το καλοκαιρι
οι ντοπιες ειναι γιαα τον πουτσο,καμμια σχεση με ουκρανες
Αφού τα εχουμε πει! Οι γκόμενες είναι Τουρκολάγνες! Τη Τουρκολαγνία την έχουν το dna τους οι Ουκρανέζες! Μην πως πως έτρωγα τα ακυρα διότι είμαι πολύ ασπρος για τουρκος!
Μπές Ατταλεια στο μαμπα ή Τίντερ να δεις τι γίνετε τωρα!
Και της Ρωσίδες τις ξεχωρίζεις διότι θα σου πουν πως εδώ είμαι ΜΌΝΟ για το ξενοδοχείο ενώ οι Ουκρανέζες θα πουν πως είναι συν των άλλων και για τον υπέροχο κόσμο....! Καρατσεκαρισμένα αυτά!
Όπως και κάτι λοβ που αντί να λέει πως έρχομαι στο μπουρδελο που λέγεται Κίεβο να γαμήσω σας λέει μαλακίες του τύπου value for money και υπέροχα εστιατόρια λες και πήγε Μαϊάμι..
Εγώ είδα μεγάλη προκατάληψη για Τούρκους, Άραβες. Δηλαδή η πλειοψηφία δεν τους γουστάρει. Θα υπάρχει και ένα 20% που τους γουστάρουν. Δεν μπορείς να κρίνεις από όσες πάνε τουρκία γιατί οι πιο πολλές θα ανήκουν στο 20%.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Γράφω εδώ που κινείτε το θέμα και όχι στης Ρωσίας.
like για το και αυτή ντύνεται ωραία με τακούνια. Έτσι ρε καργιόλες, ανταγωνισμό να κάνετε για πάρτη μας, παλιοπουτάνες γαμημένες
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.098
- Πόντοι
- 3.656
Αδερφε μου εγω τουλαχιστον απ την εμπειρια μου και τα ταξιδια μου και το couch εντος Ελλαδας εχω να πω οτι οι πιο ευκολες γυναικες παγκοσμιως και με αστρονομικη διαφορα ειναι οι Αμερικανες.
Γαμας για πλακα,χαμογελαστες παντα και τελειως στον κοσμο τους.
Επισης δεν εχουν την παραμικρη απαιτηση για μαρουλι.
Απλα το μεγαλο αρνητικο τους ειναι οτι εχουν κιλακια και ακομα και οι αδυνατες εχουν ασχημα σωματα λογω διατροφης με mac και αλλες μαλακιες που τρωνε εκει.
Για να δωσω ενα στατιστικο αν φιλοξενησα 200+ ατομα απο couch 100+ οι Αμερικανες που σιγουρα γαμησα 8/10 τετοια ποσοστα δεν υπαρχουν σε καμια αλλη εθνικοτητα.
Ενα αλλο καλο που εχουν ειναι δεν παρεξηγουνται αλλα ειναι και πιο χυμα,κλανουν ρευονται μπροστα σου αλλα θα σου πουνε και χυμα για τα γαμησια τους κτλπ
Αμα σου αρεσει αυτη η φαση πιστευω θα περασεις καλα...Εγω τωρα 30αριζω και πλεον βαρεθηκα γιατι ειναι γυναικες για να περασεις καλα αλλα σε καμια περιπτωση για γαμο εκτος αμα δεν σε νοιαζει να την εχουν περασει ενα χερι απ τον πακι μεχρι τον μαο μαο.
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Αυτό αγαπητοί μου καυλιάρηδες, θα είναι το πρωτο και το τελευταίο μου post από Κίεβο, για δυο λογους.
Ο πρώτος λόγος είναι πως οτι και αν γράψω θα χαθεί ανάμεσα σε άσχετα post τύπου:
"Αφου δεν μπορώ εγώ,δεν μπορεί κι αυτός,ειναι φιδεμπορας,ας γράψω τις μαλακίες μου"
Ο δεύτερος ότι θέλω να συνεχίσω να το ζω, όχι μέσα από post σε ενα forum που αλλωστε δε χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν τίποτα,αλλά realtime.
Χθες κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου σε αυτό:
Και αναρωτιέμαι πόσο αδικεί ένα τέτοιο post,ένα μεγαλο μέρος των γυναικων της Ουκρανίας.
Αυτό είναι το φτωχικό 25 τετραγωνικών διαμέρισμα της κοπέλας με τον ροζ δονητή λίγες σελίδες πριν.
Κέρασα φαγητό 28 ευρώ και ενώ ήταν να πάμε και για ποτό,έπεσε φάσωμα και αποφασίσαμε ότι προτιμαμε να παμε να γαμηθούμε.
Δεν ήρθε στο διαμέρισμά μου,αλλά με πήγε στο δικο της,με ταξί που πλήρωσε η ίδια λεγοντας:"Ήταν δικη μου επιλογή να πάρουμε ταξί και όχι ΜΜΜ,θα το πληρώσω εγώ"
Κάτσαμε και γαμηθήκαμε από τις 10:30 μέχρι τις 03:30 με κάθε πιθανό τρόπο.
Η φωτό είναι στις 04:00 οπου η κοπέλα σηκώθηκε να μου μαγειρέψει γιατι ειπα ότι πείνασα.
Συνολικό κόστος:28ευρώ+καπότες
Η κοπέλα είναι το σώμα που είδατε με πολύ ωραίο πρόσωπο.
Μεσα στο σπίτι της τίποτα δεν ειχε αξια.
Ένα παλιο laptop,απλή διακόσμηση,μικρη τηλεοραση.
Τα ρούχα της ταιριαστά,κομψα,αλλα όχι μάρκες.
Όσοι έχετε γνωρίσει απλες Σλάβες καταλάβενετε τι εννοώ..
Αθλητικα παπούτσια όχι nike,adidas,αλλά κάτι άλλα που φαίνονται δεύτερης διαλογής.
Αυτή η κοπέλα λοιπόν οταν πριν λίγη ώρα ντύθηκα να φύγω το μόνο που με ρώτησε ήταν:"Θέλεις να με ξαναδεις;"
Αυτό.
Ναι ξερω..
Εγώ είμαι κατηγορία γαμιά,αυτή στο 1% που δεν είναι πουτάνες,σε εμενα το δίνει τζάμπα αλλά παραλληλα τη γαμάνε αραβες λεφτάδες,κ.λ.π.
Ναι,γι'αυτό έχει διπύρηνο laptop και πολυχρωμα αθλητικα παπουτσια της πούτσας.
Άσε που και στο προηγούμενο ταξιδι μου,ίδιο μοτίβο γκομενα γνωρισα.Ωραια,φοιτητρια/εργαζομενη,που απλά της άρεσα και ηθελε να με γνωρίσει.
Βαρέθηκα ομως να γράφω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.
Τα λέμε στο thread της Πράγας από δω και πέρα.
ρε φιλε, γαμησες 5-6 ωρες σε εκεινη την τρωγλη με το χρεπι π εχει για κρεββατι με το χαμηλο ταβανι απο πανω?
Εχεις γραψει οτι εισαι πολυ ψηλος πολυ γυμνασμενος με ογκο κτλπ.... κ γαμησες επι 5 ωρες στο μονοκρεβατο π ακουμπαει στον τοιχο ...
Οκ ενταξει, ειπαμε εισαι η εξαιρεση! ομως απο τοσα ατομα, μονο εγω κοιταξα τη φωτο ?????????
Το μαυρο μπουφαν που φαινεται πεταμενο πανω στο κρεββατι τι ρολο βαραει ? Με το μπουφαν τη γαμουσες, μα ποιος εισαι ?
Το πορτατιφ π ειναι αναμενο κ ολας στο κατω μερος, πως επεζησε μετα απο τοσες ωρες σεξ με βαλκανιο πουτσαρα ????????
Στην καρεκλα δεξια φαινεται ακουμπισμενη μια τσαντα απο αυτες που βαζεις μεσα τα λαπτοπ αλλα καθολου ρουχα γυναικεια κ αντρικα πεταμενα, οπως θα ηταν απο ενα ζευγαρι που μολις εκανε ερωτα !
Βασικα πουθενα δεν φαινεται κανενα αντικειμενο που να φανερωνει οτι το διαμερισμα κατοικειται απο γυναικα.
Μοιαζει σαν ενα διαμερισμα πολυ χαμηλου μπατζετ τυπου air bnb τα οποια διαλεγουν μοναχικοι ταξιδιωτες για τη διαμονη τους στις ανατολικες πρωτευουσες.
Παντως να πω την αληθεια σε ολους. Κ εγω ειχα μασησει στην αρχη κ τον παρακολουθησα 1-2 εβδομαδες μεχρι να βεβαιωθω.
Σε πολλα εχει δικιο και τα λεει σωστα (οπως κ ο Kman) .
Θα ελεγα οτι η αληθεια σχετικα με αυτην την πολη βρισκεται ακριβως στη μεση μεταξυ kman και Βαλκανιου πουτσαρα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
που χαθηκες ρε γεροντα τοσο καιρο αλτχαιμερ επαθες;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
ρε φιλε, γαμησες 5-6 ωρες σε εκεινη την τρωγλη με το χρεπι π εχει για κρεββατι με το χαμηλο ταβανι απο πανω?
Εχεις γραψει οτι εισαι πολυ ψηλος πολυ γυμνασμενος με ογκο κτλπ.... κ γαμησες επι 5 ωρες στο μονοκρεβατο π ακουμπαει στον τοιχο ...
Οκ ενταξει, ειπαμε εισαι η εξαιρεση! ομως απο τοσα ατομα, μονο εγω κοιταξα τη φωτο ?????????
Το μαυρο μπουφαν που φαινεται πεταμενο πανω στο κρεββατι τι ρολο βαραει ? Με το μπουφαν τη γαμουσες, μα ποιος εισαι ?
Το πορτατιφ π ειναι αναμενο κ ολας στο κατω μερος, πως επεζησε μετα απο τοσες ωρες σεξ με βαλκανιο πουτσαρα ????????
Στην καρεκλα δεξια φαινεται ακουμπισμενη μια τσαντα απο αυτες που βαζεις μεσα τα λαπτοπ αλλα καθολου ρουχα γυναικεια κ αντρικα πεταμενα, οπως θα ηταν απο ενα ζευγαρι που μολις εκανε ερωτα !
Βασικα πουθενα δεν φαινεται κανενα αντικειμενο που να φανερωνει οτι το διαμερισμα κατοικειται απο γυναικα.
Μοιαζει σαν ενα διαμερισμα πολυ χαμηλου μπατζετ τυπου air bnb τα οποια διαλεγουν μοναχικοι ταξιδιωτες για τη διαμονη τους στις ανατολικες πρωτευουσες.
Παντως να πω την αληθεια σε ολους. Κ εγω ειχα μασησει στην αρχη κ τον παρακολουθησα 1-2 εβδομαδες μεχρι να βεβαιωθω.
Θα ελεγα οτι η αληθεια σχετικα με αυτην την πολη βρισκεται ακριβως στη μεση μεταξυ kman και Βαλκανιου πουτσαρα
τέτοιες μαλακίες σαν αυτές που γράφεις τώρα εδώ, γράφετε εδώ μερικοί και διώχνετε αξιόλογα μέλη από νήμα που έχουν την γνώση και την εμπειρία να βοηθήσουν αρκετό κόσμο που θέλει να κάνει love tourism ή sex tourism στην Ουκρανία.
και μετά όταν θα ζητάτε πληροφορίες θα πάρετε τα α@@δια.
τουλάχιστον εμείς οι περισσότεροι που γράφουμε στο νήμα του Κιέβου έχουμε κάνει αρκετά ταξίδια στο ανατολικό μπλοκ
υπάρχουν και μέλη εδώ στο site με +200 ταξίδια σε όλο το τόξο της πρώην ΕΣΣΔ
για κουλάρετε λίγο εσείς που είστε απλά αναγνώστες του νήματος
και ποστάρετε για την πλάκα σας κάποια μαλακία στο νήμα μας, ώστε να πικάρετε κάποιον από τους ταξιδευτές στην Ουκρανία
και ειδικά εσύ που τα βάζεις με τον φίλτατο Β.Π ποια η προσφορά σου στο νήμα Pink_floyd;
απολύτως καμία η προσφορά σου
αλλά στο να πικάρεις αξιόλογα μέλη με μεγάλη προσφορά στο site είσαι πρώτος
και ποιον τον Β.Π. που είναι μάχιμος παίκτης και γράφει τίμια και ειλικρινά με πληροφορίες αληθηνές
όχι σαν κάτι φιδέμπορες όπως εσύ
θα σταματήσω γιατί δεν αξίζει να σπαμάρω άλλο το νήμα με τις παπαρίες που έγραψες
και από εδώ και πέρα προτείνω σε όλα τα μέλη που ταξιδεύουμε στο ανατολικό μπλοκ και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας
να αγνοούμε τέτοια ποστ κακοπροαίρετων που απλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν ή δεν έχουν τα α@@δια να ταξιδέψουν
και μια ζωή θα μείνουν Ελληνόπληκτοι, ητοπαθείς και υποχείρια των Ελλεινίδων γυναικών
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Μια πολυ καλη επιλογη για φαγητο-ποτο ειναι το Avalon, στο οποιο συχναζουν και πολλες γυναικοπαρεες για νορμαλ γνωριμιες .
Ενα πραγμα π μου εκανε εντυπωση Κιεβο ειναι οτι δεν γνωριζουν κ δεν καταλαβαινουν Αγγλικα. Φανταζομαι οτι πολυ απλα, ΔΕΝ πατας εκτος Κιεβου.
Τιντερ παροτι ειχα παρα παρα πολλα ματσακια(μαλλον τα περισσοτερα ever θα ελεγα),μονο με 2-3 τα λεγαμε νορμαλ , ηξεραν Αγγλικα κτλπ. ενα κολλησε λιγο γιατι ειχε υψος 1.92 ! Εγω 1.98, καλα fb k insta πολυ γελιο, η ψηλοτερη σε ολες τις φωτο. Δεν ασχοληθηκα, ηταν 7 με το ζορι.
Οι υπολοιπες αδυνατουσαν να κατανοησουν απλοικα μηνυματα με απλες αγγλικες λεξεις
Τα 7,5 κ πανω μετα τα πρωτα μηνυματα ρωτουσαν what you have to offer . Απ τις φωτο καταλαβαινα οτι εψαχναν σπονσορες ή δουλευαν σαν ct (πετυχα και 2-3 ct γνωστα Αθηνα, με 1 τα ειπαμε κ λιγο αλλα δεν το εψηνα)
Η γενικη εντυπωση απο Κιεβο ειναι οτι ψαχνουν σπονσορες. Κ ο κολλητος μ που ειναι επισης εμφανισιμος κ πιο εμπειρος σε αυτα τα app τα ιδια ελεγε.
Κιεβο επισης περασα χλιδατα με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσο περιμενα, ετρωγα σε πολυ καλα μαγαζια κ πληρωνα κατω απο 50 ευρω για 2 ατομα. Παντως πολυ ωραιες γυναικες γενικα δεν πολυειδα. Και στα μωλ πηγα κ γυρισα κ ψωνισα κ σουπερ μαρκετ κλπ.. μετρια πραγματα.
είσαι μέλος από το 2007 και όλη και όλη η προσφορά σου στο νήμα του Κιέβου 2 ποστ!!!!
στο ένα σου ποστ κατακρίνεις και ειρωνεύεσαι
και στο δεύτερο σου ποστ γράφεις ασάφειες και γενικότητες χωρίς καμία λεπτομέρεια εξέχουσας σημασίας
το άλλο το κουφό που γράφεις ότι δεν είδες ωραίες γυναίκες στο Κίεβο
ημαρτον!!!
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Βασικα σε οσες χωρες εχω παει ετσι ειναι ολα τα σπιτια,περιεργο μου φαινεται που σου κανει εντυπωση..Και δεν μιλαω μονο για Βαλκανια 2φορες εχω παει Αγγλια και για δουλειες καιρο και εκει να δεις Αγγλικη επαρχια...να γνωριζεις εργαζομενους προσεχε οχι ανεργους Αγγλους που κοιμουνται σε κοντεινερ..Και ολα αυτα γιατι δεν τους εφτανε ο μισθος για νοικι..Αλλα αμα δεν εχεις παει εξωτερικο λογικο να σου κανει εντυπωση σε οσες χωρες πηγα σε καμια δεν βρηκα σπιτι σαν αυτο που μενω Αθηνα(που δεν ειναι και κατι το φοβερο).
Αδερφε μου,τοσα εχει γραψει και αυτα σου μεινανε?πολυ ψηλος,γυμνασμενος,5ωρο κτλπ..Ελπιζω να μην φανταζεσαι και τπτ μπετοβεργες.
Μαλλον ναι,εμεις οι υπολοιποι αμα δεν εχει μουνι μεσα γιατι να την δουμε?
Θα στη γκαμισω τη μπουφαν,δεν το χεις ακουστα?
Αλλαξε τα φωτα στα παντα...
Ουτε ενας δονητης,ουτε μια σερβιετα,απιστευτο μου φαινεται,σε σπιτια που κατοικουν γυναικες παντα στις φωτο περιλαμβανονται αυτα οπως και σουτιεν και στρινγκ,ειναι πασιγνωστο
Ε ναι,γιατι οι Ουκρανοι μενουν σε παλατια.
Ωχ..μπετοβεργα alert
Αμα ειναι ακριβως στην μεση τοτε παω πασο
Εγω παντως προσθεσα στο παραπανω ποστ απαντησεις που πιστευω ανταποκρινονται στις ερωτησεις.
Στα σοβαρα τωρα κανεις δεν γαμησε κανοντας σαν γκομενα και ουτε προκειται.
Και ακομα και ψεματα να ναι ολα τι κερδιζεις με το να ασχολησε με τους αλλους?
Διαβασε εδω περα καποια πραγματα που γραφουμε ολοι μας που παμε να βοηθησουμε κοσμο να γαμησει η να ξυπνησει απλα
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
τέτοιες μαλακίες σαν αυτές που γράφεις τώρα εδώ, γράφετε εδώ μερικοί και διώχνετε αξιόλογα μέλη από νήμα που έχουν την γνώση και την εμπειρία να βοηθήσουν αρκετό κόσμο που θέλει να κάνει love tourism ή sex tourism στην Ουκρανία.
και μετά όταν θα ζητάτε πληροφορίες θα πάρετε τα α@@δια.
τουλάχιστον εμείς οι περισσότεροι που γράφουμε στο νήμα του Κιέβου έχουμε κάνει αρκετά ταξίδια στο ανατολικό μπλοκ
υπάρχουν και μέλη εδώ στο site με +200 ταξίδια σε όλο το τόξο της πρώην ΕΣΣΔ
για κουλάρετε λίγο εσείς που είστε απλά αναγνώστες του νήματος
και ποστάρετε για την πλάκα σας κάποια μαλακία στο νήμα μας, ώστε να πικάρετε κάποιον από τους ταξιδευτές στην Ουκρανία
και ειδικά εσύ που τα βάζεις με τον φίλτατο Β.Π ποια η προσφορά σου στο νήμα Pink_floyd;
απολύτως καμία η προσφορά σου
αλλά στο να πικάρεις αξιόλογα μέλη με μεγάλη προσφορά στο site είσαι πρώτος
και ποιον τον Β.Π. που είναι μάχιμος παίκτης και γράφει τίμια και ειλικρινά με πληροφορίες αληθηνές
όχι σαν κάτι φιδέμπορες όπως εσύ
θα σταματήσω γιατί δεν αξίζει να σπαμάρω άλλο το νήμα με τις παπαρίες που έγραψες
και από εδώ και πέρα προτείνω σε όλα τα μέλη που ταξιδεύουμε στο ανατολικό μπλοκ και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας
να αγνοούμε τέτοια ποστ κακοπροαίρετων που απλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν ή δεν έχουν τα α@@δια να ταξιδέψουν
και μια ζωή θα μείνουν Ελληνόπληκτοι, ητοπαθείς και υποχείρια των Ελλεινίδων γυναικών
Μια ιστορια απ μερους μου
Ενα κολληταρι μου,μου λεει εχω ενα φιλο που σε ανεβαζει και σε κατεβαζει ψευτη και οτι δεν υπαρχουν οι ιστοριες που λες και δεν παιζει να γαμας..
Εντωμεταξυ ιδια φαση με το ποστ αυτο οι μλκιες που ελεγε χωρις να με ξερει..
Ετσι κανονισα μια μερα που θα ταν αυτος με τον κολλητο και εφερα κατι Σερβες και του πεσανε τα σαγονια..
Μετα μου λεει να αλλαξουμε κινητα και εισαι μεγιστος,τιτανας και εγω απ μεσα μου ειχα λιωσει στα γελια αλλα του δωσα κινητο εκανα οτι δεν ειχα ιδεα για τις μλκιες που ελεγε.
Εννοειται μου στελνε μηνυματα και του απανταγα δεν προλαβαινω αδερφε τωρα που με παιρνεις τον εχω παλι μεσα...
Καθε φορα που μου στελνε μηνυμα η επαιρνε τηλ ελεγα θα σε παρω σε λιγο γιατι τον εχω μεσα η του λεγε ετοιμαζομαι να τον χωσω χαχα
Ετσι εμεινε με το πουλι στο χερι ενω αμα ακουγε ολο και κατι θα γαμαγε.
Ηθελα παντως να τον γνωρισω μου χε κινησει την περιεργια γιατι σκατα τα ελεγε αυτα.
Ξερεις τι εμαθα?
ΜΕ Ελληνιδα 5χρονια, και πανω που τριανταρισε ο κεφτες τον χωρισε η αλλη παντρευτηκε με μουσικο (και αυτος ψευτο-ντραμερ) και εμεινε και χωρις γκομενα και χωρις συγκροτημα γιατι αυτη ηταν φωνη στο συγκροτημα.
Και το παλικαρι μαλλον καταλαβε ποσο μαλακας ηταν και ποσο σκατενια ηταν η ζωη του
Και αντι να το αλλαξει αυτο τι εκανε?Εφτιαξε στο μυαλο του εναν κοσμο που στανταρ ολοι οι αλλοι θα ειχαν την ιδια σκατενια ζωη με αυτον,δεν παιζει να γαμουσαν κτλπ
Αυτο ειναι αμυνα του οργανισμου και του μυαλου...Ειναι δυσκολο να ξυπνησεις και να δεις την αληθεια,για αυτο πολλοι ζουνε στο ψεμα,ειδικα Ελλαδα θα ελεγα το 80% ζει σε κοσμο φτιαχμενο και ραμμενο απ το μυαλο του
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Κοίτα πόσο άδικος είσαι τύπε..
Εγώ έκανα resize τη φωτο στα 200kb,απλά για να μην φορτώνω τον server και για να πάρετε μια ιδέα πως είναι ένα σπίτι μιας απλης Ουκρανέζας και εσύ τώρα με αναγκάζεις να επισυνάψω μέρος του τεράστιου raw αρχειου με τα αντίστοιχα σχόλια.
Aλλά δε βαριέσαι...Έχω ακούσει και χειρότερα.
Κοινή λογική τύπε.
Ποιος πορνοτουρίστας άνω των 20χρονών,θα νοίκιαζε ένα τέτοιο διαμέρισμα για να φέρει γκόμενα;Κανείς...
Επισης το κρεβατι δεν είναι μονό,αλλά ημιδιπλο.
Κοίτα πόσο μικρό είναι το φωτιστικό σε σχέση με το κρεβάτι.
Το φωτιστικό δε,ήταν σε οριζόντια θέση με βραχίονα που ανεβοκατεβαινει.
Τέλος,τα ρούχα μας τα βγαζαμε με το που μπήκαμε στο διαμέρισμα και μεχρι να φθάσουμε στο κρεβάτι είμασταν ήδη ολόγυμνοι.
Της είχα δώσει μπροστάντζα 200ευρω για extra passionate experience.
Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σου.
Συνημμένα
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Ας δικαιωσω και την προφητεία του αρχηγού.
Τρεις στις δεκα,σε ένα τριήμερο, όπως ακριβως είχε προβλέψει.
Όλες από Tinder.
Carribean,κ.λ.π. δεν πηγα,ούτε πρόλαβα να κάνω freestyle γιατί ήμουν με αυτές τις τρεις.
Εκτός από κεράσματα,φαγητό/ποτό,δεν πλήρωσα τίποτε άλλο.
Και στην ερώτησή πού είναι ευκολο το Tinder,Πραγα ή Κίεβο.
Φυσικά Πραγα,λόγω τουριστριων.
Αρχηγέ,σύμφωνα με τη θεωρία σου περί πανσλαβισμού,δε θα έπρεπε να με ρωτάς τέτοια πράγματα.
Δεν υπάρχουν 7άρια,8άρια,9άρια,Πολωνέζες,Ουκρανεζες.
Τους όρους του ΠΑΙΓΝΙΟΥ τους ορίζουμε ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ και αυτές απλά ακολουθούν τους κανόνες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ.
Οι πορνοτουρίστες άρχοντες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ χωριζονται σε δύο κατηγορίες:
Α.Στους έχοντες ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΦΗΜΗ,ΙΣΧΥ που απλά κάνουν high display value
B.Σε όλους εκείνους που ΜΑΤΩΣΑΝ μέσα σε γυμναστήρια,πάνω από βιβλία,διαβάζοντας PUA,λιώνοντας σολες σε daygame,κάνοντας συνεχές trial & error και τελικά έχουν καταφέρει να υπερβουν τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.
Υ.Γ.Xωρίς δράματα,ψευτοβεντετισμούς και παπαριές,θεωρώ ότι έχω ολοκληρώσει έναν κύκλο παρουσίας στα ενημερωτικά Σλαβοthread.
Θα κάνω ένα διάλειμα και θα επανέλθω για να δώσω ανταπόκριση από Αγια Πετρουπολη.
Στο thread της Πράγας μετά από το casting έχω πιάσει το ταβάνι μου,ότι ξέρω το έχω γράψει.Είναι και ο flowers lover που έχει εμπειρία και αντίληψη του περιβαλλοντος,μπορεί να βοηθήσει εξίσου.
Τα λέμε μετά την Αγία
Όλες από Tinder.
Carribean,κ.λ.π. δεν πηγα,ούτε πρόλαβα να κάνω freestyle γιατί ήμουν με αυτές τις τρεις.
Εκτός από κεράσματα,φαγητό/ποτό,δεν πλήρωσα τίποτε άλλο.
Και στην ερώτησή πού είναι ευκολο το Tinder,Πραγα ή Κίεβο.
Φυσικά Πραγα,λόγω τουριστριων.
Αρχηγέ,σύμφωνα με τη θεωρία σου περί πανσλαβισμού,δε θα έπρεπε να με ρωτάς τέτοια πράγματα.
Δεν υπάρχουν 7άρια,8άρια,9άρια,Πολωνέζες,Ουκρανεζες.
Τους όρους του ΠΑΙΓΝΙΟΥ τους ορίζουμε ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ και αυτές απλά ακολουθούν τους κανόνες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ.
B.Σε όλους εκείνους που ΜΑΤΩΣΑΝ μέσα σε γυμναστήρια,πάνω από βιβλία,διαβάζοντας PUA,λιώνοντας σολες σε daygame,κάνοντας συνεχές trial & error και τελικά έχουν καταφέρει να υπερβουν τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.
Υ.Γ.Xωρίς δράματα,ψευτοβεντετισμούς και παπαριές,θεωρώ ότι έχω ολοκληρώσει έναν κύκλο παρουσίας στα ενημερωτικά Σλαβοthread.
Θα κάνω ένα διάλειμα και θα επανέλθω για να δώσω ανταπόκριση από Αγια Πετρουπολη.
Στο thread της Πράγας μετά από το casting έχω πιάσει το ταβάνι μου,ότι ξέρω το έχω γράψει.Είναι και ο flowers lover που έχει εμπειρία και αντίληψη του περιβαλλοντος,μπορεί να βοηθήσει εξίσου.
Τα λέμε μετά την Αγία
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ας δικαιωσω και την προφητεία του αρχηγού.
Κάτσε βρε Βαλκάνιε, πόσες δηλαδη σε τρεις μέρες? Άντε την μέρα να έκανες διπλά ραντεβού, τις άλλες 4 Πότε? Συνάντηση για πρωινό με κάποια που πρέπει να ψήσεις και κρεβάτι με το ρολόι μην στήσεις την επόμενη?Μια χαρά είναι 3 σε 3 μερες
Εδώ έρχεσε ακριβώς στα λόγια μου! Ας είναι η χώρα κατεστραμένη, ας είναι η οικονομία στα ταρταρα, ας είναι οι άντρες χαλιά και ας είναι οι γκόμενες παρτόλες, για να κάνεις κάτι εκεί πρέπει να είσαι κάτι πολύ πολύ σπέσιαλ και να κάτσει και η τύχη! Δεν είναι για απλούς τουρίστες και ουσιαστικά όλα τα αβαντάζ που θεωρητικά έχει κάποιος στο μυαλό του με τη κοινή λογική ανατρέπονται!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41