Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:respect:
Όντως ρε φίλε αυτό για την Ουκρανία σα γαστριμαργικο προορισμό πρώτη φορά το ακούω.Ενταξει κοιλιοδουλοι και φαγητοτουριστες συνήθως ταξιδεύουν Ιταλία ή Γαλλία να την τηλωσουν.Slavic food δεν έχει κανένα όνομα,δεν ψάχνει κανείς σε καμια χώρα της Δυσης σλαβικά εστιατόρια.
Να δεις που θα μπει μέσα και θα λέει για τον ΒΠ πως πήγε Κίεβο και ξεσκίζεται λες και είχε ανάγκη το Κίεβο! Και αν  είναι έτσι γιατί δεν έχει  ο ίδιος τα αρχίδια να πάει Πράγα που ένα χρόνο κάνει πάρτι ό ΒΠ στο Τίντερ?

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τι λες τώρα?Οι Αμερικανοί ταξιδεύουν σε ορδες Ουκρανία και τα στάζουν κανονικά για να ξεφύγουν από τις Αμερικανίδες που τους έχουν πρήξει τα αρχίδια με τις απαιτήσεις και τους φεμινισμούς τους.
Ο Έλληνας δύσκολα γαμαει λευκή καν σε USA.

Ειδικα το τελευταιο που ειπες δεν ισχυει καν,γαμαω τουλαχιστον 8/10 Αμερικανες που γνωριζω.

Οι Αμερικανοι που πανε Ουκρανια ειναι 50+ που πανε να βρουνε 18-28 απλα δεν γινεται.

Αυτοι ειναι οι Αμερικανοι που λες και λογικο αυτοι να μην γαμανε
Παρε φατσες στο 0:25 και στο 0:28 και 0:38

50φευγα μην πω 60φευγα που πανε για πιτσιρικες
Λογικο αυτοι να πανε Ουκρανια γιατι Αμερικανοι ξερουν τι κοπριτες ειναι,στανταρ απ τις φατσες οι μισοι και ζουνε απ τα επιδοματα και πανε Ουκρανια και λενε οτι ειναι stars χαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:respect:Να δεις που θα μπει μέσα και θα λέει για τον ΒΠ πως πήγε Κίεβο και ξεσκίζεται λες και είχε ανάγκη το Κίεβο! Και αν  είναι έτσι γιατί δεν έχει  ο ίδιος τα αρχίδια να πάει Πράγα που ένα χρόνο κάνει πάρτι ό ΒΠ στο Τίντερ?

Δεν τον παίρνει γιατί ο Love είναι σχεσάκιας ενώ ο Β.Π. είναι γαμιάς,δεν υπόσχεται σχέσεις και ουρί του παραδείσου,ούτε πουλάει παπά.
Παρόλα αυτά ταυτίζεται πιο πολύ με τον παραμυθατζη Love που γράφει ψεύτικη ηλικία στο τιντερ πάρα με τους σκληρούς σπόνσορες.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
panoskliros τα ξερω γιατι εχω μεινει 6 μηνες στην Καλιφορνια ακριβο προαστειο στην Κομητεια του Πορτοκαλιου κοντα στο Irvine
Σε πληροφορω οτι η πρωην μου ( 43 ετων ) περισσοτερα πληρωνε παρα εγω , πηγαμε ενα ταξιδακι μεσω PCH απο San Celmente μεχρι San Fransisco 530 μιλια οδηγησε η πουτανα σερι 10 ωρες με 2 στασεις και δεν κουραστηκε καθολου και δεν πληρωσα μια παρα μονο τα μισα λεφτα του ξενοδοχειου στο SF που μειναμε 2 μερες  
Οταν εφερε μια φιλη της στην Ελλαδα , συμπεριφοντουσαν οπως τα 15 χρονα καγκουρια που πηγαινανε για πρωτη φορα διακοπες της ΙΟ

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Παντως εγω γελαω με τους 50αριδες+ αποτυχημενους της ζωης(συνηθως Αγγλοι,Αμερικανοι) που τους τα τρωνε οι μπεκριδες Ουκρανοι συζηγοι των Ουκρανεζων.
Ειναι αυτοι που νομιζουν οτι θα βρουνε 20αρα επειδη εχουν λιγα λεφτα δεν εχουν καταλαβει οτι μια Ουκρανεζα την συμφερει να παιζει με 10 σαν αυτους και να τα τσεπωνει απ ολους  και δεν την συμφερει να παντρευτει και να πεσει σε ενα μονο πορτοφολι.
Μιλαω και το τονιζω για Ουκρανεζες του 20-30% σε ποσοστο που βγαινουν με τοσο μεγαλυτερους.

Παντως και οι νορμαλ Ουκρανεζες δεν πανε πισω σαν νοοτροπια.
Εχετε παρατηρησει οτι ολες οι Ουκρανεζες εχουν μια τραγικη ιστορια να σου πουνε?
Ειτε τις δερνανε οι αντρες τους(παντα χωρις λογο βεβαια καθως αυτες πεσανε σε τρελο) ειτε δεν ειχανε να φανε ειτε η ατιμη η ζωη τα εφερε ετσι και μεινανε φτωχες.

Και οσο τις ακους λες οκ,εστω οτι ειναι αληθεια,αλλα στην πορεια βλεπεις οτι εχουν αποδεχθει αυτην την κατασταση δεν θελουν κανονικη δουλεια ουτε να ζοριστουν στην ζωη θελουν,αλλα να το παιζουν κλαψομουνες ωστες να τους ερθουν δωρακια και λεφτα τσαμπα..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κοίτα τι γράφουν οι Αμερικανοί για τις δικές τους.
Sexual harrasment και πίτσες μπλου.Εκει αν κάνεις καμάκι μπορεί να πας φυλακή και αν γαμήσεις,μπορεί να φας ισόβια αν  δε χάσεις την περιουσία σου.

τα ξαδερφια μου ζουνε καναδα.ο ενας ομορφοπαιδο με λεφτα.δεν πατα κυπρο,εκει γενηθηκε και η γυναικα του ειναι κινεζα! ξαδερφος αλλος που ζει και αυτος εκει η γυναικα του φιλιπινεζα!εμεις τις εχουμε για 10 ευρο τσιμπουκι και καθαριστριες χαχαχαχα.ο θειος μου λεει δεν παιζει τιποτα με καναδεζες  και θα ξενερωσω αγρια με αυτες.πολλες σαν αντρας και λεσβιες ειναι.ειναι ο τριτος της οικογενειας μετα τον γιο του πηρε και αυτος βιετναμεζα που ηταν κυπρο και ζουνε εδω μαζι χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
panoskliros τα ξερω γιατι εχω μεινει 6 μηνες στην Καλιφορνια ακριβο προαστειο στην Κομητεια του Πορτοκαλιου κοντα στο Irvine
Σε πληροφορω οτι η πρωην μου ( 43 ετων ) περισσοτερα πληρωνε παρα εγω , πηγαμε ενα ταξιδακι μεσω PCH απο San Celmente μεχρι San Fransisco 530 μιλια οδηγησε η πουτανα σερι 10 ωρες με 2 στασεις και δεν κουραστηκε καθολου και δεν πληρωσα μια παρα μονο τα μισα λεφτα του ξενοδοχειου στο SF που μειναμε 2 μερες  
Οταν εφερε μια φιλη της στην Ελλαδα , συμπεριφοντουσαν οπως τα 15 χρονα καγκουρια που πηγαινανε για πρωτη φορα διακοπες της ΙΟ
εσυ ποσο ετων εισαι  φιλε?να δω αν οι ουκρανολατρηδες πιπινολατρες συμβαδιζουν με το αμερικαν τριμ χαχαχαχαχ.ειδα φωτο τον 61 ετων ηθοπειο κερτ ρασελ ελλαδα με την γκομενα του ηθοπειο 66 ετων!ενα μπαζο με κατι ποδια.λεω κριμα στα χαμενα λεφτα του χολιγουντ χαχαχαχ.ο θειος μου 63 φενεται 48 εχει βιετναμεζα 36 και ο αδερφος του τεταρτη γυναικα τωρα ειναι 62 και η κοπελα ελληνιδα 35!να σας πω μαλιστα ειναι και οι δυο ο ενας σχεδον αφραγγος και ο αλλος με την ελληνιδα εντελος μπατιρις!ισως οι ερωτυλοι πρεπει να ψαξουν ελλαδα αντι για ουκρανια για δεσμους και ερωτες?

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Και το καλο ειναι οτι και ΑμερικανοΚινεζες και γενικα Ασιατισες ειτε Ινδες που γνωριζω μεγαλωμενες Αμερικη εχουν αυτην την νοοτροπια.
Τεραστια διαφορα ειδικα με Ασιατισες απο Ασια τερμα κλειστες και ντροπαλες και γνωριζεις Ασιατισα γεννημενη Αμερικη και σου λεει ιστοριες για αγριους.

Οι Αμερικανοι ειναι οι πιο τυχεροι αντρες στον κοσμο για να καταλαβεις ειχα κονε με Φιλιπινεζα που δουλευει στο hostel Plaka που φερνει τους πιο πολλους Αμερικανους στην Αθηνα και οσο δουλευε εκει παντε με φωναζε οταν ειχε γρουπ με πολλες γυναικες.

Δεν ειδα αντρα μονο του,μεχρι και κατι τερμα φλωροι Αμερικανοι που τρεμανε τα χερια τους στην χειραψεια ειχανε διπλα τους Ασιατισες.

Συγκρινε αυτο με Ελλαδα,εδω ο φλωρακος δεν γαμαει ουτε την χουφτα του εκει ολα τα beta male εχουν βολευτει με Ασιατισες και alpha εχει πριστει η ψωλη τους απ το πολυ γαμησι.

Εδω και alpha να σαι παιζεις max 15-20 γυναικες τον χρονο(χωρις να τα σκας μιλαω για νορμαλ καταστασεις).

Ευρωπη μονο Πολωνεζες και Τουρκαλες αμα γνωρισεις ειδικα της δευτερες Ευρωπη πλησιαζουν σε ευκολια τις Αμερικανες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παντως εγω γελαω με τους 50αριδες+ αποτυχημενους της ζωης(συνηθως Αγγλοι,Αμερικανοι) που τους τα τρωνε οι μπεκριδες Ουκρανοι συζηγοι των Ουκρανεζων.
Ειναι αυτοι που νομιζουν οτι θα βρουνε 20αρα επειδη εχουν λιγα λεφτα δεν εχουν καταλαβει οτι μια Ουκρανεζα την συμφερει να παιζει με 10 σαν αυτους και να τα τσεπωνει απ ολους  και δεν την συμφερει να παντρευτει και να πεσει σε ενα μονο πορτοφολι.
Μιλαω και το τονιζω για Ουκρανεζες του 20-30% σε ποσοστο που βγαινουν με τοσο μεγαλυτερους.

Παντως και οι νορμαλ Ουκρανεζες δεν πανε πισω σαν νοοτροπια.
Εχετε παρατηρησει οτι ολες οι Ουκρανεζες εχουν μια τραγικη ιστορια να σου πουνε?
Ειτε τις δερνανε οι αντρες τους(παντα χωρις λογο βεβαια καθως αυτες πεσανε σε τρελο) ειτε δεν ειχανε να φανε ειτε η ατιμη η ζωη τα εφερε ετσι και μεινανε φτωχες.

Και οσο τις ακους λες οκ,εστω οτι ειναι αληθεια,αλλα στην πορεια βλεπεις οτι εχουν αποδεχθει αυτην την κατασταση δεν θελουν κανονικη δουλεια ουτε να ζοριστουν στην ζωη θελουν,αλλα να το παιζουν κλαψομουνες ωστες να τους ερθουν δωρακια και λεφτα τσαμπα..
φανταζομε στα μπουρδελομαχαζια αυτες που γνωρισες σου τα λεγανε.αυτοι που τις παντρευτηκαν κυπρο ολες αυτες τισ μπαροβιες αυτα τους ελεγαν.μεχρι μια ειπε σε φιλο μου ειναι δικηγορος.
επαθε ατυχημα ο αντρας της,καηκε σοβαρα και κανει την πουτανα να μαζεψει λεφτα για εχειρηση γιατι τον υπεραγαπα χαχαχαχ.ο δασκαλος λεει η αλλη πεθανε ο αντρας και αντι κηδεια πηγε με τον γκομενο για ποτο.πολλοι μαλακες τις παντρευτηκαν ακουωντας αυτες τισ μαλακιεσ και να γινουν σωτηρες τους.αυτες εφεραν και τα μπασταρδα τους,πηραν διαβατηριοι και ολες τους εδωσαν κλωτσια στον κολο και εχουν νεαροτερους γκομενους.αυτες γνωρισαν οι ελληνες κυπριοι και τις βαζουν ολες στο ιδιο καλαθι.αυτοι οι μαλακες φταινε για την συμπεριφορα των δικων μας γυναικον που εδωσαν την ευκαιρια να κανουν μαρκεντινκ οι ξενες ειναι πουτανες ενω εμεις απλα καριολες

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
φανταζομε στα μπουρδελομαχαζια αυτες που γνωρισες σου τα λεγανε.αυτοι που τις παντρευτηκαν κυπρο ολες αυτες τισ μπαροβιες αυτα τους ελεγαν.μεχρι μια ειπε σε φιλο μου ειναι δικηγορος.
επαθε ατυχημα ο αντρας της,καηκε σοβαρα και κανει την πουτανα να μαζεψει λεφτα για εχειρηση γιατι τον υπεραγαπα χαχαχαχ.ο δασκαλος λεει η αλλη πεθανε ο αντρας και αντι κηδεια πηγε με τον γκομενο για ποτο.πολλοι μαλακες τις παντρευτηκαν ακουωντας αυτες τισ μαλακιεσ και να γινουν σωτηρες τους.αυτες εφεραν και τα μπασταρδα τους,πηραν διαβατηριοι και ολες τους εδωσαν κλωτσια στον κολο και εχουν νεαροτερους γκομενους.αυτες γνωρισαν οι ελληνες κυπριοι και τις βαζουν ολες στο ιδιο καλαθι.αυτοι οι μαλακες φταινε για την συμπεριφορα των δικων μας γυναικον που εδωσαν την ευκαιρια να κανουν μαρκεντινκ οι ξενες ειναι πουτανες ενω εμεις απλα καριολες

Αδερφε καμια δεν γνωρισα σε μπουρδελα αυτες δεν τις λογαριαζω καν.
Απλα δεν παιζει ποτε να παντρευτω ειτε Ρωσιδα ουτε Ουκρανεζα το ψεμα ειδικα οι δευτερες το χουν στα χειλη.
Γυναικες που μου το παιζουν Μαρθα Βουρτση να τις λυπηθω δεν τις θελω για κατι αλλο εκτος απο γαμησι..

Απο Βαλκανια και Ανατολικα μονο Σερβες θα επαιρνα στα σοβαρα και με μεγαλες επιψυλαξεις και Πολωνεζες,τπτ αλλο.

Και Τουρκαλες αμα θες νοοτροπια ΕΛληνιδας του 70-80 αλλα με παραπανω ζηλια..

Μετα παιζεις Ασια για σωστη γυναικα αλλα οι πιο πολλες ειναι ταπες και χωρις make up μπορει να πας απο καρδια..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σημερα βολταρα κατεχομενα.θα ξαναπω οτι τουρκαλες ειναι μουναρες και ουκρανια ειναι για χεσιμο
μπροστα στης τουρκαλες.αν δειτε αρμενιες παλι κορυφη.αυτες γουσταρω και μπορω να ερωτευτω.ουκρανιδα νετ.δεν με κανουν να νιωθω τιποτα.ρουμανες παλι ειδα καλα μωρακια,σερβια δεν λενε αλλα θα προτιμουσα γκομενα σερβα.ακομα και αλβανια εχει κουκλες και αθηνα ειδα πιο ομορφες απο τισ χαζοβιολες.
ιδικα οταν λεει η καθε γκομενα του 4-5 ειμασται οι πιο ομορφες του κοσμου και εχουν απαιτησεις
γιατι φανταζονται να παμε εκει σημαινει εχουμε αθλιες γκομενες εμφανιση και εμεις ειμασται προβληματικοι για να μην εχουμε γκομενα ελλαδα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αδερφε μου εγω τουλαχιστον απ την εμπειρια μου και τα ταξιδια μου και το couch εντος Ελλαδας εχω να πω οτι οι πιο ευκολες γυναικες παγκοσμιως και με αστρονομικη διαφορα ειναι οι Αμερικανες.
Γαμας για πλακα,χαμογελαστες παντα και τελειως στον κοσμο τους.
Επισης δεν εχουν την παραμικρη απαιτηση για μαρουλι.
Απλα το μεγαλο αρνητικο τους ειναι οτι εχουν κιλακια και ακομα και οι αδυνατες εχουν ασχημα σωματα λογω διατροφης με mac και αλλες μαλακιες που τρωνε εκει.

Για να δωσω ενα στατιστικο αν φιλοξενησα 200+ ατομα απο couch 100+ οι Αμερικανες που σιγουρα γαμησα 8/10 τετοια ποσοστα δεν υπαρχουν σε καμια αλλη εθνικοτητα.

Ενα αλλο καλο που εχουν ειναι δεν παρεξηγουνται αλλα ειναι και πιο χυμα,κλανουν ρευονται μπροστα σου αλλα θα σου πουνε και χυμα για τα γαμησια τους κτλπ

Αμα σου αρεσει αυτη η φαση πιστευω θα περασεις καλα...Εγω τωρα 30αριζω και πλεον βαρεθηκα γιατι ειναι γυναικες για να περασεις καλα αλλα σε καμια περιπτωση για γαμο εκτος αμα δεν σε νοιαζει να την εχουν περασει ενα χερι απ τον πακι μεχρι τον μαο μαο.
οκ ρε φιλε κλανιεσ κααι τετεια μας τα εκανε και ο διμητρακις οδυσο χαχαχαχαχαχαχ.με κιλακια ομως χαρισμα σου.για αυτο τις ελεγε ο δασκαλος αμερικλανεσ χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι σίγουρος ότι ο Β.Π. Θα πάει σήμερα Carribean να ρίξει έναν πουτσο.Να δούμε σήμερα τι θα κάνει.Προφανώς οι υπόλοιπες τιντεριωτισσες έκαναν flake ή ζήτησαν λεφτά οπότε πρέπει να πάει Carribean.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
oykxaris 38 ετων , εζησα και εγω το δικο αμερικανικο ονειρο για 6 μηνες , οπερ να πηγαινει βολτα με το ακριβο αυτοκινητο της η μουναρα μιλφαρα των 43 μαιων τοτε ημουν (32) και την γαμουσα στην ακριβη καρυδενια κρεβατοκαμαρα της πληρωνε περισσοτερο αυτη παρα εγω  
Ειχε και ωραιες φιλες που με αγκαλίαζανε και καναμε χαβαλε , ειδικοτερα μια πρωην μοντελο που ειχε παρει μαζι της δευυερη φορα ερχομενη ελλαδα να τοςυ φιλοξενησω στο εξοχικο μου  αυτη μεχρι και στομα με φυλουσε για πλακα φυσικα , δεν εκανα τιποτα μειναμε απλοι φιλοι σεβομενος την αλλη  
Γενικα ειναι πολυ διαχυτικοι ανθρωποι οι αμερικανοι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους εχουν διαμονοποιησει τοσο πολυ

Φυσικα τετοια σκηνικα δεν θα ζησω ποτε εδω στο Μουνοδουλισταν , ωστοσο θα εχω να το λεω οτι περασα καλα στο αμερικα και αν ειχα την οικονομκη δυνατοτητα θα ξαναπηγαινα
Τελος πιστευω οποιος εχει λεφτα (οχι καμμια περιουσια)  και αξιολογη εμφανιση θα σιχαθει να γαμαει εκει περα..

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    274,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 1 (2).JPG
    1 (2).JPG
    297,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • House Bedroom.JPG
    House Bedroom.JPG
    237,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 00.jpg
    00.jpg
    334,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Avalon (2).JPG
    Avalon (2).JPG
    279,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Ουάου
Αντιδράσεις: 968

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Αλλο ενα τιπ...

Αγοραστε ενα καλο ρολοι(απο tissot και πανω)  ενα καλο κινητο(iphone8 η samsung edge)  και εναν καλο αναπτηρα(сartier)...Για οσους τους φαινονται πολλα ας ψαξουν στην χε για μεταχειρισμενα...Να ειστε σιγουροι οτι θα αποσβεσετε πληρως την επενδυσης σας στην ουκρανια...Αντρας χωρις ακριβο ρολοι η ακριβο κινητο χανει το 50% της δυναμης του και χωρις αναπτηρα χανει ευκαιριες για παρα πολλες καθε βραδυ που μου ζηταν φωτια αλλα και αυτες που εχετε στην παρεα σας και προσπαθειτε να τις βαρεσετε...

Αυτα κοιτανε πρωτα οι γκομενες καντε το και θα με θυμηθειτε....
Στην Ουκρανία αγαπητέ δεν καπνίζουν όπως στην Ελλάδα. Καλά τα υπόλοιπα αλλά ο αναπτήρας άκυρος για έξωτερικο. Εδώ ναι γιατί στα νυχτερινά καπνίζουν, δυστυχώς.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
φιλε Target το πηγες ακομα πιο περα το θεμα μπραβο...οι γκριζες λοιπον χωριζονται σε γκριζομαυρες(μελοντικες μαυρες)και σε γκριζοασπρες(μελλοντικες ασπρες οταν βρουν καταλληλο για γαμο)

Τρομερό point το γκριζομαυρο με το γκριζοάσπρο. Ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί αν και υποσυνείδητα ένιωσα ότι το ήξερα, καθώς η παρατήρησή μου ήταν αυθόρμητη, βάση πρακτικής κ εμπειρίας.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Koble, με τον τρόπο που γράφεις θυμίζεις κωμικούς που σχολιάζουν την επικαιρότητα και ψυχαγωγούν τους άλλους, πχ Λαζόπουλο. Μήπως να το σκεφτείς να το κάνεις επάγγελμα, πχ να γράφεις κείμενα για κωμικούς ;
Hellenes, μας γράφεις για Αμερικες στο νήμα του Κιέβου, αδιάφορο για τους περισσότερους εδώ. Αν θες να ξαναζήσεις Αμέρικαν ντριμ μπες στο Luxy,εφαρμογή dating. Έχει και πλούσιες Αμερικανες εκτός από σπονσορε.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Κάποιοι εδώ είστε απόλυτοι. Αυτό που είπες για τα μούσια είναι δικό σου ή κάποιων γυναικών που γνώρισες συμπέρασμα. Σαφώς δεν πρέπει να έχεις καποιος μούσια ενός παπά ή ενός χιπστερ αλλά εξαρτάται απο την γκομενα που γνωρίζεις αν της αρέσει ή όχι κι όχι απο το σύνολο των γυναικών της χώρας. Και Ουκρανοί αρκετοί έχουν μούσια αλλά δεν το πρόσεξες γιατί κοιτούσες μόνο τις γυναίκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μούσια συνήθως έχουν οι Τούρκοι και οι Άραβες οποτε ένας τρόπος να ξεχωρίζεις από αυτούς είναι να μην έχεις μουσια.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Ώρες ώρες πάντως κάποιος που διαβάζει μερικους από εσάς εδω αντιλαμβάνεται,  ότι ενώ από την μία λαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για το Κίεβο από τα ποστ που γράφετε, από την άλλη του δείχνετε οτι έχετε μια τάση να επιδεικνύετε την ομορφιά σας ή το πορτοφόλι σας. Μου θυμίζετε τον γυναικείο ανταγωνισμό και κατινια και τις γυναικείες ατάκες του στυλ : Εγώ είμαι πιο όμορφη από αυτή ! Λες και σας έβαλαν εδώ να κάνετε διαγωνισμό ομορφιάς.
Κατ' εμέ γυναικα που θέλει να κάνει κάποια σχέση έστω και εξ αποστάσεως δεν την ενδιαφέρει τόσο πολύ η εμφάνιση εκτός κι αν έχει κουλτούρα δυτικού τρόπου ζωής που είναι η χειρότερη στον πλανήτη. Οι σοβαρές γυναικες θέλουν κάποιον να δεθουν μόνιμα μαζί του στο μελλον. Κοιτάνε την οικονομική επιφάνεια, την προσωπικότητα και το πνευματικό επίπεδο αν έχουν κι αυτές μια άλφα μόρφωση. Το ευτύχημα στην Ουκρανία είναι πως λόγω κουλτούρας δεν έχουν επηρεαστεί τόσο πολύ από τον δυτικό τρόπο ζωής όσο εμείς εδώ στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αν είχαν επηρεαστεί τότε τούτο το νήμα θα έμενε μη ενημερωμένο για πολύ καιρό όπως αυτά των βαλκανικών χωρών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom