panoskliros τα ξερω γιατι εχω μεινει 6 μηνες στην Καλιφορνια ακριβο προαστειο στην Κομητεια του Πορτοκαλιου κοντα στο Irvine
Σε πληροφορω οτι η πρωην μου ( 43 ετων ) περισσοτερα πληρωνε παρα εγω , πηγαμε ενα ταξιδακι μεσω PCH απο San Celmente μεχρι San Fransisco 530 μιλια οδηγησε η πουτανα σερι 10 ωρες με 2 στασεις και δεν κουραστηκε καθολου και δεν πληρωσα μια παρα μονο τα μισα λεφτα του ξενοδοχειου στο SF που μειναμε 2 μερες
Οταν εφερε μια φιλη της στην Ελλαδα , συμπεριφοντουσαν οπως τα 15 χρονα καγκουρια που πηγαινανε για πρωτη φορα διακοπες της ΙΟ
Και το καλο ειναι οτι και ΑμερικανοΚινεζες και γενικα Ασιατισες ειτε Ινδες που γνωριζω μεγαλωμενες Αμερικη εχουν αυτην την νοοτροπια.
Τεραστια διαφορα ειδικα με Ασιατισες απο Ασια τερμα κλειστες και ντροπαλες και γνωριζεις Ασιατισα γεννημενη Αμερικη και σου λεει ιστοριες για αγριους.
Οι Αμερικανοι ειναι οι πιο τυχεροι αντρες στον κοσμο για να καταλαβεις ειχα κονε με Φιλιπινεζα που δουλευει στο hostel Plaka που φερνει τους πιο πολλους Αμερικανους στην Αθηνα και οσο δουλευε εκει παντε με φωναζε οταν ειχε γρουπ με πολλες γυναικες.
Δεν ειδα αντρα μονο του,μεχρι και κατι τερμα φλωροι Αμερικανοι που τρεμανε τα χερια τους στην χειραψεια ειχανε διπλα τους Ασιατισες.
Συγκρινε αυτο με Ελλαδα,εδω ο φλωρακος δεν γαμαει ουτε την χουφτα του εκει ολα τα beta male εχουν βολευτει με Ασιατισες και alpha εχει πριστει η ψωλη τους απ το πολυ γαμησι.
Εδω και alpha να σαι παιζεις max 15-20 γυναικες τον χρονο(χωρις να τα σκας μιλαω για νορμαλ καταστασεις).
Ευρωπη μονο Πολωνεζες και Τουρκαλες αμα γνωρισεις ειδικα της δευτερες Ευρωπη πλησιαζουν σε ευκολια τις Αμερικανες