Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οπως τι βρισκει ο καθενας αλλος με σπονσορετ αλλος με ιεροδουλες αλλος με καμακι και διαδυκτιακο παραμυθι με σκοπο το τζαμπα

οπως και να εχει ο καθενας παικτης εδω μεσα ειναι ξεχωριστος και εχει την προσωπικοτητα του

ασχετα με τις επιλογες που κανει

Σίγουρα,έχει σχέση με το που είναι δυνατός ο καθένας.Εγω και παλιά αυτές τις γκομενες ήθελα αλλά με πηγαίνανε στα μαγαζιά και γινόμουνα ρεζίλι.Μπορούσα να τις κυκλοφορήσω αλλά δεν είχα λεφτά να τους πάρω δώρα.
Για αυτό πήγαινα επαρχία όπου ήταν πιο φτηνά και πιο αγνές καταστάσεις.
Τώρα όμως δε θα πήγαινα με τίποτα επαρχία δεδομένων των επιλογών που έχω Κίεβο.
Κυρίως παίζουν ρολο η ηλικία και τα λεφτά,μπορείς περίπου σε μια άδεια να ξοδεύεις όσα σου περισσεύουν το μήνα,όχι περισσότερα.
Τώρα έχω 4 σπονσορετς αλλά κοστίζουν πολύ οι άτιμες.
Θα εχει ενδιαφέρον να δούμε πόσες θα γαμησει ο Β.Π. Και τι επίπεδο γιατί είναι ο πρώτος που πάει Ουκρανία με λογική γαμεως,καυλι μόνο ούτε σχέση,ουτε γαμος,ούτε λεφτά ούτε τίποτα.Είναι τελείως raw.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό που περιγραφω εγώ σα σπονσορινγκ,οι άλλοι το αποκαλούν γκρίζα ζώνη που είναι παρελκυστικο αφου στην ουσία πρόκειται για σπονσορινγκ.Η γκομενα σε γουστάρει λίγο έως καθόλου χωρίς λεφτά και αρκετά έως πολύ με λεφτά.
Απλά η γκρίζα ζώνη είναι πολύ πιο ακριβή απο τη μαύρη ζώνη αυτό λέω συνέχεια.Δεν είναι ότι ο σχεσακιας θα εχει έκπτωση στο σπονσορινγκ γιατί γαργαλάει τα αυτιά της γκομενας με πίπες,αντίθετα θα πληρώσει περισσότερα γιατί δείχνει αδύναμος,ασταθης και αναξιοπιστος ως συναισθηματιας.Οι γκομενες προτιμούν σιγουριά,σταθερή ροή κασεριου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αυτό που περιγραφω εγώ σα σπονσορινγκ,οι άλλοι το αποκαλούν γκρίζα ζώνη που είναι παρελκυστικο αφου στην ουσία πρόκειται για σπονσορινγκ.Η γκομενα σε γουστάρει λίγο έως καθόλου χωρίς λεφτά και αρκετά έως πολύ με λεφτά.
Απλά η γκρίζα ζώνη είναι πολύ πιο ακριβή απο τη μαύρη ζώνη αυτό λέω συνέχεια.Δεν είναι ότι ο σχεσακιας θα εχει έκπτωση στο σπονσορινγκ γιατί γαργαλάει τα αυτιά της γκομενας με πίπες,αντίθετα θα πληρώσει περισσότερα γιατί δείχνει αδύναμος,ασταθης και αναξιοπιστος ως συναισθηματιας.Οι γκομενες προτιμούν σιγουριά,σταθερή ροή κασεριου.

πραγματικά σήμερα ζωγραφίζεις με τις απόψεις που παραθέτεις  :hi:

πάντα έτσι να γράφεις λογικά και συνετά και να μην παρασύρεσαι από τα πάθη που σε καταστρέφουν

όταν βρίσκεσαι συναισθηματικά φορτισμένος από μια κατάσταση

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με τον κμαν ειχαμε μια καλη συνομιλια οταν συναντηθηκαμε. Καταληξαμε οτι για να ερθει μια γκομενα μαζι σου, χρειαζεται ενα καλο λογο. Λεφτα θα ειναι, εμφανιση θα ειναι, υποσχεση για γαμο θα ειναι?
Πουτσα ολοι εχουν, αυτο δεν αρκει. Η γυναικα θελει το κατι παραπανω.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Η διαφωνια μας ειναι οτι γκριζα με γκριζα ζωνη διαφερει. Παραδειγμα προπερσι μινσκ. Ερχεται σπιτι μου το μωρο, 20χρονο που αν δεν ηταν 1.65 αλλα 1.75 θαταν 8μισαρι και αραζουμε τα πινουμε κ αρχιζει το παιγνιο κ εξτρα ball παρακαλω που πλεον δεν τα τιμω συχνα αλλα με το εικοσαρι ηταν αλλιως. Ενω ολα οκ, της λεω θες να κοιμηθεις εδω, λεει οχι θα παω σπιτι λεω οκ. Λεω οκ θα σου πληρωσω ταξι. Μετα μου λεει ειδα εναν αρκουδο σημερα μεγαλον και τον θελω για το δωματιο μου, θα μου τον παρεις; Ειχα γαμησει μπορουσα να λεγα οχι. Λεω ποσο κανει; Λεει 30 ευρω. Παρε 30 κ 10 το ταξι 40 κ να μου στειλεις φωτο. Φευγει, φιλια αγκαλιες κ φωτο τον αρκουδο. Αυτη η γκριζα ζωνη φιλε κμαν δεν εχει σχεση με τα γκομενοβαμπιρ σπονσορετ που ζητανε επιτακτικα πραγματα κ ακριβα. Η δικια μου με γουσταρε λιγο. Σε σενα μπορει να ζητουσε αλλα η να εξελιχθει στο χειροτερο γκομενοβαμπιρ. Οταν λεμε γκριζα ζωνη λεμε την καθαρη, την αυθεντικη. Εσυ ολο το πας στο μεταιχμιο γκριζα προς μαυρη, τι οριο δηλαδη εχει μαυρισει ηδη κ κοροιδευουμε τους εαυτους μας. Υπαρχει κ το γκριζο φιλε που πρεπει να σε γουσταρει για να το κανει κ χωρις να στο ζητησει προκαταβολικα για να γαμησεις. Εχω δωσει αλλο παραδειγμα κ στο παρελθον με μια μολδαβη κ ενα φορεμα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ρε παιδια θα μου εξηγησει καποιος τι γινετε????
Ο κμαν ειναι ενα ατομο η δυο???
Χακαρετε ο λογαριασμο του????
Το πρωι γραφει μεθυσμενος το βραδυ κανονικος???
To Πρωι ναρκωτικα το βραδυ μια χαρα???
δεν ειναι δυνατον τα τελευταια μηνυματα να ειναι τοσο σωστος και πριν να λεει τετοιες μαλακιες και να βριζει οπου να ναι...

σαν το χρηματιστηριο ειναι ο ανθρωπος

Η θα ειναι στο Limit up η στο Limit down αλλη περιπτωση δεν υπαρχει....

Γραφε ετσι και θα σε κανουμε και αρχηγο και προεδρο και οτι θελεις σε παρακαλω παρα πολυ μην αρχισεις παλι τις μαλακιες δεν αντεχουμε αλλο....please

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Με τον κμαν ειχαμε μια καλη συνομιλια οταν συναντηθηκαμε. Καταληξαμε οτι για να ερθει μια γκομενα μαζι σου, χρειαζεται ενα καλο λογο. Λεφτα θα ειναι, εμφανιση θα ειναι, υποσχεση για γαμο θα ειναι?
Πουτσα ολοι εχουν, αυτο δεν αρκει. Η γυναικα θελει το κατι παραπανω.

Μην εισαι σιγουρος οτι εχουν ολοι πουτσα κυκλοφορουν και πουστρακια και πουτσακια και πεσμενα πουλακια...Ασε απο μαλακες αλλο τιποτα...
Θες τα παραπανω+πουτσα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δηλαδή αν θες εννιάρι,δε γίνεται.
Αν θες οχτάρι πρέπει να γίνεις σπόνσορας.
Αν θες εφτάρι,βρίσκεις σεμιπρος και επαγγελματίες από 50-100 ευρώ.
Αν θες τζάμπα,πας σε εξάρι.
Κάπως έτσι στο περίπου.Αυτό είναι το γενικό σχήμα.
Για σπόνσορινγκ χρειάζεται ρευστότητα.Κυρίως να μπορείς να ξοδέψεις πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα.Αλλιώς κόβεσαι στα crash test που κάνει η γκόμενα για τη ρευστότητα.
Δε γίνεται αλλιώς.Αυτός είναι ο τρόπος.Δεν υπάρχει άλλος.
Τώρα αν κάποιος είναι σχετικά νέος,πάρα πολύ εμφανίσιμος,ψηλός,γυμνασμένος και έχει εμπειρία ίσως και να γαμάει εφτάρια τζάμπα.Επίσης αν καταβάλεις τεράστια προσπάθεια στην επαρχία για να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες.
Εγώ γάμησα εφτάρια 10 χρόνια πριν τζάμπα αλλά μου βγήκε η Παναγία και οι σχέσεις εξελίχθηκαν πολύ άσχημα.Δε νομίζω να μπορούσε άλλος να κάνει αυτά που είχα κάνει τότε εγώ γιατί ήταν υπερβολικά κοπιαστικά.
να συμπληρωσω λιγο τον πινακα(απο τον πολυ καλο κμαν γιατι υπαρχει και ο αλλος)

Τα 9αρια και τα 10αρια φιλε κμαν σου κολανε αυτες οσο περιεργο και να σου φαινεται....Για να παιξεις με 9 και 10 δεν υπαρχει περιπτωση να κολησεις εσυ...Μονο αν σου κολησουν αυτες εχει γινει σε καποιους Once a time και ειναι απιστευτο αλλα αληθινο...
τα 8αρια θελουν κανα 1000-1500 το μηνα σε δωρα κλπ αλλιως παει παρακατω
τα 7αρια και 6αρια οπως τα λες
τα 5αρια ειναι ευκολα με ενα lovestory
<4 ειναι υπερκομπλεξικες δεν πρεπει να πλησιαζεις με τιποτα ειδικα αν εισαι εμφανισιμος γιατι δεν προκειται να πιστεψει με τιποτα οτι την θες θα σου λεει συνεχεια τι θες απο εμενα γιατι δεν πας με μουναρα..ΜΑΚΡΥΑ!!!
σπορσορινκ φυσικα θελει δωρο με σωστες κινησεις(μην παρει το δωρο και φυγει).Πολυ σημαντικο να εισαι Large οχι μαλακας..Μερικοι το εχουν δηλαδη χωρις να κανουν τιποτα η γκομενα καταλαβαινει οτι εχουν πολλα λεφτα(και ας μην εχουν τοσα πολλα)αν δειχνεις φτωχομπινες και λεφτα να εχεις η γκομενα θα σε κοψει..
Να πω ενα παραδειγμα τα ταξι στο δρομο ειναι 3-4 φορες πιο ακριβα απο αυτα απο το τηλ η απο το ιντερεντ...Βγαινεις εξω με την γκομενα και σου λεει φευγουμε τωρα...Αν κανεις την μαλακια και της πεις περιμενε να καλεσω ταξι σε περασε για μαλακα μονο ας σου το πει αυτη...Αλλιως μπενεις στον πρωτο που βρισκεις και τελος ξερεις οτι θα πληρωσεις χ3 αλλα δεν γινεται αλλιως...Ετσι περιπου ξεχωριζουν οι large  απο τους απειρους...οι ελλεινιδες σου κανουν 2 ερωτησεις ματ και τελος που μενεις και τι αμαξι εχεις...(μπουρναζι με λαντα ειπε γεια, εκαλη με μερσεντες τρεχει απο πισω σου)εκει δεν βλεπει ουτε που μενεις(μονιμα) ουτε το αμαξι οποτε εχεις πλεονεκτημα...
Γενικα θελει πολυ εμπειρια να το παιξεις παραπανω απο αυτο που εισαι και να μην φας ψωλια...Οσοι δεν ξερουν να το παιζουν αυτο που ειναι οσοι ξερουν μπορουν μεχρι και 100%παραπανω..Θελει πολυ δουλεια παντος για να το πετυχεις..
οσο για τα 500αρικα που κοροιδευεις αυτο που τα εκανε ειχε επιτυχια και καμια δεν τον ειχε τσακωσει εβγαζε αποτελεσμα..Εγω δεν το κανω γιατι δεν ειναι το στυλ μου ουτε χρειαζεται να λεω πολλα ψεματα γιατι ουτε φτωχος ειμαι ουτε κουασιμοδος..Αν ειμουν ισως το δουλευα και αυτο...
Τελος οπως πολυ σωστα λες αυτα ισχυουν για εναν μεσο αντρα(5.5-7)αν εισαι παραπανω(εμφανισιμος και νεος και γνωστης)μπορεις αρκετα παραπανω απο τον πινακα αυτον αν εισαι κουασιμοδος αν πετυχεις τον πινακα εισαι θεος!!
καλη επιτυχια σε ολους και να θυμαστε ειστε οι εκπροσωποι της Ελλαδας μην κανετε την ζωη δυσκολη για τους επομενους γιατι τα καμακια του 70' αφησανε ευκολη δουλεια για εσας...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μια πολυ σημαντικη διαφορα αναμεσα στις γκριζες και στις μαυρες ζωνες ειναι οτι η γκριζα την βαρας και χωρις προφυλακτικο με γλωσοφιλα και αλλα πολλα που η δεν σε αφηνει η δεν θες εσυ να κανεις με μαυρη ζωνη και οτι μπορεις να την παρουσιασεις παντου χωρις να κινδυνευεις να γινεις ρεζιλι...αυτη ειναι η  ταραστια διαφορα και γιαυτο οι γκριζες κοστιζουν πιο πολυ σαν συνολο αλλα οχι σαν ωρα γιατι γκριζα μπορεις να πας μια εβδομαδα διακοπες και να χαλασεις 1500ευρω...Αν δειτε τις μαυρες ζωνες ζηταν πιο πολλα για εβδομαδα και οχι για συνεχεια...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Η διαφωνια μας ειναι οτι γκριζα με γκριζα ζωνη διαφερει. Παραδειγμα προπερσι μινσκ. Ερχεται σπιτι μου το μωρο, 20χρονο που αν δεν ηταν 1.65 αλλα 1.75 θαταν 8μισαρι και αραζουμε τα πινουμε κ αρχιζει το παιγνιο κ εξτρα ball παρακαλω που πλεον δεν τα τιμω συχνα αλλα με το εικοσαρι ηταν αλλιως. Ενω ολα οκ, της λεω θες να κοιμηθεις εδω, λεει οχι θα παω σπιτι λεω οκ. Λεω οκ θα σου πληρωσω ταξι. Μετα μου λεει ειδα εναν αρκουδο σημερα μεγαλον και τον θελω για το δωματιο μου, θα μου τον παρεις; Ειχα γαμησει μπορουσα να λεγα οχι. Λεω ποσο κανει; Λεει 30 ευρω. Παρε 30 κ 10 το ταξι 40 κ να μου στειλεις φωτο. Φευγει, φιλια αγκαλιες κ φωτο τον αρκουδο. Αυτη η γκριζα ζωνη φιλε κμαν δεν εχει σχεση με τα γκομενοβαμπιρ σπονσορετ που ζητανε επιτακτικα πραγματα κ ακριβα. Η δικια μου με γουσταρε λιγο. Σε σενα μπορει να ζητουσε αλλα η να εξελιχθει στο χειροτερο γκομενοβαμπιρ. Οταν λεμε γκριζα ζωνη λεμε την καθαρη, την αυθεντικη. Εσυ ολο το πας στο μεταιχμιο γκριζα προς μαυρη, τι οριο δηλαδη εχει μαυρισει ηδη κ κοροιδευουμε τους εαυτους μας. Υπαρχει κ το γκριζο φιλε που πρεπει να σε γουσταρει για να το κανει κ χωρις να στο ζητησει προκαταβολικα για να γαμησεις. Εχω δωσει αλλο παραδειγμα κ στο παρελθον με μια μολδαβη κ ενα φορεμα.

φιλε Target το πηγες ακομα πιο περα το θεμα μπραβο...οι γκριζες λοιπον χωριζονται σε γκριζομαυρες(μελοντικες μαυρες)και σε γκριζοασπρες(μελλοντικες ασπρες οταν βρουν καταλληλο για γαμο)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος θα γραψω παλι αυτο που πιστευω για αυτους που μας διαβαζουν

Κανε και daykamak και Nightkamak και internet και απο ολα!ολα θα σου δωσουν ευκαιριες το ενα δεν αναιρει το αλλο...

παιξε με ολες τις ζωνες και με λευκες και με γκριζες και με μαυρες απλα μην ξεχνας ποτε με πια ζωνη παιζεις και σκεφτεσε πιρφορικα οτι την μαυρη θα την κανω κυρια σαν ενας συνχρονος δων κιχωτης....

μαθε ποιος εισαι και τι σου αρεσει και κανε αυτο που σου ταιριαζει μαθε καλα τον εαυτο σου γιατι εκει μπορεις να δοκιμασεις ολα τα σχηματα ωστε να δεις τι σου αρεσει(χρωμα ζωνης σχεση ελευθερη σχεση κλπ)κανε πειραματα και θα βγεις μονο κερδισμενος

καλη επιτυχια σε ολους

Ραντεβου στο κιεβο με την ΑΕΚΑΡΑ και για πολλα και κυριως ποιοτικα γαμησια..

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Επίσης να πω πως τα Ουκρανικά εστιατόρια έχουν πλέον value for money!
Όταν είμουν Λβιβ πριν 2 χρόνια τα έκραξα πολύ άσχημα διότι είχαν πολύ μικρές μερίδες που δεν χόρταινες ΠΟΤΈ! Έπρεπε να πάρεις και δεύτερη και έτσι ερχόταν στα ίδια που ποιοτικώς δεν λέει και πολλά!Τότε το γρίβνα είχε 27!
Τώρα με 34 ήταν πράγματι φτηνές οι δύο μερίδες και λες για τη τιμή του καλό είναι! Όχι όμως αντικειμενικά καλό γιατί αν μας τα σερβίραν αυτά Ελλάδα σε αυτές τις τιμές θα έπεφταν μπινελίκια!
Όσοι κραζετε  τον Κμαν και λέτε το φαγητό της Ουκρανίας καλό τότε δεν ξέρετε τι πραγματικά είναι το καλό φαγητό!  Αν τρώτε συνέχεια γύρους και μπέργκερ και η Ουκρανία σας δίνει οικονομική δυνατότητα να φάτε σε εστιατόριο τότε σας φαίνεται περίεργο που κάποιος σας χαλάει το όνειρο!

Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λέει ο Kman για φαΐ, αλλα όπως πάντα είναι υπερβολικός. Ποιότητα μέτρια (εκτός από τα πολύ ακριβά), μερίδες γενικά μικες αλλά αρκετά φτηνά. Με τη σημερινή τιμή συναλλάγματος συμφέρει σε σχέση με Ελλάδα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Είναι αυτή η ψευτοσχεση όντως αλλα εγώ είμαι εντάξει με αυτό,δε με ενοχλεί.
Το πρόβλημα είναι όταν η σπονσορετ γίνεται αχόρταγη.Θέλει τέχνη να μην ενδιδεις και να κρατάς το χαλιναρι χωρίς να το σπάσει.
Με αυτές τις γκομενες μαθαίνεις πολλά για τις γυναίκες οποτε μετά ψαρεύεις πολύ ευκολα όπως έκανα τώρα εγώ.
Δηλαδή παίρνεις το κολλάει πώς φέρεται ο high class άντρας με ωραίες γκομενες γύρω του γιατί αυτές σε διορθωνουν και σου λένε τι να κάνεις.Σε διορθωνουν και στυλιστικα και απο όλες τις απόψεις για να ανεβάσεις επίπεδο.

Εδω θα πω ενα σημαντικο τιπ για ολους...

Το μονο που καταλαβαινουν οι γκριζες ζωνες οταν ξεφευγουν και αρχιζουν να ζηταν τα κερατα τους ειναι να σε δουν αγκαλια με την κολητη τους η με αλλη αλλιως αν δεν νιωσουν να χανετε η γη κατω απο τα ποδια τους πολυ δυσκολα θα τους ριξεις τις απαιτησεις αμα τα μυαλα τους εχουν παρει αερα...Αν πιστεψει οτι μπορεις να γαμησεις την φιλη της με τα λεφτα που εσυ λες και εγωισμος θα την πιασει δηλαδη γιατι αυτη και οχι εγω και ανταγωνισμος(ειναι πιο ομορφη αυτη απο εμενα)και γενικα θα καταλαβει οτι δεν εισαι πυρφορος και με αυτα που δινεις επρεπε να ειναι χαρουμενη αλλιως υπαρχουν και αλλες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια....Αν σε δει αγαπουλη και Only love εγγυημενα σας το λεω πατε για ολικη καταστροφη...προσοχη!!!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Θα με τρελάνεις?Μου λείπει το ...Κλαρίνο

*Την έβγαλα Ουκρανία πριν πάω κλαμπ..

Έλα ρε Glock, τώρα έλυσες το μυστήριο που δεν σου απαντάνε. Είμαι βέβαιος ότι σε περνάνε για Τορυκο οι γκόμενες. Δεν λέω ότι είναι άσχημη η εμφάνιση, απλά για αυτές θα μοιάζεις με Τούρκος αρχικά άρα περίμενε πρώτη αντίδραση αρνητική. Μη μασήσεις, πες ότι δεν είσαι Τούρκος, δείξε Ελλάδα και γύρνα το παιχνίδι.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Θα σας δώσω λίγα tips απο τις 13+ Ουκρανέζες που έχω πάρει την τελευταία διετία. Τονίζω δεν είναι δικές μου απόψεις μου τα έχουν πεί ξεκάθαρα.

1. Δεν αρέσουν οι τύποι με τα μούσια,μακρυα μαλλία κλπ..Βαλκανικό style αυτό που τρελαίνει Ελληνίδες. ξεχνάτε μούσια κλπ. Σας το ΕΓΓΥΟΜΑΙ..ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ εκει.
2. Δεν τους αρέσουν οι αρκετά μαυριδερόι. Αν είστε αρκετά καλύτερα πάτε προς Πολωνία (ακόμα και τωρα που έχει μηδενίσει για μένα).
3. Τους αρέσουν οι ευγενικές φάτσες όχι τρελά μπράτσα κλπ. Αυτα που περνάνε δηλαδή στα βαλκάνια και Σερβία κλπ. Μπράβος style. Περνάει το style του καλού παιδιού.
4. Δεν τους αρέσουν οι πολύ trendy και πολύ εκδηλωτικοί. Ένα απλό σεμνό ντύσιμο και όχι υπερβολές στις κινησεις και στα λογια. Ο λόγος που αποτυγχάνουν πλήρως οι Ιταλοί στην χώρα.
5. Το καμάκι γίνεται στα λόγια όχι στον χορο. Στηρίζεσαι στο Λέγειν αν δεν έχεις πολύ καλό και πας μόνο λόγω καλής εμφάνισης και εντυπωσιακού χορού (π.χ. Λάτιν) δεν περνάνε εκεί αυτα. Γι αυτό δεν βλέπεις ποτε Μαυριδερούς Ισπανους χορευτες εκει που έχουν κατακλυσει άλλες χώρες όπως Πολωνια.

Οι τούρκοι αν και δεν έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά πηγαίνουν λόγω ότι δεν χρειάζονται visa, και το 90% αυτών απλά πληρώνει Πουτάνες. Το άλλο 10% πάει με χοντρές ή μπάζα τις απελπισμένες εκει που ζούν μέσα στην κατάρα να έχουν τόσες ωραίες γυναίκες που πρέπει να συναγωνιστούν. Normal γκομενα Τουρκος βγαζει ένας στους 1000 έτος 2018.

Ίσως οι διαφορετικές απόψεις να έχουν να κάνουν και με το διαφορετικό στυλ του καθενός. Αλλά πιστευω ο σωστός παίχτης ματαμορφώνεται ανά περίσταση.

Μιλάμε πάντα για χωρίς μαρούλι..Με μαρούλι θα γαμήσει και ο γύφτος εκεί.

Συμφωνώ 99%.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Γενικά πρέπει να έχεις ανεκφραστο poker face και να μην κάνεις γκριμάτσες.Οι Αμερικανοί,Ιταλοί,μεσογειακοι κάνουν πολλές γκριμάτσες.Ουκρανία κολλάει πιο πολύ το φλεγματικο βρετανικό στυλ και το βαρύ σλάβικο.
Σκοτεινά ρούχα,σκοτεινό βλέμμα και πρέπει να χαμογελάς λίγο,να μην κουνιέσαι πολύ ούτε να κάνεις χειρονομιες.
Πρέπει να δείχνεις σοβαρό άτομο με κύρος και ισχυ,όχι κανας φλουερας χιπστερας,κουνιστος,πολύχρωμος,party boy κτλ.

Επίσης, σωστό.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
To avalon ειναι πολυ ωραιο μαγαζι το μπαρ αλχιμιστης ειναι το κορυφαιο για γνωριμιες επιπεδου..εχει πολλες πλουσιες εκει και γενικα τον καλυτερο κοσμο..Πας ντυμενος πολυ κυριλε και αν εισαι τυχερος μπορει να σου κατσει λαχειο...Αν δεν εχει το στυλ πλουσιου και αν δεν κυκλοφορας με λεφτα δεν ειναι καλη επιλογη..

Το avalon το ξέρω, το Αλχημιστής ποιό είναι? Και νόμιζα ότι τα γύρισα όλα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Το avalon το ξέρω, το Αλχημιστής ποιό είναι? Και νόμιζα ότι τα γύρισα όλα...
Μαλλον θα πηγες μονο στο ισογειο στο restaurant.πιο πανω ειναι ο αλχημιστης μεσα στο συγκροτημα και πιο πανω roof garden για το καλοκαιρι...αξιζουν ολα go!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Μαλλον θα πηγες μονο στο ισογειο στο restaurant.πιο πανω ειναι ο αλχημιστης μεσα στο συγκροτημα και πιο πανω roof garden για το καλοκαιρι...αξιζουν ολα go!

Α εντάξει, είναι το μπάρ του Avalon. Το Μάη πήγα, αλλά το Νοέμβρη μου είπαν ότι έκλεισε τελείως (τώρα ήταν για ανακαίνιση? δεν ξέρω).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτό αγαπητοί μου καυλιάρηδες, θα είναι το πρωτο και το τελευταίο μου post από  Κίεβο, για δυο λογους.

Ο πρώτος λόγος είναι πως οτι και αν γράψω θα χαθεί ανάμεσα σε άσχετα post τύπου:
"Αφου δεν μπορώ εγώ,δεν μπορεί κι αυτός,ειναι φιδεμπορας,ας γράψω τις μαλακίες μου"
Ο δεύτερος ότι θέλω να συνεχίσω να το ζω, όχι μέσα από post σε ενα forum που αλλωστε δε χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν τίποτα,αλλά realtime.

Χθες κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου σε αυτό:

Ουκρανία όλες είναι εν δυνάμει σπονσορετς δεν υπάρχει όριο.

Και αναρωτιέμαι πόσο αδικεί ένα τέτοιο post,ένα μεγαλο μέρος των γυναικων της Ουκρανίας.

Αυτό είναι το φτωχικό 25 τετραγωνικών διαμέρισμα της κοπέλας με τον ροζ δονητή λίγες σελίδες πριν.

IPRVGZv.jpg

Κέρασα φαγητό 28 ευρώ και ενώ ήταν να πάμε και για ποτό,έπεσε φάσωμα  και αποφασίσαμε ότι προτιμαμε να παμε να γαμηθούμε.
Δεν ήρθε στο διαμέρισμά μου,αλλά με πήγε στο δικο της,με ταξί που πλήρωσε η ίδια λεγοντας:"Ήταν δικη μου επιλογή να πάρουμε ταξί και όχι ΜΜΜ,θα το πληρώσω εγώ"
Κάτσαμε και γαμηθήκαμε από τις 10:30 μέχρι τις 03:30 με κάθε πιθανό τρόπο.
Η φωτό είναι στις 04:00 οπου η κοπέλα σηκώθηκε να μου μαγειρέψει γιατι ειπα ότι πείνασα.

Συνολικό κόστος:28ευρώ+καπότες

Η κοπέλα είναι το σώμα που είδατε με πολύ ωραίο πρόσωπο.
Μεσα στο σπίτι της τίποτα δεν ειχε αξια.
Ένα παλιο laptop,απλή διακόσμηση,μικρη τηλεοραση.
Τα ρούχα της ταιριαστά,κομψα,αλλα όχι μάρκες.
Όσοι έχετε γνωρίσει απλες Σλάβες καταλάβενετε τι εννοώ..
Αθλητικα παπούτσια όχι nike,adidas,αλλά κάτι άλλα που φαίνονται δεύτερης διαλογής.

Αυτή η κοπέλα λοιπόν οταν πριν λίγη ώρα ντύθηκα να φύγω το μόνο που με ρώτησε ήταν:"Θέλεις να με ξαναδεις;"
Αυτό.

Ναι ξερω..
Εγώ είμαι κατηγορία γαμιά,αυτή στο 1% που δεν είναι πουτάνες,σε εμενα το δίνει τζάμπα αλλά παραλληλα τη γαμάνε αραβες λεφτάδες,κ.λ.π.
Ναι,γι'αυτό έχει διπύρηνο laptop και πολυχρωμα αθλητικα παπουτσια της πούτσας.

Άσε που και στο προηγούμενο ταξιδι μου,ίδιο μοτίβο γκομενα γνωρισα.Ωραια,φοιτητρια/εργαζομενη,που απλά της άρεσα και ηθελε να με γνωρίσει.

Βαρέθηκα ομως να γράφω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.

Τα λέμε στο thread της Πράγας από δω και πέρα. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom