Αυτό αγαπητοί μου καυλιάρηδες, θα είναι το πρωτο και το τελευταίο μου post από Κίεβο, για δυο λογους.
Ο πρώτος λόγος είναι πως οτι και αν γράψω θα χαθεί ανάμεσα σε άσχετα post τύπου:
"Αφου δεν μπορώ εγώ,δεν μπορεί κι αυτός,ειναι φιδεμπορας,ας γράψω τις μαλακίες μου"
Ο δεύτερος ότι θέλω να συνεχίσω να το ζω, όχι μέσα από post σε ενα forum που αλλωστε δε χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν τίποτα,αλλά realtime.
Χθες κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου σε αυτό:
Ουκρανία όλες είναι εν δυνάμει σπονσορετς δεν υπάρχει όριο.
Και αναρωτιέμαι πόσο αδικεί ένα τέτοιο post,ένα μεγαλο μέρος των γυναικων της Ουκρανίας.
Αυτό είναι το φτωχικό 25 τετραγωνικών διαμέρισμα της κοπέλας με τον ροζ δονητή λίγες σελίδες πριν.
Κέρασα φαγητό 28 ευρώ και ενώ ήταν να πάμε και για ποτό,έπεσε φάσωμα και αποφασίσαμε ότι προτιμαμε να παμε να γαμηθούμε.
Δεν ήρθε στο διαμέρισμά μου,αλλά με πήγε στο δικο της,με ταξί που πλήρωσε η ίδια λεγοντας:"Ήταν δικη μου επιλογή να πάρουμε ταξί και όχι ΜΜΜ,θα το πληρώσω εγώ"
Κάτσαμε και γαμηθήκαμε από τις 10:30 μέχρι τις 03:30 με κάθε πιθανό τρόπο.
Η φωτό είναι στις 04:00 οπου η κοπέλα σηκώθηκε να μου μαγειρέψει γιατι ειπα ότι πείνασα.
Συνολικό κόστος:28ευρώ+καπότες
Η κοπέλα είναι το σώμα που είδατε με πολύ ωραίο πρόσωπο.
Μεσα στο σπίτι της τίποτα δεν ειχε αξια.
Ένα παλιο laptop,απλή διακόσμηση,μικρη τηλεοραση.
Τα ρούχα της ταιριαστά,κομψα,αλλα όχι μάρκες.
Όσοι έχετε γνωρίσει απλες Σλάβες καταλάβενετε τι εννοώ..
Αθλητικα παπούτσια όχι nike,adidas,αλλά κάτι άλλα που φαίνονται δεύτερης διαλογής.
Αυτή η κοπέλα λοιπόν οταν πριν λίγη ώρα ντύθηκα να φύγω το μόνο που με ρώτησε ήταν:"Θέλεις να με ξαναδεις;"
Αυτό.
Ναι ξερω..
Εγώ είμαι κατηγορία γαμιά,αυτή στο 1% που δεν είναι πουτάνες,σε εμενα το δίνει τζάμπα αλλά παραλληλα τη γαμάνε αραβες λεφτάδες,κ.λ.π.
Ναι,γι'αυτό έχει διπύρηνο laptop και πολυχρωμα αθλητικα παπουτσια της πούτσας.
Άσε που και στο προηγούμενο ταξιδι μου,ίδιο μοτίβο γκομενα γνωρισα.Ωραια,φοιτητρια/εργαζομενη,που απλά της άρεσα και ηθελε να με γνωρίσει.
Βαρέθηκα ομως να γράφω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.
Τα λέμε στο thread της Πράγας από δω και πέρα.