Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εισαι ασχετος τελειως...Οτι δεν ξερεις παραπληροφορεις...Εχει ρεστοραντ παρα πολυ καλα και απιθανες τιμες που δεν τις βρισκεις πουθενα στην Ευρωπη..Σπονδη δεν ειναι(ουτε τα καλα εστιατορια γιατι δεν εχουν φρεσκα υλικα)αλλα μπορεις να φας πολυ καλα με απιστευτα χαμηλες τιμες..Στο λβοβ ειναι τσαμπα.συντομα θα γραψω λιστα εστιατοριων και τιμες..
Στα κλαμπ παλι εισαι ασχετος..Αμα παει καποιος χωρις λεφτα στο chi θα φαει πορτα η σαν γυφτος...Στο chi delux kai skybar εχει κυριως βιζιτες και πολυ ακριβα πορτοφολια και το σκ απλα μπλεκονται και με κανονικες!ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ σε αυτους που θελουν ερωτοτουρισμο(και δεν ειναι σαν τον ρουβα) η σε αυτους που δεν εχουν πολλα λεφτα στην τσεπη τους..
το caribean ειναι μια κατηγορια μονο του..Εχει τις καριολες που ερχονται μονες τους και σου ζηταν λεφτα να τις πηδηξεις(για αυτο πας εκει γιατι τα chi Και skybar ειναι πανακριβα ακομα και για εσενα αλλα εχει και κανονικες το σκ(εβδομαδιαια δουλευουν η σπουδαζουν δεν βγαινουν βραδυ)εχει και ωραιο προγραμμα Live οποτε αξιζει μια βολτα για ολους τους παικτες...
τo shooters εχει παλι 2 κατηγοριες του μαγαζιου που καθονται σε 2-3 συγκεκριμενα τραπεζια και αν εχεις παει πολλες φορες ξερεις ποιες ειναι και οι υπολοιπες που ειναι οι πιο ευκολες που υπαρχουν στο κιεβο..Εκει εχεις και τις περισοτερες πιθανοτητες να βαρεσεις το ιδιο βραδυ..
Το forsage και το σαχον ειναι φοιτητομαγαζα που αμα εισαι ωραιος και νεος θα κανεις θραυση..(χωρις λεφτα παντα) το ιδιο και αν εισαι καλο καμακι...Πας μετα τις 4 παντα και θα δεις οτι ολες στο τελος φιλιουνται...Εκει στοχος σου ειναι ψιλομεθυσμενες και καυλωμενες(αυτα ειναι καμακι κμαν μπορεις να βρεις τις καυλωμενες θα σε παραδεχθω αλλα που να ξερεις εσυ απο τετοια...εχει πολλες)η amateurs που σε ενα δυο χρονια θα μεταγραφουν στο skybar κλπ...Μονο για δυνατους παικτες και τα δυο δεν ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΣΕ SEXTOURISTES ΟΙ γκομενες εκει τους σιχαινονται....ΔΕν συστηνετε ακομα σε αυτους που φαινονται γεροι γιατι μο ηλικιας ειναι 20χρονων...
Abalon εξηγησα στο πιο πανω μηνυμα για τον αλχιμιστη....
οποιος ειναι πιτσιρικας του  προτεινω και το Bionica(kman εχεις παει εκει???Μπα για πορτα σε κοβω)
Τελος το σορρυ μπαμπουσκα ειναι για αυτους που τους αρεσουν οι γκομενες που ειναι τελειωμενες και μεχρι 5 στην εμφανιση...Αμα βολευεσε μεχρι 5αρια ειναι το καλυτερο μαγαζι....
Τελος υπαρχει και νεο μαγαζι διπλα απο το delux(defleur πλεον)που θα το βολιδοσκοπισω την επομενη φορα(20φεβρ)
ΟΣο για τα mall παλι ασχετος εισαι

Το πιο καινουργιο και καλυτερο μαλλ που πανε ολες οι μουναρες ειναι το ocean plasa..(αυτο προτεινω)
αλλο πολυ καλο και μεγαλο ειναι το dreamtown 1 και 2(ειναι διπλα)
επισης καλο ειναι το skymall
το gulliver καλο
το globus δεν εχει να κατσεις δεν λεει
και το τσουμ δεν εχει παλι να κατσει και πανω δεν εχει κοσμο γιατι ειναι παντακριβο σαν το atica στην αθηνα οποτε δεν μπορω να καταλαβω πως στελνεις κοσμο στα 2 τελευταια να κανουν καμακι και το gulliver ειναι απλα πολυ πιο πισω απο το Ocean plasa...

Skybar  δε με έπεισε για την ποιότητα.Μικρός χώρος,λίγες γκομενες,όχι πολλες μουναρες.Δε θα το χαρακτήριζα μαγαζι για καμάκι.
D Lux εχει γκομενες αλλα υπάρχει θέμα με την ένταση της μουσικής στην πίστα που είναι οι περισσότερες.Δε σε ακούν καθόλου και πρέπει να καμακωσεις στις σκάλες,στο μπαρ ή στο καραοκε που δεν είναι τόσο καλά.
Ocean Plaza είναι στου διαολου τη μάνα,ποιος πάει εκεί πέρα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης οι περισσότεροι δε θέλουν να κάνουν αυτό που κάνει ο Dr. Love να πουλάνε έρωτες και παραμύθια για να πηδανε εξάρια ούτε θέλουν να τρέχουν στα κατσάβραχα όπως ο dirty για να παραμυθιαζουν τριανταπενταρες ΜΙΛΦ με παιδιά ότι τάχα θα τις παντρευτούν.
Οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν ο,τι κάνω εγώ δηλαδή σπονσορινγκ αλλά με λιγότερα λεφτά.Δηλαδή θέλουν να κάνουν αυτό που κάνω με 500 ευρώ τη μέρα αλλά αυτοί να ξοδεύουν 100 ευρώ τη μέρα.
Αυτό δε γίνεται.
Ο μονος που γραφει στο θρεντ για σπονσορινγκ είμαι εγώ.Χωρίς αυτα που σπρώχνω είναι αδύνατο το ίδιο επίπεδο ποιότητας.Οποιος πάει με λιγότερα θα σπάσει τα μούτρα του και μάλιστα θα του φανεί ότι δίνω λίγα και θα παραξενευτεί.
Αυτό είναι το συνηθισμένο πρόβλημα όσων πανε Κίεβο.Εχουν χρήματα για το ταξίδι,αεροπορικό,διαμέρισμα,βασικό dating αφού είναι φτηνά αλλα τους λείπουν τα  funds  για σπονσορινγκ,είναι στην πηγή αλλά δεν μπορούν να πιούν νερό και αυτό δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτές που ποστάρω εγω με αυτές που ποστάρεις εσυ για τον απλούστατο λόγο πως οι δικίες μου ειναι απλές normal κοπέλες ενω αυτές που ποστάρεις εσύ ιερόδουλες.

Ειναι σαν να συγκρίνεις μήλα με μπανάνες. Εγω έχω πει την δική μου θεωρία. Αν είναι να πληρώσω να πηδήξω μάυρη ζώνη και να δώσω π.χ. 200 ευρώ γιατί δεν το κάνω στην Αθήνα? Με 200 ευρω μουνάρα βρίσκεις call girl.

Ουκρανία πάς ή για τσάμπα σε επίπεδο μέχρι 7 που δεν θα βρείς εξάλλου Ελλάδα μην γελίομαστε ή γκρίζα ζώνη. Γκρίζα ζώνη θεωρείται μια πάνω απο 7 που τις κάνεις δωράκια και περνάτε χρόνο μαζί..

Αλλά καθαρή μαύρη ζώνη 200 ευρω για 2 ώρες επαγγελματικό γαμίση με ρολόι να πάρω αεροπλάνο/διαμέρισμα/έξοδα το βρίσκω εντελώς άκυρο. Προωπική γνωμη. Ο καθένας είναι διαφορετικός.

Επιπλέον αν αυτες που πόσταρα όπως η τελευταια ξανθία την βλεπεις για 6 και κάτω μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι πηδάει έτος 2018 ο μέσος Έλληνας!! Αυτά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Επίσης οι περισσότεροι δε θέλουν να κάνουν αυτό που κάνει ο Dr. Love να πουλάνε έρωτες και παραμύθια για να πηδανε εξάρια ούτε θέλουν να τρέχουν στα κατσάβραχα όπως ο dirty για να παραμυθιαζουν τριανταπενταρες ΜΙΛΦ με παιδιά ότι τάχα θα τις παντρευτούν.
Οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν ο,τι κάνω εγώ δηλαδή σπονσορινγκ αλλά με λιγότερα λεφτά.Δηλαδή θέλουν να κάνουν αυτό που κάνω με 500 ευρώ τη μέρα αλλά αυτοί να ξοδεύουν 100 ευρώ τη μέρα.
Αυτό δε γίνεται.
Ο μονος που γραφει στο θρεντ για σπονσορινγκ είμαι εγώ.Χωρίς αυτα που σπρώχνω είναι αδύνατο το ίδιο επίπεδο ποιότητας.Οποιος πάει με λιγότερα θα σπάσει τα μούτρα του και μάλιστα θα του φανεί ότι δίνω λίγα και θα παραξενευτεί.
Αυτό είναι το συνηθισμένο πρόβλημα όσων πανε Κίεβο.Εχουν χρήματα για το ταξίδι,αεροπορικό,διαμέρισμα,βασικό dating αφού είναι φτηνά αλλα τους λείπουν τα  funds  για σπονσορινγκ,είναι στην πηγή αλλά δεν μπορούν να πιούν νερό και αυτό δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση.

πουτανες και σπονσορετ ειναι ενα και το ιδιο

φυσικα και γινεται να παρεις φθηνα πουτανες

δες εδω για παραδειγμα

να ξερεις οτι ελαβα πολλα ΠΜ απο παιδια που θελουν να πανε κιεβο για τον αγωνα της ΑΕΚ και διαβαζουν τα αστρονομικα ποσα που γραφεις και μου λενε ρε συ μ' αυτα τα ποσα που λεει ο kman2 ειναι πολυ πιο ακριβα στο κιεβο απο τα καλα call girls στην ελλαδα

και εγω απαντω οτι δεν ειναι ετσι  :woldman: οι πουτανες στην ελλαδα ειναι πιο ακριβες δειτε τα sites που σας ποσταρω εγω και αφηστε τις πουτανες του kman2

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτές που ποστάρω εγω με αυτές που ποστάρεις εσυ για τον απλούστατο λόγο πως οι δικίες μου ειναι απλές normal κοπέλες ενω αυτές που ποστάρεις εσύ ιερόδουλες.

Ειναι σαν να συγκρίνεις μήλα με μπανάνες. Εγω έχω πει την δική μου θεωρία. Αν είναι να πληρώσω να πηδήξω μάυρη ζώνη και να δώσω π.χ. 200 ευρώ γιατί δεν το κάνω στην Αθήνα? Με 200 ευρω μουνάρα βρίσκεις call girl.

Ουκρανία πάς ή για τσάμπα σε επίπεδο μέχρι 7 που δεν θα βρείς εξάλλου Ελλάδα μην γελίομαστε ή γκρίζα ζώνη. Γκρίζα ζώνη θεωρείται μια πάνω απο 7 που τις κάνεις δωράκια και περνάτε χρόνο μαζί..

Αλλά καθαρή μαύρη ζώνη 200 ευρω για 2 ώρες επαγγελματικό γαμίση με ρολόι να πάρω αεροπλάνο/διαμέρισμα/έξοδα το βρίσκω εντελώς άκυρο. Προωπική γνωμη. Ο καθένας είναι διαφορετικός.

Επιπλέον αν αυτες που πόσταρα όπως η τελευταια ξανθία την βλεπεις για 6 και κάτω μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι πηδάει έτος 2018 ο μέσος Έλληνας!! Αυτά.

Δεν είναι ιερόδουλες,είναι σπονσορετς.Οι ιερόδουλες δεν έχουν τέτοια εμφάνιση.
Αυτές θέλουν οι περισσότεροι αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να τις αποκτήσεις.Εγω το κάνω να φαίνεται εύκολο αν ήταν άλλος θα τα έπαιζε με το παιγνιο.
Μια μόνο μπορει να σε στείλει για φούντο χαλαρά.Νομιζεις έτσι εύκολο είναι να χειρίζεσαι χαρέμι και να κρατάς τα γκέμια?
Βασικό πρέπει να έχεις ρευστότητα.Τις γκομενες δεν τις ενδιαφέρουν τόσο τα κινητά,ρολόγια κτλ αλλά η ρευστότητα ποσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις Συνέχεια τσεκάρουν τη ρευστότητα σου με διάφορες δοκιμασίες και τεστ που πρέπει να περάσεις.Θελουν χουβαρνταδες,ανετους άντρες με πάθη.Δε θέλουν τσιγγούνηδες,υπολογιστές,που τα μετράνε όλα.Πρέπει να δείχνεις γενναιόδωρος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν είναι ιερόδουλες,είναι σπονσορετς.Οι ιερόδουλες δεν έχουν τέτοια εμφάνιση.
Αυτές θέλουν οι περισσότεροι αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να τις αποκτήσεις.Εγω το κάνω να φαίνεται εύκολο αν ήταν άλλος θα τα έπαιζε με το παιγνιο.
Μια μόνο μπορει να σε στείλει για φούντο χαλαρά.Νομιζεις έτσι εύκολο είναι να χειρίζεσαι χαρέμι και να κρατάς τα γκέμια?
Βασικό πρέπει να έχεις ρευστότητα.Τις γκομενες δεν τις ενδιαφέρουν τόσο τα κινητά,ρολόγια κτλ αλλά η ρευστότητα ποσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις Συνέχεια τσεκάρουν τη ρευστότητα σου με διάφορες δοκιμασίες και τεστ που πρέπει να περάσεις.Θελουν χουβαρνταδες,ανετους άντρες με πάθη.Δε θέλουν τσιγγούνηδες,υπολογιστές,που τα μετράνε όλα.Πρέπει να δείχνεις γενναιόδωρος.

ιεροδουλες=σπονσορετ

ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα απλα εσυ εισαι μπερδεμενος μεσα στο μυαλο σου

και οι δυο κατηγοριες πηδιουνται για τα λεφτα

ειναι τοσο απλο γιατι το κανεις ομως να φαινεται δυσκολο δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε

στο εχει πει αλλωστε και ο Β.Π.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πουτανες και σπονσορετ ειναι ενα και το ιδιο

φυσικα και γινεται να παρεις φθηνα πουτανες

δες εδω για παραδειγμα

να ξερεις οτι ελαβα πολλα ΠΜ απο παιδια που θελουν να πανε κιεβο για τον αγωνα της ΑΕΚ και διαβαζουν τα αστρονομικα ποσα που γραφεις και μου λενε ρε συ μ' αυτα τα ποσα που λεει ο kman2 ειναι πολυ πιο ακριβα στο κιεβο απο τα καλα call girls στην ελλαδα

και εγω απαντω οτι δεν ειναι ετσι  :woldman: οι πουτανες στην ελλαδα ειναι πιο ακριβες δειτε τα sites που σας ποσταρω εγω και αφηστε τις πουτανες του kman2

Αυτα είναι ολα μουφοσαιτ με ψεύτικες φωτο.Η GIA που εχει τριπλασιες τιμές αλλά την επιλέγουνε λόγω αξιοπιστίας χαζοί είναι?Άμα είχαν οι άλλοι αυθεντικό υλικό,δε θα κοτσαραν τέτοιες τιμές.
Τέλος πάντων για τις επαγγελματίες τα έχω γράψει επίσης υπεραναλυτικα.
Άλλο οι σπονσορετς άλλο οι επαγγελματίες.Οι σπονσορετς κοστίζουν πολύ περισσότερο.Το έχω γράψει πολλές φορές.
Επαγγελματία βρίσκεις καλή και με 50 ευρώ αν έχεις λίγο υπομονή δηλαδή μια μέρα υπομονή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ιεροδουλες=σπονσορετ

ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα απλα εσυ εισαι μπερδεμενος μεσα στο μυαλο σου

και οι δυο κατηγοριες πηδιουνται για τα λεφτα

ειναι τοσο απλο γιατι το κανεις ομως να φαινεται δυσκολο δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε

στο εχει πει αλλωστε και ο Β.Π.

Δεν είναι το ίδιο γιατί είναι διαφορετική η εμφάνιση και η τιμή.
Η ιερόδουλη είναι ένα εφταρι που θα τον φάει για 50-100 ευρώ.
Η σεμι προ είναι ένα 7-7.5 που θα τον φάει με 100-200 ευρώ.
Η σπονσορετ είναι ένα οχταρι που θέλει μίνιμουμ 200 ευρώ σε κάθε ραντεβού σε δωρα και ψευτοσχεση.Θελει διακοπές,lifestyle κτλ.
Είναι σα να συγκρίνουμε την πουτανα στη Φυλής με την κομμώτρια που κάνει αρπαχτες,την πόρτα στο κλαμπ που τα αρπάζει και την κυριλε γκομενα με καθωσπρεπει δουλειά που θέλει δωράκια.
Ουκρανία όλες είναι εν δυνάμει σπονσορετς δεν υπάρχει όριο.
Αν πεις στον άλλο έλα Κίεβο να γαμησεις πουτανες δεν τον ενδιαφέρει.Σου λέει βρισκω ίδιο επίπεδο Ελλάδα με τα ίδια λεφτά γιατί να ξηλωθω με αεροπορικό,διαμέρισμα?Σεμιπρο μπορει να τον ενδιαφέρει για long term π.χ.μια βδομάδα για 300 ευρώ όπως κάνει ο Sinoharas.
Αλλά κυρίως τους ενδιαφέρει το σπονσορινγκ,αν μπορούν να γαμησουν οχταρια που απλα δεν είναι διαθέσιμα Ελλάδα αφου τα κυκλοφορούν πολύ ευκαταστατοι.
Εγώ περιγράφω ακριβώς τις αγοραιες τιμές τι παίζει στην πράξη.
Εντάξει όλοι σκέφτονται αν ξοδευα όσα εσύ θα γαμουσα εννιαρια όχι οχταρια γιατί είμαι πολύ ανώτερος,στον ύπνο σας μπορεί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
γενναιόδωρος ναι μαλάκας να μην δείχνεις..Να σκας 500 για κάτι που κάνει 100..
Anyway είμαστε σε άλλο μήκος κύματος..Ο σωστός ο παίχτης τα κάνει όλα.
Και ασπρη και γκρί και μαύρη ζώνη.

Εγω είμαι έτοιμος πέρα απο το free να δοκιμάσω πλέον και άλλες ζώνες με μικρά ποσά όμως. Αλλά στο τελευταίο ταξίδι που διερευνησα να δώ τι πάιζει μουφα μου φάνηκαν. Οι Caribbean ζηταγαν 200$ νεκρή περιόδο 100$, εγω δεν τα δίνω αυτά τα θεωρω πολλά, τα sites ήταν οικονομικά αλλα μούφα φώτος και πολλά μπάζα οταν σου στελναν τις πραγματικές φώτος στο κινητό, οπότε έκανα το πείραμα και απέτυχε πλήρως.

Αν δωσει κάποιος πληροφόρίες για γκόμενες με max 40$ για να αξίζει να πάς Ουκρανία και να μην πληρώσεις απλά Ελλάδα και σε παραπάνω επίπεδο απο αυτές που βρίσκεις τσάμπα απο Tinder και clubs, δεν έχω κόλλημα πλέον να το δοκιμάσω σαν πείραμα, το έγραψα κίολλας σε προηγούμενο post.

Αλλά παρακαλούμε να το γράψετε αν το δοκιμάσετε εκει με λεπτομέρεις όχι νομίζω πως δουλευεί. Μέχρι να δοθούν αυτές οι πληροφορίες ώστε να το τεστάρω θα γραφω απλά για love τουρισμό.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δοκτωρα, επειδη ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος, ενα 9αρι θα ψηθει με ενα superbrand πχ gucci γοβες που κανουν 500. Εκτος αν της πας μαιμου κ το χαψει. Μουναρες 9 plus εν ετη 2018 δε γαμας στο κιεβο με σαρανταρια και κατοσταρια. Δυστυχως η πικρη αληθεια. Εκτος αν εισαι μονιμος κατοικος κ ρουβας στην εμφανιση κ ξερεις κ τη γλωσσα. Κανα 7ρο8αρι ομως μπορει να να βγαλεις με ενα φορεμα των 100-150 και φυσικα με προοπτικη να παρεις κιαλλο γιατι μετα απο βδομαδα με δυο θα ζητησει παλι κατι για να συνεχισει το παιγνιο μαζι σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δοκτωρα, επειδη ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος, ενα 9αρι θα ψηθει με ενα superbrand πχ gucci γοβες που κανουν 500. Εκτος αν της πας μαιμου κ το χαψει. Μουναρες 9 plus εν ετη 2018 δε γαμας στο κιεβο με σαρανταρια και κατοσταρια. Δυστυχως η πικρη αληθεια. Εκτος αν εισαι μονιμος κατοικος κ ρουβας στην εμφανιση κ ξερεις κ τη γλωσσα. Κανα 7ρο8αρι ομως μπορει να να βγαλεις με ενα φορεμα των 100-150 και φυσικα με προοπτικη να παρεις κιαλλο γιατι μετα απο βδομαδα με δυο θα ζητησει παλι κατι για να συνεχισει το παιγνιο μαζι σου.

Μα αυτό ακριβώς λέω ότι με μαϊμούδες δεν κάνεις τίποτα.Και πολύ δύσκολα θα γαμησεις οχταρι με φόρεμα 150 ευρώ αν δεν την έχεις πείσει ότι έχεις ρευστότητα.
Δεν είναι χαζές οι γκομενες.Αν τις κοροϊδεύεις θεωρούν ότι χάνουν το χρόνο τους μαζί σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γενναιόδωρος ναι μαλάκας να μην δείχνεις..Να σκας 500 για κάτι που κάνει 100..
Anyway είμαστε σε άλλο μήκος κύματος..Ο σωστός ο παίχτης τα κάνει όλα.
Και ασπρη και γκρί και μαύρη ζώνη.

Εγω είμαι έτοιμος πέρα απο το free να δοκιμάσω πλέον και άλλες ζώνες με μικρά ποσά όμως. Αλλά στο τελευταίο ταξίδι που διερευνησα να δώ τι πάιζει μουφα μου φάνηκαν. Οι Caribbean ζηταγαν 200$ νεκρή περιόδο 100$, εγω δεν τα δίνω αυτά τα θεωρω πολλά, τα sites ήταν οικονομικά αλλα μούφα φώτος και πολλά μπάζα οταν σου στελναν τις πραγματικές φώτος στο κινητό, οπότε έκανα το πείραμα και απέτυχε πλήρως.

Αν δωσει κάποιος πληροφόρίες για γκόμενες με max 40$ για να αξίζει να πάς Ουκρανία και να μην πληρώσεις απλά Ελλάδα και σε παραπάνω επίπεδο απο αυτές που βρίσκεις τσάμπα απο Tinder και clubs, δεν έχω κόλλημα πλέον να το δοκιμάσω σαν πείραμα, το έγραψα κίολλας σε προηγούμενο post.

Αλλά παρακαλούμε να το γράψετε αν το δοκιμάσετε εκει με λεπτομέρεις όχι νομίζω πως δουλευεί. Μέχρι να δοθούν αυτές οι πληροφορίες ώστε να το τεστάρω θα γραφω απλά για love τουρισμό.

Ακριβώς ούτε πουτανες δεν μπορείς να βρεις της προκοπής γιατί δε διαθέτεις τα σκιλς.Τα προσόντα που απαιτούνται απο τους πουτανοκυνηγους δεν έχουν σχέση με τις ιδιότητες του love tourist.
Αυτό δεν καταλαβαίνετε πολλοί.Αν δίνετε την εντύπωση γαμπρού,lover κτλ θα πρέπει να σκάτε τα διπλα,τριπλά στο σπονσοριλικι,δεν είναι ότι έχετε πλεονέκτημα αλλά το αντίθετο.
Είναι άλλο πεδίο,άλλο game με άλλους κανόνες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ο κμαν2 οταν θελει να γραψει σωστα πραγματα και γραφει αρκετες φορες σωστα

τωρα δλδ πως να μην του δωσω τα ευσημα γι' αυτα τα 2-3 τελυταια του ποστ

σαφως και εγω συμφωνω οτι τα 8-9αρια θελουν χοντρη μαρμιτα
και οτι πρεπει να δειχνεις οτι υπαρχει back round απο πισω
διοτι ειναι πολυ πονηρες και το καταλαβαινουν αν πας να πεις ψεμματα

επισης ο κμαν2 ειπε και ακομη πολυ σωστο
οτι εχει καλες πουτανες με 50 ευρω αλλα θελει ψαξιμο

αυτο που φωναζω εγω τοσο καιρο εδω μεσα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ποια skills μωρε kman? Απλά δεν δίνω πάνω απο 40$ για πουτάνα στο Κιεβο..Τόσο απλά..Με 200$ βρίσκεις μουνάρα..Μπαίνεις caribbean και σε όποια πεις 200 ήρθε επιτόπου ακόμα και ο ταμτάκος να είσαι..Λες και δεν ήμουν εκεί δεν μίλησα μαζί τους.

Με 50 το λένε πολυ αλλά δεν έχω δει ποτέ ΑΚΡΙΒΕΙΣ πληροφορίες. Όχι ότι δεν υπάρχει αλλά να δοθεί η πηγή να ξέρει ο κόσμος που να ψάξει..Το sexkiev σύντομα που θα πάνε τα παιδία και θα το τεσταρούν θα γραψουν αυτά που σας είπα μουφα.Κρατηστε το post σαν αναφορά για τέλος Φεβρουαρίου.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα αυτό ακριβώς λέω ότι με μαϊμούδες δεν κάνεις τίποτα.Και πολύ δύσκολα θα γαμησεις οχταρι με φόρεμα 150 ευρώ αν δεν την έχεις πείσει ότι έχεις ρευστότητα.
Δεν είναι χαζές οι γκομενες.Αν τις κοροϊδεύεις θεωρούν ότι χάνουν το χρόνο τους μαζί σου.

Kman λεμε παντα σε συναρτηση με το να σε γουσταρει λιγο. Αλλιως για να καθαρισεις gucci κ πανω. Αν σε γουσταρει μπορει να καθαρισεις με ενα φορεματακι. Αν σε γουσταρει πολυ καθαριζεις και με μια κρεμα των 50 η κολωνια. Αλλα πρεπει να σε θελει. Κοινος παρονομαστης, το χερι θα μπει στην τσεπη. Τοσο ποσο φτασει εξαρταται απο την ποιοτητα. Πιο μετρια μπορει να ναι κ τζαμπα αλλα θα ναι 6αρι 6μιση μαξ. Γουστα ειναι αυτα. Εγω προτιμω αυτα τα μουνια κ ας ειναι μετρια γιατι στο γαμησι θα μου δωθουν θα σπαρταρανε κ για την εμπειρια κανω κ ενα πιο ποιοτικο με ενα φορεματακι των 100 για οχι μονο για τη βραδια, αλλα για μερικες συναντησεις, ετσι να φυγω με γλυκα απο την ποιοτητα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ποια skills μωρε kman? Απλά δεν δίνω πάνω απο 40$ για πουτάνα στο Κιεβο..Τόσο απλά..Με 200$ βρίσκεις μουνάρα..Μπαίνεις caribbean και σε όποια πεις 200 ήρθε επιτόπου ακόμα και ο ταμτάκος να είσαι..Λες και δεν ήμουν εκεί δεν μίλησα μαζί τους.

Με 50 το λένε πολυ αλλά δεν έχω δει ποτέ ΑΚΡΙΒΕΙΣ πληροφορίες. Όχι ότι δεν υπάρχει αλλά να δοθεί η πηγή να ξέρει ο κόσμος που να ψάξει..Το sexkiev σύντομα που θα πάνε τα παιδία και θα το τεσταρούν θα γραψουν αυτά που σας είπα μουφα.Κρατηστε το post σαν αναφορά για τέλος Φεβρουαρίου.

και ψευτικες που ειναι πολλες απο τις φοτογραφιες παλι υπαρχουν και πουτανες μεσα στο sexkiev που ειναι 7αρια

θα το επιβεβαιωσουν τα παιδια που θα πανε για το παιχνιδι της ΑΕΚ

απλα ειπαμε θελει ψαξιμο

εγω εχω 1,5 χρονο να παω κιεβο

ο popov τοτε που ηταν στα πραγματα και ασχολουταν ειχε ποσταρει καλες περιπτωσεις απο το sexkiev +7

τις οποιες τις τιμησα οταν πηγα επανω στο κιεβο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
επισης ποσταρες ενα πολυ καλο site με βιζιτες dr. love

παντως ευγε για το ψαξιμο  :hi:

ρωτησα την γνωμη του popov για το εν λογο site

και μου ειπε κλασικο βιζιτο site

σιγουρα θα εχει και πολυ καλες περιπτωσεις

μονο και μονο απο την τεραστια εμπειρια του

αυτο εμενα μου αρκει για να το προτεινω

εδω δημοσια  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο κμαν2 οταν θελει να γραψει σωστα πραγματα και γραφει αρκετες φορες σωστα

τωρα δλδ πως να μην του δωσω τα ευσημα γι' αυτα τα 2-3 τελυταια του ποστ

σαφως και εγω συμφωνω οτι τα 8-9αρια θελουν χοντρη μαρμιτα
και οτι πρεπει να δειχνεις οτι υπαρχει back round απο πισω
διοτι ειναι πολυ πονηρες και το καταλαβαινουν αν πας να πεις ψεμματα

επισης ο κμαν2 ειπε και ακομη πολυ σωστο
οτι εχει καλες πουτανες με 50 ευρω αλλα θελει ψαξιμο

αυτο που φωναζω εγω τοσο καιρο εδω μεσα

Είπα ότι θέλει υπομονή.Ο καυλεας που γειωνεται Κίεβο δεν εχει χρόνο να περιμένει.Θα αρχίσει να καλεί τα κοννε του απο το ίντερνετ και θα δίνει μίνιμουμ κατοσταρα γιατί τόσα θελουν για να έρθουν σίγουρα.Εκει θα σκάσουν και τα αστέρια και οι μέτριες με τις μούφα φωτο.Δεν μπορεί να τις αποφύγει.
Αν εχει χρόνο και μπορει να κάνει υπομονή θα πετύχει καλύτερες τιμές αλλά θα γαμησει πολύ λιγότερες.Καλυτερες εμφανισιακά και φτηνοτερες αλλα λιγότερες για αυτό είναι σχετικό αν έχει νόημα να περιμένει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman λεμε παντα σε συναρτηση με το να σε γουσταρει λιγο. Αλλιως για να καθαρισεις gucci κ πανω. Αν σε γουσταρει μπορει να καθαρισεις με ενα φορεματακι. Αν σε γουσταρει πολυ καθαριζεις και με μια κρεμα των 50 η κολωνια. Αλλα πρεπει να σε θελει. Κοινος παρονομαστης, το χερι θα μπει στην τσεπη. Τοσο ποσο φτασει εξαρταται απο την ποιοτητα. Πιο μετρια μπορει να ναι κ τζαμπα αλλα θα ναι 6αρι 6μιση μαξ. Γουστα ειναι αυτα. Εγω προτιμω αυτα τα μουνια κ ας ειναι μετρια γιατι στο γαμησι θα μου δωθουν θα σπαρταρανε κ για την εμπειρια κανω κ ενα πιο ποιοτικο με ενα φορεματακι των 100 για οχι μονο για τη βραδια, αλλα για μερικες συναντησεις, ετσι να φυγω με γλυκα απο την ποιοτητα.

Για να σε γουστάρει πρέπει να έχεις ρευστότητα.Αν δεν έχεις ρευστότητα δε σε γουστάρει.Αυτες δε δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση άλλα στα λεφτά και το lifestyle.(το lifestyle βέβαια το αγοράζεις με λεφτά).

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Είπα ότι θέλει υπομονή.Ο καυλεας που γειωνεται Κίεβο δεν εχει χρόνο να περιμένει.Θα αρχίσει να καλεί τα κοννε του απο το ίντερνετ και θα δίνει μίνιμουμ κατοσταρα γιατί τόσα θελουν για να έρθουν σίγουρα.Εκει θα σκάσουν και τα αστέρια και οι μέτριες με τις λούφα φωτο.Δεν μπορεί να τις αποφύγει.
Αν εχει χρόνο και μπορει να κάνει υπομονή θα πετύχει καλύτερες τιμές αλλά θα γαμησει πολύ λιγότερες.Καλυτερες εμφανισιακά και φτηνοτερες αλλα λιγότερες για αυτό είναι σχετικό αν έχει νόημα να περιμένει.

πολυ σωστα  :hi:

απλα και εγω ειμαι της υπομονης και οχι βιαστικες κινησεις

αυτο προτεινω σε οσους θα ανεβουν κιεβο για πρωτη φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom