Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Κανονικα!
Ρουμανες, Ουκρανές, (και Ρωσιδες σε λιγοτερο βαθμο) που έχουν Lush, δουλευουν στάνταρ σαν camgirls. To ξέρεις οτι έχει 100 usd.Δηλαδη δεν ειναι κατι το οποιο το αγοράζει καποια δηλαδη μονο και μονο για την καυλα της. Ειδικά σε ουκρανια.
Για αυτές ειναι investment!

Δεν ξέρω  :think:
Δεν με πειράζει πάντως αν δουλεύει.
Αν και η κάμερα που κάναμε skype,ήταν της πλάκας.

Γερμανία πάντως το έχουν σχεδόν όλες.
Από amazon.de που το εχω πάρει για δώρο όντως 100ευρώ.

Επειδή έβγαινα με Τσέχα που ηταν κατά περιόδους και Camgirl,δε θα είχα κανένα πρόβλημα ακόμη και να την παντρευτώ.
Στα αρχίδια μου τελείως.
Αλλά να ήταν μέχρι Camgirl,τίποτα περισσότερο από αυτό.

@Glock είμαστε μακριά φίλε.
Απορώ γιατί ο Kman σε κράζει ενώ ντύνεσαι σαν Μπάλκαν γόης.
Να ξέρεις ότι το carrot fit με σηκωμένο μπατζάκι,εδω είναι το casual ντύσιμο με τζιν που κάνουν οι γκόμενες και εμένα μου αρέσει στο μάτι.
Σε άντρα είναι ένδειξη ότι δεν είναι straight.
Δεν ξέρω τι μόδες παίζουν Ελλάδα.
Πάντως το στυλ σου είναι trendy νεανικό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ο μεσαιος ειμαι εγω

Συνημμένα

• ΝΙCΚ,DΕΝΝΙS & DΑVΕ.jpg
    ΝΙCΚ,DΕΝΝΙS & DΑVΕ.jpg
    322,8 KB · Εμφανίσεις: 43

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γκλογκ, το style σου ψιλοπιάνει ρουμανια (αν και πρεπει να ξεφορτωθείς τα βραχιόλια! Αν θελεις να εχεις κατι στο χέρι σου, μονο ρολοι και τιποτα αλλο).

Ουκρανια ΑΠΟΛΕΙΕΤΑΙ.
Θα γραψω στο θρεντ των ερωτύλων περι του στυλ ακριβως που γουστάρουν, καθως μου τα έμαθε η (πολυχρονη) δικιά μου πρώην.Οχι μονο ντυσιματος και μαλλιών, αλλα και ακριβους σωματότυπου.
Φίλε Ουκρανία το εχω ψαξει πολύ! 25 βράδια έχω βγει έξω σε 5 πόλεις και κανενα στυλ δεν εντυπωσίασε! Αλλά πράγματα παίζουν εκεί! Τα έχουμε πει δεκάδες φορές!Ο Ντέρτι και ο love με τρύπια παπούτσια να σκάσουν  πάλι θα γαμήσουν διότι τον πούτσο τους τον έχουν καρφώσει στο μυαλό της γκόμενας πριν καν πατήσουν στη χώρα!

*ΒΠ Και βεβαια έχω φουλ νεανικό ντύσιμο στις εξόδους μου και φουλ κλασικό στη δουλειά μου!

**Επίσης γκόμενες που μας γουστάρουν ποτέ δεν μας λένε την αλήθεια για το πώς να είμαστε ωραίοι για να μην αρέσουμε σε άλλες και μας χάσουν! :2funny:Πάντα λένε ψέματα αν δεν μας πάει κάτι!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φίλε Ουκρανία το εχω ψαξει πολύ! 25 βράδια έχω βγει έξω σε 5 πόλεις και κανενα στυλ δεν εντυπωσίασε! Αλλά πράγματα παίζουν εκεί! Τα έχουμε πει δεκάδες φορές!Ο Ντέρτι και ο love με τρύπια παπούτσια να σκάσουν  πάλι θα γαμήσουν διότι τον πούτσο τους τον έχουν καρφώσει στο μυαλό της γκόμενας πριν καν πατήσουν στη χώρα!

*ΒΠ Και βεβαια έχω φουλ νεανικό ντύσιμο στις εξόδους μου και φουλ κλασικό στη δουλειά μου!

καμία φορα, καλο θα ηταν να πεφτουν και τα στανταρ μας ωστε να πετυχουμε τον στοχο που δεν ειναι αλλος απο  :knockinb:

οπως λεει και η λαικη παροιμια αν δεν μπαζωσεις σε milfαρες δεν χτιζεις

τωρα η ποιοτητα εχει και καποιο κοστος και ωραιος και νεος να εισαι θελει μαρμιτα το 7-8-9αρι

ετσι δουλευει το συστημα

εδω βλεπετε στη ελλαδα θελουν μαρμιτα ολα τα μπαζα που την εχουν δει γκομενες

στην ουκρανια δεν θα θελουν που ξερουν τουλαχιστον απο πολυ μικρες ποσο μετρανε σαν γκομενες

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Θα σας δώσω λίγα tips απο τις 13+ Ουκρανέζες που έχω πάρει την τελευταία διετία. Τονίζω δεν είναι δικές μου απόψεις μου τα έχουν πεί ξεκάθαρα.

1. Δεν αρέσουν οι τύποι με τα μούσια,μακρυα μαλλία κλπ..Βαλκανικό style αυτό που τρελαίνει Ελληνίδες. ξεχνάτε μούσια κλπ. Σας το ΕΓΓΥΟΜΑΙ..ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ εκει.
2. Δεν τους αρέσουν οι αρκετά μαυριδερόι. Αν είστε αρκετά καλύτερα πάτε προς Πολωνία (ακόμα και τωρα που έχει μηδενίσει για μένα).
3. Τους αρέσουν οι ευγενικές φάτσες όχι τρελά μπράτσα κλπ. Αυτα που περνάνε δηλαδή στα βαλκάνια και Σερβία κλπ. Μπράβος style. Περνάει το style του καλού παιδιού.
4. Δεν τους αρέσουν οι πολύ trendy και πολύ εκδηλωτικοί. Ένα απλό σεμνό ντύσιμο και όχι υπερβολές στις κινησεις και στα λογια. Ο λόγος που αποτυγχάνουν πλήρως οι Ιταλοί στην χώρα.
5. Το καμάκι γίνεται στα λόγια όχι στον χορο. Στηρίζεσαι στο Λέγειν αν δεν έχεις πολύ καλό και πας μόνο λόγω καλής εμφάνισης και εντυπωσιακού χορού (π.χ. Λάτιν) δεν περνάνε εκεί αυτα. Γι αυτό δεν βλέπεις ποτε Μαυριδερούς Ισπανους χορευτες εκει που έχουν κατακλυσει άλλες χώρες όπως Πολωνια.

Οι τούρκοι αν και δεν έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά πηγαίνουν λόγω ότι δεν χρειάζονται visa, και το 90% αυτών απλά πληρώνει Πουτάνες. Το άλλο 10% πάει με χοντρές ή μπάζα τις απελπισμένες εκει που ζούν μέσα στην κατάρα να έχουν τόσες ωραίες γυναίκες που πρέπει να συναγωνιστούν. Normal γκομενα Τουρκος βγαζει ένας στους 1000 έτος 2018.

Ίσως οι διαφορετικές απόψεις να έχουν να κάνουν και με το διαφορετικό στυλ του καθενός. Αλλά πιστευω ο σωστός παίχτης ματαμορφώνεται ανά περίσταση.

Μιλάμε πάντα για χωρίς μαρούλι..Με μαρούλι θα γαμήσει και ο γύφτος εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά πρέπει να έχεις ανεκφραστο poker face και να μην κάνεις γκριμάτσες.Οι Αμερικανοί,Ιταλοί,μεσογειακοι κάνουν πολλές γκριμάτσες.Ουκρανία κολλάει πιο πολύ το φλεγματικο βρετανικό στυλ και το βαρύ σλάβικο.
Σκοτεινά ρούχα,σκοτεινό βλέμμα και πρέπει να χαμογελάς λίγο,να μην κουνιέσαι πολύ ούτε να κάνεις χειρονομιες.
Πρέπει να δείχνεις σοβαρό άτομο με κύρος και ισχυ,όχι κανας φλουερας χιπστερας,κουνιστος,πολύχρωμος,party boy κτλ.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μια πολυ καλη επιλογη για φαγητο-ποτο ειναι το Avalon, στο οποιο συχναζουν και πολλες γυναικοπαρεες για νορμαλ γνωριμιες .

Ενα πραγμα π μου εκανε εντυπωση Κιεβο ειναι οτι δεν γνωριζουν κ δεν καταλαβαινουν Αγγλικα. Φανταζομαι οτι πολυ απλα, ΔΕΝ πατας εκτος Κιεβου.

Τιντερ παροτι ειχα παρα παρα πολλα ματσακια(μαλλον τα περισσοτερα ever θα ελεγα),μονο με 2-3 τα λεγαμε νορμαλ , ηξεραν Αγγλικα κτλπ. ενα κολλησε λιγο γιατι ειχε υψος 1.92 ! Εγω 1.98, καλα fb k insta πολυ γελιο, η ψηλοτερη σε ολες τις φωτο. Δεν ασχοληθηκα, ηταν 7 με το ζορι.

Οι υπολοιπες αδυνατουσαν να κατανοησουν απλοικα μηνυματα με  απλες αγγλικες λεξεις

Τα 7,5 κ πανω μετα τα πρωτα μηνυματα ρωτουσαν what you have to offer .  Απ τις φωτο καταλαβαινα οτι εψαχναν σπονσορες ή δουλευαν σαν ct (πετυχα και 2-3 ct γνωστα Αθηνα, με 1 τα ειπαμε κ λιγο αλλα δεν το εψηνα)

Η γενικη εντυπωση απο Κιεβο ειναι οτι ψαχνουν σπονσορες. Κ ο κολλητος μ που ειναι επισης εμφανισιμος κ πιο εμπειρος σε αυτα τα app τα ιδια ελεγε.

Κιεβο επισης περασα χλιδατα με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσο περιμενα, ετρωγα σε πολυ καλα μαγαζια κ πληρωνα κατω απο 50 ευρω για 2 ατομα. Παντως πολυ ωραιες γυναικες γενικα δεν πολυειδα. Και στα μωλ πηγα κ γυρισα κ ψωνισα κ σουπερ μαρκετ κλπ.. μετρια πραγματα.

To avalon ειναι πολυ ωραιο μαγαζι το μπαρ αλχιμιστης ειναι το κορυφαιο για γνωριμιες επιπεδου..εχει πολλες πλουσιες εκει και γενικα τον καλυτερο κοσμο..Πας ντυμενος πολυ κυριλε και αν εισαι τυχερος μπορει να σου κατσει λαχειο...Αν δεν εχει το στυλ πλουσιου και αν δεν κυκλοφορας με λεφτα δεν ειναι καλη επιλογη..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ρε ρολογα σε ειχα για εξυπνο παλικαρι

τι να ζηλεψω εγω απο τον kman2 το λεω αυτο γιατι εκανες παραθεση σε δικο μου ποστ

την οικονομικη του ανεση;

δεν νομιζω να βρισκεται καλυτερα οικονομικα απο εμενα, ασχετα αν δεν εχω κανει ουτε θα κανω επιδειξη χρηματων ποτε διοτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου

που χρησοπληρωνει τις πουτανες ενα καρο λεφτα;

που εγω μπορω να γαμησω τις ιδιες πουτανες που γαμαει αυτος με λιγοτερα φραγκα

την ηλικια του;

που ειμαι μικροτερος του κατα 10 χρονια

την ομορφια του;

εδω γελαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνω με καλυπτει πληρως και εμενα....

Για να σε ζηλευουν οι αλλοι πρεπει να στο λενε και να το εννοουνε οχι να το λες εσυ μονος σου...
Εδω υπαρχει καταιγιδα αρνητικων σχολιων απο γνωστες κατα και καποιοι χαιρονται...Σαν τους πολιτικους που τους μουτζωνουν και αυτοι κανουν πως δεν συμβαινει τιποτα....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ρε βλάκες αφού σας ξεφτιλίζω συνεχώς.Ξέρω τι κάνετε και πέφτετε συνέχεια στην παγίδα.
Λέει ο άλλος δεν ήσουν Carribean,τον βγάζω βλάκα.Λέει ο άλλος δεν πήγε Κίεβο,τον γελοιοποιώ με φωτό.Λέει ο άλλος δε γάμησες βάζω τη φωτό από το μοντέλο στο ξενοδοχείο.
Και Λευκορρωσία ακόμα αμφισβητούσαν οτι είχα πάει,πέταξα τη φωτό από τη βίζα και μόκο.Και τώρα μου προσάπτουν οτι έμεινα μόνο μία μέρα τάχα επειδή έχω την απόδειξη από το ένα μόνο ξενοδοχείο.Εντάξει να ποστάρω και το μέιλ της επιβεβαίωσης αν το βρω από το διαμέρισμα στο Μινσκ.
Τους τέλειωσαν τα επιχειρήματα Ουκρανία και ψάχνουν αποδείξεις για κάτι που έγινε 7 χρόνια πριν για να κλονίσουν την αξιοπιστία μου.Αλλά πιάνουν τα αρχίδια μου φυσικά αφού και αυτά έγιναν τότε.
Μιλάμε για πάρτυ.Αλλά είναι τεράστια ζημιά γιατί βρίσκω την ευκαιρία να εκδικηθώ και να χτυπήσω στο ψαχνό ολόκληρες νοοτροπίες μιλάμε για αυτό που ονομάζεται σύγχρονη Ελλάδα.Μιλάμε οτι βυσσοδομώ απολύτως.Είναι σα να ρίχνω τον Τσίπρα στο βόθρο και να τον χέζω.
Τα ποστ μένουν.Η ζημιά έχει γίνει.
kman το να λες βλακα τον αλλον ειλικρινα δεν σημαινει οτι ειναι κιολας..
αρχισες παλι τα ιδια...Πηγες λιγο να σοβαρευτεις αλλα δεν...
Φιλε σου τα εχω ξαναπει και θα στα ξαναπω για αυτους που ξερω δεν θα μιλησω για εμενα

Ο Drlove αυτες που αποδεδειγμενα πηδαει εσυ μπορεις να τις πηδηξεις χωρις λεφτα??οχι
Ο drlove με λεφτα μπορει να βαρεσει αυτες που λες εσυ και μαλιστα με πολυ λιγοτερα
αφου θελεις να μιλησουμε για πουτανες εχε υποψην σου οτι οι πουτανες δεν κανουν τα ιδια σε ολους ουτε καθονται την ιδια ωρα...Εσενα και το μαξιμου σου παιρνουν και ειμαι σιγουρος σου κανουν τα λιγοτερα και μετα γελανε με τα λεφτα σου και τα τρωνε με σκουπιδιαριδες..Αν νομιζει εσυ και αυτοι που σε υποστηριζουν οτι αυτο ειναι μαγκια μπραβο σας αφηστε ομως και εμας να αλλαξουμε σοβαρες και χρησιμες πληροφοριες στο τοπικ και μην μας σπατε τα αρχιδια
Οσο αφορα τον memosan εχει γραψει ιστορια στο μινσκ οπως και εγω με πανω απο 50 επισκεψεις και ερχεσε εσυ σε μισο βραδυ να μας πεις για τον μινσκ ελεος.......
Ο parispapis σου υπενθυμισε ολες τις μαλακιες που ειχες κανει παλαιοτερα...Εσυ σαν καλος σπικερ απομονωσες οτι σε συμφερει και τα λες στους ασχετους...
Συνεχισε να μας διασκεδαζεις και να μας δειχνεις τσοντες καταλαβε ομως οτι τα υπολοιπα σταματα τα!!!Ελεος σεβασου λιγο και τους αλλους που ειναι εδω περα!!!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Θα σας δώσω λίγα tips απο τις 13+ Ουκρανέζες που έχω πάρει την τελευταία διετία. Τονίζω δεν είναι δικές μου απόψεις μου τα έχουν πεί ξεκάθαρα.

1. Δεν αρέσουν οι τύποι με τα μούσια,μακρυα μαλλία κλπ..Βαλκανικό style αυτό που τρελαίνει Ελληνίδες. ξεχνάτε μούσια κλπ. Σας το ΕΓΓΥΟΜΑΙ..ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ εκει.
2. Δεν τους αρέσουν οι αρκετά μαυριδερόι. Αν είστε αρκετά καλύτερα πάτε προς Πολωνία (ακόμα και τωρα που έχει μηδενίσει για μένα).
3. Τους αρέσουν οι ευγενικές φάτσες όχι τρελά μπράτσα κλπ. Αυτα που περνάνε δηλαδή στα βαλκάνια και Σερβία κλπ. Μπράβος style. Περνάει το style του καλού παιδιού.
4. Δεν τους αρέσουν οι πολύ trendy και πολύ εκδηλωτικοί. Ένα απλό σεμνό ντύσιμο και όχι υπερβολές στις κινησεις και στα λογια. Ο λόγος που αποτυγχάνουν πλήρως οι Ιταλοί στην χώρα.
5. Το καμάκι γίνεται στα λόγια όχι στον χορο. Στηρίζεσαι στο Λέγειν αν δεν έχεις πολύ καλό και πας μόνο λόγω καλής εμφάνισης και εντυπωσιακού χορού (π.χ. Λάτιν) δεν περνάνε εκεί αυτα. Γι αυτό δεν βλέπεις ποτε Μαυριδερούς Ισπανους χορευτες εκει που έχουν κατακλυσει άλλες χώρες όπως Πολωνια.

Οι τούρκοι αν και δεν έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά πηγαίνουν λόγω ότι δεν χρειάζονται visa, και το 90% αυτών απλά πληρώνει Πουτάνες. Το άλλο 10% πάει με χοντρές ή μπάζα τις απελπισμένες εκει που ζούν μέσα στην κατάρα να έχουν τόσες ωραίες γυναίκες που πρέπει να συναγωνιστούν. Normal γκομενα Τουρκος βγαζει ένας στους 1000 έτος 2018.

Ίσως οι διαφορετικές απόψεις να έχουν να κάνουν και με το διαφορετικό στυλ του καθενός. Αλλά πιστευω ο σωστός παίχτης ματαμορφώνεται ανά περίσταση.

υπερπολιτιμες πληροφοριες για οποιον εχει τα ματια του ανοιχτα

Απλα να θυμαστε οσες πληροφοριες και αν δωσουμε πρεπει να τις κανετε πραξη!Θελει θαρος και εμπειρια η οποια αποκταται με τον καιρο....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αντε ρε μαλάκα που σε πιάνουν κώτσο,ασχολείσαι όλη την ώρα με τα dating sites και παίζεις το πουλί σου γιατί δεν έχεις λεφτά να πας.Αντε ρε μπινέδες.Δε σας έχουμε πάρει χαμπάρι νομίζετε?
Τρεχάτε να χτυπήσετε καμιά παχιά ή αλληλομαλακία γιατί δε σας παίρνει για τίποτα άλλο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

κμαν εχεις κονε στην εφορια και ξερεις ποσα βγαζει ο καθενας???
τι νομιζεις μονο εσυ εχεις λεφτα επειδη τα λες αλλοι στην ελλαδα δεν υπαρχουν με λεφτα...
Χαλαρωσε φιλε μου δεν εισαι ο ιδιοκτητης μεγαλης αε να μιλας ετσι υπαλληλος εισαι ελεος!(αν και αυτοι που εχουν πραγματικα πολλα λεφτα δεν εχουν καμια σχεση σε συμπεριφορα και επιδειξη με εσενα...)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τα ρεστωράν και τα καφέ στο Κίεβο είναι γενικά της πούτσας με πολύ μέτρια ποιότητα(εκτός από τα πανάκριβα που έχουν όντως ευρωπαικά στάνταρτς αλλά πληρώνεις διπλά ή τριπλά από ό,τι στη δυτική Ευρώπη για τα ίδια πράγματα).
Συνεπώς δεν παίζει ρόλο σε ποιο μαγαζί θα την πας(ξέρουν οτι όλα ίδια είναι με το ίδιο περιορισμένο μενού,τις μικρές μερίδες και τα άνοστα πράγματα).Σημασία έχουν μόνο τα logistics,πόσο κοντά είναι στο σπίτι σου και αν η γκόμενα προτιμάει σούσι ή ιταλικό.
Από κλαμπ όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερο.Βασικά παίζουν μπάλλα μόνο τα Carribean,Chi,D Lux που είναι και τα πιο ακριβά και συγκεντρώνουν όλες τις εμφανίσιμες γκόμενες που βγαίνουν νύχτα.
Για ψάρεμα σε μωλς αξίζουν Gulliver,Globus και Cym αλλά δε θα έχεις χρόνο αφού θα ασχολείσαι με το internet dating.

Αν βγάλεις γκόμενα τη νύχτα σε κλαμπ μειώνονται οι πιθανότητες να τη γαμήσεις αφού θα κουραστεί και θα θέλει να πάει για ύπνο.Συνεπώς πρέπει να πας στα κλαμπ χωρίς γκόμενα εκτός αν έχεις κατά νου τριολέ.
Αντίθετα η χορτάτη γκόμενα αφού ντερλικώσει θα έχει και όρεξη για σεξ συνεπώς μη φοβάσαι τα ραντεβού σε ρεστωράν φοβούμενος οτι το φαί θα τις φουσκώσει και θα τις κοιμήσει ή θα φοβούνται οτι θα πέρδονται στο κρεβάτι.
Δεν παίζουν τέτοιες αβρότητες Ουκρανία.
Σε μπαρ καλύτερα να μην πας αφού δεν είναι νεροφίδες όπως οι Πολωνές και θα γίνεις κώλος με τα νοθευμένα σκατοποτά που σερβίρουν.Η ασφαλής λύση είναι να προμηθευτείς μερικά ποιοτικά κρασιά και ουίσκια στα duty free στο αεροδρόμιο και να προσκαλέσεις τη γκόμενα να τα πιείτε μαζί.Καμία δεν αρνείται πρακτικά αφού τα αυθεντικά ποτά σπανίζουν Ουκρανία(πλην της βότκας και της μπύρας που οι γκόμενες δεν πίνουν,θεωρούνται αντρικά ποτά) και είναι για αυτή μια εμπειρία.
Επίσης μπορείς να προμηθευτείς στο αεροδρόμιο δωράκια όμως αρώματα κτλ.Θα το εκτιμήσουν πολύ.Δίνεις και λόγο στις μουνάρες να έρθουν σπίτι σου.(οι άλλες θα έρθουν και τζάμπα,οι μουνάρες θα σε ρωτήσουν γιατί να έρθω.)
Επίσης Ουκρανία δε δουλεύει η EC κάρτα σίγουρα,οπότε πάρε πιστωτική ή μίνιμουμ 1500 ευρώ σε μετρητά για το τριήμερο.
Δε θα τα χρειαστείς αναγκαία αλλά χρειάζεται δύναμη πυρός για να ψαρώνεις τον ανταγωνισμό ειδικά στα κλαμπ.

εισαι ασχετος τελειως...Οτι δεν ξερεις παραπληροφορεις...Εχει ρεστοραντ παρα πολυ καλα και απιθανες τιμες που δεν τις βρισκεις πουθενα στην Ευρωπη..Σπονδη δεν ειναι(ουτε τα καλα εστιατορια γιατι δεν εχουν φρεσκα υλικα)αλλα μπορεις να φας πολυ καλα με απιστευτα χαμηλες τιμες..Στο λβοβ ειναι τσαμπα.συντομα θα γραψω λιστα εστιατοριων και τιμες..
Στα κλαμπ παλι εισαι ασχετος..Αμα παει καποιος χωρις λεφτα στο chi θα φαει πορτα η σαν γυφτος...Στο chi delux kai skybar εχει κυριως βιζιτες και πολυ ακριβα πορτοφολια και το σκ απλα μπλεκονται και με κανονικες!ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ σε αυτους που θελουν ερωτοτουρισμο(και δεν ειναι σαν τον ρουβα) η σε αυτους που δεν εχουν πολλα λεφτα στην τσεπη τους..
το caribean ειναι μια κατηγορια μονο του..Εχει τις καριολες που ερχονται μονες τους και σου ζηταν λεφτα να τις πηδηξεις(για αυτο πας εκει γιατι τα chi Και skybar ειναι πανακριβα ακομα και για εσενα αλλα εχει και κανονικες το σκ(εβδομαδιαια δουλευουν η σπουδαζουν δεν βγαινουν βραδυ)εχει και ωραιο προγραμμα Live οποτε αξιζει μια βολτα για ολους τους παικτες...
τo shooters εχει παλι 2 κατηγοριες του μαγαζιου που καθονται σε 2-3 συγκεκριμενα τραπεζια και αν εχεις παει πολλες φορες ξερεις ποιες ειναι και οι υπολοιπες που ειναι οι πιο ευκολες που υπαρχουν στο κιεβο..Εκει εχεις και τις περισοτερες πιθανοτητες να βαρεσεις το ιδιο βραδυ..
Το forsage και το σαχον ειναι φοιτητομαγαζα που αμα εισαι ωραιος και νεος θα κανεις θραυση..(χωρις λεφτα παντα) το ιδιο και αν εισαι καλο καμακι...Πας μετα τις 4 παντα και θα δεις οτι ολες στο τελος φιλιουνται...Εκει στοχος σου ειναι ψιλομεθυσμενες και καυλωμενες(αυτα ειναι καμακι κμαν μπορεις να βρεις τις καυλωμενες θα σε παραδεχθω αλλα που να ξερεις εσυ απο τετοια...εχει πολλες)η amateurs που σε ενα δυο χρονια θα μεταγραφουν στο skybar κλπ...Μονο για δυνατους παικτες και τα δυο δεν ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΣΕ SEXTOURISTES ΟΙ γκομενες εκει τους σιχαινονται....ΔΕν συστηνετε ακομα σε αυτους που φαινονται γεροι γιατι μο ηλικιας ειναι 20χρονων...
Abalon εξηγησα στο πιο πανω μηνυμα για τον αλχιμιστη....
οποιος ειναι πιτσιρικας του  προτεινω και το Bionica(kman εχεις παει εκει???Μπα για πορτα σε κοβω)
Τελος το σορρυ μπαμπουσκα ειναι για αυτους που τους αρεσουν οι γκομενες που ειναι τελειωμενες και μεχρι 5 στην εμφανιση...Αμα βολευεσε μεχρι 5αρια ειναι το καλυτερο μαγαζι....
Τελος υπαρχει και νεο μαγαζι διπλα απο το delux(defleur πλεον)που θα το βολιδοσκοπισω την επομενη φορα(20φεβρ)
ΟΣο για τα mall παλι ασχετος εισαι

Το πιο καινουργιο και καλυτερο μαλλ που πανε ολες οι μουναρες ειναι το ocean plasa..(αυτο προτεινω)
αλλο πολυ καλο και μεγαλο ειναι το dreamtown 1 και 2(ειναι διπλα)
επισης καλο ειναι το skymall
το gulliver καλο
το globus δεν εχει να κατσεις δεν λεει
και το τσουμ δεν εχει παλι να κατσει και πανω δεν εχει κοσμο γιατι ειναι παντακριβο σαν το atica στην αθηνα οποτε δεν μπορω να καταλαβω πως στελνεις κοσμο στα 2 τελευταια να κανουν καμακι και το gulliver ειναι απλα πολυ πιο πισω απο το Ocean plasa...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φιλε σου τα εχω ξαναπει και θα στα ξαναπω για αυτους που ξερω δεν θα μιλησω για εμενα

Ο Drlove αυτες που αποδεδειγμενα πηδαει εσυ μπορεις να τις πηδηξεις χωρις λεφτα??οχι
Ο drlove με λεφτα μπορει να βαρεσει αυτες που λες εσυ και μαλιστα με πολυ λιγοτερα
αφου θελεις να μιλησουμε για πουτανες εχε υποψην σου οτι οι πουτανες δεν κανουν τα ιδια σε ολους ουτε καθονται την ιδια ωρα...Εσενα και το μαξιμου σου παιρνουν και ειμαι σιγουρος σου κανουν τα λιγοτερα και μετα γελανε με τα λεφτα σου και τα τρωνε με σκουπιδιαριδες..Αν νομιζει εσυ και αυτοι που σε υποστηριζουν οτι αυτο ειναι μαγκια μπραβο σας αφηστε ομως και εμας να αλλαξουμε σοβαρες και χρησιμες πληροφοριες στο τοπικ και μην μας σπατε τα αρχιδια
Οσο αφορα τον memosan εχει γραψει ιστορια στο μινσκ οπως και εγω με πανω απο 50 επισκεψεις και ερχεσε εσυ σε μισο βραδυ να μας πεις για τον μινσκ ελεος.......
Ο parispapis σου υπενθυμισε ολες τις μαλακιες που ειχες κανει παλαιοτερα...Εσυ σαν καλος σπικερ απομονωσες οτι σε συμφερει και τα λες στους ασχετους...
Συνεχισε να μας διασκεδαζεις και να μας δειχνεις τσοντες καταλαβε ομως οτι τα υπολοιπα σταματα τα!!!Ελεος σεβασου λιγο και τους αλλους που ειναι εδω περα!!!!

ξανακάνουμε κύκλο... έχουμε και άλλο νήμα να υπενθυμίσω...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

:thumbsup: :hi:

με καλυψες απολυτα γιατρε

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
δειτε το μοντελο και τηλεπαρουσιαστρια στην Ουκρανια Oxana Streltsova σε 4 hardcore sextape. Στο τρίτο παίρνει μια πιπα με καλή τεχνική αν και θα χρειαζόταν περισσότερο πάθος.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Επίσης οι πληροφορίες που δίνουμε εδώ πρέπει να δίνονται με αντικειμενικότητα και όχι με προσωπικές φιλίες η τυφλά με την λογική οπαδού. Π.χ είμαι υπερ κμαν ότι και να πεί έχει δίκιο ή έιμαι υπερ  Dr. Love έχει τυφλά δίκιο. Μέγα λάθος που κάνει πολύ κόσμος.

Π.χ με τον Σπύρο που γνωριζόμαστε κιόλλας συμφωνούμε στο 90% στα γραφόμενα μας. Όπως μου έχει πει έυστοχα πως είναι δυνατόν τα μαθηματικά τα δικά μου πάντα να ταιριάζουν με τα μαθηματικά τα δικά σου με αυτά που ζούμε εκεί στα ταξίδια και πολλοί άλλοι να ανατρέπουν την λογική? Να κάνουν το άσπρο μάυρο?

Παρόλα αυτά έχουμε διαφωνίες σε διάφορα ζητήματα. Π.χ διαφωνούμε στο παιχνίδι με γκόμενες που δεν μιλάνε Αγγλικά. Εγω δεν το κάνω Σπύρος παίζει μπάλα και εκει με καλά αποτελέσματα.
Η διαφωνούμε σε αρκετά σημεία για επαρχία της Ουκρανίας. Που εγω δεν πατάω κάν (με τα επιχειρήματα μου) Σπύρος το παλεύει και εκει.

Δεν σημαίνει πως ακολουθούμε ο ενας πιστά τον άλλο με την λογική θρησκείας αλλά γράφουμε αντικειμενικά τι ζούμε και τι βλέπουμε και ο καθένας αποφασίζει τι θα κάνει. Τωρα γιατι στα περισσότερα βλέπουμε τα ίδια πράγματα και άλλοι τα βλέπουν ανάποδα είναι ένα καλό ερώτημα..Το αφήνω σαν homework στους αναγνώστες!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Επίσης οι πληροφορίες που δίνουμε εδώ πρέπει να δίνονται με αντικειμενικότητα και όχι με προσωπικές φιλίες η τυφλά με την λογική οπαδού. Π.χ είμαι υπερ κμαν ότι και να πεί έχει δίκιο ή έιμαι υπερ  Dr. Love έχει τυφλά δίκιο. Μέγα λάθος που κάνει πολύ κόσμος.

Π.χ με τον Σπύρο που γνωριζόμαστε κιόλλας συμφωνούμε στο 90% στα γραφόμενα μας. Όπως μου έχει πει έυστοχα πως είναι δυνατόν τα μαθηματικά τα δικά μου πάντα να ταιριάζουν με τα μαθηματικά τα δικά σου με αυτά που ζούμε εκεί στα ταξίδια και πολλοί άλλοι να ανατρέπουν την λογική? Να κάνουν το άσπρο μάυρο?

Παρόλα αυτά έχουμε διαφωνίες σε διάφορα ζητήματα. Π.χ διαφωνούμε στο παιχνίδι με γκόμενες που δεν μιλάνε Αγγλικά. Εγω δεν το κάνω Σπύρος παίζει μπάλα και εκει με καλά αποτελέσματα.
Η διαφωνούμε σε αρκετά σημεία για επαρχία της Ουκρανίας. Που εγω δεν πατάω κάν (με τα επιχειρήματα μου) Σπύρος το παλεύει και εκει.

Δεν σημαίνει πως ακολουθούμε ο ενας πιστά τον άλλο με την λογική θρησκείας αλλά γράφουμε αντικειμενικά τι ζούμε και τι βλέπουμε και ο καθένας αποφασίζει τι θα κάνει. Τωρα γιατι στα περισσότερα βλέπουμε τα ίδια πράγματα και άλλοι τα βλέπουν ανάποδα είναι ένα καλό ερώτημα..Το αφήνω σαν homework στους αναγνώστες!!

Πολύ καλό σχόλιο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για κάθε ρολο χρειάζεσαι και τις κατάλληλες προϋποθέσεις.Δεν μπορείς να κάνεις σπονσορινγκ χωρίς λεφτά.Δεν μπορείς να το παίξεις γαμεας όταν έχεις κινέζικο πουτσακο εννιά πόντων.
Λαμογιες του στυλ θα παραστησω το λεφτά με πλαστά πεντακοσαρικα ή θα βγάλω ψεύτικες φωτο απο την αραπικη ψωλη μου δεν οδηγούν πουθενά.Είναι απατεωνιες άνευ οφελους που απλα κάνουν ζημια στους αληθινούς σπονσορες και γαμεις αφου οι γκομενες γίνονται μετα επιφυλακτικές και ζητάνε εγγυήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τι να πω?Συγκρινε τις φωτο απο τις δικές μου γκομενες με αυτές του Dr. Love πόσο απέχουν στην εμφάνιση.Και ο ίδιος ο  Love το ομολογει.
Αυτές του Love δε με ενδιαφέρουν,δεν ταξιδεύω για τέτοιες γκομενες.Αν είναι να συναντήσω τέτοιες γκομενες,καλύτερα να κάτσω σπίτι.
Τέλος πάντων μιλάμε για διαφορετικά γούστα.
Με τόσες μουναρες διαθέσιμες σε Ουκρανία,Ρωσία ποιος ο λόγος να ταξιδέψεις για εξάρια?
Λευκορωσία διαπίστωσα ότι είναι κατώτερη απο Ουκρανία και εκτοτε δεν ξαναπήγα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης οι πληροφορίες που δίνουμε εδώ πρέπει να δίνονται με αντικειμενικότητα και όχι με προσωπικές φιλίες η τυφλά με την λογική οπαδού. Π.χ είμαι υπερ κμαν ότι και να πεί έχει δίκιο ή έιμαι υπερ  Dr. Love έχει τυφλά δίκιο. Μέγα λάθος που κάνει πολύ κόσμος.

Γιατί έχετε αλλη οπτική γωνία.Αλλιως βλέπεις τα πράγματα κάτω απο το τραπέζι και αλλιώς πάνω απο το τραπέζι.Βλέπεις το ίδιο αλλα απο κάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom