Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπα,τρεις τις εχει στο τσεπάκι.Δύο μπορεί να γαμησει χωρίς ραντεβού καν να έρθουν κατευθείαν σπίτι του.
Εντάξει αυτός πάει με προφίλ player και είναι εμφανίσιμος,ρίχνει το μέσο σεξοτουριστα του Κιεβου στα αυτιά.
Ψηλούς,γυμνασμένους,εμφανισιμους σεξοτουριστες δεν έχω δει ποτε Ουκρανία.
Ξεχνας πως Ουκρανία παιζεται αλλιως το παιχνίδι και είναι άπειρος! Δεύτερη φορά πάει και το δυνατό του χαρτί στις άλλες χώρες το χάνει διότι είναι ξένος! Οι Ουκρανέζες από ξένους θέλουν άλλα πράγματα...
Ομορφιά τη βρίσκουν στους ντόπιους ομορφάντρες μίστερ κόσμος Ουκρανους... θα με πιάσουν τα νεύρα μου τώρα πάλι και θα βρίζω Λβιβ και βινιτσες ...με τις στραβες ανώμαλες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Συνημμένα

• IMG_6836.PNG
    IMG_6836.PNG
    151,1 KB · Εμφανίσεις: 40

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Καλησπέρα στην ομάδα της Ουκρανίας

Υπάρχει παίχτης ου εργάζεται στο Κίεβο σε Ελληνική "κίτρινη" τράπεζα και είναι στο forum?
Ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ με pm.

Δεν έχει να κάνει με to τραπεζικό αλλά με το θέμα του forum...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Μια πολυ καλη επιλογη για φαγητο-ποτο ειναι το Avalon, στο οποιο συχναζουν και πολλες γυναικοπαρεες για νορμαλ γνωριμιες .

Ενα πραγμα π μου εκανε εντυπωση Κιεβο ειναι οτι δεν γνωριζουν κ δεν καταλαβαινουν Αγγλικα. Φανταζομαι οτι πολυ απλα, ΔΕΝ πατας εκτος Κιεβου.

Τιντερ παροτι ειχα παρα παρα πολλα ματσακια(μαλλον τα περισσοτερα ever θα ελεγα),μονο με 2-3 τα λεγαμε νορμαλ , ηξεραν Αγγλικα κτλπ. ενα κολλησε λιγο γιατι ειχε υψος 1.92 ! Εγω 1.98, καλα fb k insta πολυ γελιο, η ψηλοτερη σε ολες τις φωτο. Δεν ασχοληθηκα, ηταν 7 με το ζορι.

Οι υπολοιπες αδυνατουσαν να κατανοησουν απλοικα μηνυματα με  απλες αγγλικες λεξεις

Τα 7,5 κ πανω μετα τα πρωτα μηνυματα ρωτουσαν what you have to offer .  Απ τις φωτο καταλαβαινα οτι εψαχναν σπονσορες ή δουλευαν σαν ct (πετυχα και 2-3 ct γνωστα Αθηνα, με 1 τα ειπαμε κ λιγο αλλα δεν το εψηνα)

Η γενικη εντυπωση απο Κιεβο ειναι οτι ψαχνουν σπονσορες. Κ ο κολλητος μ που ειναι επισης εμφανισιμος κ πιο εμπειρος σε αυτα τα app τα ιδια ελεγε.

Κιεβο επισης περασα χλιδατα με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσο περιμενα, ετρωγα σε πολυ καλα μαγαζια κ πληρωνα κατω απο 50 ευρω για 2 ατομα. Παντως πολυ ωραιες γυναικες γενικα δεν πολυειδα. Και στα μωλ πηγα κ γυρισα κ ψωνισα κ σουπερ μαρκετ κλπ.. μετρια πραγματα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μια πολυ καλη επιλογη για φαγητο-ποτο ειναι το Avalon, στο οποιο συχναζουν και πολλες γυναικοπαρεες για νορμαλ γνωριμιες .

Ενα πραγμα π μου εκανε εντυπωση Κιεβο ειναι οτι δεν γνωριζουν κ δεν καταλαβαινουν Αγγλικα. Φανταζομαι οτι πολυ απλα, ΔΕΝ πατας εκτος Κιεβου.

Τιντερ παροτι ειχα παρα παρα πολλα ματσακια(μαλλον τα περισσοτερα ever θα ελεγα),μονο με 2-3 τα λεγαμε νορμαλ , ηξεραν Αγγλικα κτλπ. ενα κολλησε λιγο γιατι ειχε υψος 1.92 ! Εγω 1.98, καλα fb k insta πολυ γελιο, η ψηλοτερη σε ολες τις φωτο. Δεν ασχοληθηκα, ηταν 7 με το ζορι.

Οι υπολοιπες αδυνατουσαν να κατανοησουν απλοικα μηνυματα με  απλες αγγλικες λεξεις

Τα 7,5 κ πανω μετα τα πρωτα μηνυματα ρωτουσαν what you have to offer .  Απ τις φωτο καταλαβαινα οτι εψαχναν σπονσορες ή δουλευαν σαν ct (πετυχα και 2-3 ct γνωστα Αθηνα, με 1 τα ειπαμε κ λιγο αλλα δεν το εψηνα)

Η γενικη εντυπωση απο Κιεβο ειναι οτι ψαχνουν σπονσορες. Κ ο κολλητος μ που ειναι επισης εμφανισιμος κ πιο εμπειρος σε αυτα τα app τα ιδια ελεγε.

Κιεβο επισης περασα χλιδατα με πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσο περιμενα, ετρωγα σε πολυ καλα μαγαζια κ πληρωνα κατω απο 50 ευρω για 2 ατομα. Παντως πολυ ωραιες γυναικες γενικα δεν πολυειδα. Και στα μωλ πηγα κ γυρισα κ ψωνισα κ σουπερ μαρκετ κλπ.. μετρια πραγματα.

:hi:

ωραιος πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις περι tinder

και το ποσο καλα ''δουλυει'' το tinder στην ουκρανια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
!Αντί να τον μνημονεύετε τον κατηγορείτε διότι δεν τον φτάνετε, διότι αλλιώς αν παίζατε αλλιώς  δεν θα ασχολούσασταν!

ρε ρολογα σε ειχα για εξυπνο παλικαρι

τι να ζηλεψω εγω απο τον kman2 το λεω αυτο γιατι εκανες παραθεση σε δικο μου ποστ

την οικονομικη του ανεση;

δεν νομιζω να βρισκεται καλυτερα οικονομικα απο εμενα, ασχετα αν δεν εχω κανει ουτε θα κανω επιδειξη χρηματων ποτε διοτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου

που χρησοπληρωνει τις πουτανες ενα καρο λεφτα;

που εγω μπορω να γαμησω τις ιδιες πουτανες που γαμαει αυτος με λιγοτερα φραγκα

την ηλικια του;

που ειμαι μικροτερος του κατα 10 χρονια

την ομορφια του;

εδω γελαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε ρολογα σε ειχα για εξυπνο παλικαρι

τι να ζηλεψω εγω απο τον kman2 το λεω αυτο γιατι εκανες παραθεση σε δικο μου ποστ

την οικονομικη του ανεση;

δεν νομιζω να βρισκεται καλυτερα οικονομικα απο εμενα, ασχετα αν δεν εχω κανει ουτε θα κανω επιδειξη χρηματων ποτε διοτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου

που χρησοπληρωνει τις πουτανες ενα καρο λεφτα;

που εγω μπορω να γαμησω τις ιδιες πουτανες που γαμαει αυτος με λιγοτερα φραγκα

την ηλικια του;

που ειμαι μικροτερος του κατα 10 χρονια

την ομορφια του;

εδω γελαμε  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν μπορει κανενας να σου το αμφισβητησει αυτο αρχοντα οτι εισαι γνώστης της σλαβικης κουλτουρας και ξερεις  τον σωστο τροπο να προσεγγισεις μια σλαβα ωστε να σου κατσει.

κατι ασχετο ραντεβου με τουρκαλα εχεις βγει καμία φορά;
Όλα σου τα ποστ πριν λίγο καιρό ήταν σε αυτό το μοτίβο ως προς τον Κμαν!Τώρα τι κωλοτούμπες είναι αυτές? Νομίζω έχεις κακές συναναστροφές στο site!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το ιδιο λεμε μαρουλι χρειαζεται για να γαμησει καποιος 8αρια αντε και 9αρια και να βγαζεις προς τα εξω  το κοινωνικο στατους που εχεις στη χωρα που ζεις π.χ. εσυ που ζεις στη γερμανια οτι εισαι αρχοντας και βγαζεις καλο εισοδημα

να ξερεις οι ουκρανεζες ειναι μανουλες σ' αυτο, το μυριζονται στην ατομοσφαιρα το αντιλαμβανονται αν καποιος αναβληζει απο μεσα του αρχοντια και οχι μιζερια
Κλώνος σου τα έγραφε αυτά? Ή σας  στραβωσαν οι τιμές κάποιων? 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όλα σου τα ποστ πριν λίγο καιρό ήταν σε αυτό το μοτίβο ως προς τον Κμαν!Τώρα τι κωλοτούμπες είναι αυτές? Νομίζω έχεις κακές συναναστροφές στο site!

ρε συ ρολογα δεν ειπε κανενας οτι kman2 δεν ειναι γνωστης της σλαβικης κουλτουρας

αλλά το παραχεζει πολλες φορες το θεμα με τις ψεφτιες του και την επιδειξη πλουτου που θελει να δειξει

και εμεις εχουμε φραγκα αλλα και πολλοι συναγωνιστες ακομα εχουν φραγκα αλλα δεν κανουν επιδειξη πλουτου

τι κερδιζει μ' αυτο που κανει ο kman2;

απολυτως τιποτα μονο αντιπαθειες προκαλει

τωρα το θεμα το ποσα ξοδευει και που ειναι δικο του θεμα

ζημια στην τζεπη του θα κανει οχι στη δικη μου

αν αυτος θελει να πληρωσει μια π.χ. που κοστιζει 100 για 500

ειναι προβλημα του αυτος θα ειναι το κοροιδο στο τελος

θα τρωει τα φραγκα του kman2 η γκομενα

με τον λιγδιαρι τον ουκρανο και θα λενε στην υγεια του κοροιδου  :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κλώνος σου τα έγραφε αυτά? Ή σας  στραβωσαν οι τιμές κάποιων?  

γιατι βλεπεις κατι περιεργο σ' αυτο το ποστ μου;

δεν γραφω λογικα;  :think:

ολοι το λενε οτι τα 8αρια και τα 9αρια θελουν φραγκα

που το βλεπεις εσυ το παραλογο δεν μπορω να καταλαβω  :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Clock είχα εικόνα από εσένα,αλλά όχι από το στυλ σου.
Παρότι συνομίληκοι,ντυνόμαστε τελείως διαφορετικά σε σημείο που
αν σκάγαμε ντουέτο θα είμασταν τελείως παράτεροι λόγω ρούχων.
Είναι καδένα αυτό στο αριστερό χέρι; :think:
Νομίζω ότι απευθύνεσαι σε πολύ συγκεκριμένο target group που υπάρχει
και σε Balkan και East Block μέρη,αλλά νομίζω όχι στις Σλάβες που κοιτάνε προς τη δύση.

Θα ανεβάσω και εγώ πριν την έξοδο,να δεις ότι έχω τελειως άλλο στυλ,δε λεω καλύτερο,αλλά διαφορετικο.

Ξημέρωμα Παρασευής,ωρα Γερμανιας 02:13 και από τις 10 που μιλούσα μέχρι χθες,μία εξαφανίστηκε,η άλλη ζητησε συνάντηση άμεσα και μάλλον κατάλαβε ότι δεν είμαι Κίεβο-δεν απαντάει άλλο,μία ρωτάει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικες δραστηριότητές μου :grin:,κάποιες κρατάω ζεστές,κάποιες απαντάνε πιο flat,αλλά απαντάνε ακόμη.
Η πρώτη έτοιμη ήταν αυτή που κλείσαμε κάμερες πριν λίγο.

Αυτή την έχω βάλει από χθες στο τριπάκι του sexting/κάμερας και την φρέναρα για άμεση συνάντηση,με προφάσεις που έφαγε εύκολα.
Την έχω πρώτη-πρώτη για αύριο.
Το χρώμα του δέρματός της είναι από τα αγαπημένα μου,DEAD WHITE.

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    211,9 KB · Εμφανίσεις: 41

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γιατι βλεπεις κατι περιεργο σ' αυτο το ποστ μου;

δεν γραφω λογικα;  :think:

ολοι το λενε οτι τα 8αρια και τα 9αρια θελουν φραγκα

που το βλεπεις εσυ το παραλογο δεν μπορω να καταλαβω  :think:
Λοιπόν θα στο πω ωμά! Μέχρι να εμφανιστεί ο drag η αυτός ο papis με τον Κμαν είσουν μέσα στα μέλια και όλη την ώρα άρχοντα τον ανέβαζες και άπλα άνετο κτλ τον κατέβαζες ! Δεκάδες τα ποστ σου μόλις λίγο καιρό πιο πριν!
Και ξαφνικά τώρα εδώ και λίγες μέρες πλήρης αλλαγή πλεύσης..
Κάτι δεν πάει καλά!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Clock είχα εικόνα από εσένα,αλλά όχι από το στυλ σου.
Παρότι συνομίληκοι,ντυνόμαστε τελείως διαφορετικά σε σημείο που
αν σκάγαμε ντουέτο θα είμασταν τελείως παράτεροι λόγω ρούχων.
Είναι καδένα αυτό στο αριστερό χέρι; :think:
Νομίζω ότι απευθύνεσαι σε πολύ συγκεκριμένο target group που υπάρχει
και σε Balkan και East Block μέρη,αλλά νομίζω όχι στις Σλάβες που κοιτάνε προς τη δύση.

Θα ανεβάσω και εγώ πριν την έξοδο,να δεις ότι έχω τελειως άλλο στυλ,δε λεω καλύτερο,αλλά διαφορετικο.
Κάτσε να σου φύγουν οι καυλες από αυτά που έβλεπες στη κάμερα και θα διαβάσεις καλύτερα!
Είμουν σαφής πως παίζω και στις ΤΡΕΙΣ παραλλαγές του επιθυμητού από τις Σλαβες άντρα! Ο κμαν αμφισβήτησε το στυλ μου ως γαμπρός και του πάσαρα την φώτο! 
Έτσι όμως βγαίνω 1 στις 100 φορές και μάλιστα τότε ήταν πρωτοχρονιά!
Το αγαπημένο μου στυλ πλέον είναι karrott fit σκισμένο  παντελονακι και απλό σκουρο κολητό μπλουζάκι με ανοιχτό λαιμό και δερμάτινο βραχιόλι!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λοιπόν θα στο πω ωμά! Μέχρι να εμφανιστεί ο drag η αυτός ο papis με τον Κμαν είσουν μέσα στα μέλια και όλη την ώρα άρχοντα τον ανέβαζες και άπλα άνετο κτλ τον κατέβαζες ! Δεκάδες τα ποστ σου μόλις λίγο καιρό πιο πριν!
Και ξαφνικά τώρα εδώ και λίγες μέρες πλήρης αλλαγή πλεύσης..
Κάτι δεν πάει καλά!

παλι δεν θελεις να καταλαβεις απο οτι φαινεται

οταν ο kman2 θα γραφει σωστα πραγματα και χωρις παραλογισμους και παραμυθια της φαντασιας του

θα τον αποθεωνω

οταν ομως γραφει μαλακίες θα του τα χωνω

δεν εχω κατι με τον kman2 αλλά οταν παρεκτρεπετε πρεπει καποιος να τον βαζει στη θεση του  :grin:

αλλα δεν θελω αλλο να καταντησουμε off topik γιατι αλλος ειναι ο σκοπος του θρεντ :spam: και το κλεινω εδω διοτι δεν εχει καμια ουσια πλεον

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Κάτσε να σου φύγουν οι καυλες από αυτά που έβλεπες στη κάμερα και θα διαβάσεις καλύτερα!
Είμουν σαφής πως παίζω και στις ΤΡΕΙΣ παραλλαγές του επιθυμητού από τις Σλαβες άντρα! Ο κμαν αμφισβήτησε το στυλ μου ως γαμπρός και του πάσαρα την φώτο! 
Έτσι όμως βγαίνω 1 στις 100 φορές και μάλιστα τότε ήταν πρωτοχρονιά!
Το αγαπημένο μου στυλ πλέον είναι karrott fit σκισμένο  παντελονακι και απλό σκουρο κολητό μπλουζάκι με ανοιχτό λαιμό και δερμάτινο βραχιόλι!

Μόλις googlαρα τι είναι karrott fit.
Λίγο εξεζητημένο μου φαίνεται και αν έχεις και σηκωμένα μπατζάκια, όχι τόσο αρρενωπό.

Σκουρο κολλητό μπλουζάκι ναι,με V ναι.
Δερμάτινο βραχιόλι πιστευω εκτός από Ελλάδα,τουρκία,Μπάλκανς,δε φοράει κανείς.
Τσεχία,Γερμανία σίγουρα κανείς.

Τέσπα,ντυνομαι πιο απλά και έχω μόνο ένα στυλ και μάλλον και πιο απλό κούρεμα από το δικό σου.

Ποπ-λαϊκό νεαρό Έλληνα τραγουδιστή μου θύμιζει η φωτό σου.

Υ.Γ.ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ  :tickedoff:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ρε συ αυτή ειναι camgirl εχει το lovense στο μουνί της (το ροζ bluetooth vibrator) :dancing:

Εννοείς ότι δουλευει και σαν camgirl; :think:

To Lovense Lush το έχω αγοράσει σε γκόμενες,το έχω βρει σε συρτάρια,μου έχουν μιλήσει γκόμενες γι'αυτό.
Στην Τσεχία και στη Γερμανία,είναι αξεσουάρ που έχουν σχεδόν όλες.

Έχω γαμήσει γκομενα από κώλο ενω ήταν στη δονηση αυτό το ματζαφλάρι.

Μια άλλη,Γερμανίδα, είχε στο χέρι το iphone και app με το οποίο του ρύθμιζε το βαθμό δόνησης.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άλλη μια και τέλος μην μας λιγουρευτεί κανένας πουςτης και κυκλοφοράν πολλοί εδω!Αυτή είναι απο Βουκουρέστι πριν πάω παλιά πόλη!Εκείνο το βράδι μέχρι και σφηνάκι με κέρασε μια γκόμενα!

Ουκρανία δεν πιάνει τίποτα...Όλες παγερά αδιάφορες και αρνητικές!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εννοείς ότι δουλευει και σαν camgirl; :think:
Κανονικα!
Εξάλλου φαίνεται και απο τον φωτισμο που τείνει σε "επαγγελματικό" (με την έννοια οτι μια κοπελα απο απλα γκαβλαντιζεται στο σκυπε με ενα τυπο, δε θα ειχε τετοιο τυπο φωτισμου. Θα ηταν ποιο amateur φαση).
Ρουμανες, Ουκρανές, (και Ρωσιδες σε λιγοτερο βαθμο) που έχουν Lush, δουλευουν στάνταρ σαν camgirls. To ξέρεις οτι έχει 100 usd.Δηλαδη δεν ειναι κατι το οποιο το αγοράζει καποια δηλαδη μονο και μονο για την καυλα της. Ειδικά σε ουκρανια.
Για αυτές ειναι investment!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Άλλη μια και τέλος μην μας λιγουρευτεί κανένας πουςτης και κυκλοφοράν πολλοί εδω!Αυτή είναι απο Βουκουρέστι πριν πάω παλιά πόλη!Εκείνο το βράδι μέχρι και σφηνάκι με κέρασε μια γκόμενα!

Ουκρανία δεν πιάνει τίποτα...Όλες παγερά αδιάφορες και αρνητικές!
Γκλογκ, το style σου ψιλοπιάνει ρουμανια (αν και πρεπει να ξεφορτωθείς τα βραχιόλια! Αν θελεις να εχεις κατι στο χέρι σου, μονο ρολοι και τιποτα αλλο).

Ουκρανια ΑΠΟΛΕΙΕΤΑΙ.
Θα γραψω στο θρεντ των ερωτύλων περι του στυλ ακριβως που γουστάρουν, καθως μου τα έμαθε η (πολυχρονη) δικιά μου πρώην.Οχι μονο ντυσιματος και μαλλιών, αλλα και ακριβους σωματότυπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom