Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν μπανανα!

κοιτα τι βρισκει κανεις αμα θελει?

οριστε το βαουτσερ που ειχε βαλει ο ΙΔΙΟΣ τοτε που πηγε δηθεν για να καμακωσει στο Μπελαρους και συμφωνα με τα παραμυθια του τον κυνηγαγε η KGB και παρακολουθουσε ταποσταρισματα του στο μπου  :2funny: :2funny:

ουτε καν 11 το βραδυ, 11 και 39 εκανε τσεκ ιν! και οπως φαινεται απο την αποδειξη την επομενη εφευγε!

Κμαν σου ειπα μη παιζεις με τη νοημοσυνη μας γιατι θα σε ξεφτιλισω!

Είσαι μαλάκας.Αφού σου έγραψα οτι ήμουνα σε 3 πόλεις και έμεινα σε διαφορετικά ξενοδοχεία και διαμέρισμα.Τσίμπα ένα αρχίδι και πήγαινε να αυνανιστείς με τις φωτό που ποστάρω.
Φάε και τα χύσια σου στο τέλος παλιοβλάκα,ηλίθιε,μουνί της λάσπης.
Ποιος σε κατουράει ρε κοκοβιέ,βλήμα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ακους τι λες
κοψε το χειρογλυκανο γιατι σε εχει χτυπησει κατακουτελα  :2funny:

θα παθεις καμια μαλακινση στο τελος  :2funny: :2funny:

Αντε ρε μαλάκα που σε πιάνουν κώτσο,ασχολείσαι όλη την ώρα με τα dating sites και παίζεις το πουλί σου γιατί δεν έχεις λεφτά να πας.Αντε ρε μπινέδες.Δε σας έχουμε πάρει χαμπάρι νομίζετε?
Τρεχάτε να χτυπήσετε καμιά παχιά ή αλληλομαλακία γιατί δε σας παίρνει για τίποτα άλλο.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
κρακ....εσπασε ο Κμαν και αρχισε τα μπινελικια που τον ξεβρακωσα

ε ετσι ειναι οταν ερχεσαι αντιμετωπος με τα ψεμματα σου και δεν εχεις αλλη πιπα να πεις για δικαιολογια

περιμενω την καταθεση ψυχης και αποχωρηση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αντε ρε μαλάκα που σε πιάνουν κώτσο,ασχολείσαι όλη την ώρα με τα dating sites και παίζεις το πουλί σου γιατί δεν έχεις λεφτά να πας.Αντε ρε μπινέδες.Δε σας έχουμε πάρει χαμπάρι νομίζετε?
Τρεχάτε να χτυπήσετε καμιά παχιά ή αλληλομαλακία γιατί δε σας παίρνει για τίποτα άλλο.

εγω σε ριχνω κατα πολυ εμφνισιακα και σε μυαλο

δεν χρειαζεται να χρυσοπληρωσω σαν εσενα 500 ευρα για να γαμησω μπορω με 60 ευρωπουλα να γαμησω γυναικα που εσυ θα την πληρωσεις
200  :2funny: :2funny:

αλλα για το θεμα χρηματων που αναφερεσαι παντα μαζι μου κιεβο εχω 1500 χιλιαρικο για 4-5 μερες
και φερνω και λεφτα πισω

αλλα εσυ που να καταλαβεις χρυσοπληρωνεις την καθε μια που πεφτει στο δρομο σου και νομιζεις οτι σε αγαπησε κιολας τρομαρα σου  :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Με τα μπινελίκια θα χαθεί πάλι η ουσία.. Τα μέρη που λεεί o kman υπάρχουν και ισχύουν.

Για την ποιότητα του φαγητού διαφωνω όμως πλήρως..Έχει φοβερά μαγαζία να φας και με καλή ποιότητα και καλές τιμές.

Επίσης το Caribbean είναι μεσαίας τάξης δεν ειναι Chi..Δεν μπαίνουν στην ίδια κατηγορία. Chi θα πετύχεις μέσα και Ουκρανούς Ολιγαρχες. Δεν έχεις δύναμη εκει μέσα.

Caribbean κακομοίρηδες είναι Τούρκοι κλπ που απλά βάζουν ένα πενηνταρικο όλοι μαζί και ανοίγουν μπουκάλι. Μεσαία τάξη. Απλα εχει φοβερή live μουσική caribbean σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μαγαζί.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.570
Πόντοι
8.165
Με τα μπινελίκια θα χαθεί πάλι η ουσία.. Τα μέρη που λεεί o kman υπάρχουν και ισχύουν.

Για την ποιότητα του φαγητού διαφωνω όμως πλήρως..Έχει φοβερά μαγαζία να φας και με καλή ποιότητα και καλές τιμές.

Επίσης το Caribbean είναι μεσαίας τάξης δεν ειναι Chi..Δεν μπαίνουν στην ίδια κατηγορία. Chi θα πετύχεις μέσα και Ουκρανούς Ολιγαρχες. Δεν έχεις δύναμη εκει μέσα.

Caribbean κακομοίρηδες είναι Τούρκοι κλπ που απλά βάζουν ένα πενηνταρικο όλοι μαζί και ανοίγουν μπουκάλι. Μεσαία τάξη. Απλα εχει φοβερή live μουσική caribbean σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μαγαζί.
Χαίρομαι να διαβάζω τα κείμενα σου για Ουκρανία. Λίγα λόγια και μετρημένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κρακ....εσπασε ο Κμαν και αρχισε τα μπινελικια που τον ξεβρακωσα

ε ετσι ειναι οταν ερχεσαι αντιμετωπος με τα ψεμματα σου και δεν εχεις αλλη πιπα να πεις για δικαιολογια

περιμενω την καταθεση ψυχης και αποχωρηση

Ρε βλάκες αφού σας ξεφτιλίζω συνεχώς.Ξέρω τι κάνετε και πέφτετε συνέχεια στην παγίδα.
Λέει ο άλλος δεν ήσουν Carribean,τον βγάζω βλάκα.Λέει ο άλλος δεν πήγε Κίεβο,τον γελοιοποιώ με φωτό.Λέει ο άλλος δε γάμησες βάζω τη φωτό από το μοντέλο στο ξενοδοχείο.
Και Λευκορρωσία ακόμα αμφισβητούσαν οτι είχα πάει,πέταξα τη φωτό από τη βίζα και μόκο.Και τώρα μου προσάπτουν οτι έμεινα μόνο μία μέρα τάχα επειδή έχω την απόδειξη από το ένα μόνο ξενοδοχείο.Εντάξει να ποστάρω και το μέιλ της επιβεβαίωσης αν το βρω από το διαμέρισμα στο Μινσκ.
Τους τέλειωσαν τα επιχειρήματα Ουκρανία και ψάχνουν αποδείξεις για κάτι που έγινε 7 χρόνια πριν για να κλονίσουν την αξιοπιστία μου.Αλλά πιάνουν τα αρχίδια μου φυσικά αφού και αυτά έγιναν τότε.
Μιλάμε για πάρτυ.Αλλά είναι τεράστια ζημιά γιατί βρίσκω την ευκαιρία να εκδικηθώ και να χτυπήσω στο ψαχνό ολόκληρες νοοτροπίες μιλάμε για αυτό που ονομάζεται σύγχρονη Ελλάδα.Μιλάμε οτι βυσσοδομώ απολύτως.Είναι σα να ρίχνω τον Τσίπρα στο βόθρο και να τον χέζω.
Τα ποστ μένουν.Η ζημιά έχει γίνει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο Κμαν ειναι ο southern76 απο το polishforums.com

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγω σε ριχνω κατα πολυ εμφνισιακα και σε μυαλο
Μιάς και είμαι ένας απο τους δύο του φόρουμ που ομολογουμένως έχω δει τον Κμαν να πω πως ο αρχηγός δεν είναι όπως τον φαντάζεστε !Το οτι δεν είναι φιτ δεν σημαίνει πως έχει ξεφύγει στην κατηγορία του ευσωμου!Είναι μέσου αναστήματος με καλό στήσιμο και τοποθέτηση στο κλάμπ!Επίσης δείχνει ανθρωπος σκεπτόμενος και όχι χαβαλές και είναι καλοντυμένος !!!Η εμφάνησή του δεν εντυπωσιάζει αλλά και δεν αποτρέπει όταν έχει κάτι να πει!Δηλαδή το ανάλογο της ηλικίας του, μέχρι 5 χρόνια πριν,  με παραμύθι σχέσης θα το είχε άνετα χωρίς λεφτά!Τώρα αν θέλει χάσμα άνω των 10 χρόνων έχει βρει τη μέθοδο να το έχει!Αντί να τον μνημονεύετε τον κατηγορείτε διότι δεν τον φτάνετε, διότι αλλιώς αν παίζατε αλλιώς  δεν θα ασχολούσασταν!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μιάς και είμαι ένας απο τους δύο του φόρουμ που ομολογουμένως έχω δει τον Κμαν να πω πως ο αρχηγός δεν είναι όπως τον φαντάζεστε !Το οτι δεν είναι φιτ δεν σημαίνει πως έχει ξεφύγει στην κατηγορία του ευσωμου!Είναι μέσου αναστήματος με καλό στήσιμο και τοποθέτηση στο κλάμπ!Επίσης δείχνει ανθρωπος σκεπτόμενος και όχι χαβαλές και είναι καλοντυμένος !!!Η εμφάνησή του δεν εντυπωσιάζει αλλά και δεν αποτρέπει όταν έχει κάτι να πει!Δηλαδή το ανάλογο της ηλικίας του, μέχρι 5 χρόνια πριν,  με παραμύθι σχέσης θα το είχε άνετα χωρίς λεφτά!Τώρα αν θέλει χάσμα άνω των 10 χρόνων έχει βρει τη μέθοδο να το έχει!Αντί να τον μνημονεύετε τον κατηγορείτε διότι δεν τον φτάνετε, διότι αλλιώς αν παίζατε αλλιώς  δεν θα ασχολούσασταν!

Οχι χοντρος δεν ειναι, ισα ισα. Λεπτος και μετριου αναστηματος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι χοντρος δεν ειναι, ισα ισα. Λεπτος και μετριου αναστηματος.
Πως τον είδες με τα πολωνικά;Στη Ρόδο ήταν "δεσμευμένος" και δεν μπόρεσα να καταλάβω την γλωσσομάθειά του αλλά αν μιλάει πολωνικά τσέχικα και Ρώσικα είναι προσόντα που αντισταθμίζουν όσα χάνει απο το να περνάει εμφανισιακά απαρατήρητος !

Γιατί και η προσφορά χρειάζεται μια συνεννόηση!Ας πάει κάποιος με νοήματα να κάνει συνεννοήσεις και ούτε χιλιάρικα δεν θα φτάνουν...Εξάλου και σε εμένα δυο φορές στο τίντερ μου τα μαύρα κοράκια απο Ρουμανία και Κίεβο μου ζήτησαν 500$ !

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης να πω πως τα Ουκρανικά εστιατόρια έχουν πλέον value for money!
Όταν είμουν Λβιβ πριν 2 χρόνια τα έκραξα πολύ άσχημα διότι είχαν πολύ μικρές μερίδες που δεν χόρταινες ΠΟΤΈ! Έπρεπε να πάρεις και δεύτερη και έτσι ερχόταν στα ίδια που ποιοτικώς δεν λέει και πολλά!Τότε το γρίβνα είχε 27!
Τώρα με 34 ήταν πράγματι φτηνές οι δύο μερίδες και λες για τη τιμή του καλό είναι! Όχι όμως αντικειμενικά καλό γιατί αν μας τα σερβίραν αυτά Ελλάδα σε αυτές τις τιμές θα έπεφταν μπινελίκια!
Όσοι κραζετε  τον Κμαν και λέτε το φαγητό της Ουκρανίας καλό τότε δεν ξέρετε τι πραγματικά είναι το καλό φαγητό!  Αν τρώτε συνέχεια γύρους και μπέργκερ και η Ουκρανία σας δίνει οικονομική δυνατότητα να φάτε σε εστιατόριο τότε σας φαίνεται περίεργο που κάποιος σας χαλάει το όνειρο!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εξάλου και σε εμένα δυο φορές στο τίντερ μου τα μαύρα κοράκια απο Ρουμανία και Κίεβο μου ζήτησαν 500$ !
Μου έχει δωθει η εντυπωση οτι στο τίντερ αυτοπρομοτάρεσαι (και εκπεμπεις) κατι σαν "έχω λεφτά και θα σας γαμήσω όλες".
Λάθος τακτική γιατι έτσι τραβάς όλα τα αρπακτικά.
Αυτο που πάντα περνάει και γουτευει ειναι να εισαι χαμηλων τόνων, ήρεμη δυναμη, να εκπεμπεις αρρενοπότητα.
Τα λεφτά τα φλασάρεις με τρόπο και όχι επιδεικτικά στο 1ο ραντεβου, οχι πριν. Οι γκομενες δε το γουστάρουν αυτο, διότι τους δίνεις να καταλάβουν εκ των προτέρων οτι τις θεωρείς πουτάνες οποτε ανεβάζουν επίτηδες το κασέ απο αντίδραση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πως τον είδες με τα πολωνικά;Στη Ρόδο ήταν "δεσμευμένος" και δεν μπόρεσα να καταλάβω την γλωσσομάθειά του αλλά αν μιλάει πολωνικά τσέχικα και Ρώσικα είναι προσόντα που αντισταθμίζουν όσα χάνει απο το να περνάει εμφανισιακά απαρατήρητος !

Γιατί και η προσφορά χρειάζεται μια συνεννόηση!Ας πάει κάποιος με νοήματα να κάνει συνεννοήσεις και ούτε χιλιάρικα δεν θα φτάνουν...Εξάλου και σε εμένα δυο φορές στο τίντερ μου τα μαύρα κοράκια απο Ρουμανία και Κίεβο μου ζήτησαν 500$ !

Αγγλικα μιλαγε, αλλα ειδα γραπτα μηνυματα με γκομενες στα πολωνικα, στα οποια ειχε ενα ανεκτο επιπεδο επικοινωνιας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τσέχικα ξέρω πολύ καλύτερα από ό,τι πολωνικά.Ρωσσικά λίγο καλύτερα από πολωνικά αλλά είναι αρκετά κυρίως για επαρχία όπου δε μιλάνε αγγλικά ούτε στα ξενοδοχεία.
Πόσες γκόμενες θα γαμήσει ο Β.Π. στο ΠΣΚ?Εγώ προβλέπω τρεις.
Οι σλαβικές γλώσσες μοιάζουν πολύ.
Π.χ. καλημέρα στα τσέχικα dobry den
στα πολωνικά dzien dobry
στα ρωσικά dobre utrom
οπότε παίρνεις το τσέχικο προσθέτεις φωνήεντα και έχεις περίπου ρωσικά
Π.χ.
τι κάνεις? jak se mas? τσέχικα
jak sie masz? πολωνικά
kak dela? ρωσικά
Co delas? τι κάνεις τσέχικα
Co robisz? τι κάνεις πολωνικά
Sto delayes? τι κάνεις ρωσικά
Οι Τσέχοι που καμακώνουν Ρωσίδες στην Πράγα απλά προσθέτουν φωνήεντα στα τσέχικα και γίνονται κατανοητοί.
Π.χ. Mas krasne oci(έχεις ωραία μάτια) στα τσέχικα γίνεται u tebia krassivie glaza στα ρωσικά.
Krasny-krassivi
oci-oczy
vlasy μαλλια στα τσέχικα-volosy μαλλια στα ρωσικά,wlosy μαλλιά στα πολωνικά.
Οι ρίζες των λέξεων είναι κοινές.Οπως και voda(νερό),spat(κοιμάμαι) κτλ,είναι οι ίδιες λέξεις.
Zena γυναίκα στα τσέχικα,zensina γυναίκα στα ρωσικά.Muz άντρας στα τσέχικα-musyna άντρας στα ρωσικά.Mas
Mas prijemny glad έχεις ωραία φωνή στα τσεχικα γίνεται
Masz przyjemny glos στα πολωνικά και
U tebia prijatnix golos στα ρωσικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τσέχικα ξέρω πολύ καλύτερα από ό,τι πολωνικά.Ρωσσικά λίγο καλύτερα από πολωνικά αλλά είναι αρκετά κυρίως για επαρχία όπου δε μιλάνε αγγλικά ούτε στα ξενοδοχεία.
Πόσες γκόμενες θα γαμήσει ο Β.Π. στο ΠΣΚ?Εγώ προβλέπω τρεις.
Εγώ πιστεύω πως σε τρία απογευματινά  ραντεβού θα Γαμήσει τη μία που θα είναι η λιγότερο σίγουρη από τις άλλες και θεωρώ πως αν είναι άνω του 7,5 πρέπει να έχει και τρία αρώματα στη βαλίτσα ! Μια καλή επιλογή θα ηταν το παρακάτω--->

Συνημμένα

• IMG_8360.jpg
    IMG_8360.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ πιστεύω πως σε τρία απογευματινά  ραντεβού θα Γαμήσει τη μία που θα είναι η λιγότερο σίγουρη από τις άλλες και θεωρώ πως αν είναι άνω του 7,5 πρέπει να έχει και τρία αρώματα στη βαλίτσα ! Μια καλή επιλογή θα ηταν το παρακάτω--->

Μπα,τρεις τις εχει στο τσεπάκι.Δύο μπορεί να γαμησει χωρίς ραντεβού καν να έρθουν κατευθείαν σπίτι του.
Εντάξει αυτός πάει με προφίλ player και είναι εμφανίσιμος,ρίχνει το μέσο σεξοτουριστα του Κιεβου στα αυτιά.
Ψηλούς,γυμνασμένους,εμφανισιμους σεξοτουριστες δεν έχω δει ποτε Ουκρανία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μου έχει δωθει η εντυπωση οτι στο τίντερ αυτοπρομοτάρεσαι (και εκπεμπεις) κατι σαν "έχω λεφτά και θα σας γαμήσω όλες".
Λάθος τακτική γιατι έτσι τραβάς όλα τα αρπακτικά.
Αυτο που πάντα περνάει και γουτευει ειναι να εισαι χαμηλων τόνων, ήρεμη δυναμη, να εκπεμπεις αρρενοπότητα.
Τα λεφτά τα φλασάρεις με τρόπο και όχι επιδεικτικά στο 1ο ραντεβου, οχι πριν. Οι γκομενες δε το γουστάρουν αυτο, διότι τους δίνεις να καταλάβουν εκ των προτέρων οτι τις θεωρείς πουτάνες οποτε ανεβάζουν επίτηδες το κασέ απο αντίδραση.
Προσπαθώ να καλύπτω και τις τρεις παραλλαγές επιθυμητού άντρα κατα το κμαν ευαγγέλιο
Δηλαδή να δείχνω Γαμιάς,Γαμπρός και Σπόνσορ σε 4 φωτογραφίες..
Το Σπόνσορ είναι το πιο δύσκολο για εμένα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Προσπαθώ να καλύπτω και τις τρεις παραλλαγές επιθυμητού άντρα κατα το κμαν ευαγγέλιο
Δηλαδή να δείχνω Γαμιάς,Γαμπρός και Σπόνσορ σε 4 φωτογραφίες..
Το Σπόνσορ είναι το πιο δύσκολο για εμένα..

Μπα,γαμπρός και γαμιας δε δείχνεις.Σου λείπει το στυλ.
Μόνο σπονσορας μπορείς να γίνεις αν στρώσεις κωλο αλλα πρέπει να σκέφτεσαι και να υπολογίζεις.Θέλει να μπορείς να αντιδράς γρήγορα και να αρπάζεις τις ευκαιρίες.
Άμα το ρίξεις στα σπονσοριλικια πρέπει να εγκαταλείψεις βασικές ιδιότητες γαμπρού και γαμεως.Είναι ή το ένα ή το άλλο.Δεν μπορει ο γαμιας player να το παίξει γαμπρός χωρίς να χάσει απο την ιδιότητα του σαν player.
Το ίδιο και ο γαμπρός δεν μπορει να παραστησει τον bad boy και το γαμια γιατί ακυρώνει το προφίλ του σα γαμπρού καλου παιδιού.
Και ο σπονσορας πρέπει να είναι σοβαρός δεν μπορει να κάνει καουμπουλικια ή να μπλέκει σε έρωτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom