Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
:coffee:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    227,4 KB · Εμφανίσεις: 43

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλή επιτυχία συναγωνιστή...Ελπίζω να υπάρχει Tinder Plus Συνδρομή (βαισκότατο) και μην ξεχνας Shooters Τετάρτη και Παρασκευή, Forsage και Saxon ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αργά μετα τις 2, Αν θες caribbean Σάββατο, Sorry Babuska για καμιά πολύ local κατάσταση.

Ραντεβού να τις πηγαίνεις l'kafa με ελεγχόμενες τιμές και σχετικά καλή ποιότητα (πάρτε και Sisha αν καπνίζει) - καναπές οπότε άνετα πίάνεις
και για σούσι Menya Musashi (Φοβερές τιμές καλή ποίοτητα). Για καφέ ONE LOVE espresso bar θα πουλήσεις και καλά στυλ και καλές τιμές.

Αυτά τα λίγα για αρχή.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Καλή επιτυχία συναγωνιστή...Ελπίζω να υπάρχει Tinder Plus Συνδρομή (βαισκότατο) και μην ξεχνας Shooters Τετάρτη και Παρασκευή, Forsage και Saxon ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αργά μετα τις 2, Αν θες caribbean Σάββατο, Sorry Babuska για καμιά πολύ local κατάσταση.

Ραντεβού να τις πηγαίνεις l'kafa με ελεγχόμενες τιμές και σχετικά καλή ποιότητα (πάρτε και Sisha αν καπνίζει) - καναπές οπότε άνετα πίάνεις
και για σούσι Menya Musashi (Φοβερές τιμές καλή ποίοτητα). Για καφέ ONE LOVE espresso bar θα πουλήσεις και καλά στυλ και καλές τιμές.

Αυτά τα λίγα για αρχή.
αυτα ειναι τα κλασικα που γραφει ιτερνετ και πανε ολοι οι τουριστες.φορσασ ειναι αυτο κοντα στην σουλιαβκα μετρο?παλαιοτερα κεντρο ηταν το πατιπα εκλισε νομιζω τωρα.στο φορσασ πηγαιναν φιλοι
μου και επερναν τραπεζι.εκει ηταν ολοι οι μικροι και παρεα.γνωστοι ολοι μεταξυ τους.στα καριμπιαν και τα υπολειπα δεν νομιζω να παει καμια νορμαλ γκομενα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αφου ολοι ετσι ευκολα γαματε τσαμπα απο ιτερνετ ο ντερτι τι να τρεχει με αυτοκινητο
τα βουνα και τα λαγκαδια στην επαρχια και να κινδυνευει στον δρομο.με 100 ευρο να τραβα κιεβο με το αεροπλανο.θα πω στον σαλονικιο να μου φταξει για πλακα τιντερ να δω τι παιζει οδυσσο.αλλα μαλλον
οι τζαμπα θα πηγανε ολες κιεβο χαχαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οχι απλά οι Σλάβες έχουν συνδέσει το μουνί με τα γκαφρά.Πώς έσύ έχεις συνδέσει το γαμήσι με ξανθιές,ψηλές,βυζαρούδες?Ετσι και οι Σλάβες το έχουν συνδέσει γενετικά με χαρτονομίσματα,χρυσό κτλ.Ετσι και αυτές γαμιούνται όταν η προυπόθεση εμφανιστεί στον ορίζοντα όπως και εσύ θα καυλάρεις αυτόματα με την ξανθιά,ψηλή.Είναι αντανακλαστικό του Παυλώφ έχει να κάνει καθαρά με το επίπεδο καύλας.
Ειδικά όταν δουν ή σκεφτούν τα ευρά οι Σλάβες με κάποιο τρόπο υγραίνονται σε όλα τα σημαντικά σημεία.
Ετσι και αλλιώς οι Σλάβες λειτουργούν σε υψηλότερο επίπεδο καύλας από τις Γερμανοειεδείς.Τέτοιο προοργαμσικό επίπεδο στα γερμανικά κλαμπ δε συναντάς ποτέ όπως το βλέπεις σε Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία όπου ξέρει άμα αγγίξεις την κλιτορίδα η γκόμενα θα πυραλαυλωθεί από την καύλα.Γενικά οι Σλάβες είναι πιο καυλιάρες λειτουργούν σε 10 φορές υψηλότερο επίπεδο καυλίασης από τις Δυτικές και 100 φορές υψηλότερο από τις μεσογειακές.Ποια είναι τα αίτια γενετικά,περιβαλλοντικά ποιος ξέρει?Πάντως σίγουρα οι Σλάβοι είναι πολύ κωλόφαρδοι με τέτοιες καυλιάρες γυναίκες.
α ρε αρχοντα και εγω που νομιζα μονο με τα γραμωμενα και γυμνασμενα κορμια χυνουν χαχαχαχα
τους αρεσουν πολυ και τετειοι τυποι αλλα αν δεν διαθετουν το διεγερτικο  δεν υγρενονται χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Αυτά τα λίγα για αρχή.
κιεβο ισως τον επομενο δεκεμβρι βρω χρονο.αν παω δεν θα παω πουθενα απο αυτα τα μερη πλην τον καφε που προτινεις.δεν πατω σε τετεια μερη.τελος η νυκτα,μονο μερα θα παιζω κιεβ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Αυτά τα λίγα για αρχή.

Ευχαριστω για τις πληροφορίες.

Ψιλομαλακία εισιτήριο έκλεισα μιας θα πρεπει να ξεκινήσω από το σπίτι χαράματα,2 ώρες στάση Βαρσοβία,κ.λ.π.,αλλά δεν επαιζε άλλη επιλογή.

Σε όλες έχω πει ότι είναι η δεύτερή μου φορά Κίεβο και ότι την πρώτη δεν πρόλαβα να δω πολλά.
Οπότε πάνω-κάτω με ρωτάνε τι μου αρέσει ώστε να καταλήξουμε που θα βρεθουμε.
Έχω ήδη ανοιξει και κάμερες με κάποιες..

L'kafa,one love δεν τα ξέρω..
Το Μenya Musashi μου το έχουν προτεινει ήδη δύο.
Σε όλα τα άλλα έχω πάει,εκτός από saxon.

Xάρη δε θα σχολιάσω καν αυτά που έγραψες ότι Οδυσσό 99% των γυναικων είναι πουτάνες και ότι στην Τσεχία κανείς δε γαμάει τζάμπα,γιατί όποιος γράφει τέτοια στα 38 του και όχι στα 15 max 18,είναι πλέον αργά για αυτόν..

Αλλά..

θα πω στον σαλονικιο να μου φταξει για πλακα τιντερ να δω τι παιζει οδυσσο.

τόσα post αμφισβητείς ένα μέσο που δεν έχεις χρησιμοποιήσει καν;
Όπως ο kman που έγραψε προχθές ότι από το Tinder βλέπει η άλλη τα στοιχεία σου;

Δηλαδή κάποιοι το δουλεύουμε,Postάρουμε συνομιλίες εδώ και 2 χρόνια
και έρχεσαι εσύ με τον kman χωρίς να ξέρετε ούτε καν το μέσο
και γράφετε τα δικά σας..

@Kman σου εξήγησα 2 φορές γιατί στο Tinder έβλεπες μόνο πουτάνες όπως και γιατί π.χ.εγώ δε βλέπω και δε με βλέπουν τα 20χρονα,αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα;
Ότι θα με γράψεις στα ΠΑΠΑΡΙΑ σου και όταν μετά από καιρό αναφερθεί ξανά το Tinder στις ανατολικες χώρες,θα βγεις και θα πεις:"Όλες εκεί μέσα ζητάνε λεφτα".
Αλλά είπαμε kman=εντροπία..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Ψιλομαλακία εισιτήριο έκλεισα μιας θα πρεπει να ξεκινήσω από το σπίτι χαράματα,2 ώρες στάση Βαρσοβία,κ.λ.π.,αλλά δεν επαιζε άλλη επιλογή.

Σε όλες έχω πει ότι είναι η δεύτερή μου φορά Κίεβο και ότι την πρώτη δεν πρόλαβα να δω πολλά.

Xάρη δε θα σχολιάσω καν αυτά που έγραψες ότι Οδυσσό 99% των γυναικων είναι πουτάνες και ότι στην Τσεχία κανείς δε γαμάει τζάμπα,γιατί όποιος γράφει τέτοια στα 38 του και όχι στα 15 max 18,είναι πλέον αργά για αυτόν..

Αλλά..

@Kman σου εξήγησα 2 φορές γιατί στο Tinder έβλεπες μόνο πουτάνες όπως και γιατί π.χ.εγώ δε βλέπω και δε με βλέπουν τα 20χρονα,αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα;
Ότι θα με γράψεις στα ΠΑΠΑΡΙΑ σου και όταν μετά από καιρό αναφερθεί ξανά το Tinder στις ανατολικες χώρες,θα βγεις και θα πεις:"Όλες εκεί μέσα ζητάνε λεφτα".
βαλκανιε δεσ στο αλλο θεμα για ουκρανια που εγραφε ο μπλασκος.εβαλα φωτο απο γκομενα σαν αυτες που μιλας και τι ηθελε.ψαχνω να βρω και τι εγραφε ο ρολογας για λβιβ.το βρηκα και εχασα.μιλουσε με γκομενα απο τιντερ,ηρθε και την κερασε καφε.μετα αυτη πηγε σε αλλη συναντηση απο τιντερ στον επομενο.μαλιστα ο ρολογας παλι εχει συνομιλια τιντερ στο ιτερνετ και η γκομενα λεει αναλ σεξ 150 ευρο.θα τα βρω και να τα βαλω στο αλλο θεμα γιατι εδω δεν ξερω πως.καλα να περασεις παντως και προσοχη.ειναι και ο σαλονικιος κιεβ και ο δασκαλος.ο σαλονικιος μπορει να βρεθει ο δασκαλος δεν θελει με κανενα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ελπιζω βαλκανιε να μην παρεξηγησε γιατι με τα αλλα παιδεια πλιν κμαν και παππου εχω βρεθει η
μιλησει με την φατσα μου σκαιπ.ο σαλονικιος μπορει να σου δωσει γκομενες,αλλεσ 4 μερες θα ειναι εκει.
θα βρω τα μυνηματα του ρολογα τιντερ πριν 2 χρονια περιπου λβιβ που του ελεγαν αναλ σεξ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βλεπωντας παλαιοτερα ποστ του ρολογα,γραφει για τιντερ την ιστορια με το ραντεβου λβιβ.στο αλλο θεμα του ιωσηφ το βρηκα.αλλο ποστ του ρολογα τιντερ παλι εχει την συνομιλια ιτερνετ.του γραφει καθαρα 150 αναλ σεξ.αν τωρα μετα απο δυο χρονια το δινουν τσαμπα τι να πω.ασ μας βαλουν αλλοι φωτο και σινομιλιες να αποδειξουν το αντιθετα.εγω πρωτη φορα ακουω να καθoνται τσαμπα οι γκομενες κιεβο και να εξαφανιζονται αυτοι αντι οι γκομενες για να βρουνε αλλες.ας βρει ο ρολογας τα ποστ να τα ξαναβαλει η αν θυματε να μας πει ξανα για τα ραντεβου απο τιντερ λβιβ.οι νορμαλ εφυγαν κιεβο φενετε και εμειναν οι πουτανες σε λβιβ και οδυσσο.σας κουρασα με αυτην την ιστορια.ο βαλκανιος πουτσαρας θα μας
πει οταν επιστρεψη απο κιεβ αλλα ελπιζω να πει αληθεια και να ειναι αντικειμενικος.δεν αμφισβητω τον πουτσαρα για τσεχια που δεν παω αλλα για ουκρανια εχω επιφυλαξη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
αφου ολοι ετσι ευκολα γαματε τσαμπα απο ιτερνετ ο ντερτι τι να τρεχει με αυτοκινητο
τα βουνα και τα λαγκαδια στην επαρχια και να κινδυνευει στον δρομο.με 100 ευρο να τραβα κιεβο με το αεροπλανο.

Φίλε Χάρη το γιατί κάποιος τρέχει όπως ρωτάς επαρχία αντι να δώσει 100ευρωλάκια εισητήριο και να είναι στο Κίεβο μπορούν να στο απαντήσουν με επιχειρήματα αυτοί που το κάνουν.

Εγω πάντως λίγο που έβαλα Λβιβ και Χαρκοβο Tinder,badoo κλπ..Το 80% δεν μπορούσε να μου απαντήσει στα Αγγλικά. Οπότε να πάω να κάνω τι? Να πηδήσω με google translator?

Γινεται και αυτό αλλά είναι τι παιχνίδι παίζει ο καθένας και το τι του ταιρίαζει. Εμένα και σε άλλους συναγωνιστές απο οτι βλέπω αρέσει το παιχνιδι να μιλάει καλά Αγγλικά η άλλη να της πάς 2-3 ραντεβού και με την ομιλία και το ψήσιμο (οχι τα λεφτά) να την ρίξεις κρεβάτι.

Δεν αντιλέγω πως θα είναι καλά επαρχία αν το ζείτε όντως , αλλά για μένα έχω κάποιους απαράβατους κανόνες για να ασχοληθω.

Ενας είναι η γλώσσα!! Χωρίς γλώσσα δεν μπορώ να κάνω χιούμορ και να κερδίσω την άλλη. Να ξεχωρίσω δηλαδή απο το 80% των Τούρκων-χαζοτουριστων  που πάνε εκει και είναι ελλεηνοί στο καμάκι.

Το άλλο κριτηριο είναι η θεωρία πως πρέπει να ασχολείσαι με γκόμενες που έχουν ένα ποσοστό δυτικοποίησης (όχι όμως μεγαλο). Κατα προτίμηση γκόμενες που έχουν δουλειά και ζουν έστω και λίγο τον δυτικό τρόπο ζωής. Γιατί? Γιατι κάθονται πιο εύκολα αυτές..Έχουν ταξιδέψει λίγο,δεν κοιτάνε να παντρευτούν απο τα 20 κλπ..Δεν είμαι σίγουρος κατά ποσο υπάρχουν αυτές επαρχια..Μια βλαχούλα χωρίς δουλειά τι κάβλα να βγάελει?Το μόνο που σκέφτεται είναι ενα γρηγορο γάμο.

Μπορείς να μου βρείς ένα μέρος εκτός Κίεβου που θα μιλάει έστω το 50% Αγγλικά και δεν θα είναι απλά άνεργες ή απόλυτα κακομοίρες? Αν ναι έφυγα.

Επίσης να το ξαναγράψω.. Στο Tinder όσες είναι πολύ μικρές 20 ας πούμε και τις κάνετε match αν ειστε π.χ. 40+ ηλικιακά ειναι κατά 99% πουτάνες. Οι άλλες οι νορμαλ έχουν ηλικιακό φίλτρο. Αλλάξτε ημερομηνία στο Facebook με μεγιστο ηλικιακά το 35 θα δείτε τεράστια διαφορα.

Η καλύτερη ηλικια που παίζεται με γκόμενες Tinder είναι 25-35..Για μικρότερης ηλικίας γκόμενες 19-24 συμφέρει badoo.Πάντως Tinder έχει λίγο πιο μεγάλες αλλά καλύτερου επιπέδου μόρφωσης και εργασίας που αναλόγως το άτομο κάθονται πιο εύκολα. Badoo μπορεις να βρεις 20χρονο αλλά με ότι συνεπάγεται αυτό..Πολύ πιο χαλαροί δίαλογοι,τυχη να κάτσει κλπ..

Εγω πάντως έχω ψευτικη ηλικια badoo και αληθινη Tinder.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ελπιζω βαλκανιε να μην παρεξηγησε γιατι με τα αλλα παιδεια πλιν κμαν και παππου εχω βρεθει η
μιλησει με την φατσα μου σκαιπ.ο σαλονικιος μπορει να σου δωσει γκομενες,αλλεσ 4 μερες θα ειναι εκει.
θα βρω τα μυνηματα του ρολογα τιντερ πριν 2 χρονια περιπου λβιβ που του ελεγαν αναλ σεξ.

εμεις μιλησαμε στο τηλεφωνο ρε χαρη ξεχασες

ποτε θα βρεθουμε για καφε με θειο τασο;

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μια σφηνα Αγωνιστες του ερωτα, αυτο το ...μπινγκο, παιζει κατι (οπως παλια?) η εχει παρακμασει?

Μιας και επεσα σε θεματα που ειχα πηδηξει, το ποσο μπροστα ηταν ο Δασκαλος, δεν γραφεται σε δυο αραδες...τεσπα. Ισως ο ΒΠ, να ειναι απο τα ατομα που αποτελουν εξαιρεση, στις νορμαλ ομως χωρες.
Τεραστια τα τιπς. Να τα πατε και στο τουριστικο τμημα.

Παράθεση από: Kman2  (15/11/15, 18:06)
Ειδικά όταν δουν ή σκεφτούν τα ευρά οι Σλάβες με κάποιο τρόπο υγραίνονται σε όλα τα σημαντικά σημεία...Τέτοιο προοργαμσικό επίπεδο στα γερμανικά κλαμπ δε συναντάς ποτέ όπως το βλέπεις σε Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία όπου ξέρει άμα αγγίξεις την κλιτορίδα η γκόμενα θα πυραλαυλωθεί από την καύλα.Γενικά οι Σλάβες είναι πιο καυλιάρες λειτουργούν σε 10 φορές υψηλότερο επίπεδο καυλίασης.Ποια είναι τα αίτια γενετικά,περιβαλλοντικά ποιος ξέρει?

η θεωρια Του, λεει οτι απο τη στιγμη που εχουν υπερπροσφορα γαμεων, και οχι και τοσο σχετικων, δεν αυνανιζονται,οποτε οποιος ξερει τα μυστικα τις γειωνει (βλ, αιτιο κοινωνικο). Οσο για τα γεννετικα ειναι λεει ...γαμησετα!

oykxaris σήμερα στις 15:42
καλλα να περασεις παντως και προσοχη.ειναι και ο σαλονικιος κιεβ και ο δασκαλος.ο σαλονικιος μπορει να βρεθει ο δασκαλος δεν θελει με κανενα.
Βοηθηστε τον ανθρωπο να μας δοξασει και προσοχη, γιατι δεν θα τον βοηθησουν οι καυκασιοι! οσο για το δασκαλο, προβλεπω να γινεται αποστολη στο μετωπο τυπου, saving private ryan αναμεσα απο τις the red thin line(s).

Δασκαλε! δωσε μας ενα στιγμα για το μελλον, που παμε?! Καθοδηγησε τους πιστους μαθητες σου, οπως ο γερος του βουνου, εσυ διαταζεις εμεις εκτελουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εισβολή βαλκανιων γαμέων στο Κίεβο.Μετα απο εμένα το προηγούμενο ΣΚ,τώρα και ο Βαλκανιος πουτσαράς.Θα λαλήσουν τα μεχμετια.Έρχονται για μουνάκι και αντικρύζουν τεράστιους καύλους σε μπλοκ να τους φράζουν το δρόμο.
Μιλάμε για πραγματική κατοχή, Balkan invasion.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αλλά..

Εμένα δε με ενδιαφέρουν ιδαιτερα τα dating sites αφού ψαρεύω γκομενες επί τόπου.Οποτε τι συμβαίνει με το τιντερ αν δουλεύει ή δε δουλεύει δε με απασχολεί.
Για Κίεβο παίζουν ρολο τα logistics,καλύτερα να μένεις κέντρο και να κλείνεις τα ραντεβού σε γειτονικα ρεστωραν και καφέ,μάξιμουμ 5 λεπτά με τα πόδια απο το διαμέρισμα.
Διαμερίσματα με κάτω απο 9 κριτική στο TripAdvisor και πάνω απο 0.5 χλμ απο κέντρο απλώς αγνόησε τα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Θριαμβος! Ερχεται Αρμαγαμεων. Προσφορα βυζας και διαβατηριου, απο το γραφειο διπλα στο madισον ρεντ σκουεαρ, ευγενικη προσφορα του αρχοντα!
Διαμερίσματα με κάτω απο 9 κριτική στο TripAdvisor και πάνω απο 0.5 χλμ απο κέντρο απλώς αγνόησε τα.
Υπαρχει πιθανοτητα να βρεθουμε πρωταγωνιστες στο σινεμα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εμένα δε με ενδιαφέρουν ιδαιτερα τα dating sites αφού ψαρεύω γκομενες επί τόπου.Οποτε τι συμβαίνει με το τιντερ αν δουλεύει ή δε δουλεύει δε με απασχολεί.
Για Κίεβο παίζουν ρολο τα logistics,καλύτερα να μένεις κέντρο και να κλείνεις τα ραντεβού σε γειτονικα ρεστωραν και καφέ,μάξιμουμ 5 λεπτά με τα πόδια απο το διαμέρισμα.
οδυσσο για αυτο μου αρεσει.ολα διπλα μου οπου κυκλοφορω για τα αλλα αδιαφορω.
ο σλαβιανι μου προτεινε ενα κλαμπ ρεζιτενσν νομιζω λεγοτανε  στο φρανσουσκι μπουλβαρ.
ουκρανοι φιλοι λενε δεν σου συνησταμε να πας εκει μονος η περιοχη δεν ειναι και η καλυτερη.λιγο επικυνδηνα.κιεβο εχω ενα φοβο να παω ελευθερα σε μερη που εσεις δεν ξερετε σε στασεις κοντα μεχρι και μπορισπολ.σκεφτωμε ποσο τυχερος ημουν που δεν επαθα χειροτερα σε τετεια μερη.οκ,ενιωθα τοπακας και οτι δεν με περνανε απο εμφανιση σαν ξενο,προς καστανοξανθος πρασινοματης με ρωσικα ουκρανος θα ειναι.με προδιδε το χρημα που εδειχνα σε υποβαθμησμενα μερη.πολλες φορες στο τσακ γλιτωσα,με φυγαδεψαν γνωστοι με ταξι και αλλες μαλακιες.πολλες φορες με επερναν αγνωστα νουμερα και εψαχναν τις γκομενες που διασκεδαζαμε και μετα ρωτουσαν που ειμουν.σαν τοπακας μακρια απο τουριστικη ζωνη εχεις πιο πολλους κινδυνους.κεντρο μεχρι 10 σας συνιστω να κυκλοφορατε μετα δεν ειχε ψυχη κιεβ χρισατικ.μονο ζητουλες και μαλακες βραδι μεχρι πριν 5 χρονια που πηγαινα.οι γκομενες που κερνουσα που γνωριζα απο φιλους ουκρανους επερναν αλλους να ερθουν με αυτοκινητα.θα ειχα ασχημη καταληξη αν δεν υμουν πονηρος και εφευγα κρυφα με ταξι απο εξω πριν με βρουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οδυσσο για αυτο μου αρεσει.ολα διπλα μου οπου κυκλοφορω για τα αλλα αδιαφορω.
ο σλαβιανι μου προτεινε ενα κλαμπ ρεζιτενσν νομιζω λεγοτανε  στο φρανσουσκι μπουλβαρ.
ουκρανοι φιλοι λενε δεν σου συνησταμε να πας εκει μονος η περιοχη δεν ειναι και η καλυτερη.λιγο επικυνδηνα.κιεβο εχω ενα φοβο να παω ελευθερα σε μερη που εσεις δεν ξερετε σε στασεις κοντα μεχρι και μπορισπολ.σκεφτωμε ποσο τυχερος ημουν που δεν επαθα χειροτερα σε τετεια μερη.οκ,ενιωθα τοπακας και οτι δεν με περνανε απο εμφανιση σαν ξενο,προς καστανοξανθος πρασινοματης με ρωσικα ουκρανος θα ειναι.με προδιδε το χρημα που εδειχνα σε υποβαθμησμενα μερη.πολλες φορες στο τσακ γλιτωσα,με φυγαδεψαν γνωστοι με ταξι και αλλες μαλακιες.πολλες φορες με επερναν αγνωστα νουμερα και εψαχναν τις γκομενες που διασκεδαζαμε και μετα ρωτουσαν που ειμουν.σαν τοπακας μακρια απο τουριστικη ζωνη εχεις πιο πολλους κινδυνους.κεντρο μεχρι 10 σας συνιστω να κυκλοφορατε μετα δεν ειχε ψυχη κιεβ χρισατικ.μονο ζητουλες και μαλακες βραδι μεχρι πριν 5 χρονια που πηγαινα.οι γκομενες που κερνουσα που γνωριζα απο φιλους ουκρανους επερναν αλλους να ερθουν με αυτοκινητα.θα ειχα ασχημη καταληξη αν δεν υμουν πονηρος και εφευγα κρυφα με ταξι απο εξω πριν με βρουν

Όπως για εμένα επιτυχία είναι να γαμησω εννιαρια,για εσένα επιτυχία είναι να γλιτώσεις το ξύλο αφού το γαμήσι αποκλείεται.
Σου επισημαίνω συνέχεια τι λάθη κάνεις,εσύ εκεί πας φιρί φιρί για ξύλο και ηδονιζεσαι όταν το αποφεύγεις,τους την έφερα ο άτιμος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φίλε Χάρη το γιατί κάποιος τρέχει όπως ρωτάς επαρχία αντι να δώσει 100ευρωλάκια εισητήριο και να είναι στο Κίεβο μπορούν να στο απαντήσουν με επιχειρήματα αυτοί που το κάνουν.

Εγω πάντως λίγο που έβαλα Λβιβ και Χαρκοβο Tinder,badoo κλπ..Το 80% δεν μπορούσε να μου απαντήσει στα Αγγλικά. Οπότε να πάω να κάνω τι? Να πηδήσω με google translator?

Γινεται και αυτό αλλά είναι τι παιχνίδι παίζει ο καθένας και το τι του ταιρίαζει. Εμένα και σε άλλους συναγωνιστές απο οτι βλέπω αρέσει το παιχνιδι να μιλάει καλά Αγγλικά η άλλη να της πάς 2-3 ραντεβού και με την ομιλία και το ψήσιμο (οχι τα λεφτά) να την ρίξεις κρεβάτι.

Δεν αντιλέγω πως θα είναι καλά επαρχία αν το ζείτε όντως , αλλά για μένα έχω κάποιους απαράβατους κανόνες για να ασχοληθω.

Ενας είναι η γλώσσα!! Χωρίς γλώσσα δεν μπορώ να κάνω χιούμορ και να κερδίσω την άλλη. Να ξεχωρίσω δηλαδή απο το 80% των Τούρκων-χαζοτουριστων  που πάνε εκει και είναι ελλεηνοί στο καμάκι.

Το άλλο κριτηριο είναι η θεωρία πως πρέπει να ασχολείσαι με γκόμενες που έχουν ένα ποσοστό δυτικοποίησης (όχι όμως μεγαλο). Κατα προτίμηση γκόμενες που έχουν δουλειά και ζουν έστω και λίγο τον δυτικό τρόπο ζωής. Γιατί? Γιατι κάθονται πιο εύκολα αυτές..Έχουν ταξιδέψει λίγο,δεν κοιτάνε να παντρευτούν απο τα 20 κλπ..Δεν είμαι σίγουρος κατά ποσο υπάρχουν αυτές επαρχια..Μια βλαχούλα χωρίς δουλειά τι κάβλα να βγάελει?Το μόνο που σκέφτεται είναι ενα γρηγορο γάμο.

Μπορείς να μου βρείς ένα μέρος εκτός Κίεβου που θα μιλάει έστω το 50% Αγγλικά και δεν θα είναι απλά άνεργες ή απόλυτα κακομοίρες? Αν ναι έφυγα.

Επίσης να το ξαναγράψω.. Στο Tinder όσες είναι πολύ μικρές 20 ας πούμε και τις κάνετε match αν ειστε π.χ. 40+ ηλικιακά ειναι κατά 99% πουτάνες. Οι άλλες οι νορμαλ έχουν ηλικιακό φίλτρο. Αλλάξτε ημερομηνία στο Facebook με μεγιστο ηλικιακά το 35 θα δείτε τεράστια διαφορα.

Η καλύτερη ηλικια που παίζεται με γκόμενες Tinder είναι 25-35..Για μικρότερης ηλικίας γκόμενες 19-24 συμφέρει badoo.Πάντως Tinder έχει λίγο πιο μεγάλες αλλά καλύτερου επιπέδου μόρφωσης και εργασίας που αναλόγως το άτομο κάθονται πιο εύκολα. Badoo μπορεις να βρεις 20χρονο αλλά με ότι συνεπάγεται αυτό..Πολύ πιο χαλαροί δίαλογοι,τυχη να κάτσει κλπ..

Εγω πάντως έχω ψευτικη ηλικια badoo και αληθινη Tinder.
δεν αντιλεγω,ο σαλονικιος τα ιδια μου ειπε.απλα του φατσαραν ολες πρωην καραπουτανες.η τελευτεα ειχε αμαξι,βολτες επερνε καμια σαλατα καφε τα συνηθησμενα αλλα μεχρι εκει για γνωριμια.
βασικα ειναι εμπειρες αυτες στο παιχνιδι,χρονια παιζουν με ιτερνετ.ελπιζω ο βαλκανιος πουτσαρας να δωσει ελπιδα και αυτος και να μην βγω σωστος τουλαχιστον 80%.ελπιζω και εσυ να μην παρεξηγας το χιουμορ μου,αν με γνωρισεις θα γελας συνεχεια,τις εμπειριες μου 30 χρονια καταθετω.ιδια ηλικια ειμαστε.αν δεις που εγραφες πολωνια σε υποστιριζα 100%.τοτε αμφισβητουσα τον κμαν γιατι ελεγε για τριολε και δεν ξεκαθαριζε οτι ειναι με πουτανες χαχαχαχ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όπως για εμένα επιτυχία είναι να γαμησω εννιαρια,για εσένα επιτυχία είναι να γλιτώσεις το ξύλο αφού το γαμήσι αποκλείεται.
Σου επισημαίνω συνέχεια τι λάθη κάνεις,εσύ εκεί πας φιρί φιρί για ξύλο και ηδονιζεσαι όταν το αποφεύγεις,τους την έφερα ο άτιμος.

και εσυ στο παρα τσακ τη γλυτωσες θα σε ειχαν κανει μπαουλο στο ξυλο  :grin:

ασχετα αν κανεις την παλαβη και δεν λες τιποτα γι' αυτο :grin:

ο χαρης λεει πως ειναι τα πραγματα εκτος τουριστικων μαγαζιων και δρομων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom