Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μάλλον Λενινγκραντ εννοείς. Λέω να πάω Μάρτη ή Απρίλη. Δεν έχω αντίρηση. Κάτι λέγαμε και με τον Πάπα, από ότι λέει θέλει και αυτός να ανέβει. Και έχει πει και ο ΒΠ ότι θα ανέβει τέλη Μάρτη.

Ναι τα μπέρδεψα! Ενημερώστε με! Θα μας πάει ο Δημητράκης και σε σαλόν ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Και ρωτάω ξανά αν όχι Ουκρανία πού στην Ευρώπη χωρίς VISA? Δώστε εναλλακτικές σοβαρές. Πολωνία δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑΝ να λέει πλεόν καλά λόγια (κυρίως οι έμπειροι παίχτες) πέρα απο clock. Ουγγαρία λένε πλέον τα χειρότερα κλπ κλπ.. Οπότε αν δεν έχετε εναλλακτικές είναι απλά θεωρίες άνευ νοήματος.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί πως ο παράδεισος είναι η Ρωσσία. Αλλά 4πλασιο κόστος,visa κλπ..Τι σημαίνει αυτό 2 ταξίδια max το χρόνο όταν με το ίδιο κόστος (χρημάτων/χρόνου) κάνεις 5 στην Ουκρανία. Όταν καεί και η Ουκρανία πλεόν η Ρωσσία θα είναι μονόδορομος. Μέχρι τότε αποτελέι όμως το απόλυτο value for money.

Παρόλο τις ειρωνίες που γράφονται εδω περι γαμίαδων να ξέρετε πάντα αυτός που κερδίζει είναι αυτος που σκέφτεται με πρακτική λογική...Χαλάω τόσα,πάω εκει και έχω αυτό το αποτέλεσμα..Σε αυτό δεν υπάρχει κάτι πέρα απο Ουκρανία για μένα αυτήν την στιγμή.

Πως σας φαίνεται που έφαγα 800 ευρω καλοκαίρι ταξιδακι Πολωνία (Βαρσοβία,Γκτανσκ,Σόποτ) και έμεινα με το πουλι το χέρι (πέρα απο την μία που τα έιχαμε ήδη)? Ούτε Tinder δεν δούλεψε..Καλά δεν μιλάω για τα clubs.

Αντίστοιχα πως είναι δυνατόν και στα 5 τελευταία ταξιδια Ουκρανία να έχω πηδήξει πάντα minimum 2 maximum 5 σε κάθε ταξίδι ΧΩΡΙΣ λεφτά?

Αλλά όπως είπε clock γαμάω μπάζα για αυτό βρίσκω Ουκρανία. Ας κάτσουμε έμεις με τα μπαζάκια μας τότε (όπως το συννημένο) και ας περνάμε καλά. Καλή επιτυχία στις χώρες του ΕΥΡΩ!!

Άξιος! Βάλε και Λευκορωσία μέσα!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ακου να σου φιλε.ποτε δεν εχουν καβλα για τουριστες και ιδικα αλλα μονο με τους απλυτους δικους τους.τελος σε αυτο.ενω με τον ουκρανο βρωμιαρη παει τζαμπα,ενοω οι γκομενες που περπατανε
πανω κατω χρισατικ που ειναι το πιο χαμηλο επιπεδο κιεβο σε χαρακτηρα και ηθος γιατι μονο αυτες γνωριζεται.αστε τις παπαριες γνωρισα με καλη δουλεια,νορμαλ και ηρθε να πηδηχτει τζαμπα μετα απο ραντεβουδακι.με τον ουκρανο παει σπιτι και δεν εχει ηθικο δισταγμο να γαμηθει παρτουζα και με τους φιλους του η αν ειναι φιλοι ζευγαρια ανταλασουν τις γκομενες.τρελα σκηνικα.κανουν τσιμπουκια στον φιλο και μετα ο γκομενος τισ φιλα στο στομα χαχαχαχ.για αυτο τωρα δεν φιλω αγνωστες που γνωρισα που ητανε μονες και ασε μετα που τις γαμησα εκατονταδες την επομενη μου ειπανε ειμε προστιτουτκα.στους ξενους λενε μαλακιες,ειμασται οι πιο ομορφες στον κοσμο λενε στα ρωσικα.η μεταφραση ομως στα ελληνικα σημαινει και πρεπει να μας πληρωνουν οι ξενοι για αυτο.αν νομιζεις οτι εχω αδικο γραφε και εσυ στους εροτυλους χαχαχαχαχ.παντως μου αρεσεις με ολα που γραφεις και η πλακα σου

με τον kman έχεις κάποια συγγένεια?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
  στο μπελαρουσκι γουσταρουν ερωτιαρηδες και τσιγγουνηδες?ασε καλυτερα τοτε να μην παω εγω μπας και τις χαλασω χαχαχαχαχαχαχ

Δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από Μπελαρούς, πάντως οι νορμάλ οι γκόμενες εκεί ψάχνονται για σχέση και γουστάρουν ερωτιάρηδες. Ο Γκλοκ επειδή δε σπονσοράρει δε σημαίνει πως είναι τσιγγούνης. Τα ραντεβού τα πληρώνει κανονικά, ότι φάνε κ ότι πιούνε. Τώρα αν μαζευτούν όλοι οι μαλάκες επάνω θα χαλάσουν εννοείται. Ήδη πέρυσι παρατήρησα μία μικρή αλλαγή οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για επαρχία μετά από 5 ταξίδια μεγάλα Μινσκ. Οι Λευκορωσίδες δεν έχουν σχέση με την Ουκρανική πουτανιά παρότι γαμιούνται εξίσου καλά και είναι και πιο μουνάρες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
αγαπητε βαλκανιε μοντελε.δεν αμφισβητω την ομορφια χωρις να σε γνωρισω.
οι σινομιλιες σου με αυτες τις βλαμενες με κανουν να σκεφτωμε εισαι 16 ετων.δεν εχεις ιδεα απο ουκρανια)).αν νομιζεις αυτη που βαζεις φωτο θα συναντηθει μαζι σου τι να πω?η οτι θα σινομιλα μαζι σου 3 εβδομαδες οπως του μιστερ λοβ αυτο ειναι κατι πρωτακουστο.ολες σου κανουν ερωτηση παγιδα.
τι ψαχνεις εδω?εσυ σκεφτεσε ολοι τους λενε σποσοριλικια και γαμησια.να το παιξω διαφορετικος.
ψαχνω μια νορμαλ κοπελα για σχεση και τετεια.εχεις φαει ιδει το ακυρο.σου φενεται για γκομενα που δεν μπορει να βρει καπειον?ψαχνει σεξ η ερωτα και σχεση?αν σου φενετε τετεια θα γαμουσα ολη την ουκρανια με τετιες ποιοτικα γκομενες πουλωντας παραμυθια για σχεση.ολες αυτες που βλεπεις με ταξιδια και γκομεναρες δεν προκειτε να συναντησεις.αντε το πολυ κανα εξαρι που θα ερθει για μεροκαματο.

Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, αλλά να ξέρεις πάντα υπάρχει το αντίδοτο. Τακτική: Έχεις μία Ουκρανική sim card από παλιότερο ταξίδι για viber και λες απλά μένω μόνιμα Κίεβο και δουλεύω στην πρεσβεία. Βέβαια τώρα με την κατάργηση της βίζας ίσως να μην είναι τόσο wow, αλλά λες ένα work permit department και ίσως κάτι γίνει. Παλιά φάγαν πολλοί λέγοντας είμαι στο visa department του Greek Embassy. Γιαυτό μην είσαι τόσο απόλυτος. Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες που λες ναι, αλλά υπάρχουν και πολλές που θα φάνε την παραμύθα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδω βλεπουμε ενα παπάρα που προσπαθει να μιμηθεί τον Vitalyzdtv
Eτσι ειναι χωρις βαλκανικους πυραυλους και μεγαλη ισχύ πυρός αποτυγχάνεις.
Δεν τα πήγε και τόσο τραγικά ο τύπος! Τσίμπησε τα τηλεφωνάκια του και τραβηξε και το γκομενάκι για καφέ!
Στην Ουκρανία δεν θα έκανε τίποτα! Ρωσία είναι πιο χαλαρές οι κοπέλες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά όλοι κάνουν τα ίδια λάθη:
1.Στηρίζονται πολύ στο ίντερνετ οπότε αν αποτύχουν τα κοννέ στο ίντερνετ την πάτησαν(μπορεί να λείπει η γκόμενα ή να έχει ψεύτικες φωτό ή να μην ενδιαφέρεται πραγματικά ή να είναι με άλλον που έχει φτάσει παράλληλα κτλ)
2.Δεν έχουν δύναμη πυρός(συνήθως πάνε με λιγότερο από χιλιάρικο οπότε δεν μπορούν να ανταποκριθούν όταν οι γκόμενες ζητάνε κεράσματα,δώρα στα μαγαζιά κτλ)
3.Μένουν υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να εξαντλούνται οικονομικά(μένουν πάνω από 10 μέρες)
4.Δεν ξέρουν ρωσικά
5.Υπερτιμούν τον εαυτό τους(νομίζουν οτι έχουν καλό μπλα μπλα,οτι είναι εμφανίσιμοι κτλ)
6.Υπερτιμούν τις γκόμενες(πιστεύουν οτι πάνε μόνο μαζί τους και όχι με Τούρκους κτλ)
7.Λένε τα ίδια ψέμματα που έχουν πει εκατοντάδες πριν από αυτούς(τα ίδια ακριβώς με Αραβες,Τούρκους κτλ οτι έρχονται για δουλειά στην Ουκρανία,οτι είναι μικρότεροι ηλικιακά,οτι έχουν κοννέ,οτι θα βρουν στη γκόμενα δουλέιά,οτι ενδιαφέρονται για σοβαρή σχέση,γάμο,οτι έχουν λεφτά,καλό επάγγελμα κτλ)
Οπότε η αποτυχία είναι βέβαιη.Δηλαδή όσο και να πάνε,τα ίδια λάθη θα κάνουν συνεχώς.
Βέβαια θα λένε αν καθόμουνα περισσότερο,αν ήμουνα σε άλλη πόλη,αν πήγαινα με πιο πολλά λεφτά,αν δεν ήμουν άρρωστος,αν είχα κεντράρει στις σωστές γκόμενες,αν πήγαινα σε καλύτερη εποχή κτλ,θα γαμούσα.
Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια... που λένε.

Εγώ για να έχω αποτέλεσμα κάνω ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνουν οι άλλοι
1.Δε στηρίζομαι καθόλου στο ίντερνετ παρά μόνο για τις πρώτες δύο μέρες
2.Πάω με δύναμη πυρός 500 ευρώ τη μέρα
3.Μένω 3 μέρες μέχρι μια εβδομάδα μάξιμουμ για να αποφύγω τα εξωφρενικά έξοδα
4.Ξέρω ρωσικά για βασική επικοινωνία με τις μη αγγλόφωνες γκόμενες
5.Δεν υπερτιμώ τον ευατό μου αλλά συχνά χρησιμοποιώ generic μέσα(ανώνυμος Βαλκάνιος style)
6.Θεωρώ δεδομένο οτι οι γκόμενες πηδιούνται με Τούρκους,Αραβες και άλλους πολλούς
7.Δε λέω ψέμματα για δουλειά,λεφτά,ηλικία,προθέσεις αυτά δηλαδή για τα οποία ψεύδονται συνήθως οι άλλοι και οι γκόμενες το ξέρουν και αυτές φυσικά(και συχνά λένε τα ίδια ψέμματα στους παραμυθατζήδες).
Δηλαδή κάνω antigame και φυσικά έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τους gamers.
Το πιο βασικό είναι η συγκέντρωση των μέσων και η δύναμη πυρός.
Το καμάκι στις σλαβικές χώρες μοιάζει με τη μάχη του Στάλινγκραντ.Οποιος έχει μεγαλύτερη δύναμη πυρός εκ του συστάδην κερδίζει.Π.χ. οι Γερμανοί ρίχνουν τρία βαρέα τανκς,5 πολυβόλα,10 όλμους και τρία αντιαρματικά για 50 μέτρα εδάφους και οι Σοβιετικοί πέντε τανκς,5 πολυβόλα,10 όλμους και τρά αντιαρματικά.Ποιος θα κερδίσει?Οι Σοβιετικοί γιατί έχουν δύο τανκς παραπάνω.Δηλαδή δεν έχει σχέση αν ε΄χεις μεγάλη ισχύ αλλά τι μπορεί να ρίξει ο αντίπαλος.
Με τη δύναμη πυρός που ρίχνω οι Ιταλοί,Ισπανοί,Τούρκοι και Αραβες κάμακερς που έρχονται με τα πιστολάκια να σαρώσουν καταλήγουν καμμένοι,γαμημένοι και χεσμένοι εν ριπή οφθαλμού.Δεν μπορούν να καταλάβουν τι πέφτει πάνω τους.Πρόκειται για Βαλκάνια ισχύ,κτηνώδη δύναμη.Σκατά σκέφτονται,είναι πάλι τα Βαλκάνια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Σήμερα αντί να δουλεύω παρενοχλώ όμορφα Ουκρανεζάκια..

Αυτή παρακάτω την πέρασα αρχικά για gold digger

2amXF75.jpg

γιατί μου έλεγε για "αντρικό δυναμισμό και ανεξαρτησία" :rolleyes:,οπότε μετά το Man must be strong! άρχισα για πάρτη σας το screen capture.Μέχρι και στίχο Nirvana της έχωσα :grin:.

OrEtvPf.jpg

K4ica4V.jpg

EiOFzVg.jpg

XnuMurR.jpg

7BZJdpN.jpg

nE4Fy7X.jpg

Τώρα μου γράφει και στο Whatsapp και καταλήγω ότι είναι απλά  μία από τις αμέτρητες περιπτώσεις Σλαβοειδών που έχω γνωρίσει:όμορφη με φτωχό background(υλικό ή πνευματικό) που δε στροφάρει και τόσο.

Έχω αρκετά προχωρημένες συνομιλίες με κάποιες που μου αρέσουν πολύ και ψάχνω ήδη πτήση για την Παρασκευή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Και φυσικά, στο "έκανε η (ουκρανική) μύγα κώλο, και έχεσε τον κόσμο όλο"
ας αντιτάξουμε ένα καλάσνικοφ των 500 ευρώ τη μέρα, πυροβολώντας κατά ριπάς, για να κόψουμε αφενός
τον κώλο της μύγας (εφόσον σίγουρα θα την πετύχουμε) περνώντας, αφετέρου, κι ένα ισχυρό
μήνυμα προς κάθε μίζερο επίδοξο "ανταγωνισμό", για το ποιός πραγματικά κάνει κουμάντο
στα ουκρανικά μουνολίβαδα. Συνταγή απόλυτης επιτυχίας...  :rolleyes:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Χάρη πουλέν,δε σε απαξιώνω που δε σε παραθέτω,άλλωστε δεν ξεχνάω πως όταν άρχισα να γράφω στο bou με έλεγες επί μήνες kman και μετά Βαλκάνιο Ψευταρά. :grin:
Το δεύτερο ειδικά ήταν πολύ πετυχημένο,είχα κλαψει όταν το πρωτογέγραψες. :2funny:

Κοίτα,έχουμε διαφορά επί της αρχής.
Εσύ ζεις στο Kmanικό σύμπαν όπου κυριαρχεί η "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών",όπου οι γυναίκες χύνουν μόνο στη θέα 100ευρων και iphone,εγώ τα έχω ζήσει αλλιως.
Έχω γνωρίσει ΚΑΙ γυναικες καυλιάρες που απλά γουστάρουν αυτό που βλέπουν(δε μιλάω για μένα τώρα) και κάνουν superlike θελοντας να γνωρίσουν κάποιον πρώτες,για γυναίκες που πετυχαίνεις στο omegle/chatroullete από ΟΛΕΣ τις Σλαβικες χώρες και ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ(ξερω σε σοκάρω τώρα) απλά με ότι βλέπουν στην κάμερα(και χωρίς να χρειάζονται bitcoins-δεύτερο σοκ Χάρη ξέρω).

Χάρη σου έχω πει κάποτε τι να αλλάξεις,αλλά επειδή γνωστό μέλος του forum μου έστειλε pm να μην γράφω τόσο απαξιωτικά  σε εσένα και στον kman και έχει απόλυτο δίκιο,δε σας ξαναγράφω στο ίδιο ύφος.

Καλά μουνιά στον πούτσο μας  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χάρη πουλέν,δε σε απαξιώνω που δε σε παραθέτω,άλλωστε δεν ξεχνάω πως όταν άρχισα να γράφω στο bou με έλεγες επί μήνες kman και μετά Βαλκάνιο Ψευταρά. :grin:
Το δεύτερο ειδικά ήταν πολύ πετυχημένο,είχα κλαψει όταν το πρωτογέγραψες. :2funny:

Εσύ ζεις στο Kmanικό σύμπαν όπου κυριαρχεί η "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών",όπου οι γυναίκες χύνουν μόνο στη θέα 100ευρων και iphone,εγώ τα έχω ζήσει αλλιως.
Έχω γνωρίσει ΚΑΙ γυναικες καυλιάρες που απλά γουστάρουν αυτό που βλέπουν(δε μιλάω για μένα τώρα) και κάνουν superlike θελοντας να γνωρίσουν κάποιον πρώτες,για γυναίκες που πετυχαίνεις στο omegle/chatroullete από ΟΛΕΣ τις Σλαβικες χώρες και ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ(ξερω σε σοκάρω τώρα) απλά με ότι βλέπουν στην κάμερα(και χωρίς να χρειάζονται bitcoins-δεύτερο σοκ Χάρη ξέρω).

Χάρη σου έχω πει κάποτε τι να αλλάξεις,αλλά επειδή γνωστό μέλος του forum μου έστειλε pm να μην γράφω τόσο απαξιωτικά  σε εσένα και στον kman και έχει απόλυτο δίκιο,δε σας ξαναγράφω στο ίδιο ύφος.

Καλά μουνιά στον πούτσο μας  :rockon:

Ο Χάρρυ ζει στο δικό του σύμπαν.Εγώ λέω συνέχεια οτι είναι λάθος να μιλάς στις γκόμενες στα παγκάκια και να προτείνεις φαγητό ή ποτό,αυτός κάνει το ίδιο δυο δεκαετίες τώρα.
Οπως γράφω εδώ και μια δεκαετία οι Σλάβες θέλουν ένα γαμπρό,ένα σπόνσορα και ένα γαμιά.
Εσύ παίζεις τη γωνία του γαμιά,ο dirty και ο love του γαμπρού,εγώ του σπόνσορα.
Για αυτό και οι συμβουλές που δίνουμε είναι διαφορετικές.Εσύ λες αυτοβελτίωση,γυμναστική κτλ,οι άλλοι λένε παραμύθι για σχέση,εγώ λέω μαζέψτε λεφτά για σπονσοριλίκια,βελτιώστε τη θέση σας.
Οι γκόμενες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να έχουν και τους τρεις τύπους ταυτόχρονα αφού σπάνια οι ιδιότητες του γαμπρού,του γαμέως και του σπόνσορος συμπίπτουν στο ίδιο άτομο,οι άντρες δεν είναι multitask.
Οι Σλάβες είναι χαμαιλέοντες,δείχνουν σε όλους την εικόνα που τους αρέσει.Η γκόμενα που σε εμένα θα δηλώσει οτι χρειάζεται άντρα πάροχο,σε εσένα θα πει οτι της αρέσουν οι δυνατοί και εμφανίσιμοι άντρες και στο dirty οτι ψάχνει σοβαρή σχέση με σοβαρό άντρα με σκοπό το γάμο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Χάρη σου έχω πει κάποτε τι να αλλάξεις,αλλά επειδή γνωστό μέλος του forum μου έστειλε pm να μην γράφω τόσο απαξιωτικά  σε εσένα και στον kman και έχει απόλυτο δίκιο,δε σας ξαναγράφω στο ίδιο ύφος.

Καλά μουνιά στον πούτσο μας  :rockon:
Μόλις παρατήρησα πως η Κορεάτισσα είναι και στα δικά μου match απο τις 11 του μηνός και λόγω ασιατόφατσας δεν είχα δώσει σημασία ...
Αν θες το παίζω Κμαν και τσεκάρουμε εκ του ασφαλούς αν δέχεται προσφορές!Προς το παρόν της έγραψα "Hallo again!I'm in Kiev now!I separate you from over 100 matches !You have great characteristics!))"

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μόλις παρατήρησα πως η Κορεάτισσα είναι και στα δικά μου match απο τις 11 του μηνός και λόγω ασιατόφατσας δεν είχα δώσει σημασία ...
Αν θες το παίζω Κμαν και τσεκάρουμε εκ του ασφαλούς αν δέχεται προσφορές!Προς το παρόν της έγραψα "Hallo again!I'm in Kiev now!I separate you from over 100 matches !You have great characteristics!))"

δοκιμασε τη λογικη kman2 ρολογα και ποσταρε τα μυνηματα για να τσεκαρουμε αντιδρεσεις

ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντησει

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ποτε δεν εχουν καβλα για τουριστες και ιδικα αλλα μονο με τους απλυτους δικους τους...ενω με τον ουκρανο βρωμιαρη παει τζαμπα...γνωρισα με καλη δουλεια,νορμαλ και ηρθε να πηδηχτει τζαμπα μετα απο ραντεβουδακι.με τον ουκρανο παει σπιτι και δεν εχει ηθικο δισταγμο να γαμηθει παρτουζα και με τους φιλους του η αν ειναι φιλοι ζευγαρια ανταλασουν τις γκομενες.τρελα σκηνικα.κανουν τσιμπουκια στον φιλο και μετα ο γκομενος τισ φιλα στο στομα χαχαχαχ.
Κοίτα,έχουμε διαφορά επί της αρχής. Εσύ ζεις στο Kmanικό σύμπαν όπου κυριαρχεί η "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών",όπου οι γυναίκες χύνουν μόνο στη θέα 100ευρων και iphone,εγώ τα έχω ζήσει αλλιως.Έχω γνωρίσει ΚΑΙ γυναικες καυλιάρες...ΟΛΕΣ τις Σλαβικες χώρες και ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ[/b]
Λετε και οι δυο το ιδιο πραγμα απο διαφορετικη ακρη,η θεωρια περιλαμβανει και τα 2 ακρα και το Μεσαιο χωρο-χρονο.

ΑΞΙΟΙ ΜΥΣΤΕΣ, συνε-χυστε να φωτιζεται τα λογια του Δασκαλου!

Οπως γράφω εδώ και μια δεκαετία οι Σλάβες θέλουν ένα γαμπρό,ένα σπόνσορα και ένα γαμιά.Για αυτό και οι συμβουλές που δίνουμε είναι διαφορετικές.
Οι γκόμενες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να έχουν και τους τρεις τύπους ταυτόχρονα αφού σπάνια οι ιδιότητες του γαμπρού,του γαμέως και του σπόνσορος συμπίπτουν στο ίδιο άτομο,οι άντρες δεν είναι multitask.
Μας βαζεις βαθια στην ουκραινικη ψωλοθεραπεια! Πληρης επιβεβαιωση των πολλαπλων παραλληλων κ-βαντικων μεταλλαξεων της!

Καλά μουνιά στον πούτσο μας
Ετοιμαζομαστε με τσιγκινο σωβρακακι και ολοσωμη καποτα,
εμπρος για την νεα εκστρατια στις στεππες, την κεντρικη ασια και την απω ανατολη... μυστες της ταυλανδης ερχομαστε μεσω κορεας!

υγ. προβλεπω να πηγαινουμε για ριαλιτι σοου...ενα (ρωσσο) σπονσορα να βρουμε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι ρε,γιατί την ανεβάζεις τόσο.Στέλνεις πολύ αφελή μηνύματα.
Ρώτα την do you like presents?είναι η κλασσική ατάκα Greek kamaki,δεν αποτυγχάνει ποτέ.
Γενικά τα μηνύματα πρέπει να έχουν προεκτάσεις,δεν πρέπει να τα λες όλα.Do you like presents? σημαίνει θα έτρωγες έναν πουτσάκο αν σου έπαιρνα καλό δώρο?Αν απαντήσει yes(ποια λέει όχι στα δώρα?) είσαι μέσα.
Πρέπει να την κάνεις να λέει συνέχεια ναι με κανένα όχι πού και πού για να αυξάνεις την ένταση.
Π.χ. do you like swimming?
-Yes.
-Do you like tanning?
-Yes.
-Do you like sushi?
-Yes.
-Do you like cold?
-No.
-Do you like gold?
-Yes.
-Do you like shopping?
-Yes.
-κτλ

Εδώ αναλύω στο φόρουμ του roosh to 2012 τις επιθυμίες των Σλάβων γυναικών για sponsor,lover,future groom.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μεχρι να εχουμε το λαιβ σοου, εχω τεραστια αναγκη να μαθω αν τετοιο, νεξτ ντορ, της ρωσσικης αγορας, απο το πιο πανω βιντεο ,
Μπορω να το τσιμπισω στο ιντερνετ η πρεπει να πορνομεταναστευσω στη ρωσσια?
[ μην ανοιξετε το λινκ, ]
αναλογιζομαι τα παρακατω
Βασικά όλοι κάνουν τα ίδια λάθη:1.Στηρίζονται πολύ στο ίντερνετ οπότε αν αποτύχουν τα κοννέ στο ίντερνετ την πάτησαν ]μπορεί να λείπει η γκόμενα ή να έχει ψεύτικες φωτό ή να μην ενδιαφέρεται πραγματικά ή να είναι με άλλον που έχει
Δεν τα πήγε και τόσο τραγικά ο τύπος! Τσίμπησε τα τηλεφωνάκια του και τραβηξε και το γκομενάκι για καφέ!Στην Ουκρανία δεν θα έκανε τίποτα! Ρωσία είναι πιο χαλαρές οι κοπέλες!

υγ. Αξιε Κμαν, προβλεπω να σε τρεχω στην σιβηρια για μια μικρη βοηθεια στο γκρουμ σελεκτιον!  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μεχρι να εχουμε το λαιβ σοου, εχω τεραστια αναγκη να μαθω αν τετοιο, νεξτ ντορ, της ρωσσικης αγορας, απο το πιο πανω βιντεο ,
Μπορω να το τσιμπισω στο ιντερνετ η πρεπει να πορνομεταναστευσω στη ρωσσια?
[ μην ανοιξετε το λινκ, ]
αναλογιζομαι τα παρακατω

Είναι εύκολο να τις προσεγγίσεις και να σου μιλήσουν ειδικά αν είσαι σβέλτος και καλιμπράρεις σωστά.Ομως για να μείνουν μαζί σου και να αγκιστρωθούν πρέπει να προσφέρεις κάτι.Θα κάνουν υπομονή μια δυο ώρες,αν δε δώσεις τίποτα poka,poka.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι ρε,γιατί την ανεβάζεις τόσο.Στέλνεις πολύ αφελή μηνύματα.
Ρώτα την do you like presents?είναι η κλασσική ατάκα Greek kamaki,δεν αποτυγχάνει ποτέ.
Γενικά τα μηνύματα πρέπει να έχουν προεκτάσεις,δεν πρέπει να τα λες όλα.Do you like presents? σημαίνει θα έτρωγες έναν πουτσάκο αν σου έπαιρνα καλό δώρο?Αν απαντήσει yes(ποια λέει όχι στα δώρα?) είσαι μέσα.
Πρέπει να την κάνεις να λέει συνέχεια ναι με κανένα όχι πού και πού για να αυξάνεις την ένταση.
Π.χ. do you like swimming?
-Yes.
-Do you like tanning?
-Yes.
-Do you like sushi?
-Yes.
-Do you like cold?
-No.
-Do you like gold?
-Yes.
-Do you like shopping?
-Yes.
-κτλ

Εδώ αναλύω στο φόρουμ του roosh to 2012 τις επιθυμίες των Σλάβων γυναικών για sponsor,lover,future groom.

Θα τη ρωτήσω πιο μετά αν δώσει και έγκριση ο Βαλκάνιος!Δεν παίρνω άλλη προτοβουλία μόνος!
Ακόμα περιμένουμε απο εσένα τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν οτι πράγματι αυτή που λες πως είναι μοντέλο κάνει φωτογραφίσεις για περιοδικά ή απλά πληρώνει φωτογράφο να τη πάρει φωτογραφίες για να λεει στους θαμώνες του carrebean πως είναι επαγγελματίας φωτομοντέλο και να δικαιολογεί τη τιμή της...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα τη ρωτήσω πιο μετά αν δώσει και έγκριση ο Βαλκάνιος!Δεν παίρνω άλλη προτοβουλία μόνος!
Ακόμα περιμένουμε απο εσένα τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν οτι πράγματι αυτή που λες πως είναι μοντέλο κάνει φωτογραφίσεις για περιοδικά ή απλά πληρώνει φωτογράφο να τη πάρει φωτογραφίες για να λεει στους θαμώνες του carrebean πως είναι επαγγελματίας φωτομοντέλο και να δικαιολογεί τη τιμή της...

Θα της πω.Τώρα είναι άρρωστη με πυρετό,δε λέει να της ζητάω φωτό.
Ποια τιμή?Τζάμπα ήρθε σου λέω.Η γκόμενα αυτή έτυχε να είναι Carribean,δεν της αρέσει το Carribean.

Εδώ αποσπάσματα από τη συνομιλία με το μοντέλο τη μέρα που ήρθε.

QZe0kZ.jpg

sMIJt5.jpg

IxGw1o.jpg

snAYIC.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom