Βασικά όλοι κάνουν τα ίδια λάθη:
1.Στηρίζονται πολύ στο ίντερνετ οπότε αν αποτύχουν τα κοννέ στο ίντερνετ την πάτησαν(μπορεί να λείπει η γκόμενα ή να έχει ψεύτικες φωτό ή να μην ενδιαφέρεται πραγματικά ή να είναι με άλλον που έχει φτάσει παράλληλα κτλ)
2.Δεν έχουν δύναμη πυρός(συνήθως πάνε με λιγότερο από χιλιάρικο οπότε δεν μπορούν να ανταποκριθούν όταν οι γκόμενες ζητάνε κεράσματα,δώρα στα μαγαζιά κτλ)
3.Μένουν υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να εξαντλούνται οικονομικά(μένουν πάνω από 10 μέρες)
4.Δεν ξέρουν ρωσικά
5.Υπερτιμούν τον εαυτό τους(νομίζουν οτι έχουν καλό μπλα μπλα,οτι είναι εμφανίσιμοι κτλ)
6.Υπερτιμούν τις γκόμενες(πιστεύουν οτι πάνε μόνο μαζί τους και όχι με Τούρκους κτλ)
7.Λένε τα ίδια ψέμματα που έχουν πει εκατοντάδες πριν από αυτούς(τα ίδια ακριβώς με Αραβες,Τούρκους κτλ οτι έρχονται για δουλειά στην Ουκρανία,οτι είναι μικρότεροι ηλικιακά,οτι έχουν κοννέ,οτι θα βρουν στη γκόμενα δουλέιά,οτι ενδιαφέρονται για σοβαρή σχέση,γάμο,οτι έχουν λεφτά,καλό επάγγελμα κτλ)
Οπότε η αποτυχία είναι βέβαιη.Δηλαδή όσο και να πάνε,τα ίδια λάθη θα κάνουν συνεχώς.
Βέβαια θα λένε αν καθόμουνα περισσότερο,αν ήμουνα σε άλλη πόλη,αν πήγαινα με πιο πολλά λεφτά,αν δεν ήμουν άρρωστος,αν είχα κεντράρει στις σωστές γκόμενες,αν πήγαινα σε καλύτερη εποχή κτλ,θα γαμούσα.
Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια... που λένε.
Εγώ για να έχω αποτέλεσμα κάνω ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνουν οι άλλοι
1.Δε στηρίζομαι καθόλου στο ίντερνετ παρά μόνο για τις πρώτες δύο μέρες
2.Πάω με δύναμη πυρός 500 ευρώ τη μέρα
3.Μένω 3 μέρες μέχρι μια εβδομάδα μάξιμουμ για να αποφύγω τα εξωφρενικά έξοδα
4.Ξέρω ρωσικά για βασική επικοινωνία με τις μη αγγλόφωνες γκόμενες
5.Δεν υπερτιμώ τον ευατό μου αλλά συχνά χρησιμοποιώ generic μέσα(ανώνυμος Βαλκάνιος style)
6.Θεωρώ δεδομένο οτι οι γκόμενες πηδιούνται με Τούρκους,Αραβες και άλλους πολλούς
7.Δε λέω ψέμματα για δουλειά,λεφτά,ηλικία,προθέσεις αυτά δηλαδή για τα οποία ψεύδονται συνήθως οι άλλοι και οι γκόμενες το ξέρουν και αυτές φυσικά(και συχνά λένε τα ίδια ψέμματα στους παραμυθατζήδες).
Δηλαδή κάνω antigame και φυσικά έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τους gamers.
Το πιο βασικό είναι η συγκέντρωση των μέσων και η δύναμη πυρός.
Το καμάκι στις σλαβικές χώρες μοιάζει με τη μάχη του Στάλινγκραντ.Οποιος έχει μεγαλύτερη δύναμη πυρός εκ του συστάδην κερδίζει.Π.χ. οι Γερμανοί ρίχνουν τρία βαρέα τανκς,5 πολυβόλα,10 όλμους και τρία αντιαρματικά για 50 μέτρα εδάφους και οι Σοβιετικοί πέντε τανκς,5 πολυβόλα,10 όλμους και τρά αντιαρματικά.Ποιος θα κερδίσει?Οι Σοβιετικοί γιατί έχουν δύο τανκς παραπάνω.Δηλαδή δεν έχει σχέση αν ε΄χεις μεγάλη ισχύ αλλά τι μπορεί να ρίξει ο αντίπαλος.
Με τη δύναμη πυρός που ρίχνω οι Ιταλοί,Ισπανοί,Τούρκοι και Αραβες κάμακερς που έρχονται με τα πιστολάκια να σαρώσουν καταλήγουν καμμένοι,γαμημένοι και χεσμένοι εν ριπή οφθαλμού.Δεν μπορούν να καταλάβουν τι πέφτει πάνω τους.Πρόκειται για Βαλκάνια ισχύ,κτηνώδη δύναμη.Σκατά σκέφτονται,είναι πάλι τα Βαλκάνια.