Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα της πω.Τώρα είναι άρρωστη με πυρετό,δε λέει να της ζητάω φωτό.
Ποια τιμή?Τζάμπα ήρθε σου λέω.Η γκόμενα αυτή έτυχε να είναι Carribean,δεν της αρέσει το Carribean.

ηρθε τζαμπα διοτι ζηλεψε την γοητεια σου

με την μπυροκοιλια και τα γεροντοπαχια  :grin:

ηθελε η κοπελα να κανει σεξ με καποιον

που εχει την ηλικια του πατερα της :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Η γκόμενα που σε εμένα θα δηλώσει οτι χρειάζεται άντρα πάροχο,σε εσένα θα πει οτι της αρέσουν οι δυνατοί και εμφανίσιμοι άντρες και στο dirty οτι ψάχνει σοβαρή σχέση με σοβαρό άντρα με σκοπό το γάμο.

Μία από τις διαφορες μας ειναι πως κατά τη δική σου γνώμη όλα τα παραπάνω,τα συγκεντρώνει το ίδιο πρόσωπο/η ίδια γκόμενα ενώ εγώ λέω ότι ναι,
υπάρχουν γκόμενες που το κάνουν αυτό,αλλά και άλλες που ψαχνουν ή γαμιά  ή γαμπρό  ή χορηγό.
Εγώ παίζω και στην κατηγορία που από γαμιά πιστεύουν ότι μπορουν να με μετατρέψουν σε γαμπρό και αυτό συμβαίνει και Τσεχία,Γερμανία,κ.ο.κ.

Μόλις παρατήρησα πως η Κορεάτισσα είναι και στα δικά μου match απο τις 11 του μηνός και λόγω ασιατόφατσας δεν είχα δώσει σημασία ...
Αν θες το παίζω Κμαν και τσεκάρουμε εκ του ασφαλούς αν δέχεται προσφορές!Προς το παρόν της έγραψα "Hallo again!I'm in Kiev now!I separate you from over 100 matches !You have great characteristics!))"

Παίξε μπάλα ελεύθερα Glock,δε χρειαζεσαι έγκριση από μένα. :rockon:

Της μιλάω στο Whatsapp,αλλά αν και καταλαβαινω ότι είναι αντικειμενικα δυνατό νέτο,βλεπω και στις αλλες φωτο ότι έχει το σοκολατί-γυφτε της Ιρίνα Σάικ.
Εμένα μου αρέσουν οι λευκές Σλαβες.

Πιο πολύ την χαλβάδιασα για να μου πείτε αν είναι αυτή του Carribean και αν είναι, τι θα μου πει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Μια φορά και ένα καιρό σε ένα "σλάβικο μέρος μακρινό" μια όμορφη δίμετρη ξανθή Πριγκίπησα περίμενε την στιγμή που ένα  πριγκηπόπουλο θα ερχόταν εκ Γερμανίας να της δώσει το μαγικό φιλί και να λύσει την μοναξία της..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Σημερα εχετε αγγιξει τεραστια θεματα,αλλα δεν συνεχιζω!

καθε μερα ουκρανια εξαφανιζονται...οδυσσο βρεθηκε εξω απο κεντρο σκελετος...λενε δολοφονηθηκε...καθε μερα τετεια διαβαζω αλλα αυτο μου εμεινε...πριν μια εβδομαδα κεντρο σκωτωσαν τον νοσοκομο που εφευγε απο τραπεζα.
Απλα να θυμισω πχ. οτι ο δασκαλος ειπε οτι πιο παλια ηταν πιο ασφαλες εκει!ας το σκεφτουμε αυτο.
καμια ακρη να παρουμε ρωσικο διαβατηριο για να μπαινοβγαινουμε στη ρωσια οποτε θελουμε ο βλαδημιρος πιστευω θα θελει αρκετα δικαιολογητικα
Εαν ζητησουμε ασυλο, οικονομικο η πολιτικο η...θρησκευτικο, δεν νομιζω να μας αρνηθει ο τσαρος.
Ο Β.Π. Με χρησιμοποιεί σαν canary in coal mine.Σου λέει αφού γαμαει αυτός τόσο εύκολα Κίεβο θα γαμησω και εγώ.
παντα ψαχνανε κομμαντο αυτοκτονιας/καμικαζι
...μου έλεγε για "αντρικό δυναμισμό και ανεξαρτησία"... καταλήγω ότι είναι απλά  μία από τις αμέτρητες περιπτώσεις Σλαβοειδών που έχω γνωρίσει:όμορφη με φτωχό background(υλικό ή πνευματικό) που δε στροφάρει και τόσο.
βλ.Δασκαλο, Εισαγωγη στην Σλαβικη Ψυχολογια, εκδοσεις για βαλκανιους.
Ονομαζεις τη γκομενα person?Σα να λέμε black person?Ανεπιτρεπτο σε σλαβικη χωρα.Παει κόπηκες πάλι στα shit tests.Πες I am looking for a nice Ukrainian girl.
Βασικο αξιωμα της σλαβικης κοινωνιολογιας.
Το καμάκι στις σλαβικές χώρες μοιάζει με τη μάχη του Στάλινγκραντ.
Εσυ, καλα τα λες, ποιος σε ακουει ομως!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μία από τις διαφορες μας ειναι πως κατά τη δική σου γνώμη όλα τα παραπάνω,τα συγκεντρώνει το ίδιο πρόσωπο/η ίδια γκόμενα ενώ εγώ λέω ότι ναι,
υπάρχουν γκόμενες που το κάνουν αυτό,αλλά και άλλες που ψαχνουν ή γαμιά  ή γαμπρό  ή χορηγό.
Εγώ παίζω και στην κατηγορία που από γαμιά πιστεύουν ότι μπορουν να με μετατρέψουν σε γαμπρό και αυτό συμβαίνει και Τσεχία,Γερμανία,κ.ο.κ.

Της μιλάω στο Whatsapp,αλλά αν και καταλαβαινω ότι είναι αντικειμενικα δυνατό νέτο,βλεπω και στις αλλες φωτο ότι έχει το σοκολατί-γυφτε της Ιρίνα Σάικ.

Πιο πολύ την χαλβάδιασα για να μου πείτε αν είναι αυτή του Carribean και αν είναι, τι θα μου πει.
Μόλις απάντησε πολύ θετικά αναφέροντας με , με το όνομα μου και ψιλοκωλώνω να πω εν ψυχρώ "do you like presents"
Θα το φέρω με τρόπο σε λίγο!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μόλις απάντησε πολύ θετικά αναφέροντας με , με το όνομα μου και ψιλοκωλώνω να πω εν ψυχρώ "do you like presents"
Θα το φέρω με τρόπο σε λίγο!

αναμενουμε να δουμε τις εξελιξεις...

ποσταρε και τον διαλογο να εχουμε

και πληρη αποψη....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αναμενουμε να δουμε τις εξελιξεις...

ποσταρε και τον διαλογο να εχουμε

και πληρη αποψη....
Νομίζω πως της αρέσουν οι Έλληνες και έχει εμπειρία  διότι το όνομά μου το ανέφερε στην πτώση που έπρεπε ! Δηλαδή έκανε πχ το Gregorios-->Gregoris

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Νομίζω πως της αρέσουν οι Έλληνες και έχει εμπειρία  διότι το όνομά μου το ανέφερε στην πτώση που έπρεπε ! Δηλαδή έκανε πχ το Gregorios-->Gregoris

μπες στο ψητο και ρωτα για δωρο

να δουμε την απαντηση αν
και  ξερω τι να περιμενω στο τι θα απαντησει.....

ποσταρε και το διαλογο πιστευω θα εχει πολυ ενδιαφερον....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
μπες στο ψητο και ρωτα για δωρο

να δουμε την απαντηση αν
και  ξερω τι να περιμενω στο τι θα απαντησει.....

ποσταρε και το διαλογο πιστευω θα εχει πολυ ενδιαφερον....

Θα φάει unmatch,
θα postάρει εδώ το διάλογο
και ο kman θα πει:
"Δεν της το έγραψες σωστά,δεν έχεις καταλάβει το παίγνιο,
είσαι μαλακός σαν έμπορος,πρέπει να είσαι αδυσώπυτος και ανηλεής
σαν Βαλκάνιος.
Έσκασες με νεροπίστολο,ενώ εγώ σκάω με μυδράλιο και 500 ζεστά ευρώ στην κωλότσεπη.
Δεν κάνεις για καμάκερ"

D

dude901123

Επισκέπτης
Φίλε δεν μπορείς να περάσεις κάτι που δεν το πιστεύεις. Δεν έχει σημασία το τι θα πεις αλλά πόσο πολύ το πιστεύεις και αν μπορείς να πείσεις. Όπως και ο ΚΜΑΝ δύσκολα θα μπορέσει μετά από τόσα χρόνια που προσφέρει κασέρι ότι ψάχνει για σοβαρή σχέση. Όσο σε γνωρίζω είναι δεδομένη η αποτυχία, ακόμη και αν σου απαντήσει καταρχήν θετικά, γιατί δεν αποπνέεις ούτε σε εμφάνιση αλλά ούτε και σε γενικότερο τρόπο επικοινωνίας ο τύπος που ψάχνει να πληρώσει. Οπότε η πρότασή σου θα ακουστεί παράταιρη. Σαν μια μουνάρα που μόλις ξεκίνησες επικοινωνία στο ίντερνετ να σου κάνει πρόταση να βγείτε.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
υπάρχουν γκόμενες που το κάνουν αυτό,αλλά και άλλες που ψαχνουν ή γαμιά  ή γαμπρό  ή χορηγό.

Δεν είναι αυτή του Carribean. Αυτή του Carribean είναι μεγαλύτερη και ψιλο-μπάζο στη φάτσα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Χάρρυ ζει στο δικό του σύμπαν.Εγώ λέω συνέχεια οτι είναι λάθος να μιλάς στις γκόμενες στα παγκάκια και να προτείνεις φαγητό ή ποτό,αυτός κάνει το ίδιο δυο δεκαετίες τώρα.
Οπως γράφω εδώ και μια δεκαετία οι Σλάβες θέλουν ένα γαμπρό,ένα σπόνσορα και ένα γαμιά.
Εσύ παίζεις τη γωνία του γαμιά,ο dirty και ο love του γαμπρού,εγώ του σπόνσορα.
Για αυτό και οι συμβουλές που δίνουμε είναι διαφορετικές.Εσύ λες αυτοβελτίωση,γυμναστική κτλ,οι άλλοι λένε παραμύθι για σχέση,εγώ λέω μαζέψτε λεφτά για σπονσοριλίκια,βελτιώστε τη θέση σας.
Οι γκόμενες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να έχουν και τους τρεις τύπους ταυτόχρονα αφού σπάνια οι ιδιότητες του γαμπρού,του γαμέως και του σπόνσορος συμπίπτουν στο ίδιο άτομο,οι άντρες δεν είναι multitask.
Οι Σλάβες είναι χαμαιλέοντες,δείχνουν σε όλους την εικόνα που τους αρέσει.Η γκόμενα που σε εμένα θα δηλώσει οτι χρειάζεται άντρα πάροχο,σε εσένα θα πει οτι της αρέσουν οι δυνατοί και εμφανίσιμοι άντρες και στο dirty οτι ψάχνει σοβαρή σχέση με σοβαρό άντρα με σκοπό το γάμο.
αρχοντα εχεις 99% παντα δικαιο σε οσα λες.
κιεβο μιμουμενος τους ουκρανους επεφτα επανω τους.στο παγκακι ολες περιμενουν πριτκλασενια που το λεμε δηλαδη προσκληση.για αυτο καθονται εκει,οπως ελεγε ο δασκαλος γινεται παιχνιδι.θεωρουσα ειμαι ντοπιος και μου αρεσε το κυνηγι.πουτανες γαμουσα κυπρο συνηθως που δεν μπορουσα να παιξω το παιχνιδι κυνηγος.ο φιλος βαλκανιος πουτσαρας με παρεξηγησε γιατι ειναι απειρος απο δαυτες χαχαχαχ.αστον να πιστευει οτι θα της συναντησει και θα μπει στην κατηγορια του γαμια.θα ηθελα να ειμαι μαζι του για
να γελαω οπως με τους αλλους ολους βαλκανιους πουτσαραδες που γνωρισα και ηρθανε απο κυπρο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θα φάει unmatch,
θα postάρει εδώ το διάλογο
και ο kman θα πει:
"Δεν της το έγραψες σωστά,δεν έχεις καταλάβει το παίγνιο,
είσαι μαλακός σαν έμπορος,πρέπει να είσαι αδυσώπυτος και ανηλεής
σαν Βαλκάνιος.
Έσκασες με νεροπίστολο,ενώ εγώ σκάω με μυδράλιο και 500 ζεστά ευρώ στην κωλότσεπη.
Δεν κάνεις για καμάκερ"
εσενα σου κανω πλακα και παρεξηγησες.θα στο ξαναπω οπως επεμενα με τον ρολογο και αυτος θυμωνε.οταν σου λενε ψαχνω καπειος για σοβαρη σχεση δεν ξερω στα ελληνικα εσενα και στα τσεχικα το τρανσλειτ σου βγαζει αυτο που καταλαβες.αν το κανεις μεταφραση στα ουκρανικα ψαχνω σοβαρη σχεση το τρανσλειτ θα δειξει$$$$$$$$$$.καταλαβες βαλκανιε μου?ξαναπαμε απο την αρχη.εισαι για σοβαρη σχε$$$$$$ση?και κατι αλλο.σου απαντανε γιατι εβαλες οτι βρισκεσε κιεβο και οχι γιατι σε ειδαν γαμια.σε εχει δει κανενας απο το φορουμ απο αυτους που γραφουν εδω?η μηπως ο κανενας σε εχει δει?αν θες να σου βαλω φωτο και τον αλλο παιδαρα απο κυπρο.εβαζε και φωτο μαμπα να δειχνει γυμνος τα ποντικια χαχαχαχ.θα τον περναγαν για πουστη και θα γελαγανε μαζι του.αποτελεσμα ο τυπος μηδεν μινσκ,μηδεν οδυσσο,μηδεν κισινιοβ.σε αποκλειω 100%απο την κατηγορια γαμια και αν θες να βρεθουμε οπωτε θες ουκρανια να σε βαλω λαιβ στην θεση σου.λογια πολλα ακουσα,πολλους ειδα τυπους ξενους και ελληνες που ηρθαν να κανουν τα ιδια.αν νομιζεις οτι η γκομεναρα αυτη εχει αναγκη να βρει αντρα η γαμεα τι να πω? χαχαχαχαχαχαχαχα.εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.το καλυτερο απο πρακτορειο γαμου ειναι η κοπελα.σε βαζω στοιχημα ζητα συναντηση πες εισαι εκει.ρωτα θα ερθεις μονη?να δεις θα απαντησει θα ερθω με φιλη.οταν δεν το λενε μην ανυσυχεις 90% παντα θα ειναι καπεια εκει το 10% που ερχετε μονη ερχετε για το μεροκαματο.δεν αμφισβητω οσα λες τσεχια αν και φιλοι μου μονιμοι απο το 1998 σπουδασμενος ο ενας γυμναστης παιδαρας βουδαπεστη και ζει πραγα λεει τζαμπα δεν εχει.επετρεψε μου για ουκρανια κατι να ξερω απο αυτες τις καριολες.το επιπεδο που ψαχνεις και παιζεις ειναι αποκλιστικα για γαμπρους αγεστβα,δηλαδη πρακτορειο γαμου.επεσες σε νυμφη)))

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ελπιζω να καταλαβε πανω ο παππους θα βγηκαν τα ματια του χαχαχαχ.μονο ο σλαβιανι σινοχαρας καταλαμβενε και μεταφραζε οσα εγραφα χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φίλε δεν μπορείς να περάσεις κάτι που δεν το πιστεύεις. Δεν έχει σημασία το τι θα πεις αλλά πόσο πολύ το πιστεύεις και αν μπορείς να πείσεις. Όπως και ο ΚΜΑΝ δύσκολα θα μπορέσει μετά από τόσα χρόνια που προσφέρει κασέρι ότι ψάχνει για σοβαρή σχέση. Όσο σε γνωρίζω είναι δεδομένη η αποτυχία, ακόμη και αν σου απαντήσει καταρχήν θετικά, γιατί δεν αποπνέεις ούτε σε εμφάνιση αλλά ούτε και σε γενικότερο τρόπο επικοινωνίας ο τύπος που ψάχνει να πληρώσει. Οπότε η πρότασή σου θα ακουστεί παράταιρη. Σαν μια μουνάρα που μόλις ξεκίνησες επικοινωνία στο ίντερνετ να σου κάνει πρόταση να βγείτε.
εμενα ντερτι μεχρι προπερσι που απαντουσε καμια στο μπαντου γινωταν αυτο παντα.
μιλουσαμε και λιγες μερες τι κανεις και τετεια και ελεγα ερχομαι σε λιγες μερες.
απαντουσαν οραια,αλλα επιδει δεν φανερωνα τις προθεσεις μου με ρωτουσαν αυτες.
θελεις ιντιμ βτρετσι?δηλαδη θες βιζιτα?αν τωρα οι ιδιες γκομενες παιζουν και τιντερ και το δινουν τσαμπα παω πασο.εσυ για να βγαλεις μια σου βγαινει η ψυχη.οδυσσο ολες μα ολες ειναι πουτανες 99%

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θα τα ξαναπω ετσι απλα για επενθημιση.μουναρα στο ιτερνετ κιεβο του 8,9,10 αν δεν θελει βιζιτα και λεει σοβαρη σχεση και γαμο
σε κανα πρακτορειο γαμου δουλευει η μεγαλοαπατεωνισα.σημειωση φιλο μονιμα κιεβο,σπουδασμενο χαρκοβ η μια γκομενα που τον ξεγελασε 2000 ευρο και εξαφανιζολ την μερα που την γνωρισε κρατουσε πορσε αυτη!σοφια η κοπελα που ηρθε για βιζιτα κρατουσε μερσεντες.μην πατε για λαγοι(γαμπροι,γαμιαδες) και βγειτε κουρεμενοι χαχαχαχαχαχ.τρομερα κεφια και φορμα ειμαι.
καλα να περνατε ολοι παιδεια και μην περνετε πρωσωπικα τι σας λεω.για να γελαμε τα λεμε και να περναμε ευχαριστα.καλυνυχτα για σημερα,ρα ριξω και ενα βλεφαρο στο θεμα με τους εροτυλους αν κινητε τιποτα.γεια σας φιλοι

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γιατί τόσο αρνητικά ρε Χάρη?

Εγώ πιστεύω έχει να κάνει με το μυαλό ανθρώπων δεν είναι όλοι οι ίδιοι..Έίναι δυνατόν να πηγαινει ένας λογικός άνθρωπος σε πρακτορείο γαμου Ουκρανία και να του λέει θέλω 1500 ευρω εγγραφή να σου βρώ νύφη? Δεν είναι προφανές πως απο πίσω παίζει απάτη..Παλία είχα γνωρίσει και πηδούσα μια πληροφορικάριο  που δούλευε σε τέτοιο site  και διαχειριζόταν την βάση..Ειχα γράψει σε παλαιότερο post τι πάιζει σε αυτά που τα μάθαινα απο πρώτη πηγη.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ΜΑΛΑΚΕΣ Αμερικανοί και ΒορειοΕρυωπαοι υπάρχουν που τους δουλέυαν και χαλάγαν μυθικά ποσά για γκόμενες που τελικά δεν πηδούσαν ποτέ.

Τουλάχιστον kman χαλάει 500αρικο αλλά γαμάει πολύ δυνατές μάυρες ζώνες. Αυτόι μποροί να χαλάσουν και 3000-4000 ευρώ και τελικά δεν θα πίασουν ουτε χέρι. Φυσικά για έμαςς του Νότιους μοιαζουν επιστημονική φαντασία αυτές οι απάτες ΑΛΛΑ συμβαινουν!!! Επειδή συμβαίνουν όμως δεν σημαίνει οτι είναι όλα απάτη στην Ουκρανία.

Εννοείται πως αν εισαι 35+ έχει την ικανότητα να ξεχωρίζεις και να βρίσκεις αυτές που είναι καθάρες και να μην μπλέκεις σε καταστάσεις όπως είπατε πριν ξύλου,απάτης, κοροιδιάς κ.λ.π..Απλοί κανόνες είναι.

1) Δεν δίνουμε λεφτά ποτε σε γκόμενα που δεν έχουμε συναντησει
2) Πριν κολλησουμε σε μια γκόμενα κοιτάμε πρωτα 5 λεπτα τι παιζει με αυτή στο μαγαζι..Συνοδεύεται?Πως κινείτε?Παρέα άλλες φίλες?
3) Δεν μεθάμε ποτέ σε μια ξένη χωρα για να έχουμε τον πληρη έλεγχο
4) Δεν κάνουμε επίθεση όυτε το παίζουμε Ρομπέν των Δασών αν δούμε κάτι που δεν μας αρέσει, απλά καλούμε security ή αστυνομία (αν θέλουμε να ασχοληθούμε). Το σκηνικό που γράψατε με το σπρεύ πιπεριού ειναι απαράδεκτο.Να επιτεθείς ως Ρομπέν των Δασών σε κάποιους που δεν ξέρεις με ΟΠΛΟ (γιατι το σπρευ θεωρείται όπλο σε κάποιες νομοθεσίες) μέρα μεσημέρι μέσα σε shopping mall με Security διπλα..θα μπορούσαν να σε περάσουν ακόμα και για τρομοκράτη!!
5) Δεν καθόμαστε με γυναίκες σε παρεα που μας καλούν μόνους μας και μας ζητάνε να κεράσουμε την παρέα απλα!!! Κατά 80% είναι απάτη να πιουν τσάμπα. Αν θέλει ας έρθει μαζί σου στο μπαρ να πιει.

Υπάρχουν και άλλα..Βασικοί κανόνες,,Αν δεν τους ακολουθούμε δεν φταίει η χώρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom