Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βλέπω πως έχεις μπει στη διαδικασία των shit tests!!Είναι πράγματι διασκεδαστική όταν το συνδυάζεις με το τι γράφεται εδώ για κοκαίνες , καυλωμένες γκόμενες που περιμένουν τον ματςωμένο δυτικό με ρολόγια ρόλεξ , κουστούμια !
Αρχίζω κι εγώ να κάνω το τεστ εξ αποστάσεως στο ...ελεύθερο πανεπιστήμιο της Ουκρανικής Ζωής 
Εδώ ο πιο κλασικός διάλογος που τρέχει μόνος του στο χαλαρό !Αυτό μπορεί να γίνει με το 99% των match ...Νομίζω πως θα είναι ξινό ένα τέτοιο γαμήσι και μετά άντε στην επόμενη τα ίδια ..

Ονομαζεις τη γκομενα person?Σα να λέμε black person?Ανεπιτρεπτο σε σλαβικη χωρα.Παει κόπηκες πάλι στα shit tests.Πες I am looking for a nice Ukrainian girl.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Προβλεποντε νυχτες μυσταγωγιας στο κιεβο
Ολοι τον φλεβαρη,για να πιασουνε το Μαρτι(Μορτι-σορ), να δουμε σε ποιον θα του τον φορεσουνε...στο χερι.  

700αρι!Τυχαιο?
Γινεται της Κορεας!...αυτο ισως ακουγε σαν μικρο παιδι τοτε ο Δασκαλος!
Ps
Can one just rent a Russian or Ukrainian wife for a trial run?
Αυτο ηταν στα κομμεντς του βιντεο του γραφειου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Can one just rent a Russian or Ukrainian wife for a trial run?
Χαχα!!!Πολύ καλό φίλε Koble!!!Αυτό είναι το παιχνίδι όσων  τάζουν σχεςεις και γάμους για να χτυπήσουν και να φύγουν !Εκεί είναι η φάση τελικά!
Αυτό διδάχτηκα και απο το τελευταίο ταξίδι στην Ουκρανία!

* Ρωσία δεν ισχύει αυτό τουλάχιστον στις διακοπές τους ! Γίνονται και σκηνικά πιο εύκολα χωρίς shit tests ..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ο Β.Π. Με χρησιμοποιεί σαν canary in coal mine.Σου λέει αφού γαμαει αυτός τόσο εύκολα Κίεβο θα γαμησω και εγώ.
Έχω ήδη προβλέψει ότι σε μερικά χρόνια όταν μεγαλώσει θα εχει εγκαταλείψει την Τσεχία και θα εχει μετατραπεί σε φουλ ταιμ ουκρανογαμια όπως κάνουν όλοι.Το αμφισβητουσε βέβαια αλλα θα διαψευστει σύντομα όπως και όλοι έρχονται στα λόγια μου.

Εσύ κάνεις άλλο παιχνίδι,οπότε δεν σκέφτομαι ότι αφους γαμάς εσύ,θα γαμήσω και εγώ.
Εμένα π.χ.το Tinder λειτουργεί πάντα,σε οποιαδηποτε χώρα,άλλοτε πολύ όπως Αγία και άλλοτε λίγο όπως όταν έβαλα για πλάκα location Τόκιο  πήρα σε τρεις μέρες ΜΗΔΕΝ superlikes και μάτσαρα μόνο με 2 ευρωπαιες και μια αμερικανα.
Στο Κίεβο την τελευταία φορά λειτούργησε.
Το daygame ήταν χειρότερο συγκριτικά με άλλες χώρες.

Δεν ξέρω πως τα έχεις στο μυαλό σου...
Ότι τι;
Θα κανονίσω να συναντήσω διαδοχικά αυτες τις έξι και θα μου ζητήσουν λεφτά;
Ξέρεις ποιο είναι το πιο πιθανό;
Να βγουμε,να καταλάβουν ότι φεύγω σε 3 μέρες και να μην τους αρκει  απλά να γαμηθουν.Οποτε να μεινουμε στο γεύμα...
Μου έχει συμβεί και σε άλλες χώρες μιας και το 90% στο Tinder ψάχνει σχέση,γι'αυτό πουλάει σχέση ο DRLOVE.
Εγώ έγραψα "Αν μέχρι τότε μαζέψω 10 μουνέτα τέτοιας κλάσης και φάω τα 4 μέσα σε ένα ΣΚ,θα είμαι υπερευχαριστημένος.".
Αυτό είναι απολύτως ρεαλιστικό ποσοστό.

Εσύ αρνείσαι ότι είναι αποτελεσματικό ένα app με το οποίο σήμερα γαμάει ο μισός πλανήτης,άτομα έχουν παντρευτεί και κάνει παιδιά από το Tinder.
Σου είπα ξανά.
Αν δήλωσες ηλικία 45 και target group 18-25,το προφίλ σου ουσιασικά το έβλεπαν μόνο τα call girls που δεν χρησιμοποιούν ηλικιακό φίλτρο.
Για αυτό έγραψες ότι πετυχαίνεις μόνο πουτάνες.
Γιατί αυτές που ψάχνεις,δεν ψαχνουν άτομα της δικής σου ηλικίας.
Οι 18-22 δεν ψάχνουν ούτε καν άτομα της δικής μου ηλικίας.
Εχουν βάλει κόφτη στα 30 και δεν μπορουν να δουν καν το προφίλ μου,ούτε εγω το δικό τους.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Οι Ουκρανές γαμιούνται (και) για την κάβλα τις στιγμής και δεν ψάχνουν νυχθημερόν το γαμπρό, ούτε παρθένες είναι. Τα shit tests τα κάνουν μόνο στους ξένους, όπως και άλλα πράγματα. Η απάντηση είναι να αρνηθείς να μπεις στη λογική των shit tests και όλων των μαλακιών που κάνουν στους ξένους. Να δείξεις ότι ξέρεις το παιχνίδι. Φυσικά ποτέ με θυμό η εκνευρισμό αλλά με χιούμορ. Ο στόχος είναι να  δείξεις στη γκόμενεα ότι τη γουστάρεις, αλλά δεν είσαι διατεθιμένος να πεις προφανείς μαλακίες για να γαμήσεις.

Αυτό δείχνει ισχύ και έχεις 3 συν:

1. Δεν σπας τα αρχίδια σου με τα shit tests.
2. Δείχνεις ισχύ, πράγμα που καβλώνει της γυναίκες γενικά και τις Σλάβες ειδικά. Ειδικά οι μαθημένες στο παιχνίδι με τους ξένους θα ψαρώσουν επειδή ακριβώς δεν θα μπορούν να σας κουμαντάρουν και ούτε θα προσπαθείτε να το παίξετε ή να κοροΐδέψετε.
3. Θα βγείς με γκόμενες που είναι πιο ελεύθερα μυαλά και θα περάσεις καλύτερα. Ξεσκαρτάρεις τις κακομοίρες και τα λαμόγια.

Τώρα θα σας πω και το αρνητικό: θα γαμήσεις λιγότερες γκόμενες. Αλλά τα γαμήσια που θα κάνεις και η όλη φάση θα είναι πολύ πιο ποιοτική, θυμηθείτε: "παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι".

ΥΓ. Πως όταν πας σε ένα τουριστικό μέρος, θες να πας εκεί που τρώνε οι ντόπιοι, να πληρώσεις τις τιμές που πληρώνουν αυτοί κτλ. έτσι και εδώ πρέπει να βάλεις τη γκόμενα να σου συμπεριφερθεί σα ντόπιος.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Φιλε χεχε εχεις κλεισει σταλινγκραντ; Πως το φανταζεσαι αν ειναι να συντονιστουμε να παμε παρεα.

Μάλλον Λενινγκραντ εννοείς. Λέω να πάω Μάρτη ή Απρίλη. Δεν έχω αντίρηση. Κάτι λέγαμε και με τον Πάπα, από ότι λέει θέλει και αυτός να ανέβει. Και έχει πει και ο ΒΠ ότι θα ανέβει τέλη Μάρτη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και ρωτάω ξανά αν όχι Ουκρανία πού στην Ευρώπη χωρίς VISA? Δώστε εναλλακτικές σοβαρές. Πολωνία δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑΝ να λέει πλεόν καλά λόγια (κυρίως οι έμπειροι παίχτες) πέρα απο clock. Ουγγαρία λένε πλέον τα χειρότερα κλπ κλπ.. Οπότε αν δεν έχετε εναλλακτικές είναι απλά θεωρίες άνευ νοήματος.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί πως ο παράδεισος είναι η Ρωσσία. Αλλά 4πλασιο κόστος,visa κλπ..Τι σημαίνει αυτό 2 ταξίδια max το χρόνο όταν με το ίδιο κόστος (χρημάτων/χρόνου) κάνεις 5 στην Ουκρανία. Όταν καεί και η Ουκρανία πλεόν η Ρωσσία θα είναι μονόδορομος. Μέχρι τότε αποτελέι όμως το απόλυτο value for money.

Παρόλο τις ειρωνίες που γράφονται εδω περι γαμίαδων να ξέρετε πάντα αυτός που κερδίζει είναι αυτος που σκέφτεται με πρακτική λογική...Χαλάω τόσα,πάω εκει και έχω αυτό το αποτέλεσμα..Σε αυτό δεν υπάρχει κάτι πέρα απο Ουκρανία για μένα αυτήν την στιγμή.

Πως σας φαίνεται που έφαγα 800 ευρω καλοκαίρι ταξιδακι Πολωνία (Βαρσοβία,Γκτανσκ,Σόποτ) και έμεινα με το πουλι το χέρι (πέρα απο την μία που τα έιχαμε ήδη)? Ούτε Tinder δεν δούλεψε..Καλά δεν μιλάω για τα clubs.

Αντίστοιχα πως είναι δυνατόν και στα 5 τελευταία ταξιδια Ουκρανία να έχω πηδήξει πάντα minimum 2 maximum 5 σε κάθε ταξίδι ΧΩΡΙΣ λεφτά?

Αλλά όπως είπε clock γαμάω μπάζα για αυτό βρίσκω Ουκρανία. Ας κάτσουμε έμεις με τα μπαζάκια μας τότε (όπως το συννημένο) και ας περνάμε καλά. Καλή επιτυχία στις χώρες του ΕΥΡΩ!!

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    538,7 KB · Εμφανίσεις: 30
D

dude901123

Επισκέπτης
το μεγαλο θεμα θα ηταν να υπαρχει καμια ακρη να παρουμε ρωσικο διαβατηριο για να μπαινοβγαινουμε στη ρωσια οποτε θελουμε

ο βλαδημιρος πιστευω θα θελει αρκετα δικαιολογητικα για να δωσει ρωσικο διαβατηριο σε καποιον  :S
Ένα θέμα που επίσης με απασχολεί. Δεν το συζητάμε για ρώσικο, όχι εγώ τουλάχιστον, αλλά μια εναλλακτική λύση είναι το διπλωματικό το οποίο σε συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να είναι εφικτό.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εδώ λέει πολλά!Επιβεβαιώνει και πολλά απο τα γραφόμενά μου σε προηγούμενες σελίδες για έλληψη καυλας, προβληματικής επικοινωνίας και άλλα πολλά που κάτι dLove και κάτι μεγάλοι γαμιάδες της Ουκρανίας τα παραβλέπουν --->

εσενα θα στο ξαναπω τραβα κιεβ και οδυσσο σε 2 ομορφες πολεις και ασε τα χωρια ρουμανια και τις παλιοχωρες.να παιξεις και εσυ οπως ο μιστερ λοβ και ο ντερτι.99% σε βαζω στοιχημα παλι δεν θα γαμησεις.ισως και καμια δεν συναντησεις απο ολες αυτες η θα σου ζητησουν λεφτα)))
μετα θα σου λενε οι υπολειποι ερωτηλοι η ο γιαλος αρμενιζει στραβα η αν δεν μπορεις εσυ δεν συμαινει δεν μπορω εγω χαχαχαχαχα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εσενα θα στο ξαναπω τραβα κιεβ και οδυσσο σε 2 ομορφες πολεις και ασε τα χωρια ρουμανια και τις παλιοχωρες.να παιξεις και εσυ οπως ο μιστερ λοβ και ο ντερτι.99% σε βαζω στοιχημα παλι δεν θα γαμησεις.ισως και καμια δεν συναντησεις απο ολες αυτες η θα σου ζητησουν λεφτα)))
μετα θα σου λενε οι υπολειποι ερωτηλοι η ο γιαλος αρμενιζει στραβα η αν δεν μπορεις εσυ δεν συμαινει δεν μπορω εγω χαχαχαχαχα.

:happy:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Οι Ουκρανές γαμιούνται (και) για την κάβλα τις στιγμής και δεν ψάχνουν νυχθημερόν το γαμπρό, ούτε παρθένες είναι. Τα shit tests τα κάνουν μόνο στους ξένους, όπως και άλλα πράγματα. Η απάντηση είναι να αρνηθείς να μπεις στη λογική των shit tests και όλων των μαλακιών που κάνουν στους ξένους. Να δείξεις ότι ξέρεις το παιχνίδι. Φυσικά ποτέ με θυμό η εκνευρισμό αλλά με χιούμορ. Ο στόχος είναι να  δείξεις στη γκόμενεα ότι τη γουστάρεις, αλλά δεν είσαι διατεθιμένος να πεις προφανείς μαλακίες για να γαμήσεις.

Αυτό δείχνει ισχύ και έχεις 3 συν:

1. Δεν σπας τα αρχίδια σου με τα shit tests.
2. Δείχνεις ισχύ, πράγμα που καβλώνει της γυναίκες γενικά και τις Σλάβες ειδικά. Ειδικά οι μαθημένες στο παιχνίδι με τους ξένους θα ψαρώσουν επειδή ακριβώς δεν θα μπορούν να σας κουμαντάρουν και ούτε θα προσπαθείτε να το παίξετε ή να κοροΐδέψετε.
3. Θα βγείς με γκόμενες που είναι πιο ελεύθερα μυαλά και θα περάσεις καλύτερα. Ξεσκαρτάρεις τις κακομοίρες και τα λαμόγια.

Τώρα θα σας πω και το αρνητικό: θα γαμήσεις λιγότερες γκόμενες. Αλλά τα γαμήσια που θα κάνεις και η όλη φάση θα είναι πολύ πιο ποιοτική, θυμηθείτε: "παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι".

ΥΓ. Πως όταν πας σε ένα τουριστικό μέρος, θες να πας εκεί που τρώνε οι ντόπιοι, να πληρώσεις τις τιμές που πληρώνουν αυτοί κτλ. έτσι και εδώ πρέπει να βάλεις τη γκόμενα να σου συμπεριφερθεί σα ντόπιος.
ακου να σου φιλε.ποτε δεν εχουν καβλα για τουριστες και ιδικα αλλα μονο με τους απλυτους δικους τους.τελος σε αυτο.ενω με τον ουκρανο βρωμιαρη παει τζαμπα,ενοω οι γκομενες που περπατανε
πανω κατω χρισατικ που ειναι το πιο χαμηλο επιπεδο κιεβο σε χαρακτηρα και ηθος γιατι μονο αυτες γνωριζεται.αστε τις παπαριες γνωρισα με καλη δουλεια,νορμαλ και ηρθε να πηδηχτει τζαμπα μετα απο ραντεβουδακι.με τον ουκρανο παει σπιτι και δεν εχει ηθικο δισταγμο να γαμηθει παρτουζα και με τους φιλους του η αν ειναι φιλοι ζευγαρια ανταλασουν τις γκομενες.τρελα σκηνικα.κανουν τσιμπουκια στον φιλο και μετα ο γκομενος τισ φιλα στο στομα χαχαχαχ.για αυτο τωρα δεν φιλω αγνωστες που γνωρισα που ητανε μονες και ασε μετα που τις γαμησα εκατονταδες την επομενη μου ειπανε ειμε προστιτουτκα.στους ξενους λενε μαλακιες,ειμασται οι πιο ομορφες στον κοσμο λενε στα ρωσικα.η μεταφραση ομως στα ελληνικα σημαινει και πρεπει να μας πληρωνουν οι ξενοι για αυτο.αν νομιζεις οτι εχω αδικο γραφε και εσυ στους εροτυλους χαχαχαχαχ.παντως μου αρεσεις με ολα που γραφεις και η πλακα σου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ακου να σου φιλε.ποτε δεν εχουν καβλα για τουριστες και ιδικα αλλα μονο με τους απλυτους δικους τους.τελος σε αυτο.ενω με τον ουκρανο βρωμιαρη παει τζαμπα,ενοω οι γκομενες που περπατανε
πανω κατω χρισατικ που ειναι το πιο χαμηλο επιπεδο κιεβο σε χαρακτηρα και ηθος γιατι μονο αυτες γνωριζεται.αστε τις παπαριες γνωρισα με καλη δουλεια,νορμαλ και ηρθε να πηδηχτει τζαμπα μετα απο ραντεβουδακι.με τον ουκρανο παει σπιτι και δεν εχει ηθικο δισταγμο να γαμηθει παρτουζα και με τους φιλους του η αν ειναι φιλοι ζευγαρια ανταλασουν τις γκομενες.τρελα σκηνικα.κανουν τσιμπουκια στον φιλο και μετα ο γκομενος τισ φιλα στο στομα χαχαχαχ.για αυτο τωρα δεν φιλω αγνωστες που γνωρισα που ητανε μονες και ασε μετα που τις γαμησα εκατονταδες την επομενη μου ειπανε ειμε προστιτουτκα.στους ξενους λενε μαλακιες,ειμασται οι πιο ομορφες στον κοσμο λενε στα ρωσικα.η μεταφραση ομως στα ελληνικα σημαινει και πρεπει να μας πληρωνουν οι ξενοι για αυτο.αν νομιζεις οτι εχω αδικο γραφε και εσυ στους εροτυλους χαχαχαχαχ.παντως μου αρεσεις με ολα που γραφεις και η πλακα σου

το οτι γαμιουνται παραλληλα με 4-5 τουριστες ειναι αυτονοητο

ζητανε σχεση μαζι σου αλλα παιζουν μπαλα και με 3-4 ακομα (γαλλους, ιταλους, τουρκους, ισπανους κ.α.)

αλλά εχουν και τον ντοπιο ουκρανο σταντ μπαι για πηδηματα και παρτουζες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παιδιά, δε νομίζω το θέμα μας είναι τα παρελκόμενα, αλλά το κυρίως μενού, το οποίο είναι να γαμάμε. Πήγα Κίεβο 2007 και 2008 και πέρασα φίνα! Τώρα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Λες και πήγαμε να παντρευτούμε. Το θέμα είναι αν εν έτει 2018 παίζει το Κίεβο, το οποίο θα σας το πω σύντομα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο και νομίζω συμφωνούμε όλοι. Οι εποχές που γαμούσες 9άρι plus στο Κίεβο χωρίς λεφτά έχουν παρέλθει... Τώρα πρέπει να είσαι ο Ρουβάς στην εμφάνιση και να κάνεις και εγώ δεν ξέρω πόσα ραντεβού. Οπότε ίσως Γκλοκ γιαυτό το έχεις κοντράρει το μέρος τόσο. Πήγαινε ρε Μπελαρουσάκι, είναι πιο κοντά στο στυλ σου.
  στο μπελαρουσκι γουσταρουν ερωτιαρηδες και τσιγγουνηδες?ασε καλυτερα τοτε να μην παω εγω μπας και τις χαλασω χαχαχαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φίλε Target μιλάμε για μια χώρα που αν η γκόμενα γαμηθεί ΜΕ ΞΕΝΟ τσάμπα τότε όλοι την λένε ΠΟΥΤΑΝΑ

Ενώ αν γαμηθεί ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ για λεφτά όλοι την λένε ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ που όμως τα έφερε έτσι η μοίρα..
μαλον τα αντιθετα ειναι στην λογικη τους.αν δεν παρουν λεφτα απο τον ξενο θα νιωθουν πουτανες και ανηθικες χαχαχαχαχ.ειμαι μεγαλη φορμα σημερα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πεστα Χαρη γιατι τα λεω εγω και δεν με ακουνε μερικοι εδω μεσα
και ο σλαβιανι ελεγε ακινδινα αλλα και αυτου ξερω του την επεσαν και εστησαν γκομενες οπως και
του σαλονικιου που πηγαν να τον απαγαγουν  3 τυποι που του την εστησα και τους εκανα εξαφανιζολ
του ζητησαν και συγνωμη μαλιστα χαχαχαχ.καθε μερα ουκρανια εξαφανιζονται κοπελιτσες μικρης ηλικιας.πολλες βρεθωνται δολοφονημενες μαλιστα απο παιδεια στην ηλικια τους.χτες ηταν φρικιαστικο αυτο που διαβασα.οδυσσο βρεθηκε εξω απο κεντρο σκελετος εντεκαχρονου αγοριου.λενε δολοφονηθηκε απο τα στοιχεια εδω και περιπου 6 μηνες με ενα χρονο.καθε μερα τετεια διαβαζω αλλα αυτο μου εμεινε.παιδακι 11 ετων!πριν μια εβδομαδα κεντρο σκωτωσαν τον νοσοκομο που εφευγε απο τραπεζα.σκεφτειτε εμενα αυτος που παρακολουθουσε που με ειδε ποσα λεφτα ειχα οταν πληρωσα την πιτσα τι θα μου εκανε.κλιστηκα σπιτι και δεν βγηκα.τωρα δεν κυκλοφορω εκει ουτε θα ξαναπαω στα ξυλινα σπιτακια βραδι οδυσσο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εδω βλεπουμε ενα παπάρα που προσπαθει να μιμηθεί τον Vitalyzdtv
Eτσι ειναι χωρις βαλκανικους πυραυλους και μεγαλη ισχύ πυρός αποτυγχάνεις.
οπως το ειπες παπαρας,γυφτος με τα ξιμασχαλα να βρωμα ιδρωτιλα και εμφανιση τουρκου χαχαχαχαχα.επιδει πηγε με την ιδεα οτι αν εισαι ξενος οταν ακουσουν ξενο κανεις πικ απ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
και ο σλαβιανι ελεγε ακινδινα αλλα και αυτου ξερω του την επεσαν και εστησαν γκομενες οπως και
του σαλονικιου που πηγαν να τον απαγαγουν  3 τυποι που του την εστησα και τους εκανα εξαφανιζολ
του ζητησαν και συγνωμη μαλιστα χαχαχαχ.καθε μερα ουκρανια εξαφανιζονται κοπελιτσες μικρης ηλικιας.πολλες βρεθωνται δολοφονημενες μαλιστα απο παιδεια στην ηλικια τους.χτες ηταν φρικιαστικο αυτο που διαβασα.οδυσσο βρεθηκε εξω απο κεντρο σκελετος εντεκαχρονου αγοριου.λενε δολοφονηθηκε απο τα στοιχεια εδω και περιπου 6 μηνες με ενα χρονο.καθε μερα τετεια διαβαζω αλλα αυτο μου εμεινε.παιδακι 11 ετων!πριν μια εβδομαδα κεντρο σκωτωσαν τον νοσοκομο που εφευγε απο τραπεζα.σκεφτειτε εμενα αυτος που παρακολουθουσε που με ειδε ποσα λεφτα ειχα οταν πληρωσα την πιτσα τι θα μου εκανε.κλιστηκα σπιτι και δεν βγηκα.τωρα δεν κυκλοφορω εκει ουτε θα ξαναπαω στα ξυλινα σπιτακια βραδι οδυσσο.

βεβαιως  καλο ειναι που τα αναφερεις αυτα τα περιστατικα μιας και εισαι
ως ημιμονημος κατοικος στην ουκρανια αλλα καποιοι δεν τα λενε και τα κρυβουν
λες για τον σλαβιανι και τον σαλονικιο
γιατι ο kman2 ξερεις ποσες φορες γλυτωσε απο του λυκου τα δοντια μην κοιτας που δεν τα λεει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έχω καρφώσει το Tinder από το πρωί Ουκρανία,πάει πολύ καλά.
Όπως  είχα διαπιστώσει και όταν είχα πάει επίπεδο εμφάνισης,σε σχέση με άλλες χώρες, ειναι ψηλό.Πολύ δυνατά μουνιά μέσα και μιλάνε.

Αυτή είναι η σχιστομάτα που αράζει στο Carribean?

N5PEsPT.jpg

Μου λέει ότι δεν αράζει Carribean και ότι βγαινει Heaven και αλλού τα ΣΚ.

Έχω αρκετά μεγάλο διάλογο,βαριεμαι να κοψω-ράψω..

rpO7UIX.jpg

Με ρώτησε τι κάνω στο Κίεβο,της απάντησα μου αρέσει να έρχομαι εδώ.
Με ρώτησε κάποια στιγμη αν έρχομαι για τις γυναικες και αν ειμαι Sex tourist και της απάντησα ότι βρίσκω Sex όποτε και όπου θέλω δε χρειάζεται να ταξιδέψω.
Την ρώτησα αν ειναι εργαζόμενο κορίτσι γιατί δεν ψήνομαι και μου είπε I am just looking for love,οπότε της απάντησα,we're looking for the same thing.
Μου είπε αν είμαι το ΣΚ ακομη Κίεβο μπορουμε να κανονίσουμε κάτι,της είπα ο.κ. θα ήταν ωραία να βρεθούμε.

Έχω μιλήσει από το πρωί και με άλλα 6 πολύ δυνατά μουνέτα με προοπτική συνάντησης,αν συνεχίσω να μιλάω θερμά και με τα 6+1 ή αν αν αυξηθουν μέχρι την Πέμπτη το βραδυ,την Παρασκευή θα πάρω το αεροπλάνο.

Αν μέχρι τότε μαζέψω 10 μουνέτα τέτοιας κλάσης και φάω τα 4 μέσα σε ένα ΣΚ,θα είμαι υπερευχαριστημένος.
αγαπητε βαλκανιε μοντελε.δεν αμφισβητω την ομορφια χωρις να σε γνωρισω.
οι σινομιλιες σου με αυτες τις βλαμενες με κανουν να σκεφτωμε εισαι 16 ετων.δεν εχεις ιδεα απο ουκρανια)).αν νομιζεις αυτη που βαζεις φωτο θα συναντηθει μαζι σου τι να πω?η οτι θα σινομιλα μαζι σου 3 εβδομαδες οπως του μιστερ λοβ αυτο ειναι κατι πρωτακουστο.ολες σου κανουν ερωτηση παγιδα.
τι ψαχνεις εδω?εσυ σκεφτεσε ολοι τους λενε σποσοριλικια και γαμησια.να το παιξω διαφορετικος.
ψαχνω μια νορμαλ κοπελα για σχεση και τετεια.εχεις φαει ιδει το ακυρο.σου φενεται για γκομενα που δεν μπορει να βρει καπειον?ψαχνει σεξ η ερωτα και σχεση?αν σου φενετε τετεια θα γαμουσα ολη την ουκρανια με τετιες ποιοτικα γκομενες πουλωντας παραμυθια για σχεση.ολες αυτες που βλεπεις με ταξιδια και γκομεναρες δεν προκειτε να συναντησεις.αντε το πολυ κανα εξαρι που θα ερθει για μεροκαματο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μια παρομοια στην οδυσσο την εκανε πασα ο σαλονικιος.μου λεει παρε την αλλα θελει αιφον για σεξ.
την πηρα και πραγματικα,ενω ειδε τισ φωτο μου και απαντισε μου ειπε μονο με αιφον θα την γαμουσα.
ειναι η αδυναμια μου οι μογγολες.ο διμητρακις μου εταξε το μογγολικο γατακι παλαιοτερα για να κατεβω.αλλα λεει πρεπει να με κατουρησει το μογγολακι χαχαχαχ.της αρεσα ειπε και αυτος ειπε γουσταρω χρυση βροχη χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom