Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

μας αφησες μονους εδω να βγαζουμε τα καστανα απο τη φωτια κ. popov

κανονικα δεν πρεπει να συχναζετε στο νημα των γεροντων διοτι

εχουν ξεκουτιανει εκει τα γεροντια και σας παρασυρουν και εσας

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μας αφησες μονους εδω να βγαζουμε τα καστανα απο τη φωτια κ. popov

κανονικα δεν πρεπει να συχναζετε στο νημα των γεροντων διοτι

εχουν ξεκουτιανει εκει τα γεροντια και σας παρασυρουν και εσας

:hi:

Δεν έχετε ανάγκη. Μια χαρά μάχιμοι παίκτες συμμετέχουν και ενημερώνουν.

Όσο για μένα, όπως φαίνεται, στο σοφό νήμα των γερόντων θα αφήσω τα ψηφιακά μου κόκκαλα...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν έχετε ανάγκη. Μια χαρά μάχιμοι παίκτες συμμετέχουν και ενημερώνουν.

Όσο για μένα, όπως φαίνεται, στο σοφό νήμα των γερόντων θα αφήσω τα ψηφιακά μου κόκκαλα...

τι να σας πώ εσείς ξέρετε καλύτερα  :S

πάντως η απουσία σας είναι αισθητή

κ. popov και καλό θα ήταν να παρεμβαίνετε καμιά φορά  :cheesy:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Παίδες, έγραψα και στον ερωτοτουρισμό, μην το αφήσουμε να μαραζώσει, κρίμα είναι... Σε αυτό το νήμα το πολιτικό περιβάλλον είναι ασταθές, ακριβώς σαν της Ουκρανίας δηλαδή!!! Να έχουμε και μια safe καβάτζα σε περίπτωση πολέμου!!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εδω βλεπουμε ενα παπάρα που προσπαθει να μιμηθεί τον Vitalyzdtv
Eτσι ειναι χωρις βαλκανικους πυραυλους και μεγαλη ισχύ πυρός αποτυγχάνεις.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αξεχαστα, φιλοσοφικα λογια του σοφου Δασκαλου, μιας φωνης από το μελλον.

Γενικώς εδιδάχθην εις την ζωή από την Τρουμπα μέχρι την Πατάγια και το ρίβερ ότι γεννεσιουργός αιτία της πουτανιας είναι η ανέχεια σε συνδιασμό με την διαβίωση μακρυά από το σπίτι. Ελάχιστες κανουν την πουτανα εις τον τόπον καταγωγης των παρα πανε σε άλλη πόλη ή αλλη χωρα. Εξ ου και στην ελληνική πόρνη όπως πορεύομαι, πορθμείο κλπ δηλαδή από καπου πάω κάπου αλλού. Επομένως και για τις ελλεηνίδες μην περιμενετε πολλα πράματα εντος έδρας αλλα άμα αρχίσουν και λένε για  δουλειες σε τιποτα περίεργες χωρες να ξερετε ότι το κουνελακι το πνιγουν. (τωρα που σαι στο ντουμπα’ι, ποιος θα σου τον ακουμπαει)

Βλέπετε ο πολυπολιτισμός υπήρχεαλλά με πολιτισμένους λαούς και δεν ειναι οι μαλακείες που λενε σημερα οι πράκτορες των … να ανοιγουμε τις πορτες διαπαλατα σε καθαρματα τουρκαλβανούς και σ όποιο μουσουλμανικο αραπικο σκουπίδι λάχει. Κάποτε επί κακων συνταγματαρχών ερχόντουσαν μουναρες στην ελλάδα από πολιτισμένα κράτη και πληρώνανε κι απο πάνω...
Για να καταλάβετε, το εχω ξαναγράψει, ο ειδεχθεστερος εγκληματιας της Ουκρανιας ειναι αλβανός(ώ τι σύμπτωσις)ειχε σκοτωσει, κοψει κομματακια και μαγειρεψει την γυναίκα του. Κι εδώ άλλους αλβανους δεν έχει.
Γενικώς πάντως μισουν θανασίμως τους ξενους και ειδικώτερα τους άραβες. Γιατι αυτους και οχι τους τουρκους που καναν και τοσους πολεμους μαζί τους, ποτε δεν καταλαβα. Είναι υποθεσις της κοινωνικης ψυχιατρικης

Γκόμενα ελευθερας βοσκής δεν μ έχει κλέψει ποτέ διότι πάντοτε είχα την προνόηση και έκρυβα χαρτια, λεφτά, κάρτες κτλ

Ουυυυυυυυ 26ετων αυτη έπρεπε (εκτος αν ειναι χωρισμενη) να χε παντρευτει εδώ και 5-6 χρονια, κατα τα τοπικα ήθη και έθιμα. …στο Ισραήλ έχει ένα σωρό ξέκολλα να ναι καλά η πρώην ΕΣΣΔ.
Αλλα ενταξει 30 χρονων γυναικα που πας μωρή, βρισκουν κατι μαλακες και τα κανουν αυτά. 30 ετων εδώ θεωρειται και ειναι ξωφλημενη. Θεωρειται διοτι έτσι  νομιζουν οι ιθαγενεις, ειναι διοτι το κλιμα ειναι τετοιο και τα σκαρια που σαπιζουν. Τωρα να μου πεις κατι ελλεινιδες 30,40 που το παιζουν γκομενες. Όπως εχω γραψει αυτο ειναι θεμα ψυχιατρικης εξετασεως των αγαμητων που τις γουσταρουνε και τις πληρωνουν απο πανω. Αμα γθυθει καμια τετοια, μενουν τα κρεατα της σαν την γιαουρτοσακουλα. Τρέλα...

Και για να στο κανω πιο λιανά: Κοιτα να δεις μεχρι πριν από 15 χρόνια όλες αυτες τις γαμαγες με κανα δεκαδόλλαρο-εικοσαδόλλαρο και μεχρι πριν από καμια τριακοσαρια χρόνια τις πουλαγανε στο παζάρι σε σετ (Παραδουναβιες ηγεμονιες, χρονια δοξασμενα)

Υγ. πιθανον ο Δασκαλος να εχει περασει από τα ιδια θρανια με τον ζουρλαρι.
-ο Β/μπλογκερ πιο πανω για σλαβικο κοσμο...παει για χερι με γαζτο, αν πεσει σε καυκασιο.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
το μεγαλο θεμα θα ηταν να υπαρχει καμια ακρη να παρουμε ρωσικο διαβατηριο για να μπαινοβγαινουμε στη ρωσια οποτε θελουμε

ο βλαδημιρος πιστευω θα θελει αρκετα δικαιολογητικα για να δωσει ρωσικο διαβατηριο σε καποιον  :S

Επόμενος σταθμός Άνοιξη θα είναι Αγ. Πετρούπολη, να μιλήσουμε να συντονιστούμε. Club μόνος μπορείς να πας αλλά είναι άχαρο και έχεις μεγάλο μείον, το χειρότερο δεν μπορείς να σπάσεις 2αδα εύκολα.

Αν είναι να μπαινοβγάινεις υπάρχουν άλλου τύπου visae που μπορείς να βγάλεις, αλλά δεν έχω ψάξει λεπτομέρειες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
οταν θα εχω ορεξη θα σου πω πως σπαω και τετραδες απλα ας αφησω και τιποτα για το μελλον υπαρχει τροπος...

Τετράδα σπάει εύκολα. Τη δυάδα πως τι σπας άμα έχεις σκάσει μόνος σου σε club?

Ένας τρόπος είναι, μετά το club, να τους πεις σας πάω εγώ και πας πρώτα τη φίλη, ώστε να μείνεις με τη δικιά σου. Βέβαια πετυχαίνεις διάφορα, πέτυχα μία που έβαλε τη φίλη σε ταξί μεθυσμένη (η φίλη), και ήρθε σπίτι, αλλά είναι μάλλον εξαίρεση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τετράδα σπάει εύκολα. Τη δυάδα πως τι σπας άμα έχεις σκάσει μόνος σου σε club?

Ένας τρόπος είναι, μετά το club, να τους πεις σας πάω εγώ και πας πρώτα τη φίλη, ώστε να μείνεις με τη δικιά σου. Βέβαια πετυχαίνεις διάφορα, πέτυχα μία που έβαλε τη φίλη σε ταξί μεθυσμένη (η φίλη), και ήρθε σπίτι, αλλά είναι μάλλον εξαίρεση.

Στις δυάδες δίνεις τη μία γκομενα να τη γαμησουν Ουκρανοι ή Ρώσοι.Εναλλακτικά κερνάς και τις δύο γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πολυ σωστες πληροφοριες  :hi:

να πω και κατι χαριτολογοντας αν ο kman2 p.x. βρεθει στο ροστοφ με τους καυκασιους

και το παιζει άπλας σκοπρποντας χρημα αλογιστα χρημα

τον εχουν φαει λαχανο σε χρονο dt.....

σφαγμενος σε κανενα χαντακι θα βρεθει

γι' αυτο λεω οτι αν διαβαζουν πιτσιρικαδες τον kman2 που δεν εχουν παει ποτέ ουκρανια και ρωσια

και θα ιοθετουν τις πρακτικες τους θα καουν ζωντανοι τα παλικαρια

Εγώ λέω τι πρέπει να κάνει κάποιος που εχει χρήματα διαθέσιμα για μέγιστο αποτέλεσμα.
Έχεις 2000 ευρώ?Θα πας 5 μέρες Κίεβο.Εχεις 1500 ευρώ?Θα πας 3 μέρες Κίεβο.
Εχεις 1000 ευρώ?Θα πας δυο μέρες Κίεβο ή μια βδομάδα Λβωβ.Κάπως έτσι.
Αν πας με ψέματα,απατεωνιες και κοροιδιες δε θα γαμησεις πάνω απο εξαρι.Στην επαρχία θα γαμησεις καμιά τριανταπενταρα ΜΙΛΦ στην καλύτερη.Για να έχεις shot με εφταρια και πάνω πρέπει να σπρώχνεις εκτός αν είσαι παρα πολύ ενεργητικός,κάτω των 35 και εμφανίσιμος.
Οι Τούρκοι είναι πολύ του μπλα μπλα και του παραμυθιού,το ίδιο και οι Άραβες το παίζουν χίλιες και μια νύχτες.Οι Ιταλοί είναι του παρλαρε.Talking is cheap που λένε.Οι γκομενες τα έχουν ακούσει ολα.Σαν ανώτερος Βαλκανιος για να κάνεις τη διαφορά χρειάζεται λιγότερο μπλα μπλα και περισσότερη ουσία.Σου λέει η γκομενα αυτός είναι αληθινός,κανει όσα υποσχεται.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φιλε χεχε εχεις κλεισει σταλινγκραντ; Πως το φανταζεσαι αν ειναι να συντονιστουμε να παμε παρεα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ λέει πολλά!Επιβεβαιώνει και πολλά απο τα γραφόμενά μου σε προηγούμενες σελίδες για έλληψη καυλας, προβληματικής επικοινωνίας και άλλα πολλά που κάτι dLove και κάτι μεγάλοι γαμιάδες της Ουκρανίας τα παραβλέπουν --->

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εδώ λέει πολλά!Επιβεβαιώνει και πολλά απο τα γραφόμενά μου σε προηγούμενες σελίδες για έλληψη καυλας, προβληματικής επικοινωνίας και άλλα πολλά που κάτι dLove και κάτι μεγάλοι γαμιάδες της Ουκρανίας τα παραβλέπουν --->

fkings.com/144984/17-reasons-why-ukrainian-girls-are-overrated

Έλλειψη προσωπικότητας, στόματα με δόντια που μυρίζουν (και εντός Carribean), κλούβια μυαλά.

Όλα τα λέει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ λέει πολλά!Επιβεβαιώνει και πολλά απο τα γραφόμενά μου σε προηγούμενες σελίδες για έλλειψη καυλας, προβληματικής επικοινωνίας και άλλα πολλά που κάτι dLove και κάτι μεγάλοι γαμιάδες της Ουκρανίας τα παραβλέπουν --->

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Παιδιά, δε νομίζω το θέμα μας είναι τα παρελκόμενα, αλλά το κυρίως μενού, το οποίο είναι να γαμάμε. Πήγα Κίεβο 2007 και 2008 και πέρασα φίνα! Τώρα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Λες και πήγαμε να παντρευτούμε. Το θέμα είναι αν εν έτει 2018 παίζει το Κίεβο, το οποίο θα σας το πω σύντομα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο και νομίζω συμφωνούμε όλοι. Οι εποχές που γαμούσες 9άρι plus στο Κίεβο χωρίς λεφτά έχουν παρέλθει... Τώρα πρέπει να είσαι ο Ρουβάς στην εμφάνιση και να κάνεις και εγώ δεν ξέρω πόσα ραντεβού. Οπότε ίσως Γκλοκ γιαυτό το έχεις κοντράρει το μέρος τόσο. Πήγαινε ρε Μπελαρουσάκι, είναι πιο κοντά στο στυλ σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έλλειψη προσωπικότητας, στόματα με δόντια που μυρίζουν (και εντός Carribean), κλούβια μυαλά.

Όλα τα λέει.
Με τα Βαλκανικά  "γυαλιά" ή των love tourists του site μας είναι κλασάτες γυναίκες, αφρόκρεμα των τουριστικών προορισμών όπως η Ρόδος και γαμώ τα τυπάκια αυτές του τίντερ με κανένα πρόβλημα επικοινωνίας , καμια δεν είναι πουτάνα και όλες κάθονται για τη Καυλα της στιγμής και η Ουκρανία είναι μια πολύ ωραία χώρα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Λες και πήγαμε να παντρευτούμε.

Τα γούστα είναι διάφορα και κάποιοι έχουν και τέτοιες ανησυχίες, δες σχετικά θρεντ που άνοιξαν, όπως και ανησυχίες, πόσο πουτάνες είναι ή δεν είναι οι Σλάβες, ποιές κάνουν ή δεν κάνουν για σπίτι, και κατά πόσο πλένουν ή δεν πλένουν πιάτα μετά από one night stand.

Πρέπει να δίνεται ολιστική εικόνα στο σάιτ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παιδιά, δε νομίζω το θέμα μας είναι τα παρελκόμενα, αλλά το κυρίως μενού, το οποίο είναι να γαμάμε. Πήγα Κίεβο 2007 και 2008 και πέρασα φίνα! Τώρα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Λες και πήγαμε να παντρευτούμε. Το θέμα είναι αν εν έτει 2018 παίζει το Κίεβο, το οποίο θα σας το πω σύντομα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο και νομίζω συμφωνούμε όλοι. Οι εποχές που γαμούσες 9άρι plus στο Κίεβο χωρίς λεφτά έχουν παρέλθει... Τώρα πρέπει να είσαι ο Ρουβάς στην εμφάνιση και να κάνεις και εγώ δεν ξέρω πόσα ραντεβού. Οπότε ίσως Γκλοκ γιαυτό το έχεις κοντράρει το μέρος τόσο. Πήγαινε ρε Μπελαρουσάκι, είναι πιο κοντά στο στυλ σου.
Φίλε Target μιλάμε για μια χώρα που αν η γκόμενα γαμηθεί ΜΕ ΞΕΝΟ τσάμπα τότε όλοι την λένε ΠΟΥΤΑΝΑ

Ενώ αν γαμηθεί ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ για λεφτά όλοι την λένε ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ που όμως τα έφερε έτσι η μοίρα..

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21

Δεν συμφωνω με όλα οσα λεει...ΑΛΛΆ....!

Καρασυμφωνώ ομως με αυτο, που μου το επιβεβαιωσε και η δικιά μου
A Ukrainian man once told me, “Ukrainian girls need a good smack now and then to keep them in check”.
Οταν εγώ ελεγα καμποσες σελιδες πισω οτι οι ουκρανες θελουν καποιες φορές οταν παρεκτρέπονται σκαμπήλια, καποιοι βιάστηκαν να διαφωνήσουν  :jerking:

Aπλα πρεπει να αρκετοι να ξεχασουν τις προτροπες της ελληνιδας μανας οτι τις γυναικες δε πρεπει σε καμια περιπτωση να τις χτυπαμε οτιδήποτε και αν κανουν....
Τις ουκρανες πρέπει να τις χτυπας σε ορισμένες περιπτώσεις οταν σε βγαζει εξω απο τα ρουχα σου με τις μαλακιες της. Θα αρχισει τις γνωστες παπαριες με δακρυα κτλ, οτι δε τη σεβεσαι μπλα μπλα, αλλα μεσα της θα λεει "μμμ αυτος ειναι αντρας, δεν ειναι μουνοδουλος θηλυπρεπής, πρεπει να προσεχω μαζι του".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom