Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
αλλο ενα hot θεμα...

Το να κοροιδευεις και το να λες ψεματα εχει διαφορα μεγαλη!!!!

Πχ αν πεις ειμαι 35 και εισαι 45 το φαει και την πηδηξεις και οταν πρεπει τις πεις την αληθεια σου λεει μπραβο εισαι μεγαλος μαγκας γιατι με κοροιδεψες και το πιστεψα και ενω δεν παω με 45αριδες με εσενα πηγα και μου αρεσε(αν ελεγες 45 απο την αρχη δεν θα σου ελεγε ουτε γεια)...
Πετυχημενο παραδειγμα δουλεματος Ουκρανεζας με καλο τελος

2)λες ψεματα

πχ ειμαι δυνατος οικονομικα(κλασικες μαλακιες Τουρκων)

Απαντηση αρπακτικου σε ποιο ξενοδοχειο μενεις???αν σε δει σε λιγοτερο απο 5* η σε φτωχοδωματιο εχασες...
Δευτερη ερωτηση αρπακτικου και γιατι δεν εχεις τραπεζι με σαμπανια...

Εχεις τελειωσει οτι και να κανεις.....

θελει τεραστια εμπειρια στο να κοροιδευεις και στο να λες χαζα ψεματα που η αλλη μπορει με μια ερωτηση να σε ξετιναξει κατευθειαν...

Φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα

Θα ελεγα οτι στο ποκερ αν δεν ξερεις λεγε μονο αληθεια παιζε δηλαδη μονο τα χαρτια σου

Αμα ξερεις παιζεις και με το μυαλο της αλλης και ενω εχει 1-2 νομιζει οτι εχεις τουλαχιστον παπαδες..Μονο για εμπειρους παικτες οι οποιοι εχουν γνωση περι του 90% των ερωτησεων που σου κανουν τα αρπακτικα και εχεις ετοιμες ακαριαιες και αποστομοτικες απαντησεις...

τελος οι γυναικες τους αρεσεις το χιουμορ

Ερχετε πχ η αλλη και σου λεει στο chi(μην το κανετε σε φτωχοκλουμπ)θελω κοκταιηλ και της απαντα μα αγαπη μου εγω δεν εχω λεφτα μπορεις να μου παρεις εσυ ενα κοκταιλ???
Γελαει και νομιζει πολλα...

to be continuous...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μυστη, απο θεμα ασφαλειας σε λβοβ και χαρκοβο, πως ειναι?
Καπου ειδα παλιο ποστ, οτι σε νοτια ρωσσια ειναι λιγο διαφορετικες, πιο δυσκολες? δεν θυμαμαι, απο βορεια πχ αγ πετρουπολη και οτι εκει υπαρχουν εργοστασια (ξενες εταιρειες?) η λογο κουλτουρας? μενουν πολλοι καυκασιοι?

αγ.πετρουπολη και μοσχα δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας γενικα απο πεσιματα κλεψιματα και άλλα τετοια

αλλά η ρωσικη επαρχια γενικα ειναι διαφορετικη απο αυτες τις δυο πολεις

γενικα ειναι να μην προσπαθεις να τραβηξεις τα βλεματα επανω σου

να εχεις σοβαρο και αυστηρο υφος και να μιλας λιγο

οι φλυαριες και οι παλιπαιδισμοι μονο στα βαλκανια πιανουν

εκει η κουλτουρα ειναι διαφορετικη

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μυστη, απο θεμα ασφαλειας σε λβοβ και χαρκοβο, πως ειναι?
Καπου ειδα παλιο ποστ, οτι σε νοτια ρωσσια ειναι λιγο διαφορετικες, πιο δυσκολες? δεν θυμαμαι, απο βορεια πχ αγ πετρουπολη και οτι εκει υπαρχουν εργοστασια (ξενες εταιρειες?) η λογο κουλτουρας? μενουν πολλοι καυκασιοι?
Φιλε σε θεμα ασφαλειας ειναι το ιδιο καλα αν οχι καλυτερα απο το κιεβο...Την ημερα δεν εχεις κανενα προβλημα και την νυχτα θελει 2 πραγματα...Πρωτον δεν πειραζεις γκομενες μαφιοζων και γενικως γκομενες που συνοδευονται και 2)προσεχεις με τους μεθυσμενους...Στο δρομο ειναι καλυτερο μολις σου μιλανε και ψαχνουν αφορμη για φασαρια να μην μιλας καθολου ουτε να τους κοιτας η να μιλας ελληνικα...Αν σου μιλανε Αγγλικα να λες δεν ξερω...Σε λιγο θα φυγουν απο κοντα σου...Αν σου ζητανε χρηματα δωστους ενα μικρο ποσο και παλι θα φυγουν(50γρβνα)χωρις να λες ουτε λεξη αγγλικα .Ετσι θα ξεμπλεξεις πιο ευκολα και πιο γρηγορα.
Αυτα για ουκρανια

οσο αφορα στην Ρωσια θελει προσοχη στην νοτια πιο πολυ γιατι οι καυκασιοι και οι τσετσενοι και αυτε οι κολορατσες(θα τους καταλαβεις αμεσος απο την αισχρη εμφανιση τους και την κακογουστια τους στα ρουχα)ειναι κυριολεκτικα εγκληματιες...ΔΕν μιλας ουτε καν τους κοιτας...η καλυτερη λυση

Στα δε κλαμπ αμα σου την πεσουν κατευθειαν πας στους σεκιουριτι του κλαμπ τους δινεις 200-300γριβεν και τους λες να σε προσεχουν..Για οσους φοβουνται πολυ η βλεπουν ασχημο κλιμα σε ενα κλαμπ που δεν εχουν ξαναπαει προτεινω με το που μπαινουν να πανε στο αρχισεκιουριτι του μαγαζιου και να του δωσουν 300 γριβνα...Το εκτιμουν παρα πολυ και σε προσεχουν...
Τωρα αμα εισαι μαλακας και μεθυστακας δεν θα σε σωσει τιποτα...
παντος εγω στο κεντρο της αθηνας με τα πακιστανια κλπ φοβαμαι πιο πολυ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα σας δωσω και μια πληροφορια που δεν ξερω αν εχει ποτε ειπωθει

Το club που εχω δει με το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικες αντρες σε full time (οχι αργα που μενουν μονο γυναικες)ειναι το embargo club sto rostov na donu...
Οποιος εχει ορεξη για περιπετεια ας παει και μετα να μου πει...(το ιμπιζα σε ποσοστο ειναι μηδεν μπροστα του)...
Μετα απο 200+ ταξιδια σας λεω οτι δεν εχω δει ουτε καν στο μπελαρους το 2000 τοσες πολλες μουναρες μονες τους και ποσοστο 10-90%....
καληνυχτα σας και αν πατε εκει προσοχη πολυ στους καυκαυσιους...

ακουσα πολλα για ρωστοφ οτι ειναι σουπερ μερος για επαρχιακη πολη της ρωσιας

και πιστευω εχεις απολυτο δικιο  :hi:

μακαρι να μπορεσω να παω συντομα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φιλε σε θεμα ασφαλειας ειναι το ιδιο καλα αν οχι καλυτερα απο το κιεβο...Την ημερα δεν εχεις κανενα προβλημα και την νυχτα θελει 2 πραγματα...Πρωτον δεν πειραζεις γκομενες μαφιοζων και γενικως γκομενες που συνοδευονται και 2)προσεχεις με τους μεθυσμενους...Στο δρομο ειναι καλυτερο μολις σου μιλανε και ψαχνουν αφορμη για φασαρια να μην μιλας καθολου ουτε να τους κοιτας η να μιλας ελληνικα...Αν σου μιλανε Αγγλικα να λες δεν ξερω...Σε λιγο θα φυγουν απο κοντα σου...Αν σου ζητανε χρηματα δωστους ενα μικρο ποσο και παλι θα φυγουν(50γρβνα)χωρις να λες ουτε λεξη αγγλικα .Ετσι θα ξεμπλεξεις πιο ευκολα και πιο γρηγορα.
Αυτα για ουκρανια

οσο αφορα στην Ρωσια θελει προσοχη στην νοτια πιο πολυ γιατι οι καυκασιοι και οι τσετσενοι και αυτε οι κολορατσες(θα τους καταλαβεις αμεσος απο την αισχρη εμφανιση τους και την κακογουστια τους στα ρουχα)ειναι κυριολεκτικα εγκληματιες...ΔΕν μιλας ουτε καν τους κοιτας...η καλυτερη λυση

Στα δε κλαμπ αμα σου την πεσουν κατευθειαν πας στους σεκιουριτι του κλαμπ τους δινεις 200-300γριβεν και τους λες να σε προσεχουν..Για οσους φοβουνται πολυ η βλεπουν ασχημο κλιμα σε ενα κλαμπ που δεν εχουν ξαναπαει προτεινω με το που μπαινουν να πανε στο αρχισεκιουριτι του μαγαζιου και να του δωσουν 300 γριβνα...Το εκτιμουν παρα πολυ και σε προσεχουν...
Τωρα αμα εισαι μαλακας και μεθυστακας δεν θα σε σωσει τιποτα...
παντος εγω στο κεντρο της αθηνας με τα πακιστανια κλπ φοβαμαι πιο πολυ...

πολυ σωστες πληροφοριες  :hi:

να πω και κατι χαριτολογοντας αν ο kman2 p.x. βρεθει στο ροστοφ με τους καυκασιους

και το παιζει άπλας σκοπρποντας χρημα αλογιστα χρημα

τον εχουν φαει λαχανο σε χρονο dt.....

σφαγμενος σε κανενα χαντακι θα βρεθει

γι' αυτο λεω οτι αν διαβαζουν πιτσιρικαδες τον kman2 που δεν εχουν παει ποτέ ουκρανια και ρωσια

και θα ιοθετουν τις πρακτικες τους θα καουν ζωντανοι τα παλικαρια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τρομερές οι πληροφορίες σου ... θα ήθελα πολύ να πάω, αλλά πλέον clubbing χωρίς παρέα δεν κάνω, είναι βαρεμάρα.. Αν θέλει κάποιος να ακολουθήσει, πολύ ευχαρίστως.

οταν ανεβω επανω ενημερωνω για να βρεθουμε επανω

γιατι club δεν πας χωρις παρεα μονος

εκτος αν υπαρχει γυναικεια συντροφια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αλλο ενα τιπ...

Αγοραστε ενα καλο ρολοι(απο tissot και πανω)  ενα καλο κινητο(iphone8 η samsung edge)  και εναν καλο αναπτηρα(сartier)...Για οσους τους φαινονται πολλα ας ψαξουν στην χε για μεταχειρισμενα...Να ειστε σιγουροι οτι θα αποσβεσετε πληρως την επενδυσης σας στην ουκρανια...Αντρας χωρις ακριβο ρολοι η ακριβο κινητο χανει το 50% της δυναμης του και χωρις αναπτηρα χανει ευκαιριες για παρα πολλες καθε βραδυ που μου ζηταν φωτια αλλα και αυτες που εχετε στην παρεα σας και προσπαθειτε να τις βαρεσετε...

Αυτα κοιτανε πρωτα οι γκομενες καντε το και θα με θυμηθειτε....

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εμεις που πινουμε μονο χυμο πορτοκαλι, πανω τι μπορουμε να παρουμε, σφραγιστο? και χωρις πολυ αλκοολ?

(μυστες με αυτα μαθαινω, ειμαι ετοιμος να αναψω και το πουρο! αισθανομαι σαν Βογιαρος του μεγαλου Πετρου στην μαχη της πολταβα, που διαβαζα χθες!μπαινω στην σλαβικη κουλτουρα. οσο για τις γυναικες των αντιπαλων...
παραθετω τα λογια του Δασκαλου
"Και για να στο κανω πιο λιανά: Κοιτα να δεις μεχρι πριν από 15 χρόνια όλες αυτες τις γαμαγες με κανα δεκαδόλλαρο-εικοσαδόλλαρο και μεχρι πριν από καμια τριακοσαρια χρόνια τις πουλαγανε στο παζάρι σε σετ.")

υγ.  οποιος μαθητης διαβαζει ας κρατησει σημειωσεις ΑΠΟΨΕ!!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
οταν ανεβω επανω ενημερωνω για να βρεθουμε επανω

γιατι club δεν πας χωρις παρεα μονος

εκτος αν υπαρχει γυναικεια συντροφια

Πάνω που εννοείς, Κίεβο ή Ροστόβ? Πάω αλλά το έχω ελαττώσει πάρα πολύ γιατί βαριέμαι απλά ... Δε γουστάρω ερωτήσεις τύπου why are you alone και τέτοια, ή να φαίνομαι σαν λιγούρης ή να φαίνομαι σαν weirdo, άσε που όταν είσαι μόνος πολύ δύσκολο να σπάσεις γκόμενα από δυάδα ενώ δυάδες παίζουν πολλές. Χρειάζομαι έναν καλό παρτενέρ. Στον γκλοκ πρότεινα για Κίεβο με Πολωνία που θα ανεβώ για ΑΕΚ και ακόμα δεν το έχει αποφασίσει.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελευταιο μεταμεσονυκτιο(αντεχω ακομα)

καντε και εσεις ερωτησεις παγιδα για να δειτε σε πια ζωνη παιζει η γκομενα...
1)το διαβατηριο για δηθεν να δειτε την φωτο...Αν γινετε χαμος απο σφραγκιδες και βιζες απο πισω(μαυρη γκριζα μην λετε στορυ για αγαπες κλπ χασατε)
2)την ρωτας και κατευθειαν σε ποιες χωρες εχεις παει και ποσες φορες(πολυ σημαντικο)και φυσικα σε ποια ξενοδοχεια???επειδη δεν ξερουν γιατι τις ρωτας συνηθως σου τα λεν ολα στις πονηρες που δεν τα λενε παρτους το διαβατηριο με καθε τροπο(οταν θα παει τουαλετα).Συμβουλη πριν την πηδηξεις μην δεις το κινητο της  ξερω γιατι σας το λεω...Μετα δες το...
3)Με αυτο θα γελασετε αλλα ειναι το καλυτερο τεστ που η αλλη δεν μπορει να καταλαβει με τιποτα γιατι το κανεις...Την πας για σουσι....Αν παιζει τα ξυλακια στα δακτυλα εχει φαει τρελους πουτσους ειναι γκριζα η μαυρη αν για να πιασει το σουσι με τα ξυλακια κανει μια ωρα η ακομα χειροτερα παρει πιρουνι ξεκινα τα love stories...Μπορει να γελατε αλλα αυτο το τεστ δεν θα σας το πει κανενας και εχει ποσοστο επιτυχιας πανω απο 90% 1)γιατι η γκομενα δεν μπορει να σε κοροιδεψει και δευτερον δεν μπορει να καταλαβει με τιποτα τι παιζει.2)στατιστικα ολες οι γκρι και μαυρες εχουν φαει απειρα σουσι με χορηγους και τα ξυλακια ειναι σαν πιρουνακια για αυτες για τις αλλες ομως...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Πάνω που εννοείς, Κίεβο ή Ροστόβ? Πάω αλλά το έχω ελαττώσει πάρα πολύ γιατί βαριέμαι απλά ... Δε γουστάρω ερωτήσεις τύπου why are you alone και τέτοια, ή να φαίνομαι σαν λιγούρης ή να φαίνομαι σαν weirdo, άσε που όταν είσαι μόνος πολύ δύσκολο να σπάσεις γκόμενα από δυάδα ενώ δυάδες παίζουν πολλές. Χρειάζομαι έναν καλό παρτενέρ. Στον γκλοκ πρότεινα για Κίεβο με Πολωνία που θα ανεβώ για ΑΕΚ και ακόμα δεν το έχει αποφασίσει.
οταν θα εχω ορεξη θα σου πω πως σπαω και τετραδες απλα ας αφησω και τιποτα για το μελλον υπαρχει τροπος...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
αμα υπαρχει καμια ασπρη τριχα και προγουλι τι γινεται?...γμστ

Θα σου πω για μένα, γιατί άλλοι γαμάνε μοντέλα όχι μόνο με άσπρες τρίχες,αλλά και χωρίς μαλλιά και σαπιοκοιλιά. :grin:
Αν έρθει η μέρα που θα έχω άσπρη τρίχα και προγούλι και θέλω 20χρονα,ξερω ότι θα χρειαστεί να βάλω το χέρι στην τσέπη.
Εκτος αν ανελιχθω επαγγελματικά,μιας και στο χωρο μου έχω νταραβέρια με χιλιάδες 19-23 και γαμάω λόγω θέσης,αλλά αυτό έχει μεγάλο ρίσκο ειδικά σε δυτικη χώρα.

αυτό ποσοι το εκαναν τοτε? Εγω έναν ξερω. Οι αλλοι με τις ομαδες!

Έτυχε φίλε,άμα έγραφε ο παπάς ποιος έχει γαμήσει Πορτογαλλίδα,δεν έχω γνωρίσει καν,ουτε έχω πάει.
Ισπανία παραλίγο να παρατήσω σπουδές και να μεινω για πάντα,λόγω πυρφορίας.  :S
Και γνωρισα τόσο κόσμο,που έχω φίλους εδώ και 15χρόνια και εννοείται θεωρώ πόλεις όπως τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια ανώτερες από όλες τις γερμανικες πόλεις.

Οι Ισπανίδες δεν είναι σε μέσο ορο οι πιο όμορφες γυναίκες της Ευρώπης,δεν πιάνουν μια μπροστά στις Σλάβες,αλλά πιο θερμές γυναίκες δεν υπάρχουν.Το θέμα είναι ότι την παλεύεις με την πάρτη τους όταν είσαι 20-25-27..
Μετά ενδείκνυνται μόνο για τύπους που τους αρέσει ο Αλμοδοβάρ και το δράμα,οι σκηνές ζήλιας,τα μνημειώδη γαμησια μετά από καυγά επειδή σε κοιταξε η σερβιτόρα,κ.λ.π.

@Παπά Κίεβο δεν ένιωσα ποτέ ανασφάλεια,αν και ήμουν γνωστούς προβλεπέ χώρους.

Μόσχα έκατσε φάση,που πίστεψα ότι περιστοιχίζομαι από άτομα που μπορεί να με σφάξουν,να έρθει η αστυνομία να μαζέψει το πτωμα μου και αντί για το νεκροτομείο να καταλήξω στον πάτο του Βόλγα.

Έχω πάει σε μαγαζί που έπαιζε μεγαλύτερο ποσοστό οπλοφορίας από το Τέξας.

Επίσης αν αρχίσω να λέω για κύκλωμα που έψαχνε κορίτσια που έφερναν σε συγκεκριμένες σελέμπριτι,τις έδιναν χοντρή αμοιβή,τις εστελναν σε πλαστικό για να φέρνουν ακόμη περισσότερο στη σελεμπριτι και μετά τις έβγαζαν στο κλαρί σαν:"Σωσίας Megan Fox,1000 δολάρια/ώρα" θα μου postάρει ο iakovos φίδια οπότε σταματάω. :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

για αγ. πετρουπολη

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Πρωην γκομενα που ειχε ερθει στην ελλαδα και ηξερε τι ειναι οι ελλεινιδες μου λεει

αντε τωρα να τα φτιαξεις με τις ελλεινιδες τις χοντρες γιατι εγω δεν σου αξιζω...

Απαντηση

οι ελλεινιδες που ειναι χοντρες εχουν τους καλυτερους γκομενους στον κοσμο και τους κανουν και οτι θελουν ενω εσεις που ειστε ωραιες εχετε κατι σκουπιδιαριδες και πηδιεστε...ποια λες ειναι πιο εξυπνη???

Παγωτο η γκομενα....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα σου πω για μένα, γιατί άλλοι γαμάνε μοντέλα όχι μόνο με άσπρες τρίχες,αλλά και χωρίς μαλλιά και σαπιοκοιλιά. :grin:
Αν έρθει η μέρα που θα έχω άσπρη τρίχα και προγούλι και θέλω 20χρονα,ξερω ότι θα χρειαστεί να βάλω το χέρι στην τσέπη.
Εκτος αν ανελιχθω επαγγελματικά,μιας και στο χωρο μου έχω νταραβέρια με χιλιάδες 19-23 και γαμάω λόγω θέσης,αλλά αυτό έχει μεγάλο ρίσκο ειδικά σε δυτικη χώρα.

@Παπά Κίεβο δεν ένιωσα ποτέ ανασφάλεια,αν και ήμουν γνωστούς προβλεπέ χώρους.

Μόσχα έκατσε φάση,που πίστεψα ότι περιστοιχίζομαι από άτομα που μπορεί να με σφάξουν,να έρθει η αστυνομία να μαζέψει το πτωμα μου και αντί για το νεκροτομείο να καταλήξω στον πάτο του Βόλγα.

Έχω πάει σε μαγαζί που έπαιζε μεγαλύτερο ποσοστό οπλοφορίας από το Τέξας.

Επίσης αν αρχίσω να λέω για κύκλωμα που έψαχνε κορίτσια που έφερναν σε συγκεκριμένες σελέμπριτι,τις έδιναν χοντρή αμοιβή,τις εστελναν σε πλαστικό για να φέρνουν ακόμη περισσότερο στη σελεμπριτι και μετά τις έβγαζαν στο κλαρί σαν:"Σωσίας Megan Fox,1000 δολάρια/ώρα" θα μου postάρει ο iakovos φίδια οπότε σταματάω. :grin:

σαφως κιεβο στα αμιγως τουριστικα ειναι ασφαλη μερη  :hi:

εγω εκει κινουμε κιεβο

τωρα για μοσχα οπλοφορουν ειδικα αυτοι οι τυποι με τα μακρια παλτα κατω απο το γονατο

αλλα δεν ενοχλουν

αν παει καποιος να κοιταξει ή να πειραξει ομως γυναικα απο την παρεα τους......

ας σκαψει το λάκο μονος του και να μπει μεσα..... :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
οταν θα εχω ορεξη θα σου πω πως σπαω και τετραδες απλα ας αφησω και τιποτα για το μελλον υπαρχει τροπος...
Μυστη μου ελεγε ενας Μυστης γι αυτα, σε εμενα που ειμαι ασχετος, βλεπε τις σλαβικες νοοτροπιες και δεν τα πιστευα!
Ηδη εχεις πει ενα τροπο (σε αλλη περιπτωση,2), πριν καποιες μερες...πχ εξ αντανακλασεως.

υγ.  οποιος μαθητης διαβαζει ας κρατησει σημειωσεις ΑΠΟΨΕ!!! ειδικα να προσπαθησει να δει τΑ μενταλιτι!
η ρωσικη επαρχια γενικα ειναι διαφορετικη...να εχεις σοβαρο και αυστηρο υφος και να μιλας λιγο...οι φλυαριες και οι παλιπαιδισμοι μονο στα βαλκανια πιανουν ,εκει η κουλτουρα ειναι διαφορετικη
σαν να δινουν αληθινα πιστολια σε παιδακια αντις για νεροπιστολα, μακελειο 2018, ς400τραιουμφ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
αν παει καποιος να κοιταξει ή να πειραξει ομως γυναικα απο την παρεα τους......

Ή άμα πάω να πουλήσω τρελά σε κοντό Ρώσο που συνοδευε δύο μουνάρες και που με το ελληνικό μυαλό μου θα έπρεπε να τις συνοδεύω εγώ και όχι ο μισή μερίδα  :grin:

Σκέψου ότι πήγα να κάνω γλώσσα σώματος:"Δε σε βλέπω καν" περνώντας 1 χιλιοστο από μπροστά του και πατώντας του το πόδι.
Και όχι,δεν ήμουν μεθυσμένος. :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ή άμα πάω να πουλήσω τρελά σε κοντό Ρώσο που συνοδευε δύο μουνάρες και που με το ελληνικό μυαλό μου θα έπρεπε να τις συνοδεύω εγώ και όχι ο μισή μερίδα  :grin:

Σκέψου ότι πήγα να κάνω γλώσσα σώματος:"Δε σε βλέπω καν" περνώντας 1 χιλιοστο από μπροστά του και πατώντας του το πόδι.
Και όχι,δεν ήμουν μεθυσμένος. :grin:

:happy: :happy: :happy:

:hi: :hi: :hi:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εκτος αν ανελιχθω επαγγελματικά,μιας και στο χωρο μου έχω νταραβέρια με χιλιάδες 19-23 και γαμάω λόγω θέσης,αλλά αυτό έχει μεγάλο ρίσκο ειδικά σε δυτικη χώρα.Ισπανία παραλίγο να παρατήσω σπουδές και να μεινω για πάντα,λόγω πυρφορίας...Οι Ισπανίδες..αλλά πιο θερμές γυναίκες δεν υπάρχουν.Μετά ενδείκνυνται μόνο για τύπους που τους αρέσει ο Αλμοδοβάρ και το δράμα,κ.λ.π.
εννοουσα οτι λιγοι την εκαναν, πιο παλια για τετοιες εμπειριες, οι πιο πολλοι σκαλωναν εδω, παντως εισαι στο σωστο δρομο, ενα νημα πιο περα θα σου δωσει ασυλο και διαβατηριο ο βλαδιμιρ, μετα τον σιγκαλ και τον ντεπαρτιε, οταν κανουν πικετοφορια οι φεμεν εξω απο το γραφειο! θινκ αμπαουτ ιτ!
δεν εχω ιδεα απο ισπανια,μου θυμιζεις αυτα που ακουγα απο ναυτικους, για την νοτιο αμερικη και την ζηλια των γυναικων.γλιτωσες γιατι ολο και καποια αλτερνατιβα θα σε εμπλεκε σε αυτονομιστικες κολεχτιβες.
υγ. μην αρχισεις να τραβας τις ασπρες...τριχες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom