ζωγραφιες απο την θεωρια!Η πουτάνα του ενός είναι το αίσθημα του άλλου.
Πρέπει να καταλάβετε την ηθική σχετικότητα του σλαβικού κόσμου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Για όποιον διαβάσει το screenshoot,πρόκειται για δύο πολύ όμορφες ελληνίδες που πέτυχα στο τραμ.
Την έπεσα σε αυτήν με τα καταστανόξανθα μαλλια-πράσινα ματια που ήταν ο τύπος μου.
Υ.Γ.Εκεί που λέω ότι δε θυμάμαι ποια είναι η Νικολέτα,φυσικά τη θυμόμουν όπως και τα βυζάκια της.
Εκεί που λεω ότι δεν άκουσα την αναπάντητη επειδή άκουγα μουσική,
φυσικά και άκουσα την αναπάντηση,απλά έκανα στην πατριωτισσα ένα μικρό γυμνάσιο οτι είμαι χαλλλλαρός και δεν πολυκαίγομαι
Αλλά ειδικά με 7+,θέλει προσοχή με τέτοια κόλπα,γιατί αν π.χ.την έκανα να περιμένει αντί για 4 λεπτά,14 λεπτά,θα έπαιρνε το τραμ για πίσω.
Trial & error είναι αυτό που προτείνω και φυσικά το μενου περιλαμβάνει και ήττες,έως και συντριβές.
Π.χ.μια Γερμανίδα με ξεβράκωσε τελειως,όλες τις τακτικες μου,γλώσσα σώματος,με αποδόμησε τελείως και με έστειλε για τσάι.
Υ.Γ.2 Ωραίο post πάτερ
Με πολλές πληροφορίες που κάποιοι δικαίως επιζητούν.
Όντως, σωστός ο διάλογος.
Αρχοντα σε ευχαριστω.
Το σκεφτο-μουνα για να βυθιστω στη μαυρη ζωνη.
Θα σου πω τι έκανα εγώ για να βγάλω πάνω από εφτάρι τζάμπα.
1.Πηγαινα Λβωφ με λεωφορείο από Κατοβίτσε που είχε φτηνές πτήσεις με Wizzair.
2.Εμενα στο ξενοδοχείο Λβιβ στο κέντρο με 25 ευρώ τη μέρα στα μέσης κατηγορίας δωμάτια
3.Οργωνα κάθε μέρα πλατεία,πανεπιστήμιο,κεντρικά καφέ,στάσεις της μαρσούτκα
4.Πήγαινα τις γκόμενες στο ελληνικό εστιατόριο Zorba(μέχρι που με κάρφωσε ο πούστης σε μία οτι φέρνω και άλλες).
5.Σύχναζα κάθε ΠΣ στα κλαμπ Μιλένιουμ,Πικασό,Μετρό.
6.Πριν πάω είχα κανονίσει 5-10 κοννέ από το μάμπα εκ των οποίων συνήθως οι μισές δεν ήταν στην πόλη όταν ερχόμουνα,άλλες κωλύονταν τελικά συναντούσα 2-3 γκόμενες μέσω ίντερνετ και γαμούσα τη μία.Σε δυο μέρες όμως είχα βρει καινούργιες από το daygame.
Γενικά πρέπει να κάνεις τζόγο.Το ίντερνετ τρώει χρόνο από το daygame,το ίδιο και το nightgame τρώει χρόνο από το daygame.
Πρέπει να έχεις gut instinct τι θα αποδώσει περισσότερο.
Πρέπει να πας Τερνόπιλ ή Λβωφ?Καλύτερα να καλέσεις γκόμενα από το Λουτσκ ή θα σου φάει όλο το χρόνο και θα σε εμποδίζει?Ποιο κλαμπ είναι καλύτερο?Αξίζει να πας γκόμενες στα κλαμπ?Μήπως είναι καλύτερο να πας Κράκωβ αντί για Λβωφ?Πόσες μέρες πρέπει να μείνεις?Ποια εποχή να πας?
Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να ξέρεις τις απαντήσεις.Πρέπει να χτυπήσεις χειρουργικά,τα λάθη πληρώνονται ακριβά.Παλιά δεν ήταν έτσι,όπου και να πήγαινες γαμούσες,τώρα πρέπει να πας ακριβώς στα κατάλληλα μέρη.
ζωγραφιες απο την θεωρια!
Πολλή από την κριτική εδώ είναι ηθικού τύπου.Γιατί οι Σλάβες είναι πουτάνες?Είναι οι Σλάβες πουτάνες?Πρέπει οι Σλάβες να είναι πουτάνες?
Μιλάμε για ερωτήματα χωρίς νόημα που δε χρειάζεται καν να ασχολείσαι.Τις παίρνεις σα δεδομένες όπως είναι,δεν κάνεις κριτική.
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
What do you do in Ukraine?
-I like Ukraine.I come here often when I have vaccations.I have been in Poland,Czech Republic,Russia,Belarus,Hungary,Austria,Norway but Ukraine is my favourite country.(οπότε δείχνεις οτι δεν κυνηγλάς μόνο γκόμενες αλλά πας και σε high class χώρες)
-Why are you not married?
-I have not found the right person.German women are very ugly and masculine and Greek women are very materialistic.
Η πρωτη απαντηση καλη αν και αναφερεις πολλες χωρες του Ανατολικου μπλοκ αν ασχολεισαι με δουλεια remote πιο ευκολα θα πας Παρισι,Λονδινο η αντιστοιχες χωρες.
Στο δευτερο κανεις μπαμ οτι δεν μπορεις να γαμησεις γυναικα της χωρας που βρισκεσαι και οτι εισαι Ουκρανια για αυτο.Οποιος κραζει σε γυναικες ολες τις γυναικες της χωρας του φαινεται οτι πορνοταξιδευει λογω αδυναμιας να γαμησει τοπικο μουνι.
Επισης το να απαντησεις σε Ουκρανεζα greek women very materialistic ακουγεται σαν να την δουλευεις μες την μουρη την.
Θα κρατουσα το I have not found the right person. που λες και θα συμπληρωνα
In every country i am travelling i meet a lot of people(μην πεις μονο γυναικες)..When i was working in Greece i had mostly Greek women,they are fun and lovely but now that i am travelling all around the world i meet people and girls from every county
I am easy going and most of the people wanna be friends with me,as they r telling me i am nice guy with good humor..
U ll find out soon and by ur self
Ετσι δειχνεις οτι γαμας παντου,δεν κραζεις καμια γυναικα και εισαι ευχαριστος και σε αντρες και σε γυναικες μπορεις να σταθεις σε παρεα δηλαδη..
Τωρα το ξαναλεω αμα η προσεγγιση σου αφορα και γκομενες που τρωνε μαρουλι οτι και να πεις θα
γαμησεις η δεν λες και τιποτα γιατι να χαλας το σαλιο σου
Η πρωτη απαντηση καλη αν και αναφερεις πολλες χωρες του Ανατολικου μπλοκ αν ασχολεισαι με δουλεια remote πιο ευκολα θα πας Παρισι,Λονδινο η αντιστοιχες χωρες.
Στο δευτερο κανεις μπαμ οτι δεν μπορεις να γαμησεις γυναικα της χωρας που βρισκεσαι και οτι εισαι Ουκρανια για αυτο.Οποιος κραζει σε γυναικες ολες τις γυναικες της χωρας του φαινεται οτι πορνοταξιδευει λογω αδυναμιας να γαμησει τοπικο μουνι.
Επισης το να απαντησεις σε Ουκρανεζα greek women very materialistic ακουγεται σαν να την δουλευεις μες την μουρη την.
Θα κρατουσα το I have not found the right person. που λες και θα συμπληρωνα
In every country i am travelling i meet a lot of people(μην πεις μονο γυναικες)..When i was working in Greece i had mostly Greek women,they are fun and lovely but now that i am travelling all around the world i meet people and girls from every county
I am easy going and most of the people wanna be friends with me,as they r telling me i am nice guy with good humor..
U ll find out soon and by ur self
Ετσι δειχνεις οτι γαμας παντου,δεν κραζεις καμια γυναικα και εισαι ευχαριστος και σε αντρες και σε γυναικες μπορεις να σταθεις σε παρεα δηλαδη..
Τωρα το ξαναλεω αμα η προσεγγιση σου αφορα και γκομενες που τρωνε μαρουλι οτι και να πεις θα
γαμησεις η δεν λες και τιποτα γιατι να χαλας το σαλιο σου
Λες Greek women are very materialistic για να τη βραχυκυκλώσεις.Να πιστέψει αυτός είναι τελείως μαλάκας που ήρθε Ουκρανία για να βρει ρομαντικές κοπέλες.Οπότε μπερδεύεται η γκόμενα και μετά της δείχνεις βίντεο με μουνάρες Ελληνίδες,νησιά κτλ.Μετά λένε Greek women are very beautiful ή Greek people are very beautiful κτλ.
Πρέπει γενικά να σπας τους διαλόγους.
Στην αρχή smooth,μετά στακάτο,μετά κάτι απροσδόκητο κτλ,να παίζεις με την ένταση.Να μην μπορεί αυτή να τυποποιήσει την κατάσταση και να καλιμπράρει σωστά.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Ετσι είναι παντού.Δεν είναι τόσο εύκολο το κοντρόλ στα κεράσματα,τα σπονσοριλίκια κτλ όσο λένε εδώ.
Και εμένα το 2008 Κίεβο μου έφαγαν δυο πιράνχας 200 ευρώ σε δυο ώρες σε κεράσματα και έμεινα και με το πουλί στο χέρι.Πρέπει να πάθεις για να μάθεις.
Ετσι είναι και τα δώρα,τα σπονσοριλίκια κτλ.
οκ συμφωνούμε εδώ. Απλά να ξέρεις, δεν είναι κάτι το οποίο επιδιώκω... στα 20 χρόνια καριέρας ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έπαιξα έτσι. Δεν το επιδιώκω όπως εσύ αυτό το στυλ, για μένα είναι το διάλλειμα μου από τη ενίοτε μονοτονία του καμακιού μετά από τόσα χρόνια. Συμφωνούμε όμως πως θέλει εμπειρία. Ένας άλλος πχ. μπορεί να συνέχιζε με αμφίβολα αποτελέσματα. Εγώ αν δεν έφευγα νωρίς πρωί, θα το παιζα αλλιώς σου ξαναλέω και πάλι με ρίσκο. Γιαυτό αυτές τις φάσεις τις κάνω ελάχιστες φορές, γιατί μου αρέσει να παίζω αλλιώς.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Πολλή από την κριτική εδώ είναι ηθικού τύπου.Γιατί οι Σλάβες είναι πουτάνες?Είναι οι Σλάβες πουτάνες?Πρέπει οι Σλάβες να είναι πουτάνες?
Μιλάμε για ερωτήματα χωρίς νόημα που δε χρειάζεται καν να ασχολείσαι.Τις παίρνεις σα δεδομένες όπως είναι,δεν κάνεις κριτική.
Όχι,δεν είναι ηθικού τύπου.
Η ερώτηση είναι μία και απολύτως ρεαλιστική.
Αν είναι όλες οι Σλάβες πουτάνες ή με "εύκαμπτη ηθική όπως διατείνεσαι εσύ;
Εσύ θεωρείς ότι μια γκόμενα που έχει σχέση με κάποιον συνομηλικό της,είναι αυτονόητο στη δουλειά να πηδιέται με το αφεντικό ή όταν λείπει ο φίλος της πηδιεται με κανάν άραβα για να αγοράσει
τσάντα,κ.λ.π.
Κάποτε σου είχα πει ότι έχω μια αρραβωνιασμένη Πολωνέζα φίλη-σκέτο φίλη- με βυζάρες και ότι με τη συγκεκριμένη και την παρέα της βγαιναμε σε club,κ.λ.π.,αλλά δεν τρέχει τίποτα περισσότερο.
Και μου είχες πει:"Χώσε της ένα 100ευρω στα βυζιά και θα δεις τι θα κάνει".
Ζεις σε παράλληλο σύμπαν όπου όλες κάθονται να τις χέσεις για 100 ευρώ.
@Koble στην 689σελ. σου απάντησα για Pavlinka,δεν ξερω αν λέμε την ίδια.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Το Χάρκοβο έχει χάλια γκόμενες,οι περισσότερες κάτω του 165 και υποσιτισμένες.Καμία σχέση με Κίεβο,Λβωφ κτλ.Εχουν και κάτι φάτσες σα να τις πάτησε λεωφορείο.
Στα κλαμπ το βράδυ βέβαια βλέπεις καλές αλλά είναι απρόσιτες.
Γενικά οι πιο εύκολες,χύμα κτλ είναι στο Κίεβο.Είναι μια κατηγορία μόνες τους.Απλά επαρχία μετράς πιο πολύ αλλά είναι δύσκολο να εισχωρήσεις στους τοπικούς κύκλους,οι γκόμενες φοβούνται μη γίνουν ρεζίλι αφού όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους.Κίεβο έχεις ανωνυμία.
Χωρίς λεφτά για να χτυπήσεις αξιόλογη γκόμενα πάνω από εφτάρι πρέπει να σου βγει η Παναγία.Θέλει πολύ ενθουσιασμό.
Πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα,να κινείσαι γρήγορα,να χτυπάς γρήγορα,δεν είναι για αργούς και τεμπέληδες.
Εγώ χτύπησα το 2005-2008 αρκετές εικοσάχρονες άνω του 175 στο Λβωφ με καμάκι στο δρόμο και ξόδεψα μηδέν λεφτά.Μπορεί να ποστάρω και φωτό να δείτε για τι επίπεδο μιλάμε.Αλλά ήμουνα πολύ κινητικός,περπατούσα 10 ώρες τη μέρα.
like από μένα για τις 10 ώρες περπάτημα! Άξιος! Ναι εκείνες τις εποχές, εμμέσως παραδέχτηκες ότι δεν χρειαζόταν σπονσοριλίκι, με συνοπτικές διαδικασίες καθαρίζαμε τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό...
οκ συμφωνούμε εδώ. Απλά να ξέρεις, δεν είναι κάτι το οποίο επιδιώκω... στα 20 χρόνια καριέρας ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έπαιξα έτσι. Δεν το επιδιώκω όπως εσύ αυτό το στυλ, για μένα είναι το διάλλειμα μου από τη ενίοτε μονοτονία του καμακιού μετά από τόσα χρόνια. Συμφωνούμε όμως πως θέλει εμπειρία. Ένας άλλος πχ. μπορεί να συνέχιζε με αμφίβολα αποτελέσματα. Εγώ αν δεν έφευγα νωρίς πρωί, θα το παιζα αλλιώς σου ξαναλέω και πάλι με ρίσκο. Γιαυτό αυτές τις φάσεις τις κάνω ελάχιστες φορές, γιατί μου αρέσει να παίζω αλλιώς.
Εννοείται.Εχει τρελλό ρίσκο.Σου φέρνει δυο φίλες να ρουφήξουν καλιάν και ποτά ξέρεις αν θα τις παρτουζώσεις ή θα σου πούνε μετά poka,poka?Πρέπει κάπως να το κάνεις σωστά.
Εκεί μετράει η εμπειρία,υπάρχουν λεπτομέρειες που προδίδουν τις γκόμενες και τις προθέσεις τους.Αν δεν είσαι σίγουρος,κάνεις compliance tests,π.χ. χούφτο ή φιλί.Αν δεν κάτσει να τη φιλήσεις σημαίνει οτι δεν ενδιαφέρεται.Η γκόμενα που δε σε αφήνει να τη φιλήσεις και να τη δαχτυλιάσεις δε θα σε αφήσει να τη γαμήσεις.
like από μένα για τις 10 ώρες περπάτημα! Άξιος! Ναι εκείνες τις εποχές, εμμέσως παραδέχτηκες ότι δεν χρειαζόταν σπονσοριλίκι, με συνοπτικές διαδικασίες καθαρίζαμε τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό...
Και τώρα δε χρειάζεται αν περπατάς 10 ώρες.Είχα ξεπαρθενιάσει και μία τότε.Με σπίτωσε,πλήρωσα συνολικά 100 ευρώ για μια εβδομάδα στο Λβωβ.Κυκλοφορούσαμε με μαρσούτκα των 10 λεπτών,μαγείρευε η μάνα της κι έτσι.
Το θέμα είναι ποιος κάθεται να κάνει όλη αυτή την προσπάθεια.Τότε είχα ενθουσιασμό,φυσική αντοχή το έκανα.Τώρα θα ψόφαγα στο μισάωρο.Χώρια οι βόλτες,η κίνηση,οι κλαμπιές και τα ξενύχτια με τις πιτσιρίκες.Πού να αντέξω τώρα?
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Θα σου πω τι έκανα εγώ για να βγάλω πάνω από εφτάρι τζάμπα.
1.Πηγαινα Λβωφ με λεωφορείο από Κατοβίτσε που είχε φτηνές πτήσεις με Wizzair.
2.Εμενα στο ξενοδοχείο Λβιβ στο κέντρο με 25 ευρώ τη μέρα στα μέσης κατηγορίας δωμάτια
3.Οργωνα κάθε μέρα πλατεία,πανεπιστήμιο,κεντρικά καφέ,στάσεις της μαρσούτκα
4.Πήγαινα τις γκόμενες στο ελληνικό εστιατόριο Zorba(μέχρι που με κάρφωσε ο πούστης σε μία οτι φέρνω και άλλες).
5.Σύχναζα κάθε ΠΣ στα κλαμπ Μιλένιουμ,Πικασό,Μετρό.
6.Πριν πάω είχα κανονίσει 5-10 κοννέ από το μάμπα εκ των οποίων συνήθως οι μισές δεν ήταν στην πόλη όταν ερχόμουνα,άλλες κωλύονταν τελικά συναντούσα 2-3 γκόμενες μέσω ίντερνετ και γαμούσα τη μία.Σε δυο μέρες όμως είχα βρει καινούργιες από το daygame.
Γενικά πρέπει να κάνεις τζόγο.Το ίντερνετ τρώει χρόνο από το daygame,το ίδιο και το nightgame τρώει χρόνο από το daygame.
Πρέπει να έχεις gut instinct τι θα αποδώσει περισσότερο.
Πρέπει να πας Τερνόπιλ ή Λβωφ?Καλύτερα να καλέσεις γκόμενα από το Λουτσκ ή θα σου φάει όλο το χρόνο και θα σε εμποδίζει?Ποιο κλαμπ είναι καλύτερο?Αξίζει να πας γκόμενες στα κλαμπ?Μήπως είναι καλύτερο να πας Κράκωβ αντί για Λβωφ?Πόσες μέρες πρέπει να μείνεις?Ποια εποχή να πας?
Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να ξέρεις τις απαντήσεις.Πρέπει να χτυπήσεις χειρουργικά,τα λάθη πληρώνονται ακριβά.Παλιά δεν ήταν έτσι,όπου και να πήγαινες γαμούσες,τώρα πρέπει να πας ακριβώς στα κατάλληλα μέρη.
Μαλάκα τι γίνεται? Πήρες τα χάπια σου και μιλάς σωστά επιτέλους??? Έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ ! Σε παρακαλώ, συνέχισε έτσι, τέτοιες αναλύσεις θέλουμε, μην το ξαναχαλάσεις !!! LIKE ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! υγ: μη σταματήσεις την αγωγή!
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Λες Greek women are very materialistic για να τη βραχυκυκλώσεις.Να πιστέψει αυτός είναι τελείως μαλάκας που ήρθε Ουκρανία για να βρει ρομαντικές κοπέλες.Οπότε μπερδεύεται η γκόμενα και μετά της δείχνεις βίντεο με μουνάρες Ελληνίδες,νησιά κτλ.Μετά λένε Greek women are very beautiful ή Greek people are very beautiful κτλ.
Στην αρχή smooth,μετά στακάτο,μετά κάτι απροσδόκητο κτλ,να παίζεις με την ένταση.Να μην μπορεί αυτή να τυποποιήσει την κατάσταση και να καλιμπράρει σωστά.
Συνεχίζεις να με εκπλήσεις ευχάριστα !!!
Μαλάκα τι γίνεται? Πήρες τα χάπια σου και μιλάς σωστά επιτέλους??? Έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ ! Σε παρακαλώ, συνέχισε έτσι, τέτοιες αναλύσεις θέλουμε, μην το ξαναχαλάσεις !!! LIKE ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! υγ: μη σταματήσεις την αγωγή!
Εγώ ξέρω και τις τρεις παραλλαγές.Τζάμπα,σπονσοριλίκι,πουτάνες.Τα έχω κάνει όλα.Συνεπώς ξέρω ακριβώς τι απαιτείται για κάθε περίπτωση.
Αλλο το τζάμπα άλλο το σπονσοριλίκι άλλο οι πουτάνες.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Εννοείται.Εχει τρελλό ρίσκο.Σου φέρνει δυο φίλες να ρουφήξουν καλιάν και ποτά ξέρεις αν θα τις παρτουζώσεις ή θα σου πούνε μετά poka,poka?Πρέπει κάπως να το κάνεις σωστά.
Εκεί μετράει η εμπειρία,υπάρχουν λεπτομέρειες που προδίδουν τις γκόμενες και τις προθέσεις τους.Αν δεν είσαι σίγουρος,κάνεις compliance tests,π.χ. χούφτο ή φιλί.Αν δεν κάτσει να τη φιλήσεις σημαίνει οτι δεν ενδιαφέρεται.Η γκόμενα που δε σε αφήνει να τη φιλήσεις και να τη δαχτυλιάσεις δε θα σε αφήσει να τη γαμήσεις.
Εύγε! Προσπάθησε από δω και πέρα να μην το ξαναγαμήσεις το νήμα, νομίζω πλέον κανείς δε θα σου την ξαναπεί όταν μιλάς λογικά και με επιχειρήματα. Κανόνισε τώρα να αρχίσεις τις μαλακίες! Like για το σωστό post!
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Εγώ ξέρω και τις τρεις παραλλαγές.Τζάμπα,σπονσοριλίκι,πουτάνες.Τα έχω κάνει όλα.Συνεπώς ξέρω ακριβώς τι απαιτείται για κάθε περίπτωση.
Αλλο το τζάμπα άλλο το σπονσοριλίκι άλλο οι πουτάνες.
δηλαδή εμμέσως παραδέχεσαι και τις 3 ζώνες, άπσρη, γκρι, μαύρη! Μαλάκες τι έχω κάνει σήμερα, έχω συνεφέρει τον Kman από την τρέλα του !! Δεν γίνονται αυτά!!! Κμαν το νου σου μη τα γαμήσεις όλα, δεν σε εμπιστεύομαι ακόμα!!
Συνεχίζεις να με εκπλήσεις ευχάριστα !!!
Πρέπει πάντα να τις μπερδεύεις.
Π.χ. με ρωτάει η άλλη
- Which women do you think are the most beautiful in the world?
- Russian women λέω εγώ.Then Ukrainian but Czech also look very nice.Generally slavic women.
-Wrong answer λέει αυτή.
-Russian and Ukrainian λέω εγώ.Polish women have bigger boobs but they do not look so good on face.
-Wrong answer.You should say Ukrainan women.We are the most beautiful in the world.
-Yes.This is true.
Η ας πούμε αντί να ρωτήσεις do you like sushi?Do you like Italian food? ρωτάς do you like Ukrainan food?I like borsh και η άλλη κουφαίνεται.Αντί να μιλήσεις για χαιλίκια σούσια κτλ,λες οτι γουστάρεις το φαί του φτωχού στην Ουκρανία.Γενικά αυτά τα κόντραστ μένουν στις γκόμενες.
-What music do you like?Do you like Russlana,Gaitana,Vova iz Lvova?
-Do you like Russian cinema?
-What is your favourite color?
-Have you been in Greece?
-Were you in Turkey?Do you like Istanbul?
-Do you live in the centre?
-Do you come often to Carribean?
-Do you think Carribean is the best club or Chi?
-Do you like Russian men?
-Have you been in Crimea?
-Do you like more Kiev or Odessa?It must be beautiful in Carpathian mountains.
κτλ
Ανοιχτή ερώτηση
-What music do you like?
Μετά κλειστή ερώτηση
-Do you like Vova iz Lvova,Mirami?
Μετά διαπίστωση
Group TNMK is very interesting.
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Αμα το συνεχισεις ετσι τοτε ναι.Ειναι κατι που εχω πει και εγω το να δειχνεις βιντεο η φωτο και να συμπληρωνεις ετσι την κουβεντα ειναι η καλυτερη τακτικη.
Ερευνες εχουν δειξει οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος αντεχει το πολυ μεχρι 20λεπτα ομιλιας συνεχομενα για αυτο παντα θα πρεπει να δειχνεις εικονες βιντεο η να σπας την κουβεντα με το να δειχνεις κατι στην κουβεντα.
It is approximately twenty (20) minutes. In fact it is slightly less, somewhere in the 18-to-20 span, but twenty minutes is a decent and practical rough idea. Some people can hold their attention even longer, but they are outliers. After twenty minutes, no matter how interested we are, our focus is depleted, and will unless corrective action is taken erode steadily until we literally aren’t listening any longer. Now, this does not mean that people will automatically focus for that amount of time. On the contrary, unless carefully guided, people will lose focus after just a few minutes — for instance the aforementioned five.
Ξερετε ποσοι κανουν αυτο το λαθος?Να μιλανε και να κουραζουν την γκομενα..Για αυτο εγω λεω να μελετησει καποιος κινησεις χεριων,να μιλαει σε καθρεφτη να κανει κινησεις με τα χερια και να λεει οτι εχει να πει με τουλαχιστον 2 τροπους αν οχι τρεις
ΤΟ καλυτερο ειναι τρεις
1)Ομιλια
2)Κινηση στον χωρο η χεριων
3)Να δειχνεις και εικονες η βιντεο μεσα στο 20λεπτο σχετικες με το θεμα
Μου ειχε τυχει ραντεβου που η γκομενα κουραζονταν στο 5λεπτο,δεν μου ειχε ξανατυχει τοσο εντονα το φαινομενο αυτο.
Ξερετε πως το καταλαβα?Απαντουσε ασχετα σε καθε ερωτηση πχ της ελεγα στα αγγλικα μια μεγαλη κουβεντα και οταν εφτανα σε ενα ονομα η τοποθεσια ελεγε who is george? η is that place nice?
Αυτα ηταν τελειως ασχετα με την κουβεντα οποτε πηρα γραμμη οτι κουραζεται ευκολα και αλλαξα την κουβεντα σε κατι πιο απλο που καταλαβαινε
Κρατάω του post του kman που επιτέλους μετά απο χιλλίαδες άκυρα εδωσε πληροφορίες για Λβιβ..
Όταν κάτι είναι καλό το λέμε.
Δεν θέλει τόση αναλύση που λέτε για το παραμύθι..Εγω λέω πάντα το ίδιο και δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ κανένα πρόβλημα.
Αν πάτε να το παίξετε ότι κάνετε high class εργασία θα πρέπει να το υποστηρίξετε και οικονομικά μετά δεν σας συμφέρει.
Η καλύτερη λύση είναι να πείτε πως είστε πληροφορικός και απλά επισκέπτεστε συχνά την Ουκρανία για projects πληροφορικής.. Τέλος αυτό δεν σας κάνει ούτε υπερ-λεφτάδες και ξέρουν πως η πληροφορική είναι global και δικαιολογεί την παρουσία σας εκεί. Ακόμα και στην Ουκρανλια με κινητα μιλάνε και δικτυα έχουν όχι σήματα κανπνου
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Αν σας ρωτάνε γιατί δεν είστε παντρεμένος απαντάτε απλά είναι θέμα τύχης σήμερα να βρείς ένα άνθρωπο να έχετε επικοινωνία και χημεία. Ημουν πολύ κοντα στο να παντρευτω με μια μακροχονια σχεση (οπότε δείχνετε πως έχετε κάνει σοβαρή σχέση) αλλά δυστυχως στο τέλος δεν προχώρησε. Τέλος και εδώ.
Εγω τα παραπάνω έχω πεί σε εκατονταδες γυναικές σε οποιαδήποτε χωρα και ποτέ δεν αντιμετώπισα δυσπιστια η πρόβλημα..Τόσο απλά.
Όταν κάτι είναι καλό το λέμε.
Δεν θέλει τόση αναλύση που λέτε για το παραμύθι..Εγω λέω πάντα το ίδιο και δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ κανένα πρόβλημα.
Αν πάτε να το παίξετε ότι κάνετε high class εργασία θα πρέπει να το υποστηρίξετε και οικονομικά μετά δεν σας συμφέρει.
Η καλύτερη λύση είναι να πείτε πως είστε πληροφορικός και απλά επισκέπτεστε συχνά την Ουκρανία για projects πληροφορικής.. Τέλος αυτό δεν σας κάνει ούτε υπερ-λεφτάδες και ξέρουν πως η πληροφορική είναι global και δικαιολογεί την παρουσία σας εκεί. Ακόμα και στην Ουκρανλια με κινητα μιλάνε και δικτυα έχουν όχι σήματα κανπνου
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Αν σας ρωτάνε γιατί δεν είστε παντρεμένος απαντάτε απλά είναι θέμα τύχης σήμερα να βρείς ένα άνθρωπο να έχετε επικοινωνία και χημεία. Ημουν πολύ κοντα στο να παντρευτω με μια μακροχονια σχεση (οπότε δείχνετε πως έχετε κάνει σοβαρή σχέση) αλλά δυστυχως στο τέλος δεν προχώρησε. Τέλος και εδώ.
Εγω τα παραπάνω έχω πεί σε εκατονταδες γυναικές σε οποιαδήποτε χωρα και ποτέ δεν αντιμετώπισα δυσπιστια η πρόβλημα..Τόσο απλά.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Παππά γενικά ότι γράφεις έιναι αρκετά αξιόπιστο..Και η συμβούλη πως κάποιος που πάει για 2 μέρες χωρίς προετοιμασία να δει μια ομάδα πάει κατευθείαν για πληρωμένο δεν υπάρχει χρόνος και συνθήκες (γήπεδα κ.λ.π) για Love Stories πολύ σημαντική.
Απλά έχω ένσταση προς τα sites που λές. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία του τελευταίου ταξιδιού. Επικοινώνησα πειραματικά με πάνω απο 30 (μπορεί να λέω και λίγες) και στα (proven profiles) και ήταν ΟΛΕΣ fake. Απαντούσε το γραφείο που ανήκουν (αν παρατηρήσεις πολλά τηλέφωνα είναι ίδια) και μου έστελνε μέσω whatsup (viber δεν έχουν τα περισσότερα) τις φωτογραφίες που δεν είχαν καμία σχεση με τις φωτος του site. Οι τιμές ισχύουν όμως. Ακόμα και λιγες να βρείς αληθινές το 95% σου εγγυόμαι πως είναι fake.
Τα έχεις δοκιμάσει αυτά τα sites και βρήκες κανονικές?
το site sexkiev ειχα την τυχη να το μαθω απο τον γιγαντα popov
εχει καλες και εμφανησιμες γκομενες
οσο γι' αυτο με τα τηλεφωνα το ειπες εσυ αλλα το απαντησα και εγω σε παλαιοτερο ποστ
πανω κατω ειναι 4-5 γραφεια που εχουν τις κοπελες γι' αυτο και υπαρχουν τα ιδια τηλ σε πολλες κοπελες
υπαρχουν και ανεξαρτητες κοπελες ομως αν κανω ερευνα θα σου πω και ποιες ειναι αναξαρτητες
ειναι λιγες ομως. οι φοτογραφιες σε καποια προφιλ ειναι fake αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου ερθει καποια
κοπελα χειροτερης εμφανησης απο αυτη στη φοτογραφια εχει και δυνατα κομματια
για το site kievlady επειδη το ποσταρες εσυ και εγω δεν το γνωριζα
ρωτησα τον popov τη γνωμη του και μου ειπε οτι φαινεται νορμαλ το site
απο την μεγαλη εμπειρια που εχει ο popov στο πληρωμενο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις