Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όμως στα δικά μας! Καμία μα καμιά Ουκρανέζα  δεν θα πηδηχτεί για τη καυλα της στιγμής από κάποιον ξένο στη χώρα της! Σε χώρες που έχουν περάσει τέτοια ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις!  Μιλάμε για ΌΛΕΣ!

Μην είσαι απόλυτος λόγω κακού παρελθόντος και μάλιστα μακρια απο την πρωτεύουσα. Κρίνεις καθαρά απο την επαρχία το λάθος που έκανε και ο Rooshv και μέτα έγραψε άρθρο πως τα είδε διαφορετικά Κίεβο απο το Χάρκοβο (θα το βρω να το ποστάρω)..

Απο τον περασμένο Φεβρουάριο μου έχουν τύχει 3 περιπτώσεις Κίεβο που ήταν φάση sex and the city..Απλά ΚΑΒΛΑ της στιγμής και μάλιστα με άγρια γαμήσια.. Η Προτελευταία που γνωρίσα είχε κάνει μαθήματα πίπας (ναι είχε πληρωσει και ας ακούγεται απίστευτο)..Η άλλη τα έδινε όλα στο γλυφοκώλι και η τρίτη απλά παρακαλούσα έγω να την ξαναδώ αλλά απο ότι κατάλαβα απλά με έβαλε αυτη στην συλλογή της μετά απο ενα ταξιδι ενος μηνος που είχε Βραζίλία που ένας θεός ξερει τι γαμήσι θα έφαγε εκεί απο μάυρους!!

Ειναι οι Ουκρανέζες έτσι στο σύνολο?ΟΧΙ σε καμία περίπτωση!! ειναι οι 3 στις 15 που γνωρισα ενα 20% αλλά το 20% δεν είναι 0%!!!. Το άλλο 80% ζητάει σχέση ισχύει..Αλλά υπάρχουν περιπτωσεις που να θελουν απλά να περνανε καλά και να μην σε πρήζουν μετα..

Τι χαρακτηριστικό είχαν και οι τρείς?Ιδιο status..Κιεβιωτισες,δουλειά σε εταιρία πολυεθνική και ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΕΣ (Δυτικά χαρακτηριστικά οσο πρέπει ομως)!!..ΑΝ αναλογιστείτε τα 3 χαρακτηριστικά θα καταλάβετε γιατι μιλάω για ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ και όχι επαρχία.

"I need to do more research on Kiev, but I was pleasantly pleased with my visit in spite of the fact that I went to the obvious club that had semi pros. Girls in Kiev were very pretty, had at least a basic grasp of English, and received foreigners well if they appeared to be of means. My experience was completely different than when I was in Kharkov and meeting girls who didn’t speak English and weren’t at all that interested in me. It’s contradictory, since you’d think that Kharkov girls, who are more poor, would also be more eager to meet a foreign guy, but I was received more warmly in Kiev during three days than Kharkov in three months."!!!!!!!

Δες τι λέει Rooshv για Χάρκοβο..Συμπίπτουν ακριβως με αυτά που λες..Οχι Αγγλικά και δεν ενδιαφερόντουσαν για γνωριμίες..Δες στο τέλος.3 μερες Κιεβο καλύτερα απο 3 μηνες Επαρχία!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο ένας συμβουλεύει να έχεις κόκα,ο άλλος πλαστά χαρτονομίσματα,να δω πού θα βρεθεί κάποιος αν εφαρμόσει αυτές τις συμβουλές.
Μήπως αντί να γαμαει μοντελες,νιώσει τον πουτσο του Ιβάν.
Ο άλλος προτεινει πουτανοsites που ποτε δε δοκίμασε αν είναι αληθινές οι γκομενες,ο άλλος λέει ότι είναι γατονι και δεν ξοδεύει αλλα του τα φαγε η γκομενα στο Βουκουρέστι,ο άλλος ότι γαμαει τζάμπα από τιντερ αλλα τώρα ψάχνει το πληρωμένο,καλά κρασιά.
Φαίνεται από τον πολύ σανό στην Ελλάδα έχουν γίνει όλοι σανοφαγοι και σανοπαραγωγοι,πολλή παρακμή και ξεχειλωμα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.870
Πόντοι
6.030
Ρε μάγκες έλεος!!!!Το έχετε τερματίσει πιά!!!Δλδ πρέπει να κάνουμε κόκες για να γαμάμε ωραία μουνιά????
Ειλικρινά κάποιοι εδώ μέσα μου προκαλείτε αηδία.
Δίνετε το "Εγώ" σας στο κάθε αμόρφωτο πορνίδιο.
Όλο το σκηνικό με Γλυφάδα(όχι ώς περιοχή , αλλά στους μαλάκες που μαζεύονται εκεί) , κόκες είναι μια σκέτη μαλακία.
Και ναι σ ένα site για SEX θα σας μιλήσω για αξίες.
Αν είναι για να γαμήσω ένα ωραίο μουνί να γίνω κοκάκιας και μαστούρης, να μου λείπει.
Ναρκωτικό μου....οι πολεμικές τέχνες.... και τις αξίες μου δεν θα τις πουλήσω σε καμία wanna be βίζιτα. Και ας μην γαμάω 9 άρια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρε μάγκες έλεος!!!!Το έχετε τερματίσει πιά!!!Δλδ πρέπει να κάνουμε κόκες για να γαμάμε ωραία μουνιά????
Όλο το σκηνικό με Γλυφάδα(όχι ώς περιοχή , αλλά στους μαλάκες που μαζεύονται εκεί) , κόκες είναι μια σκέτη μαλακία.
Αν είναι για να γαμήσω ένα ωραίο μουνί να γίνω κοκάκιας και μαστούρης, να μου λείπει.
Ναρκωτικό μου....οι πολεμικές τέχνες.... και τις αξίες μου δεν θα τις πουλήσω σε καμία wanna be βίζιτα. Και ας μην γαμάω 9 άρια.

Φίλε από την ομήγυρη λείπει μονο το rock&roll. :grin: :grin:

Τα sex & drugs εχουν ήδη βρεθεί !!!

Υπομονή όμως !!! Ολοι οι rock stars χρειάζονται χρόνο για να αναδειχθούν ! :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε από την ομήγυρη λείπει μονο το rock&roll. :grin: :grin:

Τα sex & drugs εχουν ήδη βρεθεί !!!

Υπομονή όμως !!! Ολοι οι rock stars χρειάζονται χρόνο για να αναδειχθούν ! :grin:
Έχουμε τον βαλκανιο πουτσαρα! Τον Μουσικό Σταρ του φόρουμ μας! Εκφραζω φόβους όμως πως η ενασχόλησή του με τα Σλαβικά Μουνολίβαδα εχουν φρενάρει την πορεια της καριέρας του!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Τύπε αν είναι να γαμήσουμε 10άρι γλυφαδιωτισσα μοντέλο ας γίνουμε και πρεζάκια :zombie:

YOLO  :rockon:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Καταρχην καλα κανεις ο καθενας εχει καποιες αξιες η κοκκινες γραμμες
Πχ οταν ημουν Βουλγαρια μου πασαρανε κοπελα μου ειπανε 18 αλλα ειλικρινα εγω για πανω απο 16 δεν την εκανα,εννοειται οτι αρνηθηκα.
Αλλως θα γαμαγε και στα @@ του,λες εδω μεσα που οι μισοι πανε Ταυλανδη να ζητανε ταυτοτητες??

Ετσι ειναι και με τις ουσιες εγω εχω κοκκινη γραμμη σε πανω απο κοκα,αλλα κοκα μια στο τοσο μαλακια δεν ειναι,το να σαι εξαρτημενος ειτε κοκκακιας ειτε χασικλης ειτε ποτης αυτο ειναι μαλακια.
Εχω αρνηθει χαπια πχ γιατι δεν ηξερα τις συνεπειες και ας εχασα γαμησι..Αλλος θα το κανε,δεν υπαρχει σωστο η λαθος σε αυτες τις περιπτωσεις.
Η αλλος θα τα κανει ολα αυτα που λεω Ταυλανδη που ειναι πιο φθηνα και εδω θα κραζει την Γλυφαδα μααα οι μισοι πανε Ταυλανδες για να κανουν οτι οι Γλυφαδιωτες η κανω λαθος?
Η πανε στην αλλη ακρη της Γης για να πιουνε τσαι?
Για παρτυ,πουτανες(ισως και κατω των 18) ουσιες και τρελες πανε.
Και Ουκρανια πανε και Ανατολικη Ευρωπη για αυτους τους λογους για να γαμανε τσαμπα.
Ψευτικα δεν ειναι και αυτα κατα βαθος?

Το να κανεις κατι για να γαμησεις δεν ειναι μαλακια εκτος αμα γινεσαι Μουνοδουλος η μουνοζητιανος.

Αδερφε μου και συ πας στα γυμναστηρια σου,θες το καλο αμαξι δεν βγαινεις με τρυπια ρουχια
Ολα αυτα τα κανεις κατα βαθος για να εισαι αρεστος και σε εσενα θελω να πιστευω αλλα και σε γυναικες.

Και εγω αυτα κανω οπως εσυ αλλα κανω και τις τρελες μου θελω να μην με περιοριζει η οικονομικη μου κατασταση.

Παντως σε σαιτ που γαμαμε επι πληρωμη δηλαδη βλεπουμε κατα βαθος τις γυναικες σαν αντικειμενα δεν μπορουμε να μιλαμε για ηθικη και να κρινουμε καποιες στο ινστα η αλλου.

Αντε και εγω να σου πω οτι δεν τις παω εγω αυτες απο ινστα

Και μου αξιζει η μας αξιζει καλυτερη νομιζεις?

Εχω γαμησει τριψηφιο αριθμο γυναικων μη εκδιδομενες αμα σου βαλω και πουτανες επι πληρωμη φθανω πανω απο 200 γυναικες και ειμαι κατω των 30

Ειμαι εγω η εμεις εδω μεσα για οικογενεια?Ειναι αστειο και να το σκεφτομαστε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχην καλα κανεις ο καθενας εχει καποιες αξιες η κοκκινες γραμμες
Πχ οταν ημουν Βουλγαρια μου πασαρανε κοπελα μου ειπανε 18 αλλα ειλικρινα εγω για πανω απο 16 δεν την εκανα,εννοειται οτι αρνηθηκα.
Αλλως θα γαμαγε και στα @@ του,λες εδω μεσα που οι μισοι πανε Ταυλανδη να ζητανε ταυτοτητες??

Ετσι ειναι και με τις ουσιες εγω εχω κοκκινη γραμμη σε πανω απο κοκα,αλλα κοκα μια στο τοσο μαλακια δεν ειναι,το να σαι εξαρτημενος ειτε κοκκακιας ειτε χασικλης ειτε ποτης αυτο ειναι μαλακια.
Εχω αρνηθει χαπια πχ γιατι δεν ηξερα τις συνεπειες και ας εχασα γαμησι..Αλλος θα το κανε,δεν υπαρχει σωστο η λαθος σε αυτες τις περιπτωσεις.
Η αλλος θα τα κανει ολα αυτα που λεω Ταυλανδη που ειναι πιο φθηνα και εδω θα κραζει την Γλυφαδα μααα οι μισοι πανε Ταυλανδες για να κανουν οτι οι Γλυφαδιωτες η κανω λαθος?
Η πανε στην αλλη ακρη της Γης για να πιουνε τσαι?
Για παρτυ,πουτανες(ισως και κατω των 18) ουσιες και τρελες πανε.
Και Ουκρανια πανε και Ανατολικη Ευρωπη για αυτους τους λογους για να γαμανε τσαμπα.
Ψευτικα δεν ειναι και αυτα κατα βαθος?

Το να κανεις κατι για να γαμησεις δεν ειναι μαλακια εκτος αμα γινεσαι Μουνοδουλος η μουνοζητιανος.

Αδερφε μου και συ πας στα γυμναστηρια σου,θες το καλο αμαξι δεν βγαινεις με τρυπια ρουχια
Ολα αυτα τα κανεις κατα βαθος για να εισαι αρεστος και σε εσενα θελω να πιστευω αλλα και σε γυναικες.

Και εγω αυτα κανω οπως εσυ αλλα κανω και τις τρελες μου θελω να μην με περιοριζει η οικονομικη μου κατασταση.

Παντως σε σαιτ που γαμαμε επι πληρωμη δηλαδη βλεπουμε κατα βαθος τις γυναικες σαν αντικειμενα δεν μπορουμε να μιλαμε για ηθικη και να κρινουμε καποιες στο ινστα η αλλου.

Αντε και εγω να σου πω οτι δεν τις παω εγω αυτες απο ινστα

Και μου αξιζει η μας αξιζει καλυτερη νομιζεις?

Εχω γαμησει τριψηφιο αριθμο γυναικων μη εκδιδομενες αμα σου βαλω και πουτανες επι πληρωμη φθανω πανω απο 200 γυναικες και ειμαι κατω των 30

Ειμαι εγω η εμεις εδω μεσα για οικογενεια?Ειναι αστειο και να το σκεφτομαστε
Τι αναλύσεις τώρα για τεχνικές πληροφορίες και σλαβική ψυχολογία..Το Έχω βάλει στο νήμα για Ρωσία και στο ξαναβάζω γιατί σου ταιριάζει άψογα και ίσως το χρειαστείς

Αν έχεις το κατάλληλο περιβάλλον τις ουσίες και βάλεις  ΑΥΤΌ το άσμα κατευθείαν ξεγυμνώνεις και 9αρι ρώσο Ουκρανίδα μέχρι 23!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μην είσαι απόλυτος λόγω κακού παρελθόντος και μάλιστα μακρια απο την πρωτεύουσα. Κρίνεις καθαρά απο την επαρχία το λάθος που έκανε και ο Rooshv και μέτα έγραψε άρθρο πως τα είδε διαφορετικά Κίεβο απο το Χάρκοβο (θα το βρω να το ποστάρω)..

Απο τον περασμένο Φεβρουάριο μου έχουν τύχει 3 περιπτώσεις Κίεβο που ήταν φάση sex and the city..Απλά ΚΑΒΛΑ της στιγμής και μάλιστα με άγρια γαμήσια.. Η Προτελευταία που γνωρίσα είχε κάνει μαθήματα πίπας (ναι είχε πληρωσει και ας ακούγεται απίστευτο)..Η άλλη τα έδινε όλα στο γλυφοκώλι και η τρίτη απλά παρακαλούσα έγω να την ξαναδώ αλλά απο ότι κατάλαβα απλά με έβαλε αυτη στην συλλογή της μετά απο ενα ταξιδι ενος μηνος που είχε Βραζίλία που ένας θεός ξερει τι γαμήσι θα έφαγε εκεί απο μάυρους!!

Ειναι οι Ουκρανέζες έτσι στο σύνολο?ΟΧΙ σε καμία περίπτωση!! ειναι οι 3 στις 15 που γνωρισα ενα 20% αλλά το 20% δεν είναι 0%!!!. Το άλλο 80% ζητάει σχέση ισχύει..Αλλά υπάρχουν περιπτωσεις που να θελουν απλά να περνανε καλά και να μην σε πρήζουν μετα..

Τι χαρακτηριστικό είχαν και οι τρείς?Ιδιο status..Κιεβιωτισες,δουλειά σε εταιρία πολυεθνική και ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΕΣ (Δυτικά χαρακτηριστικά οσο πρέπει ομως)!!..ΑΝ αναλογιστείτε τα 3 χαρακτηριστικά θα καταλάβετε γιατι μιλάω για ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ και όχι επαρχία.

"I need to do more research on Kiev, but I was pleasantly pleased with my visit in spite of the fact that I went to the obvious club that had semi pros. Girls in Kiev were very pretty, had at least a basic grasp of English, and received foreigners well if they appeared to be of means. My experience was completely different than when I was in Kharkov and meeting girls who didn’t speak English and weren’t at all that interested in me. It’s contradictory, since you’d think that Kharkov girls, who are more poor, would also be more eager to meet a foreign guy, but I was received more warmly in Kiev during three days than Kharkov in three months."!!!!!!!

Δες τι λέει Rooshv για Χάρκοβο..Συμπίπτουν ακριβως με αυτά που λες..Οχι Αγγλικά και δεν ενδιαφερόντουσαν για γνωριμίες..Δες στο τέλος.3 μερες Κιεβο καλύτερα απο 3 μηνες Επαρχία!!

O roosh εκανε το λάθος να πάει να βγάλει γκόμενα από τα κλαμπς στο Χάρκοβο όπου είνβαι πολύ δύσκολα.Σκέψου ακόμα και εγώ που είμαι έμπειρος και σκάω με πακέτα,στο Χάρκοβο δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στα κλαμπ.Καμία σχέση με Κίεβο.
Χωρίς εμπειρία θες πάνω από μήνα για να βγάλεις γκόμενα από εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε ενώ δείχνει πως το κυνηγάς και έχεις επιτυχίες με άλλες εθνικότητες στο θέμα Ουκρανία έχεις βαθιά μεσάνυχτα μαζί με όλο το πακέτο του αποτυχημένου δυτικού που θα πάει, θα δει , θα βγει ραντεβού και στο τέλος δεν θα αγγίξει!
Δείχνει επίσης πως το τελευταίο διάστημα δεν έχεις συναναστραφεί με Ουκρανέζα! Και πίστεψέ με δεν πιάνουν εκεί ασόβαρες κοροϊδίες!
Και ιδού η αποδόμηση των γραφομένων σου...
Εκ των προτέρων να εξαιρέσω τις γκόμενες μέχρι 6 και δική σου εμφανηση +2 μονάδες που ακόμα και ο Felix που έπεσες από τη στρατοσφαιρα να πεις πως είσαι κάτι θα φάς(που πάλι δεν είναι τόσο δεδομένο όσο αλλου)...και ότι και να πεις γενικώς το τρώνε λόγω παρατεταμένης περιφρόνησης ακόμα και απο αραβότουρκους!Επίσης και όλες οι Πολωνέζες είναι έτσι!

Πάμε τώρα στα 7αρια και ανω, γκόμενες δηλαδή  που αποτελούν το Ukrainian dream! Ολες αυτές ΜΑ ΟΛΕΣ μιλάνε Αγγλικά τελείως απλά! Επίσης καταλαβαίνουν και τα πολύ απλά! Τις περισσότερες φορες ΠΡΕΠΕΙ να μιλάς με εσκεμένα λάθη διότι αν δεν καταλάβει μια πρόταση  3 φορες παίρνεις κίτρινη κάρτα όποιος κι αν είσαι (εκτός αν είσαι χορηγός) και στη δευτερη φορά κόκκινη διότι η γκόμενα σκέφτεται πως δεν θα είναι λειτουργική μια σχέση με κάποιον που δεν μπορεί να κάνει απλές συνενοήσεις! 
Οι Ουκρανέζες δεν μπορούν να καταλάβουν τη χρήση του ρήματος "είμαι" η στα αγγλικά του βοηθιτικού "be" και όλων των παραγώγων του! Αμα πιάσεις τα able ,been,to be κτλ θα σε κοιτανε σαν χάνοι με μια στραβή φατσα και θα γελάνε μεταξί τους όπως εμείς γελάμε αν ακούμε κινέζους!
Με αυτές θέλει λίγες και καθαρές κουβέντες χωρίς θόλωμα νερών διότι το ραντεβού θα λήξει με την καλύτερη περίπτωση ένα δεύτερο μετά από μέρες αν δεν έχουν δυνατό αραβότουρκο standbye για να προχωρήσουν την ατζέντα τους και όχι τη δικιά σου!
Επίσης τα ταξίδια εκ μέρους σου δεν τις πολυσυγκηνούν διότι οι ίδιες έχουν πάει στη μαγευτική Αίγυπτο , την υπέροχη Τουρκία και το Ντουμπάι που μπορεί να στο χτυπάνε για να σε γειώσουν αν πας να ξεφύγεις με το Λονδίνο και το Παρίσι! Γενικά τους αρέσει να ανταπαντανε σε αδιάφορα ραντεβού με σκοπό να φαίνονται πιο έξυπνες και ούτε κατά διάνοια ερωτισμός και χαλαρή διάθεση!
Όλα αυτά βέβαια ανβλύνονται, η περίπλοκη γλώσσα είναι κατανοητότατη , φαίνονται πιο ρεαλιστικά και αποκτούν σοβαρή υπόσταση αν πέφτουν χειροπιαστά δωράκια, είναι ήδη πυροδοτιμένο το Καλιάν υπό τους ήχους της ρεουσας Δυτικής Σαμπάνιας .. :2funny:

Με τις Ουκρανές πρέπει απλώς να μιλάς κοφτά και να κάνεις πνευματώδεις παρατηρήσεις.
Παράδειγμα:Η γκόμενά μου λέει στη φίλη της στο αμάξι:
-Ερχομαι να τον συναντήσω στο ραντεβού,μου λέει περίμενε στα Mc Donalds 20 λεπτά,περιμένω,περιμένω και έρχεται.Πάω να τον φιλήσω και έχει στα χείλη του κοκκινάδι από κοπέλα!Μία μέρα τον άφησα μόνο του και αυτός βρήκε άλλη!Του λέω τι είναι αυτό?Βλέπω να στέλνει μηνύματα...
Φίλη:Τι ήταν αυτό?
Εγώ:Ukrainka.(Ουκρανέζα).
Η φίλη ξεραίνεται στα γέλια.Α χα.Ουκρανέζα.
Εγώ:Ναι.Δεν είναι δυνατόν να τις αποφύγεις.
Γκόμενα:Μήπως ήσουν και στο διαμέρισμα μαζί της?
Εγώ:Μάλλον.
κτλ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για τον σπυρο θελω να ρωτησω.μηπως εχουμε βρεθει στο ελληνικο οδυσσο?ειδα 2 φορες πριν 3 χρονια καλοκαιρι νομιζω 2 φορες ενα αγνωστο τυπο που τον ηξερε ο σλαβιανι-σινοχαρας.αυτος πηγαινε συνεχεια διπλα στο τοπ καφε για ραντεβουδακια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η εμφάνιση παίζει ρόλο με τις Ουκρανέζες με την έννοια οτι πρέπει να έχεις καθαρό λουκ.Πρέπει να φαίνεσαι σα σοβαρός επαγγελματίας όχι σαν αεριτζής.Ο,τι κάνεις πρέπει να ενισχύει αυτή την εντύπωση.
Για αυτό προτιμούν τους λευκούς.Γιατί έχουν συνδέσει το λευκό χρώμα με περισσότερα λεφτά.
Γενικά δηλαδή
1.Λευκός,ξυρισμένος,περιποιημένος,σοβαρά ντυμένος,κατά προτίμηση άνω των 35
2.Λιγομίλητος και on the point
3.Προωθών ρευστό
έχεις το πάρτυ στα πόδια σου.Τη διασκέδαση την κάνουν οι γκόμενες,αυτές είναι υποχρεωμένες να σε διασκεδάσουν,να σε ευχαριστήσουν όχι εσύ αυτές.
Εσύ απλά προμηθεύεις το καύσιμο της ευθυμίας δηλαδή το ρευστό για ποτά,καλιάν,δώρα κτλ.Οι γκόμενες φτιάχνονται και γίνονται δεκτικές και καυλώνουν.
Γενικά είσαι κάπως σα μαέστρος,τις συντονίζεις για να κελαηδάνε.Μετά ρίχνεις κι έναν πούτσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πάλι Δεν τα λες καλά! Τρεις γαμημένες καταραμένες ερωτήσεις είναι ασχέτως χωροχρόνου!
What you do in Ukraine?
What's your job?
Why you are not married?

Απαντάς σωστά και μπορείς να το υποστηρίξεις ή είσαι σωστός θεατρίνος?  είτε είσαι μαύρος άσπρος βουδιστής  μουσουλμάνος λεπρός, ψωριάρης δεν έχει σημασία! Το αποτέλεσμα είναι για όλους το ίδιο!

What do you do in Ukraine?
-I like Ukraine.I come here often when I have vaccations.I have been in Poland,Czech Republic,Russia,Belarus,Hungary,Austria,Norway but Ukraine is my favourite country.(οπότε δείχνεις οτι δεν κυνηγλάς μόνο γκόμενες αλλά πας και σε high class χώρες)
-Why are you not married?
-I have not found the right person.German women are very ugly and masculine and Greek women are very materialistic.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το παίζω λίγο Ουκρανίδα τώρα για να δεις πόσο εύκολα μένεις έξω...
1)Why you don't find in your country?(υπονοεί πως είσαι αντικοινωνικός και ανασφαλής τύπος)
2)and why you are in Ukraine?Here is nothing!(αυτοί οι τύποι πάνε διακοπές σε κοσμοπολίτικα και τροπικά μέρη άρα μυρίζεις σεξοτουρίστας)
3)5 years without marriage? Χ (Αυτή βάζει τη θέση της στην πρώην σου και δεν μπορεί να περιμένει ούτε πέντε εβδομάδες χωρίς γάμο, όχι 5 χρόνια...ακομα και στο κερατωμα καλά έκανε θα σκεφτει)

1.Greek women are very materialistic.They always ask for money.(and Ukrainian women are materialistic απαντάνε συνήθως.Yes,λέω εγώ)
2.I like very much Ukrainian architecture and Ukrainian nature,you have very nice forests and rivers.-You are lying.You come here for the women.What do you like in Ukranian architecture?
-You are right,Ukrainian women are very beautiful.I like old cities like Lvov.
3.I work long hours,I did not have much time to find the right person.-Do you like children? etc.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο ένας συμβουλεύει να έχεις κόκα,ο άλλος πλαστά χαρτονομίσματα,να δω πού θα βρεθεί κάποιος αν εφαρμόσει αυτές τις συμβουλές.
Μήπως αντί να γαμαει μοντελες,νιώσει τον πουτσο του Ιβάν.
Ο άλλος προτεινει πουτανοsites που ποτε δε δοκίμασε αν είναι αληθινές οι γκομενες,ο άλλος λέει ότι είναι γατονι και δεν ξοδεύει αλλα του τα φαγε η γκομενα στο Βουκουρέστι,ο άλλος ότι γαμαει τζάμπα από τιντερ αλλα τώρα ψάχνει το πληρωμένο,καλά κρασιά.
Φαίνεται από τον πολύ σανό στην Ελλάδα έχουν γίνει όλοι σανοφαγοι και σανοπαραγωγοι,πολλή παρακμή και ξεχειλωμα.

Σταμάτα να γίνεσαι γελοίος, στο ξανάπα. Άνοιξα 2 μπουκάλια κρασί και τα πια με μια μουνάρα και πλήρωσα το λογικό ποσό των 50 ευρώ. Ξέροντας ότι είναι στημένη ή ημιστημένη, καθώς ήταν τελευταία μου βραδιά και ήθελα να διασκεδάσω. Δεν είναι μόνο το γαμήσι στο παιχνίδι, είναι και η διασκέδαση. Αν ήθελα γαμήσι της έκανα πρόταση, αλλά πάρτο χαμπάρι, δε γαμάω όπως εσύ. Το καταλαβαίνεις επιτέλους? Και αν δεν ήταν η τελευταία βραδιά μου, θα το παιζα αλλιώς το παιχνίδι, αλλά δε με ένοιαζε καθώς ήταν ξημερώματα ήδη και στις 6 έφευγα... Μη γίνεσαι νούμερο... Ενώ ξέρεις ότι έχεις γράψει ιστορία με το βαλκάνιος πουτσαράς. Μη χαλάς το ιματζ σου...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες καντε κατι πνιγομαστε στων ωκεανο και στο τελος θα φτασουμε στην …ταιλανδη!
Εχουμε καψει ολες τις ρεγγες και τωρα παμε και για μπακαλιαρο!
Και να ειχα κανει εφτα χρονια στο θιβετ με τον πρατ πιτ, δεν θα αντεχα, θα επεφτα σε κομμα.

Τα (προ)χθεσινοβραδυνα ποστ για το ονλαιν ντειτινκ  από δρλοβ,περφεκτιον,βαλκανιο.π,νταργετ600,σκληρος και τους διαλογους στα αγγλικα  πρεπει να πανε (κριμα να χανεται τετοιο υλικο) η στον αγαποτουρισμο η να ανοιξει ξεχωριστο νημα αποκλειστικα για το ον λαιν, όμως υπο την σκεπη εμπειρων σλαβικων σοβιετολογων.

Δινονται διαφορα τιπς που είναι εκτος σλαβικο κοσμου και κριμα να πανε χαμενα.
Πρεπει να παρουν πρωτοβουλια οι ερωτοτουριστες/καουτσιστες/τιντεριστες και να μας δωσουν τα φωτα τους τι εχει μεινει από τον αγνο σλαβικο ερωτα,  περαν των φριλανσερ,σεμι,προ,σπονσορετ.
Να μην πληρωσουμε φυκια για μεταξωτες κορδελες. Φωτίστε  και την ασπρη ζωνη και ο βαλκανιος αρχοντας, οπως βλεπω να συνε χυσει να φωτιζει την γριζα, (που εχει και ασπρο).

Κουιζ για δυνατους.
Οι φωτο από, μιστερχ και μαμασαν,  ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα?
Το χαρκοβ από κορμια, τι φρουτα βγαζει?
ειναι ποπ η χυμα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σταμάτα να γίνεσαι γελοίος, στο ξανάπα. Άνοιξα 2 μπουκάλια κρασί και τα πια με μια μουνάρα και πλήρωσα το λογικό ποσό των 50 ευρώ. Ξέροντας ότι είναι στημένη ή ημιστημένη, καθώς ήταν τελευταία μου βραδιά και ήθελα να διασκεδάσω. Δεν είναι μόνο το γαμήσι στο παιχνίδι, είναι και η διασκέδαση. Αν ήθελα γαμήσι της έκανα πρόταση, αλλά πάρτο χαμπάρι, δε γαμάω όπως εσύ. Το καταλαβαίνεις επιτέλους? Και αν δεν ήταν η τελευταία βραδιά μου, θα το παιζα αλλιώς το παιχνίδι, αλλά δε με ένοιαζε καθώς ήταν ξημερώματα ήδη και στις 6 έφευγα... Μη γίνεσαι νούμερο... Ενώ ξέρεις ότι έχεις γράψει ιστορία με το βαλκάνιος πουτσαράς. Μη χαλάς το ιματζ σου...

Ετσι είναι παντού.Δεν είναι τόσο εύκολο το κοντρόλ στα κεράσματα,τα σπονσοριλίκια κτλ όσο λένε εδώ.
Και εμένα το 2008 Κίεβο μου έφαγαν δυο πιράνχας 200 ευρώ σε δυο ώρες σε κεράσματα και έμεινα και με το πουλί στο χέρι.Πρέπει να πάθεις για να μάθεις.
Ετσι είναι και τα δώρα,τα σπονσοριλίκια κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το χαρκοβ από κορμια, τι φρουτα βγαζει?[/i] ειναι ποπ η χυμα?

Το Χάρκοβο έχει χάλια γκόμενες,οι περισσότερες κάτω του 165 και υποσιτισμένες.Καμία σχέση με Κίεβο,Λβωφ κτλ.Εχουν και κάτι φάτσες σα να τις πάτησε λεωφορείο.
Στα κλαμπ το βράδυ βέβαια βλέπεις καλές αλλά είναι απρόσιτες.
Γενικά οι πιο εύκολες,χύμα κτλ είναι στο Κίεβο.Είναι μια κατηγορία μόνες τους.Απλά επαρχία μετράς πιο πολύ αλλά είναι δύσκολο να εισχωρήσεις στους τοπικούς κύκλους,οι γκόμενες φοβούνται μη γίνουν ρεζίλι αφού όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους.Κίεβο έχεις ανωνυμία.
Χωρίς λεφτά για να χτυπήσεις αξιόλογη γκόμενα πάνω από εφτάρι πρέπει να σου βγει η Παναγία.Θέλει πολύ ενθουσιασμό.
Πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα,να κινείσαι γρήγορα,να χτυπάς γρήγορα,δεν είναι για αργούς και τεμπέληδες.
Εγώ χτύπησα το 2005-2008 αρκετές εικοσάχρονες άνω του 175 στο Λβωφ με καμάκι στο δρόμο και ξόδεψα μηδέν λεφτά.Μπορεί να ποστάρω και φωτό να δείτε για τι επίπεδο μιλάμε.Αλλά ήμουνα πολύ κινητικός,περπατούσα 10 ώρες τη μέρα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αρχοντα σε ευχαριστω.
Το σκεφτο-μουνα για να βυθιστω στη μαυρη ζωνη.
Δεν είναι τόσο εύκολο το κοντρόλ στα κεράσματα,τα ...και έμεινα και με το πουλί στο χέρι.Πρέπει να πάθεις για να μάθεις.
Χωρίς λεφτά για να χτυπήσεις αξιόλογη γκόμενα πάνω από εφτάρι πρέπει να σου βγει η Παναγία.Θέλει πολύ ενθουσιασμό.Πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα,να κινείσαι γρήγορα,να χτυπάς γρήγορα,δεν είναι για αργούς και τεμπέληδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχοντα σε ευχαριστω.
Το σκεφτο-μουνα για να βυθιστω στη μαυρη ζωνη.

Τι μαύρη,άσπρη και γκρίζα ζώνη.Δεν υπάρχουν αυτές οι διακρίσεις.Η γκόμενα που το δίνει τζάμπα στο γκόμενο,σπονσοράρεται από τον παππού και πηδιέται και με το αφεντικό για κανά δωράκι τι είναι μαυρόασπρη,γκριζόασπρη?Είναι αστείοι αυτοί οι διαχωρισμοί.
Οπως εσύ γαμάς και προς και σεμιπρος και σπονσορέτς και τζαμπέ και από όλα έτσι και αυτές παίζουν ταυτόχρονα όλους τους ρόλους χωρίς διακρίσεις.Η πουτάνα του ενός είναι το αίσθημα του άλλου.
Πρέπει να καταλάβετε την ηθική σχετικότητα του σλαβικού κόσμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom