Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Για όποιον διαβάσει το screenshoot,πρόκειται για δύο πολύ όμορφες ελληνίδες που πέτυχα στο τραμ.
Την έπεσα σε αυτήν με τα καταστανόξανθα μαλλια-πράσινα ματια που ήταν ο τύπος μου.

Υ.Γ.Εκεί που λέω ότι δε θυμάμαι ποια είναι η Νικολέτα,φυσικά τη θυμόμουν όπως και τα βυζάκια της.
Εκεί που λεω ότι δεν άκουσα την αναπάντητη επειδή άκουγα μουσική,
φυσικά και άκουσα την αναπάντηση,απλά έκανα στην πατριωτισσα ένα μικρό γυμνάσιο οτι είμαι χαλλλλαρός και δεν πολυκαίγομαι

Αλλά ειδικά με 7+,θέλει προσοχή με τέτοια κόλπα,γιατί αν π.χ.την έκανα να περιμένει αντί για 4 λεπτά,14 λεπτά,θα έπαιρνε το τραμ για πίσω.

Trial & error είναι αυτό που προτείνω και φυσικά το μενου περιλαμβάνει και ήττες,έως και συντριβές.
Π.χ.μια Γερμανίδα με ξεβράκωσε τελειως,όλες τις τακτικες μου,γλώσσα σώματος,με αποδόμησε τελείως και με έστειλε για τσάι.

Υ.Γ.2 Ωραίο post πάτερ :hi:

Με πολλές πληροφορίες που κάποιοι δικαίως επιζητούν.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Επιτέλους το νήμα άρχισε να παίρνει ποιότητα.. Επιτέλους... Χαιρετίσματα σε όλη την παρέα από τη χιονισμένη Σόφια!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ολα αυτα ειναι δουλεμενα και πιανουν καθως κανεις δεν τολμαει να τα πει σκεφτεται ωχ θα με καταλαβει δεν μπορω να τα πω κτλπ και λεει γιατρος και γινεται ρομπα γιατι οταν δει λιγο αιμα λιποθυμαει

ΤΟ καλυτερο που εχεις να πεις ειναι πας σε τετοιες χωρες για δουλειες που εχουν να κανουν με πληροφορικη η ακομα καλυτερα σας δινω βασιλικη πληροφορια να πεις οτι ασχολησε με cryptocurrency market..  
Δειτε εδω αποστηθιστε ονοματα νομισματων και πειτε οτι ταξιδευεται και συναντασται με ανθρωπους της αγορας

Αυτα οι αραβοΤουρκοι ουτε που ξερουν οτι υπαρχουν

Και ολα αυτα σας τα πα και σας τα γραψα τσαμπα...Γιατι οπως εχω ξαναπει δεν ειμαι μονοφαγας
Φίλε ενώ δείχνει πως το κυνηγάς και έχεις επιτυχίες με άλλες εθνικότητες στο θέμα Ουκρανία έχεις βαθιά μεσάνυχτα μαζί με όλο το πακέτο του αποτυχημένου δυτικού που θα πάει, θα δει , θα βγει ραντεβού και στο τέλος δεν θα αγγίξει!
Δείχνει επίσης πως το τελευταίο διάστημα δεν έχεις συναναστραφεί με Ουκρανέζα! Και πίστεψέ με δεν πιάνουν εκεί ασόβαρες κοροϊδίες!
Και ιδού η αποδόμηση των γραφομένων σου...
Εκ των προτέρων να εξαιρέσω τις γκόμενες μέχρι 6 και δική σου εμφανηση +2 μονάδες που ακόμα και ο Felix που έπεσες από τη στρατοσφαιρα να πεις πως είσαι κάτι θα φάς(που πάλι δεν είναι τόσο δεδομένο όσο αλλου)...και ότι και να πεις γενικώς το τρώνε λόγω παρατεταμένης περιφρόνησης ακόμα και απο αραβότουρκους!Επίσης και όλες οι Πολωνέζες είναι έτσι!

Πάμε τώρα στα 7αρια και ανω, γκόμενες δηλαδή  που αποτελούν το Ukrainian dream! Ολες αυτές ΜΑ ΟΛΕΣ μιλάνε Αγγλικά τελείως απλά! Επίσης καταλαβαίνουν και τα πολύ απλά! Τις περισσότερες φορες ΠΡΕΠΕΙ να μιλάς με εσκεμένα λάθη διότι αν δεν καταλάβει μια πρόταση  3 φορες παίρνεις κίτρινη κάρτα όποιος κι αν είσαι (εκτός αν είσαι χορηγός) και στη δευτερη φορά κόκκινη διότι η γκόμενα σκέφτεται πως δεν θα είναι λειτουργική μια σχέση με κάποιον που δεν μπορεί να κάνει απλές συνενοήσεις! 
Οι Ουκρανέζες δεν μπορούν να καταλάβουν τη χρήση του ρήματος "είμαι" η στα αγγλικά του βοηθιτικού "be" και όλων των παραγώγων του! Αμα πιάσεις τα able ,been,to be κτλ θα σε κοιτανε σαν χάνοι με μια στραβή φατσα και θα γελάνε μεταξί τους όπως εμείς γελάμε αν ακούμε κινέζους!
Με αυτές θέλει λίγες και καθαρές κουβέντες χωρίς θόλωμα νερών διότι το ραντεβού θα λήξει με την καλύτερη περίπτωση ένα δεύτερο μετά από μέρες αν δεν έχουν δυνατό αραβότουρκο standbye για να προχωρήσουν την ατζέντα τους και όχι τη δικιά σου!
Επίσης τα ταξίδια εκ μέρους σου δεν τις πολυσυγκηνούν διότι οι ίδιες έχουν πάει στη μαγευτική Αίγυπτο , την υπέροχη Τουρκία και το Ντουμπάι που μπορεί να στο χτυπάνε για να σε γειώσουν αν πας να ξεφύγεις με το Λονδίνο και το Παρίσι! Γενικά τους αρέσει να ανταπαντανε σε αδιάφορα ραντεβού με σκοπό να φαίνονται πιο έξυπνες και ούτε κατά διάνοια ερωτισμός και χαλαρή διάθεση!
Όλα αυτά βέβαια ανβλύνονται, η περίπλοκη γλώσσα είναι κατανοητότατη , φαίνονται πιο ρεαλιστικά και αποκτούν σοβαρή υπόσταση αν πέφτουν χειροπιαστά δωράκια, είναι ήδη πυροδοτιμένο το Καλιάν υπό τους ήχους της ρεουσας Δυτικής Σαμπάνιας .. :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επιτέλους το νήμα άρχισε να παίρνει ποιότητα.. Επιτέλους... Χαιρετίσματα σε όλη την παρέα από τη χιονισμένη Σόφια!
Ποιότητα υπάρχει μόνο όταν ποστάρει ο αρχηγός! Μοντέλα περιοδικών (σύντομα και το περιοδικό με τα μοντέλα) βαλκανικοί πύραυλοι, ανέσεις! Εμείς οι φτωχοί που να τα φτάσουμε  αυτά...

Μεγάλη απορία τι έγινε με τον γίγαντα  Davarits ! Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρελάθηκε εντελώς από τις Ντεβουσκες , τους Ρουμάνους ή αυτά που διάβαζε εδώ μέσα...
Φίλε Kolbe τι έχεις να πεις για τον τρελογιατρό? Ένα μισομπουκαλο κάτι βότανα και μια καφετζου και όλα ξαφνικά γίνονταν μια μαγική ευθεία ..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Φίλε ενώ δείχνει πως το κυνηγάς και έχεις επιτυχίες με άλλες εθνικότητες στο θέμα Ουκρανία έχεις βαθιά μεσάνυχτα μαζί με όλο το πακέτο του αποτυχημένου δυτικού που θα πάει, θα δει , θα βγει ραντεβού και στο τέλος δεν θα αγγίξει!
Δείχνει επίσης πως το τελευταίο διάστημα δεν έχεις συναναστραφεί με Ουκρανέζα! Και πίστεψέ με δεν πιάνουν εκεί ασόβαρες κοροϊδίες!
Και ιδού η αποδόμηση των γραφομένων σου...
Εκ των προτέρων να εξαιρέσω τις γκόμενες μέχρι 6 και δική σου εμφανηση +2 μονάδες που ακόμα και ο Felix που έπεσες από τη στρατοσφαιρα να πεις πως είσαι κάτι θα φάς(που πάλι δεν είναι τόσο δεδομένο όσο αλλου)...και ότι και να πεις γενικώς το τρώνε λόγω παρατεταμένης περιφρόνησης ακόμα και απο αραβότουρκους!Επίσης και όλες οι Πολωνέζες είναι έτσι!

Πάμε τώρα στα 7αρια και ανω, γκόμενες δηλαδή  που αποτελούν το Ukrainian dream! Ολες αυτές ΜΑ ΟΛΕΣ μιλάνε Αγγλικά τελείως απλά! Επίσης καταλαβαίνουν και τα πολύ απλά! Τις περισσότερες φορες ΠΡΕΠΕΙ να μιλάς με εσκεμένα λάθη διότι αν δεν καταλάβει μια πρόταση  3 φορες παίρνεις κίτρινη κάρτα όποιος κι αν είσαι (εκτός αν είσαι χορηγός) και στη δευτερη φορά κόκκινη διότι η γκόμενα σκέφτεται πως δεν θα είναι λειτουργική μια σχέση με κάποιον που δεν μπορεί να κάνει απλές συνενοήσεις! 
Οι Ουκρανέζες δεν μπορούν να καταλάβουν τη χρήση του ρήματος "είμαι" η στα αγγλικά του βοηθιτικού "be" και όλων των παραγώγων του! Αμα πιάσεις τα able ,been,to be κτλ θα σε κοιτανε σαν χάνοι με μια στραβή φατσα και θα γελάνε μεταξί τους όπως εμείς γελάμε αν ακούμε κινέζους!
Με αυτές θέλει λίγες και καθαρές κουβέντες χωρίς θόλωμα νερών διότι το ραντεβού θα λήξει με την καλύτερη περίπτωση ένα δεύτερο μετά από μέρες αν δεν έχουν δυνατό αραβότουρκο standbye για να προχωρήσουν την ατζέντα τους και όχι τη δικιά σου!
Επίσης τα ταξίδια εκ μέρους σου δεν τις πολυσυγκηνούν διότι οι ίδιες έχουν πάει στη μαγευτική Αίγυπτο , την υπέροχη Τουρκία και το Ντουμπάι που μπορεί να στο χτυπάνε για να σε γειώσουν αν πας να ξεφύγεις με το Λονδίνο και το Παρίσι! Γενικά τους αρέσει να ανταπαντανε σε αδιάφορα ραντεβού με σκοπό να φαίνονται πιο έξυπνες και ούτε κατά διάνοια ερωτισμός και χαλαρή διάθεση!
Όλα αυτά βέβαια ανβλύνονται, η περίπλοκη γλώσσα είναι κατανοητότατη , φαίνονται πιο ρεαλιστικά και αποκτούν σοβαρή υπόσταση αν πέφτουν χειροπιαστά δωράκια, είναι ήδη πυροδοτιμένο το Καλιάν υπό τους ήχους της ρεουσας Δυτικής Σαμπάνιας .. :2funny:

Κοιτα προσωπικη μου επιλογη ειναι να βγαινω ΜΟΝΟ με γυναικες που μιλανε Αγγλικα τουλαχιστον στο επιπεδο μου
Και οσες Ουκρανεζες η Πολωνεζες βγηκα μιλουσανε αρκετα καλα για αυτο προτεινω και couchsurfing οπου δεν θα χρειαστεις να πεις και τοσες παπατζες βεβαια διπλο το καλο.

Αμα ομως βγεις με καποια που δεν μιλαει καλα Αγγλικα το να μιλας σπαστας ειναι μαλακια γιατι πεφτεις στο επιπεδο της.Θα πρεπει να μιλας ακομα πιο περιπλοκα να την κανεις να κομπλαρει και να νιωσει ασχημα που δεν ξερει Αγγλικα..

Οταν γνωρισα εξωτερικο ενα μοντελο(καλα ετσι ελεγε οχι οτι ηταν ασχημη) Βενεζουελανα που μολις ειχε ερθει Ευρωπη για δουλεια μιλουσα οσο πιο καλα Αγγλικα μπορουσα,οταν μου λεγε οτι δεν καταλαβαινει τοτε μιλουσα ακομα πιο περιπλοκα και επι παραπανω ωρα.

Στο τελος ειχαν κοκκινισει τα μαγουλα της και εγω γελουσα..

Αυτο θελουν οι γυναικες να δειξεις οτι δεν σε απασχολει το αν ξερουν Αγγλικα,δικο τους προβλημα...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ποιότητα υπάρχει μόνο όταν ποστάρει ο αρχηγός! Μοντέλα περιοδικών (σύντομα και το περιοδικό με τα μοντέλα) βαλκανικοί πύραυλοι, ανέσεις! Εμείς οι φτωχοί που να τα φτάσουμε  αυτά...

Μεγάλη απορία τι έγινε με τον γίγαντα  Davarits ! Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρελάθηκε εντελώς από τις Ντεβουσκες , τους Ρουμάνους ή αυτά που διάβαζε εδώ μέσα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κοιτα προσωπικη μου επιλογη ειναι να βγαινω ΜΟΝΟ με γυναικες που μιλανε Αγγλικα τουλαχιστον στο επιπεδο μου
Και οσες Ουκρανεζες η Πολωνεζες βγηκα μιλουσανε αρκετα καλα για αυτο προτεινω και couchsurfing οπου δεν θα χρειαστεις να πεις και τοσες παπατζες βεβαια διπλο το καλο.

Αμα ομως βγεις με καποια που δεν μιλαει καλα Αγγλικα το να μιλας σπαστας ειναι μαλακια γιατι πεφτεις στο επιπεδο της.Θα πρεπει να μιλας ακομα πιο περιπλοκα να την κανεις να κομπλαρει και να νιωσει ασχημα που δεν ξερει Αγγλικα..

Οταν γνωρισα εξωτερικο ενα μοντελο(καλα ετσι ελεγε οχι οτι ηταν ασχημη) Βενεζουελανα που μολις ειχε ερθει Ευρωπη για δουλεια μιλουσα οσο πιο καλα Αγγλικα μπορουσα,οταν μου λεγε οτι δεν καταλαβαινει τοτε μιλουσα ακομα πιο περιπλοκα και επι παραπανω ωρα.

Στο τελος ειχαν κοκκινισει τα μαγουλα της και εγω γελουσα..

Αυτο θελουν οι γυναικες να δειξεις οτι δεν σε απασχολει το αν ξερουν Αγγλικα,δικο τους προβλημα...
Ξαναδιάβασε τι Λέω!Μιλάω για Ουκρανία και μιλάς για Βενεζουέλα !Εκεί ΔΕΝ πιάνουν γενικοί κανόνες !Εκει έχουν μηχανισμούς άμυνας που τα μειονεκτήματά τους στα τρίβουν στη μάπα! Σιγά μην ντραπεί Ουκρανέζα  για την ομορφιά της χώρας της, την παιδεία της,το πλούτο της και τα γαμήσια με τους αραβότουρκους!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Και για να καταλαβεις ποσο πιανει αυτη η τακτικη ενω στην αρχη μου ελεγε δεν καταλαβαινει,εγω συνεχισα και μιλουσα πιο περιπλοκα και μετα απλα κουνουσε το κεφαλι γιατι ντρεποταν να ξαναπει οτι δεν καταλαβαινει.

Οποτε αποδεχθηκε οτι το προβλημα ειναι δικο της και η λυση θα ναι να μαθει Αγγλικα..

Αυτη μολις ειχε παει Μιλανο ηταν και φουλ Ιταλοι στην Μαλτα και ολο σφυριζανε η λεγανε μαλακιες,οποτε επρεπε να δρασω και ετσι απλα την πηγα στο καλυτερο ξενοδοχειο της Μαλτας..

5στερο και πανακριβο εκει δεν ειχα διαβατηριο μονο ταυτοτητα.
Μου λεει ο ξενοδοχος θελω και διαβατηριο για να μπεις.Εγω απ μεσα ανακουφιστηκα οσο δεν παει,πραγματικα δν ειχα ιδεα οτι στοιχιζει τοσο πανω απο 400Ευρω+ για ενα βραδυ!

Ομως αντι να δειξω ανακουφιση (αρα και φαφλατας στην γκομενα) εγω αρχισα να κανω φασαρια και να του δινω την πιστωτικη με το ζορι..

Η αλλη ειχε τρελαθει οτι δεν με νοιαζει το ποσο

Τελικα την πηγα σε 4στερο και εφυγε το 200αρι αλλα ειχε καυλωσει με το σκηνικο ηδη η γκομενα..

Στο 5στερο δεν ειχα ιδεα οτι θελει και διαβατηριο ουτε οτι στοιχιζει τοσο,αλλα στο τελος γυρισε υπερ μου

Ολα ειναι θεμα διαχειρισης

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Μεγάλη απορία τι έγινε με τον γίγαντα  Davarits ! Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρελάθηκε εντελώς από τις Ντεβουσκες , τους Ρουμάνους ή αυτά που διάβαζε εδώ μέσα...
Μεγαλη μορφη! Πριν λιγα χρονια σε καραοκε που διασκεδαζαμε πρωινες ωρες και παρεα με 4 ντεβουσκες εγραψε ιστορια ... παντα ετοιμοπολεμος  :rockon:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Παρακολουθώ τον όμορφο αντίλογο μεταξύ Γκλοκ και σκληρού και θα έρθω μετά το ταξίδι να δώσω και εγώ μία άποψη, για να δούμε μήπως βγει κάποια άκρη, καθώς συνήθως μία τρίτη οπτική γωνία είναι πάντα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Εγώ κλίνω προς σκληρό αν και ποτέ δε ξέρεις, ειδικά τώρα που έπεσε η βίζα. Πάντως αυτό που πρέπει να τονιστεί, είναι πως δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα αποκλειστικά στη μέθοδο του Γκλοκ, καθώς φίλε Ροδίτη δεν έχουν όλοι οι άντρες την απαιτούμενη εμφάνιση για να βγάλουν μουνάρες γκόμενες χωρίς λεφτά. Πως να το κάνουμε δηλαδή, δεν γίνεται πλέον να βγάζεις καλά κομμάτια όταν εσύ είσαι μέτριος... Στα 90s ο άσχημος έβγαζε καλή και ο μέτριος μουνάρα, γιατί απλά τότε μετρούσαμε, ήταν άλλες οι καταστάσεις. Τη σημερινή εποχή πρέπει να σαι τουλάχιστον στα ίδια, στην καλύτερη ένα βαθμό κάτω. Δηλαδή αν ο μέσος αναγνώστης του site είναι 5άρι και πάει για το 6άρι, δεν μπορείς να τον γειώνεις ότι δε θα βγάλει κάτι επειδή εσύ ψάχνεις 7άρια και 8άρια τα οποία πλέον έχουν αντίστοιχους άντρες και που τα σπρώχνουν. Καλά κάνεις και έχεις υψηλά στάνταρ, σε ποιον δεν αρέσει το καλό μουνί.... Απλά δεν είναι τόσο εύκολα... Στην οποιαδήποτε χώρα πιστεύω του 2018... Δεν έχουμε 1998 δυστυχώς... Και εγώ αν έπαιζα μόνο έτσι, δε θα χα κοντά 400, αλλά 100-150. Για να πιάσεις ποσότητα θες αρκετά 5ρο6αρια. Από την άλλη είναι και τι θέλει ο καθένας. Εγώ θέλω να γαμάω και θέλω καλά γαμήσια ανώμαλα. Από την εμπειρία μου τα πιο καλά μουνιά κάναν μέτρια γαμήσια. Λογικό, ένα πιο μέτριο μουνί θέλει να σου δείξει ότι αξίζει κάτι παραπάνω για να την κρατήσεις. Θέλω το ποιοτικό μουνί αλλά αν δε το βρίσκω δε θα πω όχι και σε ένα πιο μέτριο, ειδικά αν κάνει καλά γαμήσια και έχει μια ωραια θηλυκότητα και ντύσιμο. Και στο κάτω κάτω από το να ήμουν αγάμητος το προτιμώ... Μολδαβία 2 βδομάδες που δεν έπαιζε τίποτα τι να έκανα? να έκλαιγα τη μοίρα μου όπως εσύ ουκρανία? Προτίμησα και έφαγα 2 4άρια και 1 5άρι. Δε σε κατηγορώ, καλά έκανες και γκρίνιαζες κ εγώ γκρινιάζω κ κλαίω τη μοίρα μου, απλά από τα να ήμουν στη μαλακία και στη βαρεμάρα ολομόναχος, προτίμησα μια συντροφιά αντί μόνος ή αντι να μοιράζω 100αρες και 200ρες σαν kman.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ξαναδιάβασε τι Λέω!Μιλάω για Ουκρανία και μιλάς για Βενεζουέλα !Εκεί ΔΕΝ πιάνουν γενικοί κανόνες !Εκει έχουν μηχανισμούς άμυνας που τα μειονεκτήματά τους στα τρίβουν στη μάπα! Σιγά μην ντραπεί Ουκρανέζα  για την ομορφιά της χώρας της, την παιδεία της,το πλούτο της και τα γαμήσια με τους αραβότουρκους!

Αμα γαμιεται με ΑραβοΤουρκους το καταλαβαινεις απ την αρχη οποτε εκει γιατι να μπεις στον κοπο να τα πεις ολα αυτα?Απλα πας για πιωμα και ξεφτιλικια
Το να πεις ολα αυτα σε τετοια γυναικα ειναι σαν να σκοτωνεις μυγα με μπαζουκα

Εγω μιλαω για γυναικες που θα σου δειξουν ταξιδια και διαμαντια στο insta αρα ξερουν και Αγγλικα ειναι και 8ωρια + και ειναι τερμα τουβλα με το που ακουσουν ιστοριες θα την πατησουν οπως το ψευτο-μοντελο στην Κινα
Αυτες μονο για αυτο ειναι κοροιδια και πουτσα,αν ασχοληθεις σοβαρα τοτε ειναι που δεν θα καταλαβουν θα τους καψεις το μυαλο,θελουν παραμυθι ωραιο,οι βαθυστοχαστες αναλυσεις με αυτες ειναι χασιμο χρονου.

Τελευταια τετοια που μου κατσε ηταν Νοτιο-Αφρικανα λευκη με μπαμπα πλουσιο και η τυπισα φεραρι στα 19.

ΤΗν πηγα μαρινα φλοισφου και μετα ειχα δανειστει κλειδια απο φιλο Γλυφαδιωτη σε εξοχικο ΣΑρωνιδα με πισινα.Σπιτι εκατομμυριου της καλες εποχες
Φωτο εδειχνα σην γκομενα απ το εξοχικο και ειχε παθει πλακα
Επισης ειχα προμηθευτει και κοκορια μουντου και κατι αλλα ωραια....

Η φαση ξερεις που χαλασε?Οτι τσιγκουνευτηκα να παω ο μαλακας να νοικιασω ενα audi(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) για μια μερα και πηγα με το opel

Οταν το ειδε βρηκε δικαιολογια και δεν ηρθε

ΞΕΝΕΡΩΣΑ αλλα το παθημα,μαθημα

Πλεον η πας με δουλεμενο το παραμυθι η με 9αρια,10αρια δν ασχολησαι καν

Τετοιες θελουν και το παραμυθι ακομα και να της γαμησεις και το που θα το καταλαβουν μετα το ποσο παπατζης εισαι θα σε παραδεχθουν
Γιατι ξερεις το να κοντραρεις ανθρωπους που τις γαμανε με 10σια υλικα αγαθα απ σενα δειχνει κοφτερο μυαλο φιλε,και καθε γυναικα θα το εκτιμησει αυτο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.654
Πόντοι
1.706
Μια καλη μεθοδος ειναι να μιλας μονος σου απεναντι σε ενα καθρεφτη και να χαμογελας οταν μιλας και να κοιτας τις κινησεις των χεριων σου και του σωματος σου.
Κανε λιγες κινησεις και ουσιαστικες

Δες βιντεακια απ επιχειρηματιες και τυπους πετυχημενους και αντεγραψε κινησεις ειτε του σωματος ειτε του κεφαλιου.
Οπως κανει κ ο τσιπρας που αντιγραφει ομλια κ κινησεις ανδρεα παπανδρεου

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εγω δεν το παιζω ειδικος

Ολα αυτα τα εχω δει απο τον φιλο Γλυφαδιωτη που εχει αυτον τον γνωστο με το σπιτι εκατομμυριου
Οταν ο φιλος μου ειδα τη γαμουσε του λεω πως γαμας τετοια μουνια μου ειπε ακουω τον Πανο που εχει τα φραγκα τι λεει και βλεπω και πως κινειται και κανω τα ιδια.

Τωρα θα σας δωσω πληροφοριες που λιγοι ξερουν η λιγοι μοιραζονται

Οταν γνωρισα αυτον τον Πανο πρωτη φορα η γνωριμια μας κατεληξε με εμενα τον φιλο μου και το πλουσιοπαιδο να παρτουζονουν δυο wanna be μοντελα απ το opus στην Γλυφαδα.

Απλα ο τυπος εσκασε μπροστα τους ακουμπησε μπουκαλι στο τραπεζι τους και εφυγε μαζι τους

Οταν γυρισε τον ρωτησα που ησουν ρε?Μου λεει τουαλετα και με τσιμπουκονανε εναλλαξ.Εγω δεν το πιστεψα και του λεω πως το κανες?Μου λεει αφησα το μπουκαλι και τους ειπα να μου γλυψουν τον πουστο που θα ναι τιγκα στην κοκα.

Ακομα και τωρα το λεω ειλικρινα αμα δεν ερχονταν οι δυο γκομενες να τις φορτουσουμε μετα σημερα θα ελεγα.."Γνωρισα εναν ψευταρα Γλυφαδα που ελεγε οτι τσιμπουκοσε δυο αγνωστες".
ΜΟνο οταν ηρθανε στο τραπεζι και φυγαμε ολοι παρεα καταλαβα οτι λεει αληθεια

Αυτες ρουφουσανε σαν να μην υπαρχει αυριο

Ολες στην Γλυφαδα ανεξαιρετως σε μαγαζια σαν το opus της γαμας ΜΟΝΟ εναν εχεις κοκα
Αυτο το λεω γιατι πολλοι πανε ντυμενοι πενα και μετα σκεφτονται γιατι γαμαει ο φλωρος και οχι εγω?

Αλλη μια φορα ειδα το παλικαρι αυτο πριν καταληξει νοσοκομειο απο τρακαρισμα

Ειχε δυο μουναρες φερει Κεραμεικο και τον ειδα τυχαια.Χαλασε τελευταια στιγμη η φαση γιατι μου ειπε παμε Κολωνακι και θα τις παρτουζοσουμε αλλα πηγαναν σε ακριβο μαγαζι με μπουκαλι

Και ντραπηκα να παω γιατι δεν ειχα μια πανω μου,ακομα και αν τα πληρωνε ολα θα φαινομουν γυφτος στις γκομενες.

Αμα θες να γαμας τετοια μουνια γινεται ξερω Αλβανους Γλυφαδα με σκατοφατσες που γαμανε μοντελα που η Αεξανδρατου δεν πιανει μια μπροστα τους.

Γαμανε καθαρα 9αρια και 10αρια γιατι αυτοι φερνουν ολη την κοκα..

ΤΟ θεμα ειναι αμα θες να μπεις σε τετοιους κυκλους εγω εχω τις παρεες να το κανω αλλα το να λες τοσο ψεμα κουραζει,τουλαχιστον εμενα προσωπικα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οπως κανει κ ο τσιπρας που αντιγραφει ομλια κ κινησεις ανδρεα παπανδρεου

Φιλε ο Τσιπρας και ο Σωρας ηταν τα προσωπα του 2017

Το ψεμα πουλαει οπως και το σκατο αρκει να ξερεις να τα λες

Ο Τσιπρας ειπε τεραστια ψεματα αν ελεγε μικρα θα εχανε τις εκλογες

Ετσι ειναι και οι γκομενες
Οσα πιο μεγαλα ψεματα λες τοσο λιγοτερο το αμφισβητουν καθως σκεφτονται εε αποκλειεται να λεει τοσο μεγαλο ψεμα

Οι πιο πολλοι λενε ψεματα μικρα που δεν τα πιστευουν πχ ειμαι γιατρος και τερμα η κουβεντα

ΤΟ θεμα ειναι να κινεισαι οπως γιατρος η λεφτας για αυτο καλο ειναι νας σε καλα μερη να ντυνεσαι οπως αυτοι

Εγω πχ Γλυφαδα βλεπω ολους τους λεφταδες με φορμες,οι πραγματικοι λεφταδες βγαινουν με τα σωβρακα τους απο φεραρι

Οι wanna be φορανε πουκαμισα

Και το παλικαρι το πλουσιοπαιδο που λεω παραπανω κυκλοφορει με φορμες αλλα 5000 στην τσεπη

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Είναι πολύ κουραστικό να μπαίνει σε τόσο ψέμα για να πάρεις 9άρια 10άρια όντως. Προτιμώ μια τέτοια προσπάθεια Λευκορωσία όπου είναι εφικτό αν πλησιάζει στα 30 και της δείξεις ότι έχει προοπτική, παρά να μπλέκεις έτσι.. και πολύ κόστος να σαι φορτωμένος και ρίσκο να γίνει μαλακία.. Σίγουρα όσοι είναι φορτωμένοι τις παίρνουν αυτές άνετα... υποκουλτούρα είναι αλλά για κάποιον που θέλει να γαμάει και να περνάει καλά τι τον νοιάζει.. θεωρώ όμως μετά από λίγο καιρό όχι μόνο το βαριέσαι, αλλά σιχαίνεσαι πλέον και τις γυναίκες και δε θες να τις ξαναδεις...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και για να καταλαβεις ποσο πιανει αυτη η τακτικη ενω στην αρχη μου ελεγε δεν καταλαβαινει,εγω συνεχισα και μιλουσα πιο περιπλοκα και μετα απλα κουνουσε το κεφαλι γιατι ντρεποταν να ξαναπει οτι δεν καταλαβαινει.

Οποτε αποδεχθηκε οτι το προβλημα ειναι δικο της και η λυση θα ναι να μαθει Αγγλικα..

Αυτη μολις ειχε παει Μιλανο ηταν και φουλ Ιταλοι στην Μαλτα και ολο σφυριζανε η λεγανε μαλακιες,οποτε επρεπε να δρασω και ετσι απλα την πηγα στο καλυτερο ξενοδοχειο της Μαλτας..

5στερο και πανακριβο εκει δεν ειχα διαβατηριο μονο ταυτοτητα.
Μου λεει ο ξενοδοχος θελω και διαβατηριο για να μπεις.Εγω απ μεσα ανακουφιστηκα οσο δεν παει,πραγματικα δν ειχα ιδεα οτι στοιχιζει τοσο πανω απο 400Ευρω+ για ενα βραδυ!

Ομως αντι να δειξω ανακουφιση (αρα και φαφλατας στην γκομενα) εγω αρχισα να κανω φασαρια και να του δινω την πιστωτικη με το ζορι..

Η αλλη ειχε τρελαθει οτι δεν με νοιαζει το ποσο

Τελικα την πηγα σε 4στερο και εφυγε το 200αρι αλλα ειχε καυλωσει με το σκηνικο ηδη η γκομενα..

Στο 5στερο δεν ειχα ιδεα οτι θελει και διαβατηριο ουτε οτι στοιχιζει τοσο,αλλα στο τελος γυρισε υπερ μου

Ολα ειναι θεμα διαχειρισης
Πολύ ωραίο σκηνικό αλλά πάει στη κατηγορία Κμαν με διακοσαρες να σφυρίζουν έστω και σε διαμονή και δεν ξέρω πόσα άλλα φύγαν σε κεράσματα! Χαλάλι σου όμως γιατί ήταν από τη χώρα των μισ κόσμος! Κι εγώ θα τα έδινα!

Όμως στα δικά μας! Καμία μα καμιά Ουκρανέζα  δεν θα πηδηχτεί για τη καυλα της στιγμής από κάποιον ξένο στη χώρα της! Σε χώρες που έχουν περάσει τέτοια ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις!  Μιλάμε για ΌΛΕΣ!
Η διαμονή και μόνο σε τοπ ξενοδοχείο ή διαμέρισμα δεν αρκεί! Σε πολωνεζες και τσεχες φτανει για να έρθουν για one night stand! Για ουκρανέζες όχι!  Δεν περιμένουν τον σεξο τουρίστα για να μπουν σε αυτα τα ξενοδοχεία! Και εξάλου αν είναι να πηγαίνεις σε τοπ ξενοδοχεία που κοστίζουν παντού το ίδιο έρχεσαι σε αντίθεση με άλλους στο φόρουμ που λένε πως στα θετικά του Κιέβου είναι τα φτηνά διαμερίσματα!
Και άλλη μια φορά θα σου πω πως για ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ είναι ΜΕΙΟΝΈΚΤΗΜΑ η καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας! Πώς θα σε κουμαντάρει!? Αν δει πως δεν μπορεί έχει γίνει ...κοβιός...
Από τα λεγόμενα σου δείχνεις πως δεν έχεις ιδέα από Ουκρανία!

Γενικώς όμως για το τί ισχύει σε άλλες χωρες  καλά τα λες* και σε προσέχω πάντα!

*μην υποτιμάς ομως τόσο τους ανταγωνιστες Ιταλους και λοιπούς εκτός αν το κάνεις εσκεμένα για να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Είναι πολύ κουραστικό να μπαίνει σε τόσο ψέμα για να πάρεις 9άρια 10άρια όντως. Προτιμώ μια τέτοια προσπάθεια Λευκορωσία όπου είναι εφικτό αν πλησιάζει στα 30 και της δείξεις ότι έχει προοπτική, παρά να μπλέκεις έτσι.. και πολύ κόστος να σαι φορτωμένος και ρίσκο να γίνει μαλακία.. Σίγουρα όσοι είναι φορτωμένοι τις παίρνουν αυτές άνετα... υποκουλτούρα είναι αλλά για κάποιον που θέλει να γαμάει και να περνάει καλά τι τον νοιάζει.. θεωρώ όμως μετά από λίγο καιρό όχι μόνο το βαριέσαι, αλλά σιχαίνεσαι πλέον και τις γυναίκες και δε θες να τις ξαναδεις...

Αδερφε μου μενω κοντα Γλυφαδα εχω σιχαθει ολες τις γυναικες εκει ξερω σκηνικα που δεν τα γραφω γιατι δεν εχει και νοημα εν τελει
Αλλα οταν ειδα εναν Αλβανο κοντο κακασχημο πρωτη μουρη που εχει γαμησει ολα τα μοντελα στην Γλυφαδα τις σιχαθηκα
ΣΟυ μιλαω για τυπο 1,60max βρωμιαρη και κακασχημο που απλα σπρωχνει και τον βλεπεις στην μηχανη η εξω με γυναικες 1,80+ ολες υπερμουνα
Τον ξερω προσωπικα αρκετα καλα και εχει βουηξει και η ΓΛυφαδα για σκηνικο που οταν μοντελο συνηλθε απ τις κοκες μαζι του και ξυπνησε διπλα του πηρε φορα και πηδηξε απ το μπαλκονι
Αλλοι λεγανε οτι πηγε στην Βουλα και αλλοι οτι κατεληξε παντως ολη η Γλυφαδα το συζητουσε μηνες το σκηνικο

Και σκεφτομαι οτι οι πολλοι νομιζουν οτι πρεπει να σαι brand pit να γαμησεις τετοιες και τις γαμαει ο μαυρος πιτ.
ΑΠλα ψεμα και κοκες θελουν

Τωρα το αμα αξιζει το βρισκει ο καθενας μονος του
Παντως για Ελληνιδες αυτα τα κανεις σιγουρα με πολυ παραπανω φραγκα απ οτι Βαλκανια η σε Σλαβικες χωρες

Για αυτο πανε οι περισσοτεροι γιατι το εισοδημα τους φτανει για να κανουν οτι δεν μπορουν Ελλαδα

Τελος να κλεισω την κουβεντα λεγοντας σου οτι Αλβανοι και Γεωργιανοι εχουν ξσεκισει την μητρα καθε μοντελας που βλεπεις ειτε στην tv ειτε Γλυφαδα,Κηφισια στα καλα μαγαζια

Αυτο για να μην νομιζουμε οτι μονο οι Ουκρανεζες και οι Σλαβες γαμιουνται με τελειωμενος για το χρημα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
[quote author=panoskliros

Αυτο για να μην νομιζουμε οτι μονο οι Ουκρανεζες και οι Σλαβες γαμιουνται με τελειωμενος για το χρημα

[/quote]Επιτέλους ήρθες στα λόγια μου ! Αλλά υπάρχει τρόπος να Γαμήσεις τσάμπα και φτηνά Ουκρανέζες! Αν διαβάσεις dirty και love!
Αν πας όπως πήγα εγώ με αυτοπεποίθησή και τις τεχνικές σου που περιγραφεις θα έχεις τα αποτελέσματά μου χωρίς την πάσα του dirty! Μπορει να καταλήξεις και φυλακή γιατί εκει δεν αστειευονται με ουσίες και πέφτει πολύ ρουφιανιά (μας το είπε μόνιμος Έλληνας εκει)!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Επιτέλους ήρθες στα λόγια μου ! Αλλά υπάρχει τρόπος να Γαμήσεις τσάμπα και φτηνά Ουκρανέζες! Αν διαβάσεις dirty και love!
Αν πας όπως πήγα εγώ με αυτοπεποίθησή και τις τεχνικές σου που περιγραφεις θα έχεις τα αποτελέσματά μου χωρίς την πάσα του dirty! Μπορει να καταλήξεις και φυλακή γιατί εκει δεν αστειευονται με ουσίες και πέφτει πολύ ρουφιανιά (μας το είπε μόνιμος Έλληνας εκει)!

Με έχεις πεισμώσει να σου αποδείξω πως είσαι λάθος. Υπομονή μέχρι Φεβρουάριο και θα σου κάνω αναλυτικό report. Κακώς πάντως αν δεν έρθεις, έστω για μια βδομάδα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
[quote author=panoskliros

Επιτέλους ήρθες στα λόγια μου ! Αλλά υπάρχει τρόπος να Γαμήσεις τσάμπα και φτηνά Ουκρανέζες! Αν διαβάσεις dirty και love!
Αν πας όπως πήγα εγώ με αυτοπεποίθησή και τις τεχνικές σου που περιγραφεις θα έχεις τα αποτελέσματά μου χωρίς την πάσα του dirty! Μπορει να καταλήξεις και φυλακή γιατί εκει δεν αστειευονται με ουσίες!

Εγω παιζω couch για απλο παιχνιδι και εχω γραψει και τακτικες για να γαμας απλες κοπελες

tinder θελουν αρκετο ψεμα θα το δες και Ρουμανια εγω θυμαμαι τα 8αρια+ θελανε γαμησι μονο με κοκες

Αυτη που μου νοικιαζε εκει τωρα ειναι στην Ρουμανικη τηλεοραση!!Αμα βρω το profil της στο insta θα το πασαρω εδω

Μας ρωτησε αν εχουμε χορτο η κοκα για να κατσει μαζι μας...
Εγω γαμουσα αλλη ημουν και με μικρο μπατζετ κανονισε το φιλαρακι μαζι της αλλα εξαφανιστηκε ενας που χε γνωρισει πανω να τον προμηθευσει και της λεει ο φιλος μου ακυρο ελα για ποτο

ΕΕ δεν πηγε καν του βρηκε δικαιολογια

Παντως τον αριθμο της τον εχω... συν οτι και απο νορμαλ γκομενα που γαμησα εκει περα το τηλεφωνο της το εδωσα σε ατομο που ναι πανω μπας και γινει σκηνικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom