Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βαλκάνιε βρήκες τα κόλπα οπότε περνας και θα περάσεις καλά....Όποιος θέλει ας τα κάνει εμείς τα καταθέσαμε. Οι αριθμοί είναι αμειλικτοι.. 5 τελευταία ταξίδια πάνω απο 12 πηδήματα απο Tinder και badoo. Μόνο 1 κατάφερα απο νύχτα...

Και ξέρω τι θα πέι kman δεν κάνεις πεφτικές ή δεν τις κάνεις σωστά..Έπρεπε να ήσουν τον Οκτωβριο στο  forsage που πήρα 11 τηλέφωνα σε μια νύχτα απο πιτσιρικες. Το παγκόσμιο ρεκόρ μου. Αλλά επειδή λέω πάντα την αληθεία απο τις 11 πήρα τελικά απο τα τρία το μακρύτερο!!! Αποτέλεσμα μηδέν. Πάλι την επόμενη μέρα απο Tinder πήδησα τελικά..Αλλά δεν έχει σημασία ότι την έπεσες και ανταποκρίθηκαν σου ανεβάζει ψυχολογια οπότε πάει καλά στα ραντεβού μετά. Είναι θέμα θετικής άυρας..

Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει ότι θέλει εμπειρίες καταθέτουμε εδω.. Απλά όλως περιέργως κάποιον συμπίπτουν οι εμπειρίες πλήρως!!
τηλεφωνα οσα θες,καμια δεν απαντα ποτε.αν απαντησουν καταλαθος εκαναν.οταν βεβαιωθουν εισαι εσυ ποτε δεν απαντουν ξανα.χαχαχαχαχ.ποτε θα ερθετε να καμακωσουμε?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος χουρκατα ειναι τελικα σε τετραστερο.δεν εβρισκα το μυνημα σε πειο που μου εστειλε χτεσ,αργα τωρα ψαχνω
σημερα λεει τιποτα δεν επεξε,η δικη του δεν τον αφηνε λεπτο να φυγει.
χτες λεει μια πενηνταρα του κολησε χαχαχαχαχ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
τηλεφωνα οσα θες,καμια δεν απαντα ποτε.αν απαντησουν καταλαθος εκαναν.οταν βεβαιωθουν εισαι εσυ ποτε δεν απαντουν ξανα.χαχαχαχαχ.ποτε θα ερθετε να καμακωσουμε?

θελω εγω.... :2funny: :2funny: :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει το τιντερ ειναι 90% για σχεση, ομως η δεξαμενη του 10% ειναι τεραστια για μεζε. τελικο πορισμα?
απ οτι καταλαβα η ουκρανια δεν ειναι για νυφες, για τον απλο λαο.
ισως η μεγαλη μας πατριδα η ρωσσια να ειναι πιο δεκτικτη σε τετοια,ισως και με διαφορες κατα τοπους,(εδω θα θελαμε μια δημογραφικη αναλυση και οικονομικη!)
Αυτες της ανατολικης ευρωπης μεχρι ποτε θα κανουν ματς? Ας ειναι και ελαφρως μεταχειρισμενη! η τυχη ειναι που η πως θα την γνωρισεις,μετα πρακτικα αν θα μεινεις εκει η θα ερθει αυτη εδω.Προσπαθησε να ακουσεις τα λογια των μυστων για ταξιδια, η καποιο χομπι η αμα μενεις και κοντα σε κανα θρησκευτικο προορισμο προσπαθησε να κανεις τον ...ξεναγο!

Ερωτημα προς γνωστες των σλαβικων και ανατολικων κορμιων.(εχω χασει μαθηματα)
Ξερουμε οτι κορμι τους χανει την λαμψη του πιο γρηγορα,(περα απο φαγητο και ντιενει).
α. συμβαινει το ιδιο σε-βαλτικες χωρες? -χωρες βυζιεγεκνατ? -βαλκανια? -ρωσσια?
ποια ειναι η σειρα σιτεματος?
β. ποιες και ποσες οι ηλικιες πανω απο 21 που ειναι τα σημεια καμπης πριν το χαος?
γ. βλεπετε να εχουν τον ιδο ρυθμο σιτεματος σε σχεση με -σκανδιναβικες χωρες? -φραγκο,αγγλο,τευτονικες? -μεσογειακες?
δ. ποια χωρα/ες θα βοηθουσε ποιο πολυ η κοσμετικη (πχ λιφτινκ κτλ)?

μια απλη απαντηση,
ευχαριστω για το χρονο σας
υγ. Θελουμε αλλη  φωτο ...για να καψουμε ρεγγες για παρτι σου.
χμ, κατσε να δουμε το βιντεο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Cool ασε Κίεβο για γαμο..Μακρυα..Ασε και Πολωνία...Άσε γενικά Ανατολικη Ευρώπη..Σου έχω γράψει και στο παρελθόν..Αν δεν βρίσκεις Ελλάδα κοίτα μόνο προς Σερβία..Απλά εκει διαδίκτυο δεν δουλέυει καλά οπότε γραψε στο couchsurfing στείλε μυνήματα και ξεκίνα επικοινωνία και καλά να γνωρίσεις χώρα κουλτούρα κλπ. Πιάνει!!! Απλά ειναι για σοβαρά.Για αριθμούς και πηδήματα στις μπαμπούσκες μόνο..

Πρόσθεσε στις Σέρβες κ τις Αρμένισες αν δεν έχει ταμπού με Σλάβες. Αρμένισες είναι οι πιο σωστοι χαρακτήρες που έχω γνωρίσει. Επίσης μετά από Σέρβες ακολουθούν οι Βουλγάρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Πρόσθεσε στις Σέρβες κ τις Αρμένισες αν δεν έχει ταμπού με Σλάβες. Αρμένισες είναι οι πιο σωστοι χαρακτήρες που έχω γνωρίσει. Επίσης μετά από Σέρβες ακολουθούν οι Βουλγάρες.

για τις βουλγαρες που αναφερεσαι οι +40 ειναι πιο παραδοσιακες γυναικες και ηταν καλες για σπιτι λεω ηταν γιατι +40 βουλγαρα τωρα θα ειναι παντρεμενη.

οι -30 βουλγαρες ειναι για κλαματα επειδη ειχα βουλγαρα υπαλληλο 45 χρ. παντρεμενη στη δουλεια μου μου ελεγε οτι οι νεες κοπελες σημερα εχουν χαλασει πολυ.

το ιδιο μου  ειπε και βουλγαρα παντερμενη 48 χρ. με γειτονα μου

το διαπιστωσα και εγω οταν νοικιαζα σπιτι στο μπλαγκοεγκραντ το 2011

τωρα το οτι οι βουλγαρες ειναι καλυτερες σαν χαρακτηρες απο τις ελληνιδες σ' αυτο σιγουρα μακραν εχουν καλυτερο χαρακτηρα απο τις δικες μας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει το τιντερ ειναι 90% για σχεση, ομως η δεξαμενη του 10% ειναι τεραστια για μεζε. τελικο πορισμα?
απ οτι καταλαβα η ουκρανια δεν ειναι για νυφες, για τον απλο λαο.
ισως η μεγαλη μας πατριδα η ρωσσια να ειναι πιο δεκτικτη σε τετοια,ισως και με διαφορες κατα τοπους,(εδω θα θελαμε μια δημογραφικη αναλυση και οικονομικη!)
Αυτες της ανατολικης ευρωπης μεχρι ποτε θα κανουν ματς? Ας ειναι και ελαφρως μεταχειρισμενη! η τυχη ειναι που η πως θα την γνωρισεις,μετα πρακτικα αν θα μεινεις εκει η θα ερθει αυτη εδω.Προσπαθησε να ακουσεις τα λογια των μυστων για ταξιδια, η καποιο χομπι η αμα μενεις και κοντα σε κανα θρησκευτικο προορισμο προσπαθησε να κανεις τον ...ξεναγο!

Ερωτημα προς γνωστες των σλαβικων και ανατολικων κορμιων.(εχω χασει μαθηματα)
Ξερουμε οτι κορμι τους χανει την λαμψη του πιο γρηγορα,(περα απο φαγητο και ντιενει).
α. συμβαινει το ιδιο σε-βαλτικες χωρες? -χωρες βυζιεγεκνατ? -βαλκανια? -ρωσσια?
ποια ειναι η σειρα σιτεματος?
β. ποιες και ποσες οι ηλικιες πανω απο 21 που ειναι τα σημεια καμπης πριν το χαος?
γ. βλεπετε να εχουν τον ιδο ρυθμο σιτεματος σε σχεση με -σκανδιναβικες χωρες? -φραγκο,αγγλο,τευτονικες? -μεσογειακες?
δ. ποια χωρα/ες θα βοηθουσε ποιο πολυ η κοσμετικη (πχ λιφτινκ κτλ)?

μια απλη απαντηση,
ευχαριστω για το χρονο σας
υγ. Θελουμε αλλη  φωτο ...για να καψουμε ρεγγες για παρτι σου.
χμ, κατσε να δουμε το βιντεο.
Είμαι πεπεισμένος πως η ερώτησή σας δεν έχει να κάνει με εθνικότητά αλλά με τον τρόπο ζωής της εκάστοτε Ανατολικής Ντεβούσκας ..Δηλαδή τι ζωή της προσφέρει ο άντρας της
Αν λοιπόν :
-Την απαλαξετε από χειρωνακτικές εργασίες
- της προσφέρετε ανέμελη ζωή χωρίς στέςς και οικονομική ανασφάλεια
-την προμυθευετε με κρέμες ομορφιάς που θα αφιερώνει ώρες για να τρίβεται
...τότε μην σας ενδιαφέρει καθόλου η εθνικότης! Μέχρι τα 50 τουλάχιστον θα είναι λειτουργική!

Ξενύχτια , fast food και μιζέρια σπάει και 25αχρονες...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τι έγινε Ρουμανία?50 ευρώ σε dt σου έφαγε η τύπισσα και ούτε καν χουφτωσες?
Και μετά λέτε για εμένα,που στο κάτω κάτω δε με κοροϊδεύουν.

Είσαι γελοίος, ηπια για την πάρτη μου γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον αλλά ηταν τελευταία βραδιά και ηθελα να διασκεδάσω και να έχω μια μουνάρα να χορευουμε και να της πιανω τον κωλο. Με την τακτικη σου με 200 την ειχα παρει επι τοπου. Μη σου πω και με 50. Αλλα αυτα ειναι η διαφορα μας. Δεν ειμαι λιγουρης σαν εσενα και ουτε ριχνω την περηφανια μου για να παρω ενα μουνι που σαν και αυτο εχω γαμησει απειρα στο τζαμπε. Οχι δεν τη χαλαω την πιατσα κ αυτα που εκανα πολλα ηταν. Οι μαλακες σαν εσενα μας κατεστρεψαν, γιατι αν δεν τα σπρωχναν οι γελιοι πυρφοροι οπως εσυ, τωρα θα μας παρακαλουσαν ολες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Είμαι πεπεισμένος πως η ερώτησή σας δεν έχει να κάνει με εθνικότητά αλλά με τον τρόπο ζωής της εκάστοτε Ανατολικής Ντεβούσκας ..Δηλαδή τι ζωή της προσφέρει ο άντρας της
Αν λοιπόν ...... Ξενύχτια , fast food και μιζέρια σπάει και 25αχρονες...
σε ευχαριστω για την επισημανση και για το ποιντ που θιγεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τελος ας κανουμε ενα γκαλοπ να δουμε πειτε μας το τοπ 5 σε γυναικες στην ευρωπη

για εμενα

1)Λευκορωσια-Ρωσια-Ουκρανια(με αυτη την σειρα)
2)Σερβια
3)Τσεχια
4)Δανια
5)Σουηδια

Περιμενω και απο τους λοιπους αντιστοιχη λιστα ειμαι περιεργος
1)Ρωσία -ουκρανία-λευκορωσία
2)Ιταλία
3)Νορβηγία
4)Βαλτικες (λιθουανια-λετονία)
5)Σερβια-Ρουμανία -Ουγγαρία -Σλοβενία-τσεχία-Σλοβακία-Πολωνία-κροατία

Γενικά δεν μπορείς να αφήσεις Σλάβες έξω! Σκανδιναυές μπορείς σαν τιμωρία για την απώλεια της θηλυκότητας τους!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
What you do in Ukraine?
What's your job?
Why you are not married?

Απαντάς σωστά και μπορείς να το υποστηρίξεις ή είσαι σωστός θεατρίνος?  είτε είσαι μαύρος άσπρος βουδιστής  μουσουλμάνος λεπρός, ψωριάρης δεν έχει σημασία! Το αποτέλεσμα είναι για όλους το ίδιο!

Πες μας κ τις απαντησεις τωρα! :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Είσαι γελοίος, ηπια για την πάρτη μου γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον αλλά ηταν τελευταία βραδιά και ηθελα να διασκεδάσω και να έχω μια μουνάρα να χορευουμε και να της πιανω τον κωλο. Με την τακτικη σου με 200 την ειχα παρει επι τοπου. Μη σου πω και με 50. Αλλα αυτα ειναι η διαφορα μας. Δεν ειμαι λιγουρης σαν εσενα και ουτε ριχνω την περηφανια μου για να παρω ενα μουνι που σαν και αυτο εχω γαμησει απειρα στο τζαμπε. Οχι δεν τη χαλαω την πιατσα κ αυτα που εκανα πολλα ηταν. Οι μαλακες σαν εσενα μας κατεστρεψαν, γιατι αν δεν τα σπρωχναν οι γελιοι πυρφοροι οπως εσυ, τωρα θα μας παρακαλουσαν ολες.

αφου γερμανια δεν γαμαει καθολου ο κμαν2 περιμενει να κανει 5 ταξιδια το χρονο στο κιεβο για να γαμησει

και ολο τον υπολοιπο χρονο τη βγαζει με χειρογλυκανο

λογικο μετα να θωλωνει το ματι του και να σκαει τα αντερα του για να γαμησει οταν βρισκεται στο κιεβο  :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πες μας κ τις απαντησεις τωρα! :)
Φίλε εχω περάσει 27 μέρες σε Ουκρανικό έδαφος τα τελευταία 2 χρόνια και τις παραπάνω ερωτήσεις τις έβρισκα μπροστά μου κάθε μέρα πολλές φορές! Σε ίντερνετ, day και  night game ! Την μοναδική φορά που δεν με ρώτησε κάποια γάμησα! Ρώτα τον Dirty τι είπε για εμένα..Εγω ακόμα δεν ξέρω τις απαντήσεις.Αν τις ήξερα θα έκανα θραύση...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αν λοιπόν :
-Την απαλαξετε από χειρωνακτικές εργασίες
- της προσφέρετε ανέμελη ζωή χωρίς στέςς και οικονομική ανασφάλεια
-την προμυθευετε με κρέμες ομορφιάς που θα αφιερώνει ώρες για να τρίβεται
...τότε μην σας ενδιαφέρει καθόλου η εθνικότης! Μέχρι τα 50 τουλάχιστον θα είναι λειτουργική!

Ξενύχτια , fast food και μιζέρια σπάει και 25αχρονες...

πολυ σωστα  :hi:

αλλα με μια επισημανση

δεν χρειαζεται η γυναικα να ειναι

απο τον σλαβικο κοσμο

σε ολες τις γυναικες του κοσμου

αν τις προσφερεις αυτα θα σου

κανουν τεμεναδες

αλλα ρωτω εγω γιατι να τα προσφερει καποιος αντρας ολα αυτα σε μια γυναικα;  :think:

αξιζει τον κοπο;  :think:

εγω λεω πως οχι δεν αξιζει τον κοπο

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αυτα ειναι, εστω και συνταξιουχα μοντελα ετων 25!
Γεια σου αρχοντα!
Θα μας κανεις να θελουμε και μπον φιλε εκτος απο ρεγγες!

υγ. τα παρακατω ειναι sience fiction
Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ
Η απέχθεια που νιώθει για τον μοντέρνο (πουστεψε και μη ερευνα) τρόπο ζωής τον ωθεί να μένει μόνος(στα 5* χωστελ) – σαν ένας λύκος της στέπας. Και παρόλο που αποζητά την ανθρώπινη ζεστασιά  και τη συντροφικότητα, αδυνατεί να συμβιβαστεί με την υποκρισία των αστικών (αριστερων) αξιών. Ωστόσο, γνωρίζοντας την ανέμελη (μικρη,φτωχη) αλλά και απατηλή(πλην τιμια ουκραινης) Ερμίνε θα νιώσει τα ψήγματα μιας πιθανής ευτυχίας. Ο Χάλλερ (κιλλερ) αγωνίζεται να συμβιβάσει την αρχέγονη, άγρια φύση του λύκου με τις επίπλαστες κοινωνικές επιταγές.

Ελληνικός Ποιμενικός. (βικιπ)
Προσόντα.Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος, εκτρέφεται αιώνες τώρα στις ορεινές περιοχές (ουκρανικες αλπεις) με σκοπό τη φύλαξη κοπαδιών.(χαρεμιων) Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής (σλαβικης) κτηνοτροφίας τον βοήθησε να αναπτύξει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν πολύτιμο κι αναντικατάστατο (μουνο) φύλακα, ικανό να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις μεγάλων σαρκοφάγων, όπως η αρκούδα κι ο λύκος. (και τουρκο-αραβο-ινδο-πακι-ευρω-κινεζων).
Κατάσταση.Σήμερα, η παραδοσιακή αυτή (στρεητ) ελληνική φυλή, κινδυνεύει με εξαφάνιση από τη μείωση της νομαδικής κτηνοτροφίας (σαπφους και νεοφεμινισμου) και τις ανεξέλεγκτες (ανατολιτικες) διασταυρώσεις που αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά της. Υπολογίζεται ότι έχουν απομείνει λιγότεροι από 3.000 καθαρόαιμοι ελληνικοί ποιμενικοί(στο σλαβικο κοσμο)...αναγνωρισμένος σαν καθαρόαιμη φυλή σκύλου από τον Κυνολογικό (καμακικο) Όμιλο Ελλάδος.
Είναι αρκέτα μεγαλόσωμο σκυλί, το ύψος του ξεπερνα πολλές άγριες ράτσες (καυκασιων) σκυλιών και φτάνει τα 77 εκατοστά. Λέγεται ότι τα τσοπανόσκυλα έχουν έξι (κωλο) δάκτυλα και έχουν το ένστικτο να προστατεύουν τα κοπάδια (γιδες) με τα ζώα (προ, σεμι προ, σονσορετ).

Διαπιστώσαμε ότι το ελληνικό τσοπανόσκυλο κινδύνευε να εκλείψει, κυρίως λόγω των διασταυρώσεων με άλλα ανατολικα σκυλιά. Έτσι, σιγά σιγά η ράτσα τους έχανε τα βασικά (αντρικα) χαρακτηριστικά της...Όπως εξηγεί, «είναι σκυλιά ιδιαίτερα έξυπνα και πιστά».(φοκους σε ενα μονο εχθρο ανα λεπτο)...παραμένουν στα μαντριά(απαρτμεντς) μαζί με τα πρόβατα (ελεθερας βοσκης) τα βράδια γιατί μπορούν να αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις σαρκοφάγων ζώων, όπως των λύκων και των αρκούδων (και λοιπων δυτικοευρωπεων)

PS
Μυστες, παπας βενεδικτος θ΄& Glock Perfection  σας ευχαριστω για τις επισημανσεις

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
@glock

Οχι, θα μου πεις εσυ viber, περιμενω μηνυμα.

Αν πεις: 1) i am here to find a serious girlfriend, 2) i am a freelancer consultant kapoia paparia with stable income per month 3) i am divorced with no kids η i broke up after 5 years of relationship because she cheated on me, περναει το sht test η ειμαστε στη βαση;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Έλα,εγω το έγραψα και ισχύει για όλη την Ευρώπη.
Όντως η πλειοψηφία ψάχνεται για σχέση,απλά σε τόσο μεγάλες πόλεις αυτές (τo 10%)που εξαρχής ψήνονται να γαμηθούν εξαιτίας αυτού που βλέπουν,είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες(π.χ.Λονδίνο,Βερολινο).

Εμένα μου κάθονται και πολλές  από το 90%,απλά εξαιτίας του mindfuck ότι αντιλαμβάνεται ότι έχω ζήτηση,(π.χ. η φάση με τα 84 matches) και σκεφτονται ότι τόσες γυναικες δεν μπορει να κάνουν λάθος επιλογή,είσαι μάλλον κελεπούρι και πρέπει να προσπαθήσει να σε έχει αυτή.
Βασική γυναικεία ψυχολογία..
Και εννοοείται σου κάθεται και σου κάνει όλα τα κέφια για να ξεχάσεις τις άλλες 84,εννοείται σου μιλάει για σχέση και κάποιες έχουν πάρει και αεροπλανο για Κολωνία,Μόναχο να το παλέψουν.

Αλλά το πρόβλημα σε αυτά τα thread είναι ότι γράφει π.χ.ο kman που δεν έχει κάτσει με την ίδια γυναίκα πάνω από 3 μέρες,για τη γυναικεία συμπεριφορά/ψυχολογία. :headbang:

Το ότι ανοιγεις omegle και σου λέει η άλλη θέλω τον πούτσο σου μέσα μου και μακάρι να ήσουν εδώ να με γαμήσεις,είναι μάλλον γιατί ψάχνουν χορηγό στο omegle με το δάχτυλο στο μουνί και εναν δονητη στον κώλο.

Το ότι πλέον γυναίκες με ισχύ,φήμη,πλουτο,κ.λ.π. επιλέγουν ανοιχτά νέους/εμφανίσιμους άντρες να της πηδάνε και όχι μπαρμπάδια,μάλλον και αυτό ειναι της φαντασίας μας.

Το να σου λέει η άλλη,σου έδωσα πράσινο φως επειδή το τζιν κάθεται ωραία στον γυμνασμμένο κώλο σου και το μόνο που σκεφτομουν είναι να τον χουφτώνω όταν με γαμας  ή ότι προσπαθούσα όσο πίναμε ποτό να δω πόσο φουσκωνει το παντελόνι σου μπροστά,είναι μάλλον γιατί έψαχναν χορηγό.

Όχι γιατί γουστάρουν αυτό που βλέπουν,όπως ακριβως κάνουμε και εμείς και ψάχνουν κάποιον να τους πετάξει τα μάτια έξω.

Όχι,η εμφάνιση,αν γυμνάζεσαι,αν ντύνεσαι καλα, δεν μετράει καθόλου.
Μόνο τα λεφτά..

Και οι κλασσικες πλέον ΜΑΛΑΚΙΕΣ..

Όλες οι Σλάβες είναι πουτάνες,όλες οι ελληνίδες καργιόλες,όσες έχουν instagram βίζιτες και πάει λεγοντας..

Δε λέω ότι οι γυναίκες επιλεγουν άντρα με τα κριτήρια που επιλέγουμε εμείς γυναίκα,ειδικά μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία.
Αλλά σε αυτό το forum οι γυναίκες περιγράφονται σαν ΑΤΜ που λειτουργουν και χύνουν μόνο με φράγκα και μάλιστα από άντρες που δεν είχαν ΠΟΤΕ σχέση με γυναίκα.

Αλλά δεν θέλω να γίνω πιο κακός και κάφρος,απλά εύχομαι ειδικά οι 20άρηδες-30άρηδες να μη διαβάζουν για χορηγίες και μαλακίες..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
@glock

Οχι, θα μου πεις εσυ viber, περιμενω μηνυμα.

Αν πεις: 1) i am here to find a serious girlfriend, 2) i am a freelancer consultant kapoia paparia with stable income per month 3) i am divorced with no kids η i broke up after 5 years of relationship because she cheated on me, περναει το sht test η ειμαστε στη βαση;
Το παίζω λίγο Ουκρανίδα τώρα για να δεις πόσο εύκολα μένεις έξω...
1)Why you don't find in your country?(υπονοεί πως είσαι αντικοινωνικός και ανασφαλής τύπος)
2)and why you are in Ukraine?Here is nothing!(αυτοί οι τύποι πάνε διακοπές σε κοσμοπολίτικα και τροπικά μέρη άρα μυρίζεις σεξοτουρίστας)
3)5 years without marriage? Χ (Αυτή βάζει τη θέση της στην πρώην σου και δεν μπορεί να περιμένει ούτε πέντε εβδομάδες χωρίς γάμο, όχι 5 χρόνια...ακομα και στο κερατωμα καλά έκανε θα σκεφτει)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φιλε γκλοκ αυτο ειναι ρουα ματ. Αλλη εναλλακτικη στις απαντησεις μου;

Stories

Νέο!

Stories