ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Εσύ έχεις καλή ηλικία,εμφάνιση κτλ.Οι άλλοι δεν έχουν τίποτα.Θελουν με μηδέν εμφάνιση,χάλια ηλικία,χωρίς εισόδημα να γαμανε.Πως θα γίνει αυτό?Με λαμογιά σου λένε.Θα βάλω ψεύτικες φωτό,θα πω ψέμματα για την ηλικία,το εισόδημα μου,τις προθέσεις μου.
Εγώ τους λέω ότι αυτό δε γίνεται οπως λες και εσύ.
Άσε τους αυτούς,αυτοί είναι βλάκες εκτός πραγματικότητας,δε γράφουμε τόσες σελίδες για αυτούς.
Υπάρχουν όμως μέλη και αναγνωστες που αξιζει να προσπαθήσουν πριν πάνε να ξηγηθούν σκληρό ευρώ.
Καμάκι,Tinder,τα πάντα όλα..
Ειδικά οι μικροί πρεπει να προσπαθήσουν και όχι να πάνε καρφί Carribean.
Και καλώς ή κακώς τα dating apps είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος να ριξεις γκομενες στο εξωτερικό και όπως έγραψε και ο DRLOVE,αυτό ισχύει σε όλες τις ανεπτυγμενες χώρες.
Και θα σου πω και γιατί είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος.
Γιατί "ξεσκαρτάρεις" σε μικρό χρόνο με μικρους διαλόγους αυτές που δεν φαίνονται να το ψηνουν άμεσα για πούτσο.
Αν έχεις ενα αξιοπρεπες πακέτο(δε χρειάζεται να είσαι ο Μπραντ Πιτ) και παράλληλα δεν είσαι χαλβάς να τους γράφεις μαλακίες,
το Tinder στις φερνει στο πιατο.
Όταν το ανοίγεις για παράδειγμα σε πόλεις εκατομυρίων,η προσφορά που λαμβάνεις,απλά ΔΕΝ καλύπτεται.
Πίστεψέ με,το μόνο πρόβλημά σου,είναι ότι απλά δεν προλαβαίνεις να τις συναντήσεις όλες.
Και ισχύει για Βερολίνο,Λονδίνο,Πραγα,Κίεβο,ακόμη και Γιοχάνεσμπουργκ που το είχα ανοίξει.
Αναλογα αποτελέσματα με old school καμάκι που φυσικα το προτιμω 1000%,ήθελε περπάτημα,να ξεσκαρτάρεις ποια είναι διαθεσιμη,ποια ξερει Αγγλικά,ποια το ψήνει για πούτσο,ποια είναι gold digger.
Τώρα αν δεν στα γράψει λιγακι καλά η γκόμενα,unmatch και άντε γεια.
Περιμένουν άλλες πενήντα από πίσω..