Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εσύ έχεις καλή ηλικία,εμφάνιση κτλ.Οι άλλοι δεν έχουν τίποτα.Θελουν με μηδέν εμφάνιση,χάλια ηλικία,χωρίς εισόδημα να γαμανε.Πως θα γίνει αυτό?Με λαμογιά σου λένε.Θα βάλω ψεύτικες φωτό,θα πω ψέμματα για την ηλικία,το εισόδημα μου,τις προθέσεις μου.
Εγώ τους λέω ότι αυτό δε γίνεται οπως λες και εσύ.

Άσε τους αυτούς,αυτοί είναι βλάκες εκτός πραγματικότητας,δε γράφουμε τόσες σελίδες για αυτούς.
Υπάρχουν όμως μέλη και αναγνωστες που αξιζει να προσπαθήσουν πριν πάνε να ξηγηθούν σκληρό ευρώ.
Καμάκι,Tinder,τα πάντα όλα..
Ειδικά οι μικροί πρεπει να προσπαθήσουν και όχι να πάνε καρφί Carribean.

Και καλώς ή κακώς τα dating apps είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος να ριξεις γκομενες στο εξωτερικό και όπως έγραψε και ο DRLOVE,αυτό ισχύει σε όλες τις ανεπτυγμενες χώρες.
Και θα σου πω και γιατί είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος.

Γιατί "ξεσκαρτάρεις" σε μικρό χρόνο με μικρους διαλόγους αυτές που δεν φαίνονται να το ψηνουν άμεσα για πούτσο.
Αν έχεις ενα αξιοπρεπες πακέτο(δε χρειάζεται να είσαι ο Μπραντ Πιτ) και παράλληλα δεν είσαι χαλβάς να τους γράφεις μαλακίες,
το Tinder στις φερνει στο πιατο.
Όταν το ανοίγεις για παράδειγμα σε πόλεις εκατομυρίων,η προσφορά που λαμβάνεις,απλά ΔΕΝ καλύπτεται.
Πίστεψέ με,το μόνο πρόβλημά σου,είναι ότι απλά δεν προλαβαίνεις να τις συναντήσεις όλες.
Και ισχύει για Βερολίνο,Λονδίνο,Πραγα,Κίεβο,ακόμη και Γιοχάνεσμπουργκ που το είχα ανοίξει.

Αναλογα αποτελέσματα με old school καμάκι που φυσικα το προτιμω 1000%,ήθελε περπάτημα,να ξεσκαρτάρεις ποια είναι διαθεσιμη,ποια ξερει Αγγλικά,ποια το ψήνει για πούτσο,ποια είναι gold digger.
Τώρα αν δεν στα γράψει λιγακι καλά η γκόμενα,unmatch και άντε γεια.
Περιμένουν άλλες πενήντα από πίσω..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Επίσης από προσωπική εμπειρία στο τελευταίο μου ταξίδι στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Khmelniskiy, παρά το γεγονός πως οι Τούρκοι έχουν πάρει ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής οικονομίας μέσω του εμπορίου, όταν πήγαμε σε μια Disco κατακλυσμένη από Τούρκους μπορούσες εύκολα να παρατηρήσεις ότι οι διαθέσιμες γυναίκες για αυτούς ήταν οι 'ειδικές' γυναίκες +15/+20 κιλά minimum από το φυσιολογικό. Αυτές που μπαίνουν στην κατηγορία 1,2 άντε 2,5 στην κλίμακα ομορφιάς. Δηλαδή ψωνίζουν από τα σκουπίδια. Και αυτό λίγο με έκανε να χαρώ και να αναθαρρήσω σκεπτόμενος ότι εμείς που δεν ζούμε εκεί μπορούμε και είμαστε μόλις για λίγα βράδια στη Disco τους έχουμε πιο όμορφες γυναίκες από το τα Τουρκοτραπέζια γύρω μας, και ας νιώθαμε έξω από τα νερά μας.

Dirty πριν κανά χρόνο είχα διαβασει αντιστοιχο άρθρο από άλλη πηγή και μια Ουκρανεζα που νταραβεριζόμουν Κολωνία,μου ειχε πει ακριβως:
"Οι Ουκρανέζες που παντρεύονται τούρκους,είναι ίδιας κλασης με τις Γερμανιδες που παντρεύονται μουσουλμάνους ή μαύρους."

Εγώ όπου κι αν έχω πάει,καλές λευκές με πάκια,μαυρους,κ.λ.π.
εχω δει μόνο Αγγλία,που σε τέτοια θέματα είναι αχταρμας σαν την αμερικη,έχουν μπλέξει τα μπούτια τους τελείως..

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Από όπου το παρακάτω απόσπασμα
Local records also revealed that in Alanya, a popular tourist destination in Turkey's southern province of Antalya, 314 women from 39 different countries have chosen Turkish men as their husbands. In 2014, out of 314 marriages in Alanya, Turkish men tied the knot with 67 brides who are Russian nationals, followed by 56 German and 22 Ukrainian women.

Θα έπρεπε να ξερεις οτι η dailysabah κανει του πουστη την προπαγάνδα παντα υπερ της τουρκικης κυβερνησης, απο εποχες απαρχης του πολέμου της Συρίας το 2011.
Μη πιστευεις τιποτα απο αυτην την εφημεριδα ειδικα οταν ανεφέρεται σε "έρευνες".

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Τουρκοι ... δεκαετια 90 δεν υπηρχαν καν σε ολοκληρη την Ανατολικη Ευρωπη, μιλαμε πουθενα!
Ναι τοτε εμεις που γαμουσαμε και δερναμε, στα συνορα μας περιμενανε οι ντεβουσκες για να μας υποδεχτουν μετα βαιων και κλαδων  :grin:
Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα έπρεπε να ξερεις οτι η dailysabah κανει του πουστη την προπαγάνδα παντα υπερ της τουρκικης κυβερνησης, απο εποχες απαρχης του πολέμου της Συρίας το 2011.
Μη πιστευεις τιποτα απο αυτην την εφημεριδα ειδικα οταν ανεφέρεται σε "έρευνες".

Στο συγκεκριμενο αρθρο τι προπαγανδα να κανει ? Καταρχην για αρνητικο το αναφερει το γεγονος η εφημεριδα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Άρχισα να γράφω αλλά νέκρωσε... μπαντου επαιζε πολυ ρε λευκορωσια, γιατι ετσι; θλιβομαι ειλικρινα...
Τύπε Μαμπα είχα ανοίξει στα ρωσικά με μεταφραστη διάλογο με 18χρονο πιπινακι αλλά δυστυχώς εξαφανίστηκε. Θέλει με το που ανοίγεις επικοινωνία μετά από 2 εβδομαδες να πας. Εγώ άρχισα επικοινωνία πολύ νωρίς και τα Χριστούγεννα δεν είχα το μπάτζετ να πάω. Χτυπάω το κεφάλι μου με τα γαμημενα τα λεφτά που αναγκαστικά να δώσω για τα δόντια μου πέρσι από το πουθενά. Τώρα θα είχα οργώσει Μινσκ Και γύρω πόλεις και μετά Ουκρανια με Glock και dude901123. Τώρα θα προσπαθήσω να βγάλω έξτρα χρήματα μήπως καταφέρω να πάω πριν το Πάσχα. Πέρσι ήμουν καλύτερα οικονομικά γιατί είχα έξτρα δουλειά την οποία φέτος δεν έχω γιατί μου κάνανε πουστιες. Όταν προσφερεις πολλά κάποια στιγμή την πατάς και σου φέρονται αχάριστα. Τεσπά. Πιστεύω ότι το Τιντερ θα δουλέψει. Λες να έρθω κι εγώ όταν παίζει η ΑΕΚ και μετά να κανονίσουμε μαζί Μινσκ, Μπρεστ κλπ ;
Πότε παίζετε ; Μάρτη η Φλεβάρη ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Τουρκοι ... δεκαετια 90 δεν υπηρχαν καν σε ολοκληρη την Ανατολικη Ευρωπη, μιλαμε πουθενα!
Ναι τοτε εμεις που γαμουσαμε και δερναμε, στα συνορα μας περιμενανε οι ντεβουσκες για να μας υποδεχτουν μετα βαιων και κλαδων  :grin:
Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις ...
Οι τουριστ οπερειτορς φταίνε, οι ουκρανοτουρκικες επιχειρηματικές συμφωνίες, οι αεροπορικές χαμηλού κόστους και το διαδίκτυο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι Τούρκοι είναι εκτός ανταγωνισμού ειδικά οι μαυριδεροι. Απλά κάποιοι από εμάς πρέπει να αποδείξουμε στις Ουκρανες ότι είμαστε Έλληνες κι όχι Τούρκοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άσε τους αυτούς,αυτοί είναι βλάκες εκτός πραγματικότητας,δε γράφουμε τόσες σελίδες για αυτούς.
Υπάρχουν όμως μέλη και αναγνωστες που αξιζει να προσπαθήσουν πριν πάνε να ξηγηθούν σκληρό ευρώ.

Και καλώς ή κακώς τα dating apps είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος να ριξεις γκομενες στο εξωτερικό και όπως έγραψε και ο DRLOVE,αυτό ισχύει σε όλες τις ανεπτυγμενες χώρες.

Γιατί "ξεσκαρτάρεις" σε μικρό χρόνο με μικρους διαλόγους αυτές που δεν φαίνονται να το ψηνουν άμεσα για πούτσο.
Αν έχεις ενα αξιοπρεπες πακέτο(δε χρειάζεται να είσαι ο Μπραντ Πιτ) και παράλληλα δεν είσαι χαλβάς να τους γράφεις μαλακίες,
Όταν το ανοίγεις για παράδειγμα σε πόλεις εκατομυρίων,η προσφορά που λαμβάνεις,απλά ΔΕΝ καλύπτεται.
Πίστεψέ με,το μόνο πρόβλημά σου,είναι ότι απλά δεν προλαβαίνεις να τις συναντήσεις όλες.
Και ισχύει για Βερολίνο,Λονδίνο,Πραγα,Κίεβο,ακόμη και Γιοχάνεσμπουργκ που το είχα ανοίξει.

Αναλογα αποτελέσματα με old school καμάκι που φυσικα το προτιμω 1000%,ήθελε περπάτημα,να ξεσκαρτάρεις ποια είναι διαθεσιμη,ποια ξερει Αγγλικά,ποια το ψήνει για πούτσο,ποια είναι gold digger.

Μη νομίζεις,έχουν χειροτερέψει πολύ τα dating apps σε σχέση με 10 χρόνια πριν για διάφορους λόγους.Τοτε θεριζες.
Τώρα είναι καλύτερο το nightgame,daygame.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γκλοκ εισαι λαθος. Εχοντας χτισει κιεβο και μινσκ, ενα τετοιο ποστ το κανει
μονο ενας πραγματικος γνωστης. Εξαιρετικο ποστ, απορω πως δεν το αποκρύπτογραφησες... καντην για Μινσκ, ειναι πιο κοντα στο στυλ σου και μπορω να σε βοηθησω πολυ καλα. Απτο 2011 5 ταξιδια με διαμονες μηνα...

Τι έγινε Ρουμανία?50 ευρώ σε dt σου έφαγε η τύπισσα και ούτε καν χουφτωσες?
Και μετά λέτε για εμένα,που στο κάτω κάτω δε με κοροϊδεύουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Φίλε θα το γράψω αν και κάποιοι πάλι θα άρχισουν να λένε περι εντυπωσιασμού αν και ο λόγος που το γράφω είναι για να καταστήσω κάποια πράγματα σαφής.

Το 2017 δεν πήδηξα μόνο Ανατολικές υποσιτισμένες όπως τις χαρακτηρίζουν που έγω δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό για τις κοπέλες. Γνώρισα 3 Αμερικάνες, μια Γερμανίδα και μια Δανέζα κλπ. Κυρίως οι Αμερικάνες μου έιπαν πως USA πλέον δεν υπάρχει τίποτα πέρα απο online dating και σε ορισμένες περιπτώσεις το speed dating. Η Γερμανίδα μου έλεγε (το ήξερα εξάλλου απο άτομα που ζουν εκεί) πως Βερολίνο συγκεκριμένα το Tinder θερίζει!!! Δεν είναι Ανατολική ανακάλυψη απελπισμένών γυναικών προς αναζήτηση γαμπρού το online όλος ο πλανήτης πλέον έτσι δουλέυει!! Είναι η φάση που δεν υπάρχει χρόνος για κυνηγητό καθημερινά στα clubs!!

Το πιο βασικό όμως και που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος εδω είναι πως στο online μπαίνουν και πολλές γκόμενες που ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ clubs. Γκόμενες  που έχουν μια κανονική ζωή και δουλεία και δεν μπορούν να ξενυχτούν π.χ. Πέμπτη βράδυ σε ένα μαγαζί γεμάτο Τούρκους. Κίεβο το 80% που γνώρισα δεν πήγαινε στα clubs καν οπότε δεν θα υπήρχε και άλλος τρόπος να τις γνωρίσεις. Επιπλέον οι γκόμενες που δεν πάνε στα clubs έιναι και συνήθως καλύτερης ποιότητας σαν άνθρωποι. Διότι μια νορμάλ που θα πάει σε ενα μαγαζι με 1000 μαλάκες να την παρενοχλούν δεν θα ξαναπατήσει (λόγια γκομενών που μου τα μεταφέρουν απο εκεί).

Επίσης όπως είπες με το διαδίκτυο όπως έχω γράψει και εγω παλαιότερα ξεσκαρτάρεις γρήγορα..Μέσα σε 2-3 μέρες βλέπεις αν η γκόμενα το προχωράει και μάλιστα αν το πηγαίνει και προς το ερωτικό-σεξουαλικό..Οπότε πάς ψιλο-έτοιμος εκεί γιατί ξέρεις ποια θα οδηγηθεί έυκολα κρεβάτι. Απλά θέλει max 3 εβδομαδες πριν όχι παραπάνω γιατί παγώνει μετα η συνομιλία. Πάντως εγω μιλάω με 30 3 εβδομάδες πριν, όποια 10αδα έχει συμφωνήσει να έρθει και καλά σπιτι για greek dinner μια μέρα τις βάζω σε πρώτη προτεραιότητα στα 2-3 ραντεβού έρχονται και επακολουθεί το flag. Αποδίδει !! Σας το εγγυόμαι.Απλά θέλει δουλειά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τις γκόμενες δεν πρέπει να τις εμπιστεύεσαι καθόλου.Συνηθως κάνουν τα αντίθετα από ό,τι λένε.Αμα λέει οτι σιχαινεται τους Τούρκους σημαίνει ότι την έχουν ξεκωλιάσει καμία ντουζίνα Τούρκοι.Απλα δε θέλουν να γίνουν ρεζίλι και ταΐζουν σανό τα δυτικά κορόιδα.
Αυτές που είναι ονλάιν τρώνε άπειρο πούτσο,φεύγει ο ένα,φτάνει ο επόμενος.Τις έβλεπα τις ίδιες γκόμενες με τα κινητα στο χερι να συναντούν διαφορετικούς τύπους κάθε φορά στα κλασσικά σημεία ραντεβού γύρω από το Μαινταν.
Το τι δούλεμα ρίχνουν οι Ουκρανές είναι άλλο πράγμα.Καλα εγώ τις ξέρω και τις παίρνω πολύ ανάλαφρα,για πλάκα δε δίνω σημασία στο τι λένε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν ξέρω αν τις έχουν ξεκολλιάσει Τούρκοι αλλά σου εγγυόμαι για τα clubs λένε αλήθεια πως δεν πάνε...Τις πρήζω να πηγαίνουμε μαζί γιατί βαρίεμαι σπίτι βράδυ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ..Και μάλιστα επίμονα.

Οπότε παλέυω κάθε φορα να τις διώξω κατα τις 1 την νύχτα να τρέξω στο μαγαζί. Όχι οτι και καταφέρνω πολλά εκεί απλά ποτά πεφτικές και άντε και κανά τηλεφωνάκι, αλλά διακοπές είμαι δεν θέλω να κοιμάμαι νωρίς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω αν τις έχουν ξεκολλιάσει Τούρκοι αλλά σου εγγυόμαι για τα clubs λένε αλήθεια πως δεν πάνε...Τις πρήζω να πηγαίνουμε μαζί γιατί βαρίεμαι σπίτι βράδυ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ..Και μάλιστα επίμονα.

Οπότε παλέυω κάθε φορα να τις διώξω κατα τις 1 την νύχτα να τρέξω στο μαγαζί. Όχι οτι και καταφέρνω πολλά εκεί απλά ποτά πεφτικές και άντε και κανά τηλεφωνάκι, αλλά διακοπές είμαι δεν θέλω να κοιμάμαι νωρίς.

Σε ποια κλαμπ τους έχεις προτείνει?Έχεις πει να πάτε Skybar η Chi με 600 γκρίβνυα είσοδο?Σιγά μην αρνηθούν.
Στα κλαμπ πάνε οι καραψωλες.Ειναι κακοφημα γιατί είναι τίγκα στιςνπουτανες και δε θέλουν οι κοπελες να τις χαρακτηρίσουν πουτάνες.
Πολωνία είναι πιο κρυφό το σκηνικό και οι γκόμενες δεν έχουν πρόβλημα να πάνε στα κλαμπ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πότε θα καταλάβεις πως δεν είναι όλες πουτάνες και της χλιδής!! Πότε? Μάλλον Ποτέ!!! Υπάρχουν κοριτσάκια στο Tinder με κανονική ζωή...Δουλεία το πρωι νωρίς ύπνο το βράδυ κλπ...Δεν βγάινουν αργά στα clubs εκτος απο ειδικές περιπτωσεις μία φορα το μήνα και αν.

Ο κόσμος δουλέυει το πρωι δεν πρόκειτε να βγει Τετάρτη βράδυ 3 ωρα την νύχτα να κάτσει με ένα Τούρκο σε τραπέζι να την κεράσει βότκα..Απλά φαντάσου ποιες το κάνουν αυτό..Δεν θέλει πολύ μυαλό σκέψου και θα καταλάβεις. Τωρα Σάββατο οι πιο πολλές μου προτείνουν φαγητό κανα σούσι, ήρεμο κρασί μετά σε μικρα wine bars και σπίτι μετά..Δεν θέλουν να πάνε σε clubs για χορό.. Εγω αυτά ζω αυτά γράφω. Δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου.. Αλλά μιλάω για τις γκόμενες που γνωρίζω Tinder. Αν γνωρίσεις μια Τετάρτη νύχτα 3 ώρα σε club περιμένω να έχει μια καλή δικαιολογία τι κάνει τέτοια ωρα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΑ εκει!!! Ο O νοών νοείτω!!

Ειναι το δικό μου shit test σε αντιστοιχία του shit test τι κάνω εγώ στο Κίεβο!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μετά από εσένα καταφτάνει ο Τουρκαλας και ο Άραβας που γνώρισε στο τιντερ και της τραβάει έναν πούτσο.Ειναι αναπόφευκτο.
Ρωτα αν έχουν πάει διακοπές Τουρκία ή αν μιλάνε τουρκικά.
Γενικά όλοι κάνουν το λάθος να υπερτιμούν τους εαυτούς τους και τις γκόμενες που γαμανε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μετά από εσένα καταφτάνει ο Τουρκαλας και ο Άραβας που γνώρισε στο τιντερ και της τραβάει έναν πούτσο.Ειναι αναπόφευκτο.
Ρωτα αν έχουν πάει διακοπές Τουρκία ή αν μιλάνε τουρκικά.
Γενικά όλοι κάνουν το λάθος να υπερτιμούν τους εαυτούς τους και τις γκόμενες που γαμανε.

Δεν τιμώ καμία. Εννοείτε πως την γαμάνε και άλλοι πριν μετα ή δεν ξέρω μπορεί και παράλληλα με μένα..Δεν το αρνείτε κανείς αυτό και δεν με απασχολεί..Απλά είναι εκτός θέματος.

Το θέμα είναι οτι τους γνωρίζει στο Tinder ΟΧΙ στα clubs αυτό μεταφέρω!! Και πως να τους γνωρίσει στα clubs όταν δουλέυει καθημερινές και ενα Σάββατο προτιμάει χαλάρα πράγματα... Οπότε αν απορρίψεις Tinder και online θα χάσεις μεγάλο ποσοστό απο γυναίκες..Αυτή ειναι η ουσία της συζήτησης. Ένας σωστός παίχτης τα κάνει όλα απλά η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι πως με έχει ταίσει το TInder εκεί και πολύ λιγότερο η νυχτα..Και απο οτι διαπιστωνω και πολλούς συναγωνιστές απο εδω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μη νομίζεις,έχουν χειροτερέψει πολύ τα dating apps σε σχέση με 10 χρόνια πριν για διάφορους λόγους.Τοτε θεριζες.
Τώρα είναι καλύτερο το nightgame,daygame.

Το Τinder δημιουργήθηκε πριν 5,5 χρόνια και δεν έχει καμία σχεση με τα προυπάρχοντα apps.
Μιλάμε για app που έχει plug in το instagram.
Πιο fast food και ματαιοδοξο μέσο δεν γίνεται..

Δεν μπορεί να είναι καλύτερο το nightgame/daygame.
Πιο συναρπαστικό ναι,πιο αποτελεσματικό όχι.
Έχω κάνει και τα δύο.
Μέχρι να μιλήσω με 5 γκόμενες live,στο Tinder έχω ξεσκαρτάρει από τα 25 match,τα 5 που θα τα πηδηξω σίγουρα.

Ξέρεις με τι όρους μιλας σε μια γκόμενα όταν έχεις π.χ.100 matches από πίσω σου;
Είχα ματσάρει με μια που ήταν μουνάρα,αλλά μου απαντούσε με πολυ αργο ρυθμό.
Oπότε της εγραψα:
"Θα συναντηθούμε ή να στειλω σε μία από τις 84 που περιμένουν;"
Και τις έστειλα και screenshot με τις γκομενες σε αναμονη.

Ξέρεις τι εκανε;
Ζήτησε τη διεύθυνση του διαμερίσματος να τη βαλει στο Navigator και ήρθε σε χρόνο dt.
Ούτε τραπέζια,ουτε μπουκάλια,ούτε να κερναω κοκτειλ χωρις να γαμησω..
Μιλησαμε,βάλαμε μουσική,κρασί,φάσωμα καναπε και μετά κρεβάτι.

Το λάθος που κάνεις ΠΑΝΤΑ στα post σου ειναι ότι γραφεις βιωματικά.
Γιατί τώρα θα μου πεις:"Εγώ καλιμπράρω το χώρο σε δύο nanosecond,ξέρω ποια βαράει τι ρόλο και κάνω κίνηση"
Και εγώ θα σου απαντήσω για πολλοστή φορά,σκέψου τον μέσο πορνοτουριστα που δεν ξέρει τι και πως.

Το να βάλει κάποιος Location Kiev 1 βδομαδα πριν ανέβει και να αρχίσει την προετοιμασία μπορεί να φέρει αποτελεσματα.
Και δεν είναι διχως κόπο που λες,αλλά σίγουρα με λιγότερο από το να περπατάς χειμωνιατικα Kρεσατικ για γκόμενες αγνώστων προθέσεων,status,αγγλομάθειας,κ.λ.π.

Οπότε και καμάκι,αλλά και Tinder,μην το απαξιώνεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και αν ασχολείσαι ονλάιν χάνεις τρελλό ποσοστό από ευκαιρίες στο έδαφος.Οταν πας δεν έχεις πολύ χρόνο,άμα χάνεις και το χρόνο σε ίντερνετ dating φεξε μου και γλίστρησε.
Παλιά άξιζε όντως,ήταν άλλο το επίπεδο και μπορούσες να οργανώσεις τα ραντεβού.Τωρα δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά έχω κάποιες υποψίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Τinder δημιουργήθηκε πριν 5,5 χρόνια και δεν έχει καμία σχεση με τα προυπάρχοντα apps.
Μιλάμε για app που έχει plug in το instagram.
Πιο fast food και ματαιοδοξο μέσο δεν γίνεται..

Δεν μπορεί να είναι καλύτερο το nightgame/daygame.
Πιο συναρπαστικό ναι,πιο αποτελεσματικό όχι.
Έχω κάνει και τα δύο.
Μέχρι να μιλήσω με 5 γκόμενες live,στο Tinder έχω ξεσκαρτάρει από τα 25 match,τα 5 που θα τα πηδηξω σίγουρα.

Ξέρεις με τι όρους μιλας σε μια γκόμενα όταν έχεις π.χ.100 matches από πίσω σου;
Είχα ματσάρει με μια που ήταν μουνάρα,αλλά μου απαντούσε με πολυ αργο ρυθμό.
Oπότε της εγραψα:
"Θα συναντηθούμε ή να στειλω σε μία από τις 84 που περιμένουν;"
Και τις έστειλα και screenshot με τις γκομενες σε αναμονη.

Ξέρεις τι εκανε;
Ζήτησε τη διεύθυνση του διαμερίσματος να τη βαλει στο Navigator και ήρθε σε χρόνο dt.
Ούτε τραπέζια,ουτε μπουκάλια,ούτε να κερναω κοκτειλ χωρις να γαμησω..
Μιλησαμε,βάλαμε μουσική,κρασί,φάσωμα καναπε και μετά κρεβάτι.

Το λάθος που κάνεις ΠΑΝΤΑ στα post σου ειναι ότι γραφεις βιωματικά.
Γιατί τώρα θα μου πεις:"Εγώ καλιμπράρω το χώρο σε δύο nanosecond,ξέρω ποια βαράει τι ρόλο και κάνω κίνηση"
Και εγώ θα σου απαντήσω για πολλοστή φορά,σκέψου τον μέσο πορνοτουριστα που δεν ξέρει τι και πως.

Το να βάλει κάποιος Location Kiev 1 βδομαδα πριν ανέβει και να αρχίσει την προετοιμασία μπορεί να φέρει αποτελεσματα.
Και δεν είναι διχως κόπο που λες,αλλά σίγουρα με λιγότερο από το να περπατάς χειμωνιατικα Kρεσατικ με γκόμενες αγνώστων προθέσεων,status,αγγλομάθειας,κ.λ.π.

Οπότε και καμάκι,αλλά και Tinder,μην το απαξιώνεις.

Για τίντερ χρειάζεσαι εμφάνιση και συνδέεται και με facebook  και ινσταγκραμ οπότε η γκόμενα μπορεί να πάρει πολλές πληροφορίες.Δεν είναι όπως τον παλιό καλό καιρό που ήσουνα κάπως μυστηριώδης.
Τέλος πάντων καθεις στον τομέα του.Εγω αποδίδω καλύτερα στο Live και υπό πίεση χρόνου άλλοι αποδίδουν καλύτερα στο ονλάιν.Ενα άλλο πλεονέκτημα στο Live  είναι ότι μπορείς να κάνεις γρήγορο escalation,να χουφτώσεις να δαχτυλιάσεις κτλ,στο ονλάιν τι escalation να κάνεις?Γυμνές φωτό και sexting?
Στο Live μπορείς να ρίξεις γρήγορα ρευστό για boost και αύξηση των πιθανοτήτων,στο ονλάιν πώς να το κάνεις αυτό? Και αλλά πολλά.
Αλλά έχεις δίκιο σε αυτό,στο κλαμπ ξεχωρίζω αμέσως αυτές που έχουν έρθει για να φάνε πούτσο και πλασάρομαι κατάλληλα.Ειναι ολοφάνερο ποιες είναι οι εύκολες με καλή διάθεση απορώ πώς οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουνε.
Δηλαδή με μια ματιά στο χώρο έχω διαβάσει την κατάσταση πώς θα είναι μια ώρα μετά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Και αν ασχολείσαι ονλάιν χάνεις τρελλό ποσοστό από ευκαιρίες στο έδαφος.Οταν πας δεν έχεις πολύ χρόνο,άμα χάνεις και το χρόνο σε ίντερνετ dating φεξε μου και γλίστρησε.
Παλιά άξιζε όντως,ήταν άλλο το επίπεδο και μπορούσες να οργανώσεις τα ραντεβού.Τωρα δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά έχω κάποιες υποψίες.

ΔΕΝ είναι έτσι.
Χρονο δεν χάνεις on line μιας και γκόμενα που δεν σου δίνει Whatsapp μετά από μικρό διάλογο στο Tinder την χειώνεις.
Όταν παω τις έχω ήδη προγραμματισμένες για ραντεβού,δηλαδή είμαι ήδη ένα βήμα πιο μπροστα ότι και αν κάνεις εσυ live.

Παλιά;Πόσο παλιά,πριν 10χρόνια που έγραψες;
Με τι με το badoo;
Mη συγκρινεις ανομοια πράγματα...

Απλά το Tinder άμα είσαι 45 και ψαχνεις τις 20-25 που ψάχνεις εσύ φυσικά δε λειτουργει,μιας και οι 20-25 του Tinder δεν σε έχουν συμπεριλάβει στο age filter.
Οπότε δεν βλεπουν καν το προφίλ σου,ούτε και εσύ το δικό τους.

Αυτό απλα για να σου λύσω τις υποψίες για το τι άλλαξε. :grin:

Για τίντερ χρειάζεσαι εμφάνιση και συνδέεται και με facebook  και ινσταγκραμ οπότε η γκόμενα μπορεί να πάρει πολλές πληροφορίες.

Καμία πληροφορία εκτός απο το μικρό σου όνομα.
Του λες ποια/ες φωτογραφιες από το facebook θέλεις να εμφανιζει.
Instagram δεν έχω,αλλά και από κει του λες ποιες φωτό θελεις να εμφανιζει.

Γιατί για τις γκομενες στο Tinder εκτος από όνομα/ηλικία τι άλλο ξέρουμε;
Ότι δηλώσουν στο κειμενάκι.Κανείς δεν ξερει πραγματικα στοιχεια.

Όπως έγραψες και εσύ,καθενας με τον τρόπο του.
Απλά μην αποτρέπεις ειδικά πιτσιρικάδες από τέτοια μέσα,προτείνοντάς τους τα καρχαριοειδή του Carribean.
Αυτή είναι η ύστατη λύση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom