Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πριν από 5 χρόνια ακόμα το mamba δούλευε μια χαρά.Τιγκα στις γκόμενες ήταν.Και μέχρι το 2016 ήταν εντάξει τα πράγματα.Οσες ήθελες.
Εγώ συναντούσα γκόμενες από εκεί από το 2006.Ειχα όμως παρατηρήσει ότι κάποια στιγμή τα παραταγα τα prearranged contacts αφού έβρισκα καλύτερες στο έδαφος.
Τώρα που το mamba έχει πέσει,μετά βίας βρίσκεις εξαμησαρια.Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.Το ίδιο και το badoo.
Εγώ άμα πάω σε ένα μωλ,Globus,Gulliver,Cym θα τραβήξω στάνταρ ένα οχτάρι αν κάτσω όλη μέρα.Γιατι να ασχολούμαι με ονλάιν?
Δε συζητάμε για άνοιξη,καλοκαίρι που κάνεις ινσταφακ από Κρεσατικ.
Το παρατήρησα και στο σάιτ.Οταν βάζω φωτό από γκόμενες από  night και daygame όλοι ενθουσιάζονται.Οταν ποστάρω γκόμενες από ίντερνετ όχι και τόσο.
Δες και αυτές του Love.Εγώ δε θα ήθελα να βγω με τέτοια και να το πρότεινε αυτή,πολλώ δε μάλλον να ταξιδέψω για τέτοια γκόμενα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
ΔΕΝ είναι έτσι.
Χρονο δεν χάνεις on line μιας και γκόμενα που δεν σου δίνει Whatsapp μετά από μικρό διάλογο στο Tinder την χειώνεις.
Όταν παω τις έχω ήδη προγραμματισμένες για ραντεβού,δηλαδή είμαι ήδη ένα βήμα πιο μπροστα ότι και αν κάνεις εσυ live.

Παλιά;Πόσο παλιά,πριν 10χρόνια που έγραψες;
Με τι με το badoo;
Mη συγκρινεις ανομοια πράγματα...

Απλά το Tinder άμα είσαι 45 και ψαχνεις τις 20-25 που ψάχνεις εσύ φυσικά δε λειτουργει,μιας και οι 20-25 του Tinder δεν σε έχουν συμπεριλάβει στο age filter.
Οπότε δεν βλεπουν καν το προφίλ σου,ούτε και εσύ το δικό τους.

Αυτό απλα για να σου λύσω τις υποψίες για το τι άλλαξε. :grin:

Καμία πληροφορία εκτός απο το μικρό σου όνομα.
Του λες ποια/ες φωτογραφιες από το facebook θέλεις να εμφανιζει.
Instagram δεν έχω,αλλά και από κει του λες ποιες φωτό θελεις να εμφανιζει.

Γιατί για τις γκομενες στο Tinder εκτος από όνομα/ηλικία τι άλλο ξέρουμε;
Ότι δηλώσουν στο κειμενάκι.Κανείς δεν ξερει πραγματικα στοιχεια.

Όπως έγραψες και εσύ,καθενας με τον τρόπο του.
Απλά μην αποτρέπεις ειδικά πιτσιρικάδες από τέτοια μέσα,προτείνοντάς τους τα καρχαριοειδή του Carribean.
Αυτή είναι η ύστατη λύση.
Βαλκάνιος στο age filter μπορεί να γίνουν τα εξής κόλπα και να κρύψεις ηλικία υπό την προϋπόθεση ότι εξωτερικά δεν δείχνεις ότι είσαι μεγαλύτερος από την πραγματική σου ηλικία:
1. Να βάλεις Τιντερ Πλας και να αποκρύψεις την ηλικία.
2. Να διαγράψεις το προφίλ στο Τιντερ να αλλάξεις την ηλικία στο φεισμπουκ και να ξαναδημιουργησεις τον Τιντερ λογαριασμό αποκρύπτοντας την ηλικία μέσω Τιντερ Πλας η απλά αφήνοντας την να φαίνεται μιας και η νέα ηλικία πιστεύεις ότι θα σου ανοίξει πόρτες στις μικρότερες.
Τώρα αν η άλλη είναι 20 και βάλει μέχρι 28, τότε αν ο άλλος είναι 30 νομίζω ότι άνετα αλλάζει την ηλικία του εκτός κι αν μεγαλοδειχνει πολυ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βαλκάνιε βρήκες τα κόλπα οπότε περνας και θα περάσεις καλά....Όποιος θέλει ας τα κάνει εμείς τα καταθέσαμε. Οι αριθμοί είναι αμειλικτοι.. 5 τελευταία ταξίδια πάνω απο 12 πηδήματα απο Tinder και badoo. Μόνο 1 κατάφερα απο νύχτα...

Και ξέρω τι θα πέι kman δεν κάνεις πεφτικές ή δεν τις κάνεις σωστά..Έπρεπε να ήσουν τον Οκτωβριο στο  forsage που πήρα 11 τηλέφωνα σε μια νύχτα απο πιτσιρικες. Το παγκόσμιο ρεκόρ μου. Αλλά επειδή λέω πάντα την αληθεία απο τις 11 πήρα τελικά απο τα τρία το μακρύτερο!!! Αποτέλεσμα μηδέν. Πάλι την επόμενη μέρα απο Tinder πήδησα τελικά..Αλλά δεν έχει σημασία ότι την έπεσες και ανταποκρίθηκαν σου ανεβάζει ψυχολογια οπότε πάει καλά στα ραντεβού μετά. Είναι θέμα θετικής άυρας..

Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει ότι θέλει εμπειρίες καταθέτουμε εδω.. Απλά όλως περιέργως κάποιον συμπίπτουν οι εμπειρίες πλήρως!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαλκάνιε βρήκες τα κόλπα οπότε περνας και θα περάσεις καλά....Όποιος θέλει ας τα κάνει εμείς τα καταθέσαμε. Οι αριθμοί είναι αμειλικτοι.. 5 τελευταία ταξίδια πάνω απο 12 πηδήματα απο Tinder και badoo. Μόνο 1 κατάφερα απο νύχτα...

Και ξέρω τι θα πέι kman δεν κάνεις πεφτικές ή δεν τις κάνεις σωστά..Έπρεπε να ήσουν τον Οκτωβριο στο  forsage που πήρα 11 τηλέφωνα σε μια νύχτα απο πιτσιρικες. Το παγκόσμιο ρεκόρ μου. Αλλά επειδή λέω πάντα την αληθεία απο τις 11 πήρα τελικά απο τα τρία το μακρύτερο!!! Αποτέλεσμα μηδέν. Πάλι την επόμενη μέρα απο Tinder πήδησα τελικά..Αλλά δεν έχει σημασία ότι την έπεσες και ανταποκρίθηκαν σου ανεβάζει ψυχολογια οπότε πάει καλά στα ραντεβού μετά. Είναι θέμα θετικής άυρας..

Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει ότι θέλει εμπειρίες καταθέτουμε εδω.. Απλά όλως περιέργως κάποιον συμπίπτουν οι εμπειρίες πλήρως!!

Δεν έχει σημασία αν παίρνεις τηλέφωνα.Σημασια έχει αν έχεις push,αν σπρώχνεις ρευστό.
Τι να τα κάνεις τα τηλέφωνα?Για να έχει η γκόμενα ενδιαφέρον να σε ξαναδεί πρέπει να έχεις υποσχεθεί κάτι.
Αυτή είναι η σπασαρχιδια με τις Πολωνέζες.Θυμαμαι Κατοβίτσε Energy2000 το 2015 ενώ είχα χαλάσει 300 ευρώ στα κεράσματα και είχα 10 τηλέφωνα από πιπινια όλες έκαναν flake εκτός από μία.Αυτο αποκλείεται να γίνει Ουκρανία,οι γκόμενες είναι σοβαρές.
Ουκρανία δεν υπάρχει περιπτωση να χαλάσεις 300 ευρώ και να μη γαμήσεις δεν υπάρχουν αυτά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το ιδιο λέμε kman. Η ενέργεια που σπαταλάω την νυχτα να γνωρίζω και να παίρνω τηλ (κυρίως φοιτήτριες γιατί οι άλλες όπως είπαμε δεν βγαίνουν καθημερινές εύκολα) δεν αποδίδει στο να πηδήξω τσάμπα. Η αποδίδει στο 5% απο το να βγείς κατευθείαν με μια που έχεις ψήσει 10 μέρες απο το Tinder.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και να μην αποδίδει όταν είσαι διακοπές θές να το κάνεις αυτό το κυνηγητό για το χαβαλέ. Προς απόδειξη πιάνω τον εαυτό μου να παλέυω να τις διώξω απο το σπίτι κατά τις 1 ώρα το βράδυ απο το να κοιμηθούν εκει και να πηδήσω και πρωί, προτιμώντας να βγω έξω παρόλο που ξέρω πως 90% δεν θα καταφέρω κάτι. Αν μπορείς να πίασεις τι εννοώ.

Αν σπρώξεις μαρούλι ναι αλλάζει. Ακόμα και στις φοιτήτριες στο forsage. Γενικά νύχτα περνάει το μαρούλι.Το δέχομαι...Αλλά απο Tinder είναι λάθος.. Υπάρχουν πολλές ξαναλέω κανονικες με δουλειά κλπ που είναι τελείως εκτός της φάσης του club κλπ...Αν κυνηγάς αυτες και της ψήσεις σωστά ΚΑΘΟΝΤΑΙ..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Τίντερ είναι το πρόγραμμα της Απάτης ! Η όπως το λέει ένας φίλος " το πρόγραμμα που βοηθάει τα μπάζα να τρώνε νορμάλ πούτσους"
Αν αρνηθεί κάποιος ότι το 90% των μουνιών είναι 2 νούμερα πιο κάτω απ ότι δείχνουν οι φωτογραφίες είναι ψεύτης!
Στις αρχές της έξαρσης της χρήσης του προγράμματος όλοι είχαμε μπαζώσει με γκόμενες που μας έφτιαξαν ιντερνετικά με φωτογραφίες με φίλτρα και photoshop και μας έδεσαν στα ραντεβού και... έλεγες δεν βαριέσαι ! Μετά από κάποιες φόλες προσέχεις ..
Πάμε τώρα στις υπόλοιπες " τιντερογκόμενες" ... Όλες μα Όλες και δικές μου και φίλων έχουν ψυχολογικά προβλήματα και με προβληματική συμπεριφορά!  Είναι το πιο ασόβαρο πρόγραμμα και τόσο εκνευριστικό που το έχω σβήσει πάνω από 5 φορές και το έχω ξαναεπαναφερει δίνοντας κάθε φορά μια τελευταία ευκαιρία και μετά το μετανιώνω όπως τώρα!Είναι κατάρα για το ανδρικό φύλο που οι σχέσεις έχουν πάει εκεί...
* για να μην μου πείτε βλακείες για το Βουκουρέστι...ναι γάμησα τη δεύτερή μου γκόμενά απο Τίντερ(τι πρώτη καλύτερα να μην τη ξέρω)μετά από 2 χρόνια και άπειρα ραντεβού που ήταν ότι έδειχνε η φωτογραφία και βέβαια ως κλασική τιντερογκόμενα εξαφανήστικε!
**Μόσχα πέρσι είχα περί τα 350 match και έφτασα να συναντήσω μόλις μια που ήταν ότι χειρότερη Μοσχοβίτησα που έχω συναντήσει ! Τέτοιο σούργελο μόνο το Τίντερ μπορεί να ξετρυπώσει...Περπατούσαμε και ήθελα να την βαρέσω
***Η μόνη τιντερογκόμενα που συνάντησα σε αυτό το ταξίδι σε 17 μέρες ήταν μια μίζερη κακομοίρα που μου ήρθε χωρίς άρωμα και τα ρούχα της βρωμούσαν πετρέλαιο από κάτι φακιρικά σόου που έκανε, 2 νούμερα κάτω εμφανηση από το 7 που φαινόταν στις φωτογραφίες !
****Καμιά από τις σοβαρές κοπέλες που κρίνω πως είναι και ξέρω έστω φιλικά και τις ρωτάω αν έχουν Τίντερ δεν μου απαντάνε καταφατικά κατά πολύ περισσότερο πως ψάχνονται μέσω αυτού!
*****που να δειτε τι τιντερομπάζο μου ήρθε 2 βαθμούς κάτω και με βαριά ψυχολογικά και πως περίμενα να εξαφανιστεί στη Κρακωβία και μετά από μισή ώρα να χτυπάω live το πολωνεζακι που έκανα και σχεση!

Οπότε κύριε Doktor Love ξέρουμε τι πηδάς!Τώρα μην βγάλεις το 10% των ανεκτών από τις 14 και λες πως δεν ισχύουν αυτά που λέω ! Σίγουρα έχει μπαζωσει  πολύ στα ταξίδια σου!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες,
τις τελευταίες 72 ωρες εχουν γραφτει θεμελιώδης κεφάλαια συγχρονης επαναθεμελιωσης των λογων του Dασκαλου. Ολη αυτή η ερωτοανταποκριση των πλατωνικων και αριστοτελικων σχολων προαγει την συγχρονη σωκρατικη παιδεια των μαθητων.
Μελετωντας τα φαινόμενα των ημερων πρεπει να ερθουμε σε βαρυ παρα-λογισμο
Δεν είναι τυχαιο το τάιμινγκ της πορτοκαλι επανάστασης του νηματος, λογο χρονου των γιορτων, της αλλαγης ενός ετους με τον νέο μεγαλο τιμονιερη στο γιουναιν-τιτ στατες, γκραμπ δεμ και της μεγαλης απωλειας του προφητικου λογου του Τζιμακου. Υγ. Ο καιρος ιζ νιαρ μπαι.
Ολα μας οδηγουν στο σοφο ρητο…νεοελληνας,εγω,αναστεναρης,ζογκλερ,ζιγκολο!η ελλαδα στα καρβουνααα!
Ειμαστε η αδικημενη γενια, αχ ευρωπη! Ολοι εθελοντες στις σλαβικες ταξιαρχίες!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Μυστες,
τις τελευταίες 72 ωρες εχουν γραφτει θεμελιώδης κεφάλαια συγχρονης επαναθεμελιωσης των λογων του Dασκαλου. Ολη αυτή η ερωτοανταποκριση των πλατωνικων και αριστοτελικων σχολων προαγει την συγχρονη σωκρατικη παιδεια των μαθητων.
Μελετωντας τα φαινόμενα των ημερων πρεπει να ερθουμε σε βαρυ παρα-λογισμο.  
Δεν είναι τυχαιο το τάιμινγκ της πορτοκαλι επανάστασης του νηματος, λογο χρονου των γιορτων, της αλλαγης ενός ετους με τον νέο μεγαλο τιμονιερη στο γιουναιν-τιτ στατες, γκραμπ δεμ και της μεγαλης απωλειας του προφητικου λογου του Τζιμακου. Υγ. Ο καιρος ιζ νιαρ μπαι.
Ολα μας οδηγουν στο σοφο ρητο…νεοελληνας,εγω,αναστεναρης,ζογκλερ,ζιγκολο!η ελλαδα στα καρβουνααα!
Ειμαστε η αδικημενη γενια, αχ ευρωπη! Ολοι εθελοντες στις σλαβικες ταξιαρχίες!
γαματε γιατι χανομαστε...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για χαρακτήρα δεν θα συμφωνήσω..Απλά ήσουν άτυχος...Εγω οι καλύτερες που έχω γνωρίσει σαν προσωπικότητες ήταν απο το Tinder..Ας καταθέσουν και οι άλλοι τις εμπειρίες τους. Στο λέω γιατί καμιά σοβαρή κοπέλα δεν θα πάει στο caribbean δίπλα στις πουτάνες να της την πέσουν 1000 Άραβες. Απλά θέλει εμπειρία αν εχεις 200 matches να επιλέξεις αυτή που αξίζει. Για αυτο λέμε θέλει προετοιμασία , να μιλάτε 1 ενδομάδα, που μάλλον δεν κάνεις ..Δεν μπορεί να βγήκες με μια όπως λες που δεν μπορουσατε να επικοινωνήσετε καθόλου..Αν της μιλούσες 1 εβδομάδα θα είχες εντοπίσει τον κάλο στον εγκέφαλο που είχε. Απλά λογικά βγήκες στην τύχη και για αυτό είχε αυτά τα αποτελέσματα.

Εξίσου σου εγγυόμαι τουλάχιστον για Κίεβο αν βγαίνεις νύχτα το επίπεδο της ομορφίας που θα συναντησείς βράδυ είναι κατωτερο απο αυτο που θα βρεις Tinder. Μιλάμε για τσάμπα πάντα.

Μπάζα όπως το εννοείς δεν έχω πάρει.. Κάτω απο 6..6+ πάντα Κίεβο.Ο λόγος πολύ απλός..Είναι τόσα πολλά τα match και κάνω τόση καλή προετοιμασία που δεν μπορείς να πέσεις σε μπάζο φιλτράρεις.

Παραδέχομαι όμως όπως το έχω πει και παλία Πολωνία μπάζωσα καλά..Αλλά γιατί απλα δεν υπήρχαν πολλές όμορφες οπότε έριχνα αρκετα το επιπεδο..Να μπαζωσεις όμως Ουκρανια με 500 matches και άπειρες όμορφες κοπέλες είναι τρέλα ή κάτι δεν κάνεις καλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Τίντερ είναι το πρόγραμμα της Απάτης ! Η όπως το λέει ένας φίλος " το πρόγραμμα που βοηθάει τα μπάζα να τρώνε νορμάλ πούτσους"
Αν αρνηθεί κάποιος ότι το 90% των μουνιών είναι 2 νούμερα πιο κάτω απ ότι δείχνουν οι φωτογραφίες είναι ψεύτης!
Στις αρχές της έξαρσης της χρήσης του προγράμματος όλοι είχαμε μπαζώσει με γκόμενες που μας έφτιαξαν ιντερνετικά με φωτογραφίες με φίλτρα και photoshop και μας έδεσαν στα ραντεβού και... έλεγες δεν βαριέσαι ! Μετά από κάποιες φόλες προσέχεις ..
Πάμε τώρα στις υπόλοιπες " τιντερογκόμενες" ... Όλες μα Όλες και δικές μου και φίλων έχουν ψυχολογικά προβλήματα και με προβληματική συμπεριφορά!  Είναι το πιο ασόβαρο πρόγραμμα και τόσο εκνευριστικό που το έχω σβήσει πάνω από 5 φορές και το έχω ξαναεπαναφερει δίνοντας κάθε φορά μια τελευταία ευκαιρία και μετά το μετανιώνω όπως τώρα!Είναι κατάρα για το ανδρικό φύλο που οι σχέσεις έχουν πάει εκεί...
* για να μην μου πείτε βλακείες για το Βουκουρέστι...ναι γάμησα τη δεύτερή μου γκόμενά απο Τίντερ(τι πρώτη καλύτερα να μην τη ξέρω)μετά από 2 χρόνια και άπειρα ραντεβού που ήταν ότι έδειχνε η φωτογραφία και βέβαια ως κλασική τιντερογκόμενα εξαφανήστικε!
**Μόσχα πέρσι είχα περί τα 350 match και έφτασα να συναντήσω μόλις μια που ήταν ότι χειρότερη Μοσχοβίτησα που έχω συναντήσει ! Τέτοιο σούργελο μόνο το Τίντερ μπορεί να ξετρυπώσει...Περπατούσαμε και ήθελα να την βαρέσω
***Η μόνη τιντερογκόμενα που συνάντησα σε αυτό το ταξίδι σε 17 μέρες ήταν μια μίζερη κακομοίρα που μου ήρθε χωρίς άρωμα και τα ρούχα της βρωμούσαν πετρέλαιο από κάτι φακιρικά σόου που έκανε, 2 νούμερα κάτω εμφανηση από το 7 που φαινόταν στις φωτογραφίες !
****Καμιά από τις σοβαρές κοπέλες που κρίνω πως είναι και ξέρω έστω φιλικά και τις ρωτάω αν έχουν Τίντερ δεν μου απαντάνε καταφατικά κατά πολύ περισσότερο πως ψάχνονται μέσω αυτού!
*****που να δειτε τι τιντερομπάζο μου ήρθε 2 βαθμούς κάτω και με βαριά ψυχολογικά και πως περίμενα να εξαφανιστεί στη Κρακωβία και μετά από μισή ώρα να χτυπάω live το πολωνεζακι που έκανα και σχεση!

Οπότε κύριε Doktor Love ξέρουμε τι πηδάς!Τώρα μην βγάλεις το 10% των ανεκτών από τις 14 και λες πως δεν ισχύουν αυτά που λέω ! Σίγουρα έχει μπαζωσει  πολύ στα ταξίδια σου!

Εσύ έχεις υψηλά στάνταρντ,το παρατήρησα στη Ρόδο,δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με το ίντερνετ.
Το νόημα του ίντερνετ είναι να ρίχνεις τα στάνταρντ σου για να γαμάς αυτές που κανονικά δε θα χτύπαγες στο κλαμπ,δε θα πρόσεχες στο δρόμο.
Εσύ δεν είσαι σε αυτό το τσιπάκι.
Έπρεπε να έρθεις μαζί μου,τι τους ήθελες τους dirty κτλ?Πιστεύεις θα μπορούσα να χτυπήσω μια γκόμενα σαν αυτή που έφερα στη Ρόδο μέσω ίντερνετ?
Αυτό το επίπεδο είναι εφικτό μόνο με daygame ή nightgame στα high end clubs.Οι μουνάρες έχουν τόσους δορυφόρους που δεν το χρειάζονται το ίντερνετ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.562
Πόντοι
216
Πάμε τώρα στις υπόλοιπες " τιντερογκόμενες" ... Όλες μα Όλες και δικές μου και φίλων έχουν ψυχολογικά προβλήματα και με προβληματική συμπεριφορά!  Είναι το πιο ασόβαρο πρόγραμμα και τόσο εκνευριστικό που το έχω σβήσει πάνω από 5 φορές και το έχω ξαναεπαναφερει δίνοντας κάθε φορά μια τελευταία ευκαιρία και μετά το μετανιώνω όπως τώρα!Είναι κατάρα για το ανδρικό φύλο που οι σχέσεις έχουν πάει εκεί...

Οπότε κύριε Doktor Love ξέρουμε τι πηδάς!Τώρα μην βγάλεις το 10% των ανεκτών από τις 14 και λες πως δεν ισχύουν αυτά που λέω ! Σίγουρα έχει μπαζωσει  πολύ στα ταξίδια σου!

Γνωριμιες μεσω app λενε...
Οκ, οπως λες για μπαζωμα καλο θα ειναι.
Και σιγουρα αν παιζεις σε σλαβικη χωρα, με μεσο ορο ομορφιας ανεβασμενο, σιγουρα θα σου τυχαινουν και ομορφες κοπελες.
Αλλα εγω παντα αναρωτιομουν, πως περιμενει κανεις να κανει κατι σοβαροτερο, περα απο πηδημα (γιατι λενε οτι μπαινουν νορμαλ κοπελες, με δουλεια κλπ),
οταν στο tinder δεν εχει καν profiles....εκτος αν θεωρηθει προφιλ, αυτο του fb ή του instagram...
Αν τα λεω λαθος, γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει tinder, διορθωστε με.
Οταν το μονο που 'πουλιεται' εκει μεσα, ειναι ουσιαστικα 'φωτος', 'πλασματικες εικονες', μην πω και σκετο κρεας, ε τοτε τι ποιοτητα απο ανθρωπους-χαρακτηρα, για σχεση, να περιμενει κανεις;;;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γνωριμιες μεσω app λενε...
Οκ, οπως λες για μπαζωμα καλο θα ειναι.
Και σιγουρα αν παιζεις σε σλαβικη χωρα, με μεσο ορο ομορφιας ανεβασμενο, σιγουρα θα σου τυχαινουν και ομορφες κοπελες.
Αλλα εγω παντα αναρωτιομουν, πως περιμενει κανεις να κανει κατι σοβαροτερο, περα απο πηδημα (γιατι λενε οτι μπαινουν νορμαλ κοπελες, με δουλεια κλπ),
οταν στο tinder δεν εχει καν profiles....εκτος αν θεωρηθει προφιλ, αυτο του fb ή του instagram...
Αν τα λεω λαθος, γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει tinder, διορθωστε με.
Οταν το μονο που 'πουλιεται' εκει μεσα, ειναι ουσιαστικα 'φωτος', 'πλασματικες εικονες', μην πω και σκετο κρεας, ε τοτε τι ποιοτητα απο ανθρωπους-χαρακτηρα, για σχεση, να περιμενει κανεις;;;;

Εσύ είσαι ο μόνος που πάει πραγματικά για σοβαρή σχέση,γάμο αλλά θα σε ξετινάξουν οι γκόμενες στις ερωτήσεις,έχουν κάνει τεράστια ζημιά τα λαμόγια.
Πες στο dirty να σου στείλει καμια mail order bride πακεταρισμένη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Cool ασε Κίεβο για γαμο..Μακρυα..Ασε και Πολωνία...Άσε γενικά Ανατολικη Ευρώπη..Σου έχω γράψει και στο παρελθόν..Αν δεν βρίσκεις Ελλάδα κοίτα μόνο προς Σερβία..Απλά εκει διαδίκτυο δεν δουλέυει καλά οπότε γραψε στο couchsurfing στείλε μυνήματα και ξεκίνα επικοινωνία και καλά να γνωρίσεις χώρα κουλτούρα κλπ. Πιάνει!!! Απλά ειναι για σοβαρά.Για αριθμούς και πηδήματα στις μπαμπούσκες μόνο..

D

dude901123

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ είσαι ο μόνος που πάει πραγματικά για σοβαρή σχέση,γάμο αλλά θα σε ξετινάξουν οι γκόμενες στις ερωτήσεις,έχουν κάνει τεράστια ζημιά τα λαμόγια.
Πες στο dirty να σου στείλει καμια mail order bride πακεταρισμένη.

Με 200 ευρώ έχω μια παρθένα πωλήτρια για καμιά ώρα αν θέλεις στο Caribbean :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
@Cool μια φιλική συμβουλή: είναι απαραίτητο πριν πας για γάμο να μάθεις από γυναίκες. Από αυτά που γράφεις θεωρώ ότι έχεις πολλά να μάθεις. Για αυτό προσπάθησε να γνωρίσεις όσο πιο πολλές μπορείς και να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα, αλλά ο 1ος σκοπός είναι η μάθηση. Σε αυτό θα βοηθήσουν και ταξίδια Αν. Ευρώπη καθώς το περιβάλλον μάθησης θα είναι πιο ευχάριστο. Ελλάδα θα είναι σκληρό παιχνίδι και μπορεί να φάς τόσα άκυρα που θα απογοητευθείς. Αν. Ευρώπη θα έχεις πιο γρήγορα επιτυχίες, κάτι που θα σου δώσει ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εσύ έχεις υψηλά στάνταρντ,το παρατήρησα στη Ρόδο,δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με το ίντερνετ.
Το νόημα του ίντερνετ είναι να ρίχνεις τα στάνταρντ σου για να γαμάς αυτές που κανονικά δε θα χτύπαγες στο κλαμπ,δε θα πρόσεχες στο δρόμο.
Εσύ δεν είσαι σε αυτό το τσιπάκι.
Έπρεπε να έρθεις μαζί μου,τι τους ήθελες τους dirty κτλ?Πιστεύεις θα μπορούσα να χτυπήσω μια γκόμενα σαν αυτή που έφερα στη Ρόδο μέσω ίντερνετ?
Αυτό το επίπεδο είναι εφικτό μόνο με daygame ή nightgame στα high end clubs.Οι μουνάρες έχουν τόσους δορυφόρους που δεν το χρειάζονται το ίντερνετ.

Ρε αρχηγέ.. Δεν ψάχνει να πληρώσει, δεν ψάχνει γκόμενα από κωλόμπαρο για μια ώρα με αντάλλαγμα i-phone και 100,200 για μια- δυο ώρες. Συγνώμη τώρα μιλάς σοβαρά? High end club είναι το Caribbean και το DLux? Πες ότι κάνεις πλάκα και δεν μιλάς σοβαρά τώρα.. Και εμείς ταξιδεύουμε. Δεν μιλάς με κάποιον που πήγε 1,2 φορές Ουκρανία.
Εγώ εκτός από αυτοδιαφήμιση, που δεν γουστάρω πλέον να μιλάω για τα κατορθώματά μου γιατί δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός από εμένα, έχω κάνει πάσες και μερικές γκόμενες. Γκόμενες όχι πόρνες. ΔΩΡΕΑΝ. Γυναίκες που σε σέβονται και δεν ψάχνουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη σου όταν κοιτάς αλλού και δεν παίρνουν πίπες από αραβότουρκους όταν κάνεις το σύστημα τανάλια έξω από την τουαλέτα. Σε βρίζει όλο το thread και εσύ νομίζεις πως βρέχει.. χαλάρωσε και κόψε τους έμμεσους χαρακτηρισμούς. Όποιος θέλει μπορεί να σε ακολουθήσει και εδώ είμαστε να διαβάσουμε τη συνέχεια της ΚΜΑΝ οδήσσειας. Κάνε πρόσκληση και οι πιστοί θα σε ακολουθήσουν στις περιπέτειες των κωλόμπαρων της ανατολικής ευρώπης.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.562
Πόντοι
216
Cool ασε Κίεβο για γαμο..Μακρυα..Ασε και Πολωνία...Άσε γενικά Ανατολικη Ευρώπη..Σου έχω γράψει και στο παρελθόν..Αν δεν βρίσκεις Ελλάδα κοίτα μόνο προς Σερβία..Απλά εκει διαδίκτυο δεν δουλέυει καλά οπότε γραψε στο couchsurfing στείλε μυνήματα και ξεκίνα επικοινωνία και καλά να γνωρίσεις χώρα κουλτούρα κλπ. Πιάνει!!! Απλά ειναι για σοβαρά.Για αριθμούς και πηδήματα στις μπαμπούσκες μόνο..

@Cool μια φιλική συμβουλή: είναι απαραίτητο πριν πας για γάμο να μάθεις από γυναίκες. Από αυτά που γράφεις θεωρώ ότι έχεις πολλά να μάθεις. Για αυτό προσπάθησε να γνωρίσεις όσο πιο πολλές μπορείς και να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα, αλλά ο 1ος σκοπός είναι η μάθηση. Σε αυτό θα βοηθήσουν και ταξίδια Αν. Ευρώπη καθώς το περιβάλλον μάθησης θα είναι πιο ευχάριστο. Ελλάδα θα είναι σκληρό παιχνίδι και μπορεί να φάς τόσα άκυρα που θα απογοητευθείς. Αν. Ευρώπη θα έχεις πιο γρήγορα επιτυχίες, κάτι που θα σου δώσει ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φωτό από το μοντέλο.

bw8D0O.jpg

Αμα είσαι άρχοντας,τις τρυπάς όλες.Νομίζω η υπεροχή μας είναι αυταπόδεικτη οι Ουκρανές στήνουν κώλο.

Μία από τις δυο γκόμενες που παρτούζωσα την Κυριακή μπροστά από το Carribean.Απόλυτη βαλκανική υπεροχή.

jgUwD4.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φωτό από το μοντέλο.

bw8D0O.jpg

Αμα είσαι άρχοντας,τις τρυπάς όλες.Νομίζω η υπεροχή μας είναι αυταπόδεικτη οι Ουκρανές στήνουν κώλο.
Απο το περιοδικό ακόμα δεν μας έβαλες!

Ένα καλό κλάμπ που θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε βαλκανιοπουτσισμό είναι το πομεραντζα στο κατωβιτσε διότι στο δεύτερο όροφο μπορεί να στηθεί κέντρο επιχειρήσεων που θα είναι υπό τις οδηγίες σου!Αν εισβαλουμε σωστά οργανωμένη ομάδα κρούσης 3-5 δυνατά και τσεκαρισμένο  άτομα  καλωδιωμένοι με ακουστικά ενδοεπικοινωνίας και τα βαλκανικά στίνγκερ 100νταζλοτων υπό τις άνωθεν οδηγίες σου, θα ανεβαζαμε οτι 8-9 υπήρχε στο μαγαζί στο τραπέζι μας στο αρχηγείο και θα γίνονταν σκηνικά αρχαιοελληνικού συμποσίου !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλό το Pomaranca αλλά τα κλαμπ στο Κίεβο έχουν άλλη δυναμική.Στο Κίεβο μπορείς να πουτσώσεις πραγματικά,είναι όλα on steroids.
Πολωνία μόνο Cherry Wroclaw θυμίζει κάπως το σκηνικό.Αντε και Energy2000 αλλά έχει πιο μικρές ηλικίες.
Εδώ η μοντέλα χορεύει στο διαμέρισμά μου.Ετσι χόρευε και στο κλαμπ με grinding κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom