Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
παρόλο που έιχα διαβάσει τις 600 σελίδες με τις αρλούμπες του kman. Μου έδωσε τις τοπ πλήροφορίες κυρίως για μέρη μέρες και ώρες, που θα φάς πολύ χρόνο να τις βρείς απο μόνος σου.Αν τις βρεις!!!
Μα τι μας λες τώρα? Αφού το έχεις γραψει κι εσύ πως μόνο απο το ίντερνετ τρως..Απο ποιο μέρος ποια  μέρα και  ποια  ώρα έβγαλες γκόμενά εκτος ίντερνετ? έχεις αναφερθεί σε ένα μόνο φόρτωμα από το shooters! Για ποια σημαντική βοήθεια αναφέρεσαι?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν για να μην παρασύρεται κόσμος με την Ουκρανία.. Ή χώρα είναι σε μαύρο χαλί και έχει ένα μεγάλο κοινό με την Ελλάδα---> είναι ένα ξένο προτεκτοράτο με μειωμένη εθνική κυριαρχία που έχει χάσει εδάφη και αυτά κυρίως λόγω της λάθος εκτίμησης των πραγματων απο τους κατοίκους της!
Μέσα σε αυτή τη θύελλα των τελευταίων 4 χρόνων υπάρχει μια ισχυρή εσωστρέφεια! Ο κόσμος πλέον δεν πιστεύει ούτε σε Ευρώπη ούτε σε Ρωσία και έχει πέσει στην κατάσταση της κατάθλιψης..
Ο ξένος ΑΝΤΡΑΣ τουρίστας, διότι μόνο τέτοιους ξέρουν εκεί και σε καμία περίπτωση τα χαρούμενα ζευγαρακια,παρέες η γκρουπακια που γνωρίζουμε εμείς στην Ακρόπολη ή τα νησιά, λοιδορείται  πολύ συχνά από τις τηλεοράσεις τους και όποιος πατήσει εκεί έχει αμέσως αυτή τη ταμπέλα του sex tourist  που είναι πολύ υποτιμητική και απλά έχουν μια ανοχή διότι η ιστορία αυτή φέρνει αμεσο συνάλλαγμα από τύπους σαν τον Κμαν αλλά και εκατοντάδες άλλους που ακολουθούν τη φήμη ξοδεύουν και στο τέλος φεύγουν!

Αυτό που εκμεταλλεύεται ο love ο dirty αλλά και άλλοι που παίζουν ιντερνετικά είναι πως πολλές κοπέλες έχουν προσωπικές ιστορίες από συγγενείς ή φίλες με επιτυχημένους γάμους(για αυτές) με ξένους που τους τα πληρώνουν όλα!Τις πιο πολλές φορές οι γνωριμίες έχουν γίνει από το ίντερνετ κι έτσι κάποιες ρίχνουν και μια σοβαρή ματιά μήπως υπάρχει κάποιος! Αλλά να επαναλάβω πως η επιτυχία σας σε αυτό οφείλεται διότι κάποιοι το έκαναν και τις παντρεύτηκαν(ακόμα και ξοφλημένα μιλφ) καλώς ή κακώς και δεν πήγαν να γαμήσουν και να φύγουν!Σε αυτούς τους "κομάντο" οφείλετε τα γαμήσια σας και όχι στο shooters το χ το μ το ψ που θα σας πετάξει κάποιος εδώ μέσα ή το τιντερ ή το Μάμπα!Και την ικανότητα σας στο θέατρο του σοβαρού ενδιαφερόμενου!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οπότε ότι postαρα πριν δύο σελίδες είναι photoshop και είμαι βαθιά γελασμένος  :think:

Το ΠΑΙΓΝΙΟ του Tinder δεν το κατέχεις,δεν τρέχει τίποτα,παίξε τη δική σου μπάλα και μην απαξιώνεις όταν έχω postάρει τόσες φορές ακόμη και διαλόγους Tinder,που κατέληγαν σε διαλογο Whatsapp και συνάντηση.

Το αν είμαι γελασμένος το ξέρει το κωλοσουφρίδι των εικονιζόμενων κορασίδων και το πορτοφόλι μου από το οποίο βγήκαν λεφτά,μόνο για γεύμα/ποτό. :grin:

Εσύ έχεις καλή ηλικία,εμφάνιση κτλ.Οι άλλοι δεν έχουν τίποτα.Θελουν με μηδέν εμφάνιση,χάλια ηλικία,χωρίς εισόδημα να γαμανε.Πως θα γίνει αυτό?Με λαμογιά σου λένε.Θα βάλω ψεύτικες φωτό,θα πω ψέμματα για την ηλικία,το εισόδημα μου,τις προθέσεις μου.
Εγώ τους λέω ότι αυτό δε γίνεται οπως λες και εσύ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ του λέω ότι αυτα δεν παίζουν στο υψηλό επίπεδο,πρέπει να δει την πραγματικότητα κατάματα.Χρειάζεται κασέρι.Χωρίς κασέρι θα τον ποδοπατησουν.
Είναι ο δύσκολος δρόμος να μπεις στον ανταγωνισμό να βγάλεις κασέρι και μετα να χτυπήσεις μουνια.

Συμφωνώ απόλυτα. Έχω γράψει ίσα με ένα εκατομμυριο φορές πως για 7+ χωρίς δωράκια Ουκρανία πολύ δύσκολο. Εδω όμως αναιρείς τον εαυτό σου που παρουσιάζεις πως κάποια μοντέλα έκατσαν άμεσα χωρίς σπρώξιμο κασεριού. Anyway.

Υπάρχουν γενικοί κανόνες προς πλεύση δεν ειναι τα πάντα υποκειμενικά. Αν θέλεις πολύ υψηλό επίπεδο Κίεβο όποιος και να σαι (πλούσιος,όμορφος,νεός) θα αναγκαστείς να δώσεις κάτι. Εδω αναγκάζεσαι Ελλάδα πόσο μάλλον εκεί που είναι βαθία ριζωμενο στην κουλτούρα των γυναικών.

Μέχρι το 7 όμως σε εμφάνιση ύπαρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που με ψησιμο και διαδικτυακό και live αλλά οπωσδήποτε με ραντεβού και προσπάθεια τρως..Και μάλιστα αρκετα.

Επίσης ειναι και θεμα αναλογιών ομορφιας/πλυθησμού.. Στην Ουκρανία έχει άπειρα 7αρια οπότε αν κυνηγάς εκεί αυξανεις πολύ τις πιθανότητες. Αντίθετα στην Πολωνια έχει άπειρα 5,5-6 όποτε μειώνεις πιθανότητες να χτυπήσεις 7αρι γιατί αυτό έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετόχες του.

Οπότε αποφασίστε με τι στόχο πάτε και πράξτε ανάλογα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ απόλυτα. Έχω γράψει ίσα με ένα εκατομμυριο φορές πως για 7+ χωρίς δωράκια Ουκρανία πολύ δύσκολο. Εδω όμως αναιρείς τον εαυτό σου που παρουσιάζεις πως κάποια μοντέλα έκατσαν άμεσα χωρίς σπρώξιμο κασεριού. Anyway.

Υπάρχουν γενικοί κανόνες προς πλεύση δεν ειναι τα πάντα υποκειμενικά. Αν θέλεις πολύ υψηλό επίπεδο Κίεβο όποιος και να σαι (πλούσιος,όμορφος,νεός) θα αναγκαστείς να δώσεις κάτι. Εδω αναγκάζεσαι Ελλάδα πόσο μάλλον εκεί που είναι βαθία ριζωμενο στην κουλτούρα των γυναικών.

Μέχρι το 7 όμως σε εμφάνιση ύπαρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που με ψησιμο και διαδικτυακό και live αλλά οπωσδήποτε με ραντεβού και προσπάθεια τρως..Και μάλιστα αρκετα.

Επίσης ειναι και θεμα αναλογιών ομορφιας/πλυθησμού.. Στην Ουκρανία έχει άπειρα 7αρια οπότε αν κυνηγάς εκεί αυξανεις πολύ τις πιθανότητες. Αντίθετα στην Πολωνια έχει άπειρα 5,5-6 όποτε μειώνεις πιθανότητες να χτυπήσεις 7αρι γιατί αυτό έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετόχες του.

Οπότε αποφασίστε με τι στόχο πάτε και πράξτε ανάλογα.

Μα δεν καταλαβαίνεις.Οταν παίζεις στο υψηλό επίπεδο,συνηθίζεις,παίρνεις το στυλ,μαθαίνεις να στέκεσαι να δείχνεις στάτους κτλ.Οι γκόμενες το οσμίζονται αυτό και θέλουν να είναι μαζί σου για το lifestyle,όχι μόνο για τα λεφτά.Ειναι μεθυστικη εμπειρία για αυτές όπως για εμάς όταν κυκλοφορούμε μοντέλα.
Οπότε σου κάθονται και μερικές τζάμπα για να είναι στο φαν κλαμπ.Πιστευεις ο Μπιλζεριαν πληρώνει για όλες όσες γαμαει?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα μπορούσα να τους γράψω πες ψέματα ότι είσαι 7 χρόνια μικρότερος,πες ότι βγάζεις 3 φορές περισσότερα από όσα πραγματικά,πες ότι έχεις μπίζνες Ουκρανία και έρχεσαι συνέχεια.
Δεν τους τα λέω όμως γιατί ξέρω ότι δεν πιάνουν.Οι γκόμενες κάνουν compliance tests όπως και εμείς.Οπως εγώ της χαϊδεύω το μπούτι και μετά τη δαχτυλιαζω όταν πληρώσω το τραπέζι,έτσι και αυτή ζητάει σαμπάνιες,δώρα κτλ πριν κάτσει.Συνεπως αν πάτε να το παίξετε large χωρίς τα αναγκαία funds θα σας καταγαμησουν,θα μείνετε ταπί και δε θα βρέξετε τον πούτσο σας κιόλας.
Το θέμα είναι να είστε εσείς αυτός που γαμαει και όχι να σας γαμαει η γκόμενα.Συνεπως πρέπει να είστε στο σωστό πλαίσιο.Σπονσορας σημαίνει funds.Γαμπρος σημαίνει προοπτική γάμου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Clock σε μια πολή δεν είναι μόνο το μυστικό που να πάς να φορτωσεις σε πιο μαγαζί.

Για να έχεις επιτυχία πρέπει αρχικά να μάθεις την νοοτροπία των γυναικών, τι τους αρέσει να ακούν και τι όχι, πως να παρουσιαστεις πως να κινηθείς, που να τις πηγαίνεις ραντεβού και να μην σου πιάνουν τον κώλο, που να μείνεις, που να τρως, τι να προσέξεις απο απάτες, σε ποια μαγαζία να πηγαίνεις ποιες μέρες και να μην είναι άδεια ώστε να σου πεφτει η ψυχολογία κλπ κλπ.

Αν δεν τα ξέρεις αυτα δεν περνάς καλά με αποτέλεσμα να πέσεις σε αρνητισμό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποτυγχάνει το ταξίδι. Ο Σπύρος βοήθησε πολύ σε αυτά!!!

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Κρακοβία παλία πολυ πιο μικρός την έιχα πατήσει στην πλατεία με το κλασσικο κόλπο που στην πεφτουν και σε πάνε σε μαγαζί γκομενες να πληρωνεις ακριβα τα ποτά.Ξέρεις τι αποτέλεσμα είχε αυτό? Μου έπεσε ψυχολογία και γαμήθηκε το ταξίδι μετά..Αν είχα κάποιον να μου τα πεί θα ήταν διαφορετικά.

Άλλο παράδειγμα. Είχα πάει Κίεβο την πρωτη φορά και σε όποιο μαγαζί πηγαινα ήταν άδειο καθημερινές. Καθόμουν μπάρα και έπινα μπυρες και έλεγα χάλια.. Όταν μετά πέσαν οι Πληροφορίες το απόγευμα θα πηγαινεις εκει, την Τριτη εκει, την Τεταρτη εκει γιατί έχει lady nights κλπ κλπ άλλαξε το σκηνικό..Έμπενες μέσα πετύχενες κόσμο έκανες παιχνίδι, μπορεί να μην γάμαγες αλλά μονο που περναγες καλά και άλλαζες και κάποια τηλέφωνα σε ανέβαζε τρελά με αποτέλεσμα να σου βγαίνει αυτό στα επερχόμενα ραντεβού και να απογειώνεται το ταξίδι.

Όποιος ταξιδεύει πρέπει να γνωρίζει και να γνωρίζει καλά πως να αποφύγει την λουμπα του φαύλου κύκλου του αρνητισμού. Αν πέσεις σε αυτόν τελείωσες!! Θεωρω πως clock Ουκρανία του έτυχαν 3-4 κακά σκηνικά οπότε μπήκε στον κύκλο αυτό και σαν προσωπική μου άποψη μεταφέρει λανθασμένη άποψη για την χώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν κανει ο Γκλοκ για Ουκρανία γιατι φαινεται πολυ αναλαφρος,δεν εχει το βαρος που απαιτειται.Ουκρανια θέλουν βαρείς τύπους που δε μιλάνε πολύ.Σοβαρος,σκοτεινός μπιζνεσμαν κι έτσι.Δε θέλουν γελαστούς ή ξένους που κάνουν συχνά γκριμάτσες,παίρνουν εκφράσεις κτλ όπως οι Ιταλοί.
Αν βέβαια ερχόταν μαζί μου,θα τον συνέστηνα και θα ξεσκιζοταν στον πούτσο γιατί θα υπέθεταν ότι είναι σαν εμένα.Αρκει να μη μιλούσε πολύ.Ουκρανια αφήνεις τις γκόμενες να μιλάνε και εσύ κάνεις απλώς πνευματώδεις παρατηρήσεις και οργανώνεις τη χρηματοδότηση.Πρεπει να τις αφήνεις χαλαρές,να μην πιέζεις καθόλου για να νιώθουν άνετα και να μην τις πιέσεις νοητικά με περίπλοκα πράγματα.
Εκεί οι γκόμενες κάνουν το χαβαλέ,γελάνε,κάνουν αστεία κτλ,αλλά χρειάζονται ευθυμία που τους δίνει ο χώρος,τα ποτά,τα δώρα τα χαιλίκια κτλ.Παιρνουν φωτιά αμέσως οι Σλάβες,είναι πολύ καυλιάρες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ουκρανια θέλουν βαρείς τύπους που δε μιλάνε πολύ.Σοβαρος,σκοτεινός μπιζνεσμαν κι έτσι.Δε θέλουν γελαστούς ή ξένους που κάνουν συχνά γκριμάτσες,παίρνουν εκφράσεις κτλ όπως οι Ιταλοί.

Μέσα στα Χιλλίαδες posts παραδέχομαι πως λές και κάποια σωστά. το έχω διαπιστώσει και εγω. Π.χ. Πολωνία ήταν το σκηνικό ποιος θα χορέψει καλύτερα και πιο ξέγνοιαστα στην πίστα..Ποιος θα λίωσει σόλα δήλαδη ή έχει τις καλυτερες χορευτικές φιγούρες..

Ουκρανία δεν στηρίζεται στον χαβαλέ.. Όλα πάιζονται στο τι θα πείς στην γκομενα καθαρά με λογική. Πρεπει να είσαι cool και έυθυμος ασφαλώς αλλά σε στυλ χιούμορ χωρίς ένταση ή να κινείς υπεροβολικά σωμα,χέρια κλπ.. Οι Ιταλοί τους έχω δει να αποτυγχάνουν live πολλές φορές (και τελευταία φορα στο caribbean) λόγω της ιδοσυγκρασία τους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Με λίγα λόγια το ψήσιμο στην Πολωνία είναι κυριως σωματικό (επαφή πάνω στον χορό) ένω στην Ουκρανία καθαρά εγκεφαλικό (ομιλια καθιστος στο ραντεβού ή μπάρα στο μαγαζί).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με λίγα λόγια το ψήσιμο στην Πολωνία είναι κυριως σωματικό (επαφή πάνω στον χορό) ένω στην Ουκρανία καθαρά εγκεφαλικό (ομιλια καθιστος στο ραντεβού ή μπάρα στο μαγαζί).
πάλι Δεν τα λες καλά! Τρεις γαμημένες καταραμένες ερωτήσεις είναι ασχέτως χωροχρόνου!
What you do in Ukraine?
What's your job?
Why you are not married?

Απαντάς σωστά και μπορείς να το υποστηρίξεις ή είσαι σωστός θεατρίνος?  είτε είσαι μαύρος άσπρος βουδιστής  μουσουλμάνος λεπρός, ψωριάρης δεν έχει σημασία! Το αποτέλεσμα είναι για όλους το ίδιο!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω Πάντως στην Ουκρανια για να μου κάτσουν δυστυχώς δεν αρκέστηκε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις. Ήθελε 2-3 ραντεβού καθιστοί και αναλύσεις 2ωρες-3ωρες συν προετοιμασία πριν να μιλάτε απο Tinder. Πάνω στον χορο και με απλοικα πράγματα δεν βγαίνει τίποτα.

Αντίθετα Πολωνία όποιος πήγαινε θα έχει ζήσει καταστασεις να παίζει γλωσόφυλλο πάνω στην πίστα χωρίς καν να ανταλλάξετε κουβέντα!! Φυσικά μετά σε άφηνε και πήγαινε στον πιο δίπλα Ινδό να φιληθεί πάνω στο χορο. Αλλά κάποιες προχώραγε..Χορος,επαφη,φιλι.

Πραγματικά clock εκπέμπουμε σε άλλες συχνότητες..Παντού τα βλέπουμε διαφορετικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε αυτό έχει δίκιο, μιλάμε για γυναίκες μπετόβλακες, τα απόλυτα βλαχαδερά.
Επίσης όταν λέμε για Ουκρανές  το επίπεδο Αγγλομάθειάς τους είναι Νηπιακό..
Τα θλιβερά και βρώμικα τοπία τους καθώς και η πίεση του κρύου δεν επιτρέπει την διεύρυνση του λεξιλογίου τους!
Για παράδειγμα μπορεί μια γκόμενά να ξέρει όλο το λεξικό για το γάμο και το πως ονομάζονται οι συγγενείς και να σε κουφανει μετά που δεν ξέρει πως λέγεται το κουτάλι και το πιρούνι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η διαφορά είναι ότι Πολωνία κάποια στιγμή οι γκόμενες σε παίρνουνε να χορέψεις μαζί τους και αν δε χορεύεις καλά την πούτσισες,ξενερωνουνε επειδή τελειώνει και η επίδραση του αλκοόλ όσο χορεύουνε και ψάχνουν τον επόμενο.
Ουκρανία δε χρειάζεται να χορέψεις με τις γκόμενες αν δε θες.Παλια έβλεπες Ουκρανία στην πίστα 40 γκόμενες να κουνάνε τους κώλους τους και όλους τους άντρες να αράζουν πίνοντας στο μπαρ και στα τραπέζια.
Οι ξένοι το άλλαξαν αυτό που πάνε και χορεύουνε στη  πίστα και προσπαθούν να ψαρέψουν γκόμενες.
Γενικά οι Πολωνέζες πάνε με πιο τρελλιαρηδες,αλητεία φάση και πιο γυμνασμενους,οι Ουκρανές προτιμούν μεγαλύτερους,σκοτεινούς,σκληρούς και σοβαρούς τύπους.Θεωρουν ότι οι τελευταίοι είναι πιθανότερο να παρέχουν αυτά που χρειάζονται από τους αληταραδες.
Το βαρύ Balkan style σκίζει το ανάλαφρο ιταλικό και ισπανικό στην Ουκρανία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πραγματικά clock εκπέμπουμε σε άλλες συχνότητες..Παντού τα βλέπουμε διαφορετικά.
Θα σου πω τι γίνεται και το έχω ξαναπεί σε ανύποπτη φάση!
Οι Ουκρανέζες γουστάρουν μισθωτούς!Να τους λες δουλεύω εκεί παίρνω τόσα ή τα ακίνητα μου δίνουν αυτά τα στάνταρ εισοδήματα και κομπλάρουν με κάποιον που δεν μπορούν να εκτιμήσουν που κινείται!  Οτιδήποτε άλλο λες μαζί τους είναι σάλτσες!
Οι Ρωσίδες (απο Μόσχα που είναι και ο βασικός μου στόχος) εμφάνησης απο 7 και άνω τους αρέσει το προφίλ του businessman!

Στις πολωνέζες αρέσουν τα πάντα! Και άνεργος δεν έχουν πρόβλημα!
Οπότε όταν θα αναφέρεσαι σε εμένα θα μιλάς για Ρωσίδες και όχι για Πολωνέζες!οι Ρωσίδες είναι λιγότερο αφελείς και πιο πνευματικές  από τις Ουκρανέζες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα σου πω τι γίνεται και το έχω ξαναπεί σε ανύποπτη φάση!
Οι Ουκρανέζες γουστάρουν μισθωτούς!Να τους λες δουλεύω εκεί παίρνω τόσα ή τα ακίνητα μου δίνουν αυτά τα στάνταρ εισοδήματα και κομπλάρουν με κάποιον που δεν μπορούν να εκτιμήσουν που κινείται!  Οτιδήποτε άλλο λες μαζί τους είναι σάλτσες!
Οι Ρωσίδες (απο Μόσχα που είναι και ο βασικός μου στόχος) εμφάνησης απο 7 και άνω τους αρέσει το προφίλ του businessman!

Στις πολωνέζες αρέσουν τα πάντα! Και άνεργος δεν έχουν πρόβλημα!
Οπότε όταν θα αναφέρεσαι σε εμένα θα μιλάς για Ρωσίδες και όχι για Πολωνέζες!οι Ρωσίδες είναι λιγότερο αφελείς και πιο πνευματικές  από τις Ουκρανέζες!

Όντως οι Ουκρανέζες ενδιαφέρονται για το μισθό σου και την περιουσία σου.Αν πεις βγάζω πάνω από 4000 ευρώ το μήνα,περιουσία πάνω από μισό μυριο,το μουνάκι τους υγραίνεται.Για αυτό προτιμούν μεγαλύτερους establlished τύπους.Τι να τους κάνουν τους πιτσιρικάδες?
Οι Πολωνέζες έχουν κάλο στον εγκέφαλο.Σου λέει άμα δουλεύει πολύ δε θα έχει χρόνο για εμένα,θα είναι κουρασμένος και δε θα γαμαει καλά,δε θα με εκτιμάει,καλύτερα να πάω με τον αληταρα.
Οι Ρωσίδες τα βλέπουν όλα πιο ολιστικά σε σχέση με χαρακτήρα,κοσμοθεωρία.
Εγώ εφαρμόζω μπηχεβιορισμο με τις γκόμενες,δε με ενδιαφέρει η ψυχολογία τους.Συνδεω το Balkan πέος με κασέρι και μετά όταν βλέπουν τον πουτσακο ηδονιζονται,τον παίρνουν κατευθείαν μπούκι αφού τον έχουν συνδέσει με τις ευφορικές συνέπειες του κασεριού.Μετα εθίζονται σταδιακά στην πεοφιλία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλα clock λες για διαδίκτυο και ανάλυσεις γιατί στο Κιεβο δούλευει.  η ουσία είναι πως δεν δουλεύει απλα στο Κιεβο παντού δούλευει!!! Είναι δυστυχώς η ευτυχως η νέα εποχή..

Απο ότι κατάλαβα αν δεν κάνω λάθος Ρουμανία απο Tinder πηδηξες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά στο καμάκι είναι όπως και στο πόκερ,αυτός που ποντάρει τα περισσότερα κερδίζει πάντα,οι άλλοι πάνε πάσο οταν ανεβαινουν τα stakes και τους παίρνει και το ποτ.
Το βασικό είναι η δύναμη πυρός,πόσα φέρνεις στο τραπέζι.Επισης να μην τρως τις μπλόφες από τις γκόμενες,να ξέρεις τις αγοραίες αξίες.
Όταν μπαίνουν οι Βαλκάνιοι,κλανουν όλοι.Τους πετάμε όλους εκτός ανταγωνισμού ανεβάζοντας τα στάνταρ και διαπιστώνουν ότι στην καλύτερη μπορούν να σταυρώσουν ένα υπερτιμημένο εξαμησαρι.
Η απλή παρουσία μου στο κλαμπ καταστρέφει το 90% του ανταγωνισμού.Τραβανε πουτσότριχες με αυτά που συμβαίνουν.Ιταλοι,Ισπανοί,Τούρκοι,Άραβες απλά διαλύονται.Απεραντη μανία.

D

dude901123

Επισκέπτης
Το θέμα το πως μια χριστιανή γυναίκα από πρώην USSR επιλέγει τόσο εύκολα να παντρευτεί έναν Τούρκο οφείλω να πω πως με απασχόλησε ως αντικείμενο, κυρίως με προβλημάτισε, και ειδικά όταν γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε Πολωνέζες, Ρωσίδες, Ουκρανές. Είναι θέμα οικονομικό, μορφωτικό, κοινωνικό? Προφανώς όλα τα παραπάνω. Και ενώ θα περίμενε κανείς με βάση αυτή τη σκέψη οι Ουκρανές να βρίσκονται στην πρώτη θέση..  βλέπουμε πως οι Ρωσίδες, με σαφώς καλύτερους μισθούς και οικονομία σε σχέση με τον οικονομικό πάτο που λέγεται Ουκρανία, αγαπούν στατιστικά περισσότερο τον τούρκικο πέουλα και βρίσκονται στην πρώτη θέση όπως αναφέρει το άρθρο που αναφέρεται στην Alanya, μια πόλη στα παράλια της Τουρκίας.
Σύμφωνα και με το άρθρο που βρήκα λοιπόν από μια γρήγορη ματιά μόλις τώρα στο διαδύκτιο οι Ουκρανές, σε σχέση με τις Ρωσίδες, αντιστέκονται σε γάμους με Τούρκους ή έστω τα ποσοστά είναι μικρότερα παρά την οικονομική ανέχειά τους σε σχέση με τις Ρωσίδες

Από όπου το παρακάτω απόσπασμα
Local records also revealed that in Alanya, a popular tourist destination in Turkey's southern province of Antalya, 314 women from 39 different countries have chosen Turkish men as their husbands. In 2014, out of 314 marriages in Alanya, Turkish men tied the knot with 67 brides who are Russian nationals, followed by 56 German and 22 Ukrainian women.

Επίσης από προσωπική εμπειρία στο τελευταίο μου ταξίδι στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Khmelniskiy, παρά το γεγονός πως οι Τούρκοι έχουν πάρει ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής οικονομίας μέσω του εμπορίου, όταν πήγαμε σε μια Disco κατακλυσμένη από Τούρκους μπορούσες εύκολα να παρατηρήσεις ότι οι διαθέσιμες γυναίκες για αυτούς ήταν οι 'ειδικές' γυναίκες +15/+20 κιλά minimum από το φυσιολογικό. Αυτές που μπαίνουν στην κατηγορία 1,2 άντε 2,5 στην κλίμακα ομορφιάς. Δηλαδή ψωνίζουν από τα σκουπίδια. Και αυτό λίγο με έκανε να χαρώ και να αναθαρρήσω σκεπτόμενος ότι εμείς που δεν ζούμε εκεί μπορούμε και είμαστε μόλις για λίγα βράδια στη Disco τους έχουμε πιο όμορφες γυναίκες από το τα Τουρκοτραπέζια γύρω μας, και ας νιώθαμε έξω από τα νερά μας.

¨

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom