Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Απο τα μέλη το 80% ενδιαφέρονται ουσιαστικά για σπονσοριλικι και όχι για σχέση,σοβαρή σχέση,ψευτοσχεση ή γάμο.
Για σοβαρό σπονσοριλικι απαιτούνται 500 ευρώ διαθέσιμα τη μέρα για δύναμη πυρός.Αλλιώς μην το σκέφτεστε καν.Μιλάμε πάντα για οχταρια,εννιαρια.
Βεβαια υπάρχουν και οι λύσεις με τα πλαστά πεντακοσαρικα και τα άδεια κουτιά iPhone με άριστα αποτελέσματα.
Καταλαβες καθόλου όσους λένε πως έχουν επιτυχίες στη νύχτα του Κιέβου και λένε πως θα έχουν τραπέζια με γκομενάκια ενώ παράλληλα κατηγορούν εςένα,με ποιο τρόπο το πετυχαίνουν?
Το μόνο που βλέπω σαν απάντηση είναι το "έλα να δεις τι κυκλοφορώ" και γενικές πληροφορίες που έχουμε γράψει πολλές φορές και αναλύσει!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με είδες live,ξέρεις τι κυκλοφορώ.
Φαντάσου στο Κίεβο κυκλοφορώ δυο τέτοιες κάθε μέρα και κάθε μέρα βγάζω καινούργια.Είναι fool proof.
Λέω εδω τα πάντα για το σύστημα,ποσταρω φωτο απο τις γκομενες πριν και μετα,δείχνω τους πυραυλους και παρόλα αυτά δεν πειθονται.
Μιλάμε για άρνηση της πραγματικότητας.
Και να λέει ο άλλος εγώ πετυχαίνω το ίδιο με πλαστά ευρώ,τι τα θέλω τα αληθινά,να τραβάς τα βυζιά σου δηλαδή.
Μου φαίνεται θα σκάσω αυτή τη φορά Colorado με δύο διμετρες,θα ψαρωσουν όλοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΣΩΣΤΟΣ όπως πάντα! Γιατί αν κάτσουμε να ψάξουμε ποιο πίσω θα αλλάξει πάλι η χρονιά!
Να κάτσεις να ψάξεις!Εδώ μέσω της ανάλυσης βγαίνουν πολύ μεγαλύτερα νοήματα απο τις απλές περιγραφικές πληροφορίες!Αν θες να πας πρόβατο στη σφαγή περίμενε να σου πετάξει ο πρώτος τυχαίος τα ονόματα των μαγαζιών και το κλασικό πως έχει μουνάρες παντού!Αν δεν διαβάσεις Κμαν σε πρώτη φάση και μετά εμπειρίες μελών που πήγαν είναι σίγουρο πως θα φας τα μούτρα σου!Εδώ τα τρώμε και πολλοί που τα έχουμε διαβάσει ΟΛΑ!Ένα ποστ απο τον καθένα δεν σε σώζει..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οσο αφορα λοιπον τις διαφορες σημερα

οπως τα λες στο τελος

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΕΣ                                ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ

πιο  συντηρηση                              πιο εξαλες

πιο ευκολες να μιλησουν                    πιο ευκολες να πηδηχθουν

πιο καλες για οικογενεια                    ξεχνας την οικογενεια

πιο μορφωμενες                              πιο χωριατισες

πιο ομορφες                                  πιο ξεκωλα

διαλεγεις και περνεις

Μινσκ                                              κιεβο

πιο ακριβο                                          πιο φθηνο

πιο οικογενειακο                                    πιο αχαρο

πιο σοβιετικο                                      πιο μοντερνο

πιο love story                                      πιο Money story

οπως σε ολα τα πραγματα το καλυτερο και το χειροτερο ειναι σχετικο

Για σενα φιλε kman νομιζω οτι το Kiev σου ταιριαζει πιο πολυ.

Για οποιον θελει Love story το μινσκ ειναι καλυτερο..

Τελος για τους μεγαλους παιχτες στο μινσκ μπορουν ακομα και σημερα να βαρεσουν 8αρι 9 αρι τσαμπα αλλα το τονιζω
μονο για τους μεγαλους παικτες...Στο κιεβο πανω απο 7 ειναι αδυνατον χωρις δωρα και λεφτα...
Ειναι πιο ρετρο και πιο συντηρητικο το Minsk.Το κιεβο ειναι πιο μοντερνο και πιο σεξυ...
Αρα ο καθενας διαλεγει και παιρνει..
Οσο αφορα εμενα για παλια το μινσκ δεν συγκρινετε με τιποτα ετη φωτος απο τα υπολοιπα

Για σημερα προτεινω κιεβο γιατι εχει απευθειας πτηση η γκομενα την φερνεις μετα χωρις βιζα στην ελλαδα ενω στο μινσκ δεν ισχυει τιποτα απο τα 2 και ειναι και 30% φθηνοτερα...

Αρα κιεβ χειμωνα εκει και καλοκαιρι κατεβαζεις τις γκομενες για τα ελληνικα νησια

Καλοκαιρι προτεινω Οδησο με αυτοκινητο με στοχο βεβαια κυριως αυτες που ερχονται η απο χωρια η απο λευκορωσια...Και εκει για γρηγορους και εμπειρους παικτες που ξερουν τι κανουν..Οι λοιποι μονο με λεφτα

Να δωσω και ενα τιπ με καλο αυτοκινητο στα στενα της πολης κανεις θαυματα αν ειναι και cabrio δε πηδανε μεσα απο μονες τους..

Αν ομως θελεις ερωτες εχεις χρονο και χρημα τοτε μινσκ

οτι θελετε διαλεγετε γιατι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

Καλα βαρεματα σε ολους
Που βοηθάει ένα τέτοιο ποστ έναν ερωτοτουρίστα πχ!Γενικόλογα για εντυπωσιασμό !Λέει μαγαζιά, τρόπους προσέγγισης , τεχνικές;

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Να κάτσεις να ψάξεις!Εδώ μέσω της ανάλυσης βγαίνουν πολύ μεγαλύτερα νοήματα απο τις απλές περιγραφικές πληροφορίες!Αν θες να πας πρόβατο στη σφαγή περίμενε να σου πετάξει ο πρώτος τυχαίος τα ονόματα των μαγαζιών και το κλασικό πως έχει μουνάρες παντού!Αν δεν διαβάσεις Κμαν σε πρώτη φάση και μετά εμπειρίες μελών που πήγαν είναι σίγουρο πως θα φας τα μούτρα σου!Εδώ τα τρώμε και πολλοί που τα έχουμε διαβάσει ΟΛΑ!Ένα ποστ απο τον καθένα δεν σε σώζει..

Κάνω και τίποτα άλλο; :grin: Οι πληροφορίες πάντα βοηθάνε... πχ για τα ταξί. Δεν λέει κανένας ότι διαβάζοντας Glock και εφαρμόζοντας τι κάνει θα φάει και αυτός. Αυτό το ξέρουμε. Αλλά να έχει μια γενική εικόνα καλό είναι. Όσοι διάβασαν τα πρώτα post θα νόμιζαν ότι η παρουσία τους αρκεί και θα πέσουν πάνω τους σαν διψασμένες μόλις πατήσουν το πόδι τους στο Κίεβο. Να όμως που τα χρόνια αλλάζουν και πρέπει να είσαι εσύ προετοιμασμένος να φύγεις νηστικός και ξαλαφρωμένος από τα κεράσματα αν δεν διαβάσεις τα πρόσφατα νέα.   

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με είδες live,ξέρεις τι κυκλοφορώ.
Φαντάσου στο Κίεβο κυκλοφορώ δυο τέτοιες κάθε μέρα και κάθε μέρα βγάζω καινούργια.Είναι fool proof.
Λέω εδω τα πάντα για το σύστημα,ποσταρω φωτο απο τις γκομενες πριν και μετα,δείχνω τους πυραυλους και παρόλα αυτά δεν πειθονται.
Μιλάμε για άρνηση της πραγματικότητας.
Και να λέει ο άλλος εγώ πετυχαίνω το ίδιο με πλαστά ευρώ,τι τα θέλω τα αληθινά,να τραβάς τα βυζιά σου δηλαδή.
Μου φαίνεται θα σκάσω αυτή τη φορά Colorado με δύο διμετρες,θα ψαρωσουν όλοι.
Η δικιά σου πράγματι τάραξε τα νερά του κολοράντο !Μάλιστα μου έλεγε υπεροπτικά πως όλοι και όλες στην Ελλάδα είναι υπερβολικά κοντοί!
Καλό είναι όμως να μας βάλεις και φωτογραφίες απο το περιοδικό που κάνει φωτογραφίσεις η καινούργια σου ώστε να μην μένει καμιά σκιά στα γραφόμενά σου και κανένας πια να μην μπορεί να αμφισβητήσει τίποτα απο τα γραφόμενά σου!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η δικιά σου πράγματι τάραξε τα νερά του κολοράντο !Μάλιστα μου έλεγε υπεροπτικά πως όλοι και όλες στην Ελλάδα είναι υπερβολικά κοντοί!
Καλό είναι όμως να μας βάλεις και φωτογραφίες απο το περιοδικό που κάνει φωτογραφίσεις η καινούργια σου ώστε να μην μένει καμιά σκιά στα γραφόμενά σου και κανένας πια να μην μπορεί να αμφισβητήσει τίποτα απο τα γραφόμενά σου!

Εννοείται θα της πω να μου στείλει για να βάλω.Μου έλεγε η δικιά μου ότι όλοι στη Ρόδο με φθονουσαν που είχα τέτοια γκομενα αλλα εγώ την έγραφα και κοίταζα άλλες.Οι φίλοι σου θα είχαν κουφαθει.
Για εμένα το να βγάλω μια τέτοια στο Κίεβο είναι υπόθεση δυο ημερων αφού ξέρω το σύστημα.Καπως ήμουνα και τυχερός βέβαια το Μάιο που είχε καλο καιρό και μπορούσα να κάνω day game και άλλα ινσταφακ κτλ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Που βοηθάει ένα τέτοιο ποστ έναν ερωτοτουρίστα πχ!Γενικόλογα για εντυπωσιασμό !Λέει μαγαζιά, τρόπους προσέγγισης , τεχνικές;

Γκλοκ εισαι λαθος. Εχοντας χτισει κιεβο και μινσκ, ενα τετοιο ποστ το κανει
μονο ενας πραγματικος γνωστης. Εξαιρετικο ποστ, απορω πως δεν το αποκρύπτογραφησες... καντην για Μινσκ, ειναι πιο κοντα στο στυλ σου και μπορω να σε βοηθησω πολυ καλα. Απτο 2011 5 ταξιδια με διαμονες μηνα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γκλοκ εισαι λαθος. Εχοντας χτισει κιεβο και μινσκ, ενα τετοιο ποστ το κανει
μονο ενας πραγματικος γνωστης. Εξαιρετικο ποστ, απορω πως δεν το αποκρύπτογραφησες... καντην για Μινσκ, ειναι πιο κοντα στο στυλ σου και μπορω να σε βοηθησω πολυ καλα. Απτο 2011 5 ταξιδια με διαμονες μηνα...
αστα αυτά εσύ γιατί είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή!Χάνεις πολύτιμο χρόνο τώρα!Δες τι σου έγραψα στο νήμα για Βουκουρέστι!Θα ήθελα πολύ να είμαι εκει Τώρα!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Τύπε target εδώ και καιρό είχα ποσταρει στο νήμα για Λευκορωσία. Ενδιαφέρομαι πολύ για Μινσκ αν και με λίγο ονλαιν καμάκι μέσω μπαντου βλέπω ότι πολύ λίγες  ανταποκρίνονται και δεν μιλάνε αγγλικά σε βαθμό ούτε απλής συνεννόησης.
Περιμένουμε τα φώτα σου στο σχετικό νήμα λοιπόν.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τύπε target εδώ και καιρό είχα ποσταρει στο νήμα για Λευκορωσία. Ενδιαφέρομαι πολύ για Μινσκ αν και με λίγο ονλαιν καμάκι μέσω μπαντου βλέπω ότι πολύ λίγες  ανταποκρίνονται και δεν μιλάνε αγγλικά σε βαθμό ούτε απλής συνεννόησης.
Περιμένουμε τα φώτα σου στο σχετικό νήμα λοιπόν.

Άρχισα να γράφω αλλά νέκρωσε... μπαντου επαιζε πολυ ρε λευκορωσια, γιατι ετσι; θλιβομαι ειλικρινα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Clock επειδη βλεπω πλεον οτι σκοπιμα κινησε μονιμως εναντιον μου δεν ξανασχολουμε μαζι σου...

Οχι για αλλο λογο γιατι δεν αξιζει να χανω χρονο με την παρτυ σου...Τουλαχιστον με τον κμαν διασκεδαζω και θα ειναι και καλη παρεα εσυ δεν κανεις

Εγω σημερα παλι ειμουν στην νυχτερινη αθηνα με 5 μουνακια την τριτη ερχονται αλλα 2 και την αλλη εβδομαδα αλλα 2...οι 2-3 που με ξερουν εδω  τις ξερουν και θα τις δουν και απο κοντα...Εσυ οτι και να λες αυτη ειναι η πραγματικοτητα..Σκεψου τι κανω στο κιεβο...
Τωρα αμα με λες επιδειξιομανη εχεις απολυτο δικιο...Γιαυτο δεν εγραφα 12 χρονια γιατι ειμαι...
Εχασα πασα ιδεα στα προυγουμενα μηνυματα τωρα σχολιαζω για τελευταια φορα τα μηνυματα σου..
Και να θυμασαι οτι και να λες η πραγματικοτητα ειναι πραγματικοτητα και δεν αλλαζει και οσα και να γραψεις εναντιον μου τα ιδια εκανα κανω και θα κανω οποτε συνεχισε μονος σου τον κατηφορο απο εμενα εχεις ενα μεγαλο χ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Κριμα παιδια γιατι γραφετε και οι 2 καλα. Κοιταξτε να τα βρειτε, δεν περισσευει κανεις. Εχουμε μεγαλο θεμα.. οι καριολες γινονται ολο κ πιο δυνατες και ειναι φουλ συμμαχια εναντιον μας αν και αλληλομισιουνται κατα βαθος. Δεν περισσευει κανεις, το ξαναλεω. Drag κατεβασες απεξω αθηνα; Θες να μπεις σε περισσοτερες λεπτομερειες; Ευχαριστω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τις πρώτες φορές Ουκρανία δεν τα είχα περάσει καλά. Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος τονίζω πως ο Σπύρος έπεξε μεγάλο ρόλο στο να βρώ τον δρόμο μου εκεί και να πετύχω παρόλο που έιχα διαβάσει τις 600 σελίδες με τις αρλούμπες του kman. Μου έδωσε τις τοπ πλήροφορίες κυρίως για μέρη μέρες και ώρες, που θα φάς πολύ χρόνο να τις βρείς απο μόνος σου.Αν τις βρεις!!!

Οπότε την προτροπή διαβάστε kman αρχικά την θεωρώ εντελώς λάθος.

Γιατι το βασικό είναι να σου γράψει ο άλλος με αντικειμενικότητα τι παιζει με λεφτα η όχι πότε και πού. Όχι να σου μιλάει για instafuck με μοντέλα!!!

Ο χώρος και το timing στο Κίεβο είναι το παν. Είναι μια λεπτή κλωστή ανάμεσα στην επιτυχιά απο την αποτυχία.

Οπότε όσοι αποτύχατε Ουκρανία σκεφτείτε μήπως είχατε λάθος Δάσκαλο/Καθοδηγητή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Τόσα κουλά έχουν γραφτεί ρε συ,αυτό το post που παρέθεσες ήταν καλό και χρήσιμο.
Επισης δείχνει άτομο που κατέχει.
Έχει κάνει και ένα άλλο post με ηλικιες/ποσοστά/μαυρες/γκρι/ασπρες
που εδειξε ότι κατέχει.

Όσο για επίδειξη,όλοι ξεφεύγουμε λιγάκι.
Τώρα που ξαναβλεπω τι postαρα χθες δε χρειαζονταν τα screenshot και οι φανφάρες.
Έπρεπε απλά να γράψω "Με το Tinder βγαίνει άκρη με καλά τεμάχια"
και όποιος με πίστευε έχει καλώς..

Απλά με εκνεύρισε αυτό περί "Στο Tinder ζητάνε όλες λεφτά" και ότι "τα dating apps είναι χάσιμο χρόνου".

Αφου λοιπόν μιλάμε για Κίεβο και στα πλαισια της πληροφορησης,τα dating apps λειτουργουν.Tinder πιο νεες που ξέρουν και Αγγλικά,Badoo πιο μεγαλες και λίγο βλαχομπαρόκ,το δεύτερο δεν το χρησιμοποιώ σε Σλαβικες χώρες για αυτό το λόγο.
Επίσης μιλάνε και έχουν διάθεση συνάντησης,τα shittests μέσα στο πρόγραμμα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βαλκάνιε αυτά με το Tinder Κίεβο τα γράφουμε εδώ και 100 σελίδες..Πέφτουν στην αρχή να σε φάνε πως λές μαλακίες και μετα ξέρεις τι κάνουν? Κάνουν αυτό που έχεις πεί βλεπουν ότι λειτουργεί αλλά δεν ποστάρουν είχες δίκιο να βοηθήσουν τον κόσμο..Το κάνουν τουμπεκί λόγω εγωισμού (μιλάω γενικά δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα φυσικά).

Αυτό είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα. Ο Ελληνας γουστάρει το παραμύθι. Γουστάρει να τους πείς θα πάς εκεί και θα γαμας μοντέλα με instafuck. Όπως ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια με ένα άρθρο ή θα ξεχρεώσουμε με την περιουσία μου. Θα σε αποθεώσουν!!

Αν τους πείς ξεκίνα απο Tinder αλλά θέλει ΔΟΥΛΕΙΑ, να κάτσεις να γραψεις, να κρατήσεις επικοινωνια, μετα να τις βγάλεις 3 ραντεβού, να να να.. θα σου βρούν κάτι να το μηδενίσουν γιατι αυτό είναι κουραστικό δεν έιναι το παραμύθι που θα στα δώσει όλα στο πίατο.

Το θέμα είναι κάποια στιγμή, άτομα που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ σε γνωσή κουράζονται απο τις ειρωνίες και τις επιθέσεις αποχωρούν και παραμένουμε μετά με τα post κατορθωματα του kman με τις φωτος απο τις πουτάνες ανευ σημασίας και πληροφοριών.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε αυτά με το Tinder Κίεβο τα γράφουμε εδώ και 100 σελίδες..Πέφτουν στην αρχή να σε φάνε πως λές μαλακίες και μετα ξέρεις τι κάνουν? Κάνουν αυτό που έχεις πεί βλεπουν ότι λειτουργεί αλλά δεν ποστάρουν είχες δίκιο να βοηθήσουν τον κόσμο..Το κάνουν τουμπεκί λόγω εγωισμού (μιλάω γενικά δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα φυσικά).

Εγώ νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο.
Όντως έχεις φαει κράξιμο περί Tinder,αλλά όχι επειδη είδαν ότι λειτουργεί.Το αντίθετο.
Είδαν ότι για χ,ψ λόγους δεν λειτουργει γι'αυτους,οπότε δε θα λειτουργεί και για εσένα φιδέμπορα και αν πράγματι λειτουργεί σε σένα να μην σου ξανασηκωθεί ποτέ. :grin:

Οι χ,ψ λόγοι δεν είναι απαραίτητα αποκλειστικα εμφάνισης(εχει και ωραίους που στη δεύτερη ατάκα που θα γράψουν στη γκομενα θα φανε μπλοκ),αλλά κυρίως γιατί δεν αντιλαμβάνονται το μεσο,κάνουν παιδαριωδη λάθη όταν στηνουν το προφίλ,εχουν μη ρεαλιστικες προσδοκίες,κ.λ.π.

Αυτό με τη "δουλειά" επισης που είπες είναι ευρύτερο πρόβλημα.
H φραση no pain no gain πέρασε από την Ελλάδα και δεν ακούμπησε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Έλληνας γουστάρει λαμογια.Θελει να ακούει ότι θα βγάζει οχταρια,εννιαρια με απατεωνιες,υποσχέσεις γάμου,ψεμματα για την ηλικία,ψέματα για το επάγγελμα,ψέματα για τα εισοδήματα,πλαστά πεντακοσαρικα,ψεύτικα δωρα κτλ.
Εγώ του λέω ότι αυτα δεν παίζουν στο υψηλό επίπεδο,πρέπει να δει την πραγματικότητα κατάματα.Χρειάζεται κασέρι.Χωρίς κασέρι θα τον ποδοπατησουν.
Είναι ο δύσκολος δρόμος να μπεις στον ανταγωνισμό να βγάλεις κασέρι και μετα να χτυπήσεις μουνια.Κανείς δεν έχασε γκομενες κυνηγώντας λεφτά.
Εναλλακτικά θέλει τεράστια προσπάθεια να λιώνεις σολες στην επαρχία.Οποιος νομίζει ότι θα γαμησει αξιολογα επειδή στέλνει μηνύματα σε γκομενες την ώρα που χεζει σπίτι είναι γελασμένος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τωρα αμα με λες επιδειξιομανη εχεις απολυτο δικιο...Γιαυτο δεν εγραφα 12 χρονια γιατι ειμαι...
Εχασα πασα ιδεα στα προυγουμενα μηνυματα τωρα σχολιαζω για τελευταια φορα τα μηνυματα σου..
Και να θυμασαι οτι και να λες η πραγματικοτητα ειναι πραγματικοτητα και δεν αλλαζει και οσα και να γραψεις εναντιον μου τα ιδια εκανα κανω και θα κανω οποτε συνεχισε μονος σου τον κατηφορο απο εμενα εχεις ενα μεγαλο χ.
Τι παραλήρημα είναι αυτό? Σαν γκόμενά κάνεις φίλε.. Λες και σου ζήτησα να με πάρεις μαζί σου ή πασες για να μου ρίξεις Χ?Μόνος σου τα προτείνεις και μόνος σου τα ακυρώνεις!
Μάλλον από τα πολλά μυνήματα με παρακάλια για να βρεις σε κάποιους γκόμενά τα γραφεις αυτά και δεν σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιος μπορεί να μην τα έχει ανάγκη!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Οποιος νομίζει ότι θα γαμησει αξιολογα επειδή στέλνει μηνύματα σε γκομενες την ώρα που χεζει σπίτι είναι γελασμένος.

Οπότε ότι postαρα πριν δύο σελίδες είναι photoshop και είμαι βαθιά γελασμένος  :think:

Το ΠΑΙΓΝΙΟ του Tinder δεν το κατέχεις,δεν τρέχει τίποτα,παίξε τη δική σου μπάλα και μην απαξιώνεις όταν έχω postάρει τόσες φορές ακόμη και διαλόγους Tinder,που κατέληγαν σε διαλογο Whatsapp και συνάντηση.

Το αν είμαι γελασμένος το ξέρει το κωλοσουφρίδι των εικονιζόμενων κορασίδων και το πορτοφόλι μου από το οποίο βγήκαν λεφτά,μόνο για γεύμα/ποτό. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom