Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
DRLOVE νομίζω ότι τα πορνοταξιδια δεν γινονται μόνο για τον άνωθεν λόγο.
Εγώ θεωρώ ότι στις χώρες που συζητάμε κοπέλες με αντικειμενικά όμορφες βρισκονται σε αφθονία και μάλιστα με ταυτόχρονο συνδυασμό δυνατων χαρακτηριστικών που στην βλεπεις σπάνια.

Και εξηγούμαι...
Κοιτα το section ελληνίδες διάσημες.
Εχουμε π.χ.την Σκορδά που απλά εχει ωραία πόδια,αλλά φατσα γάματα.
Έχουμε την Κορινθιου που εχει ένα ζευγάρι βύζους,αλλά προγούλι και χοντρο κότσι στα πόδια.
Έχουμε συνατσακη,μπουλέ και ένα σωρό άβυζες ταπες που μοιάζουν με έφηβες..

Τώρα θα πει κανείς,γουστα ειναι αυτά..
ΟΧΙ,δεν είναι.
Ποιος δεν θα ήθελε π.χ. την Κορινθιου όπως είναι τώρα,αλλά με καλλίγραμμο Σλαβικό ποδι;  

Στην Ελλάδα πέρα από την δικτατορία της πυρφορίας και τις καλομαθημενες ελλεηνίδες,είναι και η μέση εμφανιση των γυναικων χαμηλή.
Όποια ξεφεύγει από τον μέσο όρο,ανάγεται αυτομάτως σε 8άρι-9αρι,κι ας μην έπιανε μία σε Σλαβικό περιβάλλον.

Οπότε και να μου εγγυηθεις Χ αριθμό ελληνίδων το χρόνο,σιγά μην αφήσω τα Σλαβάκια με τα άτριχα ψηλόλιγνα κορμιά και τα ροζ μουνάκια τους.

Συμφωνώ 100%. ΒΠ από Αγ. Πετρούπολη που έλεγες έχεις πληροφορία από nightlife? Έχει κόσμο κάθε μέρα? Ποιά τα μαγαζια που μαζεύουν δυνατές γκόμενες?

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
ποτέ πήγες τελευταία φορά?

Ουκρανία τον Νοέμβριο, αλλά το πλεονέκτημα είναι γενικό, ισχύει για όλη την Αν. Ευρώπη (και τη Δυτική, απλά εκεί έχει χαμηλότερη ποιότητα και πολύ μεγαλύτερα κόστη).

Για Ουκρανία θα πω όμως ότι φθίνει. Όταν είχα πάει Οδησσό το 2011, σταμάταγες όποια ήθελες στο δρόμο και σταματούσαν και σου μίλαγαν. Αυτό δεν γίνεται Κίεβο. Τώρα θα αποκριθεί ένα 30-40%. Αλλά τη νύχτα είναι όλες open. Νομίζω η χειροτέρευση έγινε λόγω των άπειρων τουρκαράβων. Σε όσες μίλαγα κοίταζαν να δούνε αν είμαι Τούρκος. Μία μου είπε ότι οι Τούρκοι το παίζουν Έλληνες και μου έκανε τεστ να δει αν είμαι όντως Έλληνας (παρ' ότι δεν μοιάζω με Τούρκο). Λέω σε μία, καλά, σου μοιάζω με Τούρκο? Μου λέει όχι, αλλά οι πιο πολλοί ξένοι είναι Τούρκοι και δεν το λένε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χρησιμα συμπερασματα ! Απλα δυο παρατηρησεις . Πρωτον δεν ειναι Σλαβες αλλα Λατινο-βλαχο -βαλκανιες :grin:
Δευτερον η αναπτυξη της ρουμανιας ΔΕΝ εχει ελληνικα χαρακτηριστικα. Με 36 % δημοσιο χρεος , λιγοτερο απο 1 % εμπορικο ελλειμα γ ια το 2016, 4,6 δις δολλαρια ξενες επενδυσεις ,και τη χωρα να κανει μεταρρυθμισεις οπως απολυσεις δημοσιων υπαλληλων, η χωρα βρισκεται πολυ μακρια απο το μοντελο αναπτυξης που υπηρχε στην Ελλαδα.
Νομιζω πως αν δε μεσολαβουσαν γεγονοτα οπως ο κομμουνισμος και ο πολεμος της Γιουγκοσλαβιας, η Ελλαδα θα παλευε με την Αλβανια για το ποια θα ηταν η ουραγος των Βαλκανιων.
Ισχύει όπως και η μείωση του ΦΠΑ σε πολύ χαμηλά επίπεδα που είναι το νούμερο ένα αναπτυξιακό μέτρο! Αλλά δεν είδα επενδύσεις σε υποδομές αλλά αντίθετα βλέπω επενδύσεις σε αχρείαστους  Patriot  σε ακριβά αμάξια και διασκέδαση και κάτι μου λέει πως δεν πάει καλά! Προς το παρόν όμως προσφέρει έδαφος για το σκοπό μας!

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
DRLOVE νομίζω ότι τα πορνοταξιδια δεν γινονται μόνο για τον άνωθεν λόγο.
Εγώ θεωρώ ότι στις χώρες που συζητάμε κοπέλες με αντικειμενικά όμορφες βρισκονται σε αφθονία και μάλιστα με ταυτόχρονο συνδυασμό δυνατων χαρακτηριστικών που στην βλεπεις σπάνια.

Και εξηγούμαι...
Κοιτα το section ελληνίδες διάσημες.
Εχουμε π.χ.την Σκορδά που απλά εχει ωραία πόδια,αλλά φατσα γάματα.
Έχουμε την Κορινθιου που εχει ένα ζευγάρι βύζους,αλλά προγούλι και χοντρο κότσι στα πόδια.
Έχουμε συνατσακη,μπουλέ και ένα σωρό άβυζες ταπες που μοιάζουν με έφηβες..

Τώρα θα πει κανείς,γουστα ειναι αυτά..
ΟΧΙ,δεν είναι.
Ποιος δεν θα ήθελε π.χ. την Κορινθιου όπως είναι τώρα,αλλά με καλλίγραμμο Σλαβικό ποδι;  

Στην Ελλάδα πέρα από την δικτατορία της πυρφορίας και τις καλομαθημενες ελλεηνίδες,είναι και η μέση εμφανιση των γυναικων χαμηλή.
Όποια ξεφεύγει από τον μέσο όρο,ανάγεται αυτομάτως σε 8άρι-9αρι,κι ας μην έπιανε μία σε Σλαβικό περιβάλλον.

Οπότε και να μου εγγυηθεις Χ αριθμό ελληνίδων το χρόνο,σιγά μην αφήσω τα Σλαβάκια με τα άτριχα ψηλόλιγνα κορμιά και τα ροζ μουνάκια τους.

Οι μουνοδουλοι τα ριχνουν οπου βρουν ακομα και σε μοναδες
Οι Ελληνιδες κατα κανονα εχουν στενους ωμους και φαρδιες περιφερειες με πεσμενο κωλο ,  δυσκολο να βρεις σωστη συμμετρια σε ωμους - περιφερεια και καλη μεση οπως εχουν οι σλαβες , ειναι θεμα φυλης & γονιδιων  
Τα Ρωσσακια κατα την γνωμη μου τα θεωρω τα καλυτερα αλλα υπαρχουν και τα Κελτακια με σκουροχρωμα δερματα και τα γαλαζια ματια τρελος συνδιασμος εκει να δεις αλογες  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ουκρανία τον Νοέμβριο,Αλλά τη νύχτα είναι όλες open.
Δεν βγάζεις μια φωτογραφία στο περίπου πως είσαι να πάω να κάνω καμιά πλαστική μήπως σου μοιάσω για να ανοίξουν κι εμένα οι πόρτες της προσέγγισης σε όλες?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ότι γράφεις τίμια είναι το μόνο σίγουρο. Ήθελα να σου πω για τις μικρές ότι ξεκαθάρισε η κατάσταση... ξενερώνουν όταν μαθαίνουν ηλικία, όχι ότι δεν γουστάρουν αλλά έχουν κόλλημα. Εκεί δυστυχώς χρειάζεται να πεις ψέματα να κρατήσεις διαφορά <10 χρόνια αν είναι 20 πες 28, αν σε παίρνει. Αν δεν σε παίρνει, πρέπει να ανέβεις ηλικιακά σε στόχους.

Εάν καλό κόλπο: αν η γκόμενα γουστάρει θα σε ρωτήσει πόσο είσαι, εκεί ρωτάς πόσο με κάνεις? από την απάντηση χαράσεις στρατηγική, αν σε κάνει μικρό προχωράς με τα ως ανω. Αν σε κάνει μεγάλο και γκρινιάξει μην μασήσης, γέλα, πες οκ πάρε 10 λεπτά να το ξεπεράσεις.

Μετά βέβαια από κάποια γαμήσια αποκαλύπτεις ηλικία και δεν τρέχει μία ...

Αν απόφασίσεις να δοκιμάσεις τα ως άνω, στείλε και κάνα feedback, απο δίκή μου εμπειρία έχουν δουλέψει πάντως.

Καταλαβαίνω τι λες και η τακτική που παρέθεσες φαινεται ορθολογική.

Δεν είναι ότι δεν το κάνω,γιατί ειμαι ηθικός και οι άλλοι όχι.
Δεν πολυπαλεύω τη διαδικασία και το ενδεχόμενο να γίνω ρόμπα από ένα πιτσιρίκι,πράγμα που έχω δει να γίνεται με άλλους πορνοτουρίστες για χ,ψ αντιστοιχους λόγους.

Εμένα έχει γίνει π.χ.το εξης:
Γευμα,ποτό,φόρτωμα,μπλοκο για αλκοτεστ,δινω δίπλωμα και λέει το μικρό:
"Δείξε μου τη φωτογραφία από το δίπλωμα να δω πως είσαι."
Βλέπει φωτογραφία και ακριβως δίπλα την ημερομηνία γεννησης.
Κάνει την προσθαφαιρεση και διαπιστώνει ότι δεν είσαι late twenties όπως νόμιζε,αλλά early thirties.

Στον Σλαβικό κόσμο αυτό το 3,στην ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο αν μιλάμε για 20χρονα.

Φυσικά δεν κατέβηκε από το αμάξι τρεχοντας,ήρθε και στο σπίτι,ΑΛΛΑ..
Αλλά άλλαξε η μεταξύ μας δυναμική,ανέβηκε η αξία της αυτόματα λόγω νιότης και η γκομενα άρχισε να το σκέφτεται.
Αν το παρασκεφτει το θέμα,χάνεται το Momentum και άντε γεια..

Και άλλα 2-3 τετοια παρομοια μου έχουν συμβεί..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ένας σαραντάρης Ουκρανία είναι παρασαγγας ανώτερος απο τον τριανταρη.Και ο σαρανταπενταρης ρίχνει στα αυτιά το σαραντάρη.
Με τον πενηντάρη είσαι περίπου στα ίδια.
Μιλάμε πάντα σε ό,τι αφορά σπονσορινγκ όχι γαμπρούς και σχεσάκηδες.
Ο μεγαλύτερος εχει μεγαλύτερο στάτους,θεωρείται πιο αξιόπιστος,πιο ώριμος.
Οι Ουκρανες γουστάρουν τη δύναμη,χρήμα και στάτους.
Οι κάτω των 30 είναι πρακτικά αόρατοι,οι τριανταρηδες απλή ενόχληση.Δεν τους προσέχουν οι γκομενες γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.Οι Ουκρανες ενδιαφέρονται για παροχή,σοβαρούς,σοφούς άντρες όπως τους ονομάζουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχω φοβερα νεα απο τον σαλονικιο στην αιγυπτο.εφαγε τελικα το ρωσιδακι.
λεει ειναι τιγκα ρωσιδες και λευκωρωσιδες που πανε να γαμηθουνε
λεει ενας αλλος ρωσος 25 εμφανισημος του ειπε χτες γαμησε 4 !!!φυγαμε για σιαρμ ελ σειχ 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Παν-Αξιοι Μυστες, συνε-χυστε το εργο του!

Διαλογιζομαι πανω στα λογια σας για να ζησω τον παραδεισο!
Ασχετο,
αλλα οσο σκεφτομαι πολιτικους μηχανικους της τιμοσαρα και οδοντιατρους στο νοβισαντ, δακρυζω!!!

ΥΓ. Αυτο το μαμασαν τι ειναι ρε παιδια? ...μπαρ στην πατταγια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εχω φοβερα νεα απο τον σαλονικιο στην αιγυπτο.εφαγε τελικα το ρωσιδακι.
λεει ειναι τιγκα ρωσιδες και λευκωρωσιδες που πανε να γαμηθουνε
λεει ενας αλλος ρωσος 25 εμφανισημος του ειπε χτες γαμησε 4 !!!φυγαμε για σιαρμ ελ σειχ  
Κουμπάρο εκείνη τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 23 Ιουλίου του 2005 είμουν στο Σινά σε διπλανή πόλη! Του τα είπα και του σαλονικιού σου ...
Πρόσεχε τι λες--->

Εγώ λιμπίζομαι τις Ρωσίδες που είναι τώρα Μονακό, Βαρκελώνη,  μαδέιρα και όχι εδώ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ 100%. ΒΠ από Αγ. Πετρούπολη που έλεγες έχεις πληροφορία από nightlife? Έχει κόσμο κάθε μέρα? Ποιά τα μαγαζια που μαζεύουν δυνατές γκόμενες?

Έχω φίλε και κόσμο είχε κάθε μέρα.
Θα γράψω κάποια στιγμή στο αντιστοιχο thread συγκεντρωτικά κάποια πράγματα μιας και είναι το επόμενο μου ταξίδι.

Αγία Πετρούπολη πλεον δεν ασχολουμαι με live γιατί ειναι το μέρος που μπορώ να κάνω αυτό:

dBYvrPk.jpg

FXeMBG4.jpg

XcfQ5Pu.jpg

WPxhyb2.jpg

και μπορώ να σας postάρω και άλλες 20 τόσες  ηλίκιας 23-27,αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Αυτό μονάχα για να μη διαβάζω μαλακιες για πουτάνες στο Tinder που τις γαμούσαν 10 τούρκοι πριν από μενα και θα τις γαμησουν άλλοι 10 μετά.

ΚΑΜΙΑ,ΠΟΤΕ,δεν μου ζήτησε λεφτά,μόνος μου κερνουσα τον πρώτο καφέ/γεύμα γιατί έτσι θέλω εγω και μερικες μάλιστα επέμεναν να πληρώσουμε μισά.

Αλλά είπαμε..
ΟΛΕΣ οι Ρωσίδες είναι πουτάνες. :jerking:

Εκνευρίζομαι,αν ειναι δυνατόν να παρουσιάζουμε τέτοια στρεβλή πραγματικοτητα.
Χώρες με πουτάνες..

Και στο Tinder μου γράφει:"For a few days in St.Petesburg"
Oύτε ψευτικη ηλικια,ούτε New in town,ούτε looking for something serious

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα γράψω κάποια στιγμή στο αντιστοιχο thread συγκεντρωτικά κάποια πράγματα μιας και είναι το επόμενο μου ταξίδι.

Αγία Πετρούπολη πλεον δεν ασχολουμαι με live γιατί ειναι το μέρος που μπορώ να κάνω αυτό:

dBYvrPk.jpg

FXeMBG4.jpg

XcfQ5Pu.jpg

WPxhyb2.jpg

και μπορώ να σας postάρω και άλλες 20 τόσες κατω των ηλίκιας 23-27,αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Αυτό μονάχα για να μη διαβάζω μαλακιες για πουτάνες στο Tinder που τις γαμούσαν 10 τούρκοι πριν από μενα και θα τις γαμησουν άλλοι 10 μετά.

ΚΑΜΙΑ,ΠΟΤΕ,δεν μου ζήτησε λεφτά,μόνος μου κερνουσα τον πρώτο καφέ/γεύμα γιατί έτσι θέλω εγω και μερικες μάλιστα επέμεναν να πληρώσουμε μισά.

Αλλά είπαμε..

Χώρες με πουτάνες..

Και στο Tinder μου γράφει:"For a few days in St.Petesbourg"
Το Τίντερ Δουλεύει σε Άγια Πετρούπολη ! Το έχω τσεκάρει κι εγώ!
Καλή επιτυχία!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος λεει 400 γκομενες πολλες μονες εχει το χοτελ.λεει εγω που δεν καμακωνω γαμησα μια και μια αλλη τσιμπουκι.λεει αν ηταν ο ντερτι εδω δεν θα της προλαμβαινε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
.πριν 6 χρονια που πηγα δεν μου αρεσε καθολου.σεπτεβριος και παντου νεκρα.μολλ δεν ειχε.πηγα ροσι που λεει ο μιτσος 4 ατομα ειχε.στο μετρο κλαμπ πολλες φοιτιτριες και πιτσιρικες που καθε 2 λεπτα φιλιωνταν με αλλον.ηθελαν τσαμπα κοκτειλ 20 ευρο ενω ολοι επιναν μπυρα 1 ευρο.μου εβγαλαν μια γυφτια.που ηρθε ο πορνομεταναστις οδυσσο καμια δεν δεχωταν να την κερασω στο κλαμπ.δεν γουσταρω πετρουπολη,πολη βαρετα.καλυτερα κιεβο και οδυσσο.πολλες πουτανες στο ιτερνετ μεσα δικτιωσης και ολα τα σαιτ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Το Τίντερ Δουλεύει σε Άγια Πετρούπολη ! Το έχω τσεκάρει κι εγώ!
Καλή επιτυχία!!!

Thanks Glock  :hi:

Aυτά τα screenshot είναι από το τελευταιο ταξιδι.
Ότι βλεπεις έχει χτυπηθεί.
Δεν είναι απλά match για να ανεβει ο εγωισμός τους.

Και το πιο κουλό,παρά το a few days in St.Petersburg,
προσπαθουσαν να με φέρουν σε συζήτηση πως θα το έβλεπα να προσπαθουσαμε κάτι από αποσταση ή αν θα μπορουσα να φανταστω να μενω στην Αγία για πάντα.

Από τις εικονιζομενες,Nastya 23 φοιτητρια,Christina 27 με καλη δουλεια,Υulia 25 πωλητρια σαν να λεμε σε Hondos Center.
Ούτε με παιδιά,ουτε "ελαττωματικές",ΟΥΤΕ πουτάνες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Thanks Glock  :hi:

Aυτά τα screenshot είναι από το τελευταιο ταξιδι.
Ότι βλεπεις έχει χτυπηθεί.
Δεν είναι απλά match για να ανεβει ο εγωισμός τους.

Και το πιο κουλό,παρά το a few days in St.Petersburg,
προσπαθουσαν να με φέρουν σε συζήτηση πως θα το έβλεπα να προσπαθουσαμε κάτι από αποσταση ή αν θα μπορουσα να φανταστω να μενω στην Αγία για πάντα.

Από τις εικονιζομενες,Nastya 23 φοιτητρια,Christina 27 με καλη δουλεια,Υulia 25 πωλητρια σαν να λεμε σε Hondos Center.
Ούτε με παιδιά,ουτε "ελαττωματικές",ΟΥΤΕ πουτάνες.

Δε το ηξερες οτι συμφωνα με μερικους " γνωστες"  "ολες οι σλαβες ειναι πουτανες¨"?  :jerking:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εγώ θεωρώ ότι στις χώρες που συζητάμε κοπέλες  αντικειμενικά όμορφες βρισκονται σε αφθονία και μάλιστα με ταυτόχρονο συνδυασμό δυνατων χαρακτηριστικών που στην  Ελλάδα βλεπεις σπάνια.
Oι μονες ελληνιδες διασημες τουλαχιστο που κατεμέ μπορουν να συγκριθουν με ανατολικες (συμφωνα με το δικο μου γουστο τουλαχιστον) ειναι η Ιωαννα Λιλη (οταν ηταν ακομα νεα) και η Ολγα Φαρμάκι.

Αλλες δε ξερω...:S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δε το ηξερες οτι συμφωνα με μερικους " γνωστες"  "ολες οι σλαβες ειναι πουτανες¨"?  :jerking:

Όποιος διαβαζει αυτά τα thread πρεπει να έχει:
A.Kριτική σκέψη
B.Θέληση/δυνατότητα να πάει να δει από μόνος του τι παίζει.

Με φαντάζεσαι να πιστευα το "Όλες οι Ρωσίδες είναι πουτάνες",να άνοιγα Tinder να μου έκανε η Nastya το Superlike,να της απαντούσα με φωτογραφία 100ευρου με ερωτηματικό,να με μπλοκαρε και να έμπαινα μετά εδώ και να έγραφα:

"Ακρίβυνε το σπόνσορινγκ στην Αγία Πετρούπολη,μιας και το βαρέλι μπρεντ,όπως και η φέτα βαρέλι,ανέβηκαν το τελευταίο εξάμηνο.Μόνο με 200 καθαριζεις πλέον Αγία,προσέλθετε μόνο όσοι έχετε 4000 ευρω για ένα ΠΣΚ,εδώ και ο αέρας κοστίζει.Δύσκολες εποχες για βαλκάνιους τσομπάνηδες, " :grin:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Ότι υποστηρίζεις και μόνο τον "δάσκαλο" όπως τον χαρακτηρίζεις λέει απο μόνα του πολλά..

Εγω του kman του έκανα επίθεση επειδη με έβρισε και συνεχίζει να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς απέναντι μου ένω του είπα ανακωχή..

Το υφος και το στυλάκι της ειρωνίας που θα μας υποδείξεις τι να γράψουμε ή όχι δεν γίνεται ανεκτό εδώ. Ο καθένας γράφει ότι πιστέυει (όπως και εσύ) και ας κρίνει ο κοσμος ποιος δίνει πληρορφορίες σωστές ή μη.

Ο μόνος που κανει επιδειξιομανια εδω μεσα ειναι ο kman και κανεις άλλος!!! Ακρίβως τα ανάποδα απο αυτα που λές.
Πήγαινε μέχρι 10 σελίδες πιο πίσω και διάβασε τα ποστ να δεις ποιος άλλος κάνει επίδειξη της οικονομικής του δύναμης που δεν νοιάζει κανέναν απολύτως αναγνώστη.

Όσοι έχετε κάνει ταξίδια και δεν εχετε δώσει τουλάχιστον μία φορα σημαντικές πληροφορίες, μαζεμένες σε ένα ποστ, έχετε καταλάβει λάθος το ρόλο της συμμετοχής σας στα νήματα του εξωτερικού.

Για να τελειώνουμε προτείνω τα εξής νέα νήματα για το Κίεβο με λίγα ποστ που θα έχουν πληροφορίες όπως :
1. Αεροπορικά εισιτήρια, συνάλλαγμα,  μέσα μαζικής μεταφοράς, αξιοθέατα, malls.
2. Προτεινομενες εφαρμογές και dating sites για καμάκι πριν το ταξίδι ώστε να προγραμματίσουν ραντεβού με τις γκομενες και να τις κάνουν να αισθανθούν άνεση και ερωτισμό πριν τις συναντήσουν. Εδώ μπορούν οι μετρ του ονλαιν καμακιου να προτείνουν τεχνικες και εκφράσεις που αρέσουν στις Ουκρανες.
3. Προτεινόμενα sites για να κλείσει καποιος ραντεβού με καλά call girls για όλα τα πορτοφόλια και ειδικά όσοι δεν θέλουν να χάσουν τον χρόνο τους με love tourism και κλασσικά ραντεβού ή έχουν αποτύχει να πηδήξουν κανονικές γκομενες.
4. Προτεινόμενα εστιατόρια, καφέ  για όλα τα πορτοφόλια. Επίσης προτεινόμενα κλαμπ για καμάκι.Προτεινόμενοι ντόπιοι που είναι κοινωνικοί και φιλικοί με τους ξένους, μιλούν αγγλικά και μπορούν να μας βάλουν σε κύκλο με γκομενες. Υπάρχουν ταξιτζήδες μεγάλα αλάνια που ξέρουν και μαγαζιά τρύπες που μαζεύονται ντόπιοι. Υπαρχουν ταρίφες που είναι μεγάλα καμάκια και σε βάζουν στο κόλπο και σε παρέες γυναικων που προσεγγίζουν ή γνωρίζουν.
Αν υπάρχει κάποιο άλλο νημα που πρέπει να δημιουργηθεί με σημαντικές συμβουλές, πληροφορίες ας προταθει.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Αλλά είπαμε..

Χώρες με πουτάνες..

Και στο Tinder μου γράφει:"For a few days in St.Petesburg"

Είμαι σίγουρος ότι θα έχει μεγάλο value.

Για να γίνονται αυτά στο tinder και στο live θα βγάζεις και με πιο ωραία διαδικασία, αν έχει κόσμο.

Πότε προγραμματίζεις να ανέβεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom