Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@flirter λογικά τα αιτήματά σου,αλλά σε τούτο το thread ατύχησες..
Είμαστε πολύ διαφορετικοί σαν χαρακτήρες/συμπεριφορές και δεν θα βγει άκρη.

Π.χ. για τα dating sites που λες,εγω δειχνω ότι λειτουργουν,άλλος λέει οτι είμαστε φιδεμπορες,άλλος λεει ότι όλες εκεί μεσα θέλουν λεφτά.

Άλλος θα σε στειλει με WizzAir προστατεύοντας το πορτοφόλι σου και άλλος θα σου βγάλει budget γάμησέ τα,λες και θα πας στο πριγκηπάτο του Μονακό.

Η γνώμη μου είναι να σκεφτείς ποιους θεωρείς πιο κοντά σε εσένα,το στυλ σου,το budget σου και πάρε πληροφορίες από αυτούς.

Πότε προγραμματίζεις να ανέβεις?

23-29/03

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
Τη σήμερον ημέρα που οι νέες όμορφες γυναίκες  (8+), 20-30, έχουν τους άνδρες στα πόδια τους δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την εμφάνιση σας. Αν έχετε λεφτά και το έχει καταλάβει ήδη από το ντύσιμο σας και τον τρόπο που ξοδεύετε το χρήμα είστε γελασμενοι αν πιστεύετε ότι θα σας θέλει για σοβαρή σχέση για το μυαλό και την εμφάνιση σας και μόνο. Το τονίζω και πάλι. Αναφέρομαι στις γυναίκες με εμφάνιση 8+, οι οποίες σημειωτέον έχουν προσφορές παγκοσμίως ονλαιν και οφλαιν που δεν μπορεί να τις συλλάβει ο νους σας. Ταξίδια σε εξωτικά μέρη, δώρα, προτάσεις επαγγελματικες. Αν οι γυναίκες αυτές έβρισκαν ντόπιους να ικανοποιήσουν τα όνειρα τους (ταξίδια, δωρα, κλπ ανέσεις) σιγά μην ασχολούνταν με τον οποιοδήποτε ξένο για κάτι σοβαρό. Ξέρετε πολύ καλά οι παλιοί γιατί πηδαγατε εύκολα ομορφες βαλκανιες και ανατολικές παλια. Σήμερα όμως ένα μέρος του γυναικείου πληθυσμού των βαλκανικών και ανατολικων χωρών δεν πηδιεται εύκολα από τους περισσότερους. Αλλάξανε οι καιροί και έχουν ανέβει οι απαιτήσεις τόσο ως προς το σε ποιον θα δώσουν το νινι τους όσο και στο ποιον θα παντρευτούν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω έχω γραψει σε ποια μαγαζία να πάτε, ποιες μέρες συγκεκριμένα, που να μέινετε , πως να πάτε απο αεροδρομιο στο διαμέρισμα, πως να μετακινείστε που να φάτε και πως να χτυπήσετε max 6,5 γιατί απο 7 και πάνω όντως θέλουν δωράκια. Έχω γράψει επίσης πια sites δουλέυουν αναλόγως το τι θέλετε να πετύχετε. Πάντα μιλώντας χωρίς λεφτά και για τον μέσο εμφανησιακά συναγωνιστή με μέτριο budget.

Πριν γίνει το ταξίδι θα γραψω ενα μεγάλο επαναληπτικο Post με μαζεμένες τις πληροφορίες.

Απο 7+ να το πω για εκατομμυριοστή φορά είναι δύσκολο στο Κίεβο χωρίς δωράκι ανεξαρτήτως εμφάνισης η στρατηγικής.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τα ειπαμε ολα καφε,μολλ,ντισκο,σαιτ,ταριφες.διαθεσιμους ντοπιους ασε μην το ψαχνεισ
μονο μπελαδες θα βρεις με οπειον μιλα αγγλικα.θα φερνουν την γκομενα τους να σου λενε την φερανε για σενα να κερνας και μετα η γκομενα θα φυγει με τους ιθαγενεις που λεει και ο δασκαλος.
και αυτοι θελουν να γαμησουν σκυλος δεν δινει σε αλλο σκυλι κοκαλο.με διαθεση φιλικοι που μιλανε αγγλικα επικυνδινοι ειναι για οτι παθεις.ταξιτζηδες μην την πατησεις με οσους τασουν γκομενες.ξερουνε αυτοι αλλα καμια φορα γινονται βιαιοι.οταν πας με το καλο μας λες και σε κατατοπιζουμε.οι νορμαλ ουκρανοι δεν εχουν διαθεσιμο χρονο με τουριστες,δουλευουν.βλεπω τωρα ονλινε το κεντρο οδυσσο.δεν εχει ψυχη ενω ειναι καλος καιρος χωρις χιονια και βροχη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Θέλω προσωπική χάρη απο τον φίλο που ξέρει το παιδι που πήγε στο sharm el sheikh να μας δώσει λίγες πληροφορίες για το πιο ξενοδοχειο έμεινε και τι πάιζει με μαγαζιά το βράδυ εκει. Και ποια ειναι καλή περίοδος να παει κάποιος εκεί..Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα απλά για μπανάκια και δουλειά με το λαπτοπ..Αν φυσικά κάτσει και τίποτα δεν θα πούμε όχι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τη σήμερον ημέρα που οι νέες όμορφες γυναίκες  (8+), 20-30, έχουν τους άνδρες στα πόδια τους δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την εμφάνιση σας. Αν έχετε λεφτά και το έχει καταλάβει ήδη από το ντύσιμο σας και τον τρόπο που ξοδεύετε το χρήμα είστε γελασμενοι αν πιστεύετε ότι θα σας θέλει για σοβαρή σχέση για το μυαλό και την εμφάνιση σας και μόνο. Το τονίζω και πάλι. Αναφέρομαι στις γυναίκες με εμφάνιση 8+, οι οποίες σημειωτέον έχουν προσφορές παγκοσμίως ονλαιν και οφλαιν που δεν μπορεί να τις συλλάβει ο νους σας. Ταξίδια σε εξωτικά μέρη, δώρα, προτάσεις επαγγελματικες. Αν οι γυναίκες αυτές έβρισκαν ντόπιους να ικανοποιήσουν τα όνειρα τους (ταξίδια, δωρα, κλπ ανέσεις) σιγά μην ασχολούνταν με τον οποιοδήποτε ξένο για κάτι σοβαρό. Ξέρετε πολύ καλά οι παλιοί γιατί πηδαγατε εύκολα ομορφες βαλκανιες και ανατολικές παλια. Σήμερα όμως ένα μέρος του γυναικείου πληθυσμού των βαλκανικών και ανατολικων χωρών δεν πηδιεται εύκολα από τους περισσότερους. Αλλάξανε οι καιροί και έχουν ανέβει οι απαιτήσεις τόσο ως προς το σε ποιον θα δώσουν το νινι τους όσο και στο ποιον θα παντρευτούν.
ευτυχος που υπαρχουν πουτανες.βασιλης παπακωνσταντινου

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θέλω προσωπική χάρη απο τον φίλο που ξέρει το παιδι που πήγε στο sharm el sheikh να μας δώσει λίγες πληροφορίες για το πιο ξενοδοχειο έμεινε και τι πάιζει με μαγαζιά το βράδυ εκει. Και ποια ειναι καλή περίοδος να παει κάποιος εκεί..Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα απλά για μπανάκια και δουλειά με το λαπτοπ..Αν φυσικά κάτσει και τίποτα δεν θα πούμε όχι.
περιμενω να μου πει.απο πρακτορειο οδυσσο εκλισε να παει απο κιεβο με την yan air

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
@flirter λογικά τα αιτήματά σου,αλλά σε τούτο το thread ατύχησες..
Είμαστε πολύ διαφορετικοί σαν χαρακτήρες/συμπεριφορές και δεν θα βγει άκρη.

Π.χ. για τα dating sites που λες,εγω δειχνω ότι λειτουργουν,άλλος λέει οτι είμαστε φιδεμπορες,άλλος λεει ότι όλες εκεί μεσα θέλουν λεφτά.

Άλλος θα σε στειλει με WizzAir προστατεύοντας το πορτοφόλι σου και άλλος θα σου βγάλει budget γάμησέ τα,λες και θα πας στο πριγκηπάτο του Μονακό.

Η γνώμη μου είναι να σκεφτείς ποιους θεωρείς πιο κοντά σε εσένα,το στυλ σου,το budget σου και πάρε πληροφορίες από αυτούς.

23-29/03
Οι πληροφορίες θα είναι για όλα τα πορτοφόλια Βαλκάνιε. Ο άλλος μπορεί να θέλει να πετάξει από Αθήνα με business class και με καλή εταιρεία, ο άλλος με την φθηνότερη.
Ο λόγος που πρότεινα ξεχωριστά νήματα είναι για να μην χάνονται οι πληροφορίες στις τόσες σελίδες.
Γράφεις εσύ πχ για τα πριβατ στην Πράγα ή ο άλλος για τα γκουρμέ εστιατόρια του Κιέβου που γουστάρουν τα γκομενακια, σπαταλώντας τόσο χρόνο και σιγά σιγά χάνονται αυτές οι πληροφορίες όσο μεγαλώνει το νήμα. Εγώ προτείνω λίγα ποστ, λίγες σελίδες, δυνατότητα update των ποστ μελλοντικά και κλείδωμα των νημάτων όταν ξεπεράσουν πχ τις 10 σελίδες. Σβήσιμο επίσης των άσχετων με το νήμα ποστ.
Δεν ενδιαφέρομαι εγώ μόνο για πληροφορίες. Δεν το κάνω για μένα. Το προτείνω για όλους μας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παντως ειναι φτηνη η ζωη σιαρμ ελ σειχ.περιμενω να μου πει περισοτερα.απο ελλαδα ακριβα ειναι λεει.παλια ειχαμε φτηνα απο κυπρο αλλα εκλισε η αεροπορικη.εγω παντως δεν ρισκαρω λογο τρομοκρατιας.προτιμω γεωργια στο μπατουμι

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
τα ειπαμε ολα καφε,μολλ,ντισκο,σαιτ,ταριφες.διαθεσιμους ντοπιους ασε μην το ψαχνεισ
μονο μπελαδες θα βρεις με οπειον μιλα αγγλικα.θα φερνουν την γκομενα τους να σου λενε την φερανε για σενα να κερνας και μετα η γκομενα θα φυγει με τους ιθαγενεις που λεει και ο δασκαλος.
και αυτοι θελουν να γαμησουν σκυλος δεν δινει σε αλλο σκυλι κοκαλο.με διαθεση φιλικοι που μιλανε αγγλικα επικυνδινοι ειναι για οτι παθεις.ταξιτζηδες μην την πατησεις με οσους τασουν γκομενες.ξερουνε αυτοι αλλα καμια φορα γινονται βιαιοι.οταν πας με το καλο μας λες και σε κατατοπιζουμε.οι νορμαλ ουκρανοι δεν εχουν διαθεσιμο χρονο με τουριστες,δουλευουν.βλεπω τωρα ονλινε το κεντρο οδυσσο.δεν εχει ψυχη ενω ειναι καλος καιρος χωρις χιονια και βροχη.
Χάρη, υπάρχουν και φιλικοί Ουκρανοί. Το βίωσα πέρσι στο Κίεβο. Έκανα αλλαγή χρονιάς σε σπίτι Ουκρανών με Ουκρανες και Ουκρανους χάρη στον Alexander, αλλιώς θα έμενα μόνος ή θα την έβγαζα στην Κριετσατικ μέσα στο κρύο. Ο ταρίφας που πήρα γυρνώντας εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα μου ήταν επίσης πολύ καλός και φιλικος και αλλάξαμε τηλ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
Παιδιά ανοίξτε νήματα για τις πληροφορίες που θέλετε. Όχι πληροφορίες για άλλες πόλεις εδώ. Μένουν τα σχετικά νήματα νεκρά και γεμίζουν με ποστ τα άσχετα. Έχουμε γεμίσει τούτο το νημα με άχρηστα ποστ. Άντε να βρεις πληροφορίες Μπλασκου, Kman2,Dr Love, Slaviani,  Χάρη,λοιπών ουκρανομαχων, μέσα σε τόσες σελίδες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενοω αδεσπωτους ουκρανους στο χρισατικ.οχι γνωστους που ξερω η γνωρισα κυπρο.μοσχα ειχα φιλο ταξιτζη και ταριφα.με επερνε σαουνες,μπανια πουτανες μαζι.αλλα με ουκρανους ταξιτζηδες και ταριφαδες δεν θελω σχεση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω έχω γραψει σε ποια μαγαζία να πάτε, ποιες μέρες συγκεκριμένα, που να μέινετε , πως να πάτε απο αεροδρομιο στο διαμέρισμα, πως να μετακινείστε που να φάτε και πως να χτυπήσετε max 6,5 γιατί απο 7 και πάνω όντως θέλουν δωράκια. Έχω γράψει επίσης πια sites δουλέυουν αναλόγως το τι θέλετε να πετύχετε. Πάντα μιλώντας χωρίς λεφτά και για τον μέσο εμφανησιακά συναγωνιστή με μέτριο budget.

Πριν γίνει το ταξίδι θα γραψω ενα μεγάλο επαναληπτικο Post με μαζεμένες τις πληροφορίες.

Απο 7+ να το πω για εκατομμυριοστή φορά είναι δύσκολο στο Κίεβο χωρίς δωράκι ανεξαρτήτως εμφάνισης η στρατηγικής.

Εγω σας λέω για τις άνω του 7 πώς παίζεται το παιγνιο στο σπονσορινγκ.
Μαγαζιά,κόστη,προϋποθέσεις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
ενοω αδεσπωτους ουκρανους στο χρισατικ.οχι γνωστους που ξερω η γνωρισα κυπρο.μοσχα ειχα φιλο ταξιτζη και ταριφα.με επερνε σαουνες,μπανια πουτανες μαζι.αλλα με ουκρανους ταξιτζηδες και ταριφαδες δεν θελω σχεση.
Εγώ έτυχε και γνώρισα καλούς μέσω ιντερνετ για να μην νιώθω σαν τουρίστας. Το καταλληλότερο σάιτ για αυτό είναι το couchsurfing μακράν. Μουνια ντόπια που είναι εμφάνισης από 5-7 και λίγα 7+ που αν σου κάτσουν τις προσκαλεις και στην χώρα που μένεις. Είναι οι περισσότερες μορφωμένες και κάποιες οικονομικα άνετες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Δεν βγάζεις μια φωτογραφία στο περίπου πως είσαι να πάω να κάνω καμιά πλαστική μήπως σου μοιάσω για να ανοίξουν κι εμένα οι πόρτες της προσέγγισης σε όλες?

Το μόνο που μπορεί να σε κόβει από εμφάνιση, είναι αν είσαι μελαχρινός και μοιάζεις πιο πολύ με Τούρκο. Εγώ στα χρώματα είμαι σα ντόπιος (όχι στα χαρακτηριστικά). Θα ξέρεις ότι είναι νορμάλ να πας πχ. χύμα σε τραπέζι που κάθονται γκόμενες σε καφέ να πιάσεις κουβέντα ή να σταματήσεις γκόμενα στο δρόμο. Αυτά το 2011 Οδησσό δούλευαν 100%. Αν πετύχεις ντόπιο καμάκι, δες πόσο φυσιολογικά αντιδρούν. Όμως τώρα είδα προκατάληψη απέναντι σε ξένους, και νομίζω φταίνε οι Τούρκοάραβες. Όλες χαλάρωναν άμα καταλάβαιναν ότι δεν είμαι Τούρκος. Τους έχει γίνει φοβία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κάθε Τετάρτη έχει coushsurfing meeting στο Κίεβο..Δεν έχει πολλά δυνατά κομμάτια αλλά ειναι σχετικά καλά για να κάνεις κύκλο..Πάντα πηγαίνω και κάνω γνωριμίες εκεί.

Επίσης αν βάλετε την εφαρμογη στο κινητο couchsurfing έχει μια υπηρεσία που λέγεται hangout είναι ποιος είναι διαθέσιμος εκείνη την ώρα να βγείτε για καφέ η ποτό.. Έχω γνωρίσει και απο εκέι αλλά να πω την αλήθεια στα τελευταία δυο ταξίδια ήταν τόσα πολλα τα matches στο Tinder που προτιμούσα να ακολουθω εκει με βάση πως είναι ξεκάθαρο Dating..

Πάντως το παρτάκι της τετάρτης ειναι καλά να πάτε (8 ώρα ξεκιναει) και στην συνέχεια  οπωσδήποτε Shooters που κάθε Τετάρτη έχει lady Nights..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οι πληροφορίες θα είναι για όλα τα πορτοφόλια Βαλκάνιε. Ο άλλος μπορεί να θέλει να πετάξει από Αθήνα με business class και με καλή εταιρεία, ο άλλος με την φθηνότερη.

Ναι,εγω το ξέρω.
Για πες λίγο στο kman το budget σου να δούμε σε ποιο μπουρδέλο του Μεταξουργείου θα σε στειλει.

Τη σήμερον ημέρα που οι νέες όμορφες γυναίκες  (8+), 20-30, έχουν τους άνδρες στα πόδια τους δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την εμφάνιση σας.

Δεν ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση,αλλά όταν μιλάμε π.χ.για Tinder το οποίο είναι 100% εμφάνιση,το οποίο Tinder συνδέεται με το instagram που είναι 200% εμφάνιση,δηλώνοντας μάλιστα ξεκάθαρα περαστικοί και όχι γαμπροί,
το συμπέρασμα είναι ότι η εμφάνιση παραμένει το πιο δυνατό όπλο,εκτός αν κάποιος έχει κάτι άλλο σε υπέρμετρο βαθμό.Ταλέντο,φήμη,ΠΟΛΥ χρήμα.

Επίσης σε αυτές τις χώρες οι πολύ δυνατες εμφανισιακά γκομενες είναι περισσότερες από την προσφορά.

Στην Ελλάδα που οι μουνάρες είναι αναλογικά λίγες,ναι,δίνεται μάχη για πάρτη τους.
Ρωσία,είναι αμέτρητες τουλάχιστον στο 7+,γιατί το 8+ που έγραψες είναι άλλη συζητηση.
Οι μισες στο section "Ελληνίδες διάσημες" για την Ρωσία,δεν είναι ούτε για 6,5

Και κάτι άλλο..
Αυτη την ψευδαίσθηση ότι οι ωραίες γκομενες μας έχουν για εκπληρωτές των υλικων ονείρων τους πότε θα την κόψετε;

Αλλά νομίζω εσύ είσαι που θεωρεις ότι όποια έχει instagram είναι βίζιτα,οπότε πάω πάσο.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Πήγαινε μέχρι 10 σελίδες πιο πίσω και διάβασε τα ποστ να δεις ποιος άλλος κάνει επίδειξη της οικονομικής του δύναμης που δεν νοιάζει κανέναν απολύτως αναγνώστη.

Όσοι έχετε κάνει ταξίδια και δεν εχετε δώσει τουλάχιστον μία φορα σημαντικές πληροφορίες, μαζεμένες σε ένα ποστ, έχετε καταλάβει λάθος το ρόλο της συμμετοχής σας στα νήματα του εξωτερικού.

Για να τελειώνουμε προτείνω τα εξής νέα νήματα για το Κίεβο με λίγα ποστ που θα έχουν πληροφορίες όπως :
1. Αεροπορικά εισιτήρια, συνάλλαγμα,  μέσα μαζικής μεταφοράς, αξιοθέατα, malls.
2. Προτεινομενες εφαρμογές και dating sites για καμάκι πριν το ταξίδι ώστε να προγραμματίσουν ραντεβού με τις γκομενες και να τις κάνουν να αισθανθούν άνεση και ερωτισμό πριν τις συναντήσουν. Εδώ μπορούν οι μετρ του ονλαιν καμακιου να προτείνουν τεχνικες και εκφράσεις που αρέσουν στις Ουκρανες.
3. Προτεινόμενα sites για να κλείσει καποιος ραντεβού με καλά call girls για όλα τα πορτοφόλια και ειδικά όσοι δεν θέλουν να χάσουν τον χρόνο τους με love tourism και κλασσικά ραντεβού ή έχουν αποτύχει να πηδήξουν κανονικές γκομενες.
4. Προτεινόμενα εστιατόρια, καφέ  για όλα τα πορτοφόλια. Επίσης προτεινόμενα κλαμπ για καμάκι.Προτεινόμενοι ντόπιοι που είναι κοινωνικοί και φιλικοί με τους ξένους, μιλούν αγγλικά και μπορούν να μας βάλουν σε κύκλο με γκομενες. Υπάρχουν ταξιτζήδες μεγάλα αλάνια που ξέρουν και μαγαζιά τρύπες που μαζεύονται ντόπιοι. Υπαρχουν ταρίφες που είναι μεγάλα καμάκια και σε βάζουν στο κόλπο και σε παρέες γυναικων που προσεγγίζουν ή γνωρίζουν.
Αν υπάρχει κάποιο άλλο νημα που πρέπει να δημιουργηθεί με σημαντικές συμβουλές, πληροφορίες ας προταθει.

flirter  :hi:
Αυτά θέλουμε και όχι αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία. Να μάθουμε πέντε πράγματα πριν κάποιος πάρει την απόφαση να ανέβει και να δει τα περαιτέρω...
Για όσους έχουν πάει πολλές φορές και τους έχει γίνει καθημερινότητα παρασύρονται σε Post επί Post χωρίς να διαβάζουμε κάτι επί της ουσίας.   

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1

ΣΩΣΤΟΣ όπως πάντα! Γιατί αν κάτσουμε να ψάξουμε ποιο πίσω θα αλλάξει πάλι η χρονιά!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απο τα μέλη το 80% ενδιαφέρονται ουσιαστικά για σπονσοριλικι και όχι για σχέση,σοβαρή σχέση,ψευτοσχεση ή γάμο.
Για σοβαρό σπονσοριλικι απαιτούνται 500 ευρώ διαθέσιμα τη μέρα για δύναμη πυρός.Αλλιώς μην το σκέφτεστε καν.Μιλάμε πάντα για οχταρια,εννιαρια.
Βεβαια υπάρχουν και οι λύσεις με τα πλαστά πεντακοσαρικα και τα άδεια κουτιά iPhone με άριστα αποτελέσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom