Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
@glock

Οχι, θα μου πεις εσυ viber, περιμενω μηνυμα.

Αν πεις: 1) i am here to find a serious girlfriend, 2) i am a freelancer consultant kapoia paparia with stable income per month 3) i am divorced with no kids η i broke up after 5 years of relationship because she cheated on me, περναει το sht test η ειμαστε στη βαση;

Σωστες απαντησεις δεν υπαρχουν αλλα κρατα για μενα μονο το δευτερο
ΤΟ πρωτο δειχνει λιγουρια η και αδυναμια να βρεις στην χωρα σου οποτε ουσιαστικα εννοειται οτι πηγες Ουκρανια γιατι θεωρεις οτι ειναι φτωχες και θα γαμησεις
ΤΟ τριτο που λες divorced δειχνει οτι απετυχες ειναι κακο και το οτι σε απατησε δειχνει αδυναμια εκ μερους σου να κρατησεις γυναικα η μπορει να σκεφτει οτι δεν ικανοποιουσες ηρωτικα,οποτε δεν νομιζω οτι ειναι καλη απαντηση

Για μενα η σωστη απαντηση και αυτη που δινω σε οποια χωρα παω ειναι μια απαντηση που να μην ειναι στημενη οπως η ερωτηση
Απαντας με ενα και δυο μαζι

1)2)Thats good question,i am here because my company sent me and to tell u the truth they told me i ll go in London and last moment they change it to here,i really wanted to go to london to tell u the truth as its my dream from small boy,party,good life and rich city.(τα αντιθετα απο τα σκατα της Ουκρανιας δηλαδη λες)But anyway i hope here to find good people

Με ερωτηση αποφευγεις το ν.3
Even though i see things here are little quit and people dont seem open minded why u think thats happen?

Αμα δεν θες να το αποφυγεις
3)About marriage u know i work so hard(φαινεσαι εντιμος μονο που ειπες οτι δουλευεις πληροφορικαριος και σε στελνει η εταιρια σε πολλες χωρες).
And till now i didnt find so much time with so many trips(εχει πολλες φωτο απο χωρες και δειχνε που πηγες σε αυτο το σημειο).
But u never know if the right person comes,it ll happen,i believe such things are written to happen

Ριξε και ενα χαμογελο και αντε γεια

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Με λιγα λογια μην απαντας σε κοφτη ερωτηση με κοφτη απαντηση
Παιχτο τρελα

Εγω πλεον που ξερω και καλο photoshop θα ετοιμασω φωτο μου σε πολλες χωρες
Με λιγο μπλα μπλα οτι η εταιρια σε στελνει σε πελατες σε ολη την Γη και με φωτο απο εξωτικα μερη θα χυσει η μουνα τους

Καθε γυναικα θελει λεφτα η καποιον που ταξιδευει

Αν εχεις και τα δυο τοτε σε ηλικιες εως 30 30+ εχεις θερισει

Αλλα προσοχη ταξιδια για δουλεια,οχι ταξιδια για σεξοτουρισμο

Πχ καλες χωρες να εχεις φωτο εστω και με photoshop ειναι Αυστραλια,Καναδα πες οτι οταν ησουν ΠΕρου πηγες στο machu piccu κτλπ

Πες δηλαδη οτι κανενας αλλος δεν παιζει να εχει πει

Το να αναφερεις οτι πηγες για girlfriend η γαμο το λενε αλλοι 1000 το να πεις οτι σε στειλανε απ την εταιρια και οτι εχεις ξενερωσει και απο γιατι πας μονο Λονδινα και ΠΑρισια δεν το λεει κανεις

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Καθε γυναικα θελει να νιωσει ξεχωριστη,ολες οσες γνωρισα απ οποια χωρα και να τανε..ΕΙναι στην γυναικεια φυση.

Ετσι και Ουκρανια ποιος λεει οτι πηγε εκει για να τον χωσει τοτε αυτη νιωθει σαν ακομα μια "πουτανα" η μια "ευκολη" στην καλυτερη.

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γαμησεις μπορει καποια να θελει ακομα η και να πηδιεται με απελπεισμενους τουριστες αλλα το να μπεις σε αυτη την κατηγορια θα σε περιορισει και θα σε βαλει αντιμετωπο με Τουρκους,Αραβες,μουσλιμια και αποτυχημενους Αγγλους που σκανε Ουκρανια με το επιδομα ανεργιας.

Ουτως η αλλιως αυτη η κατηγορια απαρτιζεται απο το 90% των τουριστων οποτε να και ενας ακομα λογος να ξεφυγεις.

Πρεπει δηλαδη να το παιξεις διαφορετικα,τους κανεις χαρη που εισαι εκει,πας Λονδινα και Παρισια και αμα το φερει και η κουβεντα πετας και οτι στην εταιρια που σαι σου δινουν εισητηρια για την οικογενεια σου αλλα δεν τσεκαρουν τα ονοματα γιατι τα βγαζεις εσυ και οτι εχεις φτιαξει πολλους φιλους προσεχε φιλους πες οχι φιλες σε ταξιδια.
Ετσι αυτη θα υγρανθει και θα σου πει αμα θα την πας κανα ταξιδι και εσυ πες αμα εισαι καλη κοπελα ναι,εχω βαρεθει να μου ζητανε τοσες ταξιδια χωρις να το αξιζουν

Με ολα τα παραπανω φαινεσαι large οχι μουνοζητιανος

Ολα αυτα που λεω και γραφω ειναι δοκιμασμενα

Μια καλη μεθοδος ειναι να μιλας μονος σου απεναντι σε ενα καθρεφτη και να χαμογελας οταν μιλας και να κοιτας τις κινησεις των χεριων σου και του σωματος σου.
Κανε λιγες κινησεις και ουσιαστικες

Δες βιντεακια απ επιχειρηματιες και τυπους πετυχημενους και αντεγραψε κινησεις ειτε του σωματος ειτε του κεφαλιου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πολυ αψογο το παραμυθι Πανο  :hi:

σωστα επιχειρηματα

και αριστα στημενο το εργο

ευγε  :hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτός ο koble τι θεός είναι? Πόσοι χαμένοι ποιητές που η ανθρωπότητα δεν θα ανακαλύψει το έργο τους αλλά θα αναλλωθούν απλά σε πορνο-forum?

Το post με τον Λιμενικό πρόκειται για λογοτεχνικό αριστούργημα. Κάθε λέξη με νόημα.

Πες μας για σένα ποιητή.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτός ο koble τι θεός είναι? Πόσοι χαμένοι ποιητές που η ανθρωπότητα δεν θα ανακαλύψει το έργο τους αλλά θα αναλλωθούν απλά σε πορνο-forum?

Το post με τον Λιμενικό πρόκειται για λογοτεχνικό αριστούργημα. Κάθε λέξη με νόημα.

Πες μας για σένα ποιητή.

και εγω βλεπω οτι γραφει ωραια ο τυπος

γι' αυτο σε καθε ποστ του κανω like

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Έλα,εγω το έγραψα και ισχύει για όλη την Ευρώπη. Όντως η πλειοψηφία ψάχνεται για σχέση
mindfuck...Βασική γυναικεία ψυχολογία..
Το ότι πλέον γυναίκες με ισχύ,φήμη,πλουτο,κ.λ.π. επιλέγουν ανοιχτά νέους/εμφανίσιμους άντρες να της πηδάνε και όχι μπαρμπάδια,μάλλον και αυτό ειναι της φαντασίας μας.
Όχι γιατί γουστάρουν αυτό που βλέπουν,όπως ακριβως κάνουμε και εμείς και ψάχνουν κάποιον να τους πετάξει τα μάτια έξω.Όχι,η εμφάνιση,αν γυμνάζεσαι,αν ντύνεσαι καλα, δεν μετράει καθόλου.Μόνο τα λεφτά..
Και οι κλασσικες πλέον ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Όλες οι Σλάβες είναι πουτάνες,όλες οι ελληνίδες καργιόλες,όσες έχουν instagram βίζιτες και πάει λεγοντας..
απλά εύχομαι ειδικά οι 20άρηδες-30άρηδες να μη διαβάζουν για χορηγίες και μαλακίες..
Παναξιε βαλκανιε εκτελεστη, το ηξερα οτι το ειπες εσυ αλλα δεν ηθελα να σε...εκθεσω! το κρατησα σαν ινφο, γιατι εισαι εσυ επικαιρος με αυτο το μεσον. 
Αυτο για τους μικρους νομιζω λεει και ο χαρρης, οι πιο νεοι τις γαμανε ολες στην ουκρανια (εστω και με σπορτεξ η αρωμα βρωμεξ). Αρα δεν ειναι κακο οι μεγαλητεροι να γαμησουν τις μικροτερες, μπαι ανυ μινς!
Ποιος θα διδαξει στη νεα γεννια το μιντφακ και τις βασικες αρχες προπαγανδας η ηλεκτρονικου πολεμου? Εσυ ειχες γερα αντισωματα, οι νεοι ας μελετησουν, ας ζητησουν βοηθεια <τωρα βλεπω δινουν βοηθεια για το ονλαιν> και να δωσουν μαχες οπου τους περνει ειτε σε πριβατ απαρτμαντ η ερασμους καουτς τιντερ.
Το ιδιο και για τον μεσο 30αρι πορνοτουριστα (λοου μπατζετ) της κρισης, αν μπορεσει ας ζησει το λαβ στορι, περνοντας μια μικρη ρεβανς απο τα οπου γης σκατολακια που πριν το φ/μπουκ τον θεωρουσαν...μλκ, εστω και ας ειναι (ρομαντικο σπονσορινκ σε 5*χωστελ).
Καλα δεν ειναι ολες πορνες, αλλα εγω δεν θα σε βαλλω να ορκιστεις με το χερι στη φωτια.

Πρεπει να διαλογιστω τα σημερινα λογια του δοκτοροςΛαβ για το ελευθερο σε σχεση με το κμανικο κοστος, αναλογικα και ποια η σχεση με το χρονο, ανα περιπτωση και το χωρο, ανα πολη η χωρα.Ομμμ.

υγ. οι νεοι σε ηλικια εδω μεσα, πρεπει να δωσουν βαρος σε ολα τα τιπς που πετας. βαλκανια ε-σο-ες.
υγ (ασχετο εδω¨, αυτη η παυλινκα, τι σου εχει κανει? δεν ιδρωνει την φανελα?)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Κανε και πες πραγματα που ουτε θα πιστευεις οτι τα πες.
Καλυτερα να πεις ενα πολυ μεγαλο ψεμα που μπορεις να υποστηριξεις παρα πολλα μικρα.
Φτιαξε μια ιστορια και τελειοποιησε την μην λες διαφορετικες ιστοριες σε καθε μια γιατι θα ειναι αδουλευτες
Μια και καλη με τον καιρο και εξασκηση θα φαινεται για αληθινη

Θα σου πω ενα τιπ
Αγορασε μια χρυση θηκη για iphone(θα σου λεγα χρυσο ρολοι αλλα εκει φαινεται αμα ειναι ψευτικο βεβαια πολυ ακραια περιπτωση να το καταλαβει μια Ουκρανεζα)
Σε καθε ραντεβου να το βγαζεις παντα απ την τσεπη

Οταν θα σε ρωτησει ποσο κανει απαντα με ιστορια οχι με ποσο

Πχ ειχα παει Νεα Υορκη για ενα πολυ μεγαλο πελατη και εστησα ολο το δικτυο σε python 10 μηνες δουλεια εγω και η ομαδα μου γραψαμε 32000 γραμμες (η καμια γλωσσα προγραμματισμου η πες τα δικτυα αμα ξερεις απ αυτα) οταν το παρεδωσα το κοιταζε 5λεπτα χωρις μιλια.
Και εκει που σκεφτομαι εχει πλακα να μην του αρεσει γυριζει και μου λεει its fucking increndible

Με τα πολλα πιασαμε κουβεντα αν και ξερεις παντα ειμαι λιγο ντροπαλος η μαζεμενος γιατι θελω να μαι επαγγελματιας στην δουλεια μου και κοιταζα να φυγω αυτος επεμενε ελα λιγο στο μπαλκονι δεν ειναι η ζωη μονο δουλεια.
Βγηκαμε στον 100οροφο στον προσωπικο του ορανοξυστη και ηπιαμε μυτιες και ουισκι,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις δεν κανω τετοια αλλα το συναισθημα να βρισκομαι τοσο ψηλα να κοιταω την Νεα Υορκη απ πανω με εκανε να νιωσω πολυ ξεχωριστα..Καταλαβα για πρωτη φορα τι σημαινει το Αμερικανικο ονειρο.
Με ρωτησε αμα θα με ενδιεφερε να δουλεψω σε εταιρια Αμερικανικη και για ποσα..ΤΟυ απαντησα οτι το θεμα μου ειναι αμα δεν ξερω αμα θελω να φυγω τελειως απ την Ελλαδα μιας και ειμαι και της οικογενειας.
Μου εγραψε σε ενα χαρτι το ονομα μιας εταιριας(αργοτερα ειδα οτι ειναι κολοσσος που του ανηκει πες και το ονομα εκει) ενα ποσο που δεν στο λεω γιατι οταν το λεω με περνανε για μαλακα που δεν δεχθηκα.
ΒΕβαια του ειπα οτι στην εταιρια που ειμαι ειμαστε ολοι φιλοι απ παλια και ειναι αληθεια αν και ακομα εχω το χαρτι που μου δωσε με τον αριθμο του.

Φευγοντας μου λεει greek guy thats for u και μου δωσε ενα κουτι εγω παιζει να αρνηθικα 10φορες και γιατι νιωθω ασχημα οταν μου δινουν κατι και δν δινω πισω εν τελη το δεχθηκα..

Οταν το ανοιξα μεσα ειχε αυτην την χρυση θηκη και πες εναν μεγαλο αριθμο σε καρατια η πες αυτο το ρολοι αν εχεις ρολοι αλλα θα πρεπει να ναι rolex η αντιστοιχο
Απο τοτε παντα το εχω μαζι μου και παντα οταν το κοιταω σκεφτομαι ποσο εκτιμω την ζωη και οχι τα υλικα αγαθα σκεψου οτι πλεον το εχω βαρεθει αν και ολοι οσοι το βλεπουν δεν ξεκολλανε απ αυτο

Αυτη ειναι μια ιστορια που μου ρθε σε 5λεπτα σκεψου να την δουλεψω σε καθρεφτη τι θα βγει..

Και ολα οσα χρειαζεσαι ειναι μια θηκη η ρολοι (βεβαια θα τα σκασεις χοντρα) αλλα θα το χεις για παντα και για καθε ιστορια και καποια καλα ρουχα με φωτο απ ουρανοξυστες κτλπ

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
ΠΧ μπορεις να προσθετεις πραγματα να αφαιρεις αρκει να μπορεις να το υποστηριξεις

Η να αλλαξεις την ιστορια πχ οτι εκανες μεγαλο project για ενα καζινο στο la και οταν πηγες χαιρετησες και τον τραμπ εκει δειξε κανα photoshop μαζι του η με κανεναν διασημο εν τελει δωσε και λιγα λεφτα σε ειδικο να σου φτιαξει τετοια εικονα θα αποζημιωθεις στην πορεια
Μετα συνεχιζεις ηπιες μυτιες και επαιξες καζινο ολα πληρωμενα δειξε φωτο απ κανα καζινο  ( πχ στην Παρνηθα με κουλοχεριδες η οτι θες καλα ρουχα να φορας) και πες οτι σου φερανε μια κοπελα και το ονομα της ηταν και πες το ονομα καμιας πασιγνωστης πορνοσταρ μετα μπορεις να πεις οτι πινατε κοκες ολο το βραδυ και γινανε οργια με αλλες δυο που και πες ονοματα αλλων δυο πορνοσταρ.
Μετα λες δεν νιωθω περηφανος για αυτα που εκανα η λεω αλλα σκεψου οτι δουλευα και δουλευω 24/24 η δουλεια μου ειναι η ζωη μου και στον ελαχιστο χρονο που εχω απλα κοιμαμαι,για αυτο ζω για αυτα τα ταξιδια οταν παω για δουλεια
Μπορω να εχω λιγο χρονο και αυτος ειναι εδω μαζι σου

Συγκρινε αυτο το κατεβατο ιστοριας με μια μαλακια ΑραβοΤουρκου φθηνομπεκρη με ρουζα απ τα lidl που απανταει κοφτα me doctor η businessman

Ποιο λες να πιστεψει η γκομενα?

Σε γνωστο μου συναδελφο στον χωρο της πληροφορικης...πηρε με την ομαδα του εργο σε μεγαλη πετραιλαικη εταιρια σε ΛΑτινικη χωρα με καλα λεφτα και παει εκει
Ετσι μου ηρθε η ιστορια αυτη

Αντι για L.A και Αμερικη μπορεις να πεις πχ ΚΟλομβια οποτε δεν θες τοση δουλεια σε photoshop και οι φωτο απο την Κολομβια των Βαλκανιων(ΕΛλαδα) φθανει χαχα

ΕΚει μπορεις να μιλας ωρες για τις ωρες που χορευες στην προσωπικη βιλα και το προσωπικο χωριο αυτου που την ειχε εκει εκανες ναρκωτικα που σου φθανανε μες τον λαιμο και χορευες πανω σε κοκες ως τα γονατα,γυναικες πεφτανε με τα μουτρα και δεν ξανασηκονονταν... ολα αυτα καθως η πετραιλαικη που εκανες την δουλεια την ειχανε γνωστοι του Παμπλο Εσκομπαρ και αναβανε χορτο τυλιγμενα σε 500Ευρα
Εκει ενιωσες και λιγο ασχημα σκεφτομαινος την πεινα στον πλανητη αλλα η ζωη δεν ειναι δικαιη τι να κανουμε

Εν τελη κλεινεις την ιστορια..Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως εδω στην Ουκρανια ζειτε καλυτερα χωρις πολλες σκοτουρες και τετοια ρισκα στην ζωη,γιατι πιστεψε με τετοια σκηνικα δεν ξερω αμα μου κανουν καλο νιωθω οτι χανω την ανθρωπια μου και μετατρεπομαι σε ζωο..Τελικα απ αυτα που ειδα σου λεω οτι τα πολλα λεφτα ειναι καταρα ειμαι διατεθιμενος ακομα και να παιρνω τα μισα αν εχω χρονο και τον σωστο ανθρωπο διπλα μου

Και αυτη η ιστορια ειναι του 5λεπτου,φαντασια να υπαρχει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οι μυτιες θελουν να δειχνεις και αναλογο στατους ακριβα κοστουμια,μανικετοκουμπα, ρολοι tissot κ.α.....

ακριβα κοστουμια εχω μανικετοκουμπα εχω ρολοι ακριβο εχω και 1500 ευρω για 5 μερες εχω για το κιεβο

αλλα....

δεν προκειται να φορεσω ακριβο κοστουμι και ρολοι στο κιεβο

διοτι μπορει να βρεθω σε κανενα χαντακι σφαγμενος.... :'(

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ολα αυτα ειναι δουλεμενα και πιανουν καθως κανεις δεν τολμαει να τα πει σκεφτεται ωχ θα με καταλαβει δεν μπορω να τα πω κτλπ και λεει γιατρος και γινεται ρομπα γιατι οταν δει λιγο αιμα λιποθυμαει

ΤΟ καλυτερο που εχεις να πεις ειναι πας σε τετοιες χωρες για δουλειες που εχουν να κανουν με πληροφορικη η ακομα καλυτερα σας δινω βασιλικη πληροφορια να πεις οτι ασχολησε με cryptocurrency market..  
Δειτε εδω αποστηθιστε ονοματα νομισματων και πειτε οτι ταξιδευεται και συναντασται με ανθρωπους της αγορας

Αυτα οι αραβοΤουρκοι ουτε που ξερουν οτι υπαρχουν

Και ολα αυτα σας τα πα και σας τα γραψα τσαμπα...Γιατι οπως εχω ξαναπει δεν ειμαι μονοφαγας

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
οι μυτιες θελουν να δειχνεις και αναλογο στατους ακριβα κοστουμια,μανικετοκουμπα, ρολοι tissot κ.α.....

ακριβα κοστουμια εχω μανικετοκουμπα εχω ρολοι ακριβο εχω και 1500 ευρω για 5 μερες εχω για το κιεβο

αλλα....

δεν προκειται να φορεσω ακριβο κοστουμι και ρολοι στο κιεβο

διοτι μπορει να βρεθω σε κανενα χαντακι σφαγμενος.... :'(

Για αυτο οι ιστοριες μου δειχνουν οτι γινανε μια φορα ωστε να μην φανεις κοκακιας δεν ειναι καλο
Το κανεις γιατι ετυχε αλλα τωρα εισαι καλο παιδι και καταλαβες οτι το νοημα της ζωης δεν ειναι στα παρτι και στις τρελες οποτε δεν αναφερεις πολλλες τετοιες ιστοριες
Μια καλη λες και καποιες πιο απλες καλυτερα το δυνατο σου χαρτι την καλη ιστορια να την πεις με την μια ωστε να σοκαρεις και μετα να ριχνεις τους τονους..

Ισως καλυτερα τοτε χρυση θηκη αμα με ρολοι μπορει να σου φυγει και το χερι,ειπαμε να γαμησουμε αλλα οταν γυρισουμε να μπορουμε ακομα να μιναρουμε

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες μην μου κανετε ολο λαικ! Τα παντα προκυπτουν απο τα θεωρηματα του Δασκαλου.
Αξιοι συνε-χυστες.
Εδω εχει υπερφορτωσει το συστημα! Τετοια τιπς μου θυμιζουν ατομο που με ιστοριες ειχε επιτυχιες, με αλλοδαπες εντος ελλαδος. Τιπ για δωρα, φο μπιζου, ας ειναι καλα η κινα.
Αρχοντες του ονλαιν, της εικονικης πραγματικοτητας εκτος απο Ματσου Πιτσου, αυτα πιανουνε?
παντα ηθελα να πω οτι πηγα για ψαρεμα καρχαρια στη νοτια αφρικη,η οτι ειχε πολλους ρωσσους στις πυραμιδες και εγω πηγα για σαφαρι γαζελας στη κενυα, εκανα πεζοπορια στο Θιβετ η εστω ημουν σε Μκο στο νεπαλ και εννοειται εκανα καθαρισμο στα τσακρα στην ινδια. θαυμαζα τον ταδε ρωσσο ποιητη και θελω να επισκευτω το μνημειο του/σπιτι κτλ, μπορει να μου απαγγελεις μερικους στιχους στα ρωσσικα? κλαιω. -ηρθα στην οδυσσο γιατι ειναι κομματι της ιστοριας μας. θελω να προστατευσω το περιβαλλον, ηρθα να μελετησω τις επιπτωσεις της ραδιενεργειας (μεταλαξη απο προ σε σεμι προ).

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ισως καλυτερα τοτε χρυση θηκη αμα με ρολοι μπορει να σου φυγει και το χερι,ειπαμε να γαμησουμε αλλα οταν γυρισουμε να μπορουμε ακομα να μιναρουμε

το θεμα ειναι οτι το dress code να ειναι μετριο προς το καλο

διοτι μετα θα αρχισουν τα πολλα προβληματα....

διοτι το κιεβο εχει και καποιες περιοχες παγιδες

στην Μοσχα ευννοει καλυτερα το καλο ντυσιμο (κοστουμια, ακριβα ρολογια)

το ιδιο ισχυει και για αγ. πετρουπολη

αλλά για κιεβο καλυτερα να μην το επιχειρησει καποιος.....

διοτι ο κινδυνος καραδωκει εκει που δεν το περιμενεις....

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μυστες μην μου κανετε ολο λαικ! Τα παντα προκυπτουν απο τα θεωρηματα του Δασκαλου.
Αξιοι συνε-χυστες.
Εδω εχει υπερφορτωσει το συστημα! Τετοια τιπς μου θυμιζουν ατομο που με ιστοριες ειχε επιτυχιες, με αλλοδαπες εντος ελλαδος. Τιπ για δωρα, φο μπιζου, ας ειναι καλα η κινα.
Αρχοντες του ονλαιν, της εικονικης πραγματικοτητας εκτος απο Ματσου Πιτσου, αυτα πιανουνε?
παντα ηθελα να πω οτι πηγα για ψαρεμα καρχαρια στη νοτια αφρικη,η οτι ειχε πολλους ρωσσους στις πυραμιδες και εγω πηγα για σαφαρι γαζελας στη κενυα, εκανα πεζοπορια στο Θιβετ η εστω ημουν σε Μκο στο νεπαλ και εννοειται εκανα καθαρισμο στα τσακρα στην ινδια. θαυμαζα τον ταδε ρωσσο ποιητη και θελω να επισκευτω το μνημειο του/σπιτι κτλ, μπορει να μου απαγγελεις μερικους στιχους στα ρωσσικα? κλαιω. -ηρθα στην οδυσσο γιατι ειναι κομματι της ιστοριας μας. θελω να προστατευσω το περιβαλλον, ηρθα να μελετησω τις επιπτωσεις της ραδιενεργειας (μεταλαξη απο προ σε σεμι προ).

Τωρα που πες ποιητη... αμα πεις σε Ισπανιδα οτι ταξιδεψες σε μνημειο ποιητη θα μουσκεψουν τα παντα σε ακτινα της ραδιενεργειας που θα μελετουσες...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τωρα που πες ποιητη... αμα πεις σε Ισπανιδα οτι ταξιδεψες σε μνημειο ποιητη θα μουσκεψουν τα παντα σε ακτινα της ραδιενεργειας που θα μελετουσες...

τωρα που λετε για ισπανιδες

εχει παρει καποιος ισπανιδα;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
το θεμα ειναι οτι το dress code να ειναι μετριο προς το καλο

διοτι μετα θα αρχισουν τα πολλα προβληματα....

διοτι το κιεβο εχει και καποιες περιοχες παγιδες

στην Μοσχα ευννοει καλυτερα το καλο ντυσιμο (κοστουμια, ακριβα ρολογια)

το ιδιο ισχυει και για αγ. πετρουπολη

αλλά για κιεβο καλυτερα να μην το επιχειρησει καποιος.....

διοτι ο κινδυνος καραδωκει εκει που δεν το περιμενεις....

αν καποιος παει π.χ. για παραδειγμα στο night flight club στη Μοσχα πλησιον της κοκκινης πλατειας (teryaska)

απο τις πιο high class και ασφαλης περιοχες της Μοσχας

παιρνει μεγαλο  bonus αν φοραει κοστουμι και γενικα ειναι στυλατος

ενα χρησιμο tip για ρωσια

για ουκρανια μην το επιχειρησετε ουτε στην κρεσατικ

αλλο ρωσια και αλλο ουκρανια να το ξεκαθαρισουμε αυτο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Να δώσω κάποια χρήσιμα tips για όσους θα πάνε στο Κίεβο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ με την Δυναμό Κιέβου στο uefa europa league και δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ την πόλη του Κιέβου.

Καταρχήν με το καλό να φέρετε την πρόκριση

πολλοί που είναι επισκέπτες και μέλη εδώ στο site
καλό είναι να διαβάσουν αυτά που γράφω τώρα διότι θα τους φανούν χρήσιμα.

Επειδή θα έχετε οργανωμένη εκδρομή είτε από την ΠΑΕ είτε με κάποιον σύνδεσμο και οι διανυκτερεύσεις στο Κίεβο θα είναι 1-2 μέρες.

Να ξεχάσετε από τώρα την έννοια του love tourist διότι δεν σας παίρνει ο χρόνος για ραντεβού και πολλές βόλτες 1-2 μέρες πολύ λίγος χρόνος για να παίξει κάποιος μπάλα για να φάει τζάμπα μουνακι.

Θα πάτε κατευθείαν για πληρωμένο σεξ.

Πολλοί διαβάζοντας τα λεγόμενα του kman2 σίγουρα θα έχετε απογοητευτεί παρά πολλοί με τα λεγόμενα του για 5000 ευρώ και άλλες τέτοιες αρλούμπες.

Στην Ουκρανία με ένα νόμισμα που υποβαθμίζεται συνεχώς τον τελευταίο καιρό με την ισοτιμία σύμφωνα με το site της ναυτεμπορικης 14/1/2018 να είναι 1ευρω=34.71 γρίβνα μπορείτε να έχετε φθηνές και καλές λύσεις όσο αφορά τον πληρωμένο ερώτα.

Καλή λύση το να ψωνίσετε γυναίκες call girls είναι τα sites

Τσεκάρετε στα sites το τετραγωνάκι την επιλογή 'Только проверенные''

Για verified photos

Με μέσο όρο τιμές από 40-60 ευρώ την ώρα

Πράγμα που στην Ελλάδα δεν είναι εφικτό να ψωνίσεις
ένα Call girl μ’ αυτά τα χρήματα. Τα φτηνότερα call girls στην Ελλάδα ξεκινούν από 100 ευρώ την ώρα.

Σαν εναλλακτική λύση μετά είναι τα διαμερίσματα στη baseina παίρνετε ένα ταξί να σας πάει εκεί και ψωνίζεται γυναίκες από 1200-1500 γρίβνα την ώρα. Αν θέλετε τις γαμάτε εκεί αν όχι τις παίρνετε στο ξενοδοχείο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Παναξιε βαλκανιε εκτελεστη, το ηξερα οτι το ειπες εσυ αλλα δεν ηθελα να σε...εκθεσω! το κρατησα σαν ινφο, γιατι εισαι εσυ επικαιρος με αυτο το μεσον. 
Αυτο για τους μικρους νομιζω λεει και ο χαρρης, οι πιο νεοι τις γαμανε ολες στην ουκρανια (εστω και με σπορτεξ η αρωμα βρωμεξ). Αρα δεν ειναι κακο οι μεγαλητεροι να γαμησουν τις μικροτερες, μπαι ανυ μινς!
Ποιος θα διδαξει στη νεα γεννια το μιντφακ

Καλημέρα Koble :hi:
Να ξέρεις ότι από το forum μας έχει περάσει και το μέλος ποιητής Tsiboukios,μεγάλη μορφή.

Επισυνάπτω για πάρτη σου mindfuck 25χρονης ελληνίδας τουρίστριας 7+ στην Πράγα

υγ (ασχετο εδω¨, αυτη η παυλινκα, τι σου εχει κανει? δεν ιδρωνει την φανελα?)

Pavlinka Mazlive?
6αράκι που απεχει πολύ απο τις φωτό,butterface της διπλανης πόρτας,σωματάκι που έμεινε στην εφηβεία.
Καλό τσιμπούκι,καλή συμμετοχή και social.
Πολλοι πυρφόροι πινουν νερό στο όνομά της.

τωρα που λετε για ισπανιδες

εχει παρει καποιος ισπανιδα;

Εγώ φίλε,αρκετές.
Εχω ταξιδέψει και πολύ Ισπανία,από τα 20 μου,σχεδον σε κάθε πόλη.
Feria de Abril,Feria de Noviembre,δεν έχω αφήσει γιορτή για γιορτή..

Συνημμένα

• scr.jpg
    scr.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 34

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παππά γενικά ότι γράφεις έιναι αρκετά αξιόπιστο..Και η συμβούλη πως κάποιος που πάει για 2 μέρες χωρίς προετοιμασία να δει μια ομάδα πάει κατευθείαν για πληρωμένο δεν υπάρχει χρόνος και συνθήκες (γήπεδα κ.λ.π) για Love Stories πολύ σημαντική.

Απλά έχω ένσταση προς τα sites που λές. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία του τελευταίου ταξιδιού. Επικοινώνησα πειραματικά με πάνω απο 30 (μπορεί να λέω και λίγες) και στα (proven profiles) και ήταν ΟΛΕΣ fake. Απαντούσε το γραφείο που ανήκουν (αν παρατηρήσεις πολλά τηλέφωνα είναι ίδια) και μου έστελνε μέσω whatsup (viber δεν έχουν τα περισσότερα) τις φωτογραφίες που δεν είχαν καμία σχεση με τις φωτος του site. Οι τιμές ισχύουν όμως. Ακόμα και λιγες να βρείς αληθινές το 95% σου εγγυόμαι πως είναι fake.

Τα έχεις δοκιμάσει αυτά τα sites και βρήκες κανονικές?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom