Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμα το συνεχισεις ετσι τοτε ναι.Ειναι κατι που εχω πει και εγω το να δειχνεις βιντεο η φωτο και να συμπληρωνεις ετσι την κουβεντα ειναι η καλυτερη τακτικη.

Ερευνες εχουν δειξει οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος αντεχει το πολυ μεχρι 20λεπτα ομιλιας συνεχομενα για αυτο παντα θα πρεπει να δειχνεις εικονες βιντεο η να σπας την κουβεντα με το να δειχνεις κατι στην κουβεντα.

It is approximately twenty (20) minutes. In fact it is slightly less, somewhere in the 18-to-20 span, but twenty minutes is a decent and practical rough idea. Some people can hold their attention even longer, but they are outliers. After twenty minutes, no matter how interested we are, our focus is depleted, and will unless corrective action is taken erode steadily until we literally aren’t listening any longer. Now, this does not mean that people will automatically focus for that amount of time. On the contrary, unless carefully guided, people will lose focus after just a few minutes — for instance the aforementioned five.

Ξερετε ποσοι κανουν αυτο το λαθος?Να μιλανε και να κουραζουν την γκομενα..Για αυτο εγω λεω να μελετησει καποιος κινησεις χεριων,να μιλαει σε καθρεφτη να κανει κινησεις με τα χερια και να λεει οτι εχει να πει με τουλαχιστον 2 τροπους αν οχι τρεις

ΤΟ καλυτερο ειναι τρεις
1)Ομιλια
2)Κινηση στον χωρο η χεριων
3)Να δειχνεις και εικονες η βιντεο μεσα στο 20λεπτο σχετικες με το θεμα

Μου ειχε τυχει ραντεβου που η γκομενα κουραζονταν στο 5λεπτο,δεν μου ειχε ξανατυχει τοσο εντονα το φαινομενο αυτο.
Ξερετε πως το καταλαβα?Απαντουσε ασχετα σε καθε ερωτηση πχ της ελεγα στα αγγλικα μια μεγαλη κουβεντα και οταν εφτανα σε ενα ονομα η τοποθεσια ελεγε who is george? η is that place nice?
Αυτα ηταν τελειως ασχετα με την κουβεντα οποτε πηρα γραμμη οτι κουραζεται ευκολα και αλλαξα την κουβεντα σε κατι πιο απλο που καταλαβαινε

Με τις Ουκρανές δεν πρέπει να μιλάς πολύ.Πρέπει να μιλάς λιγότερο από το 20% του χρόνου και το άλλο 80% να μιλάει αυτή.Αυτές βιάζονται να ξεδιπλώσουν το χαρακτήρα τους,τα βίτσια τους,τις απαιτήσεις τους,να δείξουν τι καταπληκτικές είναι,τα μυστικά τους κτλ,πρέπει απλά να προσέχεις τι λένε και να κάνεις παρατηρήσεις.
Οι γκόμενες έχουν πολύ μικρό attention span εκτός και αν η συζήτηση αφορά θέματα που τις ενδιαφέρουν όπως μόδα,διακοπές,τη δουλειά τους,νύχια,κομμώσεις,φίλες,κουτσομπολιά κτλ.Αλλιώς βαριούνται αμέσως.Και πάλι μετά από 3 προτάσεις διασπάται η προσοχή τους για αυτό ποτέ δεν τους λέω πάνω από 3-5 προτάσεις και αυτές είναι για σύντομες ιστορίες,αλλιώς λέω μόνο απλές ερωτήσεις και διαπιστώσεις.
Οι γκόμενες δε θέλουν να σκέφτονται ούτε να δυσκολεύονται.Πρέπει να τα κάνεις όλα εύκολα για αυτές,να νιώθουν άνετα.
Για τις Ουκρανές ο άντρας πρέπει να αποφασίζει και να πληρώνει για όλα και η γυναίκα να αναλαμβάνει τη διασκέδαση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρωσίδα 190 απολαμβάνει Balkan χύσι.

wGv5ab.jpg

Hz7Fu4.jpg

Το βαλκανικό μου χέρι πάνω στα τρυφερά μπούτια της δίμετρης Ρωσίδας.

Yfcowr.jpg

Δίπλα της πριν από ένα χρόνο.Οταν την πρωτογνώρισα στα 24 ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή.

Y7C8cl.jpg

Ρωσία μπορείς να βρεις ανώτερες γκόμενες από Ουκρανία αλλά σαφώς λιγότερες.

Το βαλκανικό μου χέρι εξερευνά γκόμενα από Λβωβ.

0tQrJY.jpg

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα σου πω τι έκανα εγώ για να βγάλω πάνω από εφτάρι τζάμπα.
1.Πηγαινα Λβωφ με λεωφορείο από Κατοβίτσε που είχε φτηνές πτήσεις με Wizzair.
2.Εμενα στο ξενοδοχείο Λβιβ στο κέντρο με 25 ευρώ τη μέρα στα μέσης κατηγορίας δωμάτια
3.Οργωνα κάθε μέρα πλατεία,πανεπιστήμιο,κεντρικά καφέ,στάσεις της μαρσούτκα
4.Πήγαινα τις γκόμενες στο ελληνικό εστιατόριο Zorba(μέχρι που με κάρφωσε ο πούστης σε μία οτι φέρνω και άλλες).
5.Σύχναζα κάθε ΠΣ στα κλαμπ Μιλένιουμ,Πικασό,Μετρό.
6.Πριν πάω είχα κανονίσει 5-10 κοννέ από το μάμπα εκ των οποίων συνήθως οι μισές δεν ήταν στην πόλη όταν ερχόμουνα,άλλες κωλύονταν τελικά συναντούσα 2-3 γκόμενες μέσω ίντερνετ και γαμούσα τη μία.Σε δυο μέρες όμως είχα βρει καινούργιες από το daygame.
Γενικά πρέπει να κάνεις τζόγο.Το ίντερνετ τρώει χρόνο από το daygame,το ίδιο και το nightgame τρώει χρόνο από το daygame.
Πρέπει να έχεις gut instinct τι θα αποδώσει περισσότερο.
Πρέπει να πας Τερνόπιλ ή Λβωφ?Καλύτερα να καλέσεις γκόμενα από το Λουτσκ ή θα σου φάει όλο το χρόνο και θα σε εμποδίζει?Ποιο κλαμπ είναι καλύτερο?Αξίζει να πας γκόμενες στα κλαμπ?Μήπως είναι καλύτερο να πας Κράκωβ αντί για Λβωφ?Πόσες μέρες πρέπει να μείνεις?Ποια εποχή να πας?
Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να ξέρεις τις απαντήσεις.Πρέπει να χτυπήσεις χειρουργικά,τα λάθη πληρώνονται ακριβά.Παλιά δεν ήταν έτσι,όπου και να πήγαινες γαμούσες,τώρα πρέπει να πας ακριβώς στα κατάλληλα μέρη.

οταν θελεις να δωσεις σωστες πληροφοριες δινεις οπως εδω τωρα  :hi:

δεν ξερω μερικες φορες τι σε πιανει και αρχιζεις τα παραληληματα και τις μυθοπλασιες

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
το site sexkiev εχει καλες και εμφανησιμες γκομενες
Οι φωτο από, μιστερχ και μαμασαν,  ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα?
Αν είναι όλες οι Σλάβες πουτάνες ή με "εύκαμπτη ηθική όπως διατείνεσαι εσύ; @Koble στην 689σελ. σου απάντησα για Pavlinka,δεν ξερω αν λέμε την ίδια.
μη βαλεις το χερι σου στην φωτια! @υτη τη καυλινκα λεω,που ητανε στον ιδιο σταυλο με ένα αλογο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οταν θελεις να δωσεις σωστες πληροφοριες δινεις οπως εδω τωρα  :hi:

δεν ξερω μερικες φορες τι σε πιανει και αρχιζεις τα παραληληματα και τις μυθοπλασιες

Αυτό που σου περιγράφω είναι τι έκανα όταν ήμουν  on budget για μέγιστο αποτέλεσμα.Τώρα δε θα το έκανα ποτέ.Γενικά αν έχεις εμπειρία στο τζαμπε το σπονσοριλικι είναι πολύ εύκολο γιατί κάνεις τα ίδια αλλα χρησιμοποιείς τα λεφτά για  boost,επιτάχυνση και ως λιπαντικό.Για να τρέξουν ολα πιο γρήγορα δηλαδή.Χρημα=χρόνος.Είναι καμάκι on steroids,turboκαμακι οταν παίζεις λεφτά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι φωτο από, μιστερχ και μαμασαν,  ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα?

:thumbsup: sure εκει μεγαλη γνωση εχει ο τασο3 θα σου πει που να αποφυγεις τις μπαζομουνες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό που σου περιγράφω είναι τι έκανα όταν ήμουν  on budget για μέγιστο αποτέλεσμα.Τώρα δε θα το έκανα ποτέ.Γενικά αν έχεις εμπειρία στο τζαμπε το σπονσοριλικι είναι πολύ εύκολο γιατί κάνεις τα ίδια αλλα χρησιμοποιείς τα λεφτά για  boost,επιτάχυνση και ως λιπαντικό.Για να τρέξουν ολα πιο γρήγορα δηλαδή.Χρημα=χρόνος.Είναι καμάκι on steroids,turboκαμακι οταν παίζεις λεφτά.

το οτι δεν το κανεις αυτο σημερα οκ το καταλαβαινω αλλα το να σκαω 5000 ευρω ειναι αμιγως ενα παραληρημα μυθοπλασιας

στο κιεβο με μισθους το μηνα 200-250 ευρω και με call girls απο 40-60 ευρω την ωρα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Παιδια το προφιλ κμαν εχει χακαριστει δεν εξηγειται αλλιως με αυτα που γραφει...

Κμαν θελω αποδειξεις οτι εισαι εσυ!!

Δεν μπορω να το πιστεψω!!!

Συνεχισε ετσι και θα ειμαστε ολοι μαζι σου(αν εισαι ο ιδιος...)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Νομίζω έπαιξα καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή στάσης kman.. τελικά ναι, ο τολμών νικά !!  :rockon:

ισως να καθαρισε το μυαλο του απο τα γαμησια που εκανε στο κιεβο και γραφει λογικα και συνετα

οταν αρχισει παλι το χειρογλυκανο οσο καιρό βρισκεται στην γερμανια θα εχουμε παλι τα ιδια ατοπηματα

μπορει και χειροτερα δεν ξερεις :2funny: :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ποτ Πουρι

Στον Σλαβικό κόσμο αυτό το 3,στην ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο αν μιλάμε για 20χρονα...ανέβηκε η αξία της αυτόματα λόγω νιότης και η γκομενα άρχισε να το σκέφτεται.Αν το παρασκεφτει το θέμα,χάνεται το Momentum και άντε γεια..
αμα υπαρχει καμια ασπρη τριχα και προγουλι τι γινεται?...γμστ

Εχω ταξιδέψει και πολύ Ισπανία,από τα 20 μου,σχεδον σε κάθε πόλη.
αυτό ποσοι το εκαναν τοτε? Εγω έναν ξερω. Οι αλλοι με τις ομαδες!

Φίλε Kolbe τι έχεις να πεις για τον τρελογιατρό? Ένα μισομπουκαλο κάτι βότανα και μια καφετζου και όλα ξαφνικά γίνονταν μια μαγική ευθεία ..
Μυστη δεν το κατεχω το θεμα, αλλα χω την εντυπωση εδω πριν 5 χρονια γινονταν σφαγη!

Ναρκωτικό μου....οι πολεμικές τέχνες.... και τις αξίες μου δεν θα τις πουλήσω σε καμία wanna be βίζιτα. Και ας μην γαμάω 9 άρια.
τελεια δικαιολογια και αληθινη, φευγουμε και καμπ σαμπο(α). θα φαμε ξυλο αλλα θα γαμησουμε κιολας.

Πόσοι χαμένοι ποιητές που η ανθρωπότητα δεν θα ανακαλύψει το έργο τους αλλά θα αναλλωθούν απλά σε πορνο-forum?
και που να ηξερες! Μαυρα κορακια, σε γριζες ζωνες, να φανε, ασπρα περιστερακια!Ας μας εμπνεει ο ερωτας!

Τωρα που πες ποιητη... αμα πεις σε Ισπανιδα οτι ταξιδεψες σε μνημειο ποιητη θα μουσκεψουν τα παντα σε ακτινα της ραδιενεργειας που θα μελετουσες...
θα αρχισω να διαβαζω ισπανικη ποιηση κτλ Γκαμπριέλ Γκαρσία, ΟΙ ΘΛΙΜΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,θα πω οτι μελεταω την ισπανικη ποιηση του εμφυλιου...υπο την ρωσσικη επαναστατικη  επιδραση,(οποιος ξερει και λατιν),
φανταζομαι οτι δεν θα ξερουν απο παπλο κοελιο, αυτο θα πιανει για μιλφειγ της δυτ.ευρωπης.θα ζητησω με βουρκωμενα ματια να μου απαγγειλει στιχους του Πουσκιν.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
O roosh εκανε το λάθος να πάει να βγάλει γκόμενα από τα κλαμπς στο Χάρκοβο όπου είνβαι πολύ δύσκολα.Σκέψου ακόμα και εγώ που είμαι έμπειρος και σκάω με πακέτα,στο Χάρκοβο δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στα κλαμπ.Καμία σχέση με Κίεβο.
Χωρίς εμπειρία θες πάνω από μήνα για να βγάλεις γκόμενα από εκεί.

Εγω διαφωνω για το χαρκοβ!
Το χαρκοβ ειναι Ρωσια που σημαινει οτι ο Roosh δεν εχει καμια ελπιδα γιατι οι Ρωσιδες δεν γουσταρουν αραβες κλπ..
ουτε για τον κμαν κανει γιατι δεν εχει μαυρες ζωνες(πολυ λιγες)..
Αν εισαι εμφανισιμος και ξερεις το αθλημα στο χαρκοβ μπορεις να βγαλεις θεομουνο χωρις λεφτα.Οι τιμες ειναι απιστευτα χαμηλες οι γκομενες πιο δυσκολες απο κιεβ αλλα αμα βγαλεις μπορεις να βγαλεις 9αρι που στο κιεβ ειναι αδυνατο χωρις δυνατα πακετα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Θα σου πω τι έκανα εγώ για να βγάλω πάνω από εφτάρι τζάμπα.
1.Πηγαινα Λβωφ με λεωφορείο από Κατοβίτσε που είχε φτηνές πτήσεις με Wizzair.
2.Εμενα στο ξενοδοχείο Λβιβ στο κέντρο με 25 ευρώ τη μέρα στα μέσης κατηγορίας δωμάτια
3.Οργωνα κάθε μέρα πλατεία,πανεπιστήμιο,κεντρικά καφέ,στάσεις της μαρσούτκα
4.Πήγαινα τις γκόμενες στο ελληνικό εστιατόριο Zorba(μέχρι που με κάρφωσε ο πούστης σε μία οτι φέρνω και άλλες).
5.Σύχναζα κάθε ΠΣ στα κλαμπ Μιλένιουμ,Πικασό,Μετρό.
6.Πριν πάω είχα κανονίσει 5-10 κοννέ από το μάμπα εκ των οποίων συνήθως οι μισές δεν ήταν στην πόλη όταν ερχόμουνα,άλλες κωλύονταν τελικά συναντούσα 2-3 γκόμενες μέσω ίντερνετ και γαμούσα τη μία.Σε δυο μέρες όμως είχα βρει καινούργιες από το daygame.
Γενικά πρέπει να κάνεις τζόγο.Το ίντερνετ τρώει χρόνο από το daygame,το ίδιο και το nightgame τρώει χρόνο από το daygame.
Πρέπει να έχεις gut instinct τι θα αποδώσει περισσότερο.
Πρέπει να πας Τερνόπιλ ή Λβωφ?Καλύτερα να καλέσεις γκόμενα από το Λουτσκ ή θα σου φάει όλο το χρόνο και θα σε εμποδίζει?Ποιο κλαμπ είναι καλύτερο?Αξίζει να πας γκόμενες στα κλαμπ?Μήπως είναι καλύτερο να πας Κράκωβ αντί για Λβωφ?Πόσες μέρες πρέπει να μείνεις?Ποια εποχή να πας?
Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να ξέρεις τις απαντήσεις.Πρέπει να χτυπήσεις χειρουργικά,τα λάθη πληρώνονται ακριβά.Παλιά δεν ήταν έτσι,όπου και να πήγαινες γαμούσες,τώρα πρέπει να πας ακριβώς στα κατάλληλα μέρη.
να συμπληρωσω
1)και απο warsaw me ryanair και μετα τρενο και λεωφορειο τσαμπα
2)με 10ευρω/ατομο πλεον
3)ειναι μικρη πολυ και ολα ειναι πολυ κοντα
4)Μεγας λαθος οι ελληνες του εξωτερικου ειναι γενικα πολυ αρνητικοι με τους ελληνες τουριστες
5)το κλαμπ που παιζει πλεον μακραν ειναι το Malevich!!3100m2 ενα απο τα μεγαλυτερα και καλυτερα στην Αν Ευρωπη γενικα!!Στα αλλα μην πατε καν ειναι μηδεν μπροστα του
6)οι πιο ευκολες ειναι απο τις γυρω περιοχες ερχονται και τις γαμας κατευθειαν...(ακους φιλε doctor love...)Ternopil,lutsk,ivano-frankivsk(παμφτωχες)
7)το εχω ξαναπει οσο αντεχεις τα κανεις ολα και ιντερνετ και daykamaki Kai nightclubing ola!!!!
Το λβοβ ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν για οποιον δεν εχει λεφτα.

Ειναι 30% φθηνοτερα απο το κιεβ οι γκομενες ειδικα οι γυρω δεν εχουν οικονομικες απαιτησεις η για την ακριβεια τουλαχιστο 50% λιγοτερες απο τις κιεβιωτισες
ολα ειναι πολυ κοντα δεν χρειαζεσαι ταξι και εχεις και ενα απο τα καλυτερα κλαμπ να παιξεις μπαλα

Μειονεκτηματα
1)λιγοτερο ποσοστο σε αγγλικα
2)καθημερινες δεν εχει κοσμο(δευτ-πεμπ)το βραδυ
3)πιο χαμηλο επιπεδο απο το κιεβ(αλλα μεγαλυτερες πιθανοτητες στα 7+)

ελπιζω να συμπληρωσα τα πολυ σωστα που λεει ο ΚΜΑΝ

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
παμε νεο πινακακι

κιεβο                    λβοβ                    χαρκοβο

πολες επιλογες          λιγοτερες επιλογες        ακομα λιγοτερες επιλογες(γενικα)
τα παντα ακριβοτερα      τσαμπα                      σχεδον τσαμπα
7+θελει δωρα            ψιλοδωρα                        ψιλοδωρα

συμπερασμα

θελεις bon viveurismo και εχεις λεφτα μονο κιεβο
δεν εχεις μια μονο λβοβ(λβιβ στα ουκρανικα)
θελεις γαμο και ελπιδα με 8+ χωρις λεφτα μονο Χαρκοβο (Ρωσικη νοοτροπια)

Ελπιζω να βοηθησα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Θα σας δωσω και μια πληροφορια που δεν ξερω αν εχει ποτε ειπωθει

Το club που εχω δει με το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικες αντρες σε full time (οχι αργα που μενουν μονο γυναικες)ειναι το embargo club sto rostov na donu...
Οποιος εχει ορεξη για περιπετεια ας παει και μετα να μου πει...(το ιμπιζα σε ποσοστο ειναι μηδεν μπροστα του)...
Μετα απο 200+ ταξιδια σας λεω οτι δεν εχω δει ουτε καν στο μπελαρους το 2000 τοσες πολλες μουναρες μονες τους και ποσοστο 10-90%....
καληνυχτα σας και αν πατε εκει προσοχη πολυ στους καυκαυσιους...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
τρομερές οι πληροφορίες σου ... θα ήθελα πολύ να πάω, αλλά πλέον clubbing χωρίς παρέα δεν κάνω, είναι βαρεμάρα.. Αν θέλει κάποιος να ακολουθήσει, πολύ ευχαρίστως.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κρατάω του post του kman που επιτέλους μετά απο χιλλίαδες άκυρα εδωσε πληροφορίες για Λβιβ..

Όταν κάτι είναι καλό το λέμε.

Δεν θέλει τόση αναλύση που λέτε για το παραμύθι..Εγω λέω πάντα το ίδιο και δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ κανένα πρόβλημα.

Αν πάτε να το παίξετε ότι κάνετε high class εργασία θα πρέπει να το υποστηρίξετε και οικονομικά μετά δεν σας συμφέρει.

Η καλύτερη λύση είναι να πείτε πως είστε πληροφορικός και απλά επισκέπτεστε συχνά την Ουκρανία για projects πληροφορικής.. Τέλος αυτό δεν σας κάνει ούτε υπερ-λεφτάδες και ξέρουν πως η πληροφορική είναι global και δικαιολογεί την παρουσία σας εκεί. Ακόμα και στην Ουκρανλια με κινητα μιλάνε και δικτυα έχουν όχι σήματα κανπνου :) :) :)

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Αν σας ρωτάνε γιατί δεν είστε παντρεμένος απαντάτε απλά είναι θέμα τύχης σήμερα να βρείς ένα άνθρωπο να έχετε επικοινωνία και χημεία. Ημουν πολύ κοντα στο να παντρευτω με μια μακροχονια σχεση (οπότε δείχνετε πως έχετε κάνει σοβαρή σχέση) αλλά δυστυχως στο τέλος δεν προχώρησε. Τέλος και εδώ.

Εγω τα παραπάνω έχω πεί σε εκατονταδες γυναικές σε οποιαδήποτε χωρα και ποτέ δεν αντιμετώπισα δυσπιστια η πρόβλημα..Τόσο απλά.
θα δωσω και εγω μια αποψη.Δεν υπαρχει σωστο και λαθος ο καθενας να πει το δικο του στορυ

Οπως ξερετε οι γκομενες τους αρεσει το μυστηριο και το διαφορετικο

1) στο τι δουλεια κανεις προτιμω να αποφυγω την ερωτηση και να της πω 'ειναι πολυ νωρις ακομα να σου πω αν γνωριστουμε καλα θα σου πω ακριβως τι κανω'...Αν δειχνεις δυνατος αυτη η απαντηση σε κανει ακομα δυνατοτερο γιατι η γκομενα φανταζεται χωρις να ξερεις και οσοι εχουν πραγματικα πολλα χρηματα ποτε δεν λενε αμμεσως τι κανουν...
2)Στο δευτερο απανταω σαν τον Dr.love αν εισαι πανω απο 40 προτεινω και το εχω παντρευτει παλαιοτερα και χωρισα αλλα ολα οκ με την πρωην μου απλα δεν ταιριαζαμε και το αφησαμε..Οταν σε αυτες τις χωρες εισαι 40+ και δεν εχεις παντρευτει θεωρουν δεδομενο οτι κατι προβλημα εχεις γιαυτο δεν παντρευεσαι...
3)οσο αφορα τις ελλεινιδες φυσικα λες οτι ειναι καλες και αυτες αλλα επειδη ταξιδευω συνεχεια(παρα πολυ σημαντικο να το πεις ακομα και αν δεν εχεις παει πουθενα)αλλα οι ουκρανεζες ειναι πιο εξωτικες πιο διαφορετικες και θελω το διαφορετικο
4)τελος της λες οτι ειχα πρωην εδω και ετσι δικαιολογεις και το ποσες φορες εχεις ερθει και οτι σου αρεσε πολυ γιαυτο ξαναηρθες για ουκρανεζα(βεβαια αναλογα εδω με την απεναντι αν ειναι πουτανιτσα καλυτερα να μην καταλαβει οτι ξερεις πολλα εχει πολυ περιπλοκοτητα εδω το θεμα απλα ειναι αργα και δεν μπορω να αναλυσω τωρα)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κατι τελευταιο πολυ hot

Αν εισαι σε κοντρα και η απεναντι προσπαθει να σε υποβιβασει(κλασικες τακτικες στις 7+)ο καλυτερος τροπος να υποβιβασει μια Ουκρανεζα και να την φερεις στην θεση της ειναι να της πεις οτι οι Ρωσιδες ειναι καλυτερες σε χαακτηρα απο αυτες και το ιδιο ομορφες(γιατι αμα πεις ειναι πιο ωραιες θα σου πει πηγαινε εκει)....
Τρελενονται μολις τους πεις οτι οι Ρωσιδες ειναι καλυτερες...Αρχιζουν και τις βριζουν και αμεσως νιωθουν να κατεβαινουν 10 οροφους απο εκει που νομιζαν  οτι ειναι ...

θα πω πολλα ακομα αν το τοπικ ειναι οπως ειναι στις τελευταιες 2-3 σελιδες ετσι αξιζει πραγματικα...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστη, απο θεμα ασφαλειας σε λβοβ και χαρκοβο, πως ειναι?
Καπου ειδα παλιο ποστ, οτι σε νοτια ρωσσια ειναι λιγο διαφορετικες, πιο δυσκολες? δεν θυμαμαι, απο βορεια πχ αγ πετρουπολη και οτι εκει υπαρχουν εργοστασια (ξενες εταιρειες?) η λογο κουλτουρας? μενουν πολλοι καυκασιοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom