Αμα το συνεχισεις ετσι τοτε ναι.Ειναι κατι που εχω πει και εγω το να δειχνεις βιντεο η φωτο και να συμπληρωνεις ετσι την κουβεντα ειναι η καλυτερη τακτικη.
Ερευνες εχουν δειξει οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος αντεχει το πολυ μεχρι 20λεπτα ομιλιας συνεχομενα για αυτο παντα θα πρεπει να δειχνεις εικονες βιντεο η να σπας την κουβεντα με το να δειχνεις κατι στην κουβεντα.
It is approximately twenty (20) minutes. In fact it is slightly less, somewhere in the 18-to-20 span, but twenty minutes is a decent and practical rough idea. Some people can hold their attention even longer, but they are outliers. After twenty minutes, no matter how interested we are, our focus is depleted, and will unless corrective action is taken erode steadily until we literally aren’t listening any longer. Now, this does not mean that people will automatically focus for that amount of time. On the contrary, unless carefully guided, people will lose focus after just a few minutes — for instance the aforementioned five.
Ξερετε ποσοι κανουν αυτο το λαθος?Να μιλανε και να κουραζουν την γκομενα..Για αυτο εγω λεω να μελετησει καποιος κινησεις χεριων,να μιλαει σε καθρεφτη να κανει κινησεις με τα χερια και να λεει οτι εχει να πει με τουλαχιστον 2 τροπους αν οχι τρεις
ΤΟ καλυτερο ειναι τρεις
1)Ομιλια
2)Κινηση στον χωρο η χεριων
3)Να δειχνεις και εικονες η βιντεο μεσα στο 20λεπτο σχετικες με το θεμα
Μου ειχε τυχει ραντεβου που η γκομενα κουραζονταν στο 5λεπτο,δεν μου ειχε ξανατυχει τοσο εντονα το φαινομενο αυτο.
Ξερετε πως το καταλαβα?Απαντουσε ασχετα σε καθε ερωτηση πχ της ελεγα στα αγγλικα μια μεγαλη κουβεντα και οταν εφτανα σε ενα ονομα η τοποθεσια ελεγε who is george? η is that place nice?
Αυτα ηταν τελειως ασχετα με την κουβεντα οποτε πηρα γραμμη οτι κουραζεται ευκολα και αλλαξα την κουβεντα σε κατι πιο απλο που καταλαβαινε
Με τις Ουκρανές δεν πρέπει να μιλάς πολύ.Πρέπει να μιλάς λιγότερο από το 20% του χρόνου και το άλλο 80% να μιλάει αυτή.Αυτές βιάζονται να ξεδιπλώσουν το χαρακτήρα τους,τα βίτσια τους,τις απαιτήσεις τους,να δείξουν τι καταπληκτικές είναι,τα μυστικά τους κτλ,πρέπει απλά να προσέχεις τι λένε και να κάνεις παρατηρήσεις.
Οι γκόμενες έχουν πολύ μικρό attention span εκτός και αν η συζήτηση αφορά θέματα που τις ενδιαφέρουν όπως μόδα,διακοπές,τη δουλειά τους,νύχια,κομμώσεις,φίλες,κουτσομπολιά κτλ.Αλλιώς βαριούνται αμέσως.Και πάλι μετά από 3 προτάσεις διασπάται η προσοχή τους για αυτό ποτέ δεν τους λέω πάνω από 3-5 προτάσεις και αυτές είναι για σύντομες ιστορίες,αλλιώς λέω μόνο απλές ερωτήσεις και διαπιστώσεις.
Οι γκόμενες δε θέλουν να σκέφτονται ούτε να δυσκολεύονται.Πρέπει να τα κάνεις όλα εύκολα για αυτές,να νιώθουν άνετα.
Για τις Ουκρανές ο άντρας πρέπει να αποφασίζει και να πληρώνει για όλα και η γυναίκα να αναλαμβάνει τη διασκέδαση.